Dodaj do ulubionych

Dana to Fredzio

04.08.05, 15:11
zapomniala sie przelogowac, hi,hi

• Re: Fredku
hiperrealizm 04.08.2005 14:54 + odpowiedz

Poczytaj sobie biografie fredziu
www.1939.pl//biografie_pl.htm

• Re: Fredku
dana33 04.08.2005 14:56 + odpowiedz

dobry link, hipciu. poczytam sobie w domu.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27305144&a=27326184

Obserwuj wątek
    • chuchem zapewniam, ze nie... 04.08.05, 15:12
      moge nawet wlasna glowe za to poswiecic :)
      • abigeil4 [...] 04.08.05, 15:19
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • chuchem [...] 04.08.05, 15:36
          • abigeil4 Re: zapewniam, ze nie... 04.08.05, 15:41
            a na czym niby ten moj wulgaryzm ma polegac.
            Zauwazylam ,dzieki wyszukiwarce,ze latasz za dana jak maly pieseczek, ale czy
            to powod , by zaraz tych samych slow uzywac co ona.
            Ona pierwsza napisala,ze jestem "koszmarnie wulgarna" - swoich okreslen ci
            brak.?
            • nierzyd Re: zapewniam, ze nie... 04.08.05, 15:55
              abigeil4 napisała:

> a na czym niby ten moj wulgaryzm ma polegac.

Przeczytalem twoj post dwa razy i tez nie wiem. chyba na tym ze nie nazwalas go
              "glupkiem" i "swinstwem" :))))))
            • chuchem Re: zapewniam, ze nie... 04.08.05, 15:55
              bardzo sie ciesze, ze mysle podobnie jak Dana... ale tego okreslenia niestety
              nie wzialem od niej... przykro mi, ale jakos samo tak mi sie napisalo...

A psy zazwyczaj bywaja nieposluszne...
              • abigeil4 Re: zapewniam, ze nie... 04.08.05, 16:02
                hi,hi,hi samo ci sie tak jakos ...
                Przyjmuje do wiadomosci.Ale zeby mi to bylo ostatni raz, bo przejade sie po
                premii.
                Takie chodzenie na latwizne osmiesza tylko nasz kolektyw i wywleka na wierz
                sprezyny , ktore maja byc ukryte.
                Odmaszerowac.
                • chuchem Re: zapewniam, ze nie... 04.08.05, 16:12
                  abigeil4 napisała:

> hi,hi,hi samo ci sie tak jakos ...
                  > Przyjmuje do wiadomosci.Ale zeby mi to bylo ostatni raz, bo przejade sie po
                  > premii.
                  > Takie chodzenie na latwizne osmiesza tylko nasz kolektyw i wywleka na wierz
                  > sprezyny , ktore maja byc ukryte.
                  > Odmaszerowac.

Bardzo smieszne :P... Bez odbioru...
    • hiperrealizm gini 04.08.05, 15:46
      dana to napewno nie jest fedzio :)
      A już napewno nie w tym wypadku. :D
      hiperrealizm vel abstrakt2003
      • abigeil4 Re: gini 04.08.05, 15:56
        abstrakt,abstrakt , cos mi to mowi...
        Co to znaczy , wg ciebie, ze nie jest Fredziem, a napewno nie w tym wypadku?
        A w jakim wypadku moze byc fredziem , cos krecicie abstrakcie.
        I czemu sie tu tak zaroilo i kazdy glowe daje,,ze ona nie.
        ja sama widze z tego co czytam i sama wnioski wyciagam, m.in z jej rozmowy z
        toba, z tego, ze sie natychmiast za fredziem wstawila, gdy tylko normalni
        ludzie zaczeli sie z duraka nabijac , z podobnej mentalnosci , ktora tylko w
        czolgi wierzy, z przekonania,ze jesli ktos ich krytykuje, to tylko dlatego , ze
        im zazdrosci.
        Wyobrazasz sobie cos takiego ????
        Zazdroscic im czolgow na ulicach.
        Mysmy mieli swoje i dobrze wiesz, ze nikt do nich sympatia nie palal,oprocz
        zboczonmych Ormowcow-zomowcow.
        Spojrz na ten watek Fredzia.
        Kazdy z tych elementow , ktore tu przytaczam jest obecny w dwuglosie.
        Jej i Fredzia
        • chuchem Re: gini 04.08.05, 15:59
          abigeil4 napisała:

> abstrakt,abstrakt , cos mi to mowi...
          > Co to znaczy , wg ciebie, ze nie jest Fredziem, a napewno nie w tym wypadku?
          > A w jakim wypadku moze byc fredziem , cos krecicie abstrakcie.
          > I czemu sie tu tak zaroilo i kazdy glowe daje,,ze ona nie.
          > ja sama widze z tego co czytam i sama wnioski wyciagam, m.in z jej rozmowy z
          > toba, z tego, ze sie natychmiast za fredziem wstawila, gdy tylko normalni
          > ludzie zaczeli sie z duraka nabijac , z podobnej mentalnosci , ktora tylko w
          > czolgi wierzy, z przekonania,ze jesli ktos ich krytykuje, to tylko dlatego ,
          ze
          >
          > im zazdrosci.
          > Wyobrazasz sobie cos takiego ????
          > Zazdroscic im czolgow na ulicach.
          > Mysmy mieli swoje i dobrze wiesz, ze nikt do nich sympatia nie palal,oprocz
          > zboczonmych Ormowcow-zomowcow.
          > Spojrz na ten watek Fredzia.
          > Kazdy z tych elementow , ktore tu przytaczam jest obecny w dwuglosie.
          > Jej i Fredzia

Wiesz... istnieje jeszcze cos takiego, jak styl pisania. Nawet gdyby ominac
          wszystkie bledy Fredzia, to nigdy nie beda podobne do wypowiedzi Dany...
        • hiperrealizm Re: gini 04.08.05, 16:01
          głowy sobie uciąć nie dam ale mam 99% pewności że Dana to nie fredzio :)
          PS
          W każdym wypadku! :D
          ==============================
          Ja im tylko świętości ziemi zazdroszczę :)
          • abigeil4 Re: gini-to nie ja 04.08.05, 16:15
            Ech ta Ziemia Swieta, jasne , ze tak.
            Bo nie tak mialo byc, zgodnie z intencja ONZ-tiu to mialo byc wspolne
            dziedzictwo wszystkich monoteistycznych religii i ich wyznawcow.
            Od Sredniowiecza przez setki lat sunely tam pielgrzymki z calej Europy, Arabom-
            Turkom to nie przeszkadzalo, a teraz szlaban
      • migselv "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 20:34
        Moze wlasnie dlatego krystian71 twierdzil, ze dana to moskowit:-)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26518824&a=26521624
        W kazdym jednak przypadku jest najbardziej popularna osoba na forum:-)))
        • i-love-2-bike Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 20:36
          migselv napisał:

> Moze wlasnie dlatego krystian71 twierdzil, ze dana to moskowit:-)
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26518824&a=26521624
          > W kazdym jednak przypadku jest najbardziej popularna osoba na forum:-)))

oj tak,masz racje,najbardzie popularny kwiat chamstwa.
          • migselv Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 22:48
            Chamstwa na tym forum jest pelno:-(

Jednak to wlasnie danie zostal poswiecony watek, jaki kilka dni temu znalazlem.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4283879&s=0
            612 wpisow, to wedlug nie cos znaczy:-) Czy nie sadzisz, ze to jest oznaka
            popularnosci?
            • i-love-2-bike Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 22:52
              migselv napisał:

> Chamstwa na tym forum jest pelno:-(
              >
              > Jednak to wlasnie danie zostal poswiecony watek, jaki kilka dni temu znalazlem.
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4283879&s=0
              > 612 wpisow, to wedlug nie cos znaczy:-) Czy nie sadzisz, ze to jest oznaka
              > popularnosci?

nie pytaj sie mnie bo ja przeciez jestem tu niepopularna. jak wiadomo reklama
              dzwignia handlu.
              • migselv Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 22:59
                Dlaczego uwazasz, ze nie jestes popularna? Jestes! Przeciez piszesz duzo i
                wypowiadasz sie na kazdy temat. Czy to nie swiadczy o czyms?

I to nie ma nic wspolnego z reklama, przeciez podanego watka nie wymyslilem,
                jest na forum i mozna go poczytac. Ja poczytalem. Jest tam duzo ciekawych
                wpisow.
                • i-love-2-bike Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 23:04
                  migselv napisał:

> Dlaczego uwazasz, ze nie jestes popularna? Jestes! Przeciez piszesz duzo i
                  > wypowiadasz sie na kazdy temat. Czy to nie swiadczy o czyms?
                  >
                  > I to nie ma nic wspolnego z reklama, przeciez podanego watka nie wymyslilem,
                  > jest na forum i mozna go poczytac. Ja poczytalem. Jest tam duzo ciekawych
                  > wpisow.

nie mnie decydowac o mojej popularnosci,ale mysle,ze kazde zachwalanie kto tu
                  palme pierszenstwa niesie jest smieszne,nie uwazasz?kazdy ma tu swoich wrogow i
                  ludzi z ktorymi mozna 3 slowa zamienic, a reszta chyba jest niewazna,a
                  szczegolnie te pienia na czyjas czesc,darujmy sobie tego kina.
                  • migselv Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 23:15
                    Ja osobiscie nie mam tu zadnych wrogow:-) Nie mam tez przyjaciol. Po prostu
                    biore, jak wielu innych, udzial w dyskusjach.

Zareagowalas na moj wpis gdzie podalem link do watka, gdzie dana jest
                    przyrownywana nie do fredzia. Nazwalas ja chamka, wiec napisalem, ze jest watek
                    swiadczacy o czyms innym. Nic poza tym.
                    Ale, jesli sobie zyczysz "darujemy sobie to kino":-)
                    • i-love-2-bike Re: "nu", to znak rozpoznawczy Dany:-) 04.08.05, 23:24
                      migselv napisał:

> Ja osobiscie nie mam tu zadnych wrogow:-) Nie mam tez przyjaciol. Po prostu
                      > biore, jak wielu innych, udzial w dyskusjach.
                      >
                      > Zareagowalas na moj wpis gdzie podalem link do watka, gdzie dana jest
                      > przyrownywana nie do fredzia. Nazwalas ja chamka, wiec napisalem, ze jest watek
                      >
                      > swiadczacy o czyms innym. Nic poza tym.
                      > Ale, jesli sobie zyczysz "darujemy sobie to kino":-)

no to gratulacje,ze kazdy ciebie tu lubi,tylko pozazdroscic i tak trzymac,a co
                      do danusi to trzeba ja ocenic na podstawie jej licznych popisow,nie jednego,tak
                      zwykle robimy, tu moj faworytny cytat:

Re: dobranoc i do jutra
                      Autor: dana33
                      Data: 07.05.2005 01:25

zapewniam cie pajacu, ze jesli mialabym ta mozliwosc, zawisnac ci na szyji, to
                      zrobilabym to natychmiast: nie wytrzymalbys ciezaru i lamiac szyje, glowka by
                      ci zwisnela i..... moze wtedy spuscilabym cie ze sznurka...
        • grzegorz1948 Re: Oj Dana 04.08.05, 21:01
          Dla mnie to nic nowego.Poprostu jak Danusia ma zatwardzenie to musi sobie ulzyc
          jako Fredzio.Ile razy juz tak bylo ze Fredzio ni stad ni z owad poslugiwal sie
          piekna polszczyzna.Danusi poprostu bije za duzo sloneczko izraelskie na tglowke
          i dlatego coraz wiecej pokazuje swoja glupote.Ta najmadrzejsza gwiazda narodu
          wybranego uwaza innych za glupkow,a starym obyczajem nie tylko jej jezeli brak
          argumentow to adwersarza odstemplowac jako antysemity .
          • abigeil4 ciesze sie,ze podzielasz moje zdanie 04.08.05, 21:23
    • upierdliwy Re: Dana to Fredzio 04.08.05, 16:02
      Dana to jedyna bohaterska kobieta tego forum. Ona jest jak czolg co przedziera
      sie do przodu pomimo przeszkod. A wy malenkie karly uczcie sie od niej jak
      powinna wygladac prawdziwa walka na klawiaturze. Gdyby Polska miala takie Dany,
      to Polacy byli by szczesliwsi od Izraelczykow. Czego im zazdroszcze? Takiej
      Dany.
      • hiperrealizm prawde mówi! :) 04.08.05, 16:03
        dać mu wódki!
        • upierdliwy Re: prawde mówi! :) 04.08.05, 16:16
          To do mnie? Bo tu kazdy mysli o sobie, ze prawde mowi.
          Jezeli do mnie, to pozwol, ze wypije Dany zdrowie. Cholera, lubie to babe.
          • abigeil4 Re: prawde mówi! :) 04.08.05, 16:17
            a kto ci kaze nie...
            de gustibus itd
            ja tylko o tym,ze jak ja lubisz to i fredzia tez
            • hiperrealizm Re: prawde mówi! :) 04.08.05, 16:20
              gini ja Dane też lubię
              A fedziem to gardzę!
            • upierdliwy Re: prawde mówi! :) 04.08.05, 16:23
              A czy ja napisalem, ze Fredzia nie lubie? Lubie go, bo mi przypomina dawne
              czasy kabaretow. Kiedy Polak potrafil sie smiac z samego siebie, a nie jak
              dzisiaj, nie wie co to poczucie humoru i bardzo honorowy sie staje nawet tu, na
              tym forum frustratow, starych prukw i pierdzieli i pan na ktore juz nikt nie
              leci, wiec one musza sie same zadowolic i leca na komputer i na biedna Dane.
              Niech sobie Fredzio pisze. Kiedy ide polskimi ulicami, to od razu widze te jego
              krzywe ulice i latarnie. Smieje sie szczerze, bo mam z czego. Zycie jest piekne
              i niech zyja Fredzie!!!!
    • upierdliwy Re: Danusiu, czemu nie grzmisz???!!! :) 04.08.05, 16:34
      To piosenka z kabaretu Pietrzaka, ale jak ulał pasuje do naszej forumowej
      rzeczywistości i długich sporów na temat zmiany świata.
      Czy ozna to porównać do Fredzia? Jeżeli ktoś ma choć odrobinę poczucia humoru,
      to chyba tak. A teraz czekam na gromy.

Fantastyczne przemiany,
      niesłychane reformy,
      nadzwyczajne uchwały,
      oryginalne poglądy,
      radykalne pomysły,
      pomysłowe projekty,
      historyczne decyzje
      i widoczne efekty...
      Tylko drobne pytanie
      dźwięczy w uszach niemiło:
      ile trzeba nazmieniać,
      żeby nic się nie zmieniło?!
      Niebywała odnowa,
      pierestrojka niezwykła,
      przebudowa szałowa,
      bezprzykładna mimikra,
      liberalizm, pluralizm,
      samorządność bajeczna...
      czyli sralis mazgalis,
      gadanina odwieczna!
      I to wredne pytanie
      wraca nam z nową siłą:
      ile trzeba nazmieniać,
      Konstruktywne wizyty,
      przełomowe spotkania,
      epokowe wyniki,
      niebanalne wyzwania,
      wiekopomne umowy,
      pozytywne poparcie,
      pojednanie zbiorowe
      i ogólne zaparcie!
      I to wredne pytanie
      wraca wciąż z nową siłą:
      ile można tak zmieniać,

• smoku_wawelski forum 04.08.05, 18:10

Idac tym tropem bezsensowne jest forum z definicji, a przeciez jego zadaniem
        jest wymiana pogladow miedzy internautami. Sluzy do dyskusji, chociaz tu
        czesciej mamy do czynienia z ciagla produkacja obornika.
    • i-love-2-bike Re: Dana to Fredzio 04.08.05, 18:02
      czy jest ,czy nie jest takie same idiotyzmy kleci,co za roznica pod jakim
      nickiem kto pisze? ani jednego,ani drugiego czytac nie warto,chyba,ze ma sie
      czas na siedzac na kiblu.
    • samsone A Jesus to Mahommed a islam to 04.08.05, 18:11
      milosc.
      • smoku_wawelski =] 04.08.05, 18:12
    • bladatwarz Nie ma to zadnego znaczenia! 04.08.05, 23:05
      Biora kase oboje za robienie magla na forum.

Niech pokaza wreszcvie prymitywy z Azji Mniejszej, jak im sie ukladaja stosunki
      z sasiadami!
      I niech wreszcie przestana zebrac o polskie obywatelstwo potomkowie zydowskich
      zdrajcow calujacych rosyjskie czolgi na polskich zmiemiach wschodnich!

Czekam, az zydzi pokaza jak respektuja prawo miedzynarodowe!
      Czekam, az ,,polski'' minister spraw zagranicznych - Rotfeld wreszcie powie
      czyje interesy reprezentuje!
    • wqrwiony2 Cześć, Danuś - dzio 05.08.05, 02:17
    • wqrwiony2 [...] 05.08.05, 02:18
    • wqrwiony2 Oczywiście - oni aż się kochają! Poza tym Dany w 05.08.05, 02:40
      Netanii nie znają (dane z lata 2004), a Fredzio to dowcip...
      • upierdliwy Re: Oczywiście - oni aż się kochają! Poza tym Dan 05.08.05, 10:23
        Fajnie, ze lubisz Dane. Ja tez ja lubie, bo bez niej to forum jest bez jaj, a
        trzeba przyznac, ze ona je ma. Fredzio jest tez niezly, bo potrafi wqrwic, a o
        to idzie na tym forum. Wszyscy chca byc wqrwieni, aby dyskutowac, bo bez tego,
        to jakos sie nie kreci.
        Jak sie nie ma podniet we wlasnym lozku, to sie je szuka na forum. Tez to
        czynie jak widac i przyznam niezle sie bawie.

wqrwiony2 napisał:

> Netanii nie znają (dane z lata 2004), a Fredzio to dowcip...
        • dana33 Re: Oczywiście - oni aż się kochają! Poza tym Dan 05.08.05, 10:46
          aaaaa, wqrwielszczak cusik napisal? a skad? bo to pora na jego slynne urlopy w
          jakims ciekawym arabskim kraju, ktory potem okazuje sie jakas kafejka
          krakowska..... napisal gdzie jest teraz? bo w zeszlym roku byl "w lewancie"...
          krakowskim, ale to byla zabawa..... zegnal sie co najmniej ze lzami w oczach,
          bylo extra pozegnanie do jego "przyjaciol forumowych", ktorych to on tak "ceni"
          ..... tak ich cenil ze bujal jak najety, opisujac spotkanie w kafejce w
          lewancie z dwoma arabskimi przyjaciolmi.... tlumaczac ze sie bedzie musial
          logowac, bo bedzie pisal z kompa przyjaciol, wiec nie chce ich "narazac"....
          (na co mial ich narazac????), a tu bums, raz go wylogowalo i nie zauwazyl, i
          sie okazalo, ze ta kafejka lewantu znajduje sie w krakowie.... ten to
          ma "talent" w bujaniu ludzi...... ale oczywiscie ciagle oskarza innych....
          nu, nie widze co pisze ten ciuciek, ale wiadomo, ze klamca to pozostanie klamca
          wszystko jedno co pisze.... o jego ulubiencu, generale de arafat juz mowiono,
          ze nawet jak sie go spyta o godzine, to tez sklamie.... wqrwielszczak vel ben
          shaprut vel ebenezum vel bog wie co jeszcze tez wlasnie taki....
          nu, wqrwielszczak, milego piatku gdzies tam w lewancie......
          • abigeil4 prosze mi nie zasmiecac watku 05.08.05, 10:54
            jakimis nudnymi wypocinami sprzed roku.
            I nie obgadywac ludzi za plecami.
            Przynajmniej na tym watku.
            Do watekdla odkrywczych , nowych , ciekawych wpisow i ludzi z otwartymi
            glowami, a nie jedno-dwupostowcow jak Dana.
            Z przykroscia stwierdzam,ze nie bylo mnie prawie rok, ale o Lewancie,Wqur Dana
            rok temu pisala 50 razy
            • dana33 Re: prosze mi nie zasmiecac watku 05.08.05, 14:25
              uj, geilowna czyli lubiezna.... wygasilam cie i nikak nie moglam pojac,
              dlaczego to ja ci ciagle widze.... nu, ale sie wreszcie skapnelam.... ty sie
              piszesz geil przez e, czyli jestes lubiezna, a ja wygasilam przez a, czyli jak
              sie pisze poprawnie abigail.....
              ale zanim cie wygasze przez e, to ci powiem tak, paniusiu:
              ty mi tu rozkazywac nie bedziesz
              ja bede pisac gdzie i co chce
              wqrwielszczaka z jego fantastycznym klamstwem o lewancie i kafejce i cudownych
              arabskich przyjaciolach ktorych nie chcial narazac dlatego sie logowal, to ja
              bede przypominac ciagle ile razy mi sie zechce. i robie to calkiem otwarcie na
              forum, nie za jego plecami. DOSZLO?????? git.
              • abigeil4 Re: prosze mi nie zasmiecac watku 05.08.05, 15:01
                pisalam ci juz zes cielecina?
                No to pisze, nawet nicka nie potrafisz wygasic i zrobilas kuku swojej
                przyjaciolce suraester, tej od wkrecania widelca w zopu, czy butelki szampana,
                bo to ona mnie jako abigail podrabiala, hi,hi
              • i-love-2-bike Re: prosze mi nie zasmiecac watku 05.08.05, 15:04
                dana33 napisała:

> uj, geilowna czyli lubiezna.... wygasilam cie i nikak nie moglam pojac,
                > dlaczego to ja ci ciagle widze.... nu, ale sie wreszcie skapnelam.... ty sie
                > piszesz geil przez e, czyli jestes lubiezna, a ja wygasilam przez a, czyli jak
                > sie pisze poprawnie abigail.....
                > ale zanim cie wygasze przez e, to ci powiem tak, paniusiu:
                > ty mi tu rozkazywac nie bedziesz
                > ja bede pisac gdzie i co chce
                > wqrwielszczaka z jego fantastycznym klamstwem o lewancie i kafejce i cudownych
                > arabskich przyjaciolach ktorych nie chcial narazac dlatego sie logowal, to ja
                > bede przypominac ciagle ile razy mi sie zechce. i robie to calkiem otwarcie na
                > forum, nie za jego plecami. DOSZLO?????? git.

cholera raz cie nazwalam paniusiu i juz mi kradniesz slowka opatentowane tylko
                dla ciebie,rusz glowa,zeby jakies nowy gryps stworzyc leniwa babo.
    • fredzio54 Re: Dana to Fredzio 05.08.05, 11:08
      polacy maja zawsze pretesi jak sie im parawo mowi o majatki i zachowania do
      polskich zydow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka