Gość: Jusuf IP: *.ds.univ.gda.pl 16.03.01, 14:11 przyjmijcie Islam, uwierzcie w Allaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muslim Re: as-salam alejkum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.01, 21:16 la alejkum as-salam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: as-salam alejkum IP: *.unl.edu 16.03.01, 21:29 Chlopcy, opamietajcie sie. Nie wielu Chrystusa rozumie w tym kraju, a wy tu z takim science fiction !!! Pozdrowienia, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sio!!!!! To arabstwo tu grasuje ,nie lamcie sie, do meczetu IP: 213.8.128.* 17.03.01, 08:31 idzta do meczetu,i tam rubta te swoje slem-chujenku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUSLIM Re: To arabstwo tu grasuje ,nie lamcie sie, do meczetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 17:58 Auzu bil-lah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: To arabstwo tu grasuje ,nie lamcie sie, do meczetu IP: 213.8.128.* 28.03.01, 21:42 Gość portalu: MUSLIM napisał(a): > Auzu bil-lah ty arabski kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUSLIM Re: as-salam alejkum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 18:11 Macie pecha---nikt nic nie rozumie wtym kraju(zwyjątkiem obcokrajowców). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikachu Re: as-salam alejkum IP: *.chello.pl 16.05.01, 18:45 zgadzam sie z grogregiem, fakt iz nie mozna pic piwa jest nie do przyjecia. poza tym gdyby nie bylo ludzi o innych wyznaniach to i jihad musialby sie skonczyc. nudno by bylo, sezon na ogorki w wiadomosciach przez caly rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visten malejkum salam ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 10:57 Allah i Jahwe to ten sam Bog... tylko forma inna no i inne podejscie do Jezusa... poza tym Bog jest jeden - wszedzie taki sam tylko ze wzgledow kulturowych inaczej sie go czci... SALEM PALESTYNO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUSLIM Re: malejkum salam ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 18:00 Dziękuję za tolerancię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobertP Re: as-salam alejkum IP: 195.150.132.* 19.03.01, 11:18 w Gdańsku Jusufie masz meczet, głoś tam swoją prawdę - masz niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUSLIM Re: as-salam alejkum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.01, 18:05 Robercie jesteś biednym człekiem_miejscem na twoje komentaże jest śmietnik_a miejscem na głoszenie ich jest ubikacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: as-salam alejkum IP: 213.76.90.* 19.03.01, 20:27 takich sie ignoruje Bog jest wielki ! czy Allah czy Jahwe... podejrzewam, ze dla niego samego wszystko jedno ! Czy wszechrzecz zaprzata sobie tym glowe? A co z innymi planetami - innymi formami zycia i ich wierzeniami ? ta planeta - ten swiat - to test. Taka gra w Quake'a - wydaje sie nam, ze jestesmy podczas gdy tak naprawde nas nie ma, jestesmy ponad materialnym swiatem i zbieramy punkty po to by zostac albo osadzonym albo nagrodzonym... tudziez grac dalej (reinkarnacja / czysciec) dlatego ludzie, ktorzy na tym swiecie chca sie tylko bogacic sa biedni... szkoda mi takich zydow szczegolnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fujek Czy to prawda ze u arabow jest duzo wiecej pedal IP: 213.8.128.* 19.03.01, 22:43 Arabowie maja wielki procent pedalow, jak widza kobiete to sie slinia,Bo swoja baba duzo kosztuje. Wiec dmuchaja sie na wzajem ot takt kolezenska przysluga....czyli salem chujenku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Fujek... jestes homosexualista ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 09:51 z taka pedalska xywa to moze i takie ma sie pojecie... chcialbys pewnie nie ? wiosna idzie i na recznym trzeba... proponuje przyjechac np. do Wroclawia do klubu scena... tam moze znajdziesz sobie partnera (przepraszam... partnerke... a moze to ty robisz za kobiete?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Fujek... jestes homosexualista ? IP: 154.20.102.* 23.03.01, 14:03 Fujek,jezeki chcez mi zadek wylizac,to chetnie podstawie Ci pod twoj glupi pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: as-salam alejkum IP: *.ip-pluggen.com 08.05.01, 23:49 Gość portalu: viri napisał(a): > takich sie ignoruje > > Bog jest wielki ! > czy Allah czy Jahwe... podejrzewam, ze dla niego samego wszystko jedno ! Czy > wszechrzecz zaprzata sobie tym glowe? A co z innymi planetami - innymi formami > zycia i ich wierzeniami ? > > ta planeta - ten swiat - to test. > Taka gra w Quake'a - wydaje sie nam, ze jestesmy podczas gdy tak naprawde nas > nie ma, jestesmy ponad materialnym swiatem i zbieramy punkty po to by zostac > albo osadzonym albo nagrodzonym... tudziez grac dalej (reinkarnacja / czysciec) > > dlatego ludzie, ktorzy na tym swiecie chca sie tylko bogacic sa biedni... > szkoda mi takich > zydow szczegolnie > Mozna tez sie wysadzic w powietrze tak jak Arabi robia i w tedy pojdziesz odrazu do nieba. Take sa slowa Allaha. No i jakas laska tez Ci sie nalezy za uszycie kamizelki z dynamitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobertP Re: as-salam alejkum IP: 195.150.132.* 20.03.01, 09:24 szanowny "Muslimie" Bycie muzułmaninem nie zwalnia cię ze znajomości gramatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fujek Salem-chujenku wole skoczyc do Tunezji IP: 213.8.128.* 23.03.01, 18:33 wyczytalem tutaj ze arafat to tez pedal to moze sie tez zalapie,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forrest Re: al-alejkum as-salam IP: *.daewoo.lublin.pl 29.03.01, 12:49 Wierzymy w jednego Boga Troszkę inaczej go nazywamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islamIQ Re: as-salam alejkum IP: *.toya.net.pl 30.03.01, 14:41 Gość portalu: Jusuf napisał(a): > przyjmijcie Islam, uwierzcie w Allaha Islam to prawda objawiona, slowo boze zeslane calej ludzkosci przez Boga Milosiernego. Islam to religia przyszlosci,dzieki ktorej swiat stanie sie lepszy.Muhammad,salle allahu alehi wa salam,jest piczecia prorokow.Pozdrawiam Cie bracie Jusufie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertP Re: as-salam alejkum IP: 195.150.132.* 30.03.01, 14:53 Czyli mam uwierzyć właścicielowi przydrożnego domu publicznego, który napadał i rabował sąsiednie miasta i aby to usprawiedliwić stworzył ideologię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: as-salam alejkum IP: 150.254.207.* 31.03.01, 20:40 Twój pseudoproroczyna, Mehmedek, to największy bandyta, oszust, złodziejaszek, samolub, kobieciarz, błąd Natury, wcielony szatan, morderca, istne zło, okaz przydoty, pedał i kłamca, chory umysłowo człowieczek, czarna osobowość wszech czasów, pierwszy Hitler. Jego najmocniejsze strony to rozbój i przelew krwi, zwłaszcza dziewcząt, które sprzeciwiały się dokonywania na nich gwałtu. Jeśli w ogóle twój Mehmedek-uzurpator coś głosił, to musiała to być raczej idea poddawania się jego karsysom. Jesteś kolego głupcem. I dlatego daję ci dobrą radę, nie do odrzucenia. Wróć do twoich zniewolonych i śmierdzących arabusów; twój wielbłąd czeka, a co z twoim haremem. Czy wiesz dlaczego Amerykanom podoba się w twojej Arabii? Ja ci powiem. Żołnierze mają tam raj. Napiszą wspomnienia o smaku pizd Arabek z haremu Jusufa. Przeczytasz? Jeśli nie będziesz miał masz pieniędzy, zgłóś się do mnie. Dam ci jałmużnę w twoim ramazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rima Re: as-salam alejkum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 04:14 robert.p Gratuluje znajomości faktów z życia Mohammeda.Może sięgnołbyś jednak do książek(taki prosokątny format,sprzedają je w sklepach zwanych księgarniami),a nie do ograniczonej,spcyficznej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYD SZALOM ALEJCHEM IP: *.barak.net.il 29.04.01, 20:40 Pozdrwienia z Izraela - ja tam was lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: Do IslamlQ IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 01.05.01, 21:38 siegl David... siegl Sharon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ Re: Do IslamlQ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 01:06 nie rozumie,dlaczego ludzie ktorzy wierza w gruncie rzeczy w tego samego Boga ,tak sobie bluzgaja,Boga to musi bolec,ja nie mam nic naprzeciwko muzulman ani tez naprzeciwko wierzacym zydom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IslamIQ Re: Do IslamlQ IP: 10.0.209.* / 213.77.66.* 07.05.01, 11:47 Gość portalu: PAWEŁ napisał(a): > nie rozumie,dlaczego ludzie ktorzy wierza w gruncie rzeczy w tego samego > Boga ,tak sobie bluzgaja,Boga to musi bolec,ja nie mam nic naprzeciwko muzulman > > ani tez naprzeciwko wierzacym zydom A czy ja mam cos przeciw zydom? Nie mam tak samo jak nie mam nic przeciwko wyznawcom innych religii. W mojej poprzedniej wypowiedzi nie ma chyba sladu nienawisci do Zydow i judaizmu. Wiec o co masz pretensje? Jako muzulmanin twierdze tylko ,ze islam jest ostatecznym objawieniem wzbogacajacym judaizm i chrzescijanstwo i oczyszczajacym je z roznycg blednych nalecialosci. Pozdrawiam As saalam alejkum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: Do IslamlQ IP: *.ip-pluggen.com 08.05.01, 23:56 Tak spewnoscia musi byc jezeli Mohermahmet sam pisal koran. Niestety Mohermahmet byl analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: as-salam alejkum IP: *.miasto.szczecin.pl 07.05.01, 11:57 Czy ja wiem. Piwa pic nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borz Re: as-salam alejkum IP: *.biol.uw.edu.pl 14.05.01, 10:28 Gość portalu: Jusuf napisał(a): > przyjmijcie Islam, uwierzcie w Allaha A jakies praktyczne informacje? Wierzyc - wierze, tylko za malo wiem, by byc dobra muzulmanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: as-salam hujenkum ........fuck you arabs!!! IP: 213.8.128.* 16.05.01, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Krzys'iental -- szalom Tobie i Twojej rodzinie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 23:49 Blogoslawieni, ktorzy czynia pokoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys krzys alias Wojo!!! Szalom Tobie i Twojej rodzinie. IP: 204.50.249.* 20.05.01, 05:34 Blogoslawieni ,ktorzy czynia pokoj! Odpowiedz Link Zgłoś