zigzaur 17.07.05, 20:41 A ja sobie sam przearanżowałem i wgrałem "First to fight for the right..." teraz aranżuję "Marsz Rommla" Trzeba mieć oryginalne dzwonki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
co.ty.powiesz Coś dla jednokomórkowców 17.07.05, 21:00 zigzaur napisał: > Trzeba mieć oryginalne dzwonki Masz rację: jeśli nie masz w sobie nic oryginalnego, to przynajmniej dzwonek będziesz miał oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Coś dla jednokomórkowców 18.07.05, 10:59 A jak będę chciał, to wgram sobie śpiew muezzina jako sygnał autoalarmu. I co?? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Coś dla jednokomórkowców 19.07.05, 18:52 zigzaur napisał: > A jak będę chciał, to wgram sobie śpiew muezzina jako sygnał autoalarmu. > I co?? I nic. Rezultat będzie jak wyżej: nadal pozostaniesz jednokomórkowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "Mordujcie niewiernych" to brzmi tak melodyjnie 17.07.05, 21:31 Kazdy islamista bije lbem 5 razy w kierunku Mekki wiec pewnie wielu klepki sie poprzewracaly. Wiec moze wzywania do mordow na swojska nute? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Zakaz używania wersetów Koranu jako dzwonków 17.07.05, 22:43 W zasadzie ten zakaz to wcale nie taki głupi pomysł. Jestem za. PS. Kiedy w Polsce zacznie się szanować konstytucyjny zakaz propagowania ideologii totalitarnych (nazizm/komunizm) i zakaże się handlu koszulkami z gębą Che Guevary? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zakaz używania wersetów Koranu jako dzwonków 18.07.05, 01:44 Oraz opowiadania głupot, jakoby za komuny była praca, opieka zdrowotna i bezpieczeństwo. No, "bezpieczeństwo" było. Ale w komunistycznym znaczeniu tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nonprofit Zakaz mordy adasa313 18.07.05, 13:14 > Kiedy w Polsce zacznie się szanować konstytucyjny zakaz propagowania ideologii > totalitarnych (nazizm/komunizm) i zakaże się handlu koszulkami z gębą Che Guevary? Albo nie znasz Konstytucji albo bezczelnie kłamiesz. Odpowiedni zapis konstytucyjny brzmi: Art. 13. "Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa." Zakaz nie dotyczy więc "propagowania ideologii totalitarnych", a istnienia partii politycznych odwołujących się do konkretnych "metod i praktyk". Natomiast art. 54 Konstytucji RP zapewnia każdemu prawo do swobody wypowiedzi. "Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji." Gdyby możliwy był w Polsce zakaz handlu koszulkami ze zdjęciem Guevary, to z pewnością znalazłby się także taki, który nie życzyłby sobie oglądania twojej mordy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zakaz mordy adasa313 18.07.05, 14:06 Skoro wolno głosić poglądy, to wyrażam następujący: Dyrektywa Adolfa Hitlera z wiosny 1941, tak zwany "Komissarbefehl", była godna, sprawiedliwa, słuszna i zbawienna. Chodziło tu o nakaz natychmiastowego zabijania politruków Krasnoj Armii i NKWD, zaraz po schwytaniu. Wiadomo przecież, że byli to zbrodniarze. Zabicie zbrodniarza to dobra rzecz, nawet jeśli zbrodniarza zabije inny zbrodniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nonprofit Re: Zakaz mordy adasa313 19.07.05, 16:36 Jak widzisz, gadanie bzdur nie jest zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon A u nas? 18.07.05, 13:16 Gdzieś widziałem "Barkę" na komórkę. Niestety nie mieli na mój model :-( -- - Odpowiedz Link Zgłoś