Dodaj do ulubionych

as-salam alejkum

IP: *.ds.univ.gda.pl 16.03.01, 14:11
przyjmijcie Islam, uwierzcie w Allaha
Obserwuj wątek
    • Gość: muslim Re: as-salam alejkum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.01, 21:16
      la alejkum as-salam
      • Gość: Budda Re: as-salam alejkum IP: *.unl.edu 16.03.01, 21:29
        Chlopcy, opamietajcie sie. Nie wielu Chrystusa rozumie w tym kraju,
        a wy tu z takim science fiction !!!
        Pozdrowienia, Budda.
        • Gość: Sio!!!!! To arabstwo tu grasuje ,nie lamcie sie, do meczetu IP: 213.8.128.* 17.03.01, 08:31
          idzta do meczetu,i tam rubta te swoje slem-chujenku!!!!!!!
          • Gość: MUSLIM Re: To arabstwo tu grasuje ,nie lamcie sie, do meczetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 17:58
            Auzu bil-lah
            • Gość: ??????? Re: To arabstwo tu grasuje ,nie lamcie sie, do meczetu IP: 213.8.128.* 28.03.01, 21:42
              Gość portalu: MUSLIM napisał(a):

&#62 Auzu bil-lah ty arabski kutasie

• Gość: MUSLIM Re: as-salam alejkum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 18:11
          Macie pecha---nikt nic nie rozumie wtym kraju(zwyjątkiem obcokrajowców).
      • Gość: pikachu Re: as-salam alejkum IP: *.chello.pl 16.05.01, 18:45
        zgadzam sie z grogregiem, fakt iz nie mozna pic piwa jest nie do przyjecia.
        poza tym gdyby nie bylo ludzi o innych wyznaniach to i jihad musialby sie
        skonczyc. nudno by bylo, sezon na ogorki w wiadomosciach przez caly rok.
    • Gość: visten malejkum salam ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 10:57
      Allah i Jahwe to ten sam Bog...
      tylko forma inna no i inne podejscie do Jezusa...

poza tym Bog jest jeden - wszedzie taki sam tylko ze wzgledow kulturowych
      inaczej sie go czci...

SALEM PALESTYNO !!!!
      • Gość: MUSLIM Re: malejkum salam ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 18:00
        Dziękuję za tolerancię.
    • Gość: RobertP Re: as-salam alejkum IP: 195.150.132.* 19.03.01, 11:18
      w Gdańsku Jusufie masz meczet, głoś tam swoją prawdę - masz niedaleko.
      • Gość: MUSLIM Re: as-salam alejkum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 18:05
        Robercie jesteś biednym człekiem_miejscem na twoje komentaże jest śmietnik_a
        miejscem na głoszenie ich jest ubikacia.
        • Gość: viri Re: as-salam alejkum IP: 213.76.90.* 19.03.01, 20:27
          takich sie ignoruje

Bog jest wielki !
          czy Allah czy Jahwe... podejrzewam, ze dla niego samego wszystko jedno ! Czy
          wszechrzecz zaprzata sobie tym glowe? A co z innymi planetami - innymi formami
          zycia i ich wierzeniami ?

ta planeta - ten swiat - to test.
          Taka gra w Quake'a - wydaje sie nam, ze jestesmy podczas gdy tak naprawde nas
          nie ma, jestesmy ponad materialnym swiatem i zbieramy punkty po to by zostac
          albo osadzonym albo nagrodzonym... tudziez grac dalej (reinkarnacja / czysciec)

dlatego ludzie, ktorzy na tym swiecie chca sie tylko bogacic sa biedni...
          szkoda mi takich
          zydow szczegolnie

• Gość: Fujek Czy to prawda ze u arabow jest duzo wiecej pedal IP: 213.8.128.* 19.03.01, 22:43
            Arabowie maja wielki procent pedalow, jak widza kobiete to sie
            slinia,Bo swoja baba duzo kosztuje.
            Wiec dmuchaja sie na wzajem ot takt kolezenska przysluga....czyli salem
            chujenku.
            • Gość: viri Fujek... jestes homosexualista ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 09:51
              z taka pedalska xywa to moze i takie ma sie pojecie...
              chcialbys pewnie nie ?
              wiosna idzie i na recznym trzeba... proponuje przyjechac np. do Wroclawia do
              klubu scena... tam moze znajdziesz sobie partnera (przepraszam... partnerke...
              a moze to ty robisz za kobiete?)
              • Gość: leszek Re: Fujek... jestes homosexualista ? IP: 154.20.102.* 23.03.01, 14:03
                Fujek,jezeki chcez mi zadek wylizac,to chetnie podstawie Ci pod twoj glupi pysk.
          • Gość: besciak Re: as-salam alejkum IP: *.ip-pluggen.com 08.05.01, 23:49
            Gość portalu: viri napisał(a):

&#62 takich sie ignoruje
            &#62
            &#62 Bog jest wielki !
            &#62 czy Allah czy Jahwe... podejrzewam, ze dla niego samego wszystko jedno ! Czy
            &#62 wszechrzecz zaprzata sobie tym glowe? A co z innymi planetami - innymi formami
            &#62 zycia i ich wierzeniami ?
            &#62
            &#62 ta planeta - ten swiat - to test.
            &#62 Taka gra w Quake'a - wydaje sie nam, ze jestesmy podczas gdy tak naprawde nas
            &#62 nie ma, jestesmy ponad materialnym swiatem i zbieramy punkty po to by zostac
            &#62 albo osadzonym albo nagrodzonym... tudziez grac dalej (reinkarnacja / czysciec)
            &#62
            &#62 dlatego ludzie, ktorzy na tym swiecie chca sie tylko bogacic sa biedni...
            &#62 szkoda mi takich
            &#62 zydow szczegolnie
            &#62
            Mozna tez sie wysadzic w powietrze tak jak Arabi robia i w tedy pojdziesz odrazu
            do nieba. Take sa slowa Allaha. No i jakas laska tez Ci sie nalezy za uszycie
            kamizelki z dynamitu.
        • Gość: RobertP Re: as-salam alejkum IP: 195.150.132.* 20.03.01, 09:24
          szanowny "Muslimie"

Bycie muzułmaninem nie zwalnia cię ze znajomości gramatyki.

• Gość: Fujek Salem-chujenku wole skoczyc do Tunezji IP: 213.8.128.* 23.03.01, 18:33
            wyczytalem tutaj ze arafat to tez pedal to moze sie tez zalapie,he,he,he
    • Gość: HaHa Re: as-salam alejkum IP: 195.205.71.* 29.03.01, 08:20
    • Gość: Forrest Re: al-alejkum as-salam IP: *.daewoo.lublin.pl 29.03.01, 12:49
      Wierzymy w jednego Boga
      Troszkę inaczej go nazywamy
    • Gość: boniek Re: as-salam alejkum IP: *.daewoo.lublin.pl 30.03.01, 08:45
      jo
      jo
    • Gość: islamIQ Re: as-salam alejkum IP: *.toya.net.pl 30.03.01, 14:41
      Gość portalu: Jusuf napisał(a):

&#62 przyjmijcie Islam, uwierzcie w Allaha
      Islam to prawda objawiona, slowo boze zeslane calej ludzkosci przez Boga
      Milosiernego. Islam to religia przyszlosci,dzieki ktorej swiat stanie sie
      lepszy.Muhammad,salle allahu alehi wa salam,jest piczecia prorokow.Pozdrawiam Cie
      bracie Jusufie!

• Gość: robertP Re: as-salam alejkum IP: 195.150.132.* 30.03.01, 14:53
        Czyli mam uwierzyć właścicielowi przydrożnego domu publicznego, który napadał i
        rabował sąsiednie miasta i aby to usprawiedliwić stworzył ideologię ?
      • Gość: Robert Re: as-salam alejkum IP: 150.254.207.* 31.03.01, 20:40
        Twój pseudoproroczyna, Mehmedek, to największy bandyta, oszust, złodziejaszek,
        samolub, kobieciarz, błąd Natury, wcielony szatan, morderca, istne zło, okaz
        przydoty, pedał i kłamca, chory umysłowo człowieczek, czarna osobowość wszech
        czasów, pierwszy Hitler. Jego najmocniejsze strony to rozbój i przelew krwi,
        zwłaszcza dziewcząt, które sprzeciwiały się dokonywania na nich gwałtu. Jeśli w
        ogóle twój Mehmedek-uzurpator coś głosił, to musiała to być raczej idea
        poddawania się jego karsysom. Jesteś kolego głupcem. I dlatego daję ci dobrą
        radę, nie do odrzucenia. Wróć do twoich zniewolonych i śmierdzących arabusów;
        twój wielbłąd czeka, a co z twoim haremem. Czy wiesz dlaczego Amerykanom podoba
        się w twojej Arabii? Ja ci powiem. Żołnierze mają tam raj. Napiszą wspomnienia
        o smaku pizd Arabek z haremu Jusufa. Przeczytasz? Jeśli nie będziesz miał masz
        pieniędzy, zgłóś się do mnie. Dam ci jałmużnę w twoim ramazanie.
        • Gość: rima Re: as-salam alejkum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 04:14
          robert.p Gratuluje znajomości faktów z życia Mohammeda.Może sięgnołbyś jednak
          do książek(taki prosokątny format,sprzedają je w sklepach zwanych
          księgarniami),a nie do ograniczonej,spcyficznej propagandy.
      • Gość: Orleta Re: Do IslamlQ IP: *.proxy.aol.com 01.04.01, 20:53
        Allah precz !
        • Gość: ZYD SZALOM ALEJCHEM IP: *.barak.net.il 29.04.01, 20:40
          Pozdrwienia z Izraela - ja tam was lubie
        • Gość: viri Re: Do IslamlQ IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 01.05.01, 21:38
          siegl David... siegl Sharon...
          • Gość: PAWEŁ Re: Do IslamlQ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 01:06
            nie rozumie,dlaczego ludzie ktorzy wierza w gruncie rzeczy w tego samego
            Boga ,tak sobie bluzgaja,Boga to musi bolec,ja nie mam nic naprzeciwko muzulman
            ani tez naprzeciwko wierzacym zydom
            • Gość: IslamIQ Re: Do IslamlQ IP: 10.0.209.* / 213.77.66.* 07.05.01, 11:47
              Gość portalu: PAWEŁ napisał(a):

&#62 nie rozumie,dlaczego ludzie ktorzy wierza w gruncie rzeczy w tego samego
              &#62 Boga ,tak sobie bluzgaja,Boga to musi bolec,ja nie mam nic naprzeciwko muzulman
              &#62
              &#62 ani tez naprzeciwko wierzacym zydom
              A czy ja mam cos przeciw zydom? Nie mam tak samo jak nie mam nic przeciwko
              wyznawcom innych religii. W mojej poprzedniej wypowiedzi nie ma chyba sladu
              nienawisci do Zydow i judaizmu. Wiec o co masz pretensje? Jako muzulmanin
              twierdze tylko ,ze islam jest ostatecznym objawieniem wzbogacajacym judaizm i
              chrzescijanstwo i oczyszczajacym je z roznycg blednych nalecialosci.
              Pozdrawiam
              As saalam alejkum

• Gość: besciak Re: Do IslamlQ IP: *.ip-pluggen.com 08.05.01, 23:56
                Tak spewnoscia musi byc jezeli Mohermahmet sam pisal koran. Niestety
                Mohermahmet byl analfabeta.
    • Gość: grogreg Re: as-salam alejkum IP: *.miasto.szczecin.pl 07.05.01, 11:57
      Czy ja wiem. Piwa pic nie wolno.
    • Gość: Borz Re: as-salam alejkum IP: *.biol.uw.edu.pl 14.05.01, 10:28
      Gość portalu: Jusuf napisał(a):

&#62 przyjmijcie Islam, uwierzcie w Allaha

A jakies praktyczne informacje? Wierzyc - wierze, tylko za malo wiem, by byc
      dobra muzulmanka.
      • Gość: krzys Re: as-salam hujenkum ........fuck you arabs!!! IP: 213.8.128.* 16.05.01, 20:29
        • Gość: viri Krzys'iental -- szalom Tobie i Twojej rodzinie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 23:49
          Blogoslawieni, ktorzy czynia pokoj !
          • Gość: Krzys krzys alias Wojo!!! Szalom Tobie i Twojej rodzinie. IP: 204.50.249.* 20.05.01, 05:34
            Blogoslawieni ,ktorzy czynia pokoj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka