Dodaj do ulubionych

AMERICAN PIE

04.09.05, 22:56
Ameryka to wielki tygiel:

Ameryka to wielki tygiel. Kiedy go podgrzać, szumowina wypływa na wierzch.

Jim Jarmusch

Obserwuj wątek
    • i-love-china Mimo iz nie lubie USA to az tak zle tam chyba nie 04.09.05, 22:58
      jest....

Byle tylko USA odwalilo sie od Iranu i Tajwanu.....
      A takze niech spadaja z Iraku i Afganistanu.
      A gwarantuje ze wszyscy zaczna kochac USA......
      • nocnylot Re: Mimo iz nie lubie USA to az tak zle tam chyba 04.09.05, 23:12
        To raczej niech Chiny sie w koncu odwala od tego Tajwanu. Cos ci sie pomylilo.
        Albo juz takie towarzysze ci pranie mozgu zrobili...
        nl
        • latinbrand Re: Mimo iz nie lubie USA to az tak zle tam chyba 04.09.05, 23:48
          Nie dyskutuj z tym agentem chinskich spec-sluzb... Wmawia nam, ze ma zone
          chinke, a cale noce spedza na monitorowaniuvtego co dzieje sie tu na forum...
          Cos nieatrakcyjna musi byc ta jego Chinka... :))))
          karola
          • i-love-china Po pierwsze dziewczyne, nie zone...... 05.09.05, 00:10
            Po drugie aktualnie ona jest w Pekinie ( niewazne dlaczego ) wiec mam wolny
            czas.

Po trzecie pamietaj ze Chiny sa kilka stref czasowych dalej niz Polska.

Po czwarte faktycznie ostatnio forum mnie wciagnelo wiec zarywam nocki no ale
            juz niedlugo moja kobietka wraca a wtedy raczej bardzo rzadko bede pojawial sie
            na forum....
            • nocnylot Re: Po pierwsze dziewczyne, nie zone...... 05.09.05, 00:21
              I po piate - niech zyje wolny, niepodlegly i przede wszystkim DEMOKRATYCZNY
              Tajwan! Niech zyje prezyden Chen Sui Bian!!!
              nl
              • i-love-china A co mnie to w sumie obchodzi........ 05.09.05, 00:25
                Niepodlegly czy bedacy czescia Chin.........jezeli tak sie zastanowic to mam to
                w dupie.
                Byle z powodu tej wysepki nie bylo zadnej wojny i tyle......
                • nocnylot Re: A co mnie to w sumie obchodzi........ 05.09.05, 00:27
                  No chyba nie sadzisz, ze jest on czescia Chin... To tylko w marzeniach i
                  urojeniach partyjniakow i nacjonalistow po obu stronach ciesniny...
                  A wojny nie bedzie. Za duzo wszyscy maja do stracenia.
                  nl
                • i-love-2-bike Re: A co mnie to w sumie obchodzi........ 05.09.05, 00:29
                  i-love-china napisał:

> Niepodlegly czy bedacy czescia Chin.........jezeli tak sie zastanowic to mam to
                  >
                  > w dupie.
                  > Byle z powodu tej wysepki nie bylo zadnej wojny i tyle......

ta wysepka wiele lat temu oddzielila sie od tych czerwonych lobuzow,bo miala ich
                  dosyc, wiec niech lepiej to sobie przypomna,gdyz taiwanczycy nie cha byc czescia
                  tego molocha,ociekajacego krwia tych,ktorzy sie im sprzeciwili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka