Dodaj do ulubionych

Zakaz używania wersetów Koranu jako dzwonków w ...

17.07.05, 20:41
A ja sobie sam przearanżowałem i wgrałem

"First to fight for the right..."

teraz aranżuję "Marsz Rommla"

Trzeba mieć oryginalne dzwonki
Obserwuj wątek
    • co.ty.powiesz Coś dla jednokomórkowców 17.07.05, 21:00
      zigzaur napisał:

> Trzeba mieć oryginalne dzwonki

Masz rację: jeśli nie masz w sobie nic oryginalnego, to przynajmniej dzwonek
      będziesz miał oryginalny...
      • zigzaur Re: Coś dla jednokomórkowców 18.07.05, 10:59
        A jak będę chciał, to wgram sobie śpiew muezzina jako sygnał autoalarmu. I co??
        • co.ty.powiesz Re: Coś dla jednokomórkowców 19.07.05, 18:52
          zigzaur napisał:

> A jak będę chciał, to wgram sobie śpiew muezzina jako sygnał autoalarmu.
          > I co??

I nic. Rezultat będzie jak wyżej: nadal pozostaniesz jednokomórkowcem...
    • mirmat1 "Mordujcie niewiernych" to brzmi tak melodyjnie 17.07.05, 21:31
      Kazdy islamista bije lbem 5 razy w kierunku Mekki wiec pewnie wielu klepki sie
      poprzewracaly. Wiec moze wzywania do mordow na swojska nute?
    • adas313 Re: Zakaz używania wersetów Koranu jako dzwonków 17.07.05, 22:43
      W zasadzie ten zakaz to wcale nie taki głupi pomysł. Jestem za.

PS.
      Kiedy w Polsce zacznie się szanować konstytucyjny zakaz propagowania ideologii
      totalitarnych (nazizm/komunizm) i zakaże się handlu koszulkami z gębą Che Guevary?
      • zigzaur Re: Zakaz używania wersetów Koranu jako dzwonków 18.07.05, 01:44
        Oraz opowiadania głupot, jakoby za komuny była praca, opieka zdrowotna i
        bezpieczeństwo.

No, "bezpieczeństwo" było.
        Ale w komunistycznym znaczeniu tego słowa.
      • nonprofit Zakaz mordy adasa313 18.07.05, 13:14
        > Kiedy w Polsce zacznie się szanować konstytucyjny zakaz propagowania ideologii
        > totalitarnych (nazizm/komunizm) i zakaże się handlu koszulkami z gębą Che
        Guevary?

Albo nie znasz Konstytucji albo bezczelnie kłamiesz. Odpowiedni zapis
        konstytucyjny brzmi:
        Art. 13.
        "Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących
        się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu,
        faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub
        dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu
        zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie
        struktur lub członkostwa."

Zakaz nie dotyczy więc "propagowania ideologii totalitarnych", a istnienia
        partii politycznych odwołujących się do konkretnych "metod i praktyk".
        Natomiast art. 54 Konstytucji RP zapewnia każdemu prawo do swobody wypowiedzi.
        "Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i
        rozpowszechniania informacji."

Gdyby możliwy był w Polsce zakaz handlu koszulkami ze zdjęciem Guevary, to z
        pewnością znalazłby się także taki, który nie życzyłby sobie oglądania twojej
        mordy.
        • zigzaur Re: Zakaz mordy adasa313 18.07.05, 14:06
          Skoro wolno głosić poglądy, to wyrażam następujący:

Dyrektywa Adolfa Hitlera z wiosny 1941, tak zwany "Komissarbefehl", była godna,
          sprawiedliwa, słuszna i zbawienna. Chodziło tu o nakaz natychmiastowego
          zabijania politruków Krasnoj Armii i NKWD, zaraz po schwytaniu. Wiadomo
          przecież, że byli to zbrodniarze.

Zabicie zbrodniarza to dobra rzecz, nawet jeśli zbrodniarza zabije inny zbrodniarz.
          • nonprofit Re: Zakaz mordy adasa313 19.07.05, 16:36
            Jak widzisz, gadanie bzdur nie jest zabronione!
    • kotek.filemon A u nas? 18.07.05, 13:16
      Gdzieś widziałem "Barkę" na komórkę. Niestety nie mieli na mój model :-(

--
      -
    • edek47 Zaaranzuj sobie lepiej nowy mozg. 18.07.05, 16:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka