Dodaj do ulubionych

protesty przeciwko wojnie w Iraku

26.09.05, 01:29
no i felusiak doczekales sie. popularnosc tego buca busza spada na leb na
szyje,jak widac USA to nie izrael,gdzie kazdy cieszy sie z nowych dzialan
wojennych. tysiace protestujacych wyleglo na ulice w waszyngtonie,gdzie
spotkala ich zaledwie gromadka tych,ktorzy dalej chca sie w tej zadymie bawic.
czas skonczyc te niesprawiedliwa wojne i sprowadzic naszych zolnierzy do
domu,bo tu jest ich miejsce.
www.cnn.com/2005/US/09/25/war.rally.ap/index.html
Obserwuj wątek
    • neceser Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 01:32
      Bush, durniu, nie staje do zadnych wyborow i konkursow popularnosci. Moze
      rzadzic tak jak uwaza, polaczku. nawet Kaczor zapewnil ze zostawi swoich
      pajacow w Iraku.

i-love-2-bike napisała:

> no i felusiak doczekales sie. popularnosc tego buca busza spada na leb na
      > szyje,jak widac USA to nie izrael,gdzie kazdy cieszy sie z nowych dzialan
      > wojennych. tysiace protestujacych wyleglo na ulice w waszyngtonie,gdzie
      > spotkala ich zaledwie gromadka tych,ktorzy dalej chca sie w tej zadymie bawic.
      > czas skonczyc te niesprawiedliwa wojne i sprowadzic naszych zolnierzy do
      > domu,bo tu jest ich miejsce.
      > www.cnn.com/2005/US/09/25/war.rally.ap/index.html
      • i-love-2-bike Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 01:34
        neceser wybacz,ale ze szczotka kibelna nie rozmawiam,poczekaj na gabryske,albo
        przyczep sie do kogos innego,na darmowe wdychanie smrodu nie mam ochoty.
        • neceser [...] 26.09.05, 01:43
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • i-love-2-bike neceser do mycia kibli n/t 26.09.05, 01:47

• pndzelek u niej to zboczenie zawodowe :) 26.09.05, 01:49
        cale zycie przy szorowaniu kibelkow i teraz juz o niczym innym nie potrafi
        no i menopauza pewnie odgrywa tez swoja role
        • i-love-2-bike Re: u niej to zboczenie zawodowe :) 26.09.05, 01:51
          pndzelek napisał:

> cale zycie przy szorowaniu kibelkow i teraz juz o niczym innym nie potrafi
          > no i menopauza pewnie odgrywa tez swoja role
          >

mnie tez. w koncu kobita mogla sie nieco wyedukowac,ponoc jest zydowka a te
          ponoc sa madre,ale jak widac sa wyjatki.
      • uninhibited Re: neceser do mycia kibli n/t 26.09.05, 04:04
        pedalownica !!!! ty chyba czesciej te kible jednak myjesz jestem tego pewny
    • felusiak1 Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 02:00
      A tam zaraz wyleglo na ulice w spontanicznym nastroju i temu podobne dyrdymaly.
      Zebralo sie 100 tysiecy ludzi w parku i sobie pogaworzyli. Zreszta gaworzyli ci
      sami, ktorzy spotkali sie w tym samym parku 20 stycznia tego roku.
      Nie podniecaj sie zbytnio a raczej zadaj sobie trud poszukania kto finansuje
      International ANSWER i jaki jest jej kolor.
      W moim podreczniku nie kocha sie komunistow ale rowniez nie chodzi sie na
      antykomunistyczne demonstracje u boku faszystow.
      • i-love-2-bike Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 02:06
        felusiak1 napisała:

> A tam zaraz wyleglo na ulice w spontanicznym nastroju i temu podobne dyrdymaly.
        > Zebralo sie 100 tysiecy ludzi w parku i sobie pogaworzyli. Zreszta gaworzyli ci
        > sami, ktorzy spotkali sie w tym samym parku 20 stycznia tego roku.
        > Nie podniecaj sie zbytnio a raczej zadaj sobie trud poszukania kto finansuje
        > International ANSWER i jaki jest jej kolor.
        > W moim podreczniku nie kocha sie komunistow ale rowniez nie chodzi sie na
        > antykomunistyczne demonstracje u boku faszystow.

po pierwsze nieuku zebralo sie 100000 tych przeciwko wojnie,versus 400 za,czyli
        takich cudakow jak ty. numerki nie klamia felusiak,nawet jesli twoja
        interpretacja jest dziecinnie klamliwa. po drugie podobno mnie zblokowales,czyli
        buhahahahhah felusiak.cindy i jej grupa bije na leb na szyje klamstwa i tania
        propagande malych tchorzykow z twojej partii klamcow.
        • uninhibited Jakie sto tysiecy zaledwie 25 tys nieudacznikow!!! 26.09.05, 04:11
          Ale nawet gdyby ich "az " tyle bylo to ciezko wygrac wybory bedzie hilarci z
          takim elektoratem : roszczeniowe zwiazki zawodowe, organizacje Homo...,
          tudziez bieda na zasilkach !!!!
          Bush w 2009 zastapi Condi albo Gullianii sama wiesz ze demo-pokraci (osly)nie
          maja szans za 3,5 roku , ale ty juz bedziesz w domu stracow do tej pory .
          Brandzluj sie nadal nadzieja ze Oralny wilus bedzie mezem prezydenowej,
          Never !!!!!
        • felusiak1 Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 04:14
          Czy ty nie potrafisz rozmawiac normalnym tonem, bez wyzwisk, wrzasku i
          osobistych przytykow. Nie zeby mnie to bolalo ale dodajac sobie w ten sposob
          animuszu jednoczesnie dyskredytujesz sie jako powazna dyskutantka.
          Twoje zarzuty woben mojego wypotu sa delikatnie mowiac naciagane. Widocznie
          "czytasz" tam to co wytwarza twoja glowka.
          Bardzo sie ciesze, ze twoich bylo tam 100 tysiecy.
          Tak sie sklada, ze w tych samych pomieszczeniach, ktore zajmuje ANSWER ma swoja
          siedzibe tuzin innych organizacji (dwie organizacje do jednego numeru telefonu).
          Miedzy innymi miesci sie tam tez United Worker's Party - kryptokomunistyczna,
          stalinowska organizacja niezadowolonych z zycia lewakow. Wyslij im pare groszy
          to zrobia zadyme na sto dwa i cztery fajerki.
          Zostalas odblokowana przypadkiem, nawet nie wiem jak sie to stalo ale widze, ze
          znowu bede musial wymazac cie z mojego ekranu. Nie znosze magla i oparow brudnej
          ...........
          • i-love-2-bike Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 18:33
            felusiak1 napisała:

> Czy ty nie potrafisz rozmawiac normalnym tonem, bez wyzwisk, wrzasku i
            > osobistych przytykow. Nie zeby mnie to bolalo ale dodajac sobie w ten sposob
            > animuszu jednoczesnie dyskredytujesz sie jako powazna dyskutantka.
            > Twoje zarzuty woben mojego wypotu sa delikatnie mowiac naciagane. Widocznie
            > "czytasz" tam to co wytwarza twoja glowka.
            > Bardzo sie ciesze, ze twoich bylo tam 100 tysiecy.
            > Tak sie sklada, ze w tych samych pomieszczeniach, ktore zajmuje ANSWER ma swoja
            > siedzibe tuzin innych organizacji (dwie organizacje do jednego numeru telefonu)
            > .
            > Miedzy innymi miesci sie tam tez United Worker's Party - kryptokomunistyczna,
            > stalinowska organizacja niezadowolonych z zycia lewakow. Wyslij im pare groszy
            > to zrobia zadyme na sto dwa i cztery fajerki.
            > Zostalas odblokowana przypadkiem, nawet nie wiem jak sie to stalo ale widze, ze
            > znowu bede musial wymazac cie z mojego ekranu. Nie znosze magla i oparow brudne
            > j
            > ...........

zrob to kochany,znaczy sie skresl mnie zupelnie ze swojej listy. boisz sie
            prawdy bo ona jest niewygodna dla ciebie wiec sie chowaj pod stol,ja nie mam
            zamiaru tego robic. co do jezyka to tak samo lzesz jak twoj wuc,wiec nie probuj
            brac mnie na litosc,bo i to nie przejdzie. widze,ze jakbys spocil z tonu,czyzbys
            byl nie w humorze,moze jednak ta cena benzyny cie troche przygasila?
            • felusiak1 Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 18:44
              okropna z ciebie peezda
              • i-love-2-bike Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 18:47
                felusiak1 napisała:

>

widac kulture slowna na kazdym rogu felusiak. musisz byc desperatem skoro nic
                poza tego typu slownictwem do glowy ci nie przychodzi. no coz chlopczyku
                widze,ze masz sporo frustracji i kompleksow,ale twoj swiatek powoli sie
                kurczy,ludzie nie lubia grubianstwa,brukowego ,prymitywnego chamstwa i tanich
                oszustw takich malych tchorzykow jak ty i ci,ktorych ty swoja cherlawa piersia
                bronisz. no bye bye felusiak,musze troche wywierzyc pomieszczenie,bo smierdzi.
                • jennifer5 Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 20:13
                  i-love-2-bike napisała:

> felusiak1 napisała:
                  >
                  > >
                  >
                  > widac kulture slowna na kazdym rogu felusiak. musisz byc desperatem skoro nic
                  > poza tego typu slownictwem do glowy ci nie przychodzi. no coz chlopczyku
                  > widze,ze masz sporo frustracji i kompleksow,ale twoj swiatek powoli sie
                  > kurczy,ludzie nie lubia grubianstwa,brukowego ,prymitywnego chamstwa i tanich
                  > oszustw takich malych tchorzykow jak ty i ci,ktorych ty swoja cherlawa piersia
                  > bronisz. no bye bye felusiak,musze troche wywierzyc pomieszczenie,bo smierdzi.

Spodziewalas sie rzeczowej rozmowy? Ten czlowiek juz nigdy niczego nie
                  zrozumie. Jeszcze rok temu mozna bylo w cos 'wierzyc', jesli ktos byl,
                  powiedzmy... malo domyslny. Dzisiaj tylko bezmyslni nie potrafia dostrzec
                  oszustwa. Szkoda czasu na takiego buca, on juz taki zostanie, dla niego
                  lekarstwa nie ma... i do tego jest zwyklym prostym chamem.

• i-love-2-bike Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 20:59
                    jennifer5 napisała:

>
                    > Spodziewalas sie rzeczowej rozmowy? Ten czlowiek juz nigdy niczego nie
                    > zrozumie. Jeszcze rok temu mozna bylo w cos 'wierzyc', jesli ktos byl,
                    > powiedzmy... malo domyslny. Dzisiaj tylko bezmyslni nie potrafia dostrzec
                    > oszustwa. Szkoda czasu na takiego buca, on juz taki zostanie, dla niego
                    > lekarstwa nie ma... i do tego jest zwyklym prostym chamem.
                    >

nie nie spodziewalam,ze zadnej rozmowy po tym starym komuszym propagatorku
                    wojny. w koncu cyfry nie klamia,nawet jezeli felusiak ich nie rozumie.
                    popularnosc busza,jego metnej wojny i jego polityki spada na leb na szyje. jak
                    widac ludzie musza sie cieszyc niemilosiernie wynikiem jego wizji ekonomicznych
                    i politycznych.
    • woywoy Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 02:57
      www.smh.com.au/ftimages/2005/09/25/1127586741054.html
    • mars_99 Re: protesty przeciwko wojnie w Iraku 26.09.05, 20:23
      ruch rosnie w sile mimo serwilistycznych prowojennych mediow ,w calosci
      w rekach koncernow zbrojeniowych,naftowych i innego badziewa z grona
      przyjaciol Debilja i Dicka..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka