Dodaj do ulubionych

Kto by chcial spotkac DANE 33

13.05.05, 21:08
Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
Obserwuj wątek
    • marouder Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:13
      tak naprawde to nie wiem...ale powiedzmy,ze z czystej ciekawosci raz bym chcial!
      • grzegorz1948 [...] 13.05.05, 21:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wlodek35 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 09:45
        tylko nie zgub szcztuczne szczekie,bo to moze byc kosztowne danus.smiej sie z
        > umiarem i nie skacz za wysoko,miej zrozumienie dla sasiadow z dolu.

Waznym jest czy ona by chciala sie spotkac.
      • wlodek35 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 09:47

marouder napisał:

> tak naprawde to nie wiem...ale powiedzmy,ze z czystej ciekawosci raz bym
        chcial
        > !

Pytanie czy ona by chciala sie spotkac.
    • aaki Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:13
      mogę jeszcze raz-czemu nie...
      • marouder aaki opowiedz o tym spotkaniu... 13.05.05, 21:53
        Mozesz?Masz dyspense od danki? wrazenia, ze tak powiem estetyczne i walory
        towarzyskie oraz oczywizda intelektualne..co?
        • aaki to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 22:06
          tylko prywatne(jerozolima &dana)-tak więc nie licz na szczególy.
          mogę tylko powiedzieć że na sniadanie nie zjada ani arabów ani gości :-)
          • dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:26
            :))))
            • i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:27
              dana33 napisała:

> :))))

dziekuj mu dziekuj,dzieki niemu wiemy,ze masz silna nadwage. nie ma to jak
              gentelman z kokody:)))
              • dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:29
                a ja to kiedys ukrywalam???? nie powiedzial nic, czego sama juz nie pisalam.
                rachelciu, ty tluczesz nie w to miejsce, uwierz mi.....
                • i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:31
                  dana33 napisała:

> a ja to kiedys ukrywalam???? nie powiedzial nic, czego sama juz nie pisalam.
                  > rachelciu, ty tluczesz nie w to miejsce, uwierz mi.....

ja nic nie tluke ja powtarzam,tluczesz ty. jak wiesz nie kazdy czyta kazda twoja
                  wypocine a dzieki gentelmenowi wiemy wiecej.
                  • dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:51
                    rachelciu, nie kazdy czyta moje wypociny, to sie zgadza. ale tu na forum, to
                    kazdy. i nie wierzgaj tymi nozkami w gorze: otwrzylam dla zabawy idiotyczny
                    watek, bedac pewna, ze jak beda tam 3 wpisy, to duzo. zrobilo sie prawie 60.
                    nu, nie tylko czytacie ale jeszcze odpisujecie. give me a break, rachelcia, ja
                    dobrze wiem, kto ja i lubie sobie sama udowodnic, jak was moge ciagnac za nos.
                    • i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:00
                      dana33 napisała:

> rachelciu, nie kazdy czyta moje wypociny, to sie zgadza. ale tu na forum, to
                      > kazdy. i nie wierzgaj tymi nozkami w gorze: otwrzylam dla zabawy idiotyczny
                      > watek, bedac pewna, ze jak beda tam 3 wpisy, to duzo. zrobilo sie prawie 60.
                      > nu, nie tylko czytacie ale jeszcze odpisujecie. give me a break, rachelcia, ja
                      > dobrze wiem, kto ja i lubie sobie sama udowodnic, jak was moge ciagnac za nos.

alez nie rob z siebie pinokia danus,nie takas znowu wazna,nawet jak wazysz
                      wiecej niz z _daleka razem z papuga,mamy tu innych a napedzanie sie samemu nigdy
                      niczemu wielkiemu nie sluzylo z nozkami w gorze,czy na dole.
                      • dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:12
                        alez oczywiscie rachelciu, ze ja nie taka wazna. to wy, idioci, latacie za mna,
                        jakbym byla bog wie co.... ten jenteligenciak forumowy, polit, nie wie jak
                        dokopac, wiec w ramach swojego IQ, ktore chyba nawet przekracza 30, otwiera
                        watek o tym, kto chce mnie spotkac.... i zanim czlowiek zdazy powiedzieci jack
                        robinson, jest 60 wpisow, jak w pysk strzelil.... pewnie ze macie innych, to
                        dlaczego nie zajmujecie sie innymi? macie tez inne tematy niz zydzi i israel.
                        to co was tak ciagnie do nas wlasnie? ja sie tu nie napedzam, to wy robicie ta
                        robote za mnie..... :)))) geeez, ale glupole....
                        • i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:15
                          dana33 napisała:

> alez oczywiscie rachelciu, ze ja nie taka wazna. to wy, idioci, latacie za mna,
                          >
                          > jakbym byla bog wie co.... ten jenteligenciak forumowy, polit, nie wie jak
                          > dokopac, wiec w ramach swojego IQ, ktore chyba nawet przekracza 30, otwiera
                          > watek o tym, kto chce mnie spotkac.... i zanim czlowiek zdazy powiedzieci jack
                          >
                          > robinson, jest 60 wpisow, jak w pysk strzelil.... pewnie ze macie innych, to
                          > dlaczego nie zajmujecie sie innymi? macie tez inne tematy niz zydzi i israel.
                          > to co was tak ciagnie do nas wlasnie? ja sie tu nie napedzam, to wy robicie ta
                          > robote za mnie..... :)))) geeez, ale glupole....

a ty jako ta madra siedzisz i milczysz,nu nie.zupelnie nie latasz za nikim tylko
                          nadzorujesz swoje watki a tu cholera jakas ma twoj nick i tak za kazdym z nas
                          lata. nu bid u good night bo sa lepsze rzeczy w piatek wieczor niz rozmowa z
                          toba skarbie,tak czy tak nagalysmy sie za wszystkie czasy dzisiaj.
                          • dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:20
                            ja milcze?????? kiedy i gdzie, rachelciu???? that will be the day.....
                            nic nie nadzoruje. dopisuje sie gdzie chce. a reszte to juz wy robicie....
                            nu, idz do tych lepszych rzeczy piatkowych i baw sie dobrze.... nie wiedzialam,
                            ze dla ciebie w piatek to tez mitzva.....
                        • grzegorz1948 Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 07:40
                          Dziekuje ci Danusiu ze dostrzeglas moja inteligencje za te IQ 30 przynajmniej
                          to.Nie wiem czy u was jest ta sama skala co w Europie no ale zawsze cos!
                          Danusiu a kiedy masz obudzic Fredzia?Czekam na jego wypowiedz z
                          niecierpliwoscia bo wtedy mam skale porownawcza.Zawsze oceniam Twoja
                          inteligencje ciut,ciut wyzej od jego inteligencji ale musisz jeszcze popracowac.
                          Wiecznie oddany polit
                      • sempiasty Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 16:10
                        cyklistko! to ty wiesz co to fraktal?!!!
                        nigy bym cię nie podejrzewał ...
                        • i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 21:46
                          sempiasty napisał:

> cyklistko! to ty wiesz co to fraktal?!!!
                          > nigy bym cię nie podejrzewał ...

pan raczy zartowac panie feynman,a od kiedy sempy mysla, i to w dodatku jakies
                          chachary z katowic? ta dyskretna matematyka ma zastosowanie w wielu dziedzinach
                          jak wiesz,a wiec cieszmy sie pieknymi,coraz mniejszymi niekonczacymi sie wzorami...
              • marouder Dlatego tez pisalem 13.05.05, 23:34
                w swoim pierwszym poscie w tym watku,ze raz z ciekawosci bym sie z danka
                spotkal. w pewnym barze bylem swiadkiem wymiany zdan miedzy dwoma gentelmanami.
                Gdy obok nich przechodzila bardzo otyla kobieta jeden drugiego tracil lokciem i
                powiedzial:"Ty popatrz!!120 kilo zywej wagi!!Z samej ciekawosci warto sprobowac!"
                • i-love-2-bike Re: Dlatego tez pisalem 13.05.05, 23:35
                  marouder napisał:

> w swoim pierwszym poscie w tym watku,ze raz z ciekawosci bym sie z danka
                  > spotkal. w pewnym barze bylem swiadkiem wymiany zdan miedzy dwoma gentelmanami.
                  > Gdy obok nich przechodzila bardzo otyla kobieta jeden drugiego tracil lokciem i
                  > powiedzial:"Ty popatrz!!120 kilo zywej wagi!!Z samej ciekawosci warto sprobowac
                  > !"

mysle,ze dla wlasnego dobra radze najpierw solidnie cwiczyc w gymie miesnie
                  kregoslupa,bo dysk to paskudna sprawa:))
              • genom3 RACHELKE SKRĘCA:))) 13.05.05, 23:49
              • aaki Pani Rachelko... 14.05.05, 07:27
                z tym gentlemanami i gentlewomanami to na forum różne bywa-no może z wyjątkiem Ciebie Rachelko ;-)
                • i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 17:49
                  aaki napisała:

> z tym gentlemanami i gentlewomanami to na forum różne bywa-no może z wyjątkiem
                  > Ciebie Rachelko ;-)

no i dodaj siebie jako eksperta,przeciez ty nagle sie oswieciles nam tu
                  aaki.lepiej pozno niz wcale jak mowia i Bog zaplac za troske o moja osobe,ale ja
                  jak dana jestem dosyc samodzielna i dobrych rad od takich jak ty raczej nie
                  potrzebuje.
                  • aaki Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 17:56
                    a kto by ci tam dobre rady dawał-tylko stwierdziłem,że jestes forumowa gentlewoman
                    • i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:00
                      aaki napisała:

> a kto by ci tam dobre rady dawał-tylko stwierdziłem,że jestes forumowa gentlewo
                      > man

tia tia ty sie lepiej dana zajmij to ciekawsze,bo ja jeszcze cie wyprowadze z
                      twojej ledwo odzyskanej rownowagi a to bedzie straszne.
                      • aaki Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:05
                        mam skłoności poligamiczne
                        • i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:09
                          aaki napisała:

> mam skłoności poligamiczne

thas is bloody nice aaki i cos jeszcze zanim skonczymy?
                          • aaki Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:17
                            to fajnie że ci sie to podoba
                            • i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:21
                              aaki napisała:

> to fajnie że ci sie to podoba

to juz chyba jakas abstrakcja myslowa,cos ala nasz z-daleka,troche nie w tym
                              pionie i poziomie w ktorym ja operuje.
                              • aaki tzw 14.05.05, 18:33
                                górne loty pani reprezentuje
                                • i-love-2-bike Re: tzw 14.05.05, 18:40
                                  aaki napisała:

> górne loty pani reprezentuje

no mowie,ze cos cie gniecie,planuj ten czulent on leczy wszelkie niestrawnosci w
                                  mig.
              • rzyd Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 13:47
                i-love-2-bike napisała:

> dziekuj mu dziekuj,dzieki niemu wiemy,ze masz silna nadwage.

I co? Ktora rzydowka powyzej 40-stki jej nie ma?
        • aaki No to jeszcze kilka szczegółów nt DANY 33 14.05.05, 14:14
          posiada monitor komputerowy na LCD, kota, bardzo dużo książek w domu
          srebrny samochód marki japońskiej z odtwrzaczem kasetowym (słucha mazowsza),
          interesujące(na ile się na tym znam) kwiatki na balkonie i przystojnego faceta
          za męża
          • dana33 Re: No to jeszcze kilka szczegółów nt DANY 33 14.05.05, 17:59
            co znaczy przystojnego aki ?????? BARDZO przystojnego!!!!!!
            • aaki Re: No to jeszcze kilka szczegółów nt DANY 33 14.05.05, 18:06
              nu takim aż znawcą to nie jestem
    • ale-jajaja Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:20
      szowinistki mnie nie interesują.
      • vitalia Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:20
        Ja by chciała,,a może i spotkam,kto wie..
        • ale-jajaja Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 22:01
          Za to lubię Gdańsk i Gdynię :)
        • dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:28
          אני מחכה
    • grzegorz1948 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 22:38
      EEEEEEEEE! Zartujesz!Myslisz ze tam jest wiecej ludzi jej pokroju ktorzy bez
      namyslu oddaja na nia glos?
      A zreszta Danusia mnie bardzo lubi i zpewnoscia jak zostanie wybrana za
      prymulke-znow palcowka- za premiera to dla mnie kaze z pewnoscia babskiemu
      regimentowi prezentowac bron, a ja sobie tak oojde z Danusia i bede podziwial
      te piekne komiwojazerki z starszego semestru.
      Oiiiiiiiiiiii to bedzie pieknie
      • marouder Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 22:54
        grzegorz1948 napisał:

> EEEEEEEEE! Zartujesz!Myslisz ze tam jest wiecej ludzi jej pokroju ktorzy bez
        > namyslu oddaja na nia glos?
        > A zreszta Danusia mnie bardzo lubi i zpewnoscia jak zostanie wybrana za
        > prymulke-znow palcowka- za premiera to dla mnie kaze z pewnoscia babskiemu
        > regimentowi prezentowac bron, a ja sobie tak oojde z Danusia i bede podziwial
        > te piekne komiwojazerki z starszego semestru.
        > Oiiiiiiiiiiii to bedzie pieknie

No...widze to! Idziecie z danka, idziecie, panienki prezentuja...e,
        niekoniecznie bron..piekna Hollywoodzka scena, taka wiecej romantyczna;)
        • grzegorz1948 Re: co zazdroscisz? 14.05.05, 20:30
          Zeby nie bylo tragicznie sprawdze czy komory nabojowe sa puste.Z Danusia nie ma
          zartow- jest msciwa
    • z_daleka Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:03
      robaczki...najpierw spytajcie z kim z was Dana chcialaby sie spotkac...
      • marouder Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:16
        Ja przydzie ochota, to i pies kota wychrobota(stare przyslowie pszczol nt.).
      • dana33 Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:30
        • dana33 Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:31
          usmiech oczywiscie do z daleka, holota, nie robcie sobie zadnych nadzieji. dla
          z daleka usmiech, a dla was usmieszek. ironiczny.
          • i-love-2-bike Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:34
            dana33 napisała:

> usmiech oczywiscie do z daleka, holota, nie robcie sobie zadnych nadzieji. dla
            > z daleka usmiech, a dla was usmieszek. ironiczny.

e tam lepiej sie wypnij na nas, to lepszy widok dla nas danus,nie zaluj nam i
            nie skap widoku.
            • dana33 Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 00:00
              oj rachelciu, rachelciu..... spadasz i spadasz, dzien w dzien, a tu widac, ze
              ta twoja beczka nie ma dna.... zenujace, rachelciu...
              • i-love-2-bike Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 00:06
                dana33 napisała:

> oj rachelciu, rachelciu..... spadasz i spadasz, dzien w dzien, a tu widac, ze
                > ta twoja beczka nie ma dna.... zenujace, rachelciu...

zenujaca danus to twa troska o mnie,mnie matkowanie spod latarni nie potrzebne,
                a wiec te slicznosci twoje,gnomka z.. i z-daleka to raczej przypominaja wypociny
                z trzeciorzednej gazetki dla przyglupich dzieci,czy panow pocacych sie bo
                obgladaja przez dziurke cos czego nie powinni.grow up girls and boys,bo poziom
                rozmow macie iscie nieskomplikowanie denny.
                • z_daleka Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 00:53
                  i-love-2-bike napisała:

> dana33 napisała:
                  >
                  > > oj rachelciu, rachelciu..... spadasz i spadasz, dzien w dzien, a tu widac
                  > , ze
                  > > ta twoja beczka nie ma dna.... zenujace, rachelciu...
                  >
                  > zenujaca danus to twa troska o mnie,mnie matkowanie spod latarni nie
                  potrzebne
                  > ,
                  > a wiec te slicznosci twoje,gnomka z.. i z-daleka to raczej przypominaja
                  wypocin
                  > y
                  > z trzeciorzednej gazetki dla przyglupich dzieci,czy panow pocacych sie bo
                  > obgladaja przez dziurke cos czego nie powinni.grow up girls and boys,bo poziom
                  > rozmow macie iscie nieskomplikowanie denny.
                  ------------------------
                  opa, opa, a ktoz to obie nozki do gory wyciagal, myszka miki?
            • sempiasty Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 16:11
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&a=23648258
    • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:13
      grzegorz1948 napisał:

> Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!

albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi.
      • z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:17
        i-love-2-bike napisała:

> grzegorz1948 napisał:
        >
        > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
        >
        > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi.
        ---------------------
        jakos nikt na to nie leci........
        • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:18
          z_daleka napisał:

> i-love-2-bike napisała:
          >
          > > grzegorz1948 napisał:
          > >
          > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
          > >
          > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi.
          > ---------------------
          > jakos nikt na to nie leci........

na co na twe ziolka,no fakt kto by chcial ciagle piolun popijac z toba
          kolezanko,co najwyzej dancia na dobre trawienie po cigaretce z czulentem.
          • z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:21
            i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
            >
            > > i-love-2-bike napisała:
            > >
            > > > grzegorz1948 napisał:
            > > >
            > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
            > > >
            > > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi
            > .
            > > ---------------------
            > > jakos nikt na to nie leci........
            >
            > na co na twe ziolka,no fakt kto by chcial ciagle piolun popijac z toba
            > kolezanko,co najwyzej dancia na dobre trawienie po cigaretce z czulentem.
            ---------------------------
            Nu i co z tymi podniesinymi dwiema nozkami? sa chetni?
            • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:23
              z_daleka napisał:

>
              > > z_daleka napisał:
              > >
              > > > i-love-2-bike napisała:
              > > >
              > > > > grzegorz1948 napisał:
              > > > >
              > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
              > > > >
              > > > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwi
              > e nogi
              > > .
              > > > ---------------------
              > > > jakos nikt na to nie leci........
              > >
              > > na co na twe ziolka,no fakt kto by chcial ciagle piolun popijac z toba
              > > kolezanko,co najwyzej dancia na dobre trawienie po cigaretce z czulentem.
              > ---------------------------
              > Nu i co z tymi podniesinymi dwiema nozkami? sa chetni?

a co zal ci,czy ty juz nie mozesz sie cwiczyc,bo ja dalej ostro zasuwam w gymie.
              jak widze kolezanko czegos ci tam zal,jak widzisz te ziolka to nie wszystko,czas
              zycia uzywac a nie zgrzybiale siedziec przec kompem z madrymi przytykami dla
              drugich i papuga na glowie.
          • genom3 RACHELCIA KONKURUJE Z DANĄ, AJAJAJAJAJAJ:))) 13.05.05, 23:50
    • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:20
      grzegorz1948 napisał:

> Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!

he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzio opisujacy
      te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak...
      • z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:23
        i-love-2-bike napisała:

> grzegorz1948 napisał:
        >
        > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
        >
        > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzio opisujacy
        > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak...
        ----------------------------
        a nozki nadal w gorze?
        • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:24
          z_daleka napisał:

>
          > > grzegorz1948 napisał:
          > >
          > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
          > >
          > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzio opis
          > ujacy
          > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak...
          > ----------------------------
          > a nozki nadal w gorze?

widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak widzisz nie
          trzeba nawiet mowic kogo.
          • z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:31
            i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
            >
            > >
            > > > grzegorz1948 napisał:
            > > >
            > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
            > > >
            > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzi
            > o opis
            > > ujacy
            > > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak...
            > > ----------------------------
            > > a nozki nadal w gorze?
            >
            > widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak widzisz nie
            > trzeba nawiet mowic kogo.
            -----------------------------
            tak sobie wyobrazem te lapki na klawiaturze i nozki w gorze...ciekaw jestem
            jak dlugo w tej pozycji wytrzymasz... no i co ci to da...
            • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:32
              z_daleka napisał:

>
              > > z_daleka napisał:
              > >
              > > > i-love-2-bike napisała:
              > > >
              > > > > grzegorz1948 napisał:
              > > > >
              > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
              > > > >
              > > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak
              > fredzi
              > > o opis
              > > > ujacy
              > > > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak...
              > > > ----------------------------
              > > > a nozki nadal w gorze?
              > >
              > > widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak widzis
              > z nie
              > > trzeba nawiet mowic kogo.
              > -----------------------------
              > tak sobie wyobrazem te lapki na klawiaturze i nozki w gorze...ciekaw jestem
              > jak dlugo w tej pozycji wytrzymasz... no i co ci to da...

napewno lepsze ukrwienie ciala niz ty z nogami spuszczonymi i nosem w
              klawiaturze. nie garb sie,bo ja dzisiaj juz sie mocno wycwiczylam ale cos mi sie
              widzi,ze ty nie.
              • z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:36
                i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
                >
                > >
                > > > z_daleka napisał:
                > > >
                > > > > i-love-2-bike napisała:
                > > > >
                > > > > > grzegorz1948 napisał:
                > > > > >
                > > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY!
                > > > > >
                > > > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma t
                > o jak
                > > fredzi
                > > > o opis
                > > > > ujacy
                > > > > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak...
                > > > > ----------------------------
                > > > > a nozki nadal w gorze?
                > > >
                > > > widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak
                > widzis
                > > z nie
                > > > trzeba nawiet mowic kogo.
                > > -----------------------------
                > > tak sobie wyobrazem te lapki na klawiaturze i nozki w gorze...ciekaw jes
                > tem
                > > jak dlugo w tej pozycji wytrzymasz... no i co ci to da...
                >
                > napewno lepsze ukrwienie ciala niz ty z nogami spuszczonymi i nosem w
                > klawiaturze. nie garb sie,bo ja dzisiaj juz sie mocno wycwiczylam ale cos mi
                si
                > e
                > widzi,ze ty nie.
                ----------------------------------
                Ja widze rachelci, ze ty nawet nie wiesz po co giry do gory wyciagasz...
                • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:39
                  z_daleka napisał:

> ----------------------------------
                  > Ja widze rachelci, ze ty nawet nie wiesz po co giry do gory wyciagasz...

a moze ty mi powiesz kolezanko skoro takas wprawiona w temacie i w nozkach i ich
                  wyciaganiu czy skladaniu z rozkladaniem.pijesz,pijesz ale nie bardzo wiesz do
                  czego,byle tylko czepiac sie mnie jak co dzien co?
                  • z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:44
                    i-love-2-bike napisała:

> z_daleka napisał:
                    >
                    >
                    >
                    > > ----------------------------------
                    > > Ja widze rachelci, ze ty nawet nie wiesz po co giry do gory wyciagasz...
                    >
                    > a moze ty mi powiesz kolezanko skoro takas wprawiona w temacie i w nozkach i
                    ic
                    > h
                    > wyciaganiu czy skladaniu z rozkladaniem.pijesz,pijesz ale nie bardzo wiesz do
                    > czego,byle tylko czepiac sie mnie jak co dzien co?
                    >
                    ---------------------------
                    No czepiam sie, to fakt...lubie pasiami obnazac... glupote rowniez...
                    szczegolnie zas glupote, ktora sama sie podklada... i to z dwiema nozkami do
                    gory...
                  • genom3 POŻAŁUJCIE RACHELCIE,BO SKRĘTU JELIT DOSTANIE:))) 13.05.05, 23:53
            • dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:36
              hahahaha, ja tez ma ten obrazek przed oczyma.... :)))))
              • marouder Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:41
                jak forumowiczka vitalia, pragnac cie spotkac wsiada do samolotu z kaloryferem
                na ramieniu!!sama pisala,ze jest mocno przwiazana w Gdyni do kaloryfera, wiec
                razem rusza, by cie odwiedzic.
                • z_daleka Re: Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:47
                  marouder napisał:

> jak forumowiczka vitalia, pragnac cie spotkac wsiada do samolotu z kaloryferem
                  > na ramieniu!!sama pisala,ze jest mocno przwiazana w Gdyni do kaloryfera, wiec
                  > razem rusza, by cie odwiedzic.
                  ------------------------
                  Zaraz wlec sie z kaloryferem... a moze z cala Gdynia? Pomysl tylko marouder,
                  nie lepiej wziac nozyczki i ciach...
                  • marouder Re: Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:50
                    Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumowiczka
                    vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada problem
                    logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu do dany w
                    odwiedziny;)
                    • z_daleka Re: Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:55
                      marouder napisał:

> Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumowiczka
                      > vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada problem
                      > logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu do dany w
                      > odwiedziny;)
                      ------------------------
                      to chyba glownie twoj problem...
                      • marouder wspoczuje 14.05.05, 00:19
                        z_daleka napisał:

> marouder napisał:
                        >
                        > > Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumowiczka
                        > > vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada proble
                        > m
                        > > logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu do dany
                        > w
                        > > odwiedziny;)
                        > ------------------------
                        > to chyba glownie twoj problem...

Coz , ja jako czlowiek nie tak skopmlikowany, jak rzeczona vitalia, nie
                        przywiazuje sie do rzeczy i miejsc, raczej do ludzi. Zwaz z daleka,ze z ludzmi
                        podrozowac jest daleko latwiej niz z przywiazanymi do ciebie sznurkiem ciezkimi
                        przedmiotami i/lub rozleglym obszarami miejskimi.
                        Wsploczuje vitalii:(((
                        a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;)
                        • i-love-2-bike Re: wspoczuje 14.05.05, 00:21
                          marouder napisał:

> a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;)

do udawania,ze jest chlopem i do kopania mnie co dzien,to jej hobby inaczej
                          dzien nieudany.
                          • dana33 Re: wspoczuje 14.05.05, 00:28
                            rachelciu, tylko sie nie zachlip na smierc....
                          • marouder Re: wspoczuje 14.05.05, 00:36
                            i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            > > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;)
                            >
                            > do udawania,ze jest chlopem i do kopania mnie co dzien,to jej hobby inaczej
                            > dzien nieudany.

Czyli moge domniemywac, ze z_daleka to nieco "posunieta" przez czas kobieta, od
                            lat borykajaca sie z brakiem wewnetrznej akceptacji dla wlasnej plci
                            biologicznej, majaca nieszczescie urodzic sie w czasach, gdy transeksualizm byl
                            tabu i awykonalny od strony owczesnych technik chirurgicznych. Stad jej pelne
                            jadu wycieczki osobiste, majace funkcje kompensacyjna;)olac i wspolczuc
                            biednemu, koszernemu stworzeniu.
                            • z_daleka Re: wspoczuje 14.05.05, 00:38
                              marouder napisał:

>
                              > > marouder napisał:
                              > >
                              > >
                              > >
                              > >
                              > >
                              > > > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;)
                              > >
                              > > do udawania,ze jest chlopem i do kopania mnie co dzien,to jej hobby inacz
                              > ej
                              > > dzien nieudany.
                              >
                              > Czyli moge domniemywac, ze z_daleka to nieco "posunieta" przez czas kobieta,
                              od
                              > lat borykajaca sie z brakiem wewnetrznej akceptacji dla wlasnej plci
                              > biologicznej, majaca nieszczescie urodzic sie w czasach, gdy transeksualizm
                              byl
                              > tabu i awykonalny od strony owczesnych technik chirurgicznych. Stad jej pelne
                              > jadu wycieczki osobiste, majace funkcje kompensacyjna;)olac i wspolczuc
                              > biednemu, koszernemu stworzeniu.
                              -----------------------------
                              mozesz, mozesz sobie domniemywac...kogo to obchodzi?
                          • oscar62 Re: wspoczuje 14.05.05, 12:02
                            Z DALEKA KOPIE OD CZASU DO CZASU, ALE KAZDY JEGO KOPNIAK - GOL. TY RACHELCIU
                            KOPIESZ KILKA RAZY DZIENNIE ALE JAKOS PRAWIE ZAWSZE TWOJA PILKA TRAFIA W...
                            PUBLICZNOSC KOLO BRAMY A NIE W SAMA BRAME. ALE ZA SAM WYSILEK NALEZY CI SIE
                            NAGRODA. DANA CHETNIE CI TAKA NAGRODE PRZESLE, NAWET NA JEJ KOSZT...
                        • z_daleka Re: wspoczuje 14.05.05, 00:36
                          marouder napisał:

> z_daleka napisał:
                          >
                          > > marouder napisał:
                          > >
                          > > > Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumo
                          > wiczka
                          > > > vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada
                          > proble
                          > > m
                          > > > logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu d
                          > o dany
                          > > w
                          > > > odwiedziny;)
                          > > ------------------------
                          > > to chyba glownie twoj problem...
                          >
                          > Coz , ja jako czlowiek nie tak skopmlikowany, jak rzeczona vitalia, nie
                          > przywiazuje sie do rzeczy i miejsc, raczej do ludzi. Zwaz z daleka,ze z ludzmi
                          > podrozowac jest daleko latwiej niz z przywiazanymi do ciebie sznurkiem
                          ciezkimi
                          > przedmiotami i/lub rozleglym obszarami miejskimi.
                          > Wsploczuje vitalii:(((
                          > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;)
                          --------------------------------
                          W rzeczy samej nie jestes specjalnie skomplikowany...podrzucilem ci pomysl z
                          nozyczkami i jakos nie chwyciles...nie bede cie zatem informowal o moich
                          przywiazaniach, gdyz podejrzewam za zarzucisz mnie jakimis genialnymi radami
                          podobnie jak vitalii...
    • genom3 JA BYM CHCIAŁ ! 13.05.05, 23:44
      • dana33 Re: JA BYM CHCIAŁ ! 14.05.05, 00:02
    • genom3 NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 13.05.05, 23:57
      • explicit Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:02
        Caly , Kropa :)))

uklony
        • i-love-2-bike Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:08
          explicit napisał:

> Caly , Kropa :)))
          >
          > uklony

dzisiaj pol koszernych ma gorace wizje i abstrakcyjne mysli,cholera musi ich
          sciskac,ze tak sie tu przed nami poca,zamiast sobie ulzyc.
          • dana33 Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:14
            alez rachelciu, ty nikak nie kumasz.... my wlasnie nic, tylko sie tutaj
            podsmiechujemy.... czy twoj IQ to tez taki jak polita???
            • i-love-2-bike Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:17
              dana33 napisała:

> alez rachelciu, ty nikak nie kumasz.... my wlasnie nic, tylko sie tutaj
              > podsmiechujemy.... czy twoj IQ to tez taki jak polita???

zamiast sie tak smiac i marzyc lepiej wez sie do dziela sama,to ci frustracje
              przejda,it ain't hard if you know what to do and how to do it.
              • dana33 Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:21
                spoko rachelciu, ja wiem co i jak. glupie, ze watpisz w to....
          • abstrakt2003 rachelcio 14.05.05, 09:20
            zdolność do abstrakcyjnego myślenia dobrze świadczy o człowieku.
            Są taczy którzy twierdzą że jest to jedyna rzecz która odróżna nas od zwierząt.
            Pozdr.
            • i-love-2-bike Re: rachelcio 14.05.05, 17:50
              abstrakt2003 napisał:

> zdolność do abstrakcyjnego myślenia dobrze świadczy o człowieku.
              > Są taczy którzy twierdzą że jest to jedyna rzecz która odróżna nas od zwierząt.
              > Pozdr.

owszem zgadzam sie z toba,byle to abstrakcyjne myslenie nie dotyczylo jednego
              tematu i jednej osoby,gdyz wtedy raczej robi sie obsesja i jako takie wymaga
              leczenia.
    • tomek448 mam pytanie 14.05.05, 09:21
      Kto by chcial spotkac rachelcie? Jezeli jest podobna do Dany, to ja trzymam
      reke do gory.
      ..."dobrego przyjaciela dostaniesz za darmo, wroga musisz sobie kupic"
      • grzegorz1948 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:27
        Zrobimy zjazd forumowiczow?OJ Oj to bedzie mordolejstwo. I znow ZOMO bedzie
        moglo palkowac.
        • tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:31
          Spozniles sie z pomyslem. Taki juz sie odbyl i nie bylo mordobicia, choc
          mielismy odmienne poglady. Wszystko zalezy od kultury i dobrze, ze chamy
          zostaly w domu.
          • aaki Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:33
            gdzie ten zjazd był?
            • tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:37
              To byly spotkania indywidualne :)))) Takie przy piwku. Zjazd to juz cale forum.
              • aaki aaaa... 14.05.05, 09:39
                chyba ze tak.gdyby zrobic takie spotkanie przy piwku i jagnięcinie z rusztu na pustyni negev.na deser herbata z miętą
                • tomek448 Re: aaaa... 14.05.05, 09:40
                  Wole do jagniecia dobre zimne piwko. Najlepiej zywieckie.
                  • aaki Re: aaaa... 14.05.05, 09:52
                    może być żywiec-herbata na deser
                    ognisko,robi sie chłodno w nocy;jak to na pustyni :-) namioty,spiewy-zorganizuj coś
                    zaraz przylatuję :-)
                    • tomek448 Re: aaaa... 14.05.05, 09:55
                      Zalatwione. Ja przygotuje pustynie, a Ty reszte :)))
                      • aaki Re: aaaa... 14.05.05, 09:59
                        pustynię to już jahwe z allahem na spółkę przygotowali
                        przywiozę 6-cio pak piwa
                        • tomek448 Re: aaaa... 14.05.05, 10:06
                          My ta pustynie popsulismy. Jest zalesiona, zatrawiona i sa pardesy i wiele
                          innych zielonych upraw. Na pustyni mozesz polezec pod drzewkiem i upiec dobra
                          kielbaske, popijajac piwkiem. Takie to jestesmy dzieci Jahwe. Dzieci Allaha sa
                          grzeczniejsze. One dalej bawia sie na pustyni.
                          No to kiedy przyjedziesz zobaczyc nasze dzielo?
                          • aaki eee 14.05.05, 10:30
                            ee trochę chyba jeszcze zostało skoro czasem czytam że kogoś z wycieczkowiczów musieli z pustyni ratować
                          • aaki a to -to co? 14.05.05, 10:37
                            www.jnf-kkl.de/pics/negev.jpg
                            • tomek448 Re: a to -to co? 14.05.05, 10:45
                              To specjalnie zostawilismy, aby dzieci wiedzialy jak wyglada pustynia.
                              Niedawno lecialem sobie takim malym samolocikiem nad pustnia i robilem zdjecia.
                              Szkoda, ze nie moge ich zamiescic na forum. Wygladala slicznie zielona i
                              zadrzewiona i trudno bylo mi uwierzyc, ze to kiedys byly tylko piaski.
                              Moge Ci przy okazji przyslac.
                              Pozdrawiam
                              T44
                          • grzegorz1948 Re: Tomeczku masz fantazje! 14.05.05, 20:17
                            www.schorr.edu.pl/new/index.php3?dzial=3&id_tematb=186
                            Tak prawde powiedziawszy dlaczego uzywasz formy MY tys osobiscie nie przylozyl
                            reki do zazielenienia tej pustyni,a z drugiej strony na zdjeciach wypadla
                            rzeczywiscie imponujaco.
                            Slowa podziwu dla tych co to robili.polit
            • abstrakt2003 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:37
              W Jerozolimie.
              • tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:38
                Rowniez w Polsce.
                • abstrakt2003 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:44
                  A to napewno w Wawie ale w jakiejś knajpce przy Al. Jerozolimskich.
                  • tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:54
                    Nie wiem czy te miejsca przypominaly aleje, ale bylo fajnie i baaaardzo
                    smacznie.
    • sempiasty Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 14:12
      oczywiście że chciałbym spotkać Danę
      i nie interesuje mnie (jak cyklistkę) ile ma kilo i ile ma lat
      na pewno Dana ma temperament nastolatki, wdzięk 20-latki a do tego 150 IQ
      każda noc z nią bylaby zapewne frapująca i nie nudziłbym się ani minuty

A rachelcia-cyklistka? załóżmy ze spotkalibyśmy się nawet w łóżku.
      ja co 2 godziny robię kwadrans przerwy - i o czym bym z nią wtedy gadał?
      poduszka na gębę? aż taki nieelegancki to ja nie jestem
      no to miłego dnia wszystkim
      • sempiasty lektura zalecana 14.05.05, 14:18
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&a=23648258
        • aaki veto! 14.05.05, 14:20
          lubę jazdę na rowerze
          • sempiasty Re: veto! 14.05.05, 14:26
            też lubię jazdę na rowerze
            a nawet zaraz idę pojeździć bo ładna pogoda
            nie moja wina że tu taka jedna internautka wybrała sobie nick i-love-2-bike
            • aaki ok 14.05.05, 14:49
              www.buyolympia.com/combined/images/ela_sexysexybicycle_lg.jpg
    • kokosz_is_back Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 15:43
      Nie musimy jej spotykac, wystarczy na nia popatrzec:

bi.gazeta.pl/im/7/2697/z2697167G.jpg
      Jak widac, dana jest wielce zasluzona przodownica forumowej propagandy... ;-))
      • kokosz_is_back zapomnialem dodac... 14.05.05, 15:45
        dana, to ta przodownica pierwsza z lewej!
        • sempiasty Re: zapomnialem dodac... 14.05.05, 16:08
          Kokoszu! Pokazałeś
          Kto budzi cię z rana
          Wszak to twoja żona
          A nie nasza Dana
          • vitalia Re: zapomnialem dodac... 14.05.05, 17:42
            Tylko kokosza żona nosi moherowy berecik,chyba..
      • i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 17:46
        kokosz_is_back napisała:

> Nie musimy jej spotykac, wystarczy na nia popatrzec:
        >
        > bi.gazeta.pl/im/7/2697/z2697167G.jpg
        > Jak widac, dana jest wielce zasluzona przodownica forumowej propagandy... ;-))

to ladne tylko cosik sempiastego przypomina:))
      • dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 18:07
        jak znalazles moje zdjecie, kokus????? no i co powiesz na moj berecik? prawda
        ze super???? i do tego niebieski..... patriotka jestem to wiecie, nie?
    • lolo11 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 20:42
      A ile on bierze za numerek?
      • grzegorz1948 Re: lolo11 14.05.05, 20:58
        Ona daci numerek w kolejce przed pluton egzekucyjny,damski bo damski ale jest
        to zawsze niebezpieczne bo nie wszystkie te damy maja zeza.
        A wiec bez zartow
        • i-love-2-bike Re: lolo11 14.05.05, 21:18
          grzegorz1948 napisał:

> Ona daci numerek w kolejce przed pluton egzekucyjny,damski bo damski ale jest
          > to zawsze niebezpieczne bo nie wszystkie te damy maja zeza.
          > A wiec bez zartow

:)) ale czasem niecelnie strzelaja a wiec mozna nabawic sie przykrych dolegliwosci.
          • grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 21:28
            Ty jestes tez na liscie i to jako kobieta przepuszczam cie poza kolejka!
            • i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 21:32
              grzegorz1948 napisał:

> Ty jestes tez na liscie i to jako kobieta przepuszczam cie poza kolejka!

e tam ja jestem na wielu listach a sama strzelam straszliwie,wiec lepiej w zbroi
              podchodzic jak sie do mnie wpada.
              • grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 21:56
                Na liscie po meble tez?
                Ty kotku nadepnelas mi na odcisk jestem tez ze Slaska i chyba nie chachar.
                My mielismy chacharow importowanych co mieszkali na wulcu.
                • i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 22:01
                  grzegorz1948 napisał:

> Na liscie po meble tez?
                  > Ty kotku nadepnelas mi na odcisk jestem tez ze Slaska i chyba nie chachar.
                  > My mielismy chacharow importowanych co mieszkali na wulcu.

co ty czytac nie umiesz ja nie dana,a chachar to sempiasty,chyba,ze ty nim
                  jestes.a jak ja ci nadepnelam na odcisk,tos nie pierwszy i nie ostatni:))
                  • grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 22:28
                    Nie ja rodowity Slazak !
                    • i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 23:06
                      grzegorz1948 napisał:

> Nie ja rodowity Slazak !

pol mojej rodziny tez,nawet jako warszawiok znalam trocha gware slaska,czyli
                      moglam fanzolic,na tyle dobrze,ze nie wyzywali mnie za bardzo:))
                  • sempiasty Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 22:45
                    cyklistko!
                    już ci się śnię po nocach?
                    nie jesteś pierwszą, która uległa mojemu nieodpartemu urokowi
                    ale dzisiaj mnie nie zaczepiaj "chacharami"
                    bo jak wiesz już zapewne, potrafię się odciąć
                    chcesz, aby się z ciebie na forum naigrywali?
                    • i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 23:08
                      sempiasty napisał:

> cyklistko!
                      > już ci się śnię po nocach?
                      > nie jesteś pierwszą, która uległa mojemu nieodpartemu urokowi
                      > ale dzisiaj mnie nie zaczepiaj "chacharami"
                      > bo jak wiesz już zapewne, potrafię się odciąć
                      > chcesz, aby się z ciebie na forum naigrywali?

ty mi sie snisz po nocach a to dobre sempie,a jesli masz sie odcinac to wal z
                      tym koksem ile mozesz. ma reputacja tak czy tak jest constant,wiec ulzyj sobie
                      aldziu,nie krepuj sie.
                      • grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 23:20
                        Widzisz rachelcia ten watek rozpoczalem bo mialem chandre i tak szybko sie
                        rozwinal ze nie nadazam.Czekam dalej kiedy kochana Danusia uruchomi Fredzia no
                        i go jeszcze nie obudzila .Widocznie znowu naslepal sie jakiegos swinstwa i spi.
    • moskowit Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 22:45
      Nu ja bym bardzo chcial....

Ona mi nawet lwa obiecala:)))
    • genom3 DANA, UROCZA KOBIETO,ZAZDROSNY JESTEM;-) 15.05.05, 00:15
      • arron.stolcman Re: DANA, UROCZA KOBIETO,ZAZDROSNY JESTEM;-) 15.05.05, 00:19
        Ja tez byc urocza kobieta!
        gay.com
        • genom3 Re: DANA, UROCZA KOBIETO,ZAZDROSNY JESTEM;-) 15.05.05, 00:36
          prześlij fotkę
          obadam sam;-)
    • grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 17:15
      Dla tych paru chetnych nie oplaci sie spotkania robic!
      Danusiu jedno ci obiecuje ze kazdy z moich znajomych kiedy bedzie w Izraelu
      powiadomi cie o tym tak zebys mogla z Twoim drugim ja Fredziem powitac ich , ot
      tak staropolskim obyczajem!
      • dana33 Re: No i co? 15.05.05, 17:50
        oj polit, polit.... durakiem byles i durakiem zostales.
        ty nie kumajesz, ze ja nawet z jednym takim jak ty sie nie spotkam? nawet z
        polowa takiego jak ty? ja na takich jak wy nie trace mojego czasu w realu.
        • grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 18:17
          Niestety zapomnialas typowej polskiej goscinnosci.
          Cieszy mnie jednak Twoja "szczerosc"
          A co robi Twoje drugie JA Fredzio?
          Ciekawym bo brakuje mi skali porownawczej dla Twojej niebywalej inteligencji.
          Zawsze oddany polit
          • dana33 Re: No i co? 15.05.05, 19:26
            kropka, co wycinasz? chcesz mi powiedziec, ze obrazilam polita twierdzac ze ma
            IQ 30???? tak? to ile ma wg ciebie? 35? ok, niech ma 35 a teraz wroc i moj i
            jego post. jego przeciez smieszny, a ja zgadzam sie na IQ 35. nu, ide dalej,
            dla ciebie i zwrocenia postu niech bedzie 40, ale nie ide wyzej, bo obraze
            niektorych... :))))
            • i-love-2-bike Re: No i co? 15.05.05, 19:28
              dana33 napisała:

> kropka, co wycinasz? chcesz mi powiedziec, ze obrazilam polita twierdzac ze ma
              > IQ 30???? tak? to ile ma wg ciebie? 35? ok, niech ma 35 a teraz wroc i moj i
              > jego post. jego przeciez smieszny, a ja zgadzam sie na IQ 35. nu, ide dalej,
              > dla ciebie i zwrocenia postu niech bedzie 40, ale nie ide wyzej, bo obraze
              > niektorych... :))))

dana nie myl IQ z obwodem twego wielkiego palca u nogi,bo to naprawde moze
              wkurzyc krope.
              • dana33 Re: No i co? 15.05.05, 19:34
                dobrze, zes sie tu dopisala rachelciu... nie musze w ten sposob podbijac twoich
                dwoch watkow, cos tak otworzyla z rozmachem, a one kuleja jak.... wlasnie, jak
                twoja inteligencja...
                moze ja myle to IQ z obwodem mojego wielkiego palca u nogi, ale ty rachelciu
                jakos nie znajdujesz chetnych do dyskusji na twoich watkach.... czekam, az je
                sama zaczniesz podbijac... ten o podbijaniu licznika, czy jak to tam bylo, to
                juz takie dno, jakie rzadko sie widzi, nawet na tym forum..... zazdrosc,
                rachelciu, to zly doradca....
                a ty farsztejst, ja nic nie robie, a mimo to leziecie za mna jak muchy za
                miodem, a ty, ty sie tak starasz, tak starasz i ....... wlasnie, i nic.
                zenujace i przykre, nie?
                • i-love-2-bike Re: No i co? 15.05.05, 19:39
                  dana33 napisała:

> dobrze, zes sie tu dopisala rachelciu... nie musze w ten sposob podbijac twoich
                  >
                  > dwoch watkow, cos tak otworzyla z rozmachem, a one kuleja jak.... wlasnie, jak
                  > twoja inteligencja...
                  > moze ja myle to IQ z obwodem mojego wielkiego palca u nogi, ale ty rachelciu
                  > jakos nie znajdujesz chetnych do dyskusji na twoich watkach.... czekam, az je
                  > sama zaczniesz podbijac... ten o podbijaniu licznika, czy jak to tam bylo, to
                  > juz takie dno, jakie rzadko sie widzi, nawet na tym forum..... zazdrosc,
                  > rachelciu, to zly doradca....
                  > a ty farsztejst, ja nic nie robie, a mimo to leziecie za mna jak muchy za
                  > miodem, a ty, ty sie tak starasz, tak starasz i ....... wlasnie, i nic.
                  > zenujace i przykre, nie?

zenujace,straszne,przykre,okropne,idiotyczne,malo inteligentne,nie starasz sie
                  ,zly doradca,ty fersztejst,ze ja fajna a ty nie. oj wej ale slow wiele rozkladam
                  golfowy parasol,bo zalewa mnie KAPLETNIE woda zrodlaNNa.
            • grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 21:45
              Danusiu Twoja zalosna pisanina swiadczy o procesie spadkowym IQ.Uwazaj jeszcze
              troche i bedziesz mogla nastepna partie rozegrac z Fredziem,
              • dana33 Re: No i co? 15.05.05, 22:00
                grzesiu, nie zawsze atak to najlepsza obrona....
                • grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 22:21
                  Samas sie przekonala czy ci ktos powiedzial?
                  Ja tego nie mowilem a chociazby to bys takiemu chamowi jak ja nie uwierzyla.
                  Moja droga stawiam Ci dalej czola!
                  Idzie mi tylko na nerwy jak dyskusja na forum idzie na powazne tematy i naraz
                  taki jak Ty czy Fredzio czy ten co pije Moskovskoje( ten jest tez ciagle
                  nacpany) psuja temat swoimi "gornolotnymi" wypowiedziami.Ten temat to byl tylko
                  tak sobie -wbicie kija w mrowisko.
                  Zawsze oddany polit
                  • dana33 Re: No i co? 16.05.05, 13:14
                    pewnop, ze takiemu jak ty to ja nie wierze. a gdzie ty tu na forum masz jakis
                    powazny temat? pewno, ze wbijam kij w mrowisko, po to tu jestem. jak piszecie
                    bzdury, manipulujecie i klamiecie, to nie zapominajcie, ze ja tutaj strozuje,
                    gidt?
    • hans_2 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 19:35
      Napluc jej na twarz ?
      Jak najbardziej !!!
      • dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 19:50
        hihihihi, lubie was tak zalatwic odmownie.... :)))))
      • sempiasty Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 20:07
        hans! postrzelili cię w głowę pod stalingradem?
      • vitalia Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 20:11
        hans_2 napisał:

> Napluc jej na twarz ?
        > Jak najbardziej !!!

Uważaj bo wiatr może się zmienić i sam się oplujesz .
        • feszter Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 21:45
          bądź tak dobra i przetłumacz mi z hebrajskiego to, co napisałaś
          bo jestem ciekawski
    • szyszkaaa chciałabym poznać tak uroczą osobę jaką jest dana 15.05.05, 23:33
      dlaczego? to proste, jest jedną z tych, którzy nie zapomnieli o swoich polskich
      korzeniach, o swoich przodkach, którzy tutaj pozostali, podziwiam ją za
      znajomość polskiego i za próbę dialogu jaki chce stworzyć, a także za
      wytrwałość, że jeszcze ciągle ma ochotę tutaj pisać
      i za naiwność, że ciągle wierzy w ludzi...że wierzy w to, że uda jej się
      zbliżyć oba narody do siebie mimo bolesnej przeszłości
      szacuneczek...
      • marouder Ot dupoliz 15.05.05, 23:38
        no danka ma podobno cale hektary (nadwaga) niezagospodarowane przy pomocy jezora!
      • grzegorz1948 Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:42
        Moze jeszcze przed rokiem-oj troche wiecej to Danusia pisala calkiem do rzeczy.
        Teraz wszyscy spoza Izraela to dla niej chamy ,nieuki, prostaki ECT.
        Chyba to jest dosc widoczne na forum No ale kazdy ma swoj punkt widzenia.
        Zycze Ci dobrej zabawy!
        • i-love-2-bike Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:45
          grzegorz1948 napisał:

> Moze jeszcze przed rokiem-oj troche wiecej to Danusia pisala calkiem do rzeczy.
          > Teraz wszyscy spoza Izraela to dla niej chamy ,nieuki, prostaki ECT.
          > Chyba to jest dosc widoczne na forum No ale kazdy ma swoj punkt widzenia.
          > Zycze Ci dobrej zabawy!
          ci wybrani to wszystcy maja takie same koszerne poczucie humoru,trzeba byc po
          glebszym,zeby je zrozumiec.
          • marouder Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:48
            No i tak mysle, ze trzeba pic jakis ichni trunek w rodzaju pejsachowki..a
            wlasnie, nie jestem kumaty w hebrajskim, wiec moze mi ktos wyjasni, czy
            pejsachowka, to wodka pedzona na czyichs koszernych pejsach?
            • i-love-2-bike Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:50
              marouder napisał:

> No i tak mysle, ze trzeba pic jakis ichni trunek w rodzaju pejsachowki..a
              > wlasnie, nie jestem kumaty w hebrajskim, wiec moze mi ktos wyjasni, czy
              > pejsachowka, to wodka pedzona na czyichs koszernych pejsach?

tego nie wiem,ale czy jest roznica miedzy pejsami pedzonymi na wodce,czy wodka
              pedzona na pejsach. wot mam dylemat,nu ide biegac inaczej zamienie sie w wierna
              kopie dany,tylko jeszcze pecika mi bedzie brakowac:))
              • marouder Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:53
                :)) do milego:))
            • grzegorz1948 Re: Marouder 15.05.05, 23:56
              Znam "wodke paschalna" bodajze 80% z brazowo -fioletowa etikietka.
              • marouder z filetowa etykieta? 16.05.05, 00:03
                80%? I z fioletowa etykietka? no, u nas bezdomni cos takiego pija dla wartosci
                halucynogenno-wzmacniajacych:)))
                • grzegorz1948 Re: z filetowa etykieta? 16.05.05, 00:16
                  To byla wodka jedna z lepszych-nie zartuje!Znajdowala sie na polkach tylko w
                  "Delikatesach".To o czym Ty piszesz to denaturat lub bardziej znany pod nazwa
                  "Mein Kampf" Bryna,lub" Pojdz do Jezusa"( bo wielu odchodzilo po tym trunku na
                  tamten Swiat)
                  • marouder Wiem, zartuje sobie troche.. 16.05.05, 00:20
                    w koncu juz pare lat po tym swiecie chodze.
                    • grzegorz1948 Re: Wiem, zartuje sobie troche.. 16.05.05, 00:22
                      No narazie DOBRANOC
                      • marouder Re: Wiem, zartuje sobie troche.. 16.05.05, 00:26
                        Czesc.
          • grzegorz1948 Re: Rachelciu znow jednego przewrocilas? 15.05.05, 23:52
            Powiedz Rachelciu tak szczerze czy warto stac sie alkoholiczka tylko poto aby
            zrozumiec tych tam........... no dobrze"Z Ziemi obiecanej"?
            Co tym biedakom naobiecywali ze sie zgodzili isc pod ogien islamistow?
            • i-love-2-bike Re: Rachelciu znow jednego przewrocilas? 15.05.05, 23:53
              grzegorz1948 napisał:

> Powiedz Rachelciu tak szczerze czy warto stac sie alkoholiczka tylko poto aby
              > zrozumiec tych tam........... no dobrze"Z Ziemi obiecanej"?
              > Co tym biedakom naobiecywali ze sie zgodzili isc pod ogien islamistow?

pewnie,ze warto ja tam lubie wino,ale czy po nim rozumiem pejsachowke tego nie wiem.
          • szyszkaaa Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 16.05.05, 00:01
            skad w was ludziska tyle nienawiści? w takich małych ciałkach tyle zła.
            a rachelce to się aż z uszu dymi*
            • marouder Szyszka lubi spadac 16.05.05, 00:08
              Szyszka lubi upasc,
              Spadla z tego watku.
              Gdzie jeszcze zrobi kupke,
              By bylo "w porzadku"?

• dana33 Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 16.05.05, 13:20
            rachelciu, wiec golnij sobie. ale boje sie, ze ci to i tak nie pomoze. wiesz,
            niektorym dano, a niektorym nie. tobie nie dano. ale nie placz, nie jestes
            jedyna. masz tu swietne towarzystwo...
        • dana33 Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 16.05.05, 13:18
          nie wszyscy, polit, nie wszyscy... wyraznie dziele was tutaj wlasnie na chamow,
          nieukow, prostakow, manipulantow, kretaczy i klamczuchow, i na tych normalnych,
          z ktorymi sie baaaardzo przyjemnie rozmawia.... ty nalezysz do grupy pierwszej.
          dzieki, ale nie wysilaj sie. bawie sie swietnie i bez twoich zyczen.
          • grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 13:35
            Tys jest taka inteligencka bestia ze nie potrafisz sie nawet z humorem odgryzc.
            A moze tak zdradzisz tajemnice z kim tak bardzo przyjemnie sie Tobie sie
            rozmawia, no tak oprocz Fredzia bo to jest tylko monolog Twojego drugiego JA?
            A zebys nie mowila ze jestem nieukiem lub kretaczem to podsylam Ci moj material
            z ktorego korzystam aby cie przewyzszyc inteligencja.
            www.kki.com.pl/piojar/polemiki/holocaust/zaglada.html
            Jezeli dysponujesz jakimis innymi FAKTAMI na ten temat to chetnie skorzystam,
            ale prosze cie FAKTY!!!!!!!!!!
            • dana33 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 13:59
              z humorem? a co bylo takiego smiesznego w twoich postach?
              zdradzic tajemnice? nu, z 30 IQ to chyba sam mozesz zobaczyc, z kim mi sie
              przyjemie rozmawia. nie robie z tego zadnej tajemnicy.
              • grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 14:26
                a ty farsztejst, ja nic nie robie, a mimo to leziecie za mna jak muchy za
                miodem, a ty, ty sie tak starasz, tak starasz i ....... wlasnie, i nic.
                zenujace i przykre, nie?
                Tu jest Twoja inteligencja. O wlasnie uwazaj zlotko bo osy tez sie garna do
                miodu i jak cie ukluja to boli.
                Przeczyscilem okulary, wzialem lupe i nikogo oprocz fredzia nie znalazlem.
                Bede musial poslac MOSAD do twojej chatki zeby znalezli tego kto cie cie
                zadawala swoja inteligencja.
                A tak troche nie w moim stylu-Danusiu kiedy sie w koncu odwalisz z tego forum?
                Nawet swojej obietnicy nie potrafisz dotrzymac!!!!!!!!!!!!!
                To wskazuje naprawde na twoj charakterek
                • dana33 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 15:04
                  to jak najbardziej w twoim stylu, grzesiu, jak najbardziej.
                  kiedy sie odwale? nie wiem. moze nigdy. a charakterek mam pierwsza klasa.
                  a ty ci? wyrzucili cie z roboty? bo zawsze pisales wieczorami a tu ostatnio
                  cale dnie jestes gotowy do boju ze mna... ale nicha, niemieckie arbeitslosengeld
                  jest niezle. mozna dobrze sie z niego utrzymac, nie pracujac. cwaniak jestes...
                  • grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 15:44
                    A co cie to obchodzi z czego zyje??????????
                    I co nerwy odmawiaja posluszenstwa?!
                    Piszesz ze charakterek masz pierwszej klasy- przepraszam czy to ta sama
                    klasyfikacja jak przy twoim IQ?????????? Dziekuje ze u nas obowiazuja NOrmy
                    Europejskie, przynajmniej wiem na czym stoje!
                    Ach moja najdrozsza mozesz mi pokazac jeden watek gdzie zegnalem sie z
                    uczestnikami forum? Albo juz cie pamiec zawodzi?
                    No a o tych muchach ktore jak pisalas uwielbiaja cie to tylko twoja imaginacja
                    albo istnieja rzeczywiscie ale sa okryte" SCISLE TAJNE"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18584045&a=18586227
                    Zeby wszyscy poznali ta SZCZERA DANUSIE
                    Skleroza to jest ladna choroba tylko po tym nogi bola!
                    No czesc Stara a obudz Fredzia bo sie juz gubisz i nie trafisz do toalety.
                    • i-love-2-bike Re: Oj Danusiu 16.05.05, 17:03
                      grzegorz1948 napisał:

>
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18584045&a=18586227
                      > Zeby wszyscy poznali ta SZCZERA DANUSIE
                      > Skleroza to jest ladna choroba tylko po tym nogi bola!
                      > No czesc Stara a obudz Fredzia bo sie juz gubisz i nie trafisz do toalety.

he,he no to moze jej duch popisuje do nas,a wlasciwa osoba czulent dla aaki
                      gotuje,jak wiadomo chlopiec nie mogl sie najesc tych dobroci. nu teraz rozumiem.
                    • dana33 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 00:34
                      polit, zaczynasz pisc be ladu i skladu, jak nasza ania. to te niemcy tak na was
                      dzialaja? ja cos pisalam, ze ty sie zegnale z forum? nic tez nie pisalam, ze
                      mnie muchy uwielbiaja..... tys popil sobie dzisiaj cusik z duzo.... pijany
                      prostk to juz dno kompletne.... idz wytrzezwiej...
                      ps. to bylo w grudniu. udalo mi sie wytrzymac 3 miesiace. rekord jak na
                      mnie... :)))
                      • grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 14:05
                        Bylas zawsze ignorantka, intrygantka a do tego jestes teraz jeszcze analfabetka
                        albo osleplas ze tekst przez ciebie pisany nie potrafisz odczytac to wtedy
                        przepraszam za inwalidztwo nikt nie moze!
                        Ty niestety nalezysz do tych osob ktorym mozna przed nos cos postawic a oni
                        mowia ze to tylko"Fata morgana".
                        A co ty przybledo piszesz znow o niemcach.Tobie sie caly Swiat nie podoba jak
                        Austriacy, Francuzi, Polacy,i inni. Popatrz sobie do lustra czy podobasz sie
                        sama sobie a o potwierdzenie mozesz sie zapytac Fredzia ktorego o dziwo
                        zamknelas u siebie w komorce, bo na tym watku jestes tak nerwowa ze wolisz
                        swojego drugiego JA nie wypuszczac z golebnika.
                        A tak na koniec bez zenady co masz teraz na dzisiejszych Niemcow, na tych ktorzy
                        pracuja na Twoje przedsiebiorstwo holokaust?
                        • dana33 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 14:12
                          wszystko sie zgadza, polit, jestem ignorantka, intrygantka, analfabetka i
                          slepa, nie umiem czytac, jestem przybleda, swiat mi sie nie podoba, jestem
                          nerwowa, fredzia trzymam w komorce, rowniez w golebniku, a teraz petaku, odwal
                          sie i przestan ten watek ciagle posylac na gore. doszlo? git.
                          • grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 14:20
                            Dziekuje ze czekalas na moja reakcje.Ale prosze cie nie placz!!!!!
                            Niestety ten watek ja rozpoczalem i czuje sie w obowiazku odpowiadac moze nie
                            na wszystkie ale zbiorowo na posty tych ktorzy poruszaja temat mojego watku, to
                            poprostu nalezy do grzecznosci.Ty odpisujac podbijasz"licznik".
                            A ze Cie prawda w"oczy kole" to sie spodziewalem.
                            Z zrozumieniem polit
                            • dana33 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 15:05
                              kretyn.
                              • i-love-2-bike Re: Oj Danusiu 17.05.05, 19:00
                                dana33 napisała:

> kretyn.

moj ty Boze ale poziom,chyba zaczniemy sie tu ciastem w limo walic.gratulacje.
                              • grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 22:11
                                Kto jest kretyn? Jezeli to o mnie chodzi to niewstydzisz sie z kretynem
                                przekomarzac? Nie uwlacza to Twojej godnosci? Tys przeciez jest wzorem
                                inteligencji(szpagatowatej)
                                Mam wiele uznania dla Twojej wytrwalosci, a ja z grzecznosci musze ci odpisywac.
                                Z politowaniem polit
    • arafacik dziękuję wam drogie dzieci za wierność i lojalność 16.05.05, 00:33
      zza grobu, zawsze, wasz, wódz!
      • szrh a ja poznalam Dane :) 16.05.05, 19:27
        oj, zalujcie, zescie dany nie poznali. Jaki ma piekny widok z okna :)
        pozdrawiam cie Dana,
        R
        • drzordrz Re: a ja poznalam Dane :) 16.05.05, 19:33
          taki sam ladny czy ladniejszy niz z willi hauptsturmfuehrera Ammona Goetha w Plaszowie?
        • grzegorz1948 Re: a ja poznalam Dane :) 16.05.05, 19:33
          Tak ma piekny widok! Przeciez pisala -na arabski szalet!
        • krystian71 pelno zboczkow na tym forum,teraz sie jeden chwali 16.05.05, 19:35
          ze podgladal ja przez okno:(((
          • szrh coz... 16.05.05, 19:41
            coz, widocznie po wieloletnim ogladaniu smetnych twarzy polskich, widok
            arabskich szaletow wydaje mi sie piekny :-/
            R
            • grzegorz1948 Re: coz... 16.05.05, 20:33
              szrh napisała:

> coz, widocznie po wieloletnim ogladaniu smetnych twarzy polskich, widok
              > arabskich szaletow wydaje mi sie piekny :-/
              > R
              Poprostu pasuja do twego wygladu!A i daja ci jako dobrane tlo ochrone
              przd"terrorystami"
          • grzegorz1948 Re: pelno zboczkow na tym forum,teraz sie jeden c 16.05.05, 19:45
            E ty swintuchu co ci po glowie sie peta!!!!!!!!!!
            Z drugiej strony bylem pare razy na imprezach(ot zwiedzanie a potem
            restauracyjka z folklorem)z tancem brzucha, zadna z wykonawczyn nie byla
            szczupla wszystkie dobrze przy kosci.
        • marouder Zaiste piekny widok 16.05.05, 20:37
          szrh napisała:

> oj, zalujcie, zescie dany nie poznali. Jaki ma piekny widok z okna :)
          > pozdrawiam cie Dana,
          > R
          ..na miejsce zamieszkania ludzi, ktorych sie jakos wrecz organicznie nie lubi
          oraz o ktorych wypisuje sie posty i watki podobne opowiesciom o psioglowcach.
          • dana33 Re: Zaiste piekny widok 17.05.05, 00:38
            ej, marudzinski, musze sobie to zapisac na moja liste.... mam juz duzo, ale
            "wrecz organicznie nie lubi" tego jeszcze nie mam. orginalne... :))))
    • arafacik żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 21:44
      • feszter Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 21:51
        i na pewno ładniejsze
        już nasz król Kazimierz Wielki kochał się w Żydówce - Esterce.
        Z tego zo wiem, zaden Polski król nie kochał się w arabce lub podobnym
        stworzeniu
        • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 21:53
          feszter napisał:

> i na pewno ładniejsze
          > już nasz król Kazimierz Wielki kochał się w Żydówce - Esterce.
          > Z tego zo wiem, zaden Polski król nie kochał się w arabce lub podobnym
          > stworzeniu

z tego co wiem mezczyzni maja rozne zboczenia,zwlaszcza byli krolowie polscy je
          mieli.
          • szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:06
            a ty ilove2bike z pewnoscia widziales/as tysiace Zydowek w swoim zyciu, by moc
            takie sady estetyczne wyglaszac.
            Zabawne.
            wiec zakochanie sie w Zydowce jest dla ciebie rownoznaczne ze zboczeniem i
            patologia?
            a ty sprawdzasz aryjskie papiery swoim partnerom/ partnerkom?
            smiesznota
            • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:09
              szrh napisała:

> a ty ilove2bike z pewnoscia widziales/as tysiace Zydowek w swoim zyciu, by moc
              > takie sady estetyczne wyglaszac.
              > Zabawne.
              > wiec zakochanie sie w Zydowce jest dla ciebie rownoznaczne ze zboczeniem i
              > patologia?
              > a ty sprawdzasz aryjskie papiery swoim partnerom/ partnerkom?
              > smiesznota

uwaznie czytaj,bo jeszcze troche a pomysle,ze tylko komiksy czytasz. pisalam,ze
              polscy krolowe mieli rozne zboczenia,jak rowniez,ze maja je miezczyzni,a gdzie
              bylo tam slowo o wiernych? nu wacpan rusz rozumem i wciskaj mi pan zydow pod
              nogi i co slowo bo siem wkurzem.
            • szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:12
              oops, wlasnie sobie pomyslalam, ze wpedze niejakiego ilove2bike'a w kompulsje
              :))) i zacznie histerycznie analizowac korzenie narodowe swoich narzeczonych i
              partnerow.

Nie obawiaj sie, Bog poskapil antysemitom smaku estetycznego, wiec z pewnoscia
              masz wsrod milosnych trofeow wylacznie niezydowskich brzydali :)
              zamiast slicznych Zydowek :)
              • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:14
                szrh napisała:

> oops, wlasnie sobie pomyslalam, ze wpedze niejakiego ilove2bike'a w kompulsje
                > :))) i zacznie histerycznie analizowac korzenie narodowe swoich narzeczonych i
                > partnerow.
                >
                > Nie obawiaj sie, Bog poskapil antysemitom smaku estetycznego, wiec z pewnoscia
                > masz wsrod milosnych trofeow wylacznie niezydowskich brzydali :)
                > zamiast slicznych Zydowek :)

oops mam nadzieje pre pana gdyz lesbijka jak na razie nie jestem,po co jak plec
                brzydka wcale taka znowu brzydka w nocy nie jest.
                • grzegorz1948 Re: Zostawiam wolne pole rachelciu! 17.05.05, 22:21
                  • i-love-2-bike Re: Zostawiam wolne pole rachelciu! 17.05.05, 22:26
                    chicken
                • szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:21
                  wyglada na to, ze obie jestesmy kobietami, ilove2bike

jedna gojka a druga Zydowka.

Ja nie mowie, ze milosc do gojki jest zboczeniem i perwersja, wiec i ty oszczedz
                  Zydowkom swoich durnych zartow
                  • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:25
                    szrh napisała:

> wyglada na to, ze obie jestesmy kobietami, ilove2bike
                    >
                    > jedna gojka a druga Zydowka.
                    >
                    > Ja nie mowie, ze milosc do gojki jest zboczeniem i perwersja, wiec i ty oszczed
                    > z
                    > Zydowkom swoich durnych zartow

ja nie mam cie co oszczedzac,czy nie gdyz przedstawiciele twego narodu mnie
                    czestuja na dzien dobry slicznymi komplementami co dzien,ale jak mowie naucz sie
                    czytac a nie widziec w kazdej odpowiedzi jeden temat. i jeszcze jedna rada jesli
                    jestes wrazliwa to forum nie dla ciebie,wierz mi. i ostatnie slowo,nie jestem
                    gojka tylko polka,to tak dla scislosci.
                    • szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:31
                      goje dziela sie na Polakow, Wegrow, Japonczykow, Czechow itd. Nie ma sie za co
                      obrazac, Ilove3bike, to okreslenie nie ma konotacji negatywnej...chyba, ze dla
                      ciebie osobiscie...?

do nadwrazliwych nie naleze, zyjac w Polsce wyrobilam sobie poczucie humoru i
                      dystansu zwlaszcza wobec tematu zydostwa, ale jak ktos porownuje milosc do
                      Zydowki do ZBOCZENIA - to mi sie nie podoba

chyba, ze -jak sugerujesz- czegos nie zrozumialam?
                      czego?
                      • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:35
                        szrh napisała:

> goje dziela sie na Polakow, Wegrow, Japonczykow, Czechow itd. Nie ma sie za co
                        > obrazac, Ilove3bike, to okreslenie nie ma konotacji negatywnej...chyba, ze dla
                        > ciebie osobiscie...?
                        >
                        > do nadwrazliwych nie naleze, zyjac w Polsce wyrobilam sobie poczucie humoru i
                        > dystansu zwlaszcza wobec tematu zydostwa, ale jak ktos porownuje milosc do
                        > Zydowki do ZBOCZENIA - to mi sie nie podoba
                        >
                        > chyba, ze -jak sugerujesz- czegos nie zrozumialam?
                        > czego?

ja sie nie obrazam tylko mowie kim jestem,ty jestes zydowka a ja polka,wiec
                        szafa gra. a co do rozumienia tego co sie czyta to kazdemu wolno miec dowolna
                        interpretacje slow. jesli masz czas to popatrz na wpisy przedstawicieli twego
                        narodu jak dana,fredek,arap,z-daleka i innych na moj temat, a nie bedziesz miala
                        nawet cienia watpliwosci co i jak oni mowia. na dalsze dywagacje niestety nie
                        mam czasu a wiec trzym sie dzielnie kobieto,bo tu tereny nierowne i tylko dla
                        silnych i odwaznych.
                • arafacik i-love-2-bike 17.05.05, 22:28
                  moge przelecieć i ciebie
                  lata mi
                  mądra czy głupia
                  ale że żydówka większe trofeum to fakt!
                  • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:29
                    arafacik napisał:

> moge przelecieć i ciebie
                    > lata mi
                    > mądra czy głupia
                    > ale że żydówka większe trofeum to fakt!

zostawiam cie swoim,aby nie moi sie nie pogniewali,oni tacy wrazliwi na piekno
                    kobiet.
                    • arafacik Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:33
                      to ty nie służysz Allachowi?
                      • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:36
                        arafacik napisał:

> to ty nie służysz Allachowi?

nie myl mnie ze soba kotus.
                        • arafacik Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:40
                          i-love-2-bike napisała:

> arafacik napisał:
                          >
                          > > to ty nie służysz Allachowi?
                          >
                          > nie myl mnie ze soba kotus.

lepiej się nawróć, bo możesz pożałować za chwilę, że tego nie zrobiłaś
                          czas nagli, licho nie śpi...
                          • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:42
                            arafacik napisał:

>
                            > > arafacik napisał:
                            > >
                            > > > to ty nie służysz Allachowi?
                            > >
                            > > nie myl mnie ze soba kotus.
                            >
                            > lepiej się nawróć, bo możesz pożałować za chwilę, że tego nie zrobiłaś
                            > czas nagli, licho nie śpi...

no wlasnie sempiaste licho nie spi,radze wam chlopcy sprobowac,moze siebie
                            polubicie,gdyz swiatopoglad zdaje sie macie podobny. milych wrazen wam zycze i
                            buziaczki.
                            • arafacik Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:44
                              buziaczki?

czekaj nich rozepne spodnie

już, gotowe
                    • sempiasty Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:39
                      nie przelatuj cyklistki
                      mój arafaciku
                      bo cię wciągnie do środka
                      i będzie po krzyku
                      • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:41
                        sempiasty napisał:

> nie przelatuj cyklistki
                        > mój arafaciku
                        > bo cię wciągnie do środka
                        > i będzie po krzyku

sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla
                        wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy.
                        • szrh Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:49
                          i-love-2-bike napisała:
                          > sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla
                          > wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy.

ha, dlaczego 'kolezanke zydowke', a nie 'kolezanke Szrh'? :) czyzby jakas
                          segregacja kolezanko Polko? :)

poza tym...sprawiedliwosc rasowo-genderowa to rzecz jedna, ale docenienie sztuki
                          to rzecz calkiem inna i Zydzi sa w tym znakomici :)
                          • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:54
                            szrh napisała:

> > sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla
                            > > wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy.
                            >
                            > ha, dlaczego 'kolezanke zydowke', a nie 'kolezanke Szrh'? :) czyzby jakas
                            > segregacja kolezanko Polko? :)
                            >
                            > poza tym...sprawiedliwosc rasowo-genderowa to rzecz jedna, ale docenienie sztuk
                            > i
                            > to rzecz calkiem inna i Zydzi sa w tym znakomici :)

oczywiscie,ze segregacja zaczeta przez ciebie kolezanko zydowko, w koncu
                            podkreslilas swoje pochodzenie to staram sie to docenic, i tez zle:)) chcialam
                            ci poza tym oszczedzic czytania pornografii na temat polek,bo wiem,ze masz serce
                            mieTkie jesli chodzi o kobiety,czyz nie:))
                            Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt
                            Autor: szrh
                            Data: 17.05.2005 22:21

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                            wyglada na to, ze obie jestesmy kobietami, ilove2bike

jedna gojka a druga Zydowka.
                            • szrh Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:00
                              alez skad kolezanko Polko, uwielbiam obrzydliwa mesko poezje ocierajaca sie o
                              pornografie. Czestokroc niesie ze soba sens wykraczajacy poza prosta meska erotyke.
                              tylko prosze sobie nie wyrabiac zdania o wszystkich zydowkach na podstawie moich
                              osobistych gustow :)
                              • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:03
                                szrh napisała:

> alez skad kolezanko Polko, uwielbiam obrzydliwa mesko poezje ocierajaca sie o
                                > pornografie. Czestokroc niesie ze soba sens wykraczajacy poza prosta meska erot
                                > yke.
                                > tylko prosze sobie nie wyrabiac zdania o wszystkich zydowkach na podstawie moic
                                > h
                                > osobistych gustow :)

nu to mamy tandem polsko-zydowski, bo na tym forum nic tylko porn leci 24/7, a
                                obiekty wzdychan sa miedzynarodowe,juz bez uscislania rasy,religii czy
                                przynaleznosci panstwowej,czy chcesz czy nie chcesz musisz te erotyke lubic:))
                                • szrh Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:10
                                  to ja spadam juz do lozka na szybki seks ze znajomym gojem. Polskim. Zboczencem ;)
                                  lajla tow
                                  • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:12
                                    szrh napisała:

> to ja spadam juz do lozka na szybki seks ze znajomym gojem. Polskim. Zboczencem
                                    > ;)
                                    > lajla tow

oh lala,pisz na privie wrazenia,tylko pamietaj przezorny zawsze ubezpieczony z
                                    gojem,czy zydem:))
                          • marouder w czym kolezanko Szrh 17.05.05, 22:55
                            szrh napisała:

> > sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla
                            > > wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy.
                            >
                            > ha, dlaczego 'kolezanke zydowke', a nie 'kolezanke Szrh'? :) czyzby jakas
                            > segregacja kolezanko Polko? :)
                            >
                            > poza tym...sprawiedliwosc rasowo-genderowa to rzecz jedna, ale docenienie sztuk
                            > i
                            > to rzecz calkiem inna i Zydzi sa w tym znakomici :)

zydzi sa tacy znakomici? w czytaniu sztuki? a podlug jakich kryteriow ja
                            czytaja? Biblijnych, etnicznych, czy politycznych? skoro jestes taka obeznana ze
                            sztuka kolezanko, to powiedz mi cus o modnym w koncu kinie iranskim
                            • arafacik kino irańskie 17.05.05, 23:04
                              jest jak polskie z lat siedemdziesiątych, niektórzy się w tym lubują
                              ostatnio oglądałem irański film na canale o irańskich prostytutkach, które
                              wychodza za mąż i ukrywają swoją przeszłość przed mężami, porzucają dzieci,
                              robią sobie skrobanki podrabiając papiery czyli pozwolenie od męża lub dziadkow,
                              ogólnie nudno i monotematycznie
                              wszędzie tylko ta przemoc i ten sex tylko w innym wydaniu
                              albo inne irańskie kino;
                              ona udaje faceta pracujac na budowie
                              on w niej rozpoznał kobietę
                              i szaleje z miłości

ale iranki to nie arabki całe szczęście
                              różne łajzy się do nas podłączają
                              polskie też:)
                              • i-love-2-bike Re: kino irańskie 17.05.05, 23:07
                                a na jakim canale to obgladales,na pornsite meerkacie?
                                • arafacik Re: kino irańskie 17.05.05, 23:09
                                  canal plus aktualnie puszcza sie z serią filmów irańskich
                                  modnych według twojego kulegi
                                  modne bo tanie:)
                                  • i-love-2-bike Re: kino irańskie 17.05.05, 23:11
                                    arafacik napisał:

> canal plus aktualnie puszcza sie z serią filmów irańskich
                                    > modnych według twojego kulegi
                                    > modne bo tanie:)

no pewnie,ze modne,szczegolnie meerkat jak te heffnerowskie bunnies skacza ci po
                                    ekranie,to juz wszystko ci iran przypomina,a jak w zyle sobie strzelisz to ci
                                    afganki na golasa lataja przed oczami. to rzeczywiscie swietne kino.
                              • marouder na czym ogladalas kropa, na canal+? 17.05.05, 23:13
                                arafacik napisał:

> jest jak polskie z lat siedemdziesiątych, niektórzy się w tym lubują
                                > ostatnio oglądałem irański film na canale o irańskich prostytutkach, które
                                > wychodza za mąż i ukrywają swoją przeszłość przed mężami, porzucają dzieci,
                                > robią sobie skrobanki podrabiając papiery czyli pozwolenie od męża lub dziadkow
                                > ,
                                > ogólnie nudno i monotematycznie
                                > wszędzie tylko ta przemoc i ten sex tylko w innym wydaniu
                                > albo inne irańskie kino;
                                > ona udaje faceta pracujac na budowie
                                > on w niej rozpoznał kobietę
                                > i szaleje z miłości
                                >
                                > ale iranki to nie arabki całe szczęście
                                > różne łajzy się do nas podłączają
                                > polskie też:)

a wogole, to wole takie nieco dla mnie egzotyczne tematy i sposob ich ujmowania
                                niz Star Wars part III, czy rozne Alieny, matrixy i podobe pierdoly, nie mowiac
                                juz o izraelskich produkcjach w stylu delta force...chociaz widzialem pare
                                izraelskich fimow, ktore mi cus opowiedzialy o tym kraju i nie byly ani
                                propagandowe, ani kiepskie
                                • i-love-2-bike Re: na czym ogladalas kropa, na canal+? 17.05.05, 23:15
                                  marouder napisał:

> a wogole, to wole takie nieco dla mnie egzotyczne tematy i sposob ich ujmowani
                                  > a
                                  > niz Star Wars part III, czy rozne Alieny, matrixy i podobe pierdoly, nie mowiac
                                  > juz o izraelskich produkcjach w stylu delta force...chociaz widzialem pare
                                  > izraelskich fimow, ktore mi cus opowiedzialy o tym kraju i nie byly ani
                                  > propagandowe, ani kiepskie

te a chewbacca i darth wader i obi van kanobi to lubisz:))
                                • arafacik Re: na czym ogladalas kropa, na canal+? 17.05.05, 23:21
                                  napisałem to filmy o sexie i przemocy w innym wydaniu;-)

star wars zdecydowanie ciekawsze, bo nie z tej ziemi
                                  a jak widzisz ja z nieba piszę
                                  • marouder Widzisz kropa, ja na wschodzie 17.05.05, 23:28
                                    arafacik napisał:

> napisałem to filmy o sexie i przemocy w innym wydaniu;-)
                                    >
                                    > star wars zdecydowanie ciekawsze, bo nie z tej ziemi
                                    > a jak widzisz ja z nieba piszę

bylem tylko raz, najbardziej ciekawa byla Petra! Dowiedzialem sie troche o
                                    ludach i jezykach. Dla mnie to swiat rownie obcy i ciekawy przez to, ze obcy,
                                    jak dla ciebie wydumki Lukasa(ktory zaczymal od kina niskobudzetowego i
                                    niekomercyjmego).Tam wlasnie sa plemiona, historie, obyczaje i jezyki. Pojaka
                                    cholere uogolniec , by nie zlapac sedna?
                                    • arafacik Re: Widzisz kropa, ja na wschodzie 17.05.05, 23:33
                                      ciekawy bo obcy, obcy to ciekawy
                                      a to ci teoria względności, no, no
                                      • marouder sama sie takimi kategoriami 17.05.05, 23:38
                                        arafacik napisał:

> ciekawy bo obcy, obcy to ciekawy
                                        > a to ci teoria względności, no, no

posilkujesz a nam czasem tu wstawiasz jakas gadke-szmatke nt wyzszosci swiat
                                        bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy, czy raczej na odwrot;)
                                        • arafacik Re: sama sie takimi kategoriami 17.05.05, 23:43
                                          jeszcze o jezusku tu nie pisałem marudo
                                    • arafacik Petra to gdzieś w Jordanii;-) cmentarzysko 17.05.05, 23:35
                                      • marouder czym jest Petra? 17.05.05, 23:42
                                        masz tu link i "se" poczytaj...
                                        • marouder sorki, cos zaszwankowalo, teraz masz link 17.05.05, 23:43
                                          marouder napisał:

> masz tu link i "se" poczytaj...

www.cynet.com/Jesus/prophecy/petra.htm
                                          • arafacik Re: sorki, cos zaszwankowalo, teraz masz link 17.05.05, 23:47
                                            czytanie o Petrze pozostawiam tobie
                                            tam nic nie ma oprócz grobowców włącznie z el kasne
                                          • arafacik czy dostzregasz różnicę między irańskim kinem a 17.05.05, 23:52
                                            jordańską Petrą?
                                            coś ci się marudo pirdoli i to zdrowo
                                            w jednym wątku pisać o irańskim kinie pięknym bo innym
                                            i o Petrze z linkiem do obrazków;-)
                                            niezła jazda
                                            teraz rzuć jednym okiem na Maroko a drugim na Kaukaz
                                            • marouder ja pisalem o tym, ze slabo znam ten region, 17.05.05, 23:56
                                              arafacik napisał:

> jordańską Petrą?
                                              > coś ci się marudo pirdoli i to zdrowo
                                              > w jednym wątku pisać o irańskim kinie pięknym bo innym
                                              > i o Petrze z linkiem do obrazków;-)
                                              > niezła jazda
                                              > teraz rzuć jednym okiem na Maroko a drugim na Kaukaz

ze kino iranskie jest dla mnie bardziej interesujace niz starwarsy, a Petra z
                                              jej historia, jezykiem i bogami mowi mi wiecej o dzisiejszym swiecie niz takie
                                              czy inne wydumki
                                              • arafacik Re: ja pisalem o tym, ze slabo znam ten region, 18.05.05, 00:00
                                                ta
                                                a w iranie uganiają sie za każdą amerykancką produkcją i mówią dokładnie to
                                                samo co ty
                                                że o wiele bardziej interesujące
                                                oczywiście mówię o irańczykach a nie o członkach rządu irańskiego
                                        • arafacik Re: czym jest Petra? 17.05.05, 23:44
                                          po co? byłem tam,
                                          sam se poczytaj fajtłapo
                                          a włącz sobie discovery
                                          hehehe
                                          • marouder glupiascie kobieto, jak but z lewej nogi 17.05.05, 23:50
                                            arafacik napisał:

> po co? byłem tam,
                                            > sam se poczytaj fajtłapo
                                            > a włącz sobie discovery
                                            > hehehe

i ciemna, jak niegdysiejszy (za Gomolki) kwit na pape(takie cos z tektury
                                            nasaczonej smola do pokrywania dachow)Petra to cmentarzysko? I nie ma o czym
                                            mowic przy tej okazji? A pierdoly Lukasa sa ciekawsze...?
                                            • arafacik tak idioto pozostało tam cmentarzysko 17.05.05, 23:55
                                              • marouder ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:01
                                                na wycieczke, bo np. nie bylo, jak nie jechac, to wszystko jasne...ty kropa
                                                chocby przed toba odkryto tajemnice istnienia, to zobaczylabys tylko jeszcze
                                                jedno gowno.
                                                • i-love-2-bike Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:05
                                                  marouder napisał:

> na wycieczke, bo np. nie bylo, jak nie jechac, to wszystko jasne...ty kropa
                                                  > chocby przed toba odkryto tajemnice istnienia, to zobaczylabys tylko jeszcze
                                                  > jedno gowno.

ej co ty wszedzie krope widzisz:)))?
                                                  • marouder ktos mi podpowiedzial, ze arafacik 18.05.05, 00:07
                                                    to kropa...nie iem, czasem mialem wrazenie, ze dyskusje na forum sa, ze tak
                                                    powiem zlosliwie"moderowane".

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                                                    >
                                                    > > na wycieczke, bo np. nie bylo, jak nie jechac, to wszystko jasne...ty kro
                                                    > pa
                                                    > > chocby przed toba odkryto tajemnice istnienia, to zobaczylabys tylko jesz
                                                    > cze
                                                    > > jedno gowno.
                                                    >
                                                    > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))?
                                                  • i-love-2-bike Re: ktos mi podpowiedzial, ze arafacik 18.05.05, 00:09
                                                    marouder napisał:

> to kropa...nie iem, czasem mialem wrazenie, ze dyskusje na forum sa, ze tak
                                                    > powiem zlosliwie"moderowane".
                                                    >
                                                    he,he to jakis "wybrany" wesolek,ktory mundrego udaje,moze aldzio w drugiej
                                                    skorce:)))
                                                  • arafacik Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:08
                                                    > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))?

a mnie tam wsja rawno i tak już nie zyję;-)
                                                  • i-love-2-bike Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:09
                                                    arafacik napisał:

> > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))?
                                                    >
                                                    >
                                                    > a mnie tam wsja rawno i tak już nie zyję;-)

to widac,bo humorek jakby wczorajszy:))
                                                  • arafacik humorek niebiański;-) 18.05.05, 00:11
                                                  • i-love-2-bike Re: humorek niebiański;-) 18.05.05, 00:12
                                                    no wiadomo w niebie canal+ ogladasz i co widzisz,ze zydzi na dole sie mecza a ty
                                                    przyjemnosci zycia na gorze doswiadczasz.
                                                  • arafacik Re: humorek niebiański;-) 18.05.05, 00:15
                                                    i-love-2-bike napisała:

> no wiadomo w niebie canal+ ogladasz i co widzisz,ze zydzi na dole sie mecza a
                                                    t
                                                    > y
                                                    > przyjemnosci zycia na gorze doswiadczasz.

i to jakich
                                                    siedzimy sobie tutaj i sikamy na was winem
                                                    dlatego macie taki mętlik w głowach
                                                  • marouder I tu masz recht 18.05.05, 00:10
                                                    , chwala bogom, ze nie zyjesz;)

arafacik napisał:

> > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))?
                                                    >
                                                    >
                                                    > a mnie tam wsja rawno i tak już nie zyję;-)
                                                  • arafacik Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:13
                                                    ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom
                                                  • i-love-2-bike Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:14
                                                    arafacik napisał:

> ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom

nie boj bidy,nie kazdy taki stary cap jak ty.
                                                  • arafacik Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:17
                                                    w raju odzyskałem młodość, takie fajne dupy tu łażą, same blondyny niefarbowane
                                                  • marouder a blondyny przefarbowane na ciemno tez laza? 18.05.05, 00:19
                                                    arafacik napisał:

> w raju odzyskałem młodość, takie fajne dupy tu łażą, same blondyny niefarbowane
                                                  • arafacik Re: a blondyny przefarbowane na ciemno tez laza? 18.05.05, 00:20
                                                    przefarbowane spią na niższym poziomie
                                                  • marouder bo wiesz, blondynki farbowane na ciemno 18.05.05, 00:22
                                                    , to tzw sztuczna inteligencja.

arafacik napisał:

> przefarbowane spią na niższym poziomie
                                                  • arafacik ide z panem bogiem napić się czegoś jeszcze... 18.05.05, 00:23
                                                    bo suszy nas od rana, może zgarniemy i jezusa po drodze
                                                  • marouder bawta sie dobrze chlopaki 18.05.05, 00:25
                                                    w koncu kazdy z was zasluzyl sobie na kija od tego, czy innego dresa. a'propos w
                                                    raju sa dresiarze?

arafacik napisał:

> bo suszy nas od rana, może zgarniemy i jezusa po drodze
                                                  • arafacik Re: bawta sie dobrze chlopaki 18.05.05, 00:28
                                                    nie na boskim poziomie

dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy
                                                    a jezus już w krzewach zaniemógł
                                                    ;-)
                                                  • marouder O jezusie, to ordynarnie klamiesz 18.05.05, 00:33
                                                    bo czlowiek mial mocna glowe i lubial wypic, jak o tym swiadczy opis wesela w
                                                    Kanie galilejskiej

arafacik napisał:

> nie na boskim poziomie
                                                    >
                                                    > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy
                                                    > a jezus już w krzewach zaniemógł
                                                    > ;-)
                                                  • arafacik Re: O jezusie, to ordynarnie klamiesz 18.05.05, 00:39
                                                    ale nie tyle!!!!!!!

> bo czlowiek mial mocna glowe i lubial wypic........
                                                    >
                                                    >
                                                    > arafacik napisał:
                                                    >
                                                    > > nie na boskim poziomie
                                                    > >
                                                    > > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy
                                                    > > a jezus już w krzewach zaniemógł
                                                    > > ;-)
                                                  • marouder Jeszcze jedno klamstwo arabskie 18.05.05, 00:37
                                                    to Jezusie, ze spoczywa w krzakach

arafacik napisał:

> nie na boskim poziomie
                                                    >
                                                    > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy
                                                    > a jezus już w krzewach zaniemógł
                                                    > ;-)
                                                  • arafacik Re: Jeszcze jedno klamstwo arabskie 18.05.05, 00:40
                                                    no dobra niech ci będzie w gaju oliwnym

> to Jezusie, ze spoczywa w krzakach
                                                    >
                                                    > arafacik napisał:
                                                    >
                                                    > > nie na boskim poziomie
                                                    > >
                                                    > > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy
                                                    > > a jezus już w krzewach zaniemógł
                                                    > > ;-)
                                                  • grzegorz1948 Re: Szanowni dyskutanci? 18.05.05, 03:04
                                                    Mam tylko jedno pytanie czy w swoim chamstwie i glupocie nie posuwacie sie za
                                                    daleko?
                                                  • i-love-2-bike Re: bawta sie dobrze chlopaki 18.05.05, 00:29
                                                    marouder napisał:

> w koncu kazdy z was zasluzyl sobie na kija od tego, czy innego dresa. a'propos
                                                    > w
                                                    > raju sa dresiarze?
                                                    >
                                                    > arafacik napisał:
                                                    >
                                                    > > bo suszy nas od rana, może zgarniemy i jezusa po drodze

w jego bazarowym raju na pewno,moze tam aldzia znajdzie to popija razem:))
                                                  • i-love-2-bike Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:19
                                                    arafacik napisał:

> w raju odzyskałem młodość, takie fajne dupy tu łażą, same blondyny niefarbowane

oj arafacik stary cap jestes,wiadomo,ze to zielonowlose boginie maja sie z toba
                                                    kumac,nie blondyny. ciagle w polskiej knajpie siedzisz i dumasz jak sie do nieba
                                                    wzniesc.
                                                  • marouder ja osobiscie mam w nosie raje 18.05.05, 00:15
                                                    i, ze tak powiem wole ten ziemski przedpokoj;)

arafacik napisał:

> ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom
                                                  • arafacik Re: ja osobiscie mam w nosie raje 18.05.05, 00:18
                                                    marouder napisał:

i co z tego że wolisz?

> i, ze tak powiem wole ten ziemski przedpokoj;)
                                                    >
                                                    > arafacik napisał:
                                                    >
                                                    > > ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom
                                                • arafacik Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:07
                                                  po hebrajsku petra to sela, obydwa wyrazenia mają to samo znaczenie, a na
                                                  najwyższym szczycie gdzie znajdował się grób aarona stoi sobie tera meczet

kiedyś nie było meczetów
                                                  ale tez i arabów nie było;-)
              • sempiasty Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:36
                Rachelcia-cyklistka mieszka w jakiejś dzielnicy z latynosami i afroamerykanami
                to ma inne preferencje dotyczące urody
                a prawdopodobnie jest zazdrosna o Kazimierza Wielkiego właśnie
                i przez tą Esterkę stała się taką antysemitką
                • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:38
                  sempiasty napisał:

> Rachelcia-cyklistka mieszka w jakiejś dzielnicy z latynosami i afroamerykanami
                  > to ma inne preferencje dotyczące urody
                  > a prawdopodobnie jest zazdrosna o Kazimierza Wielkiego właśnie
                  > i przez tą Esterkę stała się taką antysemitką

pewnie,ze tak latino gra super na bangosach a africaans to super jazz,a wiec
                  sempiasty do budy w tych katowicach.
                  • sempiasty Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:42
                    w budach to mieszkaja emigranci polscy w stanach dorabiający sobie pomywaniem
                    garów w knajpie dla latynosów właśnie
                    z tej pozycji zapewne lepiej widzisz ich urodę
                    mnie została kamienica po dziadku-krwiopijcy
                    • i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:43
                      sempiasty napisał:

> w budach to mieszkaja emigranci polscy w stanach dorabiający sobie pomywaniem
                      > garów w knajpie dla latynosów właśnie
                      > z tej pozycji zapewne lepiej widzisz ich urodę
                      > mnie została kamienica po dziadku-krwiopijcy
                      >

no tos zuch sempiasty takich nam brakuje w katowicach. no to trzym sie ramy,abys
                      nie wypadl z wiatrem.
                    • marouder Ty sempiasty pewno mieszkasz 17.05.05, 22:46
                      w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wrazenie, ze to
                      takie wieksze katowice.
                      • i-love-2-bike Re: Ty sempiasty pewno mieszkasz 17.05.05, 22:55
                        marouder napisał:

> w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wrazenie, ze to
                        > takie wieksze katowice.

ty nie zaczepiaj mojego wybranego faworyta,aldus vel sempek jest na medal:))
                        • marouder sorki, jesli masz z nim 17.05.05, 23:04
                          i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                          >
                          > > w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wrazenie, z
                          > e to
                          > > takie wieksze katowice.
                          >
                          > ty nie zaczepiaj mojego wybranego faworyta,aldus vel sempek jest na medal:))

przyjemnosc........;)
                          • i-love-2-bike Re: sorki, jesli masz z nim 17.05.05, 23:05
                            marouder napisał:

>
                            > > marouder napisał:
                            > >
                            > > > w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wraze
                            > nie, z
                            > > e to
                            > > > takie wieksze katowice.
                            > >
                            > > ty nie zaczepiaj mojego wybranego faworyta,aldus vel sempek jest na medal
                            > :))
                            >
                            > przyjemnosc........;)

to chyba the other way around,nie myl obiektow wzdychan, aldo jest super,jak
                            jego kamienica,a moze to jedno i to samo,beton,tfu zelbet:))
    • wojcd ja, ale sie boje bo ona ma karabin w domu /nt 17.05.05, 22:23
      • arafacik mam miliony karabinów na całym świecie 17.05.05, 22:31
    • abe_ltd Ja bym chciala, a co? n/t 17.05.05, 23:08
      • arafacik Re: Ja bym chciala,a co? ależ ja ci służę królewno 17.05.05, 23:10
      • i-love-2-bike Re: Ja bym chciala, a co? n/t 17.05.05, 23:13
        tu wlasciwie rozmowy kuchenno seksowe abe,nie dla dzieci:))
        • abe_ltd Re: Ja bym chciala, a co? n/t 18.05.05, 00:13
          Seksowe? Kuchenne?! To ja wybywam, :D
          • i-love-2-bike Re: Ja bym chciala, a co? n/t 18.05.05, 00:14
            abe_ltd napisała:

> Seksowe? Kuchenne?! To ja wybywam, :D

do kuchni czy na seks?DDDD
            • abe_ltd Niestety NEITHER ;((((( Robota czeka a tu 18.05.05, 00:36
              jeszcze mam cos do powiedzenia panu Wlodkowi. Nie wiem czy sie zmieszcze w
              czasie ale jak nic nie powiem to jak wiemy silence signifies consent (czyli
              teoretycznie zgadzalabym sie z jego interpretacja mojej osoby)
              • i-love-2-bike Re: Niestety NEITHER ;((((( Robota czeka a tu 18.05.05, 00:38
                abe_ltd napisała:

> jeszcze mam cos do powiedzenia panu Wlodkowi. Nie wiem czy sie zmieszcze w
                > czasie ale jak nic nie powiem to jak wiemy silence signifies consent (czyli
                > teoretycznie zgadzalabym sie z jego interpretacja mojej osoby)

tylko z nim to trzeba delikatnie,bo to niebozatko placze co 5 minut,szczegolnie
                mu rachelka,z ktora nie rozmawia,za skore zaszla i skarzy siem na niom kazdemu.
                pociesz bidulinka bo mnie kuchnia(sic) wzywa::::)))))DDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka