manny_ramirez 05.07.05, 21:40 wyslalem wazny mail na priv, sprawdz i odpowiedz bo kolejny jest zalezny od Twojej opowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crasuss Re: do m_c 05.07.05, 22:00 manny_ramirez napisał: > wyslalem wazny mail na priv, sprawdz i odpowiedz bo kolejny jest zalezny od > Twojej opowiedzi Uwaga, Uwaga ! Odpowiedz : Ja ci radze - rob jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus Re: do m_r 05.07.05, 22:05 Przepraszam, ze nie od razu odpowiedzialem ale bardzo sie wzruszylem..... Dawno nie czytalem czegos rownie pieknego. Czy rzeczywiscie takim mnie widzisz? P.S. Prosze wyslij tez ten kolejny post.... buzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.pan To juz wiadomo dlaczego wam przeszkadza 05.07.05, 22:10 kamieniowanie geyow. No coz, ja tez lubie czasami wymieszac drinki ;) choc to niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
micruss-crassus Re: do m_c 05.07.05, 22:16 zajrzyj do skrzynkiza dwie i pol munuty Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: marcus do jasnej goraczki 06.07.05, 02:51 manny_ramirez napisał: > odezwiesz sie? zajrzyj na eurojihad,krasul plodzi tam posty odpowiada sam sobie wiec jest b.zajety Odpowiedz Link Zgłoś
menny_rodriguez Re: marcus do jasnej goraczki 06.07.05, 08:31 manny_ramirez napisał: > odezwiesz sie? Milosc na pstrym koniu jezdzi, Chico. Odpowiedz Link Zgłoś
marmy_ramirez Re: do markusa 06.07.05, 08:41 obraziles sie na mnie czy co??? ile mam czekac??? -- Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220 Zapraszam takze na forum watkow swiatowych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: do markusa 06.07.05, 09:13 marmy_ramirez napisał: > obraziles sie na mnie czy co??? ile mam czekac??? Zwykle trwa to jakies dziewiec miesiecy. > > -- > Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220 > Zapraszam takze na forum watkow swiatowych > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433 Odpowiedz Link Zgłoś