Dodaj do ulubionych

do papugi tfu kokieteczki

27.04.05, 21:50
:)))))bis
Obserwuj wątek
    • kokieteczka tfu tfu tfu 27.04.05, 22:01
      stokrotnie tfu!
      wiesz w co?
      • i-love-2-bike Re: tfu tfu tfu 27.04.05, 22:43
        kokieteczka napisała:

> stokrotnie tfu!
        > wiesz w co?

nu pewnie ze wiem w mile acz obszerne 4 twoje i danowe. tfu tfu tfu.
        • kokieteczka Re: tfu tfu tfu 27.04.05, 23:23
          i-love-2-bike napisała:

>Brush up your Shakespeare and the women you will wow

primo: I do not wow any women
          secundo: even if I did, why should I brush them up?
          • i-love-2-bike Re: tfu tfu tfu 27.04.05, 23:32
            kokieteczka napisała:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > >Brush up your Shakespeare and the women you will wow
            >
            > primo: I do not wow any women
            > secundo: even if I did, why should I brush them up?

primo: brush up your broken teeth
            secundo : study harder,much harder cuz u slow.
            • kokieteczka Re: tfu tfu tfu tfu tfu tfu 28.04.05, 03:41
              tfu tfu tfu
              Gramatyki angielskiej Pani nie zna i znac nie bendzie. Bez rozumu ani rusz...
              k.
              • i-love-2-bike Re: tfu tfu tfu tfu tfu tfu 28.04.05, 03:57
                kokieteczka napisała:

> tfu tfu tfu
                > Gramatyki angielskiej Pani nie zna i znac nie bendzie. Bez rozumu ani rusz...
                > k.

a ty lepiej kokieteczko pokokietuj jakiego dzianego wybranca to cie troche po
                teatrach pociagnie,inaczej nic tylko siedzisz na tych swoich wielkich 4 literach
                i jeno baki puszczasz, i to smrodliwo-upierdliwe.pa kotus bo nudzisz i odbijasz
                sie jak wczorajsza ryba.

pocwicz z pianinem,bo to nawet fajna melodia.

[Kiss Me Kate]

The girls today in society go for classical poetry
                So to win their hearts one must quote with ease
                Aeschylus and Euripides
                One must know Homer, and believe me, Beau
                Sophocles, also Sappho-ho
                Unless you know Shelley and Keats and Pope
                Dainty Debbies will call you a dope

/ D - - A / - - / - D / - - / - A / - - / - D /

But the poet of them all
                Who will start 'em simply ravin'
                Is the poet people call
                The Bard of Stratford on Avon

/ AD A / / / E A /

{Refrain}
                Brush up your Shakespeare
                Start quoting him now
                Brush up your Shakespeare
                And the women you will wow
                • biedronka24 to jest tylko suczek Krzysi333 28.04.05, 14:05
                  nawet nie suczek. Tzw. szmata na kazde zawolanie. Nie ma wlasnego zdania.
                  Pozorant do brudnej roboty. Dobrze ze sie ujawnil przy okazji..
                  Bo Krzysia333 bardzo sie go wypierala i zapewniala ze jego watki to tak o tych
                  atrakcjach turystycznych Izraela ;)
                  • biedronka24 wez tez pod uwage 28.04.05, 14:07
                    ze on nazywa poezja wszystko co ma rymy. Jak bedzie o q i d- to dla tego erudyty
                    tez poezja - albo nawet zwlaszcza....
                    I kocie dupki tez.....
                  • dana33 Re: to jest tylko suczek Krzysi333 28.04.05, 14:15
                    oooo, nasza ania pokazuje to zwykla, polska, chamska wies..... szmata.....
                    nu, gdzie to ta bulgarsko-magdeburska kinderstube???? sie zapomnialo na
                    momencik, prawda??? nieladnie, aniu, nieladnie...
                    • biedronka24 Moze ci cos powiem szamto 28.04.05, 14:18
                      tak mam na imie Anna.
                      To zadna tajemnica. Pisuje z Magdeburga od czasu do czasu.
                      Tak mam pochodzenie w polowie bulgarskie.
                      Ale uzywajac tego jako argument kazdej swojej wypowiedzi - zgadnij kto sie
                      zeszmaca?
                      Blysnij swa inteligencja sierotko.
                    • krystian71 ooo, znowu czyms nieswiezym zalecialo... 28.04.05, 14:21
                      o tak wczesnej godzinie?
                      Trzeba otworzyc okno
                      • i-love-2-bike Re: ooo, znowu czyms nieswiezym zalecialo... 28.04.05, 14:46
                        krystian71 napisała:

> o tak wczesnej godzinie?
                        > Trzeba otworzyc okno

nu nu okna trzeba miec zawsze otwarte bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie
                        BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -KUKUTECZKA i zawtoruja jej
                        OINK OINK - Raciczkowcy aby slonecznie wykonczyc
                        :)))))) czyli ameby pelzakowate,bardzo ponure
                • kokieteczka Re: tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu tfu 28.04.05, 14:50
                  No proszę Pani, trzeba trochę rozumieć różnicę pomiędzy słowami piosenki
                  (przepisanych bez prawidłowych znaków punktuacji) a gramatycznie zbudowanym
                  zdaniem. W danym przypadku melodia wstawia kropkę po słowie Shakespeare. “And
                  the women you will wow” jest osobnym westchnieniem. Sposób w którym Pani używa
                  te dwa zdania jest poprostu niegramatyczny. Wychodzi na to że trzeba te
                  kobiety podczesać “brush up your Shakespeare and the women you will wow” No bo
                  chodzą rozczochrane. Zupełnie jak mój niemiecki kundel rasowy. Biega
                  rozczochrany po Magdeburgu i sika na drzewa. Uczesz się Splicie, ja mu mówię.
                  A on nic. Biega i sika i tyle. Rozumu szuka. Nie swojego – tych porzuconych
                  przez ludzi w krzakach. Tam dużo można w kzakach znaleźć. Części garderoby,
                  niedopałki, gazety. Szkoda że nie aktualne. Ale to nic. W każdej gazecie coś
                  o żydach jest. Zupełnie zżydziły się Niemcy. To oni z Izraela tutaj walą.
                  Jeszcze wnuczka mojej babci mówiła że żydy na zysk łasy do Europy walą. No i
                  walą całą falą. Tsunami, mówię Pani. Jak w Azji. Bo żydy to Azjaci! PoTomki
                  Tatarów i Chuzarów. A czasem także chusarzy i ułanów. Ale to odłożę na inną
                  okazję. Teraz się zmywam do naczyń.
                • dragger Re: tfu tfu tfu tfu tfu tfu 28.04.05, 18:59
                  > a ty lepiej kokieteczko pokokietuj jakiego dzianego wybranca to cie troche po
                  > teatrach pociagnie,inaczej nic tylko siedzisz na tych swoich wielkich 4 literac
                  > h
                  > i jeno baki puszczasz, i to smrodliwo-upierdliwe.pa kotus bo nudzisz i odbijas
                  > z
                  > sie jak wczorajsza ryba.

styl, klasa, blyskotliwosc dowcipu godna baronessy :D:D:D:D
    • maretino Ty stary pryku jeszcze masz sily pisac te wypociny 27.04.05, 23:27
      Nie lubie zapachu staruchow i to jeszcze takich sklerotycznych , ze ci za
      oceanem ?
      • biedronka24 Re: Ty stary pryku jeszcze masz sily pisac te wyp 28.04.05, 14:09
        maretino napisał:

> Nie lubie zapachu staruchow i to jeszcze takich sklerotycznych , ze ci za
        > oceanem ?
        Nie ma to jak mlody sklerotyk, ktory nawet nie potrafi wypocic jednego
        poprawnego zdania... buahahha.
        • dana33 Re: Ty stary pryku jeszcze masz sily pisac te wyp 28.04.05, 14:17
          masz racje, aniu, ale nad wszystkim stoi ta kobieca kobietka z magdeburga, co
          szasta kocimi dupkami, szmatami, ciagla krytyka innych, jak to jej "suczka"
          rachelcia-szmatelcia i wpisy pelne belkotu.
          • biedronka24 ktoz smialby cie krytykowac 28.04.05, 14:20
            szmaty nie mozna krytykowac. Szmata jest szmata.
            • dana33 Re: ktoz smialby cie krytykowac 28.04.05, 14:23
              widze, aniu, zes sie dzisiaj letko zdenerwowala. git.
              • biedronka24 mylisz sie 28.04.05, 14:25
                wlasnie wyszlam z pewnej frustracji, albo raczej pomoglam innym wyjsc, zwracajac
                uwage na czyjes podobne zeszmacenie jak twoje.. To przynosi satysfakcje przyznaje.
          • krystian71 prawde mowiac Dana , to twoje zdanie tez jakos bez 28.04.05, 14:25
            sensu i gramatycznego ladu.
            no tylko wez i spojrz
            chyba powinno byc;
            ciagle krytykuje innych,tak jak jej suczka....
            a ty piszesz,ciagla krytyka innych ,jak to jej suczka...
            Bez sensu i bez finezji , i wciskasz innym , zes po polskiej maturze....
            • biedronka24 nie zartuj 28.04.05, 14:26
              po maturze?
              Ty chyba tez zreformowanej- bez czesci humanistycznej ;)
              • dana33 Re: nie zartuj 28.04.05, 14:31
                aniu, dziecko, jak ty bedziesz mowic tak zle po niemiecku, jak ja mowie zle po
                polsku, to juz bedzie ok. mozliwe, ze moj IQ nie przekracza 100, ale twoje to
                napewno zatrzymalo sie na 30.
                • biedronka24 sadzisz ze urodzilam sie w Niemczech? ;) 28.04.05, 14:33
                  wiesz co babciu- zajmij sie swoim potomstwem, bo wygladasz na bardzo przywiazana
                  do numerkow. Bardziej niz nazisci...
                  • dana33 Re: sadzisz ze urodzilam sie w Niemczech? ;) 28.04.05, 14:40
                    pardon???? co maja numerki do nazistow? aaa, myslisz o tych wytatuowanych?
                    niezle, aniu, niezle....
                    • kokieteczka [...] 28.04.05, 15:27
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • dana33 Re: mowa o sondzie ANki? 28.04.05, 15:37
                        wlasnie zrobilam sobie przerwe na maly lunczyk, przychodze..... i znow smiechu
                        mam po pachy.... kokieteczko, jestes niezrownana!!!!
                        • krystian71 tak wlasciwie 28.04.05, 15:58
                          dlaczego TY tylko chichoczesz , idiotka jestes , czy co?
                          Przeciez kokietek pod pozorem humorem , wazkie ci przeslanie daje.I glupi by
                          tego nie zauwazyl.
                          Popros ,by ci maila puscil z blizszym wytlumaczeniem , czy to trzeba tylko dana
                          byc, by taka idiotka byc????
                          • i-love-2-bike [...] 28.04.05, 16:34
                      • kokieteczka [...] 28.04.05, 19:21
                    • biedronka24 tak mysle o tych wytatuowanych 28.04.05, 18:26
                      to tez numerki. Oraz o ich interpretacji przez tych, ktorych tatuowano: czlowiek
                      sprowadzony do numeru..
                      Ale jak widze tobie numerki wszelkie bardzo sie podobaja.....
                      A git- to przepraszam z jakiej epoki?
                      I nie popisuj sie wtretami francuskimi jak tego jezyka nie znasz i jak wynika z
                      tego co piszesz nie masz najmniejszego powodu by uzywac- zwlaszcza tu- bo ty
                      nigdy i nikogo za nic nie przepraszasz- jak kazda szmata.
                      • dana33 Re: tak mysle o tych wytatuowanych 28.04.05, 18:31
                        droga aniu, git to z tej epoki. nie fracuski. zydowski. chetnie uzywam. mam
                        prawo jako parchata. moze bycx parchata szmata, jak chcesz. ale co ma git do
                        francuskiego do wtracania do przepraszania i do szmaty to ja juz nikak nie
                        ponimaju. nu, ale to taka twoja perelka myslowa, nie?
                      • i-love-2-bike Re: tak mysle o tych wytatuowanych 28.04.05, 18:32
                        spoko biedronko,niepotrzebnie wdajesz sie w dyskusje. juz ci tyle razy mowilam
                        odpusc bo i po co. danus lata za kazdym kogo dopasc moze,niech lata,niech nadaje
                        ona,czy te jej satelitki, w koncu FS to forum publiczne i kazdemu wolno,tylko
                        nam rowniez wolno byc wybiorczym. dyskusji nie ma z kim i nie ma o czym,po
                        takich idiotyzmach wypisanych tu prowadzic, niech sobie kto chce szaleje:))
                        pamietaj nie karmimy trolli,to jest cos czego one nie lubia,ale predzej czy
                        pozniej sobie pojda:)))
                • krystian71 Re: nie zartuj 28.04.05, 14:45
                  ???? a co to ma do rzeczy.
                  Ktos tu mowil,ze sie w Niemczech 17 lat wychowywal , jako pierwszy jezyk
                  niemiecki uzywal , do szkoly chodzil , mature niemiecka pisal?
    • biedronka24 wytrawni gracze 28.04.05, 14:23
      zapominaja ze przeciwnicy nader czesto nie sa pionkami w grze lecz sie ucza- jak
      kazdy...
      Czyichs technik n.p. Niezly trap rachel. Ale powiem ci co lepsze. To ze szmata
      ktora nie posiada zasad i motywacji nigdy nie pojmie jaka jest roznica miedzy
      uczciwym czlowiekiem - na tyle bystrym zeby sie zorientowac w tym jak ktos lamie
      zasady, a szmata, taka technika poslugujaca sie na codzien do obrony swych
      watpliwych racji i traktujaca taka rozgrywke jak sprawe zycia i smierci, albo
      conajmniej calodzienne zajecie.
      Usciski..
      • dana33 Re: wytrawni gracze 28.04.05, 14:29
        calodzienne? wlasnie u mnie jest 15:30. tak ze ponad pol dnia juz minelo. nie
        nie, aniu, nie calodzienne. i juz napewno nie sprawa zycia i smierci. przyznaje
        ze pobudki mam bardzo niskie: lubie ci dolozyc. nie lubie niedyskretnych ludzi.
        ale za niedyskrecje dostalas i to mi minelo. potem sie doczepilas i wypisywalas
        o mnie rozne klamstewka. nie chcialas przestac. git. to dokladam gdzie moge.
        odczepisz sie, to i ja przestane. juz raz ci dalam ta mozliwosc, ale nie
        skorzystalas. moze sie jeszcze zastanowisz. ale tymczasem dokladam z
        przyjemnoscia.
        • biedronka24 Re: wytrawni gracze 28.04.05, 14:32
          dana33 napisała:

> calodzienne? wlasnie u mnie jest 15:30. tak ze ponad pol dnia juz minelo. nie
          > nie, aniu, nie calodzienne. i juz napewno nie sprawa zycia i smierci. przyznaje
          >
          > ze pobudki mam bardzo niskie: lubie ci dolozyc.

Buahahah.
          Ty bylas zabciu niedyskretna i chamska duzo wczesniej. Ja tez bardzo nie lubie
          niedyskrecji. Nie sadz ze mozesz byc wobec innych niedyskretna a potem powolywac
          sie na prawa ktore sama zlamalas i ktorych sama nie szanujesz.
          Ja nigdy nie bylam niedyskretna. I nie bede- a ze ty jestes tego nie musze juz
          jak widzisz udowadniac.

A za dolozenie - hi, hi..
          Pa szmato.
          • dana33 Re: wytrawni gracze 28.04.05, 14:38
            alez, alez, aniu.... nie przekrecaj kota ogonem.... to ty bylas niedyskretna,
            ty wylecialas na forum z wiadomosciami o moim liscie napisanym do ciebie na
            skrzynke... widze, ze pamiec masz bardzo wybiorcza....
            oczywiscie, ze nie musisz nic udawadniac, ty udawadniasz ciagle ochotniczo,
            dobrowolnie.... nawet nie chcesz przestac udawadniac... zoll zejn...
            szmato? hmm, nie zapomnij krytykowac innych, ze bluzgaja, a ty nigdy. nie,
            zebym sie przejela specjalnie... ostatecznie znamy sie, nie?
            • krystian71 Re: wytrawni gracze 28.04.05, 14:53
              danus, tak gwoli interpretacji
              Za biedronka latasz TY ,
              obserwuje to od paru dni

wiec wiem co mowie.
              Termin szmata nie ma nic wspolnego z bluzganiem.
              Mozna byc bluzgajacym chamem i NIE BYC szmata.
              Mozna uzywac pieknego, literackiego jezyka i sie zeszmacic i dla calego forum
              SZMATA zostac.
              To bardzo brzydka inwektywa w obecnym jezyku polskim.Szmata , to ktos , ktoremu
              bym w zadnych okolicznosciach reki nie podal.
              No chyba , zeby topil sie w bagnie i nie bylo kija pod reka.Wtedy mozna , ale
              reke nalezy zdezynfekowac.
              Szmata , to ktos, kto torturuje niewinnego,albo ktos , ktp wiedzac o
              patriotycznych zaslugach skazuje go na kare smierci.Wolinska-Morel-Michnik
              Szmata,to ladacznica,co za pieniadze sie sprzedaje , jak ci wyzej wymienieni
    • bam_buko dziewczyny spoko!! o co wam biega?? 28.04.05, 14:42
      • i-love-2-bike Re: dziewczyny spoko!! o co wam biega?? 28.04.05, 14:47
        jak to o co biega oproznilismy 4 butleke z 3 chlopem,tfu zona i teraz my lubimsja:))
        • bam_buko Re: dziewczyny spoko!! o co wam biega?? 28.04.05, 14:52
          i-love-2-bike napisała:

> jak to o co biega oproznilismy 4 butleke z 3 chlopem,tfu zona i teraz my
          lubims
          > ja:))

ok rachelka do rzeczy ,przynajmniej ty nie graj ze mna w bambuko
          • i-love-2-bike Re: dziewczyny spoko!! o co wam biega?? 28.04.05, 16:30
            bam_buko napisał:

>
            > > jak to o co biega oproznilismy 4 butleke z 3 chlopem,tfu zona i teraz my
            > lubims
            > > ja:))
            >
            > ok rachelka do rzeczy ,przynajmniej ty nie graj ze mna w bambuko

ja nie gram to jojo grywaj,ja pije i zyje:))
            • bam_buko Re: dziewczyny spoko!! o co wam biega?? 28.04.05, 16:35
              i-love-2-bike napisała:

> bam_buko napisał:
              >
              > > i-love-2-bike napisała:
              > >
              > > > jak to o co biega oproznilismy 4 butleke z 3 chlopem,tfu zona i ter
              > az my
              > > lubims
              > > > ja:))
              > >
              > > ok rachelka do rzeczy ,przynajmniej ty nie graj ze mna w bambuko
              >
              > ja nie gram to jojo grywaj,ja pije i zyje:))

hehe nie klam nie palisz,nie pijesz nie.... a mnie wypominasz
              • i-love-2-bike Re: dziewczyny spoko!! o co wam biega?? 28.04.05, 16:44
                bam_buko napisał:

>
                > > bam_buko napisał:
                > >
                > > > i-love-2-bike napisała:
                > > >
                > > > > jak to o co biega oproznilismy 4 butleke z 3 chlopem,tfu zona
                > i ter
                > > az my
                > > > lubims
                > > > > ja:))
                > > >
                > > > ok rachelka do rzeczy ,przynajmniej ty nie graj ze mna w bambuko
                > >
                > > ja nie gram to jojo grywaj,ja pije i zyje:))
                >
                >
                > hehe nie klam nie palisz,nie pijesz nie.... a mnie wypominasz

palic na psa urok nigdy,smrodu nie znosze,pic pije mleko (na kosci) i wode (bo
                zdrowa) i jak wiadomo potrzebna zawsze. z wieczora kieliszek winka,lub dwa na
                ogolne poczucie zadowolenia po naszych ciekawych konwersacjach:))
    • dragger ilove niezawodna 28.04.05, 18:58
      widze ze znowu otwarlas na FS watek wielkiej wagi, poruszajacy najistotniejsze problemy wspolczesnego swiata...

Po raz kolejny blask twojego intelektu i glebie przemyslen mozemy podziwiac :]
      • i-love-2-bike Re: ilove niezawodna 28.04.05, 19:01
        dragger napisał:

> widze ze znowu otwarlas na FS watek wielkiej wagi, poruszajacy najistotniejsze
        > problemy wspolczesnego swiata...
        >
        > Po raz kolejny blask twojego intelektu i glebie przemyslen mozemy podziwiac :]
        >

i widze kto na nim pisze kotus. poptarz einsteinie czym sie ludzie interesuja,na
        moj wpis o 15 latach wspanialego teleskopu hubble nie raczylec zareagowac,a jak
        o d.. maryni klepiemy to pelno cie wszedzie. czym to motywowac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka