Dodaj do ulubionych

Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideologią...

16.07.05, 14:49
Oczywiscie ,ze czeka nas walka !
Jestem przygotowany !
Chrzescijanstwo powroci do korzeni !
Skonczy sie propaganda smierci i homoseksualizmu !
Obserwuj wątek
    • rsrh Najpierw strzelać a potem "walczyc o umysły" 16.07.05, 15:30
      • katolik_polski1 TERAZ BEDZIE NAGA NIENAWISC 16.07.05, 15:36
        Umysly mozesz zapomniec !
        Kto sieje zlo ,zbiera nienawisc !
        Mala aluzja do Izraela !
        Kto bedzie chcial go bronic ?
        • kropekuk Izraelici. Pare razy sie im to swietnie udalo:)))) 16.07.05, 16:09

• bandeirante Masz racje - Izrael wycofal sie z Synaju i Libanu 17.07.05, 02:54
          ... a w sierpniu kolej na Gaze...

• politologist Re: Najpierw strzelać a potem "walczyc o umysły" 16.07.05, 18:20
        ... zatem do dzieła!!!
        Strzel sobie w łeb ;))))))
    • ymynyny Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 15:49
      czyzby początek powrotu zdrowego rozsądku?
    • carramba7 Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 15:54
      Oby wreszcie świat zobaczył kim sa naprawdę ci "kochający pokój" muzułmanie
      z guzami na łbach od walenia w posadzkę meczetów
      • misterpee Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 16:07
        oparta na klamstwach o broni masowej zaglady w posiadaniu malego kraju,
        o "demokracji", o prawie jednej rasy do miana starszego brata, z ideologia i
        ich wodzami ktorzy pokazuja widzom calego swiata pocwiartowane ciala synow
        Saddama, ktorzy bombarduja wielomilionowe miasto, ktorzy uzywaja broni
        nuklearnej - depleted uranium - przeciwko cywilnej ludnosci, ktorzy zrownali z
        ziemia wielkie miasto Fallujah, ktorzy zabijaja dzieci w rekach swoich rodzicow.
        Blair musi stanac przed sadem nraodow swiata !
        • kropekuk Sorki, czy ty jestes ISLAMSKIM MURZYNEM? 16.07.05, 16:11

• tow1sekr Re: Sorki, czy ty jestes ISLAMSKIM MURZYNEM? 07.08.05, 00:04
            warto kasować posty tego nihila z forum!
        • k_r Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 16:12
          ...przypomnij mi proszę kto użył broni chemicznej przeciw kurdom a także w
          wojnie z Iranem?
          • kropekuk Juz wiem! Misterpee to ten Negr z Jamajki, ten, 16.07.05, 16:20
            ktorego ni zywego, ni martwego Metropolitan dotad w lapach nie ma! Bo czy
            jakikolwiek Europejczyk tak by sie mogl zaprzec wlasnej kultury i rasy?
        • amrra Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 16:58
          misterpee napisała:

> oparta na klamstwach o broni masowej zaglady w posiadaniu malego kraju,
          > o "demokracji", o prawie jednej rasy do miana starszego brata, z ideologia i
          > ich wodzami ktorzy pokazuja widzom calego swiata pocwiartowane ciala synow
          > Saddama, ktorzy bombarduja wielomilionowe miasto, ktorzy uzywaja broni
          > nuklearnej - depleted uranium - przeciwko cywilnej ludnosci, ktorzy zrownali z

taak i te bomby w samochodach detonoewane by zabić jak najwięcej irakijczyków (ludności cywilnej) pewnie tez podkładają amerykańscy fanatycy a........ w Izraelu to pewnie sami sobie wysadzaja autobsy, w Londynie kochający pokój muzułmanie tylko jeżdżą metrem.Nie podoba się w Europie, źle postępuje z krajami muzułańskimi, brzydkie USA - droga wolna - wracajcie do siebie
          • lolo11 Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 17:22
            Dziwisz sie? Czy to nie Hitler odpalil Reichstag?
        • politologist Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 18:05
          Stary skąd Ty czerpiesz takie bzdury??? Podejrzewam, że nawet najbardziej
          szmatławy np. skrajnie prawicowy/lewicowy periodyk musiałby miec redakcję
          złożoną z samych osób z zespołem Downa, żeby wypuszczać na świat takie kretyństwa?
          Sam je sobie zmyślasz?
        • tymon99 Świat musi walczyć z nieuctwem!!! 07.08.05, 00:08
          misterpee napisała:

>broni nuklearnej - depleted uranium

Ośmieszasz się. Takie sformułowanie świadczy, że nie przyswoiłaś sobie wiedzy z
          zakresu nauk przyrodniczych na poziomie gimnazjum. Pozostawiając Ci trud
          sprawdzenia, czym jest 'depleted uranium' pozwolę sobie zauważyć, że bywa ten
          materiał używany m. in. jako... balast w jachtach regatowych!
      • kropekuk A ty wrzodow na kolanach nie masz od tego 16.07.05, 16:10
        kleczenia? Nie ufam Muslimom, ale za pewne slowa, koles, powinno sie dac ci w
        pysk!
        • lolo11 Re: A ty wrzodow na kolanach nie masz od tego 16.07.05, 17:23
          Ty pewnie masz guzy na glowie od bicia w sciane.
          • kropekuk Chyba ze z rozpaczy nad POLSKA TEPOTA:)))))))) 16.07.05, 18:10

• lolo11 Re: Chyba ze z rozpaczy nad POLSKA TEPOTA:))))))) 16.07.05, 19:04
              Czyli na SWOJA TEPOTA
              • kropekuk Pudlo: nawet jesli to tepota, to z Polska - Bogu 16.07.05, 19:13
                dzieki - nie ma nic wspolnego. Az tak to mnie dobry Bog nie pokaral:)))))))))
                • lolo11 Dobra rada! 16.07.05, 19:47
                  Kropekuk! Nie d7yskutuj za dlugo z madrzejszymi bo wychodzisz na glupka i do
                  tego TEPEGO GLUPKA. Walenie glowa w sciane (placzu) nic juz nie pomoze.
                  • kropekuk Ty masz byc ty madrzejszy? Dowcipny jestes... 16.07.05, 21:12
                    Tylko niepotrzebnie tak sie denerwujesz :)
                  • tppiotr Re: Dobra rada! 16.07.05, 21:19
                    On nie wychodzi na głupka, On po prostu głupi.
                    • kropekuk Jeszcze jeden POLSKA "madroscia " zaswiecil? 16.07.05, 21:23
                      Jak lampoczkoj Lenina?
                  • bandeirante Zgadza sie - "polska tepota" siedzi juz od 60 lat 17.07.05, 03:00
                    ... na ziemiach zachodnich i ani mysli opuszczac Szczecina czy Wroclawia,
                    natomiast "yntelygentne" zydostwo po paru latach wycofalo sie z Synaju i
                    Libanu. A teraz ze spuszczonymi ogonami opuszczaja w sierpniu, za friko,
                    odwiecznie zydowska "Azze"...
                    • kropekuk Jakby Ruskie Izraelowi Syrie daly, to tez by tam 17.07.05, 06:53
                      z sowieckiego nadania do dzisiaj siedzial - Polak jak juz cos powie, to od razu
                      tylka do kopa nadstawia: self-fuckers:)))))))))))))))))
    • 11111 Świat musi walczyć z buszyzmem i bedzie spokój. 16.07.05, 16:22
      dokładnie tak samo jak z walczono z plagą hitleryzmu w Niemczech.

Pozdrowienia dla buszołomów i innych pierwotniaków umysłowych i bezmózgowców ,
      ofiar prania mózgu Fox'em.
      • kropekuk A psychiatre czeka walka z twoja PARANOJA :) 16.07.05, 16:26

• 11111 Re: A psychiatre czeka walka z twoja PARANOJA :) 16.07.05, 16:32
          Postkomuniści muszą dzień i noc, i co godzina udowadniać, że są proamerykańscy.

Uczciwi ludzie nie muszą być proamerykańscy.
      • politologist Re: Świat musi walczyć z buszyzmem i bedzie spokó 16.07.05, 18:39
        11111 napisał(a):

> dokładnie tak samo jak z walczono z plagą hitleryzmu w Niemczech.
        >
        > Pozdrowienia dla buszołomów i innych pierwotniaków umysłowych i bezmózgowców ,
        > ofiar prania mózgu Fox'em.

CHOLERA!!! NIEZNANE SA MI NIEKTÓRE NADER CIEKAWE WĄTKI HISTORII ŚWIATA!?!?
        Kiedy to walczono z plagą hitleryzmu w Niemczech??
    • lmark Utylizować koranistów i nie trzeba walki o pokój 16.07.05, 16:28
      Chore islamskie popapraństwo wywodzące się z koranistycznych instrukcji zła i
      terroryzmu żyje na zdrowej tkance świata dzięki naszej tolerancji dla ich
      oszukańczej i zbrodniczej "religi" zwanej islamem.
      • kropekuk Imark, czy ty plakat-agitki wywieszasz? 16.07.05, 16:31
        Wyglaszanie napuszonych i glupich hasel nic na lepsze zmieni Moze masz jakies
        pomysly KONKRETNYCH DZIALAN?
        • kropekus najlepiej aby im sie wszystkim... 16.07.05, 16:36
          ..obrzezanie z wykastrowaniem pomylilo..
          • kropekuk Wiesz,ze sie to zdarzalo w czasie prohitlerowskieg 16.07.05, 16:38
            puczu w Iraku w 1940-41? Wasz II Korpus tez tam byl ;)
            • kropekus widocznie dziadek zajrzal do slownika w sama pore. 16.07.05, 16:41
              • rsrh Ein debilen ! 16.07.05, 16:47
                • kropekuk Juz raz mi sie przedstawiales: Kropek jestem!!! 16.07.05, 17:00

• amrra Re: Ein reich, zwei kaczoren 16.07.05, 17:05
                  • kropekuk IV Reich, zwei kaczoren ;) 07.08.05, 00:32

• zigzaur Uboczny skutek terroryzmu 16.07.05, 17:05
        Terrorystyczne zamachy, wymierzone w cywilną ludność Europy, będą miały jeszcze
        jeden, wcale nie przewidziany przez islamistów skutek:

Mianowicie, umocnienie wiary.

Nasunęła mi się taka oto refleksja:

Jestem wykształcony, majętny, mam rodzinę. Chciałbym powiększać swój dobrobyt
        uczciwą pracą. Cóż jednak z tego, skoro w każdej chwili mogę stać się ofiarą
        terrorystycznego zamachu. Chciałbym wtedy wiedzieć, jak moi bliscy radzą sobie
        beze mnie. Chciałbym spojrzeć na nich z nieba. Chciałbym wierzyć, że śmierć to
        nie jest zupełny koniec. I uświadamiam sobie, że przed terrorystycznym zamachem
        nie ma niezawodnej obrony: ani ABW, ani podsłuchiwanie rozmów telefonicznych i
        podglądanie Internetu nie ochroni. Od zamachu terrorystycznego nie uchroni nas
        nawet najlepsza polisa AIG, Allianz czy nawet PZU. Jakiż więc jest sens życia?

Odpowiedź jest jedna: Bóg

(Jeszcze nigdy nie napisałem homilii, dlatego przepraszam za marny styl wypowiedzi).

Ale coś w tym jest, że terroryzm wzmocni postawy religijne Europejczyków.
        • kropekuk A jesli nie Bog, to powrot do starych wartosci 16.07.05, 17:07
          Nb. pisanie homilii niezle ci wychodzi;)
          • zigzaur Re: A jesli nie Bog, to powrot do starych wartosc 16.07.05, 19:49
            To pierwsza, jak na razie, próba.

Może odkryłem w sobie talent?
            Może na stare lata zostanę duchownym?
        • gloubiboulgomm Re: Uboczny skutek terroryzmu 16.07.05, 17:12
          zigzaur napisał:

> Terrorystyczne zamachy, wymierzone w cywilną ludność Europy, będą miały
          jeszcze
          > jeden, wcale nie przewidziany przez islamistów skutek:
          >
          > Mianowicie, umocnienie wiary.
          >
          > Nasunęła mi się taka oto refleksja:
          >
          > Jestem wykształcony, majętny, mam rodzinę. Chciałbym powiększać swój dobrobyt
          > uczciwą pracą. Cóż jednak z tego, skoro w każdej chwili mogę stać się ofiarą
          > terrorystycznego zamachu. Chciałbym wtedy wiedzieć, jak moi bliscy radzą sobie
          > beze mnie. Chciałbym spojrzeć na nich z nieba. Chciałbym wierzyć, że śmierć to
          > nie jest zupełny koniec. I uświadamiam sobie, że przed terrorystycznym
          zamachem
          > nie ma niezawodnej obrony: ani ABW, ani podsłuchiwanie rozmów telefonicznych i
          > podglądanie Internetu nie ochroni. Od zamachu terrorystycznego nie uchroni nas
          > nawet najlepsza polisa AIG, Allianz czy nawet PZU. Jakiż więc jest sens życia?
          >
          > Odpowiedź jest jedna: Bóg
          >
          > (Jeszcze nigdy nie napisałem homilii, dlatego przepraszam za marny styl
          wypowie
          > dzi).
          >
          > Ale coś w tym jest, że terroryzm wzmocni postawy religijne Europejczyków.

Skad to przekonanie,ze wiara sie wzmocni? Nadzieja matka "glupich"(?). Nie
          wyglada pan na takiego...
          Bien à Vous.
          • zigzaur Re: Uboczny skutek terroryzmu 16.07.05, 19:46
            To jeden z możliwych wariantów.
            Nie należy go wykluczać.

Ale w obliczu śmierci człowiek staje się bardziej religijny.

Szanowny rozmówco, zastanów się. Czy idąc np. do teatru czy sklepu bierzesz pod
            uwagę możliwość śmierci w zamachu bombowym? Jak wyobrażasz sobie to, co będzie
            potem? Czy jakakolwiek polisa ubezpieczeniowa, czy nawet własny pistolet w
            kieszenie zbawi cię?

Aha, jeszcze jedno.

Europa to nie tylko chrześcijańska łagodność. To nie tylko rzymska
            praworządność. Nie tylko grecka mądrość.
            Europa to także wojowniczość Germanów i Słowian.
            Świat islamu chyba o tym zapomniał.
        • eva15 Re: Uboczny skutek terroryzmu 17.07.05, 01:25
          zigzaur napisał:
          > podglądanie Internetu nie ochroni. Od zamachu terrorystycznego nie uchroni nas
          > nawet najlepsza polisa AIG, Allianz czy nawet PZU. Jakiż więc jest sens życia?

Przeciez wg. ciebie ubezpieczaja sie tylko Niemcy, chyba cie wiec to NIE
          dotyczy.. Najwyrazniej nie wiesz o czym piszesz i o co ci chodzi.
          • zigzaur Re: Uboczny skutek terroryzmu 17.07.05, 10:10
            Pęd do ubezpieczania się, najsilniejszy właśnie w Niemczech, dowodzi braku
            odwagi i chęci do ryzykowania.

Takich Niemców to ja lubię.
    • noxxxman Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 17:07
      Proponuję pozamykać ich do obozów i ograniczyć im prawa obywatelskie, a
      najlepiej wysłać tam skąd przyjechali niech siedzą na swojej zapszałej pustyni i
      swoich brudnych tyłków nie pchają do europy bo ich nikt tu nie chce. Wszyscy
      muzułmanie to faszyści i jak faszytów ich należy traktować.
      • kropekuk A Polska te obozy reszcie swiata wydzierzawi? 16.07.05, 17:24

• lolo11 Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 17:32
        A wszystkie zydy to zlodzieje i oszusci. Wyslac ich na Madagaskar.
        • politologist Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 18:51
          lolo11 napisała:

> A wszystkie zydy to zlodzieje i oszusci. Wyslac ich na Madagaskar.

A wszystkie niemcy to filateliści i gwałciciele. Wysłać ich do Zimbabwe.
          A wszystkie hindusy to brudasy, kucharze i informatycy. Wysłać ich do Sierra Leone.
          A wszystkie słowaki to piwosze, lenie i kulturyści. Wysłac ich do Ekwadoru
          A wszystkie polaki to pijaki, słowianie, kierowcy i bigamiści. Wysłać ich na
          Vanuatu.
          A wszystkie protestanty to chołota, bibliofile i intelektualiści. Wysłac ich na
          Grenlandię. Albo może do Burkina Faso, bo na Grenlandii już jest kilku :)

A wszystkie osoby o ksywie lolo + cyfra to nieuki, ćwoki i przygłupy. Wysłac ich
          do... szkoły???

NIE ZWLEKAJ!!!
          PODAJ SWOJĄ NARODOWOŚĆ BĄDŹ WYZNANIE, A BIURO PODRÓŻY LOLO11 zaproponuje Ci
          wyjazd na ten sezon wczasowy!!!
          LOLO11 - SPEŁNIAMY MARZENIA

;))))
          • lolo11 Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 19:07
            A zatem nie tylko islamistom naleza sie "wczasy"
          • zigzaur Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 19:52
            Do kuszy najlepszy Angielczyk.
            Czesi okrutnie toporami sieką.
            Do dwuręcznego brzeszczota nie masz nad Niemca.
            A Szwajcar rad żelaznym cepem hełmy tłucze.
            A najznamienitsi rycerze z francuskiej ziemi pochodzą.

Maćko z Bogdańca
            Henryk Sienkiewicz, Krzyżacy
            • kerebron Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 22:39
              > Do kuszy najlepszy Angielczyk...

Tym razem Mistrz Henryk nie sprawdził historycznych realiów. Kusza była w owym
              czasie bronia kontynentalną. Anglicy (i Walijczycy) słynęli natomiast z
              niezrównanych łuczników, którzy wygrali dla królów angielskich m.in sławne
              bitwy pod Crécy w 1346 i pod Azincourt w 1415 r.
              • zigzaur Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 22:59
                Ja cytowałem.
                Być może taka była ówczesna wiedza Sienkiewicza.

Oraz ówczesna wiedza rycerza Maćka.

Chciałem dowcipnie rozładować narodowościowe stereotypy.
      • politologist Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 18:18
        noxxxman napisał:

> Proponuję pozamykać ich do obozów i ograniczyć im prawa obywatelskie, a
        > najlepiej wysłać tam skąd przyjechali niech siedzą na swojej zapszałej pustyni
        > i
        > swoich brudnych tyłków nie pchają do europy bo ich nikt tu nie chce. Wszyscy
        > muzułmanie to faszyści i jak faszytów ich należy traktować.

Odsetek skrajnych ortodoksyjnych fanatyków gotowych zniszczyć wszystko co nie
        islamskie wśród muzułmanów jest podobny jak u nas.
        Zresztą zauważam u Ciebie podobne myślenie jak u fundamentalistów ;)
        Kiedy zamierzasz wysadzić jakiś meczet???
        • kropekuk Masz racje: dokladnie taki jak w chrzescijanstwie 16.07.05, 18:21
          JAKIES 500 LAT TEMU :)))))))))))
      • politologist Re: Zamknąć tych islamskich pachołków do obozów 16.07.05, 18:33
        noxxxman napisał:

> Proponuję pozamykać ich do obozów i ograniczyć im prawa obywatelskie, a
        > najlepiej wysłać tam skąd przyjechali niech siedzą na swojej zapszałej pustyni
        > i
        > swoich brudnych tyłków nie pchają do europy bo ich nikt tu nie chce. Wszyscy
        > muzułmanie to faszyści i jak faszytów ich należy traktować.

BRAWO!!! Ale co się będziemy rozdrabniać!!?? islamskich pachołków, ale równiez i
        katolickich! A hinduskie ścierwa, buddyjskie, shintoistyczne, zapomniałes o
        nich? a animistyczny szlam, judaistyczny??? i jeszcze prostestanci i cała reszta
        mutacji chrześcijaństwa!!! A jak już zamykac w obozach to po co ograniczać prawa
        obywatelskie? Od razu wymordować!!! A co się będziemy! Niech kominy znów
        zadymią! My Młodzież Wszechmongolska musimy się trzymać razem ;)))))))))))

PS: "Wszyscy muzułmanie to faszyści (...)" Muzułmanin = Faszysta, Faszysta =
        Muzułmanin? hmmmm... Zatem prorok Mahomet jest ci bardzo bliski :))))
        • kropekuk Masz racje, to paskudny post. Szczesliwie, plan 16.07.05, 18:42
          calkowicie nierealny i calkowicie niewykonalny - glupie polskie gadanie! I
          potrzasanie szabelka...
    • mars_99 kolejny nawiedzony co widzi 'evil' 16.07.05, 17:32
      ten pudelek Debilja nasladuje wszystko co wyczynia i powie jego wielki
      idol zza wielkiej kaluzy..
      nawowolywanie do exterminacji grup etnicznych pachnie czystym faszyzmem.
      • kropekuk A GDZIE masz nawolywanie do exterminacji??? 16.07.05, 17:35
        WSKAZ TO W MOWIE BLAIRA. Ale juz!
        • adam.2x Hallo, MARS, A GDZIE nawolywanie do exterminacji? 16.07.05, 18:01
          To chyba tylko niezrozumienie z powodu zbyt duzej odleglosci od ziemi.
      • otwarte-oko Re: kolejny nawiedzony co widzi 'evil' 17.07.05, 16:44
        Pudel, juz dawno mial wizje, ze byla bron masowej zagrady w Iraku.
        Pudel, nie moze postepowac inaczej - duzy brat czuwa.

Tak sie zala, ze Pakistan.......najpierw wrocmy do hisrorii - kto zostawil ten
        zatruty prezent??????? i podkrecil ogon i uciekl na wyspy????

Pamietam, lata 70-te - lotnisko Heathrow w Londynie - czartery JUMBO z
        pakistanu - nic tylko Pakistanczycy na lotnisku. Byly to niemile czasy dla
        londynczykow. Wszystko bylo dla emigrantow z Pakistanu: mieszkania socjalne,
        pomoc socjalna, national health - nic nie bylo dostepne dla Anglika.

Ulice, byly pelne Pakistanczykow. Skutki, tej akceptowanej masowej emigracji -
        znamy z ostatniego "wystepu" tych fanatykow. Naturalnie, jak zwukle -
        dobrodziejcy Anglicy - nic nie chceli widziec - bylo to "ponad nich".

Zal mi potwornie ludzi, ktorzy stracili zycie - przez ta "naiwonosc" rzadu
        Pudelka. Widocznie potrzebowali lekcji, szkoda, ze takim tragicznym kosztem.

Podobno..."strzezonego Pan Bog strzeze"....

• mirmat1 Nareszcie walka z tzw. "ksenofobia" sie skonczy(?) 16.07.05, 17:38
      Od czasu kiedy burmistrzem Londonistanu zostal czerwony Ken czyli socjalista
      Kenneth Livingstone, caly wysilek podleglej jemu policji skierowano na "walke z
      ksenofobia" czyli tymi Brytyjczykami, ktorzy sprzeciwiali sie rozpowszechnianiu
      ideologii islamskiego teroryzmu w bazach Al-Kajdy zwanych "meczetami". Czrewony
      Ken jak rowniez jego "policjanci" chojnie wydawali publicznepieniadze na
      zaproszenia dla znanych ideologow samobojczych zamachow jak szejk Yusuf Al-
      Qadawi czy "profesor" Tariq Ramadan. Dzis burmistrz Livingstane skowycze i
      polaja swoich ulubiencow, ze zamiast mordowac zydow, Kurdow czy szyitow wzieli
      sie za jego wlasne podworko. Nie ladnie jak piesek gryzie reke co karmi.
      • kropekuk Udana fotka "Czerwonego Kena" 16.07.05, 18:12
        news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/3012347.stm
    • alkud a czym rozni sie diabelska cos-tam cos-tam 16.07.05, 17:50
      od pokojowego islamu? :) :) :)
      Panie Blair - prosze o odpowiedz :D

religiapokoju.blox.pl/
      • kropekuk To pewnie"islamista wierzacy,ale nie praktykujacy" 16.07.05, 18:15
        Albo "praktykujacy, ale nie wierzacy".
        Ale czy cos takiego wogole istnieje?
        • alkud hmm... 16.07.05, 18:24
          nie rozumiem :o)

w mojej skromnej opinii islam oferuje dwie drogi do Raju:

1/ bycie dobrym, uczynnym, zakat, modlitwa etc = RAJ
          2/ walka na drodze Allaha = Raj + dodatkowo 72 dziewice, brunetki

Tak wiec robieniem wody z mozgu jest mowienie, ze terrorysci nie sa muzulmanami
          albo, ze wypaczaja islam - oni po prostu wybieraja prostsza droge ktora jest w
          islamie i klamstwem jest mowienie, ze takowej drogi nie ma :D Jest i tyle...

Przeto zamiast klamstw (taqiyya - swieta hipokryzja) typu "terrorysci to nie
          muzulmanie", "islam to religia pokoju" sami muzulmanie powinni naciskac na
          potencjalnych terrorystow aby wybierali droge nr 1 a nie droge nr 2...

:o)

religiapokoju.blox.pl/
          • kropekuk Powinni... 16.07.05, 18:31
            Ale doraznie to niech choc sie martwia na tyle, by wykonywac te telefony na
            0800 789 321
            cms.met.police.uk/news/major_operational_announcements/terrorist_attacks/one_week_anniversary_bombings_appeal
    • politologist Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 17:53
      Do korzeni to sobie możesz powrócić na Antarktydzie, gdzie mógłbyś załozyc jakąś
      prymitywną, średniowieczną komunę katolicką przygłupie

PS: Miło by było jakbys zabrał ze sobą wszystkich kolegów z LPR i Młodzieży
      Wszechkretyńskiej
      • alkud uprzejmie prosze islamistow oraz lewice... 16.07.05, 17:55
        aby swoje eksperymenty z islamo-socjalistycznym Kalifatem rozpoczeli w np.
        Arabii Saudyjskiej a nie w Europie :o) Z gory dziekuje

religiapokoju.blox.pl/
    • timoszyk Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 18:41
      by zrozumiec istote problemu, warto dotrzec do jego poczatkow. Kiedy sie wiec
      zaczal ten muzulmanski ekstremistyczny terroryzm? Moze tez pamietamy jakie byly
      przyczyny tych pierwszych zamachow?

Wac
      • kropekuk A ktore zamachy uwazasz za pierwsze? 16.07.05, 18:45
        Na olimpiadzie w Monachium?
    • tow1sekr Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 18:53
      ...Blair odrzucił oskarżenia, że wzmożona aktywność Al-Kaidy to reakcja
      islamskich terrorystów na wojnę w Iraku. "Al-Kaida nie zaczęła się kilka lat
      temu w odpowiedzi na czyjąkolwiek politykę" - podkreślił...
      Oczywistym faktem jest, że zamachy bombowe w Londynie 7 lipca to bezpośredni
      skutek obecności amerykańsko-angielskich okupantów w Iraku i w Afganistanie.
      Dlaczego alkajda nie zaatakowała np. Norwegii lub Szwajcarii? Dlatego, że tylko
      amerykanie i anglicy stosują politykę neokolonializmu. Tragedia ofiar w
      Londynie jest wielka. Głównym winnym tej tragedii jest właśnie bler.
      • kropekuk Trzeba byc naprawde skonczonym lajnem 16.07.05, 18:57
        by na zlecenie Kremla wykorzystywac tragedie w Londynie do walki o azjatyckie
        strefy wplywow, pacholku moskiewski.
        A poza tym CO laczy tych 4 Brytyjczykow z Irakiem? CZEMU Irak dla nich
        wazniejszy od ZYCIA ICH WLASNEGO I ICH WSPOLOBYWATELI?
        Bredzisz, albo chcesz powiedziec, ze ISLAM ROZPOCZAL DZIHAD. I ze nie o Irak, a
        o Islam tu chdzi:)))))
        • tow1sekr Re: Trzeba byc naprawde skonczonym lajnem 16.07.05, 19:18
          Dlaczego admin nie reaguje na takie posty łamiące reguły forum?
          Jeśli komuś brakuje argumentów i rzuca inwektywy typu "pachołku moskiewski",
          to jego wypowiedzi powinny być kasowane.
          ten forumowicz kropekuk to jakiś zabłąkany dzielny wojak szwejk, którego
          kwaśnieski wysłał na Iracką zawieruchę wojenną. Niechaj jednak tam czyni swoją
          wojenną powinność (mordowanie, gwałcenie, grabienie (vide afera z funduszami
          pomocowymi kradzionymi przez naszych żołmieży w Iraku), stabilizowanie,
          exploatowanie Irackiego czarnego złota), a nie tu na forum będzie charchał
          wściekłą flegmą zawodowego trepa.
          To była prośba do administratora forum.
          Teraz prośba do forumowicza kropekuk:
          kropekuk odpriedlololol się odemnie i nie komentuj moich postów, bo twoje
          komentarze wyglądają jak kwiatki kąkolu polnego na dorodnym polu przenicy.
          Jesteś więc chwastem, jeśli tego nie rozumiesz, to uzmysłowi ci to
          administrator forum kasując twoje głupie posty.
          • kropekuk Jak dotad czesciej ciebie kasuje, Commie :)))))))) 16.07.05, 19:51

• tow1sekr Re: Jak dotad czesciej ciebie kasuje, Commie :))) 16.07.05, 20:06
              Kasował mnie swojego czasu. Teraz mnie nie kasuje, bo nie pluję w swoich
              postach taką nienawiścią jak ty. Potrafię pięknie bluzgać na takich neo-nazi,
              jak ty, ale nie zrobię tego, nie odpowiem ci w twoim języku wściekłego,
              pijanego skinheda, bo jestem ponadto!
              Są tacy ludzie, którzy latają koło nogawki porządnego człowieka i szczekają i
              próbują ukąsić i wydaje im się, że są ideowcami. Gófno prawda, nie są
              ideowcami, są tylko i wyłącznie małymi głupkowatymi, jebnananymi, szczekającymi
              kundelkami, którym wydaje się, że są ideowcami. Takim właśnie szczekającym
              kundelkiem jest kropekhuj. Szczekaj sobie, szczekaj...
              kropekuhujuk łamiesz kanony forum, więc wynoś się na Irackie forum ds. okupacji
              Iraku. A z polskiego forum won!
              Już mnie to użeranie z takimi psycholami, nachlanymi skinhedami z kamp babilon
              zaczyna powoli męczyć.
              Admin - pomocy!!!
              • kropekuk " A z polskiego forum won! " ADMIN: czlowieczek 16.07.05, 21:15
                pokazal prawdziwie POLSKA kulture. I prawdziwie POLSKA madrosc;)
                • kerebron kropek jak merkat 16.07.05, 23:27
                  Do niedawna jeszcze można było na tych forach b. często spotkać faceta o
                  pseudonimie "meerkat"; przedstawiał się jako Żyd amerykański, ale korzenie
                  musiał mieć polskie, bo b. dobrze pisał w naszym języku. Onże meerkat wielce
                  energiczie agitował za polityką iracką p. Busza i stale wysyłał ogromne ilości
                  postów w tym duchu. Nie umiał się wszakże powstrzymać przed inkrustowaniem swej
                  agitmowy notorycznymi wycieczkami czy zgoła obelgami pod adresem polskich
                  adresatów tejże. Czytając te antypolskie merkatowe tyrady zasze myślałem sobie,
                  że jesli ktoś temu facetowi płaci za tę propagandową robotę (a chyba musiał
                  płacić, bo gość trawił w Sieci ogrom czasu), to są to pieniądze stracone.
                  Trudno przecież przeciągnąć na swoją stronę kogoś, komu się pluje w twarz.

Coś podobnego jest z tobą, pocieszny quasi-Angliku.
                  • kropekuk A KTO chce was "przeciagac!? Dla pokoju w swiecie 17.07.05, 06:51
                    nalezy was ROZEBRAC:))))))
                  • otwarte-oko Re: kropek jak merkat 17.07.05, 16:55
                    Kerebron, pozdrowienia. Ja tez od dawna podejrzewalem, ze meerkat i kropeluk to
                    ta sama osoba.
                    Kropeluk - raz podaje sie za amerykanina, raz za z Wielkiej Brytanii
                    (zdecydowanie nie moze byc Anglikiem).

Objetne kim jest - jest malutkim prowokatorem. Wiele razy proponowalem aby go
                    poprostu wylali z Polskiego forum - ale pewnie, jego kumple z I....a staja za
                    nim i podplacaja aby rozrabial, plul wulgarnie, obrazal wszystkich wkolo na
                    Polskim Forum.
            • otwarte-oko Re: Jak dotad czesciej ciebie kasuje, Commie :))) 17.07.05, 16:47
              Kropeluk, ty jestes systematycznie kasowany, dziwie sie, ze jeszcze masz tupet
              aby byc na forum.
          • zigzaur Re: Trzeba byc naprawde skonczonym lajnem 16.07.05, 19:56
            Niemniej jednak, na forach GW zdarzają się moskiewskie pachołki.
            • kropekuk Coz, jednego tu mamy: nawet z TYTULEM nie 16.07.05, 21:16
              moze sie rozstac :)))))))))
      • politologist Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 19:05
        tow1sekr napisał:

> ...Blair odrzucił oskarżenia, że wzmożona aktywność Al-Kaidy to reakcja
        > islamskich terrorystów na wojnę w Iraku. "Al-Kaida nie zaczęła się kilka lat
        > temu w odpowiedzi na czyjąkolwiek politykę" - podkreślił...
        > Oczywistym faktem jest, że zamachy bombowe w Londynie 7 lipca to bezpośredni
        > skutek obecności amerykańsko-angielskich okupantów w Iraku i w Afganistanie.
        > Dlaczego alkajda nie zaatakowała np. Norwegii lub Szwajcarii? Dlatego, że tylko
        >
        > amerykanie i anglicy stosują politykę neokolonializmu. Tragedia ofiar w
        > Londynie jest wielka. Głównym winnym tej tragedii jest właśnie bler.

DOKŁADNIE TAK!!! Sami są sobie winni!!!
        A teraz czas na nas! musimy pogodzić się z tym, że będziemy ginąć w zamachach
        bombowych i przyjąć to z honorem!
        Należy nam się śmierć, za to że polscy żolnierze depczą świątą ziemię iracką,
        gwałcą irackie kobiety, palą, grabią, pladrują i piją ropę naftową, ... a i
        jeszcze denerwuja swoją obecnością Persów siedzących niedaleko.
        Czas zginąć za to że Orzeł Biały wraz gwieżdzistym sztandarem i union jack'iem
        powiewa nas światem w imie wielomocarstwowej, neokolonialnej powerpolitic tych
        3 zaborców!!!

Idę wsiąść do autobusu bo u nas metra nie ma, ale kolegów z Wawy zapraszam do
        metra... i oczekiwania w ciszy :)
    • tishbite Last emigrants wish before...you know Mr. Blair... 16.07.05, 19:12
      Wielkie, wzniosle slowa polityka, ktory wyplywa na wierzch europejskiego
      bagienka. ...znów wiele slów, gestów - pomyslów na to co sie stalo i to co ma
      sie zdarzyc. Wszystko w blasku swietlanej aureoli "wielkiego polityka"...

A ty patrzac w gazete, kolorowy ekran lub sluchajac "fal eteru" zastanawiasz
      sie w jakim swiecie Szulkina ironia losu kazala ci zyc?...
      ...zastanawiasz sie jak wielkim jestes idiota, skoro "tak inteligentni ludzie
      jak Blair", nie maja dla ciebie za cholere szacunku i respektu... Bo jak mozna
      nazwac tak wielkie wciskanie kitu - jaki dla ciebie przygotowal "twoj
      przyjaciel Blair"???
      A z drugiej strony dlaczego nikt nie nazwal sprawy po imineiu? - ze "rodowici
      brytyjczycy" wysadzaja sie w powietrze nie dlatego, ze uwazaja to za
      bardzo "rozrywkowe zajecie" lecz dlatego, ze nie widza juz innych perspektyw
      dla siebie w "kranie dobrego wujka Blaira"... To nie "milosc ojczyzny"
      popchnela ich do tak tragicznego wyboru (tragicznego dla ich ofiar) lecz
      NIENAWISC - za brak perspektyw, za dyskryminacje, za ponizanie, za kasowanie za
      to, ze jest sie innym, i za wiele innych spraw na ktore cierpia emigranci w
      Europie... Sir Blair. To ma tyle wspolnego z islamem ile twoje wypowiedzi maja
      z prawda, Mr. Blair.
      Islam jest "kozlem ofiarnym XXI wieku", Mr. Blair.

...byc moze czas zajac sie problemami emigrantów w Europie i w ten sposób
      skonczyc z "zapleczem terrorystow w Europie"? Byc moze po Holocauscie nalezy
      wreszcie zdac sobie sprawe z tego, ze KAZDY czlowiek rodzi sie równy bez
      wzgledu na wyznawana religie, poglady, orientacje... etc. Byc moze, Mr. Blair -
      nalezy ludziom pozwolic byc soba - pomimo tego, ze nie wyznaja "oficjalnych
      pogladów"...

...wtedy naprawde bedzie mniej terrorystow i tych, ktorych pan zmusza do
      ekstremizmu swoja polityka, Mr. Blair.

...a tak poza tym - bardzo ladnie skrojony ma pan garnitur, Mr. Blair... to
      wszyscy tak chodza w parti reprezentujacej ludzi pracy?
      • politologist ... bo ludzie pracy to dzisiaj manager'owie ;) 16.07.05, 19:17
      • kropekuk Potraktowali cie w UK jeszcze gorzej nizli Paki? 16.07.05, 19:18
        Zaiste, straszne... Tyle lewackiego belkotu (i to jeszcze w koszmarnym pseudo-
        literackim stylu) na jeden raz od dawna nie slyszalem:))))

NB. Lepsze garnitury od Blaira nosi Dr Philips, szef Brytyjskiej Komisji d.s
        Rownosci Rasowej. Czarny, z Jamajki, a jednak sie wybil:)))))
        • koegel Ideologia zla-to proste,wybozyc mosze i zakazac- 16.07.05, 19:34
          gromadzeniu sie moslemow,wiecej jak 2 to poczatek jakiegos zamachu.Polaczki
          maja w tym doswiadczenie,to powinno im to latwo przyjsc.Widzicie tu ze bardzo
          prostym sposobem mozna to bydlo zwalczyc.Po drugie gdyby juz jakis islamski
          pies sie wysadzil i zabil paru normalnych ludzi to powinnismy jego rodzine do
          korzeni wyrznac,dobry odstraszajacy tych bydlakow pomysl nieprawdasz polaczki !!
          • carramba7 Re: Ideologia zla-to proste,wybozyc mosze i zakaz 16.07.05, 19:38
            Mówisz o swoich przodkach folksdojczu?Doświadczonych utylizatorach
            w "polskich"obozach koncetracyjnych?Fachowców od budowy i obsługi pieców?
            • koegel Ciesze sie ze dotknalem sumienia islamosympatykow! 16.07.05, 19:42
              • carramba7 Re: Ciesze sie ze dotknalem sumienia islamosympat 16.07.05, 19:45
                Mylisz się matołku....ale od "Polaczków" wara ci niedobitku faszystowski
                • koegel Najpierw oddacie kradzione-bo poslemy tam samobuj- 16.07.05, 19:50
                  cow by was pogonic polaczki z kradzionego.A Folksdeutschem tylko Normalnym
                  okradzionym ,wygnanym z ziemi ojcow i pradziadkow.Ale to inny temat islamisto
                  strasznie lubiacego oklamywac,przeistaczac i zmieniac tematy i historie .
                  • carramba7 Re: Najpierw oddacie kradzione-bo poslemy tam sam 16.07.05, 19:56
                    Jesteś żałosny,co masz do powiedzenia rodzinom tych co wychodzili z Auschwitz
                    kominem...oddasz im zagrabione przez Niemców mienie ?
                    Infantylny idiota...i to koniec dysputy z zaślepionym tolerancją europejczykiem
                    • koegel Tolerancja czy ty wiesz co to jest z czym sie toje 16.07.05, 20:08
                      Piesku niewiedzacy gdzie sie podziac na tym swiecie.Tolerancje pokazaliscie
                      polaczki tak bojac sie pomnika ku czci wypadzonych i pomordowanych.Widzisz
                      Niemcy nauczyly sie z bledow jakie popelnili,wybiliscie im rodziny spaliliscie
                      ich domy albo ukradli i jestesmy teraz spokojniejsi lubiacy pokoj,sa nawet tacy
                      (SLYSZALEM NIE WIDZIALEM)ze was lubia.To dlaczego tak bronisz idei moiej
                      majacej na celu poprostu zachamowanie durnych samobojcow !!!
                    • kropekuk Mienie tych co "wyszli kominem", jak to zgrabnie 16.07.05, 21:25
                      ujales, to chwilowo jest - jak slychac - w POLSKICH REKACH, nieprawdaz?
                      • carramba7 Re: Mienie tych co "wyszli kominem", jak to zgrab 17.07.05, 10:00
                        Mówisz o tych co mieszkali w Niemczech przed 39 r,?
                        Nie wiem..
                        W Polsce przejęli to prawni spadkobiercy...najczęściej prlu...
          • kropekuk To niby do mnie, Starozakonny? Szkoda, ze 16.07.05, 19:38
            nie na temat. Czyzbym jednego i tego samego dnia az DWOCH glupich Zydow
            spotkal? Jestes drugi po jedwabniku - tego tez dzisiaj zacmilo:))))))
            A ladnie to tak chlac od samego rana w szabas?
      • porque Re: Last emigrants wish before...you know Mr. Bla 17.07.05, 06:29
        tishbite napisał:

>Byc moze po Holocauscie nalezy
        > wreszcie zdac sobie sprawe z tego, ze KAZDY czlowiek rodzi sie równy bez
        > wzgledu na wyznawana religie, poglady, orientacje... etc

Zdaj sobie sprawe, ze Anglicy, podobnie jak inne nacje zachodnie sa
        spoleczenstwem dzielacym sie na rozne klasy. Swoje dyrdymaly wykrzykuj na placu
        czerwonym o ile nie jest juz za pozno.
    • repres1 Atak na Belgrad też był złem? 16.07.05, 20:03
      Jeśli ktoś wątpi w sens ataku na Irak, niech przypomni sobie sytuację w byłej
      Jugosławii. Tam też Amerykanie atakowali bezbronnych. I co? Nauczyli rozumu?
      Nauczyli! Skończyła się bezsensowna rzeź. A europejskie rozmemłanie prowadziło
      do dramatów, którym nie było końca.
      Dziś Europa powinna skupić się wokół Tośka Blaira. Nie myślę o wojnie tylko o
      twardej polityce wobec islamskiego terroryzmu. Europejska solidarność byłaby
      najlepszą reakcją. Twarda polityka wizowa i pełna laickość państwa. Nawoływanie
      do religijnej nienawiści powinno być uznane za przestępstwo w całej Europie i
      bezwzględnie karane. Nie będzie męczenników tylko przestępcy.
      • koegel Masz racje Europa broniac moslemow osmieszyla sie- 16.07.05, 20:12
        a teraz oni im za to dziekuja BOMBOWO!!!!!
        • kropekuk Zwlaszcza zas Niemcy. I mozna ich posadzac o 16.07.05, 21:30
          niezbyt czyste intencje:
          www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/Husseini-Hitler.htm
          www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/4-Husseini-nazi_jpg_jpg_jpg.htm
          www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/2-mufti2_jpg_jpg_jpg.htm
          www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/Bosnian-Muslims-reading-pro_jpg.htm
      • spacerowicz Wobec Toska na dystans 16.07.05, 21:41
        repres1 napisała:

> Dziś Europa powinna skupić się wokół Tośka Blaira.

Europa powinna sie trzymac z daleka o Toska Blaira, Olka Kwasniewskiego i
        innych, ktorzy poparli czynnie agresje na Irak. Niech sobie sami pija piwo,
        ktorego nawarzyli.
        • zigzaur Re: Wobec Toska na dystans 17.07.05, 10:11
          Spacerowicz musi odejść!
        • koegel Twoim zdaniem uczciwy to ten co popiera islam- 17.07.05, 11:23
          ski terror i mord-brawo pojebie czerwony !!
    • sempiasty ta diabelska ideologia to niestety islam 16.07.05, 20:26
      który pozwala wysyłać dzieci na smierć samobójczą
      i zabijanie innych dzieci
      dlatego islam musi zginąć
      jako narzędzie szaleńców
      • kaczory11 Re: ta diabelska ideologia to niestety islam 16.07.05, 21:03
        Pomarzyc, to piekna rzecz Sempiasty. Niestety Arabowie plodza sie jak kroliki w
        tempie 4,6 - 5,1 procenta na rok (w zaleznosci od kraju ) i za lat 30 bedzie
        ich ponad jeden miliard na Ziemi. A Arabowie to "czysty" islam. Oni bez islamu
        (i ropy ) sa niczym. Tak wiec islam przetrwa i to w swej najprymitywniejszej
        formie - wahhabizm - jeszcze dlugo. Jeszcze baaardzo duzo pociagow, kolejek
        metra i autobusow pelnych "niewiernych psow" wyleci w powietrze......
    • roomzeiss Islam to religia pokoju ! 16.07.05, 20:37
      Niech w nim spoczywaja wszystkie jej ofiary

www.eurojihad.org
    • paw-el Wojna o konsumenta 16.07.05, 21:13
      Zaloze sie, ze znowu chodzi o kase i przekonanie opini poblicznej do jakichs
      swinstw . To jest na zasadzie ,kto nie mysli tak jak my jest be.
      My, jak nam sie spodoba, to wjedziemy ci do kraju w cywilizowny sposob (czolgiem)
      bedziemy torturowali ludzi (niechcacy) i powiemy ci jak masz myslec i za ile
      sprzedawac rope. Macdonald nam i wam powie jak zyc.
      • kygel2 Islamosympatyzanty odwracaja kota jajami do gory!! 16.07.05, 21:31
        • kropekuk Gdzie tam. To komuchom kremlowska indoktrynacja 16.07.05, 21:34
          sie ciagle czkawka odbija :))))))))))))))
      • zigzaur Re: Wojna o konsumenta 16.07.05, 23:02
        A co? Tylko Rosjanie mają prawo wszędzie wjeżdżać czołgami?

Warto zapytać Arabów, czy chcą za ropę otrzymywać dolary, czy ruble.

I czy wolą jeść wołowe hamburgery, niezbyt różniące się od kebabów, czy też
        zgniłą słoninę i popijać wódką?
    • spacerowicz Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 21:38
      > "Al-Kaida nie zaczęła się kilka lat temu w odpowiedzi na czyjąkolwiek
      > politykę" - podkreślił.

Al Quaida powstala okolo roku 1988 i wspierana przez USA walczyla przeciwko
      radzieckim okupantom Afganistanu.
      • sempiasty Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 16.07.05, 22:52
        to znaczy, że w/g ciebie
        każdy kto nie jest postkominustą
        jest uczciwym człowiekiem?

i co ja mam powiedzieć na taką głupotę?
    • eva15 biedny Blair zapomnial o Arabii Saudyjskiej 17.07.05, 01:21
      skad wywodzi sie szeryf ponoc Al-Kaidy i stamtad nadal jest oplacany

"Zdaniem brytyjskiego premiera, ta terrorystyczna organizacja jest obecna we
      wszystkich dużych krajach, szczególnie dobrze zakorzeniona jest np. w
      Pakistanie, Afganistanie i Czeczenii, szczodrze finansowana, zręcznie
      wykorzystuje do komunikacji internet i z sukcesem prowadzi rekrutację."

Aha, "we wszystkich duzych krajach". Niech pudel lepiej uwaza, bo Chinczycy
      moga mu wyrwac kusy ogonek..
      • kropekuk ALE TY, EVA, TEPA JESTES!!! 17.07.05, 06:58
        Blair wie, co mowi: jego uklon w strone Rosji (Czeczenia) i CHIN zostanie
        wlasciwie odebrany - Chinom jest bardzo na reke zwalczanie UJGUROW pod
        kryptonimem walki z Al Kaida. A o Czeczeniii to sama od swoich Czeczenow
        wiesz :)))))))))))))))
        • bogdantadus coz za szarmancki Amfa-Romeo!? 17.07.05, 10:02
          • malinka15 Re: coz za szarmancki Amfa-Romeo!? 17.07.05, 11:26
            To myślisz, że Chinom nie zależy na elimiacji Ujgurów? Przecież jakiś czas temu
            pod pretekstem terroryzmu (chyba po Biesłanie) zaoferowali Rosji
            antyterrorystyczną współpracę czy coś w tym rodzaju.
    • ubu_roy Re: Blair: Świat musi walczyć z diabelską ideolog 17.07.05, 02:03
      Bedziesz musial zabijac niewiernych i robic lache kolegom z plutonu. Jak to sa
      ma do twoich idealow i szlachetnych zamierzen powrotu do "korzeni" jezeli na
      poczatku chrzescijanie byly niczym innym jak zydowska sekta ?
    • bandeirante Dziesiec lat temu to Serbowie wlasnie robili... 17.07.05, 02:51
      • glob1 GLOBALIZM musi zapanowac !!!! 17.07.05, 07:00
        A wodzami beda Anglosasi !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka