grzegorz1948 13.05.05, 21:08 Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:13 tak naprawde to nie wiem...ale powiedzmy,ze z czystej ciekawosci raz bym chcial! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 [...] 13.05.05, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 09:45 tylko nie zgub szcztuczne szczekie,bo to moze byc kosztowne danus.smiej sie z > umiarem i nie skacz za wysoko,miej zrozumienie dla sasiadow z dolu. Waznym jest czy ona by chciala sie spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek35 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 09:47 marouder napisał: > tak naprawde to nie wiem...ale powiedzmy,ze z czystej ciekawosci raz bym chcial > ! Pytanie czy ona by chciala sie spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:13 mogę jeszcze raz-czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder aaki opowiedz o tym spotkaniu... 13.05.05, 21:53 Mozesz?Masz dyspense od danki? wrazenia, ze tak powiem estetyczne i walory towarzyskie oraz oczywizda intelektualne..co? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 22:06 tylko prywatne(jerozolima &dana)-tak więc nie licz na szczególy. mogę tylko powiedzieć że na sniadanie nie zjada ani arabów ani gości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:27 dana33 napisała: > :)))) dziekuj mu dziekuj,dzieki niemu wiemy,ze masz silna nadwage. nie ma to jak gentelman z kokody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:29 a ja to kiedys ukrywalam???? nie powiedzial nic, czego sama juz nie pisalam. rachelciu, ty tluczesz nie w to miejsce, uwierz mi..... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:31 dana33 napisała: > a ja to kiedys ukrywalam???? nie powiedzial nic, czego sama juz nie pisalam. > rachelciu, ty tluczesz nie w to miejsce, uwierz mi..... ja nic nie tluke ja powtarzam,tluczesz ty. jak wiesz nie kazdy czyta kazda twoja wypocine a dzieki gentelmenowi wiemy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 13.05.05, 23:51 rachelciu, nie kazdy czyta moje wypociny, to sie zgadza. ale tu na forum, to kazdy. i nie wierzgaj tymi nozkami w gorze: otwrzylam dla zabawy idiotyczny watek, bedac pewna, ze jak beda tam 3 wpisy, to duzo. zrobilo sie prawie 60. nu, nie tylko czytacie ale jeszcze odpisujecie. give me a break, rachelcia, ja dobrze wiem, kto ja i lubie sobie sama udowodnic, jak was moge ciagnac za nos. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:00 dana33 napisała: > rachelciu, nie kazdy czyta moje wypociny, to sie zgadza. ale tu na forum, to > kazdy. i nie wierzgaj tymi nozkami w gorze: otwrzylam dla zabawy idiotyczny > watek, bedac pewna, ze jak beda tam 3 wpisy, to duzo. zrobilo sie prawie 60. > nu, nie tylko czytacie ale jeszcze odpisujecie. give me a break, rachelcia, ja > dobrze wiem, kto ja i lubie sobie sama udowodnic, jak was moge ciagnac za nos. alez nie rob z siebie pinokia danus,nie takas znowu wazna,nawet jak wazysz wiecej niz z _daleka razem z papuga,mamy tu innych a napedzanie sie samemu nigdy niczemu wielkiemu nie sluzylo z nozkami w gorze,czy na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:12 alez oczywiscie rachelciu, ze ja nie taka wazna. to wy, idioci, latacie za mna, jakbym byla bog wie co.... ten jenteligenciak forumowy, polit, nie wie jak dokopac, wiec w ramach swojego IQ, ktore chyba nawet przekracza 30, otwiera watek o tym, kto chce mnie spotkac.... i zanim czlowiek zdazy powiedzieci jack robinson, jest 60 wpisow, jak w pysk strzelil.... pewnie ze macie innych, to dlaczego nie zajmujecie sie innymi? macie tez inne tematy niz zydzi i israel. to co was tak ciagnie do nas wlasnie? ja sie tu nie napedzam, to wy robicie ta robote za mnie..... :)))) geeez, ale glupole.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:15 dana33 napisała: > alez oczywiscie rachelciu, ze ja nie taka wazna. to wy, idioci, latacie za mna, > > jakbym byla bog wie co.... ten jenteligenciak forumowy, polit, nie wie jak > dokopac, wiec w ramach swojego IQ, ktore chyba nawet przekracza 30, otwiera > watek o tym, kto chce mnie spotkac.... i zanim czlowiek zdazy powiedzieci jack > > robinson, jest 60 wpisow, jak w pysk strzelil.... pewnie ze macie innych, to > dlaczego nie zajmujecie sie innymi? macie tez inne tematy niz zydzi i israel. > to co was tak ciagnie do nas wlasnie? ja sie tu nie napedzam, to wy robicie ta > robote za mnie..... :)))) geeez, ale glupole.... a ty jako ta madra siedzisz i milczysz,nu nie.zupelnie nie latasz za nikim tylko nadzorujesz swoje watki a tu cholera jakas ma twoj nick i tak za kazdym z nas lata. nu bid u good night bo sa lepsze rzeczy w piatek wieczor niz rozmowa z toba skarbie,tak czy tak nagalysmy sie za wszystkie czasy dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 00:20 ja milcze?????? kiedy i gdzie, rachelciu???? that will be the day..... nic nie nadzoruje. dopisuje sie gdzie chce. a reszte to juz wy robicie.... nu, idz do tych lepszych rzeczy piatkowych i baw sie dobrze.... nie wiedzialam, ze dla ciebie w piatek to tez mitzva..... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 07:40 Dziekuje ci Danusiu ze dostrzeglas moja inteligencje za te IQ 30 przynajmniej to.Nie wiem czy u was jest ta sama skala co w Europie no ale zawsze cos! Danusiu a kiedy masz obudzic Fredzia?Czekam na jego wypowiedz z niecierpliwoscia bo wtedy mam skale porownawcza.Zawsze oceniam Twoja inteligencje ciut,ciut wyzej od jego inteligencji ale musisz jeszcze popracowac. Wiecznie oddany polit Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 16:10 cyklistko! to ty wiesz co to fraktal?!!! nigy bym cię nie podejrzewał ... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 21:46 sempiasty napisał: > cyklistko! to ty wiesz co to fraktal?!!! > nigy bym cię nie podejrzewał ... pan raczy zartowac panie feynman,a od kiedy sempy mysla, i to w dodatku jakies chachary z katowic? ta dyskretna matematyka ma zastosowanie w wielu dziedzinach jak wiesz,a wiec cieszmy sie pieknymi,coraz mniejszymi niekonczacymi sie wzorami... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Dlatego tez pisalem 13.05.05, 23:34 w swoim pierwszym poscie w tym watku,ze raz z ciekawosci bym sie z danka spotkal. w pewnym barze bylem swiadkiem wymiany zdan miedzy dwoma gentelmanami. Gdy obok nich przechodzila bardzo otyla kobieta jeden drugiego tracil lokciem i powiedzial:"Ty popatrz!!120 kilo zywej wagi!!Z samej ciekawosci warto sprobowac!" Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dlatego tez pisalem 13.05.05, 23:35 marouder napisał: > w swoim pierwszym poscie w tym watku,ze raz z ciekawosci bym sie z danka > spotkal. w pewnym barze bylem swiadkiem wymiany zdan miedzy dwoma gentelmanami. > Gdy obok nich przechodzila bardzo otyla kobieta jeden drugiego tracil lokciem i > powiedzial:"Ty popatrz!!120 kilo zywej wagi!!Z samej ciekawosci warto sprobowac > !" mysle,ze dla wlasnego dobra radze najpierw solidnie cwiczyc w gymie miesnie kregoslupa,bo dysk to paskudna sprawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Pani Rachelko... 14.05.05, 07:27 z tym gentlemanami i gentlewomanami to na forum różne bywa-no może z wyjątkiem Ciebie Rachelko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 17:49 aaki napisała: > z tym gentlemanami i gentlewomanami to na forum różne bywa-no może z wyjątkiem > Ciebie Rachelko ;-) no i dodaj siebie jako eksperta,przeciez ty nagle sie oswieciles nam tu aaki.lepiej pozno niz wcale jak mowia i Bog zaplac za troske o moja osobe,ale ja jak dana jestem dosyc samodzielna i dobrych rad od takich jak ty raczej nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 17:56 a kto by ci tam dobre rady dawał-tylko stwierdziłem,że jestes forumowa gentlewoman Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:00 aaki napisała: > a kto by ci tam dobre rady dawał-tylko stwierdziłem,że jestes forumowa gentlewo > man tia tia ty sie lepiej dana zajmij to ciekawsze,bo ja jeszcze cie wyprowadze z twojej ledwo odzyskanej rownowagi a to bedzie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:09 aaki napisała: > mam skłoności poligamiczne thas is bloody nice aaki i cos jeszcze zanim skonczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pani Rachelko... 14.05.05, 18:21 aaki napisała: > to fajnie że ci sie to podoba to juz chyba jakas abstrakcja myslowa,cos ala nasz z-daleka,troche nie w tym pionie i poziomie w ktorym ja operuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tzw 14.05.05, 18:40 aaki napisała: > górne loty pani reprezentuje no mowie,ze cos cie gniecie,planuj ten czulent on leczy wszelkie niestrawnosci w mig. Odpowiedz Link Zgłoś
rzyd Re: to nie było spotkanie forumowe 14.05.05, 13:47 i-love-2-bike napisała: > dziekuj mu dziekuj,dzieki niemu wiemy,ze masz silna nadwage. I co? Ktora rzydowka powyzej 40-stki jej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki No to jeszcze kilka szczegółów nt DANY 33 14.05.05, 14:14 posiada monitor komputerowy na LCD, kota, bardzo dużo książek w domu srebrny samochód marki japońskiej z odtwrzaczem kasetowym (słucha mazowsza), interesujące(na ile się na tym znam) kwiatki na balkonie i przystojnego faceta za męża Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No to jeszcze kilka szczegółów nt DANY 33 14.05.05, 17:59 co znaczy przystojnego aki ?????? BARDZO przystojnego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: No to jeszcze kilka szczegółów nt DANY 33 14.05.05, 18:06 nu takim aż znawcą to nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:20 szowinistki mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 21:20 Ja by chciała,,a może i spotkam,kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 22:01 Za to lubię Gdańsk i Gdynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 22:38 EEEEEEEEE! Zartujesz!Myslisz ze tam jest wiecej ludzi jej pokroju ktorzy bez namyslu oddaja na nia glos? A zreszta Danusia mnie bardzo lubi i zpewnoscia jak zostanie wybrana za prymulke-znow palcowka- za premiera to dla mnie kaze z pewnoscia babskiemu regimentowi prezentowac bron, a ja sobie tak oojde z Danusia i bede podziwial te piekne komiwojazerki z starszego semestru. Oiiiiiiiiiiii to bedzie pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 22:54 grzegorz1948 napisał: > EEEEEEEEE! Zartujesz!Myslisz ze tam jest wiecej ludzi jej pokroju ktorzy bez > namyslu oddaja na nia glos? > A zreszta Danusia mnie bardzo lubi i zpewnoscia jak zostanie wybrana za > prymulke-znow palcowka- za premiera to dla mnie kaze z pewnoscia babskiemu > regimentowi prezentowac bron, a ja sobie tak oojde z Danusia i bede podziwial > te piekne komiwojazerki z starszego semestru. > Oiiiiiiiiiiii to bedzie pieknie No...widze to! Idziecie z danka, idziecie, panienki prezentuja...e, niekoniecznie bron..piekna Hollywoodzka scena, taka wiecej romantyczna;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: co zazdroscisz? 14.05.05, 20:30 Zeby nie bylo tragicznie sprawdze czy komory nabojowe sa puste.Z Danusia nie ma zartow- jest msciwa Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:03 robaczki...najpierw spytajcie z kim z was Dana chcialaby sie spotkac... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:16 Ja przydzie ochota, to i pies kota wychrobota(stare przyslowie pszczol nt.). Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:31 usmiech oczywiscie do z daleka, holota, nie robcie sobie zadnych nadzieji. dla z daleka usmiech, a dla was usmieszek. ironiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:nie napalajcie sie tak 13.05.05, 23:34 dana33 napisała: > usmiech oczywiscie do z daleka, holota, nie robcie sobie zadnych nadzieji. dla > z daleka usmiech, a dla was usmieszek. ironiczny. e tam lepiej sie wypnij na nas, to lepszy widok dla nas danus,nie zaluj nam i nie skap widoku. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 00:00 oj rachelciu, rachelciu..... spadasz i spadasz, dzien w dzien, a tu widac, ze ta twoja beczka nie ma dna.... zenujace, rachelciu... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 00:06 dana33 napisała: > oj rachelciu, rachelciu..... spadasz i spadasz, dzien w dzien, a tu widac, ze > ta twoja beczka nie ma dna.... zenujace, rachelciu... zenujaca danus to twa troska o mnie,mnie matkowanie spod latarni nie potrzebne, a wiec te slicznosci twoje,gnomka z.. i z-daleka to raczej przypominaja wypociny z trzeciorzednej gazetki dla przyglupich dzieci,czy panow pocacych sie bo obgladaja przez dziurke cos czego nie powinni.grow up girls and boys,bo poziom rozmow macie iscie nieskomplikowanie denny. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 00:53 i-love-2-bike napisała: > dana33 napisała: > > > oj rachelciu, rachelciu..... spadasz i spadasz, dzien w dzien, a tu widac > , ze > > ta twoja beczka nie ma dna.... zenujace, rachelciu... > > zenujaca danus to twa troska o mnie,mnie matkowanie spod latarni nie potrzebne > , > a wiec te slicznosci twoje,gnomka z.. i z-daleka to raczej przypominaja wypocin > y > z trzeciorzednej gazetki dla przyglupich dzieci,czy panow pocacych sie bo > obgladaja przez dziurke cos czego nie powinni.grow up girls and boys,bo poziom > rozmow macie iscie nieskomplikowanie denny. ------------------------ opa, opa, a ktoz to obie nozki do gory wyciagal, myszka miki? Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re:nie napalajcie sie tak 14.05.05, 16:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&a=23648258 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:13 grzegorz1948 napisał: > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:17 i-love-2-bike napisała: > grzegorz1948 napisał: > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi. --------------------- jakos nikt na to nie leci........ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:18 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi. > --------------------- > jakos nikt na to nie leci........ na co na twe ziolka,no fakt kto by chcial ciagle piolun popijac z toba kolezanko,co najwyzej dancia na dobre trawienie po cigaretce z czulentem. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:21 i-love-2-bike napisała: > z_daleka napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwie nogi > . > > --------------------- > > jakos nikt na to nie leci........ > > na co na twe ziolka,no fakt kto by chcial ciagle piolun popijac z toba > kolezanko,co najwyzej dancia na dobre trawienie po cigaretce z czulentem. --------------------------- Nu i co z tymi podniesinymi dwiema nozkami? sa chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:23 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > z_daleka napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > > > > > albo inaczej,kto nie chcialby sie spotkac z dana-podnosze dwi > e nogi > > . > > > --------------------- > > > jakos nikt na to nie leci........ > > > > na co na twe ziolka,no fakt kto by chcial ciagle piolun popijac z toba > > kolezanko,co najwyzej dancia na dobre trawienie po cigaretce z czulentem. > --------------------------- > Nu i co z tymi podniesinymi dwiema nozkami? sa chetni? a co zal ci,czy ty juz nie mozesz sie cwiczyc,bo ja dalej ostro zasuwam w gymie. jak widze kolezanko czegos ci tam zal,jak widzisz te ziolka to nie wszystko,czas zycia uzywac a nie zgrzybiale siedziec przec kompem z madrymi przytykami dla drugich i papuga na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:20 grzegorz1948 napisał: > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzio opisujacy te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:23 i-love-2-bike napisała: > grzegorz1948 napisał: > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzio opisujacy > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak... ---------------------------- a nozki nadal w gorze? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:24 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzio opis > ujacy > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak... > ---------------------------- > a nozki nadal w gorze? widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak widzisz nie trzeba nawiet mowic kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:31 i-love-2-bike napisała: > z_daleka napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak fredzi > o opis > > ujacy > > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak... > > ---------------------------- > > a nozki nadal w gorze? > > widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak widzisz nie > trzeba nawiet mowic kogo. ----------------------------- tak sobie wyobrazem te lapki na klawiaturze i nozki w gorze...ciekaw jestem jak dlugo w tej pozycji wytrzymasz... no i co ci to da... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:32 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > z_daleka napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > > > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma to jak > fredzi > > o opis > > > ujacy > > > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak... > > > ---------------------------- > > > a nozki nadal w gorze? > > > > widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak widzis > z nie > > trzeba nawiet mowic kogo. > ----------------------------- > tak sobie wyobrazem te lapki na klawiaturze i nozki w gorze...ciekaw jestem > jak dlugo w tej pozycji wytrzymasz... no i co ci to da... napewno lepsze ukrwienie ciala niz ty z nogami spuszczonymi i nosem w klawiaturze. nie garb sie,bo ja dzisiaj juz sie mocno wycwiczylam ale cos mi sie widzi,ze ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:36 i-love-2-bike napisała: > z_daleka napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > z_daleka napisał: > > > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > > > grzegorz1948 napisał: > > > > > > > > > > > Kto by sie chcial spotkac z Dana33 -REKA DO GORY! > > > > > > > > > > he,he ale nas wycinaja jak zle o danie mowimy. nie ma t > o jak > > fredzi > > > o opis > > > > ujacy > > > > > te polki posipiajace z niemcami,to stoi jak... > > > > ---------------------------- > > > > a nozki nadal w gorze? > > > > > > widze ,zes glodna,coraz bardziej a pytalasz kogo to interesuje,jak > widzis > > z nie > > > trzeba nawiet mowic kogo. > > ----------------------------- > > tak sobie wyobrazem te lapki na klawiaturze i nozki w gorze...ciekaw jes > tem > > jak dlugo w tej pozycji wytrzymasz... no i co ci to da... > > napewno lepsze ukrwienie ciala niz ty z nogami spuszczonymi i nosem w > klawiaturze. nie garb sie,bo ja dzisiaj juz sie mocno wycwiczylam ale cos mi si > e > widzi,ze ty nie. ---------------------------------- Ja widze rachelci, ze ty nawet nie wiesz po co giry do gory wyciagasz... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:39 z_daleka napisał: > ---------------------------------- > Ja widze rachelci, ze ty nawet nie wiesz po co giry do gory wyciagasz... a moze ty mi powiesz kolezanko skoro takas wprawiona w temacie i w nozkach i ich wyciaganiu czy skladaniu z rozkladaniem.pijesz,pijesz ale nie bardzo wiesz do czego,byle tylko czepiac sie mnie jak co dzien co? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:44 i-love-2-bike napisała: > z_daleka napisał: > > > > > ---------------------------------- > > Ja widze rachelci, ze ty nawet nie wiesz po co giry do gory wyciagasz... > > a moze ty mi powiesz kolezanko skoro takas wprawiona w temacie i w nozkach i ic > h > wyciaganiu czy skladaniu z rozkladaniem.pijesz,pijesz ale nie bardzo wiesz do > czego,byle tylko czepiac sie mnie jak co dzien co? > --------------------------- No czepiam sie, to fakt...lubie pasiami obnazac... glupote rowniez... szczegolnie zas glupote, ktora sama sie podklada... i to z dwiema nozkami do gory... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 13.05.05, 23:36 hahahaha, ja tez ma ten obrazek przed oczyma.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:41 jak forumowiczka vitalia, pragnac cie spotkac wsiada do samolotu z kaloryferem na ramieniu!!sama pisala,ze jest mocno przwiazana w Gdyni do kaloryfera, wiec razem rusza, by cie odwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:47 marouder napisał: > jak forumowiczka vitalia, pragnac cie spotkac wsiada do samolotu z kaloryferem > na ramieniu!!sama pisala,ze jest mocno przwiazana w Gdyni do kaloryfera, wiec > razem rusza, by cie odwiedzic. ------------------------ Zaraz wlec sie z kaloryferem... a moze z cala Gdynia? Pomysl tylko marouder, nie lepiej wziac nozyczki i ciach... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:50 Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumowiczka vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada problem logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu do dany w odwiedziny;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Ty lepiej sobie wyobraz 13.05.05, 23:55 marouder napisał: > Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumowiczka > vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada problem > logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu do dany w > odwiedziny;) ------------------------ to chyba glownie twoj problem... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder wspoczuje 14.05.05, 00:19 z_daleka napisał: > marouder napisał: > > > Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumowiczka > > vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada proble > m > > logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu do dany > w > > odwiedziny;) > ------------------------ > to chyba glownie twoj problem... Coz , ja jako czlowiek nie tak skopmlikowany, jak rzeczona vitalia, nie przywiazuje sie do rzeczy i miejsc, raczej do ludzi. Zwaz z daleka,ze z ludzmi podrozowac jest daleko latwiej niz z przywiazanymi do ciebie sznurkiem ciezkimi przedmiotami i/lub rozleglym obszarami miejskimi. Wsploczuje vitalii:((( a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wspoczuje 14.05.05, 00:21 marouder napisał: > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;) do udawania,ze jest chlopem i do kopania mnie co dzien,to jej hobby inaczej dzien nieudany. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wspoczuje 14.05.05, 00:28 rachelciu, tylko sie nie zachlip na smierc.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wspoczuje 14.05.05, 00:36 i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > > > > > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;) > > do udawania,ze jest chlopem i do kopania mnie co dzien,to jej hobby inaczej > dzien nieudany. Czyli moge domniemywac, ze z_daleka to nieco "posunieta" przez czas kobieta, od lat borykajaca sie z brakiem wewnetrznej akceptacji dla wlasnej plci biologicznej, majaca nieszczescie urodzic sie w czasach, gdy transeksualizm byl tabu i awykonalny od strony owczesnych technik chirurgicznych. Stad jej pelne jadu wycieczki osobiste, majace funkcje kompensacyjna;)olac i wspolczuc biednemu, koszernemu stworzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: wspoczuje 14.05.05, 00:38 marouder napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > marouder napisał: > > > > > > > > > > > > > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;) > > > > do udawania,ze jest chlopem i do kopania mnie co dzien,to jej hobby inacz > ej > > dzien nieudany. > > Czyli moge domniemywac, ze z_daleka to nieco "posunieta" przez czas kobieta, od > lat borykajaca sie z brakiem wewnetrznej akceptacji dla wlasnej plci > biologicznej, majaca nieszczescie urodzic sie w czasach, gdy transeksualizm byl > tabu i awykonalny od strony owczesnych technik chirurgicznych. Stad jej pelne > jadu wycieczki osobiste, majace funkcje kompensacyjna;)olac i wspolczuc > biednemu, koszernemu stworzeniu. ----------------------------- mozesz, mozesz sobie domniemywac...kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: wspoczuje 14.05.05, 12:02 Z DALEKA KOPIE OD CZASU DO CZASU, ALE KAZDY JEGO KOPNIAK - GOL. TY RACHELCIU KOPIESZ KILKA RAZY DZIENNIE ALE JAKOS PRAWIE ZAWSZE TWOJA PILKA TRAFIA W... PUBLICZNOSC KOLO BRAMY A NIE W SAMA BRAME. ALE ZA SAM WYSILEK NALEZY CI SIE NAGRODA. DANA CHETNIE CI TAKA NAGRODE PRZESLE, NAWET NA JEJ KOSZT... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: wspoczuje 14.05.05, 00:36 marouder napisał: > z_daleka napisał: > > > marouder napisał: > > > > > Czlowiek jest przywiazany, nalezy byc wyrozumialym!!Poza tym forumo > wiczka > > > vitalia pisala cos takze o przywiazaniu do Gdyni..noo, to nie lada > proble > > m > > > logistyczny wybrac sie z cala Gdynia oraz kaloryferem na ramieniu d > o dany > > w > > > odwiedziny;) > > ------------------------ > > to chyba glownie twoj problem... > > Coz , ja jako czlowiek nie tak skopmlikowany, jak rzeczona vitalia, nie > przywiazuje sie do rzeczy i miejsc, raczej do ludzi. Zwaz z daleka,ze z ludzmi > podrozowac jest daleko latwiej niz z przywiazanymi do ciebie sznurkiem ciezkimi > przedmiotami i/lub rozleglym obszarami miejskimi. > Wsploczuje vitalii:((( > a swoja droga, do czego ty jestes przywiazana z daleka?;) -------------------------------- W rzeczy samej nie jestes specjalnie skomplikowany...podrzucilem ci pomysl z nozyczkami i jakos nie chwyciles...nie bede cie zatem informowal o moich przywiazaniach, gdyz podejrzewam za zarzucisz mnie jakimis genialnymi radami podobnie jak vitalii... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:02 Caly , Kropa :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:08 explicit napisał: > Caly , Kropa :))) > > uklony dzisiaj pol koszernych ma gorace wizje i abstrakcyjne mysli,cholera musi ich sciskac,ze tak sie tu przed nami poca,zamiast sobie ulzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:14 alez rachelciu, ty nikak nie kumasz.... my wlasnie nic, tylko sie tutaj podsmiechujemy.... czy twoj IQ to tez taki jak polita??? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:17 dana33 napisała: > alez rachelciu, ty nikak nie kumasz.... my wlasnie nic, tylko sie tutaj > podsmiechujemy.... czy twoj IQ to tez taki jak polita??? zamiast sie tak smiac i marzyc lepiej wez sie do dziela sama,to ci frustracje przejda,it ain't hard if you know what to do and how to do it. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: NIE CHCIAŁBYM RACHELCI BUZIAKA DAĆ,OJ NIE;-) 14.05.05, 00:21 spoko rachelciu, ja wiem co i jak. glupie, ze watpisz w to.... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 rachelcio 14.05.05, 09:20 zdolność do abstrakcyjnego myślenia dobrze świadczy o człowieku. Są taczy którzy twierdzą że jest to jedyna rzecz która odróżna nas od zwierząt. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rachelcio 14.05.05, 17:50 abstrakt2003 napisał: > zdolność do abstrakcyjnego myślenia dobrze świadczy o człowieku. > Są taczy którzy twierdzą że jest to jedyna rzecz która odróżna nas od zwierząt. > Pozdr. owszem zgadzam sie z toba,byle to abstrakcyjne myslenie nie dotyczylo jednego tematu i jednej osoby,gdyz wtedy raczej robi sie obsesja i jako takie wymaga leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 mam pytanie 14.05.05, 09:21 Kto by chcial spotkac rachelcie? Jezeli jest podobna do Dany, to ja trzymam reke do gory. ..."dobrego przyjaciela dostaniesz za darmo, wroga musisz sobie kupic" Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:27 Zrobimy zjazd forumowiczow?OJ Oj to bedzie mordolejstwo. I znow ZOMO bedzie moglo palkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:31 Spozniles sie z pomyslem. Taki juz sie odbyl i nie bylo mordobicia, choc mielismy odmienne poglady. Wszystko zalezy od kultury i dobrze, ze chamy zostaly w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:37 To byly spotkania indywidualne :)))) Takie przy piwku. Zjazd to juz cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki aaaa... 14.05.05, 09:39 chyba ze tak.gdyby zrobic takie spotkanie przy piwku i jagnięcinie z rusztu na pustyni negev.na deser herbata z miętą Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: aaaa... 14.05.05, 09:40 Wole do jagniecia dobre zimne piwko. Najlepiej zywieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aaaa... 14.05.05, 09:52 może być żywiec-herbata na deser ognisko,robi sie chłodno w nocy;jak to na pustyni :-) namioty,spiewy-zorganizuj coś zaraz przylatuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: aaaa... 14.05.05, 09:55 Zalatwione. Ja przygotuje pustynie, a Ty reszte :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aaaa... 14.05.05, 09:59 pustynię to już jahwe z allahem na spółkę przygotowali przywiozę 6-cio pak piwa Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: aaaa... 14.05.05, 10:06 My ta pustynie popsulismy. Jest zalesiona, zatrawiona i sa pardesy i wiele innych zielonych upraw. Na pustyni mozesz polezec pod drzewkiem i upiec dobra kielbaske, popijajac piwkiem. Takie to jestesmy dzieci Jahwe. Dzieci Allaha sa grzeczniejsze. One dalej bawia sie na pustyni. No to kiedy przyjedziesz zobaczyc nasze dzielo? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki eee 14.05.05, 10:30 ee trochę chyba jeszcze zostało skoro czasem czytam że kogoś z wycieczkowiczów musieli z pustyni ratować Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: a to -to co? 14.05.05, 10:45 To specjalnie zostawilismy, aby dzieci wiedzialy jak wyglada pustynia. Niedawno lecialem sobie takim malym samolocikiem nad pustnia i robilem zdjecia. Szkoda, ze nie moge ich zamiescic na forum. Wygladala slicznie zielona i zadrzewiona i trudno bylo mi uwierzyc, ze to kiedys byly tylko piaski. Moge Ci przy okazji przyslac. Pozdrawiam T44 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Tomeczku masz fantazje! 14.05.05, 20:17 www.schorr.edu.pl/new/index.php3?dzial=3&id_tematb=186 Tak prawde powiedziawszy dlaczego uzywasz formy MY tys osobiscie nie przylozyl reki do zazielenienia tej pustyni,a z drugiej strony na zdjeciach wypadla rzeczywiscie imponujaco. Slowa podziwu dla tych co to robili.polit Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:44 A to napewno w Wawie ale w jakiejś knajpce przy Al. Jerozolimskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek448 Re: A moze???????????? 14.05.05, 09:54 Nie wiem czy te miejsca przypominaly aleje, ale bylo fajnie i baaaardzo smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 14:12 oczywiście że chciałbym spotkać Danę i nie interesuje mnie (jak cyklistkę) ile ma kilo i ile ma lat na pewno Dana ma temperament nastolatki, wdzięk 20-latki a do tego 150 IQ każda noc z nią bylaby zapewne frapująca i nie nudziłbym się ani minuty A rachelcia-cyklistka? załóżmy ze spotkalibyśmy się nawet w łóżku. ja co 2 godziny robię kwadrans przerwy - i o czym bym z nią wtedy gadał? poduszka na gębę? aż taki nieelegancki to ja nie jestem no to miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty lektura zalecana 14.05.05, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&a=23648258 Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: veto! 14.05.05, 14:26 też lubię jazdę na rowerze a nawet zaraz idę pojeździć bo ładna pogoda nie moja wina że tu taka jedna internautka wybrała sobie nick i-love-2-bike Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ok 14.05.05, 14:49 www.buyolympia.com/combined/images/ela_sexysexybicycle_lg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 15:43 Nie musimy jej spotykac, wystarczy na nia popatrzec: bi.gazeta.pl/im/7/2697/z2697167G.jpg Jak widac, dana jest wielce zasluzona przodownica forumowej propagandy... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_is_back zapomnialem dodac... 14.05.05, 15:45 dana, to ta przodownica pierwsza z lewej! Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: zapomnialem dodac... 14.05.05, 16:08 Kokoszu! Pokazałeś Kto budzi cię z rana Wszak to twoja żona A nie nasza Dana Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: zapomnialem dodac... 14.05.05, 17:42 Tylko kokosza żona nosi moherowy berecik,chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 17:46 kokosz_is_back napisała: > Nie musimy jej spotykac, wystarczy na nia popatrzec: > > bi.gazeta.pl/im/7/2697/z2697167G.jpg > Jak widac, dana jest wielce zasluzona przodownica forumowej propagandy... ;-)) to ladne tylko cosik sempiastego przypomina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 18:07 jak znalazles moje zdjecie, kokus????? no i co powiesz na moj berecik? prawda ze super???? i do tego niebieski..... patriotka jestem to wiecie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 20:42 A ile on bierze za numerek? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: lolo11 14.05.05, 20:58 Ona daci numerek w kolejce przed pluton egzekucyjny,damski bo damski ale jest to zawsze niebezpieczne bo nie wszystkie te damy maja zeza. A wiec bez zartow Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: lolo11 14.05.05, 21:18 grzegorz1948 napisał: > Ona daci numerek w kolejce przed pluton egzekucyjny,damski bo damski ale jest > to zawsze niebezpieczne bo nie wszystkie te damy maja zeza. > A wiec bez zartow :)) ale czasem niecelnie strzelaja a wiec mozna nabawic sie przykrych dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 21:28 Ty jestes tez na liscie i to jako kobieta przepuszczam cie poza kolejka! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 21:32 grzegorz1948 napisał: > Ty jestes tez na liscie i to jako kobieta przepuszczam cie poza kolejka! e tam ja jestem na wielu listach a sama strzelam straszliwie,wiec lepiej w zbroi podchodzic jak sie do mnie wpada. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 21:56 Na liscie po meble tez? Ty kotku nadepnelas mi na odcisk jestem tez ze Slaska i chyba nie chachar. My mielismy chacharow importowanych co mieszkali na wulcu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 22:01 grzegorz1948 napisał: > Na liscie po meble tez? > Ty kotku nadepnelas mi na odcisk jestem tez ze Slaska i chyba nie chachar. > My mielismy chacharow importowanych co mieszkali na wulcu. co ty czytac nie umiesz ja nie dana,a chachar to sempiasty,chyba,ze ty nim jestes.a jak ja ci nadepnelam na odcisk,tos nie pierwszy i nie ostatni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 22:28 Nie ja rodowity Slazak ! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 23:06 grzegorz1948 napisał: > Nie ja rodowity Slazak ! pol mojej rodziny tez,nawet jako warszawiok znalam trocha gware slaska,czyli moglam fanzolic,na tyle dobrze,ze nie wyzywali mnie za bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 22:45 cyklistko! już ci się śnię po nocach? nie jesteś pierwszą, która uległa mojemu nieodpartemu urokowi ale dzisiaj mnie nie zaczepiaj "chacharami" bo jak wiesz już zapewne, potrafię się odciąć chcesz, aby się z ciebie na forum naigrywali? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 23:08 sempiasty napisał: > cyklistko! > już ci się śnię po nocach? > nie jesteś pierwszą, która uległa mojemu nieodpartemu urokowi > ale dzisiaj mnie nie zaczepiaj "chacharami" > bo jak wiesz już zapewne, potrafię się odciąć > chcesz, aby się z ciebie na forum naigrywali? ty mi sie snisz po nocach a to dobre sempie,a jesli masz sie odcinac to wal z tym koksem ile mozesz. ma reputacja tak czy tak jest constant,wiec ulzyj sobie aldziu,nie krepuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Rachelcia uwazaj!!!!!!!!!!!! 14.05.05, 23:20 Widzisz rachelcia ten watek rozpoczalem bo mialem chandre i tak szybko sie rozwinal ze nie nadazam.Czekam dalej kiedy kochana Danusia uruchomi Fredzia no i go jeszcze nie obudzila .Widocznie znowu naslepal sie jakiegos swinstwa i spi. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 14.05.05, 22:45 Nu ja bym bardzo chcial.... Ona mi nawet lwa obiecala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arron.stolcman Re: DANA, UROCZA KOBIETO,ZAZDROSNY JESTEM;-) 15.05.05, 00:19 Ja tez byc urocza kobieta! gay.com Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: DANA, UROCZA KOBIETO,ZAZDROSNY JESTEM;-) 15.05.05, 00:36 prześlij fotkę obadam sam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 17:15 Dla tych paru chetnych nie oplaci sie spotkania robic! Danusiu jedno ci obiecuje ze kazdy z moich znajomych kiedy bedzie w Izraelu powiadomi cie o tym tak zebys mogla z Twoim drugim ja Fredziem powitac ich , ot tak staropolskim obyczajem! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i co? 15.05.05, 17:50 oj polit, polit.... durakiem byles i durakiem zostales. ty nie kumajesz, ze ja nawet z jednym takim jak ty sie nie spotkam? nawet z polowa takiego jak ty? ja na takich jak wy nie trace mojego czasu w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 18:17 Niestety zapomnialas typowej polskiej goscinnosci. Cieszy mnie jednak Twoja "szczerosc" A co robi Twoje drugie JA Fredzio? Ciekawym bo brakuje mi skali porownawczej dla Twojej niebywalej inteligencji. Zawsze oddany polit Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i co? 15.05.05, 19:26 kropka, co wycinasz? chcesz mi powiedziec, ze obrazilam polita twierdzac ze ma IQ 30???? tak? to ile ma wg ciebie? 35? ok, niech ma 35 a teraz wroc i moj i jego post. jego przeciez smieszny, a ja zgadzam sie na IQ 35. nu, ide dalej, dla ciebie i zwrocenia postu niech bedzie 40, ale nie ide wyzej, bo obraze niektorych... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No i co? 15.05.05, 19:28 dana33 napisała: > kropka, co wycinasz? chcesz mi powiedziec, ze obrazilam polita twierdzac ze ma > IQ 30???? tak? to ile ma wg ciebie? 35? ok, niech ma 35 a teraz wroc i moj i > jego post. jego przeciez smieszny, a ja zgadzam sie na IQ 35. nu, ide dalej, > dla ciebie i zwrocenia postu niech bedzie 40, ale nie ide wyzej, bo obraze > niektorych... :)))) dana nie myl IQ z obwodem twego wielkiego palca u nogi,bo to naprawde moze wkurzyc krope. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i co? 15.05.05, 19:34 dobrze, zes sie tu dopisala rachelciu... nie musze w ten sposob podbijac twoich dwoch watkow, cos tak otworzyla z rozmachem, a one kuleja jak.... wlasnie, jak twoja inteligencja... moze ja myle to IQ z obwodem mojego wielkiego palca u nogi, ale ty rachelciu jakos nie znajdujesz chetnych do dyskusji na twoich watkach.... czekam, az je sama zaczniesz podbijac... ten o podbijaniu licznika, czy jak to tam bylo, to juz takie dno, jakie rzadko sie widzi, nawet na tym forum..... zazdrosc, rachelciu, to zly doradca.... a ty farsztejst, ja nic nie robie, a mimo to leziecie za mna jak muchy za miodem, a ty, ty sie tak starasz, tak starasz i ....... wlasnie, i nic. zenujace i przykre, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No i co? 15.05.05, 19:39 dana33 napisała: > dobrze, zes sie tu dopisala rachelciu... nie musze w ten sposob podbijac twoich > > dwoch watkow, cos tak otworzyla z rozmachem, a one kuleja jak.... wlasnie, jak > twoja inteligencja... > moze ja myle to IQ z obwodem mojego wielkiego palca u nogi, ale ty rachelciu > jakos nie znajdujesz chetnych do dyskusji na twoich watkach.... czekam, az je > sama zaczniesz podbijac... ten o podbijaniu licznika, czy jak to tam bylo, to > juz takie dno, jakie rzadko sie widzi, nawet na tym forum..... zazdrosc, > rachelciu, to zly doradca.... > a ty farsztejst, ja nic nie robie, a mimo to leziecie za mna jak muchy za > miodem, a ty, ty sie tak starasz, tak starasz i ....... wlasnie, i nic. > zenujace i przykre, nie? zenujace,straszne,przykre,okropne,idiotyczne,malo inteligentne,nie starasz sie ,zly doradca,ty fersztejst,ze ja fajna a ty nie. oj wej ale slow wiele rozkladam golfowy parasol,bo zalewa mnie KAPLETNIE woda zrodlaNNa. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 21:45 Danusiu Twoja zalosna pisanina swiadczy o procesie spadkowym IQ.Uwazaj jeszcze troche i bedziesz mogla nastepna partie rozegrac z Fredziem, Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i co? 15.05.05, 22:00 grzesiu, nie zawsze atak to najlepsza obrona.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: No i co? 15.05.05, 22:21 Samas sie przekonala czy ci ktos powiedzial? Ja tego nie mowilem a chociazby to bys takiemu chamowi jak ja nie uwierzyla. Moja droga stawiam Ci dalej czola! Idzie mi tylko na nerwy jak dyskusja na forum idzie na powazne tematy i naraz taki jak Ty czy Fredzio czy ten co pije Moskovskoje( ten jest tez ciagle nacpany) psuja temat swoimi "gornolotnymi" wypowiedziami.Ten temat to byl tylko tak sobie -wbicie kija w mrowisko. Zawsze oddany polit Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No i co? 16.05.05, 13:14 pewnop, ze takiemu jak ty to ja nie wierze. a gdzie ty tu na forum masz jakis powazny temat? pewno, ze wbijam kij w mrowisko, po to tu jestem. jak piszecie bzdury, manipulujecie i klamiecie, to nie zapominajcie, ze ja tutaj strozuje, gidt? Odpowiedz Link Zgłoś
hans_2 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 19:35 Napluc jej na twarz ? Jak najbardziej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 19:50 hihihihi, lubie was tak zalatwic odmownie.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 20:07 hans! postrzelili cię w głowę pod stalingradem? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 20:11 hans_2 napisał: > Napluc jej na twarz ? > Jak najbardziej !!! Uważaj bo wiatr może się zmienić i sam się oplujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
feszter Re: Kto by chcial spotkac DANE 33 15.05.05, 21:45 bądź tak dobra i przetłumacz mi z hebrajskiego to, co napisałaś bo jestem ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
szyszkaaa chciałabym poznać tak uroczą osobę jaką jest dana 15.05.05, 23:33 dlaczego? to proste, jest jedną z tych, którzy nie zapomnieli o swoich polskich korzeniach, o swoich przodkach, którzy tutaj pozostali, podziwiam ją za znajomość polskiego i za próbę dialogu jaki chce stworzyć, a także za wytrwałość, że jeszcze ciągle ma ochotę tutaj pisać i za naiwność, że ciągle wierzy w ludzi...że wierzy w to, że uda jej się zbliżyć oba narody do siebie mimo bolesnej przeszłości szacuneczek... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ot dupoliz 15.05.05, 23:38 no danka ma podobno cale hektary (nadwaga) niezagospodarowane przy pomocy jezora! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:42 Moze jeszcze przed rokiem-oj troche wiecej to Danusia pisala calkiem do rzeczy. Teraz wszyscy spoza Izraela to dla niej chamy ,nieuki, prostaki ECT. Chyba to jest dosc widoczne na forum No ale kazdy ma swoj punkt widzenia. Zycze Ci dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:45 grzegorz1948 napisał: > Moze jeszcze przed rokiem-oj troche wiecej to Danusia pisala calkiem do rzeczy. > Teraz wszyscy spoza Izraela to dla niej chamy ,nieuki, prostaki ECT. > Chyba to jest dosc widoczne na forum No ale kazdy ma swoj punkt widzenia. > Zycze Ci dobrej zabawy! ci wybrani to wszystcy maja takie same koszerne poczucie humoru,trzeba byc po glebszym,zeby je zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:48 No i tak mysle, ze trzeba pic jakis ichni trunek w rodzaju pejsachowki..a wlasnie, nie jestem kumaty w hebrajskim, wiec moze mi ktos wyjasni, czy pejsachowka, to wodka pedzona na czyichs koszernych pejsach? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 15.05.05, 23:50 marouder napisał: > No i tak mysle, ze trzeba pic jakis ichni trunek w rodzaju pejsachowki..a > wlasnie, nie jestem kumaty w hebrajskim, wiec moze mi ktos wyjasni, czy > pejsachowka, to wodka pedzona na czyichs koszernych pejsach? tego nie wiem,ale czy jest roznica miedzy pejsami pedzonymi na wodce,czy wodka pedzona na pejsach. wot mam dylemat,nu ide biegac inaczej zamienie sie w wierna kopie dany,tylko jeszcze pecika mi bedzie brakowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Marouder 15.05.05, 23:56 Znam "wodke paschalna" bodajze 80% z brazowo -fioletowa etikietka. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder z filetowa etykieta? 16.05.05, 00:03 80%? I z fioletowa etykietka? no, u nas bezdomni cos takiego pija dla wartosci halucynogenno-wzmacniajacych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: z filetowa etykieta? 16.05.05, 00:16 To byla wodka jedna z lepszych-nie zartuje!Znajdowala sie na polkach tylko w "Delikatesach".To o czym Ty piszesz to denaturat lub bardziej znany pod nazwa "Mein Kampf" Bryna,lub" Pojdz do Jezusa"( bo wielu odchodzilo po tym trunku na tamten Swiat) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wiem, zartuje sobie troche.. 16.05.05, 00:20 w koncu juz pare lat po tym swiecie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Wiem, zartuje sobie troche.. 16.05.05, 00:22 No narazie DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Rachelciu znow jednego przewrocilas? 15.05.05, 23:52 Powiedz Rachelciu tak szczerze czy warto stac sie alkoholiczka tylko poto aby zrozumiec tych tam........... no dobrze"Z Ziemi obiecanej"? Co tym biedakom naobiecywali ze sie zgodzili isc pod ogien islamistow? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Rachelciu znow jednego przewrocilas? 15.05.05, 23:53 grzegorz1948 napisał: > Powiedz Rachelciu tak szczerze czy warto stac sie alkoholiczka tylko poto aby > zrozumiec tych tam........... no dobrze"Z Ziemi obiecanej"? > Co tym biedakom naobiecywali ze sie zgodzili isc pod ogien islamistow? pewnie,ze warto ja tam lubie wino,ale czy po nim rozumiem pejsachowke tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszkaaa Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 16.05.05, 00:01 skad w was ludziska tyle nienawiści? w takich małych ciałkach tyle zła. a rachelce to się aż z uszu dymi* Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Szyszka lubi spadac 16.05.05, 00:08 Szyszka lubi upasc, Spadla z tego watku. Gdzie jeszcze zrobi kupke, By bylo "w porzadku"? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 16.05.05, 13:20 rachelciu, wiec golnij sobie. ale boje sie, ze ci to i tak nie pomoze. wiesz, niektorym dano, a niektorym nie. tobie nie dano. ale nie placz, nie jestes jedyna. masz tu swietne towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Szyszka-spadlas teraz z drzewa? 16.05.05, 13:18 nie wszyscy, polit, nie wszyscy... wyraznie dziele was tutaj wlasnie na chamow, nieukow, prostakow, manipulantow, kretaczy i klamczuchow, i na tych normalnych, z ktorymi sie baaaardzo przyjemnie rozmawia.... ty nalezysz do grupy pierwszej. dzieki, ale nie wysilaj sie. bawie sie swietnie i bez twoich zyczen. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 13:35 Tys jest taka inteligencka bestia ze nie potrafisz sie nawet z humorem odgryzc. A moze tak zdradzisz tajemnice z kim tak bardzo przyjemnie sie Tobie sie rozmawia, no tak oprocz Fredzia bo to jest tylko monolog Twojego drugiego JA? A zebys nie mowila ze jestem nieukiem lub kretaczem to podsylam Ci moj material z ktorego korzystam aby cie przewyzszyc inteligencja. www.kki.com.pl/piojar/polemiki/holocaust/zaglada.html Jezeli dysponujesz jakimis innymi FAKTAMI na ten temat to chetnie skorzystam, ale prosze cie FAKTY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 13:59 z humorem? a co bylo takiego smiesznego w twoich postach? zdradzic tajemnice? nu, z 30 IQ to chyba sam mozesz zobaczyc, z kim mi sie przyjemie rozmawia. nie robie z tego zadnej tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 14:26 a ty farsztejst, ja nic nie robie, a mimo to leziecie za mna jak muchy za miodem, a ty, ty sie tak starasz, tak starasz i ....... wlasnie, i nic. zenujace i przykre, nie? Tu jest Twoja inteligencja. O wlasnie uwazaj zlotko bo osy tez sie garna do miodu i jak cie ukluja to boli. Przeczyscilem okulary, wzialem lupe i nikogo oprocz fredzia nie znalazlem. Bede musial poslac MOSAD do twojej chatki zeby znalezli tego kto cie cie zadawala swoja inteligencja. A tak troche nie w moim stylu-Danusiu kiedy sie w koncu odwalisz z tego forum? Nawet swojej obietnicy nie potrafisz dotrzymac!!!!!!!!!!!!! To wskazuje naprawde na twoj charakterek Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 15:04 to jak najbardziej w twoim stylu, grzesiu, jak najbardziej. kiedy sie odwale? nie wiem. moze nigdy. a charakterek mam pierwsza klasa. a ty ci? wyrzucili cie z roboty? bo zawsze pisales wieczorami a tu ostatnio cale dnie jestes gotowy do boju ze mna... ale nicha, niemieckie arbeitslosengeld jest niezle. mozna dobrze sie z niego utrzymac, nie pracujac. cwaniak jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 16.05.05, 15:44 A co cie to obchodzi z czego zyje?????????? I co nerwy odmawiaja posluszenstwa?! Piszesz ze charakterek masz pierwszej klasy- przepraszam czy to ta sama klasyfikacja jak przy twoim IQ?????????? Dziekuje ze u nas obowiazuja NOrmy Europejskie, przynajmniej wiem na czym stoje! Ach moja najdrozsza mozesz mi pokazac jeden watek gdzie zegnalem sie z uczestnikami forum? Albo juz cie pamiec zawodzi? No a o tych muchach ktore jak pisalas uwielbiaja cie to tylko twoja imaginacja albo istnieja rzeczywiscie ale sa okryte" SCISLE TAJNE" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18584045&a=18586227 Zeby wszyscy poznali ta SZCZERA DANUSIE Skleroza to jest ladna choroba tylko po tym nogi bola! No czesc Stara a obudz Fredzia bo sie juz gubisz i nie trafisz do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Oj Danusiu 16.05.05, 17:03 grzegorz1948 napisał: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18584045&a=18586227 > Zeby wszyscy poznali ta SZCZERA DANUSIE > Skleroza to jest ladna choroba tylko po tym nogi bola! > No czesc Stara a obudz Fredzia bo sie juz gubisz i nie trafisz do toalety. he,he no to moze jej duch popisuje do nas,a wlasciwa osoba czulent dla aaki gotuje,jak wiadomo chlopiec nie mogl sie najesc tych dobroci. nu teraz rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 00:34 polit, zaczynasz pisc be ladu i skladu, jak nasza ania. to te niemcy tak na was dzialaja? ja cos pisalam, ze ty sie zegnale z forum? nic tez nie pisalam, ze mnie muchy uwielbiaja..... tys popil sobie dzisiaj cusik z duzo.... pijany prostk to juz dno kompletne.... idz wytrzezwiej... ps. to bylo w grudniu. udalo mi sie wytrzymac 3 miesiace. rekord jak na mnie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 14:05 Bylas zawsze ignorantka, intrygantka a do tego jestes teraz jeszcze analfabetka albo osleplas ze tekst przez ciebie pisany nie potrafisz odczytac to wtedy przepraszam za inwalidztwo nikt nie moze! Ty niestety nalezysz do tych osob ktorym mozna przed nos cos postawic a oni mowia ze to tylko"Fata morgana". A co ty przybledo piszesz znow o niemcach.Tobie sie caly Swiat nie podoba jak Austriacy, Francuzi, Polacy,i inni. Popatrz sobie do lustra czy podobasz sie sama sobie a o potwierdzenie mozesz sie zapytac Fredzia ktorego o dziwo zamknelas u siebie w komorce, bo na tym watku jestes tak nerwowa ze wolisz swojego drugiego JA nie wypuszczac z golebnika. A tak na koniec bez zenady co masz teraz na dzisiejszych Niemcow, na tych ktorzy pracuja na Twoje przedsiebiorstwo holokaust? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 14:12 wszystko sie zgadza, polit, jestem ignorantka, intrygantka, analfabetka i slepa, nie umiem czytac, jestem przybleda, swiat mi sie nie podoba, jestem nerwowa, fredzia trzymam w komorce, rowniez w golebniku, a teraz petaku, odwal sie i przestan ten watek ciagle posylac na gore. doszlo? git. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 14:20 Dziekuje ze czekalas na moja reakcje.Ale prosze cie nie placz!!!!! Niestety ten watek ja rozpoczalem i czuje sie w obowiazku odpowiadac moze nie na wszystkie ale zbiorowo na posty tych ktorzy poruszaja temat mojego watku, to poprostu nalezy do grzecznosci.Ty odpisujac podbijasz"licznik". A ze Cie prawda w"oczy kole" to sie spodziewalem. Z zrozumieniem polit Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Oj Danusiu 17.05.05, 19:00 dana33 napisała: > kretyn. moj ty Boze ale poziom,chyba zaczniemy sie tu ciastem w limo walic.gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Oj Danusiu 17.05.05, 22:11 Kto jest kretyn? Jezeli to o mnie chodzi to niewstydzisz sie z kretynem przekomarzac? Nie uwlacza to Twojej godnosci? Tys przeciez jest wzorem inteligencji(szpagatowatej) Mam wiele uznania dla Twojej wytrwalosci, a ja z grzecznosci musze ci odpisywac. Z politowaniem polit Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik dziękuję wam drogie dzieci za wierność i lojalność 16.05.05, 00:33 zza grobu, zawsze, wasz, wódz! Odpowiedz Link Zgłoś
szrh a ja poznalam Dane :) 16.05.05, 19:27 oj, zalujcie, zescie dany nie poznali. Jaki ma piekny widok z okna :) pozdrawiam cie Dana, R Odpowiedz Link Zgłoś
drzordrz Re: a ja poznalam Dane :) 16.05.05, 19:33 taki sam ladny czy ladniejszy niz z willi hauptsturmfuehrera Ammona Goetha w Plaszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: a ja poznalam Dane :) 16.05.05, 19:33 Tak ma piekny widok! Przeciez pisala -na arabski szalet! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 pelno zboczkow na tym forum,teraz sie jeden chwali 16.05.05, 19:35 ze podgladal ja przez okno:((( Odpowiedz Link Zgłoś
szrh coz... 16.05.05, 19:41 coz, widocznie po wieloletnim ogladaniu smetnych twarzy polskich, widok arabskich szaletow wydaje mi sie piekny :-/ R Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: coz... 16.05.05, 20:33 szrh napisała: > coz, widocznie po wieloletnim ogladaniu smetnych twarzy polskich, widok > arabskich szaletow wydaje mi sie piekny :-/ > R Poprostu pasuja do twego wygladu!A i daja ci jako dobrane tlo ochrone przd"terrorystami" Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: pelno zboczkow na tym forum,teraz sie jeden c 16.05.05, 19:45 E ty swintuchu co ci po glowie sie peta!!!!!!!!!! Z drugiej strony bylem pare razy na imprezach(ot zwiedzanie a potem restauracyjka z folklorem)z tancem brzucha, zadna z wykonawczyn nie byla szczupla wszystkie dobrze przy kosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Zaiste piekny widok 16.05.05, 20:37 szrh napisała: > oj, zalujcie, zescie dany nie poznali. Jaki ma piekny widok z okna :) > pozdrawiam cie Dana, > R ..na miejsce zamieszkania ludzi, ktorych sie jakos wrecz organicznie nie lubi oraz o ktorych wypisuje sie posty i watki podobne opowiesciom o psioglowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zaiste piekny widok 17.05.05, 00:38 ej, marudzinski, musze sobie to zapisac na moja liste.... mam juz duzo, ale "wrecz organicznie nie lubi" tego jeszcze nie mam. orginalne... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
feszter Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 21:51 i na pewno ładniejsze już nasz król Kazimierz Wielki kochał się w Żydówce - Esterce. Z tego zo wiem, zaden Polski król nie kochał się w arabce lub podobnym stworzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 21:53 feszter napisał: > i na pewno ładniejsze > już nasz król Kazimierz Wielki kochał się w Żydówce - Esterce. > Z tego zo wiem, zaden Polski król nie kochał się w arabce lub podobnym > stworzeniu z tego co wiem mezczyzni maja rozne zboczenia,zwlaszcza byli krolowie polscy je mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:06 a ty ilove2bike z pewnoscia widziales/as tysiace Zydowek w swoim zyciu, by moc takie sady estetyczne wyglaszac. Zabawne. wiec zakochanie sie w Zydowce jest dla ciebie rownoznaczne ze zboczeniem i patologia? a ty sprawdzasz aryjskie papiery swoim partnerom/ partnerkom? smiesznota Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:09 szrh napisała: > a ty ilove2bike z pewnoscia widziales/as tysiace Zydowek w swoim zyciu, by moc > takie sady estetyczne wyglaszac. > Zabawne. > wiec zakochanie sie w Zydowce jest dla ciebie rownoznaczne ze zboczeniem i > patologia? > a ty sprawdzasz aryjskie papiery swoim partnerom/ partnerkom? > smiesznota uwaznie czytaj,bo jeszcze troche a pomysle,ze tylko komiksy czytasz. pisalam,ze polscy krolowe mieli rozne zboczenia,jak rowniez,ze maja je miezczyzni,a gdzie bylo tam slowo o wiernych? nu wacpan rusz rozumem i wciskaj mi pan zydow pod nogi i co slowo bo siem wkurzem. Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:12 oops, wlasnie sobie pomyslalam, ze wpedze niejakiego ilove2bike'a w kompulsje :))) i zacznie histerycznie analizowac korzenie narodowe swoich narzeczonych i partnerow. Nie obawiaj sie, Bog poskapil antysemitom smaku estetycznego, wiec z pewnoscia masz wsrod milosnych trofeow wylacznie niezydowskich brzydali :) zamiast slicznych Zydowek :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:14 szrh napisała: > oops, wlasnie sobie pomyslalam, ze wpedze niejakiego ilove2bike'a w kompulsje > :))) i zacznie histerycznie analizowac korzenie narodowe swoich narzeczonych i > partnerow. > > Nie obawiaj sie, Bog poskapil antysemitom smaku estetycznego, wiec z pewnoscia > masz wsrod milosnych trofeow wylacznie niezydowskich brzydali :) > zamiast slicznych Zydowek :) oops mam nadzieje pre pana gdyz lesbijka jak na razie nie jestem,po co jak plec brzydka wcale taka znowu brzydka w nocy nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:21 wyglada na to, ze obie jestesmy kobietami, ilove2bike jedna gojka a druga Zydowka. Ja nie mowie, ze milosc do gojki jest zboczeniem i perwersja, wiec i ty oszczedz Zydowkom swoich durnych zartow Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:25 szrh napisała: > wyglada na to, ze obie jestesmy kobietami, ilove2bike > > jedna gojka a druga Zydowka. > > Ja nie mowie, ze milosc do gojki jest zboczeniem i perwersja, wiec i ty oszczed > z > Zydowkom swoich durnych zartow ja nie mam cie co oszczedzac,czy nie gdyz przedstawiciele twego narodu mnie czestuja na dzien dobry slicznymi komplementami co dzien,ale jak mowie naucz sie czytac a nie widziec w kazdej odpowiedzi jeden temat. i jeszcze jedna rada jesli jestes wrazliwa to forum nie dla ciebie,wierz mi. i ostatnie slowo,nie jestem gojka tylko polka,to tak dla scislosci. Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:31 goje dziela sie na Polakow, Wegrow, Japonczykow, Czechow itd. Nie ma sie za co obrazac, Ilove3bike, to okreslenie nie ma konotacji negatywnej...chyba, ze dla ciebie osobiscie...? do nadwrazliwych nie naleze, zyjac w Polsce wyrobilam sobie poczucie humoru i dystansu zwlaszcza wobec tematu zydostwa, ale jak ktos porownuje milosc do Zydowki do ZBOCZENIA - to mi sie nie podoba chyba, ze -jak sugerujesz- czegos nie zrozumialam? czego? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:35 szrh napisała: > goje dziela sie na Polakow, Wegrow, Japonczykow, Czechow itd. Nie ma sie za co > obrazac, Ilove3bike, to okreslenie nie ma konotacji negatywnej...chyba, ze dla > ciebie osobiscie...? > > do nadwrazliwych nie naleze, zyjac w Polsce wyrobilam sobie poczucie humoru i > dystansu zwlaszcza wobec tematu zydostwa, ale jak ktos porownuje milosc do > Zydowki do ZBOCZENIA - to mi sie nie podoba > > chyba, ze -jak sugerujesz- czegos nie zrozumialam? > czego? ja sie nie obrazam tylko mowie kim jestem,ty jestes zydowka a ja polka,wiec szafa gra. a co do rozumienia tego co sie czyta to kazdemu wolno miec dowolna interpretacje slow. jesli masz czas to popatrz na wpisy przedstawicieli twego narodu jak dana,fredek,arap,z-daleka i innych na moj temat, a nie bedziesz miala nawet cienia watpliwosci co i jak oni mowia. na dalsze dywagacje niestety nie mam czasu a wiec trzym sie dzielnie kobieto,bo tu tereny nierowne i tylko dla silnych i odwaznych. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik i-love-2-bike 17.05.05, 22:28 moge przelecieć i ciebie lata mi mądra czy głupia ale że żydówka większe trofeum to fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:29 arafacik napisał: > moge przelecieć i ciebie > lata mi > mądra czy głupia > ale że żydówka większe trofeum to fakt! zostawiam cie swoim,aby nie moi sie nie pogniewali,oni tacy wrazliwi na piekno kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:36 arafacik napisał: > to ty nie służysz Allachowi? nie myl mnie ze soba kotus. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:40 i-love-2-bike napisała: > arafacik napisał: > > > to ty nie służysz Allachowi? > > nie myl mnie ze soba kotus. lepiej się nawróć, bo możesz pożałować za chwilę, że tego nie zrobiłaś czas nagli, licho nie śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:42 arafacik napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > arafacik napisał: > > > > > to ty nie służysz Allachowi? > > > > nie myl mnie ze soba kotus. > > lepiej się nawróć, bo możesz pożałować za chwilę, że tego nie zrobiłaś > czas nagli, licho nie śpi... no wlasnie sempiaste licho nie spi,radze wam chlopcy sprobowac,moze siebie polubicie,gdyz swiatopoglad zdaje sie macie podobny. milych wrazen wam zycze i buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:44 buziaczki? czekaj nich rozepne spodnie już, gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:39 nie przelatuj cyklistki mój arafaciku bo cię wciągnie do środka i będzie po krzyku Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:41 sempiasty napisał: > nie przelatuj cyklistki > mój arafaciku > bo cię wciągnie do środka > i będzie po krzyku sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:49 i-love-2-bike napisała: > sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla > wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy. ha, dlaczego 'kolezanke zydowke', a nie 'kolezanke Szrh'? :) czyzby jakas segregacja kolezanko Polko? :) poza tym...sprawiedliwosc rasowo-genderowa to rzecz jedna, ale docenienie sztuki to rzecz calkiem inna i Zydzi sa w tym znakomici :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 22:54 szrh napisała: > i-love-2-bike napisała: > > sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla > > wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy. > > ha, dlaczego 'kolezanke zydowke', a nie 'kolezanke Szrh'? :) czyzby jakas > segregacja kolezanko Polko? :) > > poza tym...sprawiedliwosc rasowo-genderowa to rzecz jedna, ale docenienie sztuk > i > to rzecz calkiem inna i Zydzi sa w tym znakomici :) oczywiscie,ze segregacja zaczeta przez ciebie kolezanko zydowko, w koncu podkreslilas swoje pochodzenie to staram sie to docenic, i tez zle:)) chcialam ci poza tym oszczedzic czytania pornografii na temat polek,bo wiem,ze masz serce mieTkie jesli chodzi o kobiety,czyz nie:)) Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt Autor: szrh Data: 17.05.2005 22:21 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz wyglada na to, ze obie jestesmy kobietami, ilove2bike jedna gojka a druga Zydowka. Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:00 alez skad kolezanko Polko, uwielbiam obrzydliwa mesko poezje ocierajaca sie o pornografie. Czestokroc niesie ze soba sens wykraczajacy poza prosta meska erotyke. tylko prosze sobie nie wyrabiac zdania o wszystkich zydowkach na podstawie moich osobistych gustow :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:03 szrh napisała: > alez skad kolezanko Polko, uwielbiam obrzydliwa mesko poezje ocierajaca sie o > pornografie. Czestokroc niesie ze soba sens wykraczajacy poza prosta meska erot > yke. > tylko prosze sobie nie wyrabiac zdania o wszystkich zydowkach na podstawie moic > h > osobistych gustow :) nu to mamy tandem polsko-zydowski, bo na tym forum nic tylko porn leci 24/7, a obiekty wzdychan sa miedzynarodowe,juz bez uscislania rasy,religii czy przynaleznosci panstwowej,czy chcesz czy nie chcesz musisz te erotyke lubic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:10 to ja spadam juz do lozka na szybki seks ze znajomym gojem. Polskim. Zboczencem ;) lajla tow Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 17.05.05, 23:12 szrh napisała: > to ja spadam juz do lozka na szybki seks ze znajomym gojem. Polskim. Zboczencem > ;) > lajla tow oh lala,pisz na privie wrazenia,tylko pamietaj przezorny zawsze ubezpieczony z gojem,czy zydem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder w czym kolezanko Szrh 17.05.05, 22:55 szrh napisała: > i-love-2-bike napisała: > > sempie prosze nie wulgaryzowac bo obrazisz tu kolezanke zydowke,ona byla > > wrazliwa na sprawiedliwosc wobec ras i kobiet. jak mowie do budy. > > ha, dlaczego 'kolezanke zydowke', a nie 'kolezanke Szrh'? :) czyzby jakas > segregacja kolezanko Polko? :) > > poza tym...sprawiedliwosc rasowo-genderowa to rzecz jedna, ale docenienie sztuk > i > to rzecz calkiem inna i Zydzi sa w tym znakomici :) zydzi sa tacy znakomici? w czytaniu sztuki? a podlug jakich kryteriow ja czytaja? Biblijnych, etnicznych, czy politycznych? skoro jestes taka obeznana ze sztuka kolezanko, to powiedz mi cus o modnym w koncu kinie iranskim Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik kino irańskie 17.05.05, 23:04 jest jak polskie z lat siedemdziesiątych, niektórzy się w tym lubują ostatnio oglądałem irański film na canale o irańskich prostytutkach, które wychodza za mąż i ukrywają swoją przeszłość przed mężami, porzucają dzieci, robią sobie skrobanki podrabiając papiery czyli pozwolenie od męża lub dziadkow, ogólnie nudno i monotematycznie wszędzie tylko ta przemoc i ten sex tylko w innym wydaniu albo inne irańskie kino; ona udaje faceta pracujac na budowie on w niej rozpoznał kobietę i szaleje z miłości ale iranki to nie arabki całe szczęście różne łajzy się do nas podłączają polskie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kino irańskie 17.05.05, 23:07 a na jakim canale to obgladales,na pornsite meerkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: kino irańskie 17.05.05, 23:09 canal plus aktualnie puszcza sie z serią filmów irańskich modnych według twojego kulegi modne bo tanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kino irańskie 17.05.05, 23:11 arafacik napisał: > canal plus aktualnie puszcza sie z serią filmów irańskich > modnych według twojego kulegi > modne bo tanie:) no pewnie,ze modne,szczegolnie meerkat jak te heffnerowskie bunnies skacza ci po ekranie,to juz wszystko ci iran przypomina,a jak w zyle sobie strzelisz to ci afganki na golasa lataja przed oczami. to rzeczywiscie swietne kino. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder na czym ogladalas kropa, na canal+? 17.05.05, 23:13 arafacik napisał: > jest jak polskie z lat siedemdziesiątych, niektórzy się w tym lubują > ostatnio oglądałem irański film na canale o irańskich prostytutkach, które > wychodza za mąż i ukrywają swoją przeszłość przed mężami, porzucają dzieci, > robią sobie skrobanki podrabiając papiery czyli pozwolenie od męża lub dziadkow > , > ogólnie nudno i monotematycznie > wszędzie tylko ta przemoc i ten sex tylko w innym wydaniu > albo inne irańskie kino; > ona udaje faceta pracujac na budowie > on w niej rozpoznał kobietę > i szaleje z miłości > > ale iranki to nie arabki całe szczęście > różne łajzy się do nas podłączają > polskie też:) a wogole, to wole takie nieco dla mnie egzotyczne tematy i sposob ich ujmowania niz Star Wars part III, czy rozne Alieny, matrixy i podobe pierdoly, nie mowiac juz o izraelskich produkcjach w stylu delta force...chociaz widzialem pare izraelskich fimow, ktore mi cus opowiedzialy o tym kraju i nie byly ani propagandowe, ani kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: na czym ogladalas kropa, na canal+? 17.05.05, 23:15 marouder napisał: > a wogole, to wole takie nieco dla mnie egzotyczne tematy i sposob ich ujmowani > a > niz Star Wars part III, czy rozne Alieny, matrixy i podobe pierdoly, nie mowiac > juz o izraelskich produkcjach w stylu delta force...chociaz widzialem pare > izraelskich fimow, ktore mi cus opowiedzialy o tym kraju i nie byly ani > propagandowe, ani kiepskie te a chewbacca i darth wader i obi van kanobi to lubisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: na czym ogladalas kropa, na canal+? 17.05.05, 23:21 napisałem to filmy o sexie i przemocy w innym wydaniu;-) star wars zdecydowanie ciekawsze, bo nie z tej ziemi a jak widzisz ja z nieba piszę Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Widzisz kropa, ja na wschodzie 17.05.05, 23:28 arafacik napisał: > napisałem to filmy o sexie i przemocy w innym wydaniu;-) > > star wars zdecydowanie ciekawsze, bo nie z tej ziemi > a jak widzisz ja z nieba piszę bylem tylko raz, najbardziej ciekawa byla Petra! Dowiedzialem sie troche o ludach i jezykach. Dla mnie to swiat rownie obcy i ciekawy przez to, ze obcy, jak dla ciebie wydumki Lukasa(ktory zaczymal od kina niskobudzetowego i niekomercyjmego).Tam wlasnie sa plemiona, historie, obyczaje i jezyki. Pojaka cholere uogolniec , by nie zlapac sedna? Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: Widzisz kropa, ja na wschodzie 17.05.05, 23:33 ciekawy bo obcy, obcy to ciekawy a to ci teoria względności, no, no Odpowiedz Link Zgłoś
marouder sama sie takimi kategoriami 17.05.05, 23:38 arafacik napisał: > ciekawy bo obcy, obcy to ciekawy > a to ci teoria względności, no, no posilkujesz a nam czasem tu wstawiasz jakas gadke-szmatke nt wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy, czy raczej na odwrot;) Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: sama sie takimi kategoriami 17.05.05, 23:43 jeszcze o jezusku tu nie pisałem marudo Odpowiedz Link Zgłoś
marouder sorki, cos zaszwankowalo, teraz masz link 17.05.05, 23:43 marouder napisał: > masz tu link i "se" poczytaj... www.cynet.com/Jesus/prophecy/petra.htm Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: sorki, cos zaszwankowalo, teraz masz link 17.05.05, 23:47 czytanie o Petrze pozostawiam tobie tam nic nie ma oprócz grobowców włącznie z el kasne Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik czy dostzregasz różnicę między irańskim kinem a 17.05.05, 23:52 jordańską Petrą? coś ci się marudo pirdoli i to zdrowo w jednym wątku pisać o irańskim kinie pięknym bo innym i o Petrze z linkiem do obrazków;-) niezła jazda teraz rzuć jednym okiem na Maroko a drugim na Kaukaz Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ja pisalem o tym, ze slabo znam ten region, 17.05.05, 23:56 arafacik napisał: > jordańską Petrą? > coś ci się marudo pirdoli i to zdrowo > w jednym wątku pisać o irańskim kinie pięknym bo innym > i o Petrze z linkiem do obrazków;-) > niezła jazda > teraz rzuć jednym okiem na Maroko a drugim na Kaukaz ze kino iranskie jest dla mnie bardziej interesujace niz starwarsy, a Petra z jej historia, jezykiem i bogami mowi mi wiecej o dzisiejszym swiecie niz takie czy inne wydumki Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: ja pisalem o tym, ze slabo znam ten region, 18.05.05, 00:00 ta a w iranie uganiają sie za każdą amerykancką produkcją i mówią dokładnie to samo co ty że o wiele bardziej interesujące oczywiście mówię o irańczykach a nie o członkach rządu irańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: czym jest Petra? 17.05.05, 23:44 po co? byłem tam, sam se poczytaj fajtłapo a włącz sobie discovery hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
marouder glupiascie kobieto, jak but z lewej nogi 17.05.05, 23:50 arafacik napisał: > po co? byłem tam, > sam se poczytaj fajtłapo > a włącz sobie discovery > hehehe i ciemna, jak niegdysiejszy (za Gomolki) kwit na pape(takie cos z tektury nasaczonej smola do pokrywania dachow)Petra to cmentarzysko? I nie ma o czym mowic przy tej okazji? A pierdoly Lukasa sa ciekawsze...? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:01 na wycieczke, bo np. nie bylo, jak nie jechac, to wszystko jasne...ty kropa chocby przed toba odkryto tajemnice istnienia, to zobaczylabys tylko jeszcze jedno gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:05 marouder napisał: > na wycieczke, bo np. nie bylo, jak nie jechac, to wszystko jasne...ty kropa > chocby przed toba odkryto tajemnice istnienia, to zobaczylabys tylko jeszcze > jedno gowno. ej co ty wszedzie krope widzisz:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ktos mi podpowiedzial, ze arafacik 18.05.05, 00:07 to kropa...nie iem, czasem mialem wrazenie, ze dyskusje na forum sa, ze tak powiem zlosliwie"moderowane". i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > na wycieczke, bo np. nie bylo, jak nie jechac, to wszystko jasne...ty kro > pa > > chocby przed toba odkryto tajemnice istnienia, to zobaczylabys tylko jesz > cze > > jedno gowno. > > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ktos mi podpowiedzial, ze arafacik 18.05.05, 00:09 marouder napisał: > to kropa...nie iem, czasem mialem wrazenie, ze dyskusje na forum sa, ze tak > powiem zlosliwie"moderowane". > he,he to jakis "wybrany" wesolek,ktory mundrego udaje,moze aldzio w drugiej skorce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:08 > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))? a mnie tam wsja rawno i tak już nie zyję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:09 arafacik napisał: > > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))? > > > a mnie tam wsja rawno i tak już nie zyję;-) to widac,bo humorek jakby wczorajszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: humorek niebiański;-) 18.05.05, 00:12 no wiadomo w niebie canal+ ogladasz i co widzisz,ze zydzi na dole sie mecza a ty przyjemnosci zycia na gorze doswiadczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: humorek niebiański;-) 18.05.05, 00:15 i-love-2-bike napisała: > no wiadomo w niebie canal+ ogladasz i co widzisz,ze zydzi na dole sie mecza a t > y > przyjemnosci zycia na gorze doswiadczasz. i to jakich siedzimy sobie tutaj i sikamy na was winem dlatego macie taki mętlik w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I tu masz recht 18.05.05, 00:10 , chwala bogom, ze nie zyjesz;) arafacik napisał: > > ej co ty wszedzie krope widzisz:)))? > > > a mnie tam wsja rawno i tak już nie zyję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:13 ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:14 arafacik napisał: > ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom nie boj bidy,nie kazdy taki stary cap jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:17 w raju odzyskałem młodość, takie fajne dupy tu łażą, same blondyny niefarbowane Odpowiedz Link Zgłoś
marouder a blondyny przefarbowane na ciemno tez laza? 18.05.05, 00:19 arafacik napisał: > w raju odzyskałem młodość, takie fajne dupy tu łażą, same blondyny niefarbowane Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: a blondyny przefarbowane na ciemno tez laza? 18.05.05, 00:20 przefarbowane spią na niższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder bo wiesz, blondynki farbowane na ciemno 18.05.05, 00:22 , to tzw sztuczna inteligencja. arafacik napisał: > przefarbowane spią na niższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik ide z panem bogiem napić się czegoś jeszcze... 18.05.05, 00:23 bo suszy nas od rana, może zgarniemy i jezusa po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
marouder bawta sie dobrze chlopaki 18.05.05, 00:25 w koncu kazdy z was zasluzyl sobie na kija od tego, czy innego dresa. a'propos w raju sa dresiarze? arafacik napisał: > bo suszy nas od rana, może zgarniemy i jezusa po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: bawta sie dobrze chlopaki 18.05.05, 00:28 nie na boskim poziomie dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy a jezus już w krzewach zaniemógł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder O jezusie, to ordynarnie klamiesz 18.05.05, 00:33 bo czlowiek mial mocna glowe i lubial wypic, jak o tym swiadczy opis wesela w Kanie galilejskiej arafacik napisał: > nie na boskim poziomie > > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy > a jezus już w krzewach zaniemógł > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: O jezusie, to ordynarnie klamiesz 18.05.05, 00:39 ale nie tyle!!!!!!! > bo czlowiek mial mocna glowe i lubial wypic........ > > > arafacik napisał: > > > nie na boskim poziomie > > > > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy > > a jezus już w krzewach zaniemógł > > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jeszcze jedno klamstwo arabskie 18.05.05, 00:37 to Jezusie, ze spoczywa w krzakach arafacik napisał: > nie na boskim poziomie > > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy > a jezus już w krzewach zaniemógł > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: Jeszcze jedno klamstwo arabskie 18.05.05, 00:40 no dobra niech ci będzie w gaju oliwnym > to Jezusie, ze spoczywa w krzakach > > arafacik napisał: > > > nie na boskim poziomie > > > > dzięki, powtórzyłem bogu, że nam życzysz dobrej zabawy > > a jezus już w krzewach zaniemógł > > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Szanowni dyskutanci? 18.05.05, 03:04 Mam tylko jedno pytanie czy w swoim chamstwie i glupocie nie posuwacie sie za daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: bawta sie dobrze chlopaki 18.05.05, 00:29 marouder napisał: > w koncu kazdy z was zasluzyl sobie na kija od tego, czy innego dresa. a'propos > w > raju sa dresiarze? > > arafacik napisał: > > > bo suszy nas od rana, może zgarniemy i jezusa po drodze w jego bazarowym raju na pewno,moze tam aldzia znajdzie to popija razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: I tu masz recht 18.05.05, 00:19 arafacik napisał: > w raju odzyskałem młodość, takie fajne dupy tu łażą, same blondyny niefarbowane oj arafacik stary cap jestes,wiadomo,ze to zielonowlose boginie maja sie z toba kumac,nie blondyny. ciagle w polskiej knajpie siedzisz i dumasz jak sie do nieba wzniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder ja osobiscie mam w nosie raje 18.05.05, 00:15 i, ze tak powiem wole ten ziemski przedpokoj;) arafacik napisał: > ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: ja osobiscie mam w nosie raje 18.05.05, 00:18 marouder napisał: i co z tego że wolisz? > i, ze tak powiem wole ten ziemski przedpokoj;) > > arafacik napisał: > > > ale czekam na ciebie oddając się rajskim uciechom Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: ale jak 'ktus" pojechal tam tylko 18.05.05, 00:07 po hebrajsku petra to sela, obydwa wyrazenia mają to samo znaczenie, a na najwyższym szczycie gdzie znajdował się grób aarona stoi sobie tera meczet kiedyś nie było meczetów ale tez i arabów nie było;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:36 Rachelcia-cyklistka mieszka w jakiejś dzielnicy z latynosami i afroamerykanami to ma inne preferencje dotyczące urody a prawdopodobnie jest zazdrosna o Kazimierza Wielkiego właśnie i przez tą Esterkę stała się taką antysemitką Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:38 sempiasty napisał: > Rachelcia-cyklistka mieszka w jakiejś dzielnicy z latynosami i afroamerykanami > to ma inne preferencje dotyczące urody > a prawdopodobnie jest zazdrosna o Kazimierza Wielkiego właśnie > i przez tą Esterkę stała się taką antysemitką pewnie,ze tak latino gra super na bangosach a africaans to super jazz,a wiec sempiasty do budy w tych katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:42 w budach to mieszkaja emigranci polscy w stanach dorabiający sobie pomywaniem garów w knajpie dla latynosów właśnie z tej pozycji zapewne lepiej widzisz ich urodę mnie została kamienica po dziadku-krwiopijcy Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: żydówki są inteligentniejsze to fakt 17.05.05, 22:43 sempiasty napisał: > w budach to mieszkaja emigranci polscy w stanach dorabiający sobie pomywaniem > garów w knajpie dla latynosów właśnie > z tej pozycji zapewne lepiej widzisz ich urodę > mnie została kamienica po dziadku-krwiopijcy > no tos zuch sempiasty takich nam brakuje w katowicach. no to trzym sie ramy,abys nie wypadl z wiatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ty sempiasty pewno mieszkasz 17.05.05, 22:46 w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wrazenie, ze to takie wieksze katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ty sempiasty pewno mieszkasz 17.05.05, 22:55 marouder napisał: > w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wrazenie, ze to > takie wieksze katowice. ty nie zaczepiaj mojego wybranego faworyta,aldus vel sempek jest na medal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder sorki, jesli masz z nim 17.05.05, 23:04 i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wrazenie, z > e to > > takie wieksze katowice. > > ty nie zaczepiaj mojego wybranego faworyta,aldus vel sempek jest na medal:)) przyjemnosc........;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: sorki, jesli masz z nim 17.05.05, 23:05 marouder napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > marouder napisał: > > > > > w jakiej budzie. Jak bylem w NYC to mialem czasami nieodparte wraze > nie, z > > e to > > > takie wieksze katowice. > > > > ty nie zaczepiaj mojego wybranego faworyta,aldus vel sempek jest na medal > :)) > > przyjemnosc........;) to chyba the other way around,nie myl obiektow wzdychan, aldo jest super,jak jego kamienica,a moze to jedno i to samo,beton,tfu zelbet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ja bym chciala, a co? n/t 17.05.05, 23:13 tu wlasciwie rozmowy kuchenno seksowe abe,nie dla dzieci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Ja bym chciala, a co? n/t 18.05.05, 00:13 Seksowe? Kuchenne?! To ja wybywam, :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ja bym chciala, a co? n/t 18.05.05, 00:14 abe_ltd napisała: > Seksowe? Kuchenne?! To ja wybywam, :D do kuchni czy na seks?DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Niestety NEITHER ;((((( Robota czeka a tu 18.05.05, 00:36 jeszcze mam cos do powiedzenia panu Wlodkowi. Nie wiem czy sie zmieszcze w czasie ale jak nic nie powiem to jak wiemy silence signifies consent (czyli teoretycznie zgadzalabym sie z jego interpretacja mojej osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Niestety NEITHER ;((((( Robota czeka a tu 18.05.05, 00:38 abe_ltd napisała: > jeszcze mam cos do powiedzenia panu Wlodkowi. Nie wiem czy sie zmieszcze w > czasie ale jak nic nie powiem to jak wiemy silence signifies consent (czyli > teoretycznie zgadzalabym sie z jego interpretacja mojej osoby) tylko z nim to trzeba delikatnie,bo to niebozatko placze co 5 minut,szczegolnie mu rachelka,z ktora nie rozmawia,za skore zaszla i skarzy siem na niom kazdemu. pociesz bidulinka bo mnie kuchnia(sic) wzywa::::)))))DDDD Odpowiedz Link Zgłoś