Dodaj do ulubionych

DANA33, co powiesz na taki uklad:

09.07.05, 21:28
twierdzisz, ze strasznie protestowalem przeciwko twoim niedoszlym felietonom
na arabii. robisz to w sposob dosc agresywny. niech ci bedzie.

biorac pod uwage, ze tylko jedno z nas moze miec racje, a ty przykladasz do
tej sprawy duza wage, proponuje ci nastepujaca dzentelmenska umowe:

jesli ty masz racje, to ja znikne z forow gazety wyborczej NA ZAWSZE. jesli ja
mam racje, to ty znikniesz z forow gazety wyborczej NA ZAWSZE.

umowmy sie tylko, co to znaczy "ostro protestowac" zeby nie bylo niedomowien.
dla mnie "ostro prostestowac" przeciwko felietonom to napisac:

a. uwazam, ze dana nie powinna pisac felietonow
b. moim zdaniem dana nie nadaje sie do pisania felietonow
c. dana nie moze pisac felietonow
d. etc.

czyli jasne stwierdzenie, ze sprzeciwiam sie mozliwosci pisania przez ciebie
felietonow na arabii.

co nie jest "ostrym protestowaniem" przeciwko twoim niedoszlym felietonom na
arabii:

a. dana33 znana jest na forum wyborczej z wypowiedzi rasistowskich i
rynsztokowego jezyka
b. dana33 dala sie poznac jako rasistka i osoba zle wychowana
c. dana33 udaje osobe kulturalna, a w rzeczywistosci jest inaczej

czyli kazdy post, gdzie nie ma jasnego stwierdzenia, ze sprzeciwiam sie
mozliwosci pisania przez ciebie felietonow dla arabii.

NO I JAK? PASUJE? CZY OD TEJ PROPOZYCJI UCIEKNIESZ JAK OD PONIZSZEGO PYTANIA?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26240605&a=26244247
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: DANA33, co powiesz na taki uklad: 09.07.05, 21:36
      1. mirmilku za duzo tu logiki a ta jest obca pewnemu obozowi,ktory dana reprezentuje
      2.dana nigdy nie zniknie z tego forum,nawet gdybys ty wygral zaklad wiadomo czemu
      3.dana nie musi nic cytowac,aby w jej mniemaniu udowadniac komus klamstwo,ona
      zawsze operuje tylko i wylacznie na wlasnych spostrzezeniach i sztancy
      antysyjamizmu,ktory jest jak pewnik w twierdzeniach matematycznych:))
      • mirmilek Re: DANA33, co powiesz na taki uklad: 09.07.05, 21:39
        masz racje, ale przeciez to znow swietna okazja, zeby wszyscy zobaczyli, ze krol
        jest nagi :)
        • wojcd Re: DANA33, co powiesz na taki uklad: 09.07.05, 21:44
          Mirmilku
          nie występuj z takimi propozycjami.
          Posłuchaj Rachelki.

I to na przyszłość!!!
        • i-love-2-bike Re: DANA33, co powiesz na taki uklad: 09.07.05, 21:47
          mirmilek napisał:

> masz racje, ale przeciez to znow swietna okazja, zeby wszyscy zobaczyli, ze kro
          > l
          > jest nagi :)
          >

wytlumacz to slepcom a na pewno to zobacza:))) coraz wiecej osob pije chyba zly
          alkohol,bo slepna w zastraszajaco szybkim czasie.
    • marcus_crassus info dla mirmilka 09.07.05, 21:42
      e-jihad ma wieksza ogladalnosc niz arabia.pl

dana moze zawsze pisac tutaj.

wiec przestan smecic juz. lepiej tylek do mekki i 20 sklonow. allah ci wynagrodzi
      • i-love-2-bike Re: info dla mirmilka 09.07.05, 21:50
        marcus_crassus napisał:

> e-jihad ma wieksza ogladalnosc niz arabia.pl
        >
        > dana moze zawsze pisac tutaj.
        >
        > wiec przestan smecic juz. lepiej tylek do mekki i 20 sklonow. allah ci wynagrod
        > zi
        >

a co to za plugawy zargon -"ogladalnosc" mecenasie,nie znasz juz innych,lepiej
        pasujacych slow na ilosc osob czytajacych twoj chory portal? jak wszyscy wiemy
        krzyzuja sie tam 4 osoby 27/7,a wiec rzeczywiscie masz tysiace czytajacych
        karaluchow.a co do religii to nie zapomnij o tych co w sobote swinguja przed
        sciana,tylko dlaczego do tego placza?
        • marcus_crassus nie wiem kuchto. pewnie swingujesz w lozku z 09.07.05, 21:52
          lokalnymi zulami. staty jihadu sa jawne

www.mystat.pl/ranks.jsp?rank_id=20
          • marcus_crassus ps-obecnie najpopularniejszy serwis o islamie w RP 09.07.05, 21:54
            jak sie chcialo nagle 400 osob wladowac w czwartek to az serwery wysiadly :|

ale domyslam sie ze umijetnosci bredzenia na forum sa szczytem twoich mozliwosci intelektualnych i na tym zostaniemy
            • i-love-2-bike Re: ps-obecnie najpopularniejszy serwis o islamie 09.07.05, 21:58
              marcus_crassus napisał:

> jak sie chcialo nagle 400 osob wladowac w czwartek to az serwery wysiadly :|
              >
              > ale domyslam sie ze umijetnosci bredzenia na forum sa szczytem twoich mozliwosc
              > i intelektualnych i na tym zostaniemy
              >

nie o islamie,tylko antyislamski,boze markus,ales ty tepy jak na prawnika.
              zwykla kuchta cie za kazde slowo zlapie i wytrzepie w zebach counsellor.
          • i-love-2-bike Re: nie wiem kuchto. pewnie swingujesz w lozku z 09.07.05, 21:56
            marcus_crassus napisał:

> lokalnymi zulami. staty jihadu sa jawne
            >
            > www.mystat.pl/ranks.jsp?rank_id=20

zule,Boze markus ile ty masz lat,zeby takie archaizmy jezykowe uzywac? co ty z
            ery stalinowskiej jestes panie mecenasie? a staty sa jawne,bardzo jawne,tylko od
            czego sa te staty od taty,czy salaty?
            • marcus_crassus zargon webmasterski. maglowego nie znam 09.07.05, 22:01
              ps- staty nie uwzgledniaja forum ani poszczegolnych artykulow. nie uwzgledniaja tez materialow zdjeciowych z galerii.

dotycza jedynie osob wchodzacych na strone glowna.

wiec trzeba pomnozyc co najmniej 2 razy to co tam widzisz
              • i-love-2-bike Re: zargon webmasterski. maglowego nie znam 09.07.05, 22:06
                marcus_crassus napisał:

> ps- staty nie uwzgledniaja forum ani poszczegolnych artykulow. nie uwzgledniaja
                > tez materialow zdjeciowych z galerii.
                >
                > dotycza jedynie osob wchodzacych na strone glowna.
                >
                > wiec trzeba pomnozyc co najmniej 2 razy to co tam widzisz
                >

to nie pisz zargonem wszak wasc chyba uczony? a ja na twoja strone nie
                wchodze,bo mnie ona zupelnie nie interesuje. nie lubie anonimowosci autorow,to
                tak jakbys sie wstydzil albo swego nazwiska,albo swego artykulu,albo mial
                stracha,ze ktos ci bubu zrobi jak cie odnajdzie w realu. kazdy renomowany
                portal,czy gazeta ma reporterow piszacych pod swym wlasnym nazwiskiem,nie
                karaluchow mecenasie,czy tonich:)))
                • marcus_crassus twoja opinia jest dla nas bardzo wazna :) 09.07.05, 22:09
                  jak kazda. Twoja zostanie uwzgledniona tuz po uwzglednieniu opinii hipopotama z wroclawskiego ZOO i przed opinia pawiana
                  • i-love-2-bike Re: twoja opinia jest dla nas bardzo wazna :) 09.07.05, 22:12
                    marcus_crassus napisał:

> jak kazda. Twoja zostanie uwzgledniona tuz po uwzglednieniu opinii hipopotama z
                    > wroclawskiego ZOO i przed opinia pawiana
                    >

same here counsellor,wisisz na mej lodowce przytroczony malpka z magnesem i
                    przypominasz mi kiedy jest czas kupic swieze jajka,czyli w sumie spelniasz
                    bardzo wazna role.
      • marcus_crassus ps do zbioru biegajacych dokumentow o palestynie 09.07.05, 21:51
        chyba znow siadli zreszta. powiedz kubickiemu zeby sie do mnie zglosil to mu pomoge z tym mambo. moze jakis serwer tanio chce???

bo widze ze chlopak sobie nie radzi. a bliznim trzeba pomagac :|
        • marcus_crassus siadli/siedli - jeden czort :) 09.07.05, 21:51

• i-love-2-bike Re: siadli/siedli - jeden czort :) 09.07.05, 21:57
            marcus_crassus napisał:

>
            >
            siadli krasule na nocnik i wysiadli nic nie robiac.
    • mirmilek DANA33 - przegapilas ten watek? n/t 10.07.05, 00:04

• mirmilek halo dana, co tam? rura nieco zmiekla? n/t 10.07.05, 00:11

• abe_ltd Protestuje! Ne sa pa! Never again! 10.07.05, 00:28
      Nikt mi tu z forum na zawsze nie bedzie znikal, a juz napewno nie Dana i nie
      Mirmilek!!! Jak bedzie trzeba to Petycje sie wysle do Sejmu. P R O T E S T U J
      E!!!!
      • mirmilek Spokojnie :) 10.07.05, 00:37
        Jak widzisz dana nie jest w stanie przyjac odpowidzialnosci za wypisywane tu
        najrozniejsze oskarzenia :D

pzdr, m.
        • abe_ltd Re: Spokojnie :) 10.07.05, 00:40
          Widocznie Dana tez wie co dobre i boi sie stracic takiego ciemnookiego,
          przystojnego partnera do dyskusji ;)
          Na powaznie, bez waszych ognistych debat to forum straciloby racje bytu :-(
          • mirmilek Re: Spokojnie :) 10.07.05, 00:46
            obawiam sie, abe, ze mnie nieco idealizujesz. zeby latwiej ci bylo skojarzyc, to
            wygladem przypominam krzyzowke misia koala, kangura i psa dingo. oczy mam
            ciemne, to fakt :D

pozdrawiam, dobranoc :)))
            • abe_ltd Ojej...Kropka prosze mi ten tekst Mirmilka wyciac! 10.07.05, 00:49
              To wszystko KLAMSTWA co on tam napisal, no z wyjatkiem tych oczu moze.
              JA TAK NIE CHCE!!!
      • i-love-2-bike Re: Protestuje! Ne sa pa! Never again! 10.07.05, 00:41
        abe_ltd napisała:

> Nikt mi tu z forum na zawsze nie bedzie znikal, a juz napewno nie Dana i nie
        > Mirmilek!!! Jak bedzie trzeba to Petycje sie wysle do Sejmu. P R O T E S T U J
        > E!!!!

to protestuj tylko bykUF nie strzelaj NA PEWNO,bo zrobisz sie jak nasz
        counsellor krasula.
        • abe_ltd Yeh, ta wersja hiszpanska chyba mi nie wyszla 10.07.05, 00:51
          ale to z pamieci bylo a Hemingway'a ostatni raz w ogolniaku czytalam to
          rozumiesz, nie?
          • i-love-2-bike Re: Yeh, ta wersja hiszpanska chyba mi nie wyszla 10.07.05, 00:54
            abe_ltd napisała:

> ale to z pamieci bylo a Hemingway'a ostatni raz w ogolniaku czytalam to
            > rozumiesz, nie?

bez przesady,jeszcze nie jestes "stary czlowiek i morze":)))
            • abe_ltd No fakt, jeszcze mi dzwon nie bije 10.07.05, 00:56
              ani tobie. Wkoncu kawal zycia przed nami to czemu mamy sie umartwiac
              przedwczesnie? ;)
    • esterka_cichodajka Nie nalezy ukladac sie z zydami! 10.07.05, 01:24
      To wyraz slabosci i glupoty.
      Przewrotny narod zawsze to wykorzysta.
      • oscar62 Re: Nie nalezy ukladac sie z zydami! 10.07.05, 15:56
        CICHODAJKA? WCALE NIE DAJESZ PO CICHU...
    • mirmilek DANA33 stracila troche pewnosci :))))))))))))))))) 10.07.05, 10:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26256165
      • mirmilek DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie :) 10.07.05, 13:21

• dana33 Re: DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie 10.07.05, 13:25
          mirmil, ani nie stracilam na pewnosci, ani nie wypadam z gry, ani sie nie
          wsciekam. na odwrot, im bardziej sie ciskasz, im bardziej manipulujesz, (bo te
          twoje powyzsze posty to nic tylko czysta manipulacja), tym wiecej sie obnazasz,
          portki znow ciut nizej spadly, mirmilek...
          ty ciuciek, nie wiedziales z kim masz diela.... ja twarda, stoje bardzo mocno
          na nogach, wiem kim jestem, wiem w jakim kraju mieszkam, i holote to na
          odleglosc rozpoznaje... radze ci jeszcze raz przestac sie miotac i wic, a
          poczekac troche na posty z arabii.
          • mirmilek Re: DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie 10.07.05, 13:37
            owszem, stracilas pewnosc siebie. widac to na tym watku :) jak bys byla pewna
            swojego, to bys sie nie zawahala :))))))

owszem, wscieklas sie. na watku, gdzie jest abstrakt wpadlas i nawet nie
            przeczytawszy dobrze naszej dyskusji wyslalas nie jeden a kilka zlosliwych
            postow pod moim adresem.

i tutaj podobnie. brak argumentow zastepujesz agresja i gradem wyzwisk.
            • dana33 Re: DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie 10.07.05, 14:47
              a gdzie to ja sie zawachalam, nienormalny? ja agresywna? ujjj, mirmilek, ty
              lepiej zapytaj sie mojego slubnego, jak to wyglada, jak ja jestem agresywna...
              ja do ciebie to sama slodycz... ty jeszcze mnie nie przezyles agresywnej...

nu, wiec gdzie to ja sie zawachalam?????
              • mirmilek Re: DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie 10.07.05, 14:54
                tak, dana, jestes bardzo agresywna. tylko potrafisz oskarzac i bluzgac. zero tresci.

a zawahalas sie na tym watku. przeczytalas sobie nasza dyskusje sprzed roku,
                kiedy bylo dostepne archiwum z arabii i zawahalas sie. i dlatego nie jestes w
                stanie przyjac wyzwania :)

och, mozliwosc pozbycia sie mirmilka na zawsze z forum gazety, och, co za okazja
                :)))))) szkoda, ze nic z tego nie bedzie. sama juz wiesz, ze minelas sie z
                prawda. pamietaj, ze mialas pisac duzymi literami o tym na forum. nie przejmuj
                sie, ja to zrobie za ciebie. bo rozkrecilas taka akcje, ze bede ci codziennie
                przypominal, jakie metody stosujesz :))))

no, dana, dawaj, pokaz, ze ty jedna przynajmniej wierzysz w to, co wypisujesz :)
                czego sie boisz? przeciez masz racje :DDDDD a moze jej nie masz? :)

CIENKI BOLEK - wiesz co to znaczy :)
                • dana33 Re: DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie 10.07.05, 14:59
                  ciuciek, ja sie wcale nie chce ciebie pozbyc z forum. ja tylko chce tobie i
                  wszystkim innym pokazac, jaki ty jestes typek.
                  nie bylo sprzed roku zadnej dyskusji miedzy toba a mna na arabii, wtedy juz
                  mnie tam nie bylo, tak ze lepiej nie dokladaj do tej sterty twoich bajeczek.ja
                  sie rzadko kiedy wacham, cucik.
                  • mirmilek Re: DANA33 wypada z gry i wsciekla sie strasznie 10.07.05, 15:05
                    oj dana, dana, ale ty sie wijesz :)

1. mowimy o dyskusji sprzed roku na forum wyborczej, gdzie twierdzilas to samo,
                    co twierdzisz teraz. wtedy bylo dostepne archiwum arabii i nie podalas zadnego
                    linka.

2. nie chcesz przyjac wyzwania, bo sama wiesz, ze naklamalas :D

a teraz kres sie do woli :)
    • mirmilek DANA33 DOSC UNIKOW: powiedz wyraznie 10.07.05, 15:07
      przyjmujesz wyzwanie czy nie. tak albo nie. zadna inna odpowiedz mnie nie
      interesuje.
      • mirmilek Re: DANA33 DOSC UNIKOW n/t 10.07.05, 15:24

• dana33 Re: DANA33 DOSC UNIKOW n/t 10.07.05, 15:29
          bedziesz teraz tak co 20 minut posylac podobny post? git. poczytam pozniej, bo
          teraz ide do innych zajec.
          • mirmilek uciekaj. kazdy taki post to twoja porazka :D 10.07.05, 16:00
            TAK czy NIE? to takie proste.
            • j-k Pisz - kazdy taki post to twoje nudziarstwo 10.07.05, 16:41
              no to jak, Jerozolima jest historyczna stolica Izraela, czy moze ilasmuskow?

no smialo, islamusku!

tak, lub nie?

podzial west bansk miedzy izrael i autonomie palestynska:
              www.sunship.com/mideast/info/maps/west-bank-2003-map.jpg
      • dana33 Re: DANA33 DOSC UNIKOW: powiedz wyraznie 10.07.05, 15:28
        ciuciek, ty mi tu nie stawial wyzwan, bo ja ci postawilam, twierdac ze klamiesz
        i zobaczymy co powiedza posty, ktore mi da pawel. a co ciebie interesuje a co
        nie, to mnie w jedno miejsce, farsztejst? mnie interesuje to, co jest dla mnie
        wazne, nie dla ciebie. a dla mnie jest wazne pokazac ci, jak klamiesz i
        manipulujesz. nu, poczekasz jeszcze ciutko. ale to przyjdzie niechybnie.
        • mirmilek bez unikow: TAK czy NIE n/t 10.07.05, 15:29

• j-k Bez unikow: TAK czy NIE? 10.07.05, 16:43
            Jerozolima jest historyczna stolica Izraela, czy islamuskow?

Bez unikow - tak , czy nie?

A moze Becca i Bedyna?
            • mirmilek az tu za mna przyszedles. wierny jestes n/t 10.07.05, 16:51

• samsone jak wy abdule lubicie sie na kobietami 10.07.05, 17:12
      zniechecac, jeszcze wasze nazi-islamskie sny o swiatowym kalifacie, sie nie
      spelniony i Dana nie bedac musulmanka, moze pisac to co jej sie podoba, a jak
      tam abdulku z odpowiedzia na tak proste( dla wszystkich innych oprocz wyznawcow
      nazi-islamu) pytanie, ktore ci zadalem...moze juz je zapomniales: Dlaczego
      prezydent Tunesji na zjezdzie karajow islamskich domagal sie uznania panstwa
      Israela.
      • dana33 Re: jak wy abdule lubicie sie na kobietami 10.07.05, 20:07
        samsone, mirmilek sie nade mna nie zneca... nu, on chce, ale nie moze,
        tymczasem drzy na sama mysl, co bedzie, jak dostane te posty z arabii.....
        ujjjj, to bedzie zabawa.... :))))
        • mirmilek PROSZE O PROSTA ODPOWIEDZ: TAK CZY NIE! 10.07.05, 20:13
          nie drze, danusiu. drzysz ty, jak widac sama nawet nie dasz sobie reki (juz nie
          mowie o glowie albo o zobowiazaniu opuszczenia forum) za swoje klamstwa uciac :D

no dawaj, pojdziemy na calosc, jesli jestes taka pewna. ja jestem. powiedz wiec,
          przyjmujesz zaklad?

TAK czy NIE?
          • dana33 Re: PROSZE O PROSTA ODPOWIEDZ: TAK CZY NIE! 10.07.05, 20:22
            mirmil zlotko, a skad ci wpadlo do glowy, ze ja jestem gotowa podac ci reke?
            • mirmilek TAK CZY NIE? nie unikaj odpowiedzialnosci n/t 10.07.05, 20:23

• i-love-2-bike Re: TAK CZY NIE? nie unikaj odpowiedzialnosci n/t 10.07.05, 20:25
                mirmilek napisał:

>
                >
                > odpowiem za nia,NIE wiadomo dlaczego,bo rece ma zajete robieniem pierogow.
            • samsone Re: PROSZE O PROSTA ODPOWIEDZ: TAK CZY NIE! 10.07.05, 20:36
              Uwazaj, on ci arabskim zwyczajem, reke odetnie, bo taka wola Allaha jest.
          • samsone W koncu sie abdulku na opowiedz zdobedziesz. 10.07.05, 20:35
            Dlaczego w roku 1963 szlachetne panstwa arabskie( i te przez arabow podbite) nie
            chcialy wniosek Tunesji przyjac.
    • mirmilek TAK czy NIE? n/t 12.07.05, 14:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka