katik12 09.04.09, 12:39 czy ktos z Was lecial kiedys tymi liniami?czemu sa one takie tanie nawet w porownaniu do LOTu nie mowiac o Lufthansie?dzieki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undocumented.alien Re: Aer Lingus? 09.04.09, 17:35 Latam dosyc często tymi linami do USA. Bilety chyba faktycznie mają najtansze. Czasami Dublin->JFK->Dublin za 330 euro total. Z Dublina 2x dziennie do JFK, codziennie do BOS i Chicago, 3x tyg do San Francisco. Jesienią udalo mi sie kupić Dublin->SFO za 420 euro Na trasy do USA mają Airbusy 330. Odpowiedz Link Zgłoś
japox phd sfiatofiec 09.04.09, 17:50 hehehehehehehehehe phd you-know-who ty latasz palcem po mapie podane przez ciebie informacje sa ogolniedostepne na necie, bez ruszania sie z domu www.aerlingus.com/cgi-bin/obel01im1/bookonline/index.jsp www.reviewcentre.com/reviews-all-7874.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Aer Lingus? 09.04.09, 18:23 Zastanawiam się dlaczego LOT ma tak marne połączenia z USA? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Aer Lingus? 09.04.09, 19:31 a co ta kupa gnoju moze chciec innego powiedziec niz to, ze US jest beee? zapomina klocek o tym, ze w zaleznosci od tego jaki jest klient, to tak jest obslugiwany tak wiec bulbonskie poczwarki maja to na co zaslugujom, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Aer Lingus? 09.04.09, 19:39 Martwi mnie tylko to, że kraj tej wielkości nie może się dorobić poważnych linii lotniczych. Takich o światowym znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: czekajom juz na samoloty 09.04.09, 19:43 Lot istnieje już kilkadziesiąt lat... Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: czekajom juz na samoloty 09.04.09, 20:04 heheheheheheheheheheheh a poszukaj ty sobie ile samolotow 767 posiada LOT i nie leasuje ale jest wlascicielem ZERO a czemu? bo jest golas Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Aer Lingus? 09.04.09, 20:10 wujekjurek napisał: > Martwi mnie tylko to, że kraj tej wielkości nie może się dorobić > poważnych linii lotniczych. Takich o światowym znaczeniu. > > ======================== A mnie akurat to cieszy, bo mniej kopolstwa i dzikiego pospólstwa z dalekiego świata do kraju przyjeżdża. Niech sobie dzikie, żółte i inne ragheady oraz Żydy latają do USraela, Irokezji, czy Aborygenii. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Aer Lingus? 09.04.09, 20:16 krupniok_pl napisał: > A mnie akurat to cieszy, bo mniej kopolstwa i dzikiego pospólstwa z dalekiego > świata do kraju przyjeżdża. Każdy kto chce do Polski trafi. Tyle tylko, że nie zarobi na ty Lot ale ktoś inny. I bardzo go ta polska filozofia zycia ucieszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Aer Lingus? 09.04.09, 20:19 hehehehehehehehehe phd kellner no i masz racje np przyjedzie taki wyjec z Nigerii i pochwali siem ze u nich drogi wcale nie gorsze od Krapolitanskich buahahahahahahahahahahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Aer Lingus? 09.04.09, 20:03 wujekjurek napisał: > Zastanawiam się dlaczego LOT ma tak marne połączenia z USA? > ------------------- Coby kopolstwo z małpiarni po kraju się nie szlajało ! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Aer Lingus? 09.04.09, 20:08 krupniok_pl napisał: > wujekjurek napisał: > > > Zastanawiam się dlaczego LOT ma tak marne połączenia z USA? > > > ------------------- > > Coby kopolstwo z małpiarni po kraju się nie szlajało ! Bez komentarza. > Odpowiedz Link Zgłoś
ormo-prl jak bedom babcie latac do LA 09.04.09, 19:33 to lot i se tam poleci jak bedzie mic czym ,bo tymi starymi samolotami 767 dlugo nie pociagnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: jak bedom babcie latac do LA 09.04.09, 19:38 To juz oprócz babć latających do LA Lot nie może liczyc na inna klientelę? Odpowiedz Link Zgłoś