Dodaj do ulubionych

Sharon wiedział od razu że to bomby

08.07.05, 09:52
www.haaretz.com/hasen/spages/597650.html
Okazuje się że w czasie kiedy w Londynie jeszcze przez 2-3 godziny od
wybuchów władze sądziły że to awaria elektryczności, w odległym Izraelu
premier Sharon juz wiedział że to zamach terrorystyczny.
Zadziwiające i dające do myślenia....
Obserwuj wątek
    • zbalansowany Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 09:59
      www.israelnationalnews.com/news.php3?id=85346
      • zbalansowany Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 10:01
        Terrorysci nie chcieli uszkodzic wlasnego ministra.
        • oscar62 Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 10:19
          zbalansowany napisał:

> Terrorysci nie chcieli uszkodzic wlasnego ministra.

TO ZNACZY, ALA ZBALANSOWANY, ZE LONDYNSKIE ATAKI TO IZRAELSKA ROBOTA?
          • szczypiorkowski Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 10:25
            Podoba mi się twój tok myślenia. Kombinuj dalej.
            • z_daleka Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 10:34
              szczypiorkowski napisał:

> Podoba mi się twój tok myślenia. Kombinuj dalej.
              ----------------------------------------------------
              Ty nie badz taki cwany Szczypiorkowski. Pewien Anglik, wysoko postawiony
              gentelmen powiedzial wczoraj przy piwie, ze fakt iz zaden Polak nie zginal w
              zamachu... daje duzo do myslenia...
          • z_daleka Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 10:28
            Ales OSKAR, to widac na pierwszy, zbalansowany rzut oka. Pomijam cala
            skomplikowana dramaturgie(MOSAD)...ale fakt ze Min. Nathaniau osobiscie
            nadzorowal cala akcje z odleglosci kilku przecznic od miejsca jednego z
            zamachow sam mowi za siebie WSZYSTKO. Hucpa zydow polega na tym OSKAR, ze nie
            docenieja dociekliwosci roznych zbalansowanych.
            • omlet.z.truskawkami Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 10:49
              z_daleka napisał:

> Nathaniau osobiscie
              > nadzorowal cala akcje z odleglosci kilku przecznic od miejsca jednego z
              > zamachow sam mowi za siebie WSZYSTKO. Hucpa zydow polega na tym OSKAR, ze nie
              > docenieja dociekliwosci roznych zbalansowanych.

Zbalansowani nie są ani zbytnio dociekliwi ani dość inteligentni.
              Gdyby Szaron to organizował to prawdpodobnie WOLAŁBY żeby Nataniahu nic
              o tych planach nie wiedział i sam wpadł w zasadzkę. O ile życie byłoby prostsze
              bez niego czyż nie ?
              • z_daleka Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 11:02
                omlet.z.truskawkami napisał:

> z_daleka napisał:
                >
                > > Nathaniau osobiscie
                > > nadzorowal cala akcje z odleglosci kilku przecznic od miejsca jednego z
                > > zamachow sam mowi za siebie WSZYSTKO. Hucpa zydow polega na tym OSKAR, ze
                > nie
                > > docenieja dociekliwosci roznych zbalansowanych.
                >
                > Zbalansowani nie są ani zbytnio dociekliwi ani dość inteligentni.
                > Gdyby Szaron to organizował to prawdpodobnie WOLAŁBY żeby Nataniahu nic
                > o tych planach nie wiedział i sam wpadł w zasadzkę. O ile życie byłoby
                prostsze
                >
                > bez niego czyż nie ?
                ---------------------------
                Nie wiem kto cie upowaznil do ujawniania najtajniejszych planow Izraela...ale
                boj sie! Mosad czuwa!
                • omlet.z.truskawkami Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 11:37
                  z_daleka napisał:

> Nie wiem kto cie upowaznil do ujawniania najtajniejszych planow Izraela...ale
                  > boj sie! Mosad czuwa!

Nikt mnie nie upoważnił. Niew jestem poważny. Widziałaś kiedyś poważnego
                  omleta ? I to z truskawkami ?!
                  • mattjw Re: Tu jeszcze lepszy numer 08.07.05, 12:57
                    Ludzie Mossad pisze sie przez dwa s
          • kropekuk Juz wczoraj z ta bzdura wyskoczyla ABE. 08.07.05, 10:38
            I oberwalo sie dziewczynie strasznie, choc nic zlego nie chciala - powtorzyla
            glupio za internautka marianna.Zbalansowany de Gowno sugeruje nie tylko Mossad,
            ale WSPOLPRACE METROPOLITAN POLICE Z MOSADEM NA SZKODE WLASNEGO NARODU. A
            szczegolnie zdrade zas tego "gleboko ukrytego Zyda" Sir Iana Blaira, szefa tej
            policji - wystarczy go raz zobaczyc, by widziec jego "semityzm" (niebieskooki
            perkatonosy blondynek z okragla twarza, a do tego...katolik).
      • kropekuk BZDURA. Plote puscilo amerykanskie YAHOO 08.07.05, 10:33
        Zydzi, jak dupy, przedrukowali. OD OSTATNIEJ NOCY NIEAKTUALNE, fallusie zlamany!
    • szczypiorkowski Zgaduję następny krok Busharona 08.07.05, 10:11
      Wkrótce dowiemy się że ślady zamachowców prowadzą do Iranu.
      • kropekuk Ja tez: KAZE TOBIE POCALOWAC SIE W TYLEK! 08.07.05, 10:39
        I Regina na dokladke...:)))))))))))))))))))
      • dokowski Co za pajac 08.07.05, 10:42
        szczypiorkowski napisał:

> Wkrótce dowiemy się że ślady zamachowców prowadzą do Iranu.

Cały świat od dawna wie i ma dowody, że Iran szkoli, finansuje i werbuje
        terrorystów. Jest to oficjalna część polityki zagranicznej Iranu, przynajmniej
        w stosunku do Izraela. A tu nagle taki pajac udaje idiotę, jakby nic nie
        wiedział.
        • z_daleka Re: Co za pajac 08.07.05, 11:04
          dokowski napisał:

..... A tu nagle taki pajac udaje idiotę, jakby nic nie
          wiedział.
          -----------------------
          tu sie nie zgodze...on nie udaje...
    • kropekuk [...] 08.07.05, 10:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dana33 Re: I CO jeszcze polskie gowna nt wymysla? 08.07.05, 10:53
        kropekuk, oni to pisze, bo im sie za to placi... prowokatorzy zawodowi...
        • kropekuk Ale CO ZA DUREN placi takim IDIOTOM? 08.07.05, 11:06
          Kolejny "biznes po polskiemu"? Buhahahaha!!! Buhahahaha!!!
        • oscar62 Re: I CO jeszcze polskie gowna nt wymysla? 08.07.05, 11:10
          CHORE GLOWY! PLATNE CZY NIE PLATNE. ONI PRZECIEZ TEZ MOWILI, ZE TO MY
          ROZWALILISMY WIEZOWCE WTC W NOWYM JORKU I SYNAGOGI W ISTANBULE.
      • nieue Re: I CO jeszcze polskie gowna nt wymysla? 08.07.05, 11:03
        Antysemitami największymi są Zydzi.
        Gush Emunim - poczytaj sobie człowieczku a jak Ci sie u mnie w kraju nie podoba
        to zadzwopń do wujka w Stanach i fruń...
        Obraz jaki wykreowali Zydzi,zawłaszczenie Holocaustu i ciągłe pretensje i
        mówienie o swoim poszkodowaniu pozwala takim ludzikom jak Ty pisać bezkarnie
        teksty obrażające Polaków i inne narody.Jakakolwiek krytyka Żyda przemienia się
        w mówienie o antysemityźmie.Popatrz trzeźwo na fakty w samym Izraelu ogrombny
        wpływ na życie polit kraju jak i politykę zagraniczna mają nacjonaliści
        żydowscy.Rabin Mosze Levinger i jego nawoływanie do zabijania arabów świadczy o
        tym jacy jestescie naprawdę.Nie pozwole by ktoś pisał na POlskę bo to mój kraj.
        Nie jestem żadnym wszechpolakiem , skinem itd jestem Polakiem.
        • kropekuk A KIEDY ponad 100.000 Polakow SPIEPRZY Z MEGO 08.07.05, 11:04
          KRAJU????
        • goldbaum do niue 08.07.05, 11:10
          Alez Gabrysia nie jest juz zydowka! Ona wyszla za maz za Anglika (prawdziwego!)
          i od tego momentu przemienila sie w "CZYSTA" brytyjska lady z rodowodem
          siegajacym XII wieku. :-)
    • goldbaum "polskie gowna" "dupy" "fallusie zlamany" :-) 08.07.05, 11:00
      czyli wykwintny jezyk brytyjsko-celtycko-aryjskiej, blond lady (z Pabianic) :-)

Merdajacej radosnie ogonkiem i podziwiajajecej to "aryjskie" cudo dany tez
      oczywiscie zabraknac nie moglo.
      Ciekawe jak ona, jako zydowka czuje sie w towarzystwie kogos tak aryjskiego i
      wykwintnego?

To forum to rzeczywiscie zbieranina :-)
      • kropekuk Bryty, kretynie, NAZYWAJA RZECZY PO IMIENIU 08.07.05, 11:03
        To tylko zakompleksiony polaczek nazywa GOWNO ROZA, bo chce cos wyludzic, komus
        sie przypodobac, komus innemu zas po palcu wlezc do dupy... My tego robic nie
        musimy, szczegolnie zas w stosunku do nic nie znaczacych ludzi i nic nie
        znaczacych nacji. Czyzby nawet Chirac i Putin NICZEGO was dotad nie nauczyli???
        • goldbaum Oczywiscie Gabrysiu, zwlaszcza te z wyzszych sfer 08.07.05, 11:14
          Rozgrywajac partie golfa co drugie slowo to: "gowno", "kretyn", "dupa", "fallus
          zlamany" itd...

Nawet nie wiesz szczupla germanska aryjko z podluzna czaszka, jak bardzo my,
          slowianscy podludzie jestesmy ci wdzieczni za wglad w wyzsze sfery "brytow".

:-)
          • z_daleka Re: Oczywiscie Gabrysiu, zwlaszcza te z wyzszych 08.07.05, 11:23
            goldbaum napisał:

> Rozgrywajac partie golfa co drugie slowo
            to: "gowno", "kretyn", "dupa", "fallus
            > zlamany" itd...
            >
            > Nawet nie wiesz szczupla germanska aryjko z podluzna czaszka, jak bardzo my,
            > slowianscy podludzie jestesmy ci wdzieczni za wglad w wyzsze sfery "brytow".
            >
            > :-)
            -------------------------
            Te, antropolog z bozej laski...opowiedz cos o budowie swojej czaszki. Dorabiasz
            tu geby i kosciec wszystkim w okolo, a my chcemy wiedzies jak ta swolocz
            goldbaum sie prezentuje...
            • dana33 [...] 08.07.05, 11:28
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • z_daleka Re: Oczywiscie Gabrysiu, zwlaszcza te z wyzszych 08.07.05, 11:32
                dana33 napisała:

> to kurdupel, z daleka, kurdupel do kwadratu, 90 cm wzrostu, obwod czaszki
                duzy,
                >
                > bo ma wodoglowie.....
                ----------------------------
                Nie wyreczj go Dana, niech sam nam cos o sobie opowie...
                • goldbaum Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 12:00
                  z_daleka napisał:

> Nie wyreczj go Dana, niech sam nam cos o sobie opowie...

A po co?
                  Na tym wlasnie polega roznica miedzy nami; Ja nikomu nic "dorabiac" nie musze.
                  Gabrycha zrobila juz tu dosyc wykladow na temat roznicy miedzy aryjskimi
                  "brytami" z "podluznymi czaszkami" i slowianskimi, "mongoidalnymi podludzmi" o
                  "plaskich czaszkach" :-)

Podobnie Fredziu, Oozie, dana o swoim synu... wszystko 2-metrowi blond
                  "aryjczycy" jak na prawdziwego zyda przystalo :-)

Co ja mialbym tu jeszcze i po co "dorabiac"?
                  • z_daleka Re: Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 12:11
                    goldbaum napisał:

> z_daleka napisał:
                    >
                    > > Nie wyreczj go Dana, niech sam nam cos o sobie opowie...
                    >
                    > A po co?
                    > Na tym wlasnie polega roznica miedzy nami; Ja nikomu nic "dorabiac" nie musze.
                    > Gabrycha zrobila juz tu dosyc wykladow na temat roznicy miedzy aryjskimi
                    > "brytami" z "podluznymi czaszkami" i slowianskimi, "mongoidalnymi podludzmi" o
                    > "plaskich czaszkach" :-)
                    >
                    > Podobnie Fredziu, Oozie, dana o swoim synu... wszystko 2-metrowi blond
                    > "aryjczycy" jak na prawdziwego zyda przystalo :-)
                    >
                    > Co ja mialbym tu jeszcze i po co "dorabiac"?
                    -----------------------
                    ty G. przeciez nic innego nie robisz, tylko dorabiasz... swolocz...
                    • goldbaum Re: Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 12:28
                      Ty jestes rowniez ciemny... albo bardzo niegramotny.

Zaprzeczasz, ze Fredzio opisal siebie jako blond-olbrzymia?
                      Zaprzeczasz, ze dana podobnie opisala tak swego syna?
                      Zaprzeczasz, ze Gabrycha instruowala nas o "slowianskich, mongoidalnych
                      podludziach", "SLAVACH", "aryjczykach" o "podluznych czaszkach" i jej "CZYSTYM"
                      "aryjskim" rodowodzie?

No wiec, kto tu co "dorabia"?
                      • z_daleka Re: Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 12:54
                        goldbaum napisał:

> Ty jestes rowniez ciemny... albo bardzo niegramotny.
                        >
                        > Zaprzeczasz, ze Fredzio opisal siebie jako blond-olbrzymia?
                        > Zaprzeczasz, ze dana podobnie opisala tak swego syna?
                        > Zaprzeczasz, ze Gabrycha instruowala nas o "slowianskich, mongoidalnych
                        > podludziach", "SLAVACH", "aryjczykach" o "podluznych czaszkach" i
                        jej "CZYSTYM"
                        > "aryjskim" rodowodzie?
                        >
                        > No wiec, kto tu co "dorabia"?
                        ---------------------------------
                        Glupku, zrozum...ja wogole nie ustosunkowuje sie do twoich chorowitych
                        wydzielin...ja tylko i wylacznie interesuje sie ksztaltem twojej czszki...to
                        mnie wielce pasjonuje. Tak wiec przestan wydzielac...opisz sie swolocz...i juz.
                        • goldbaum Re: Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 13:11
                          "Glupku", "swolocz"?

Czemu tak sie znow pienisz chloptasiu? Bo znow podalem wam na talerzu wasze
                          wlasne dranstwo i glupote? Mnie za to nie obwiniaj...

Jak tak bardzo interesuje cie "ksztalt" mojej "czaszki" to skontaktuj sie z dana
                          albo z gabrycha i skomponujcie cos wspolnie na wasz wlasny uzytek :-)

W tym jestescie przeciez dobrzy!
                          • z_daleka Re: Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 13:15
                            goldbaum napisał:

> "Glupku", "swolocz"?
                            >
                            > Czemu tak sie znow pienisz chloptasiu? Bo znow podalem wam na talerzu wasze
                            > wlasne dranstwo i glupote? Mnie za to nie obwiniaj...
                            >
                            > Jak tak bardzo interesuje cie "ksztalt" mojej "czaszki" to skontaktuj sie z
                            dan
                            > a
                            > albo z gabrycha i skomponujcie cos wspolnie na wasz wlasny uzytek :-)
                            >
                            > W tym jestescie przeciez dobrzy!
                            --------------------------------
                            Ja sie glupku nie pienie, je sie niecierpliwie...ksztakt twojej czaszki...to
                            moj problem....pisz o tym swolocz, nic innego nie jest w stanie mnie
                            zainteresowac.
                            • goldbaum Re: Ty jestes nie tylko z daleka 08.07.05, 13:25
                              no to miej ten "twoj problem" i niecierpliw sie glupku dalej...

powodzenia.
            • murzynek.rambo ale to tylko STWIERDZENIE FAKTU :-)) 08.07.05, 11:32
              GABI to rzeczywiscie CHUDE KOSCISTE BABSKO z NIEWYPARZONYM JEZOREM :-))
              co do tego NIKT kto ja zna nie ma OBIEKCJI :-))
              • murzynek.rambo HISTORIA GABI :-))))))))))) 08.07.05, 11:59
                ROK 2003 - GABI jako GABI:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=6599238&a=6604421
                ROK 2004 - GABI jako SEAN:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17446317&a=17461471
                ROK 2005 - GABI jako JOHNNY :-))))
                (niestety post z WCZORAJ nie wiedziec czemu usuniety!)

:-))
                • kropekuk Zapomniales dodac, ze jestem takze: neceser, 08.07.05, 12:44
                  z daleka i paru innych, ktorych nickow juz nie pamietam.
                  • murzynek.rambo to jak w koncu: jestes teraz JOHNNY czy SEAN? :-)) 08.07.05, 13:07
                    PS. NECESER to zydowska IDIOTKA CHALA - taka sama CHAMKA jak TY! :-))))))
                    • antek_cukierman Murzynek 08.07.05, 13:09
                      krystek? Kto by pomyślał... no, no.
                      • murzynek.rambo PUDLO ANTONI :-))))))) 08.07.05, 13:13
                        • antek_cukierman Jeśli nawet, to faktu nie zmienia, 08.07.05, 13:21
                          żeś Bałwan. Jak krystek.
                          Bywaj, zajadzie tego forum.
                          • biedronka24 wszystkie sroki naogol 08.07.05, 13:24
                            wokol siebie zlodziei szukaja. Jak slicznie :)
                          • murzynek.rambo JAAAAAASNE KRETYNKU - POLACZKI 08.07.05, 13:45
                            NIEARYJCZYCY, ANTYSEMICI i inni PODLUDZIE sobie pojda a WY tu sobie UTWORZYCIE
                            kibuc WZAJEMNEJ ADORACJI! :-))

i nikt wam sie nie bedzie WPIE..L miedzy WODKE i ZAKASKE! :-))))

niedoczekanie WASZE :-)))))
                    • z_daleka Re: to jak w koncu: jestes teraz JOHNNY czy SEAN? 08.07.05, 13:10
                      murzynek.rambo napisał:

> PS. NECESER to zydowska IDIOTKA CHALA - taka sama CHAMKA jak TY! :-))))))
                      ---------------------------------
                      Rambo-fiucie. Tu na forum jest tylko jeden zbiorowy zyd...i to on ci tak
                      dopie.....az wiory leca.
                      • murzynek.rambo NIE: na FORUM sa MADRZY ZYDZI i ZYDZI-DEBILE :-)) 08.07.05, 13:15
                        CHALA to ewidetna DEBILKA :-)))
                      • kropekuk POLSKI TUMAN nie wie, ze JOHN i SEAN to 08.07.05, 13:25
                        anglosaska i celtycka wersja tego samego imienia.
                        • biedronka24 a jak twoja wersja jako Longiertych albo Kaczorypi 08.07.05, 13:30
                          ss czy nadal siedzisz na kolankach Kamilci? A jak wiersze? Na meczach
                          pilkarskich sie sprawdzaja? Czy tam znajdujesz tematy do pogawedek w klubie
                          ´torsow´?
                          Powiedz mi dlaczego stateczki aborcyjne do UK nie przyplywaja? A moze opowiedz
                          jak przeloty nad kanalem? Dlaczego poduszkowce zbankrutowaly?
                          I cos o odwiecznym kryzysie?
                          Ty moje ty stworzonko lewackie.
                          • kropekuk ONA Z NIENAWISCI ZWARIOWALA !!! 08.07.05, 13:35
                            Czyzby z powodu tej TLUSTEJ DYNARSKIEJ DUPY? Ja tego naprawde nie
                            chcialem...:)))))))))))))
                            • biedronka24 Gabi, danek czy Camrut - Kamilcia? 08.07.05, 13:40
                              a jak twoj wielki japonski? Przyjazni sie z owczarkami niemieckimi?
                              Ten argument moglby zadzialac na kogos kto rzeczywiscie problem z szerokimi
                              biodrami ma. No przynajmniej tak ty to sobie wyobrazasz. Ja nie spedzam czasu
                              pasywnie i nie mam ´genetycznych´ predyspozycji albo sie nie ujawnily ;).
                              A ze w takich miejscach ujawniaja sie sklonnosci ekhibicjonistyczne tych ktorzy
                              je maja- to dawno zauwazylam. To nie moj problem tylko wlasciciela portalu- na
                              szczescie :)
                              • biedronka24 powiedz mi czy nadal wydzwaniasz do swoich 08.07.05, 13:42
                                wybrankow z forum i czy nadal jestes zazdrosny/na o kobiety? ;)
                                Bo bardzo sie o ciebie martwie...
                • biedronka24 Jak chcesz rozwiazac reszte zagadkowego towarzystw 08.07.05, 13:33
                  a ´pod niewezwaniem´ to sprawdz nick Camrut, Longierwtych- taki ze spacjami i
                  Kaczorypiss. Bardzo aktywne na wszystkich watkach o stateczkach, adopcji dzieci
                  przez homoseksualistow itp. Argumentacja ta sama. Ja mialam to nieszczescie
                  bycia tu troche to znam plennosc tych typow na forum.
                  Maja jeszcze jeden problem- kiepski francuski. Sa zawsze en tran albo prawie,
                  ale nigdy do konca ;)
          • kropekuk Jak im polski cham na teren wlezie to i gorsze 08.07.05, 11:41
            teksty uslyszy - literatura brytyjska na fucku stoi, analfabeta dotad nie
            zauwazyl? A jak mowil Karol do ukochanej mogles przeczytac w Mirror;)
            • goldbaum oczywiscie Gabi :-) 08.07.05, 12:01
              A jak taki "cham" na twoj teren wejdzie to... nie daj Boze! :-)
              • biedronka24 toto literature brytyjska w dokach studiowalo 08.07.05, 13:20
                bo nawet taksowkarz sie tam tak nie odzywa...
                Ale pretensje pozostaly ;).
                A co zabawne to te porownania antropologiczne. Jedno co jest faktem, to
                powszechnosc aparatow korygujacych zgryz. I w UK i w Niemczech. Nie tylko
                dlatego ze sa tam dostepne...
                Pewno nasz ´bohater´ tez na to cierpi.
          • kropekuk PS: Szkoda, ze Gabrysi nie znam -NIEZLE MUSIALA 08.07.05, 11:42
            WAM W RASISTOWSKIE DUPY NAKOPAC!!!
            • biedronka24 ´kopala´ identycznie jak ty nierasisto 08.07.05, 13:23
              glownie siebie i swoja dokowa ´kulture´.
              Czy kolesie od teamu kibicow - danek, z daleka i ten tam- strzepiasty pomagaja
              ci ten ´poziom zachowac´ tak gratis? Bo szalenie podobni do siebie jestescie.
              Czy to tez antropologia?
        • szczypiorkowski kropekuk, ty zydzie 08.07.05, 13:30
          kropekuk, ty żydzie (nie ma gorszej obrazy) - to dlaczego działasz tak
          pracowicie na polskojęzycznym forum jeżeli tak "mało znaczące nacje" cie nic
          nie obchodzą?
          • biedronka24 bo ma kompleksy 08.07.05, 13:34
            i z innymi zakompleksionymi klubik polityczny zaklada.
    • z_daleka Re: Masz rozwolnienie-thomasa? 08.07.05, 11:53
    • szczypiorkowski Forumowi żydzi zapluwają dyskusję 08.07.05, 12:41
      Etatowi forumowi żydzi - kropekuk, dana33, zdaleka - rzucili się aby odwinąć
      dyskusję w zupełnie innym kierunku.
      A kto naprawdę zorganizował te akty terroru dowiemy się mniej więcej za
      miesiąc. Cui bono? Kto z tego aktu terroru odniesie największy pożytek (USA i
      Israel czy Arabowie) ten podłożył bomby.
      • z_daleka Re: Forumowi żydzi zapluwają dyskusję 08.07.05, 13:21
        szczypiorkowski napisał:

> Etatowi forumowi żydzi - kropekuk, dana33, zdaleka - rzucili się aby odwinąć
        > dyskusję w zupełnie innym kierunku.
        > A kto naprawdę zorganizował te akty terroru dowiemy się mniej więcej za
        > miesiąc. Cui bono? Kto z tego aktu terroru odniesie największy pożytek (USA i
        > Israel czy Arabowie) ten podłożył bomby.
        ------------------------------------
        Ales ty tuman, szczypiorkowski. My juz odnieslismy korzysc, juz twoi sasiedzi
        spogladaja na ciebie z ukosa i mysla sobie: "Nie dziwie sie tym zydom..."
      • kropekuk Brytyjscy muzulmanie - czytac potrafi??? 08.07.05, 13:26
        news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4663653.stm
    • wujcio44 Re: Sharon wiedział od razu że to bomby 08.07.05, 13:31
      szczypiorkowski napisał:
      dające do myślenia...

To na szczęście Cię nie dotyczy.
    • marcinmns A co bedzie kolego Szczypiorkowski jak sie okaze 08.07.05, 13:56
      ze masz domieszke krwi zydowskiej? Proponuje popelnic samobojstwo. Jak wysadza
      twoich najblizszych w autobusie to zapewniam Cie ze to nie beda Zydzi. Mnie tez
      czasem denerwuja ale to jest racjonalne a nie dlatego ze sa Zydami. O nas tez
      mowia Polaczki na swiecie nic nie wiedza nie znaja historii ale co tam Polaczki
      sa be. Lubisz to bo ja nie. Zydzi sa rozni od madrych do fanatykow takich jak
      Arabowie trzeba ich razem zamknac i niech sie tluka
      • szczypiorkowski Re: A co bedzie kolego Szczypiorkowski jak sie ok 08.07.05, 14:16
        Kolego marcinmns, ja nie potępiam Żydów za to kim SĄ, ale za to co ROBIĄ. Czy
        dostrzegasz różnicę?
        Dlaczego gdy ktoś wysadzi się w autobusie z Żydami to jest terroryzm, a gdy
        ktoś spuści z samolotu bombę na dom pełen palestyńskich kobiet i dzieci to jest
        OK?
        • marcinmns Re: A co bedzie kolego Szczypiorkowski jak sie ok 08.07.05, 14:27
          Sam potepiam np. to przywiazanie palestynskiego chlopca, a pozniej, co zakrawa
          na czarny humor, rabina za to ze sie za nim wstawil, do wojskowego samochodu.
          Tylko ze roznica jest taka ze Izrael ze wszystkim rzeczami jake sa zle, bo nie
          sa swieci, nie szkoli i nie wysyla dzieci zeby szly na pola minowe. Terrorysci
          arabscy z wieksza bezwzglednoscia zabijaja niewinnych ludzi. Wysadzaja sie w
          autobusie pelnym dzieci trudno tu mowic o pomylce. Przeczytalem ten fragment
          ktory skomentowalem pozniej i wydal mi sie on bardzo antysemicki ale i tak widze
          tu o wiele gorsze komentazre tak ze moj nie byl taki najgorszy.
          • szczypiorkowski Re: A co bedzie kolego Szczypiorkowski jak sie ok 08.07.05, 14:37
            Czy moglbys mi podać definicję antysemityzmu? Bo zdaje się obejmuje ona
            przestrzeń od niechęci do karpia po żydowsku do chęci przepuszczenia wszystkich
            żydów przez komin.
            Sprzeciw wobec ludobójczej polityki Izraela NIE JEST antysemityzmem.
            • marcinmns Re: A co bedzie kolego Szczypiorkowski jak sie ok 08.07.05, 14:51
              Chodzilo mi raczej o wydzwiek tekstu moze masz racje moze nie nawet jak ktos nie
              lubi Zydow nie musi byc antysemita chociaz to cienka linia byc moze xle go
              zinterpretowalem
        • oscar62 Re: A co bedzie kolego Szczypiorkowski jak sie ok 08.07.05, 14:44
          szczypiorkowski napisał:

> Kolego marcinmns, ja nie potępiam Żydów za to kim SĄ, ale za to co ROBIĄ. Czy
          > dostrzegasz różnicę?
          > Dlaczego gdy ktoś wysadzi się w autobusie z Żydami to jest terroryzm, a gdy
          > ktoś spuści z samolotu bombę na dom pełen palestyńskich kobiet i dzieci to
          jest
          >
          > OK?

NIE UDAWAJ PALANCIE, ZE NIE MASZ NIC PRZECIW ZYDOM JAKO TAKICH. TO ZNANY
          SLOGAN "FILOSEMITOW". WNET POWIESZ, ZE NAJLEPSI TWOI KOLEDZY TO ZYDZI...
    • fredzio54 Re: Sharon wiedział od razu że to bomby 08.07.05, 16:19
      dzieki wam achmedy mamy nowych sojuznikow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka