Dodaj do ulubionych

postanowilam polubic ameryke

24.06.05, 17:27
bo nareszcie idzie w dobrym kierunku. dzisiaj nasz wielki IBM oglosil,ze
otwiera nowe pozycje w indii,a nie u nas i slusznie kto niedouczonych
amerykanow potrzebuje.
ps. w europie tez likwiduje miejsca pracy a wiec jak widac azja gora:)))
ps bis. do felusiaka,alez ty glupi sadzac,ze ja i jen to ta sama osoba,ale jak
widac noecons do madrych nie naleza,ale za to przypominaja dawny partyjny
BETON,lub raczej ZELBET,to ten wzmocniony BETON.

money.cnn.com/2005/06/24/news/fortune500/ibm_india/index.htm?cnn=yes
Obserwuj wątek
    • meerkat1 Re: postanowilam polubic ameryke 24.06.05, 17:57
      Nic mi do tgego, czy jestes je>, ale wiedz, ze gdybys byla juanem, to bym cie
      natychmiast dowartosciowal. Co najmniej o 60%! :-)
      • i-love-2-bike Re: postanowilam polubic ameryke 24.06.05, 17:59
        meerkat1 napisał:

> Nic mi do tgego, czy jestes je>, ale wiedz, ze gdybys byla juanem, to bym c
        > ie
        > natychmiast dowartosciowal. Co najmniej o 60%! :-)

a ty od rana na high?
        • marouder Predzej se przyspeedowal mizoginista:)) 24.06.05, 18:02
          i-love-2-bike napisała:

> meerkat1 napisał:
          >
          > > Nic mi do tgego, czy jestes jen, ale wiedz, ze gdybys byla juanem, to
          > bym c
          > > ie
          > > natychmiast dowartosciowal. Co najmniej o 60%! :-)
          >
          > a ty od rana na high?
          • i-love-2-bike Re: Predzej se przyspeedowal mizoginista:)) 24.06.05, 18:04
            a co mu pozostalo. jeden felusiak placze,ze widzi mnie w dwu osobach,a ten ma
            ochote mnie dowartosciowac. co ci ludzie biora?
            • marouder no j-k to leci na kwasie:)) 24.06.05, 18:07
              sam tu kiedys objawil, ze uczciwie handluje kwasem, jako dr. chemik (czy tez dr.
              chomik..nie pamietam, bo to dawno bylo:)))

i-love-2-bike napisała:

> a co mu pozostalo. jeden felusiak placze,ze widzi mnie w dwu osobach,a ten ma
              > ochote mnie dowartosciowac. co ci ludzie biora?
              • i-love-2-bike Re: no j-k to leci na kwasie:)) 24.06.05, 18:12
                a moja odpowiedz dla tych smetnych panow
                www.bergoiata.org/gif/AN462.gif
              • awicenna tys chlop czy baba marouder? 24.06.05, 20:59
                bo plotkujesz jak przekupka na targu
                • i-love-2-bike Re: tys chlop czy baba marouder? 24.06.05, 21:01
                  awicenna napisał:

> bo plotkujesz jak przekupka na targu

a ty co tu robisz ryby sprzedajesz? jak widze co poniktore nicki wziely urlop
                  razem z dana i cos dzisiaj jak jeden maz (tfu baba) wrociliscie na forum i
                  ganiacie za mna.STARE NUDY.
                  • travolta_john Re: tys chlop czy baba marouder? 24.06.05, 21:04
                    jennifer to ty jestes tez marouder?
                    • i-love-2-bike Re: tys chlop czy baba marouder? 24.06.05, 21:07
                      travolta_john napisał:

> jennifer to ty jestes tez marouder?

a ty czasami nie elvis tanczacy w "grease" z olivia?
                    • marouder John Poltoravolta...czyli kto? 24.06.05, 21:12
                • marouder widze avi, ze znasz swiat targow lepiej ode mnie 24.06.05, 21:15
                  To taki wzorzec co? Porownujesz wszystko w zapyzialy sposb, bo do jedynej
                  dostepnej ci rzeczywistosci spolecznej:)))

awicenna napisał:

> bo plotkujesz jak przekupka na targu
                  • i-love-2-bike Re: widze avi, ze znasz swiat targow lepiej ode m 24.06.05, 21:34
                    marouder napisał:

> To taki wzorzec co? Porownujesz wszystko w zapyzialy sposb, bo do jedynej
                    > dostepnej ci rzeczywistosci spolecznej:)))
                    >
                    avi zawsze skwaszona,nawet jak po urlopie. jak widze towarzystwo z izraela
                    kolektywnie jezdzi na wczasy i kolektywnie ma te same komentarze po nich:))
                    ps. zapomnialam dodac,ze kolektywnie jezdza po mnie.
                    • travolta_john Re: widze avi, ze znasz swiat targow lepiej ode m 24.06.05, 21:38
                      jezdza po tobie jak po lysej kobyle?
                      • i-love-2-bike Re: widze avi, ze znasz swiat targow lepiej ode m 24.06.05, 21:42
                        travolta_john napisał:

> jezdza po tobie jak po lysej kobyle?

e tam john co ty gadasz.
                        www.bergoiata.org/gif/1face.gif
                    • marouder wiesz, ze masz racje I love? Dzisiaj za jednym 24.06.05, 21:43
                      zamachem, na forum objawili sie: danka, wtrabalski oraz rzeczona avicenna:))

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                      >
                      > > To taki wzorzec co? Porownujesz wszystko w zapyzialy sposb, bo do jedynej
                      > > dostepnej ci rzeczywistosci spolecznej:)))
                      > >
                      > avi zawsze skwaszona,nawet jak po urlopie. jak widze towarzystwo z izraela
                      > kolektywnie jezdzi na wczasy i kolektywnie ma te same komentarze po nich:))
                      > ps. zapomnialam dodac,ze kolektywnie jezdza po mnie.
                      >
                      • i-love-2-bike Re: wiesz, ze masz racje I love? Dzisiaj za jedny 24.06.05, 21:47
                        marouder napisał:

> zamachem, na forum objawili sie: danka, wtrabalski oraz rzeczona avicenna:))
                        >
                        >to juz nie pierwszy raz tak sie dzieje,oni pisza razem,razem wypoczywaja,razem
                        nalatuja na mnie,razem sie smieja i razem mysla. wszystko jak w idealnej
                        rodzinie,woops,filmowej rodzinie:))
                        • marouder Ciekawe, jak to z nimi jest w sprawach lozkowych 24.06.05, 21:56
                          cos, jak treesome? I jak tu nie lubic takich radosnych, ze tak powiem
                          spolegliwych ludzi?

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                          >
                          > > zamachem, na forum objawili sie: danka, wtrabalski oraz rzeczona avicenna
                          > :))
                          > >
                          > >to juz nie pierwszy raz tak sie dzieje,oni pisza razem,razem wypoczywaja,r
                          > azem
                          > nalatuja na mnie,razem sie smieja i razem mysla. wszystko jak w idealnej
                          > rodzinie,woops,filmowej rodzinie:))
                          >
                          >
                          >
            • jennifer5 Re: Predzej se przyspeedowal mizoginista:)) 24.06.05, 20:53
              i-love-2-bike napisała:

> a co mu pozostalo. jeden felusiak placze,ze widzi mnie w dwu osobach,a ten ma
              > ochote mnie dowartosciowac. co ci ludzie biora?

i-love-2-bike czuje sie poszkodowana, Ty az dwie a mnie zadnej, hej felusiak
              daj mi szanse.
              • i-love-2-bike Re: Predzej se przyspeedowal mizoginista:)) 24.06.05, 20:57
                jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
                >
                > > a co mu pozostalo. jeden felusiak placze,ze widzi mnie w dwu osobach,a te
                > n ma
                > > ochote mnie dowartosciowac. co ci ludzie biora?
                >
                >
                > i-love-2-bike czuje sie poszkodowana, Ty az dwie a mnie zadnej, hej felusiak
                > daj mi szanse.

wszystko zaczelo sie przez ciebie,najechalas ostro na felusiaka i ten rozstroj
                nerwowy dostal i tylko mnie teraz wszedzie widzi. z mezczyznami,szczegolnie tymi
                mazgajami,to trzeba delikatnie,a nie tak butem przez leb glupi od razu,potem sie
                stresuja niebogi:))
    • polski_francuz Ready 24.06.05, 19:40
      for more tennis lessons?

PF
      • i-love-2-bike Re: Ready 24.06.05, 20:11
        polski_francuz napisał:

> for more tennis lessons?
        >
        > PF

e chyba nie,juz ja wole racketball ,tam mozna uderzac jak sie chce,a w tenisie to musisz wtrafic w
        kort,nie mozesz drasnac siatki no i ten cholerny backhand. sprobuje w przyszlym tygodniu z jedna
        kobitka co dobrze gra,ale z moim chlopem odpada,za dobrze chce mnie nauczyc:))
    • j-k jak zwykle, dobrze rzeczesz, Helka 24.06.05, 21:04
      o strategicznym sojuszu amerykansko-indyjskim

pisalem na tym forum gdzies rok temu.

www.india2america.com/india2america.jpg
      • i-love-2-bike Re: jak zwykle, dobrze rzeczesz, Helka 24.06.05, 21:05
        j-k napisał:

> o strategicznym sojuszu amerykansko-indyjskim
        >
        > pisalem na tym forum gdzies rok temu.
        >
        > www.india2america.com/india2america.jpg

rok temu pislaes jak sie z kobitka zabawiales kiedy zona spala jasiu,nie myl
        tematow.nie dosc,ze panowie myla mnie z jen,to jeszcze ad meritum niescisle. co
        sie z wami dzisiaj dzieje?
        • j-k Re: jak zwykle, dobrze rzeczesz, Helka 24.06.05, 21:07
          i-love-2-bike napisała:
          > rok temu pislaes jak sie z kobitka zabawiales kiedy zona spala jasiu,nie myl
          > tematow.

this one , so & so,
          - ale co to ma wspolnego ze strategicznym sojuszem amerykansko-indyjskim?
          • i-love-2-bike Re: jak zwykle, dobrze rzeczesz, Helka 24.06.05, 21:10
            j-k napisał:

> i-love-2-bike napisała:
            > > rok temu pislaes jak sie z kobitka zabawiales kiedy zona spala jasiu,nie
            > myl
            > > tematow.
            >
            > this one , so & so,
            > - ale co to ma wspolnego ze strategicznym sojuszem amerykansko-indyjskim?

tyle co ty jasio z logika i madroscia,czyli rzuce cytatem ze "Space balls" -
            absolutely nothing.
            • j-k a to juz rozumiem 24.06.05, 21:14
              tylko jednak nie mam na imie Jasio, niestety.
              umiesz czytac po polskiemu?
              a tu masz cos na deser:
              www.india2america.com/india2america.jpg
              i jak?
              ruskie to, czyamerykanskie?
              • j-k korekta. 24.06.05, 21:17
                to mialo tu byc:
                www.af.mil/media/photodb/photos/040224-F-0000S-009.jpg
                • i-love-2-bike Re: korekta. 24.06.05, 21:33
                  j-k napisał:

> to mialo tu byc:
                  > www.af.mil/media/photodb/photos/040224-F-0000S-009.jpg

jasio ja nie chlopobaba,zeby samoloty mnie interesowaly.
                  • j-k To jeszcze motolotnie cie zostaja! - I o JASIU... 24.06.05, 21:38
                    tylko uwazaj - spasc rownie latwo!
                    www.obornikionline.pl/images/galeria/motolotnia/motolotnia06.jpg
                    PS. Adres do JASIA masz tu:
                    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                    Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach?

Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07 zarchiwizowany

Ø Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.>
                    Ø Dlatego ze nie doznali zyda na wlasnej skorze.> Dlatego ze sa latwymi
                    ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej propagandy.>
                    Ø Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca!
                    Ø
                    · Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach?
                    · - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07

• i-love-2-bike Re: To jeszcze motolotnie cie zostaja! - I o JAS 24.06.05, 21:41
                      e tam jasio pobaw sie lepiej tym samolocikiem braci wright chyba.
                      www.bergoiata.org/gif/1avion1.gif
    • grzegorz1948 Re: postanowilam polubic ameryke 24.06.05, 22:39
      Moja doktryna jezeli tam chce produkowac to niech tez tam sprzedaje i podnies
      im clo na produkty importowane spoza Ameryki.Jest to metoda stara ale
      sprawdzona jednak politykow nie mozna namowic na ta stara metode bo siedza oni
      bankierom w kieszeni, a do wyborcow smieja sie z plakatow przed wyborami a po
      wyborach smieja sie z wyborcow ze sa tacy glupi!
    • sempiasty a ameryka ciebie nie polubi 24.06.05, 22:42
      a ameryka ciebie nie polubi
      bo za często na nią plujesz
      zapominasz, że w koncu udziela ci gościny
      i wobec gospodarzy nalezy zachowywać się grzecznie
      • dziadek_piaskowy Re: a ameryka ciebie nie polubi 24.06.05, 22:48
        od kiedy to kraj w ktorym mieszkasz i masz obywatelstwo udziela ci
        gosciny,mylisz facet podstawowe pojecia.
        • marouder Scierwiasty tak juz ma, ze nie trafia, wybacz.. 24.06.05, 23:34
          chlopcu..jak, by mu dac pistolet do reki, to by z dwu metrow w drzwi stodoly nie
          trafil.
          • i-love-2-bike Re: Scierwiasty tak juz ma, ze nie trafia, wybacz 25.06.05, 00:12
            marouder napisał:

> chlopcu..jak, by mu dac pistolet do reki, to by z dwu metrow w drzwi stodoly ni
            > e
            > trafil.

aleby mnie o to obwinil,ze mu drzwi za szybko zamknelam:))
            • marouder to jest niedojrzaly scierwnik, sep zoltodziob:))nt 25.06.05, 00:15
              i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
              >
              > > chlopcu..jak, by mu dac pistolet do reki, to by z dwu metrow w drzwi stod
              > oly ni
              > > e
              > > trafil.
              >
              > aleby mnie o to obwinil,ze mu drzwi za szybko zamknelam:))
              • i-love-2-bike Re: to jest niedojrzaly scierwnik, sep zoltodziob 25.06.05, 00:17
                raczej stary piernik co ledwo co kojarzy ale tez by chcial a nie moze:))
                • marouder Re: to jest niedojrzaly scierwnik, sep zoltodziob 25.06.05, 00:20
                  Tu sie z Toba nie zgodze. Scierwiasty ma bardzo ubogi slownik, czesto sie
                  powtarza, brakuje mu doswiadczen i lektur, na ktore moglby sie powolac, jest
                  spiety...slowem opis mlodego zadufka.

i-love-2-bike napisała:

> raczej stary piernik co ledwo co kojarzy ale tez by chcial a nie moze:))
                  • i-love-2-bike Re: to jest niedojrzaly scierwnik, sep zoltodziob 25.06.05, 00:21
                    marouder napisał:

> Tu sie z Toba nie zgodze. Scierwiasty ma bardzo ubogi slownik, czesto sie
                    > powtarza, brakuje mu doswiadczen i lektur, na ktore moglby sie powolac, jest
                    > spiety...slowem opis mlodego zadufka.

alez skad on sie przyznal,ze jego dzieci dawno juz po studiach,moze zaczal
                    wczesnie:)))
                    >
                    • marouder Re: to jest niedojrzaly scierwnik, sep zoltodziob 25.06.05, 00:29
                      hmm..czyli piernik frustrat? Moze byc, w koncu ta jego bezpodstawna wyzszosciowa
                      maniera musiala miec jakies zrodlo...jak sadzisz dokopaly mu kbitki w zyciu..tzn
                      w zyc?

PS. Ale ten ubozuchny jezyk mi sie kurcze nie zgadza.

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                      >
                      > > Tu sie z Toba nie zgodze. Scierwiasty ma bardzo ubogi slownik, czesto sie
                      > > powtarza, brakuje mu doswiadczen i lektur, na ktore moglby sie powolac, j
                      > est
                      > > spiety...slowem opis mlodego zadufka.
                      >
                      > alez skad on sie przyznal,ze jego dzieci dawno juz po studiach,moze zaczal
                      > wczesnie:)))
                      > >
                      >
                      • i-love-2-bike Re: to jest niedojrzaly scierwnik, sep zoltodziob 25.06.05, 00:51
                        marouder napisał:

> hmm..czyli piernik frustrat? Moze byc, w koncu ta jego bezpodstawna wyzszosciow
                        > a
                        > maniera musiala miec jakies zrodlo...jak sadzisz dokopaly mu kbitki w zyciu..tz

pewnie jakas rachelka chlopa wykiwala niezle:))
                        • marouder Wcale go nie zaluje, jesli tak bylo..jakos sie nie 25.06.05, 00:57
                          moge przekonac do takich panow sztywnych, ze tak rzeke, nie w tym miejscu, co
                          potrzeba:))

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                          >
                          > > hmm..czyli piernik frustrat? Moze byc, w koncu ta jego bezpodstawna wyzsz
                          > osciow
                          > > a
                          > > maniera musiala miec jakies zrodlo...jak sadzisz dokopaly mu kbitki w zyc
                          > iu..tz
                          >
                          > pewnie jakas rachelka chlopa wykiwala niezle:))
                          • i-love-2-bike Re: Wcale go nie zaluje, jesli tak bylo..jakos si 25.06.05, 01:01
                            sempiasty to wyjatkowo ponury dziad i ciagle we mnie cos ciska,jak mowie musial
                            do jakiejs rachelki pic a ta kopnela lekarzyne w jego zacne 4 litery,czyli
                            pewnie glupia nie byla,ale dziad ma uraz do kobitek:))
                            • marouder Re: Wcale go nie zaluje, jesli tak bylo..jakos si 25.06.05, 01:06
                              nie posadzaj mnie o jakas monomanie, ale mnie ten jego prymitywny skladniowo i
                              slownikowo jezyk nie daje spokoju..znam wielu lekarzy i zadnego porownywalnego
                              temu prymitywkowi przykladu w srodowisku nie znajduje.. jesli to stary dziad, to
                              jakos tak mi sie chlopina nieprzyjemnie zaczyna kojarzyc z dziadem z kruchty...

i-love-2-bike napisała:

> sempiasty to wyjatkowo ponury dziad i ciagle we mnie cos ciska,jak mowie musial
                              > do jakiejs rachelki pic a ta kopnela lekarzyne w jego zacne 4 litery,czyli
                              > pewnie glupia nie byla,ale dziad ma uraz do kobitek:))
                              • i-love-2-bike Re: Wcale go nie zaluje, jesli tak bylo..jakos si 25.06.05, 01:12
                                marouder napisał:

> nie posadzaj mnie o jakas monomanie, ale mnie ten jego prymitywny skladniowo i
                                > slownikowo jezyk nie daje spokoju..znam wielu lekarzy i zadnego porownywalnego
                                > temu prymitywkowi przykladu w srodowisku nie znajduje.. jesli to stary dziad, t
                                > o
                                > jakos tak mi sie chlopina nieprzyjemnie zaczyna kojarzyc z dziadem z kruchty...
                                >
                                he,he ja rowniez znam wielu lekarzy i moze jedno co zauwazylam u nich to
                                wywyzszanie sie w stosunku do innych,ale tych ktorych ja znam to raczej kojarza
                                OK. nie wyobrazam sobie aby moj wlasny lekarz tak zle kojarzyl rzeczywistosc jak
                                ten typek. kiedys pisywal pod nickiem aldo,gdzie pisal ludziom do prywatnych
                                skrzynek jakies dyrdymaly. tozto zupelny stachanowiec i jakis stary
                                politruk,ktory sprzeciwow nie znosi bo go ludzie inaczej myslacy
                                wnerwiaja.dziwadlo i tyle.
        • i-love-2-bike Re: a ameryka ciebie nie polubi 25.06.05, 00:12
          dziadek_piaskowy napisał:

> od kiedy to kraj w ktorym mieszkasz i masz obywatelstwo udziela ci
          > gosciny,mylisz facet podstawowe pojecia.

azeby tylko to sempek mylil,no coz wiek ma swoje prawa.
      • i-love-2-bike Re: a ameryka ciebie nie polubi 25.06.05, 00:11
        sempiasty napisał:

> a ameryka ciebie nie polubi
        > bo za często na nią plujesz
        > zapominasz, że w koncu udziela ci gościny
        > i wobec gospodarzy nalezy zachowywać się grzecznie

a ty sempie jak zwykle nie na temat ale na moj temat,jeszcze troche i pomysle,ze
        masz chora fiksacje. lecz sie dziecie,bo to niebezpieczne tak wirtualnie tylko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka