Dodaj do ulubionych

A CO Z BOEINGIEM ???

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 00:42
Witam! Mam pytanie! Spojrzcie na strone:
legnica.daminet.pl/~greyman/pentagon/pentagon.html i powiedzcie co
myslicie na ten temat. Mnie to szczerze mowiac bardzo zaintrygowalo.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kyle_broflovski Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 14.09.02, 02:45
      perso.club-internet.fr/mouv4x8/11Sept01/911Pho01.html
      • Gość: Fax Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 02:59
        Jest lepsze pytanie. Gdzie w takim przypadku jest czwarty samolot. Bo bylo
        skradziono cztery. Jak nie w Pentagon to GDZIE?
        • Gość: Kingfish Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.dyn.optonline.net 14.09.02, 03:42
          Gość portalu: Fax napisał(a):

> Jest lepsze pytanie. Gdzie w takim przypadku jest czwarty samolot. Bo bylo
          > skradziono cztery. Jak nie w Pentagon to GDZIE?

heheheheh Nadal w powietrzu?
        • Gość: Juek Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 14.09.02, 16:27
          www.mirror.co.uk/news/allnews/page.cfm?objectid=12192317&method=full&siteid=50143
    • Gość: Kingfish Nic tu nie ma intrygujacego. Same glupoty!!! IP: *.dyn.optonline.net 14.09.02, 03:13

Mam nadzieję że rozumiesz angielski bo już kiedyś odpowiedziałem Bimiemu na
      angielską wersję strony której link podałeś.
      Tu jest moja odpowiedź, niestety po angielsku:

ijk.netfirms.com/flight77.swf
      • Gość: rypski Re: Nic tu nie ma intrygujacego. Same glupoty!!! IP: *.nyc.rr.com 14.09.02, 03:52
        bravo kingfisz
        Glupota nie ma dna. A teoretycy konspiracji wychodza jak karaluchy ze szpar.
        Na marginesie. W samolocie, ktory uderzyl w Pentagon zginela zona Solicitor
        General Barbara Olson. Solicitor General reprezentuje rzad federalny w Sadzie
        Najwyzszym.

www.cnn.com/SPECIALS/2001/trade.center/victims/AA77.victims.html
        lista ofiat lotut 77

www.spaceimaging.com/gallery/9-11/default.htm#
        zdjecia satelitarne

www.politicsandprotest.org/slideshow
        • Gość: rypski Re: Nic tu nie ma intrygujacego. Same glupoty!!! IP: *.nyc.rr.com 14.09.02, 03:55
          bravo kingfisz
          Glupota nie ma dna. A teoretycy konspiracji wychodza jak karaluchy ze szpar.
          Na marginesie. W samolocie, ktory uderzyl w Pentagon zginela zona Solicitor
          General Barbara Olson. Solicitor General reprezentuje rzad federalny w Sadzie
          Najwyzszym.

www.cnn.com/SPECIALS/2001/trade.center/victims/AA77.victims.html
          lista ofiat lotut 77

www.spaceimaging.com/gallery/9-11/default.htm#
          zdjecia satelitarne

www.politicsandprotest.org/
          slideshow

• Gość: kingfish Re: Nic tu nie ma intrygujacego. Same glupoty!!! IP: *.dyn.optonline.net 14.09.02, 03:56
          Ja ci powiem ze nawet sie juz wstydze ze na takie brednie tyle czasu
          zmarnowalem z tym filmkiem.
          pozdrowienia

Gość portalu: rypski napisał(a):

> bravo kingfisz
          > Glupota nie ma dna. A teoretycy konspiracji wychodza jak karaluchy ze szpar.
          > Na marginesie. W samolocie, ktory uderzyl w Pentagon zginela zona Solicitor
          > General Barbara Olson. Solicitor General reprezentuje rzad federalny w Sadzie
          > Najwyzszym.
          >
          > <a
          href="www.cnn.com/SPECIALS/2001/trade.center/victims/AA77.victims.htm
          >
          l"target="_blank">www.cnn.com/SPECIALS/2001/trade.center/victims/AA77.victims.h
          > tml</a>
          > lista ofiat lotut 77
          >
          > <a href="www.spaceimaging.com/gallery/9-
          11/default.htm#"target="_blank">
          > www.spaceimaging.com/gallery/9-11/default.htm#</a>
          > zdjecia satelitarne
          >
          > <a
          href="http://www.politicsandprotest.org/slideshow"target="_blank">www.politi
          > csandprotest.org/slideshow</a>
        • Gość: Kingfish Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.dyn.optonline.net 14.09.02, 04:00
          podobno nie bylo:

ijk.netfirms.com/2bimi.swf
          • Gość: Fax Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 10:50
            Bardzo "przekonujące". Specyalnie kiedy tlumaczą brak szczątkow duzej
            odlegloscią. To moze są zdjącia z blizkej odleglosci? A oprócz tego sam
            przypominam jak w dzien udezenia slychalem komentarzy o ciązarówce z
            materialymy wybochowymi. Po udezeniu w WTC byli rozpoznawalne szczątki
            samolotu. Nawet silnik, a tu? Tlumaczenia typu 'jak cos bylo to musi to byc
            samolot'.
            • Gość: Kingfish Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.dyn.optonline.net 14.09.02, 15:38
              Gość portalu: Fax napisał(a):

> Bardzo "przekonujące". Specyalnie kiedy tlumaczą brak szczątkow duzej
              > odlegloscią. To moze są zdjącia z blizkej odleglosci? A oprócz tego sam
              > przypominam jak w dzien udezenia slychalem komentarzy o ciązarówce z
              > materialymy wybochowymi. Po udezeniu w WTC byli rozpoznawalne szczątki
              > samolotu. Nawet silnik, a tu? Tlumaczenia typu 'jak cos bylo to musi to byc
              > samolot'.

A setki ludzi na autostradach, w budynkach i domach otaczających Pantagon
              którzy widzieli samolot byli najwyraźniej pod grupową hipnozą. Nie mówiąc o
              radarach na lotniskach wojskowych i cywilnych na których samolot ten zniknął z
              ekranów w miejscu gdzie na mapie znajduje się Pantagon.
              • Gość: andre Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.proxy.aol.com 14.09.02, 16:10
                Samolot ktory uderzyl w Pentagon po prostu calkowicie wyparowal brak elementow
                podwozia(bardzo trwale) czesci z silnikow(wytrzymuja b.wysokie temp.)nie
                wspomne o szczatkach przynajmniej skrzydel i ogona samolotu.Co sie z tymi
                elementami samolotu stalo?.Nigdzie nie widzialem zdjec zeby istnienie ich
                potwierdzalo.
                • Gość: kingfish Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.dyn.optonline.net 14.09.02, 16:55
                  Gość portalu: andre napisał(a):

> Samolot ktory uderzyl w Pentagon po prostu calkowicie wyparowal brak
                  elementow
                  > podwozia(bardzo trwale) czesci z silnikow(wytrzymuja b.wysokie temp.)nie
                  > wspomne o szczatkach przynajmniej skrzydel i ogona samolotu.Co sie z tymi
                  > elementami samolotu stalo?.Nigdzie nie widzialem zdjec zeby istnienie ich
                  > potwierdzalo.

A kto powiedział że nie było żadnych szczątków? To że nie widziałeś nie znaczy
                  że ich nie było. Widziałeś kiedyś moją tyłek? Zapewniam cię że istnieje!
                  Zapominasz że Patangon jest budynkiem militarnym z bardzo ograniczonym
                  dostępem Czy widziałeś kiedyś zdjęcia budynków militarnych w Polsce?
                  Oczywiście że nie ma zdjęć podobnych do zdjęć z NY bo mówimy o budynku
                  militarnym i możesz po prostu wejść na jego teren i pstrykać zdjęcia. Chyba to
                  jest zrozumiałe?

• Gość: andre Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.proxy.aol.com 16.09.02, 11:11
                    Gość portalu: kingfish napisał(a):

> Gość portalu: andre napisał(a):
                    >
                    > > Samolot ktory uderzyl w Pentagon po prostu calkowicie wyparowal brak
                    > elementow
                    > > podwozia(bardzo trwale) czesci z silnikow(wytrzymuja b.wysokie temp.)nie
                    > > wspomne o szczatkach przynajmniej skrzydel i ogona samolotu.Co sie z tymi
                    > > elementami samolotu stalo?.Nigdzie nie widzialem zdjec zeby istnienie ich
                    > > potwierdzalo.
                    >
                    >
                    > A kto powiedział że nie było żadnych szczątków? To że nie widziałeś nie
                    znaczy
                    > że ich nie było. Widziałeś kiedyś moją tyłek? Zapewniam cię że istnieje!

a. twoj tylek g..mnie obchodzi-inni moze beda zainteresowani i co to ma do
                    rzeczy?
                    > Zapominasz że Patangon jest budynkiem militarnym z bardzo ograniczonym
                    > dostępem Czy widziałeś kiedyś zdjęcia budynków militarnych w Polsce?
                    > Oczywiście że nie ma zdjęć podobnych do zdjęć z NY bo mówimy o budynku
                    > militarnym i możesz po prostu wejść na jego teren i pstrykać zdjęcia. Chyba
                    to
                    > jest zrozumiałe?
                    >
                    a. te elementy samolotu(przynajmniej czesc) powinny byc rozrzucone wokol
                    Pentagonu na nie w srodku tego "tego militarnego budynku z b. ograniczonym
                    dostepem"Jezeli jednak jakies czesci samolotu pozostaly po co robic z tego taka
                    tajemnice i doprowadzac do spekulacji jakie na ten temat sie wywiazaly.
                    • kingfish Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego 16.09.02, 14:52

> Gość portalu: kingfish napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: andre napisał(a):
                      > >
                      > > > Samolot ktory uderzyl w Pentagon po prostu calkowicie wyparowal brak
                      > > elementow
                      > > > podwozia(bardzo trwale) czesci z silnikow(wytrzymuja b.wysokie temp.)
                      > nie
                      > > > wspomne o szczatkach przynajmniej skrzydel i ogona samolotu.Co sie z
                      > tymi
                      > > > elementami samolotu stalo?.Nigdzie nie widzialem zdjec zeby istnienie
                      > ich
                      > > > potwierdzalo.
                      > >
                      > >
                      > > A kto powiedział że nie było żadnych szczątków? To że nie widziałeś nie
                      > znaczy
                      > > że ich nie było. Widziałeś kiedyś moją tyłek? Zapewniam cię że istnieje!
                      >
                      > a. twoj tylek g..mnie obchodzi-inni moze beda zainteresowani i co to ma do
                      > rzeczy?
                      > > Zapominasz że Patangon jest budynkiem militarnym z bardzo ograniczonym
                      > > dostępem Czy widziałeś kiedyś zdjęcia budynków militarnych w Polsce?
                      > > Oczywiście że nie ma zdjęć podobnych do zdjęć z NY bo mówimy o budynku
                      > > militarnym i możesz po prostu wejść na jego teren i pstrykać zdjęcia. Chyb
                      > a
                      > to
                      > > jest zrozumiałe?
                      > >
                      > a. te elementy samolotu(przynajmniej czesc) powinny byc rozrzucone wokol
                      > Pentagonu na nie w srodku tego "tego militarnego budynku z b. ograniczonym
                      > dostepem"Jezeli jednak jakies czesci samolotu pozostaly po co robic z tego
                      taka
                      >
                      > tajemnice i doprowadzac do spekulacji jakie na ten temat sie wywiazaly.

A kto robi z tego tajemnice. Wszyscy to tylko ignoruja. Z tego nalezy sie smiac
                      tak jak z tego ze Elvis nadal zyje a nie marnowac czas na jakies dowody.
                      Pantagon jest otoczony innymi budynkami i autostradami. Co tobie sie wydaje ze
                      setki ludzi ktorzy widzieli samolot naprawde widzieli? Ktos na niebie
                      wyswietlil film? A moze to grupowa hipnoza? Zreszta w prasie byly zdjecia,
                      szczegolnie podczas odbudowy, z fragmentami samolotu.

• Gość: szpok Re: Jeszcze cos zapomnialem osamolocie ktorego IP: *.tnt44.mia5.da.uu.net 11.10.02, 04:20
                Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Gość portalu: Fax napisał(a):
                >
                > > Bardzo "przekonujące". Specyalnie kiedy tlumaczą brak szczątkow duzej
                > > odlegloscią. To moze są zdjącia z blizkej odleglosci? A oprócz tego sam
                > > przypominam jak w dzien udezenia slychalem komentarzy o ciązarówce z
                > > materialymy wybochowymi. Po udezeniu w WTC byli rozpoznawalne szczątki
                > > samolotu. Nawet silnik, a tu? Tlumaczenia typu 'jak cos bylo to musi to by
                > c
                > > samolot'.
                >
                >
                > A setki ludzi na autostradach, w budynkach i domach otaczających Pantagon
                > którzy widzieli samolot byli najwyraźniej pod grupową hipnozą. Nie mówiąc o
                > radarach na lotniskach wojskowych i cywilnych na których samolot ten zniknął
                z
                >
                > ekranów w miejscu gdzie na mapie znajduje się Pantagon.
                /i ty napewno ten samolot widziales, przelatujacy juz bez skrzydel.
    • _nemesis No właśnie. co się z nim stało? 15.09.02, 00:48
      Gość portalu: frodo napisał(a):

> Witam! Mam pytanie! Spojrzcie na strone:
      > <a
      href="legnica.daminet.pl/~greyman/pentagon/pentagon.html"target="_bla
      > nk">legnica.daminet.pl/~greyman/pentagon/pentagon.html</a> i powiedzcie co
      > myslicie na ten temat. Mnie to szczerze mowiac bardzo zaintrygowalo.
      > Pozdrawiam.

Człowieku stuknij się w głową. Zdjęcia te nawet nie przedstawiaja tego co tekst
      kolo nich umieszczony stwierdza. Co to za pierdoly? Jak ktoś pisze że na
      zdjęciu widać że samolot uszkodził pierwsze piętro a na zdjęciu cała ściana
      budynk jest nienaruszona to pomyśl zanim uwierzysz w to co czytasz zamiast w to
      co widzisz.
    • bimi Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 11:50
      Nie mogę wręcz uwierzyć, że są na tym forum osoby, które uparcie utrzymują, że
      na Pentagon spadł samolot. Zastanawiam się tylko, czy którakolwiek z tych osób
      tak naprawdę wierzy w to że na Pentagon spadł samolot. Ale przypuszczam, że
      żadna... :)

Moim zdaniem sprawa jest oczywista - trzeba być chyba ślepym albo durnym, żeby
      interesując się tematem nie dojść do jedynych możliwych wniosków.
      No bo co jak co, ale jak można nie widzieć nic dziwnego w tym, że samolot
      zostawił mniejszą dziurę niż powinien?! I to na tyle mniejszą, że nawet ja,
      jako laik wiem, że ona jest kurewsko za mała!!!
      Albo np. to, że walnął w Pentagon akurat tam, gdzie nie było żadnego generała.
      Nie mówiąc już o tym jak walnął - lecący kilkaset km/h, kierowany przez Arabów
      (którzy wzięli ze sobą na lotnisko nawet podręcznik pilotażu) samolot walnął w
      kilkunasto-metrowy murek z precyzją jastrzębia popełniającego kamikaze. :)
      • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 14:31
        bimi napisał:

> Nie mogę wręcz uwierzyć, że są na tym forum osoby, które uparcie utrzymują,
        że
        > na Pentagon spadł samolot. Zastanawiam się tylko, czy którakolwiek z tych
        osób
        > tak naprawdę wierzy w to że na Pentagon spadł samolot. Ale przypuszczam, że
        > żadna... :)
        >
        > Moim zdaniem sprawa jest oczywista - trzeba być chyba ślepym albo durnym,
        żeby
        > interesując się tematem nie dojść do jedynych możliwych wniosków.
        > No bo co jak co, ale jak można nie widzieć nic dziwnego w tym, że samolot
        > zostawił mniejszą dziurę niż powinien?! I to na tyle mniejszą, że nawet ja,
        > jako laik wiem, że ona jest kurewsko za mała!!!

No dobra BIMI skoro jestes tak o tym przekonany pokaz mi dowod ze samolot
        zostawil mniejsza dziure niz powinien. Czekam. Tylko nie pokazuj mi tego
        zdjecia pokazanego powyzej bo ani ty ani ja nie wiemy czy rysunek samolotu jest
        przedstwaiony w prawodlowej propoecji do budynku. Czekam!

> Albo np. to, że walnął w Pentagon akurat tam, gdzie nie było żadnego
        generała.
        > Nie mówiąc już o tym jak walnął - lecący kilkaset km/h, kierowany przez
        Arabów
        > (którzy wzięli ze sobą na lotnisko nawet podręcznik pilotażu) samolot walnął
        w
        > kilkunasto-metrowy murek z precyzją jastrzębia popełniającego kamikaze. :)
        • bimi Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 15:08
          v.c napisała:

> No dobra BIMI skoro jestes tak o tym przekonany pokaz mi dowod ze samolot
          > zostawil mniejsza dziure niz powinien. Czekam. Tylko nie pokazuj mi tego
          > zdjecia pokazanego powyzej bo ani ty ani ja nie wiemy czy rysunek samolotu jes
          > przedstwaiony w prawodlowej propoecji do budynku. Czekam!

Nie żartuj, człowieku! Co, mam ci rozwalić Boeinga o Pentagon, żeby pokazać, że
          zostawi większą dziurę?! Co to w ogóle jest za argument? Wiadomo, że dowodu nie
          mam bo jak bym miał, to nie była by w ogóle tego wątku, a Bush już dawno został
          by zlinczowany przez Amerykanów albo chował by się teraz gdzieś w lasach
          Ameryki Środkowej.

To może pokaż mi dowód, że jak człowiek skoczy z dziesiątego piętra to się nie
          zabije. Pokażasz? Czekam!
          • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 15:59
            bimi napisał:

> v.c napisała:
            >
            > > No dobra BIMI skoro jestes tak o tym przekonany pokaz mi dowod ze samolot
            > > zostawil mniejsza dziure niz powinien. Czekam. Tylko nie pokazuj mi tego
            > > zdjecia pokazanego powyzej bo ani ty ani ja nie wiemy czy rysunek samolotu
            > jes
            > > przedstwaiony w prawodlowej propoecji do budynku. Czekam!
            >
            > Nie żartuj, człowieku! Co, mam ci rozwalić Boeinga o Pentagon, żeby pokazać,
            że
            >
            > zostawi większą dziurę?! Co to w ogóle jest za argument? Wiadomo, że dowodu
            nie
            >
            > mam bo jak bym miał, to nie była by w ogóle tego wątku, a Bush już dawno
            został
            >
            > by zlinczowany przez Amerykanów albo chował by się teraz gdzieś w lasach
            > Ameryki Środkowej.
            >
            > To może pokaż mi dowód, że jak człowiek skoczy z dziesiątego piętra to się
            nie
            > zabije. Pokażasz? Czekam!

To ty przestan zartowac. Preciez to ty napisales:

"Moim zdaniem sprawa jest oczywista - trzeba być chyba ślepym albo durnym, żeby
            interesując się tematem nie dojść do jedynych możliwych wniosków.
            No bo co jak co, ale jak można nie widzieć nic dziwnego w tym, że samolot
            zostawił mniejszą dziurę niż powinien?! I to na tyle mniejszą, że nawet ja,
            jako laik wiem, że ona jest kurewsko za mała!!!"

A moje logiczne pytanie, do czlowieka ktory jest tak pewny ze dziura jest
            mniejsza niz powinna byc, w jaki sposob doszedles do takiego wniosku. Dla
            ciebie wydaje sie to tak oczywiste ze czytajac twoja wypowiedz ja automatycznie
            zrozumialem ze ty masz jakies namiary. Moze szerokosc tej dziury prownana do
            szerokosci samolotu. Moze jesli masz te namiary masz tez jakis dowod jak ten
            samolot wlecial w ten budynek. Moze masz zdiecie ktore pokazuje ze samolotu
            sskrzydla byly ostawione poziomo, pionowo itd. Skoro jestes tak pewny chyba na
            czyms ta pewnosc opierasz?
            • bimi Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 16:10
              v.c napisała:

> A moje logiczne pytanie, do czlowieka ktory jest tak pewny ze dziura jest
              > mniejsza niz powinna byc, w jaki sposob doszedles do takiego wniosku.

A w jaki sposób ty dochodzisz do wniosku, że jak drzwi są za niskie to musisz
              się schylić, żeby nie przyjebać łbem w futrynę? Uczysz się na błędach? Musisz
              se rozwalić łeb, żeby wiedzieć że drzwi były za niskie?
              No cóż, jeśli tak to zapewnim cię, ze są mniej bolesne metody. Wystarczy
              zauważyć, że niektóre drzwi są po prostu za małe. I zapewneim cię też, że
              nauczenie się rozpoznawianie które drzwi są większe do Ciebie, a które mniejsze
              jest możliwe, a nawet dość łatwe.

Podobnie ma się sprawa z dziurami; patrzysz, widzisz i mówisz 'no way' - znaczy
              się nie było żadnego samolotu. A patrząc na dziurę w Pentagonie nie sposób
              powiedzieć nic innego.
              • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 17:17
                bimi napisał:

> v.c napisała:
                >
                > > A moje logiczne pytanie, do czlowieka ktory jest tak pewny ze dziura jest
                > > mniejsza niz powinna byc, w jaki sposob doszedles do takiego wniosku.
                >
                > A w jaki sposób ty dochodzisz do wniosku, że jak drzwi są za niskie to musisz
                > się schylić, żeby nie przyjebać łbem w futrynę? Uczysz się na błędach? Musisz
                > se rozwalić łeb, żeby wiedzieć że drzwi były za niskie?
                > No cóż, jeśli tak to zapewnim cię, ze są mniej bolesne metody. Wystarczy
                > zauważyć, że niektóre drzwi są po prostu za małe. I zapewneim cię też, że
                > nauczenie się rozpoznawianie które drzwi są większe do Ciebie, a które
                mniejsze
                >
                > jest możliwe, a nawet dość łatwe.
                >
                > Podobnie ma się sprawa z dziurami; patrzysz, widzisz i mówisz 'no way' -
                znaczy
                >
                > się nie było żadnego samolotu. A patrząc na dziurę w Pentagonie nie sposób
                > powiedzieć nic innego.

A co to za idiotyczne porownanie. To jest wlasnie dowod ze ty nic nie
                rozumiesz. Jak stoisz przed drzwiami to oczywiscie ze wiesz czy sie zmiescisz
                czy nie. Ale my mowimy o zdjeciu ktore Bog wie z jakiej odleglosci bylo
                zrobione i na dodatek porownujemy ten budynek do samolotu ktorego nie ma na tym
                zdjeciu. Dla kogos tak bardzo pewnego o czym mowi to bardzo kiepskie porownanie
                i kompletny brak dowodu. Twoja odpowiedz powinna byc taka: Nie mam pojecia, tak
                mi sie tylko wydaje. A ty mowisz ze nie mazadnej watpliwosci:-)
                • bimi Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 17:23
                  v.c napisała:

> A co to za idiotyczne porownanie. To jest wlasnie dowod ze ty nic nie
                  > rozumiesz.

Faktycznie - zajebisty dowód. :)
                  A teraz, skoro mi coś już udowodniłeś, to czy byłbyś łaskaw zakończyć rozmowę
                  ze mną i wrócić do rozmowy ze swoimi kolegami.
                  Będę wdzięczny.
                  • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 17:47
                    bimi napisał:

> v.c napisała:
                    >
                    > > A co to za idiotyczne porownanie. To jest wlasnie dowod ze ty nic nie
                    > > rozumiesz.
                    >
                    > Faktycznie - zajebisty dowód. :)

Nie przewracaj naszej dyskusji do gory nogami. To ty wlasnie oglosiles ze
                    jestes pewny i to ja zapytalem sie ciebi dlaczego jestes pewny. Oczywiscie moje
                    pytanie jest nadal bez odpowiedzi. Jedyna rzecz udowodniona w naszej krotkiej
                    rozmowie jest to ze naprawde jestes bardzo dziecinny.

> A teraz, skoro mi coś już udowodniłeś, to czy byłbyś łaskaw zakończyć rozmowę
                    > ze mną i wrócić do rozmowy ze swoimi kolegami.
                    > Będę wdzięczny.

Jeszcze raz: Ja nic ci nie chcialem udowodnic. Ja sie tylko ciebie zapytalem
                    dlaczego jestes tak pewny i sie okazalo ze nie ma powodu. I to skonczylo nasza
                    dyskusje.

• bimi Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 17:47
                      Jest powód
                      • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 17:52
                        bimi napisał:

> Jest powód

Wiem, twoja winda nie dochodzi do gornego pietra.
                        • kochanka Do VC 17.09.02, 13:32
                          Nie zawracaj sobie glowy z tym chorym czlowiekiem. Z nim rozmowa zawsze wyglada
                          tak samo. Najpierw powie cos na co nie ma zadnego dowodu i zadnej podstawy a
                          potem jak zapytany o dowody odpowiada pytaniami. Pod koniec kazdej takiej
                          dyskusji albo znika po chamskim zachowaniu albo mowi ze i tak ma racjie to nie
                          ma oczym mowic. Pare slow kture ty wlasnie tu z nim wymieniles jest do slownie
                          klasyczne BIMI. Nie ma zadnych odpowiedzi na bardzo konkretne pytanie a ale juz
                          staral sie ciebie obrazic i zniknal.

v.c napisała:

> bimi napisał:
                          >
                          > > Jest powód
                          >
                          > Wiem, twoja winda nie dochodzi do gornego pietra.
                          • v.c Re: Do VC 17.09.02, 14:07
                            kochanka napisała:

> Nie zawracaj sobie glowy z tym chorym czlowiekiem. Z nim rozmowa zawsze
                            wyglada
                            >
                            > tak samo. Najpierw powie cos na co nie ma zadnego dowodu i zadnej podstawy a
                            > potem jak zapytany o dowody odpowiada pytaniami. Pod koniec kazdej takiej
                            > dyskusji albo znika po chamskim zachowaniu albo mowi ze i tak ma racjie to
                            nie
                            > ma oczym mowic. Pare slow kture ty wlasnie tu z nim wymieniles jest do
                            slownie
                            > klasyczne BIMI. Nie ma zadnych odpowiedzi na bardzo konkretne pytanie a ale
                            juz
                            >
                            > staral sie ciebie obrazic i zniknal.

Wiedzialem ze nie bedzie odpowiedzi ale mialem nadzieje ze jak pomysli nad
                            pytaniem to sobie uzmyslowi ze to w co wierzy jest zupelnie bez zadnych
                            konkretnych, nawet poszlakowych dowodow. Chyba mi to to wyszlo bo nadal nie ma
                            zadnej logicznej odpowiedzi.

>
                            > v.c napisała:
                            >
                            > > bimi napisał:
                            > >
                            > > > Jest powód
                            > >
                            > > Wiem, twoja winda nie dochodzi do gornego pietra.
                            >
                            >
                            >
                    • Gość: M Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.SBI.COM 16.09.02, 18:12
                      VC,

Bimi to typowy przyklad a-la-conspiracy-theory-mind; zadnego konkretnego (i
                      rzeczywistego) dowodu nie ma, a na pytania odpowiada pytaniami zmieniajac tok
                      dyskusji.
                      Ty pytasz dlaczego Bimi uwaza ze 'A to...', a Bimi na to 'A dlaczego nie
                      B!!!...'
                      Zadnego konkretu, zadnej logiki, tylko pomysly tworczej wyobrazni.

Pozdrawiam.

v.c napisała:

> bimi napisał:
                      >
                      > > v.c napisała:
                      > >
                      > > > A co to za idiotyczne porownanie. To jest wlasnie dowod ze ty nic nie
                      >
                      > > > rozumiesz.
                      > >
                      > > Faktycznie - zajebisty dowód. :)
                      >
                      > Nie przewracaj naszej dyskusji do gory nogami. To ty wlasnie oglosiles ze
                      > jestes pewny i to ja zapytalem sie ciebi dlaczego jestes pewny. Oczywiscie
                      moje
                      >
                      > pytanie jest nadal bez odpowiedzi. Jedyna rzecz udowodniona w naszej krotkiej
                      > rozmowie jest to ze naprawde jestes bardzo dziecinny.
                      >
                      >
                      >
                      > > A teraz, skoro mi coś już udowodniłeś, to czy byłbyś łaskaw zakończyć rozm
                      > owę
                      > > ze mną i wrócić do rozmowy ze swoimi kolegami.
                      > > Będę wdzięczny.
                      >
                      > Jeszcze raz: Ja nic ci nie chcialem udowodnic. Ja sie tylko ciebie zapytalem
                      > dlaczego jestes tak pewny i sie okazalo ze nie ma powodu. I to skonczylo
                      nasza
                      > dyskusje.
                      >
                      >
                      >
                      >
                      • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 19:06
                        Gość portalu: M napisał(a):

> VC,
                        >
                        > Bimi to typowy przyklad a-la-conspiracy-theory-mind; zadnego konkretnego (i
                        > rzeczywistego) dowodu nie ma, a na pytania odpowiada pytaniami zmieniajac tok
                        > dyskusji.
                        > Ty pytasz dlaczego Bimi uwaza ze 'A to...', a Bimi na to 'A dlaczego nie
                        > B!!!...'
                        > Zadnego konkretu, zadnej logiki, tylko pomysly tworczej wyobrazni.
                        >
                        > Pozdrawiam.

Tylko to chcialem udowodnic.

Pzdr
                        V.C.
                      • _nemesis Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 16.09.02, 23:31
                        Gość portalu: M napisał(a):

> VC,
                        >
                        > Bimi to typowy przyklad a-la-conspiracy-theory-mind; zadnego konkretnego (i
                        > rzeczywistego) dowodu nie ma, a na pytania odpowiada pytaniami zmieniajac tok
                        > dyskusji.
                        > Ty pytasz dlaczego Bimi uwaza ze 'A to...', a Bimi na to 'A dlaczego nie
                        > B!!!...'
                        > Zadnego konkretu, zadnej logiki, tylko pomysly tworczej wyobrazni.
                        >
                        > Pozdrawiam.

Zastanawiam sie tylko czy w przypadku Bimi jest to bojna wyobraznia czy
                        kompletny brak wyobrazni. Takiego spisku o ktorym on pisze nie da sie
                        przeprowadzic chyba ze go przeprowadzisz na pustyni albo bezludnej wyspie bez
                        swiadkow. Virginia pustynia ani wyspa nie jest. Tysiace ludzi mieszka i pracuje
                        kolo Pantagonu.
              • alkopolak Bimi,Bimi,Bimi!!! 16.09.02, 23:36
                Dziure w Pentagonie zrobili oczywiscie ci parszywi Zydziole.Jak zreszta i ta w
                twojej odbytnicy.
        • Gość: lolo11 Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 19:35
          v.c napisała:

>
          >
          > No dobra BIMI skoro jestes tak o tym przekonany pokaz mi dowod ze samolot
          > zostawil mniejsza dziure niz powinien. Czekam. Tylko nie pokazuj mi tego
          > zdjecia pokazanego powyzej bo ani ty ani ja nie wiemy czy rysunek samolotu
          jest
          >
          > przedstwaiony w prawodlowej propoecji do budynku. Czekam!

V.C. Zdjecia maja sie do tego, ze wirenie odzwierciedlaja proporcje.
          Podam Tobie pare dowodow ze ta wyrwa jest naprawde "kurewsko zamala" jak to
          napisal BIMI.
          Po pierwsze: Wymiary Pentagonu i samoloty sa rzecza nie podwazalna.
          Wysokosc Pentagonu wynosi 77 Feet (stop) czyli okolo 24 metry. Samolot, ktory
          podobno uderzyl w Pentagon ma rozpietosc skrzydel 38 metry czyli 1.5 razy
          wysokosci Pentagonu. Wyrwa w Pentagonie (po zawaleniu sie budynku) wynosi
          maksymalnie 2/3 wysokosci budynku czyli ok. 16 metrow (42% szerokosci samolotu).
          Po drugie: Samolot dolaczony do zdjecia dokladnie odzwierciedla proporcje
          pomiedzy nim abudynkiem.
          Szerokosc jednego boku Pentagonu wynosi 921 feet czyli 276 metrow. Rozpietosc
          skrzydel (jak wspomnialem wczesniej) wynosi 38 metrow. Oznacza to, ze szerokosc
          samolotu wynosi 1/7 dlugosci boku Pentagonu. I doklafdnie w taka skala jest
          przedstawiona na zdjeciu.
          Jezeli czegos nie zrozumiales, to daj znac.
          Pozdrowienia.
      • Gość: Misiek A Co Z BIMI?? IP: *.milnernet.com 16.09.02, 22:32
        Idz sie gdzies leczyc Bimi bo z tego co przeczytalem twoja choroba jest juz
        bardzo zaawansowana.

bimi napisał:

> Nie mogę wręcz uwierzyć, że są na tym forum osoby, które uparcie utrzymują,
        że
        > na Pentagon spadł samolot. Zastanawiam się tylko, czy którakolwiek z tych
        osób
        > tak naprawdę wierzy w to że na Pentagon spadł samolot. Ale przypuszczam, że
        > żadna... :)
        >
        > Moim zdaniem sprawa jest oczywista - trzeba być chyba ślepym albo durnym,
        żeby
        > interesując się tematem nie dojść do jedynych możliwych wniosków.
        > No bo co jak co, ale jak można nie widzieć nic dziwnego w tym, że samolot
        > zostawił mniejszą dziurę niż powinien?! I to na tyle mniejszą, że nawet ja,
        > jako laik wiem, że ona jest kurewsko za mała!!!
        > Albo np. to, że walnął w Pentagon akurat tam, gdzie nie było żadnego
        generała.
        > Nie mówiąc już o tym jak walnął - lecący kilkaset km/h, kierowany przez
        Arabów
        > (którzy wzięli ze sobą na lotnisko nawet podręcznik pilotażu) samolot walnął
        w
        > kilkunasto-metrowy murek z precyzją jastrzębia popełniającego kamikaze. :)
    • bimi Nosz, co za ludzie?! 17.09.02, 12:00
      Nie dość, że kłamią, to jeszcze prezentują elementarny brak kultury! :)

A swoją drogą nie odpisaliście panu kyle_broflovski co sądzicie o stronie, do
      której adres podał:
      perso.club-internet.fr/mouv4x8/11Sept01/911Pho01.html

No więc, co o niej sądzicie? To arabska propaganda czy przejaw kolejnego
      chorego umysłu? A może to też moja sprawka? :)

A właśnie: czy wiecie, że stron tego typu są w internecie tysiące? Czy macie na
      to jakąś teorię? Zbiorowa, ogólnoświatowa schozofrenia połączona z
      halucynacjami i rozwojem spiskowej teorii dziejów? :)
      A może po prostu... nieeee! Gdzie tam?! Przecież Żydzi to taki dobry naród -
      nigdy by czegoś tak strasznego nie zrobili. :) Co innego to parszywe
      arabstwo! ;))
      • v.c Bimi, Bimi, twoja naiwnosc jest rozbrajajaca 17.09.02, 14:02
        bimi napisał:

> Nie dość, że kłamią, to jeszcze prezentują elementarny brak kultury! :)
        >
        > A swoją drogą nie odpisaliście panu kyle_broflovski co sądzicie o stronie, do
        > której adres podał:

Co sadzimy o tej stronie? Ty znowu chyba zartujesz. Pelno pytan i zadnych
        dowodow. Taka strona imponuje tylko dziecia. Pokaz mi chociaz jedna rzecz na
        tej stronie ktora ma jakiekolwiek znaczenie albo jest jakims dowodem? Same
        pytania!!

Na przyklad pierwsze zdjecie Pantagonu z takim podpisem:
        U.S. Army conducted mass casualty drill (MASCAL) for plane crash into
        Pentagon … almost one year before the real attack on 9/11. Finally the
        Military executive was prepared for such an attack !

Pomysl naiwniaku skad ktos wie ze tam byly jakies tego rodzaju cwiczenia? Ty
        widzisz zdjecie ktore nie wiesz kidy bylo zrobione, ktore nie ma nic do
        czynienia z tekstem i juz naiwnie wierzysz w tekst. Dziecko ile ty masz lat?

A moze to:
        Zdjecie fragmentu czegos? Z takim podpisem:

First material Pentagon proof that it was a Boeing that hit the building? (Who
        can identify this bit of un burnt metal? ...part of a helicopter?) This object
        was photographed at the identical but much further away from the building (See
        A0063). Has this object just been placed to be photographed?

Pytania mozna zadawac do konca zycia naiwniaku ale pytanie nie jest zadnym
        dowodem. Tylko twoja naiwnosc przywiazuje jakies znaczenie do pytan bez
        odpowiedzi.

Zreszta na tej stronie sa przynajmniej 4 zdjecia z kawalkami samolotu. Ty chyba
        spodziewales sie zdjecia z calyn samolotem na trawniku Pantagonu z pilotem
        machajacym do ciebie przez okno.

Najlepszym dowodem jest chyba zdjecie ztym podpisem:

Are these Pentagon staff carrying away the remains of the missile which had
        pierced the first three Pengagon buildings(E,D,C) and landed in the large
        outside alley between the buidings ring C and B?

Tak naiwniaku oni niosa na plecach Bombe ktora wybuchla !!HEHEHEHEHEHEH

To co niosa naiwniaku jest przenosny garaz ktorych w US jest pelno. Tanie,
        przenosne, tymczasowe garaze sa bardzo czesto uzywany podczas takich akcji
        ratunkowych i zreszta na wielu budowach.

A moze ty naiwniaku powiesz mi ktore zdjecie ciebie o czyms przekonalo?
        Tobie dzieciaku mozna wszystko wmowic. Wystarczy zadac pytania poniewaz ty
        najwyrazniej nie widzisz roznicymiedzy pytaniem a odpowiedzia.

> <a href="perso.club-
        internet.fr/mouv4x8/11Sept01/911Pho01.html"target="_
        > blank">perso.club-internet.fr/mouv4x8/11Sept01/911Pho01.html</a>
        >
        > No więc, co o niej sądzicie? To arabska propaganda czy przejaw kolejnego
        > chorego umysłu? A może to też moja sprawka? :)
        >
        > A właśnie: czy wiecie, że stron tego typu są w internecie tysiące? Czy macie
        na
        >
        > to jakąś teorię? Zbiorowa, ogólnoświatowa schozofrenia połączona z
        > halucynacjami i rozwojem spiskowej teorii dziejów? :)
        > A może po prostu... nieeee! Gdzie tam?! Przecież Żydzi to taki dobry naród -
        > nigdy by czegoś tak strasznego nie zrobili. :) Co innego to parszywe
        > arabstwo! ;))
        • _nemesis No wlasnie! 17.09.02, 14:15
          Ogladam strone ktora nam podales i mam takie same pytanie. Czy ty Bimi widzisz
          cos na tej stronie co ciebie przekonalo ze nie bylo zadnego samolotu? Czy ty i
          ja ogladamy ta sama strone? Bo mi na razie nie udalo sie znalesc niczego
          podejzanego, nie mowiac juz o dowodach.
        • Gość: Lolo11 Re: Dowody!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 20:11
          Czy ktorys z dyskutantow moglby przedsstawic choc jeden dowod na to, ze w
          Pentagon uderzyl Boenig 757!!!!!!!!
          Czekam z niecierpliwoscia!!!!!
          Juz widze jak zwolennicy "teorii Bush'a" ustawiaja sie w kolejce do forum aby
          zasypac mnie DOWODAMI!!!!
          • Gość: lolo11 Re: V.C do boju!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 20:26
            Nie ma chetnych?
          • v.c Re: Dowody!!!!!!! 17.09.02, 21:29
            Gość portalu: Lolo11 napisał(a):

> Czy ktorys z dyskutantow moglby przedsstawic choc jeden dowod na to, ze w
            > Pentagon uderzyl Boenig 757!!!!!!!!
            > Czekam z niecierpliwoscia!!!!!
            > Juz widze jak zwolennicy "teorii Bush'a" ustawiaja sie w kolejce do forum aby
            > zasypac mnie DOWODAMI!!!!

A co tu jest do udawadniania? Setki ludzi widzialo samolot a ty sie pytasz o
            dowod? Takiego czegos nie da sie ukryc czy wymyslic. Za duzo ludzi po prostu to
            widzialo!
            • v.c Re: Dowody!!!!!!! 17.09.02, 22:05
              v.c napisała:

> Gość portalu: Lolo11 napisał(a):
              >
              > > Czy ktorys z dyskutantow moglby przedsstawic choc jeden dowod na to, ze w
              > > Pentagon uderzyl Boenig 757!!!!!!!!
              > > Czekam z niecierpliwoscia!!!!!
              > > Juz widze jak zwolennicy "teorii Bush'a" ustawiaja sie w kolejce do forum
              > aby
              > > zasypac mnie DOWODAMI!!!!
              >
              >
              > A co tu jest do udawadniania? Setki ludzi widzialo samolot a ty sie pytasz o
              > dowod? Takiego czegos nie da sie ukryc czy wymyslic. Za duzo ludzi po prostu
              to
              >
              > widzialo!

Ja zawsze myslalem ze jeden swiadek jest warty 1000 dowodow.
              A tu tylu ludzi zostalo zaczarowanych!
              • Gość: Lolo11 Re: Dowody!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 22:15
                v.c napisała:

> v.c napisała:
                >
                > > Gość portalu: Lolo11 napisał(a):
                > >
                > > > Czy ktorys z dyskutantow moglby przedsstawic choc jeden dowod na to,
                > ze w
                > > > Pentagon uderzyl Boenig 757!!!!!!!!
                > > > Czekam z niecierpliwoscia!!!!!
                > > > Juz widze jak zwolennicy "teorii Bush'a" ustawiaja sie w kolejce do f
                > orum
                > > aby
                > > > zasypac mnie DOWODAMI!!!!
                > >
                > >
                > > A co tu jest do udawadniania? Setki ludzi widzialo samolot a ty sie pytasz
                > o
                > > dowod? Takiego czegos nie da sie ukryc czy wymyslic. Za duzo ludzi po pros
                > tu
                > to
                > >
                > > widzialo!
                >
                > Ja zawsze myslalem ze jeden swiadek jest warty 1000 dowodow.
                > A tu tylu ludzi zostalo zaczarowanych!
                Tak, jak wspominalem, swiadek ktorego zeznania nie mozna zweryfikowac nie nie
                jest wart polowy dowodu, nie mowiac o 1000.
                Czy moglbys podac mi choc jeden przyklad takiego swiadka i jego zeznanie.
            • Gość: lolo11 Re: Dowody!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 22:09
              v.c napisała:

>
              > aby
              >
              >
              > A co tu jest do udawadniania? Setki ludzi widzialo samolot a ty sie pytasz o
              > dowod? Takiego czegos nie da sie ukryc czy wymyslic. Za duzo ludzi po prostu
              to
              >
              > widzialo!
              Bzdury!!!!! Z relacji naocznych swiadkow (podanych w amerkanskich mediach)
              wynika, owszem widzieli i slyszeli nisko przelatyjacy samolot, ale zaden nie
              byl w stanie okreslic, jaki to byl samolot i zaden ze swiadkow nie widzial
              chwili uderzenia samolotu w budynek. Do publicznej wiadomosci nie bylo podane
              zadne dane swiadkow a jedynie ich cytaty, ktore nie sa mozliwe do
              zweryfikowania przez niezalezne media.
              Tak, ze te zeznania, ktorych nie mozna zweryfikowac nie sa dowodem, ze wlasnie
              Boenig 757 uderzyl w Pentagon.
              Moze inny dowod?
              Pozdrowienia
          • pulsprawdziwy Dowody??????? 18.09.02, 07:13

> Czy ktorys z dyskutantow moglby przedsstawic choc jeden dowod na to, ze w
            > Pentagon uderzyl Boenig 757!!!!!!!!
            > Czekam z niecierpliwoscia!!!!!
            > Juz widze jak zwolennicy "teorii Bush'a" ustawiaja sie w kolejce do forum aby
            > zasypac mnie DOWODAMI!!!!

A jak ja ci powiem ze widzialem wczoraj fruwajacego psa czy ja ci bede musial
            udowodnic ze go widzialem czy ty mi musisz udowodnic ze ja go nie widzialem.
            Wasz pies fruwa a wy chcecie nagle teraz bez zadnych, absolutnie zadnych
            dowodow, zeby reszta swiata wam udowodnila zy wy tego nie widzieliscie.
            • Gość: Lolo11 Re: Dowody??????? IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 20:50
              pulsprawdziwy napisała:

>
              > aby
              >
              > A jak ja ci powiem ze widzialem wczoraj fruwajacego psa czy ja ci bede musial
              > udowodnic ze go widzialem czy ty mi musisz udowodnic ze ja go nie widzialem.
              > Wasz pies fruwa a wy chcecie nagle teraz bez zadnych, absolutnie zadnych
              > dowodow, zeby reszta swiata wam udowodnila zy wy tego nie widzieliscie.

Aha!!! Wg Ciebie to w Pentagon mogl udezyc fruwajacy pies. Ciekawe!!!
              No, ale na to tez nie masz dowodow! A moze pamietasz jakiej byl rasy?
              To byl pudelek czy jakis wilczur? A jakie mial kly?
      • pulsprawdziwy Bimi czyli nastepna strona dla NAIWNIAKOW! 18.09.02, 07:19
        Ktore zdjecie na tej stonie jest dla ciebie przekonywujace?

bimi napisał:

>
        > której adres podał:
        > <a href="perso.club-
        >
        >
        na
        >
        > arabstwo! ;))
      • pulsprawdziwy Bimi ta strona jest bardzo wymowna. 22.09.02, 15:23
        Wymowna w tym ze jestes blaznem. Co widzisz na tej stronie przekonywujacego?

bimi napisał:

>
        > której adres podał:
        > <a href="perso.club-
        >
        >
        na
        >
        > arabstwo! ;))
    • Gość: andre Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 14:20
      Znam Waszyngton i wiem,ze wokol Pentagonu jest duzo wolnego niezabudowanego
      miejsca .W tej czesci Pentagonu gdzie "uderzyl" samolot jest nawet rozlegly pas
      zieleni.Nie znaleziono nic z konstrukcji samolotu nawet czarnej skrzynki-nic na
      ten temat nie opublikowano w zadnej amerykanskiej gazecie- olbrzymi samolot
      znikl jak kamfora.
      Jest rowniez argumet za ..ludzie widzieli.W amerykanskiej TV -szczegolnie mozna
      czesto ogladac programy o UFO i wypowiedzi ludzi!!setek ludzi, ktorzy to
      widzieli,mieli kontakt z "ufoludkami" ,podrozowali z nimi itd.Mowia to tak
      przekonywujaco przed kamerami TV, ze czasami czlowiek sklonny jest uwiezyc w te
      bzdury. Reasumujac po jaka cholere jest robic z tej sprawy(Pentagon) jakas
      tajemnice skoro widzialo to setki ludzi!!
      P.s. z 4 samolotu ktory udezyl z olbrzymim impetem w ziemie pozostalo jednak
      sporo elementow w tym czarna skrzynka-nie udalo sie jej jednak rozczytac sic.
      • Gość: trigger Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:33
        Wyjaśnienie jest proste. Katastrofa była zaaranżowana. Samolot został w
        ostatniej chwili przeteleportowany przez kosmotów, którzy jednocześnie walnęli
        w Pentagon z lasera/blastera. To tłumaczy brak szczątków jak też nie pasujący
        do samolotu kształt dziury po wybuchu. Podobnie było z Elvisem.
      • _nemesis Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 17.09.02, 14:38

> Znam Waszyngton i wiem,ze wokol Pentagonu jest duzo wolnego niezabudowanego
        > miejsca .W tej czesci Pentagonu gdzie "uderzyl" samolot jest nawet rozlegly
        pas
        >
        > zieleni.Nie znaleziono nic z konstrukcji samolotu nawet czarnej skrzynki-nic
        na
        >
        > ten temat nie opublikowano w zadnej amerykanskiej gazecie- olbrzymi samolot
        > znikl jak kamfora.

O czym tymowisz? przeciez nikt niczego nawet nie prubowal udowodnic bo takie
        zarzuty sa absurdale. Zobacz powyzej link ktory Bimi nam podal. Tam sa zdjecia
        z fragmentami samolotu.

> Jest rowniez argumet za ..ludzie widzieli.W amerykanskiej TV -szczegolnie
        mozna
        >
        > czesto ogladac programy o UFO i wypowiedzi ludzi!!setek ludzi, ktorzy to
        > widzieli,mieli kontakt z "ufoludkami" ,podrozowali z nimi itd.Mowia to tak
        > przekonywujaco przed kamerami TV, ze czasami czlowiek sklonny jest uwiezyc w

Fajne porownanie.
        Ale jesli znasz Virginie to wiesz ze taki samolot jesli spadal na Pantagon
        bylby i byl widoczny przez Setki ludzi z kilometrow oddalonych od Pantagonu.
        Porownanie tego do kogos kto widzial UFO jest smieszne. Zreszta dlaczego
        myslisz ze ten ktos nie widzial UFO?

te
        >
        > bzdury. Reasumujac po jaka cholere jest robic z tej sprawy(Pentagon) jakas
        > tajemnice skoro widzialo to setki ludzi!!

Kto robi tajemnice?

> P.s. z 4 samolotu ktory udezyl z olbrzymim impetem w ziemie pozostalo jednak
        > sporo elementow w tym czarna skrzynka-nie udalo sie jej jednak rozczytac sic.

Prawie zadnych i pamietaj ze udezyl w otwarte pole a nie w budynek w ktorym
        pozniej sie spalil w swoim wlasnym paliwie. Pamietaj tez ze palace sie paliwo
        stopilo w NY stal w WTC a my mowimy tylko o aluminiowym samolocie.
        • Gość: - Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: 168.103.126.* 17.09.02, 21:11
          NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
          ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE. Amerykanska telewizja i BBC probowaly
          podwazyc te dowody i przedstawily film dokladnie taki sam bez najmniejszego
          sladu samolotu. Podobnie jak Alan Derschkovitz ktory najpierw powiedzial na
          telewizji ze nie ulega kwesti ze OJSimpson jest rzeznikiem, potem budowal z
          zaplecza wszystkie argumenty obrony i w koncu OJS uniewinniono. Byla to
          wspaniala praktyka zeby odwracac kota ogonem. Czesc naszych dyskutantow sluzy
          wlasnie takiej propagandzie. Nikt nie ma watpliwosci kto byl terrorysta.
          • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 17.09.02, 21:33
            Gość portalu: - napisał(a):

> NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
            > ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE.

O ktorych zdjeciach mowisz i co na nich widac czy niewidac?

Amerykanska telewizja i BBC probowaly
            > podwazyc te dowody i przedstawily film dokladnie taki sam bez najmniejszego
            > sladu samolotu.

Tak jaki to program widziales na ten wlasnie temat w amerykanskiej telewizji.
            Moze troche klamiesz?

Podobnie jak Alan Derschkovitz ktory najpierw powiedzial na
            > telewizji ze nie ulega kwesti ze OJSimpson jest rzeznikiem, potem budowal z
            > zaplecza wszystkie argumenty obrony i w koncu OJS uniewinniono. Byla to
            > wspaniala praktyka zeby odwracac kota ogonem. Czesc naszych dyskutantow sluzy
            > wlasnie takiej propagandzie. Nikt nie ma watpliwosci kto byl terrorysta.
            • Gość: - Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: 168.103.126.* 17.09.02, 22:55
              TO BYL JEDEN Z KOMERCJALNYCH KANALOW, KRYTYKOWALI TEGO FRANCUZA ZA SIANIE
              DYZINFORMACJI. POSLUGIWALI SIE TYM SAMYM FILMEM KTORY ON UZYL W SWOJEJ
              ANALIZIE. ICH ARGUMENT BYL JEDEN - WSZYSTKO CO ON PISZE JEST NIEPRAWDA.
              DOKLADNIE TO SAMO CO ROBI DRUGA POLOWA DYSKUTANTOW NA TYM FORUM. ONI WIERZA W
              TO ZE WZGLEDOW SWOJEGO PATRIOTYZMU, MY WIERZYMY W DOWODY - JAK DOTAD ICH NIE MA.
              • kochanka Znowu ty klamczuychu? Danielku? 17.09.02, 23:06

> TO BYL JEDEN Z KOMERCJALNYCH KANALOW, KRYTYKOWALI TEGO FRANCUZA ZA SIANIE
                > DYZINFORMACJI. POSLUGIWALI SIE TYM SAMYM FILMEM KTORY ON UZYL W SWOJEJ
                > ANALIZIE. ICH ARGUMENT BYL JEDEN - WSZYSTKO CO ON PISZE JEST NIEPRAWDA.
                > DOKLADNIE TO SAMO CO ROBI DRUGA POLOWA DYSKUTANTOW NA TYM FORUM. ONI WIERZA W
                > TO ZE WZGLEDOW SWOJEGO PATRIOTYZMU, MY WIERZYMY W DOWODY - JAK DOTAD ICH NIE
                MA

My dobrze wiemy ze ty WIERZYSZ W DOWODY ktorych DOTAD NIE MA.:-)
                Zrteszta ty wierzysz i w inne wariactwa. Wierzysz ze Polakow mordowano w
                Teksasie po II wojnie swiatowej, wierzysz ze USA specjalnie planuje inflacje,
                wierzysz ze twoj kolego ktory przzyl WTC dostal tyle kasy ze kupil wyspy i
                palace, wierzysz ze w USA Rabin moze byc sedzia a ksiadz nie. Ty wierzysz w
                niewiarygodne i nieprawdziwe rzeczy. Ty wymyslasz w to co wierzysz na
                poczekaniu bo jestes paskudnym klamczuchewm

> .
                • Gość: - Re: Znowu ta klamczucha ? kochanka? IP: 168.103.126.* 18.09.02, 00:09
                  dawno cie czytalem, widocznie rozsiewasz swoje wredne klamstwa i propagande
                  tylko na specjalne okazje. Twoi mecenasi obcieli twoja gaze bo poprostu skutki
                  twojej roboty sa odwrotne od zamierzonych. popatrz sie na Forum! wiekszosc
                  ludzi ma otwarte oczy.
                  • kochanka Re: Znowu ta klamczucha ? kochanka? 18.09.02, 00:47

> dawno cie czytalem, widocznie rozsiewasz swoje wredne klamstwa i propagande
                    > tylko na specjalne okazje. Twoi mecenasi obcieli twoja gaze bo poprostu
                    skutki
                    > twojej roboty sa odwrotne od zamierzonych. popatrz sie na Forum! wiekszosc
                    > ludzi ma otwarte oczy.

Tak Danielku oczy masz otwarte ale glowa niestety w dupie.
            • Gość: Lolo11 Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.proxy.aol.com 17.09.02, 23:17
              v.c napisała:

> Gość portalu: - napisał(a):
              >
              > > NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
              > > ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE.
              >
              >
              > O ktorych zdjeciach mowisz i co na nich widac czy niewidac?
              >
              V.C! Domagales sie od Bimi dowodow , ze samolot Boenig 757 zostawil duzo
              mniejsza wyrwe niz powinien. Nie wiem czy czytales moj poprzedni post, dlatego
              jeszcze raz powtorze:
              napisal BIMI.
              maksymalnie 2/3 wysokosci budynku czyli ok. 16 metrow (42% szerokosci samolotu).
              pomiedzy nim abudynkiem.
              Pozdrowienia.

• Gość: - Re: Do lolo IP: 168.103.126.* 18.09.02, 00:15
                oczywiscie ze kazdy to widzi co piszesz, litania nie wyjasnionych sprwa jest
                dluga - np podano nazwiska 19 terrorystow odpowiedzialnych za 9/11. 7 albo 11 z
                nich zyje, czy ktos to wyjasnil? A kamery, a gielda, a szkoly. my znamy te
                pytania wszyscy. Tylko kochanka nazywa kazdego kto te pytania zadaje - klamca
                itd. Kiedys to wyjdzie na wierzch, O tym pisze sie na internecie
              • Gość: Kingfish Do LOLO11 też..O 24 METRACH+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+ IP: *.dyn.optonline.net 18.09.02, 03:10
                Nie wiem naprawdę skąd się biorą miłośnicy spisków i konspiracji? Nie wiem
                dlaczego przy każdej dyskusji zamiast pokazać komuś chociaż jeden dowód,
                absurdalnego wymysłu czyjejś bujnej wyobraźni, oni zawsze przekręcają wszystko
                do góry nogami i domagają się od reszty świata dowodów na rzeczy zupełnie jasne
                i ogólnie przyjęte za faktyczne czy normalne.

A teraz odpowiedz dla Lolo11:

Nie wiem gdzie zdobyłeś namiary Pantagonu ale zakładam że z konkretnego źródła
                które nam podasz.
                Ale na razie przyjmuję je za wiarygodne.
                Ciekaw jestem dlaczego jesteś tak strasznie pewny że proporcje pokazane na tym
                zdjęciu są prawidłowo zachowane?
                Ja patrząc się na te zdjęcie, na oko, naprawdę nie jestem w stanie tego ocenić.
                Ale po co na oko kiedy możemy podejść do tego bardziej konkretnie i sprawdzić
                czy to co myślisz że widzisz naprawdę widzisz czy tylko chcesz widzieć:

ijk.netfirms.com/24m.swf

> v.c napisała:
                >
                > > Gość portalu: - napisał(a):
                > >
                > > > NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
                > > > ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE.
                > >
                > >
                > > O ktorych zdjeciach mowisz i co na nich widac czy niewidac?
                > >
                > V.C! Domagales sie od Bimi dowodow , ze samolot Boenig 757 zostawil duzo
                > mniejsza wyrwe niz powinien. Nie wiem czy czytales moj poprzedni post,
                dlatego
                > jeszcze raz powtorze:
                > V.C. Zdjecia maja sie do tego, ze wirenie odzwierciedlaja proporcje.
                > Podam Tobie pare dowodow ze ta wyrwa jest naprawde "kurewsko zamala" jak to
                > napisal BIMI.
                > Po pierwsze: Wymiary Pentagonu i samoloty sa rzecza nie podwazalna.
                > Wysokosc Pentagonu wynosi 77 Feet (stop) czyli okolo 24 metry. Samolot, ktory
                > podobno uderzyl w Pentagon ma rozpietosc skrzydel 38 metry czyli 1.5 razy
                > wysokosci Pentagonu. Wyrwa w Pentagonie (po zawaleniu sie budynku) wynosi
                > maksymalnie 2/3 wysokosci budynku czyli ok. 16 metrow (42% szerokosci
                samolotu)
                > .
                > Po drugie: Samolot dolaczony do zdjecia dokladnie odzwierciedla proporcje
                > pomiedzy nim abudynkiem.
                > Szerokosc jednego boku Pentagonu wynosi 921 feet czyli 276 metrow. Rozpietosc
                > skrzydel (jak wspomnialem wczesniej) wynosi 38 metrow. Oznacza to, ze
                szerokosc
                >
                > samolotu wynosi 1/7 dlugosci boku Pentagonu. I doklafdnie w taka skala jest
                > przedstawiona na zdjeciu.
                > Jezeli czegos nie zrozumiales, to daj znac.
                > Pozdrowienia.
                >
                • Gość: Kingfish Przepraszam z pomylke:-) IP: *.dyn.optonline.net 18.09.02, 03:21
                  Lolo11 ty w zasadzie nie pisales o proporcjach ale napisales:
                  " Samolot dolaczony do zdjecia dokladnie odzwierciedla proporcje pomiedzy nim
                  abudynkiem."

• gelatik_ Jak kazdy dowod spiskowcow-do dupy 18.09.02, 14:18
                  Po co marnowac czas z Lolo, Bimi i jemu podobnym.Oni zawsze wymysla cos
                  zupelnie nieprawdopodobnego i beda to bronic uzbrojeni w nic tylko w naiwnosc
                  brak zrozumienia podstawowych ogolnie przyjetych rzeczy i nakarmiona tym
                  brakiem wiedzy bujna wyobraznia!

> Nie wiem naprawdę skąd się biorą miłośnicy spisków i konspiracji? Nie wiem
                  > dlaczego przy każdej dyskusji zamiast pokazać komuś chociaż jeden dowód,
                  > absurdalnego wymysłu czyjejś bujnej wyobraźni, oni zawsze przekręcają
                  wszystko
                  > do góry nogami i domagają się od reszty świata dowodów na rzeczy zupełnie
                  jasne
                  >
                  > i ogólnie przyjęte za faktyczne czy normalne.
                  >
                  > A teraz odpowiedz dla Lolo11:
                  >
                  > Nie wiem gdzie zdobyłeś namiary Pantagonu ale zakładam że z konkretnego
                  źródła
                  > które nam podasz.
                  > Ale na razie przyjmuję je za wiarygodne.
                  > Ciekaw jestem dlaczego jesteś tak strasznie pewny że proporcje pokazane na
                  tym
                  > zdjęciu są prawidłowo zachowane?
                  > Ja patrząc się na te zdjęcie, na oko, naprawdę nie jestem w stanie tego
                  ocenić.
                  > Ale po co na oko kiedy możemy podejść do tego bardziej konkretnie i sprawdzić
                  > czy to co myślisz że widzisz naprawdę widzisz czy tylko chcesz widzieć:
                  >
                  > <a
                  href="http://ijk.netfirms.com/24m.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/24m.s
                  > wf</a>
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  > > v.c napisała:
                  > >
                  > > > Gość portalu: - napisał(a):
                  > > >
                  > > > > NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
                  > > > > ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE.
                  > > >
                  > > >
                  > > > O ktorych zdjeciach mowisz i co na nich widac czy niewidac?
                  > > >
                  > > V.C! Domagales sie od Bimi dowodow , ze samolot Boenig 757 zostawil duzo
                  > > mniejsza wyrwe niz powinien. Nie wiem czy czytales moj poprzedni post,
                  > dlatego
                  > > jeszcze raz powtorze:
                  > > V.C. Zdjecia maja sie do tego, ze wirenie odzwierciedlaja proporcje.
                  > > Podam Tobie pare dowodow ze ta wyrwa jest naprawde "kurewsko zamala" jak t
                  > o
                  > > napisal BIMI.
                  > > Po pierwsze: Wymiary Pentagonu i samoloty sa rzecza nie podwazalna.
                  > > Wysokosc Pentagonu wynosi 77 Feet (stop) czyli okolo 24 metry. Samolot, kt
                  > ory
                  > > podobno uderzyl w Pentagon ma rozpietosc skrzydel 38 metry czyli 1.5 razy
                  > > wysokosci Pentagonu. Wyrwa w Pentagonie (po zawaleniu sie budynku) wynosi
                  > > maksymalnie 2/3 wysokosci budynku czyli ok. 16 metrow (42% szerokosci
                  > samolotu)
                  > > .
                  > > Po drugie: Samolot dolaczony do zdjecia dokladnie odzwierciedla proporcje
                  > > pomiedzy nim abudynkiem.
                  > > Szerokosc jednego boku Pentagonu wynosi 921 feet czyli 276 metrow. Rozpiet
                  > osc
                  > > skrzydel (jak wspomnialem wczesniej) wynosi 38 metrow. Oznacza to, ze
                  > szerokosc
                  > >
                  > > samolotu wynosi 1/7 dlugosci boku Pentagonu. I doklafdnie w taka skala jes
                  > t
                  > > przedstawiona na zdjeciu.
                  > > Jezeli czegos nie zrozumiales, to daj znac.
                  > > Pozdrowienia.
                  > >
                • Gość: Lolo11 Re: Do LOLO11 też..O 24 METRACH+_+_+_+_+_+_+_+_+_ IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 19:31
                  Cos Twoje "24 metry" sa za krotkie o conajmniej 2 m. Dlaczego? Twoja miarka
                  obejmuje odleglosc od dachu budynku do poziomu dolnych okien. A co z
                  odlegloscia od poziomy okien do poziomu gruntu. O ile pamietam chodnik nie byl
                  rowny parapetowi okna. Tak, ze nanies poprawki na Twojej prezentacji, a
                  zobaczysz jaki bedzie efekt.
                  A co do wymiarow budynku, sa one dostepne na stronie Ministerswa Obrony USA.
                  Pozdrowienia.
                  • Gość: Kingfish Re: Do LOLO11 też..O 24 METRACH+_+_+_+_+_+_+_+_+_ IP: *.dyn.optonline.net 19.09.02, 02:56

> Cos Twoje "24 metry" sa za krotkie o conajmniej 2 m. Dlaczego? Twoja miarka
                    > obejmuje odleglosc od dachu budynku do poziomu dolnych okien. A co z
                    > odlegloscia od poziomy okien do poziomu gruntu. O ile pamietam chodnik nie
                    byl
                    > rowny parapetowi okna.

Tak, ze nanies poprawki na Twojej prezentacji, a
                    > zobaczysz jaki bedzie efekt.
                    > A co do wymiarow budynku, sa one dostepne na stronie Ministerswa Obrony USA.
                    > Pozdrowienia.

Lolo czy ty naprawdę myślisz że chodziło o 2 metry? Chodziło o to że po
                    przeczytaniu twojego postu można by wywnioskować że Lolo pojechał do Pantagonu
                    i dokładnie wszystko zmierzył. Twój tekst był tak przekonywujący, pełen numerów
                    procentów i ułamków że tylko człowiek który naprawdę wszystko dokładnie
                    zmierzył mógł to napisać. A tu się okazuje, że jak każdy miłośnik spisków, ty
                    tylko mówisz przekonywująco o tym w co chcesz wierzyć a nie o tym co jesteś w
                    stanie wiedzieć.

Czy uda nam się to policzyć do 1mm, czy nawet do 2 metrów? Na pewno NIE!. Dwie
                    rzeczy są jednak pewne: Samolot jest przedstawiony znacznie większy niż jest w
                    rzeczywistości i zawalona ściana jest znacznie szersza niż 2/3 wysokości
                    budynku. No to po co nadawać z taki przekonaniem rzeczy których się tylko
                    domyślasz. Chodzi ci o prawdę czy o wygranie argumentu?

Jak znajdę chwilę czasu, może na weekendzie, to postaram się ci pokazać że
                    samolot jest za duży i że dziura jest szersza albo przynajmniej równa
                    wysokości pentagonu. Jest to trochę bezsensowne ale co zrobić?

Jeszcze raz byłbym wdzięczny za jakiś link do źródła tych namiarów Pantagonu

Pzdr.

• gelatik_ Re: Do LOLO11 też..O 24 METRACH+_+_+_+_+_+_+_+_+_ 19.09.02, 13:33

byl
                    > rowny parapetowi okna.

Przestan LOLO bo teraz to juz sie osmieszasz! Narysuj pozioma kreska na dole
                    tych 24 metrow i zobaczysz ze ta pozioma kreska bedzie ponizej tego niby
                    bialego chodnika po lewej stronie i ze zdecydowanie jest ponizej okien. Zreszta
                    skrzydlo samolotu po prawej stronie jest dluzsze niz te 48 metrow,(24+24),
                    czyli jesli nawet masz racje to jest chyba z tej prezentacji jasne ze w
                    przeciwienistwie do tego co napisales samolot nie jest we wlasciwej proporcji
                    do budynku. Pzyznaj ze jest za duzy i na pewno nie ma na tym zdjeciu 38 metrow!

Tak, ze nanies poprawki na Twojej prezentacji, a
                    > Pozdrowienia.

• kochanka Re: Do LOLO11 też..O 24 METRACH+_+_+_+_+_+_+_+_+_ 19.09.02, 20:07

byl
                    > rowny parapetowi okna. Tak, ze nanies poprawki na Twojej prezentacji, a
                    > Pozdrowienia.

Nawet czarnego na bialym nie chcesz poprawnie przeczytac i przyjac jako fakt.
                    Najlatwiej bronic przerobionego slepo zdjecia ktore jest oszustwem! Dlaczego
                    nie powiedziec ze rzeczywiscie samolot nie jest proporcjonalny ale i tak sie
                    nie miesci? Wolisz bronic klamstwo?
                    • Gość: Lolo11 Re: Do LOLO11 też..O 24 METRACH+_+_+_+_+_+_+_+_+_ IP: *.proxy.aol.com 20.09.02, 17:37
                      > Nawet czarnego na bialym nie chcesz poprawnie przeczytac i przyjac jako fakt.
                      > Najlatwiej bronic przerobionego slepo zdjecia ktore jest oszustwem! Dlaczego
                      > nie powiedziec ze rzeczywiscie samolot nie jest proporcjonalny ale i tak sie
                      > nie miesci? Wolisz bronic klamstwo?
                      >
                      >
                      >
                      >
                      • pulsprawdziwy LOLO CZY TY NIE JESTES BIMI 25.09.02, 19:24
                        Jestes durny jak bimi!
                  • Gość: Kingfish ====>Do Lolo11, jeszcze raz!<===================== IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 01:34
                    Widzę że zignorowałeś mój poprzedni post a więc nie miałem wyjścia i poprawiłem
                    nasze 24 metry które teraz dochodzą do samego dołu białej kreski która według
                    ciebie jest na poziomie chodnika. Oczywiście ty i ja dobrze zdawaliśmy sobie
                    sprawę że to nic nie zmieni i że nadal twój niby proporcjonalny samolot jest
                    znacznie większy w proporcji do budynku Pentagonu.
                    Pozwoliłem sobie również ci pokazać że “dziura” w ścianie Pentagonu nie wynosi
                    2/3 wysokości tego budynku, czyli 16 metrów, a raczej ponad 24 metry.
                    Ale zanim zmarnuję jeszcze jedną minutę na wytłumaczenie dlaczego powyższe
                    różnice w twoich założeniach i w rzeczywistości są bardzo ważne, ja nadal
                    czekam na źródło wymiarów które nam podałeś.
                    Jak widzisz ja spędziłem parę minut odpowiadając na twoje pytania i mam
                    nadzieję że ty się też trochę wysilisz i przynajmniej podasz jakiś link do
                    strony z której te numery wziąłeś. Mam nadzieję że nie zmarnowałem tyle czasu
                    na jakiś bredniach które wymyśliłeś!

ijk.netfirms.com/24m2.swf
                    • v.c Re: ====>Do Lolo11, jeszcze raz!<========== 21.09.02, 13:33

> Widzę że zignorowałeś mój poprzedni post a więc nie miałem wyjścia i
                      poprawiłem
                      >
                      > nasze 24 metry które teraz dochodzą do samego dołu białej kreski która według
                      > ciebie jest na poziomie chodnika. Oczywiście ty i ja dobrze zdawaliśmy sobie
                      > sprawę że to nic nie zmieni i że nadal twój niby proporcjonalny samolot jest
                      > znacznie większy w proporcji do budynku Pentagonu.
                      > Pozwoliłem sobie również ci pokazać że “dziura” w ścianie Pentagonu
                      > nie wynosi
                      > 2/3 wysokości tego budynku, czyli 16 metrów, a raczej ponad 24 metry.
                      > Ale zanim zmarnuję jeszcze jedną minutę na wytłumaczenie dlaczego powyższe
                      > różnice w twoich założeniach i w rzeczywistości są bardzo ważne, ja nadal
                      > czekam na źródło wymiarów które nam podałeś.
                      > Jak widzisz ja spędziłem parę minut odpowiadając na twoje pytania i mam
                      > nadzieję że ty się też trochę wysilisz i przynajmniej podasz jakiś link do
                      > strony z której te numery wziąłeś. Mam nadzieję że nie zmarnowałem tyle czasu
                      > na jakiś bredniach które wymyśliłeś!
                      >
                      > <a
                      href="http://ijk.netfirms.com/24m2.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/24m2
                      > .swf</a>

Po co marnowac czas, przeciez Lolo wiedzial ze samolot, ktory zmierzyles na
                      pierwszej prezentacji, jest szerszy nis 48 metrow jesli nawet 48=22. Zobacz o
                      ile jest szerszy niz te 48m. Chyba mial oczy otwarte i wiedzial ze jesli nawet
                      przedluzysz kreseczke przedstawiajaca 24 metry to ten samolot bedzie mial 48
                      metrow a nie 38. Tyle chyba jest jasne.

• Gość: Lolo11 Re: ====>Kingfisha, jeszcze raz!<========== IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 15:36
                      www.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html
                      To jest link, gdzie znajdziesz wymiary Pentagonu i nie tylko!

Nie wysililes sie z poprawieniem tych "24 metrow". Ja nigdzie nie pisalem o
                      bialej linii. Ta "biala linia" jest dalej linia parapetu a nie chodnika.
                      A co wg Ciebie jest ponizej "bialej linii"? Czyzby az na taka glebokosc zostaly
                      odkryte fundamenty? Wg mnie dalej jest to boczna sciana budynku? I o ta czesc
                      bocznej sciany caly czas mi chodzi.
                      Przyjrzyj sie dobrze zdjeciu!

Pozdrowienia.
                      Lolo11
                      • Gość: Kingfish LOLO!! Czy ty sobie ze mnie ZARTY robisz?????????? IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 18:05

> <a
                        href="http://www.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html"target="_blank">ww
                        > w.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html</a>
                        > To jest link, gdzie znajdziesz wymiary Pentagonu i nie tylko!
                        >
                        > Nie wysililes sie z poprawieniem tych "24 metrow". Ja nigdzie nie pisalem o
                        > bialej linii. Ta "biala linia" jest dalej linia parapetu a nie chodnika.
                        > A co wg Ciebie jest ponizej "bialej linii"? Czyzby az na taka glebokosc
                        zostaly
                        >
                        > odkryte fundamenty? Wg mnie dalej jest to boczna sciana budynku? I o ta czesc
                        > bocznej sciany caly czas mi chodzi.
                        > Przyjrzyj sie dobrze zdjeciu!
                        >
                        > Pozdrowienia.
                        > Lolo11

Moze tym razem zobaczysz rzeczywistosc a nie to co tak bardzo pragniesz
                        zobaczyc!

ijk.netfirms.com/ziemia.swf
                        Yours Truly
                        Kingfish
                        • v.c Kingfish ty się naprawdę nudzisz. 21.09.02, 20:48
                          Kingfish ty się naprawdę nudzisz. Przecież on już od dwóch dni wie że masz
                          racją i tylko mąci wodę.
                          • kochanka Re: Kingfish ty się naprawdę nudzisz. 22.09.02, 01:02
                            v.c napisała:

> Kingfish ty się naprawdę nudzisz. Przecież on już od dwóch dni wie że masz
                            > racją i tylko mąci wodę.

I Chyba marnujesz czas. W takie bzdury nikt poważny nie wierzy. On sobie z
                            ciebie blazna robi.
                        • kingfish No jak tam LOLO? ????????????????????????????????? 23.09.02, 15:52

>
                          > > <a
                          > href="http://www.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html"target="_blank">ww
                          > > w.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html</a>
                          > > To jest link, gdzie znajdziesz wymiary Pentagonu i nie tylko!
                          > >
                          > > Nie wysililes sie z poprawieniem tych "24 metrow". Ja nigdzie nie pisalem
                          > o
                          > > bialej linii. Ta "biala linia" jest dalej linia parapetu a nie chodnika.
                          > > A co wg Ciebie jest ponizej "bialej linii"? Czyzby az na taka glebokosc
                          > zostaly
                          > >
                          > > odkryte fundamenty? Wg mnie dalej jest to boczna sciana budynku? I o ta cz
                          > esc
                          > > bocznej sciany caly czas mi chodzi.
                          > > Przyjrzyj sie dobrze zdjeciu!
                          > >
                          > > Pozdrowienia.
                          > > Lolo11
                          >
                          > Moze tym razem zobaczysz rzeczywistosc a nie to co tak bardzo pragniesz
                          > zobaczyc!
                          >
                          > <a
                          href="http://ijk.netfirms.com/ziemia.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/zi
                          > emia.swf</a>
                          > Yours Truly
                          > Kingfish
                          • v.c Dowody okazaly sie oszustwem! 25.09.02, 16:47
                            Czyli lolo ktory nam je przedstawil, przypone wam ze zakonczyl ten post takim
                            zdaniem:Jezeli czegos nie zrozumiales to daj mi znac, po paru dniach
                            bezsensownego zaprzeczania rzeczy jasnej, widocznej i zrozumialej, postanowil
                            zniknac bez sladu. Typowym zachowniem milosnikow spiskow jest odpowiadanie na
                            pytania pytaniami i ignorowanie faktow.

Lolo jesli czegos nie zrozumiales, daj mi znac.

• kingfish A po LOLO!! ani sladu :-) hehe 10.10.02, 18:00

>
                          > > <a
                          > href="http://www.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html"target="_blank">ww
                          > > w.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html</a>
                          > > To jest link, gdzie znajdziesz wymiary Pentagonu i nie tylko!
                          > >
                          > > Nie wysililes sie z poprawieniem tych "24 metrow". Ja nigdzie nie pisalem
                          > o
                          > > bialej linii. Ta "biala linia" jest dalej linia parapetu a nie chodnika.
                          > > A co wg Ciebie jest ponizej "bialej linii"? Czyzby az na taka glebokosc
                          > zostaly
                          > >
                          > > odkryte fundamenty? Wg mnie dalej jest to boczna sciana budynku? I o ta cz
                          > esc
                          > > bocznej sciany caly czas mi chodzi.
                          > > Przyjrzyj sie dobrze zdjeciu!
                          > >
                          > > Pozdrowienia.
                          > > Lolo11
                          >
                          > Moze tym razem zobaczysz rzeczywistosc a nie to co tak bardzo pragniesz
                          > zobaczyc!
                          >
                          > <a
                          href="http://ijk.netfirms.com/ziemia.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/zi
                          > emia.swf</a>
                          > Yours Truly
                          > Kingfish
                          • v.c No WLASNIE LOLO Co sie stalo? 11.10.02, 02:09
                            Taki niesamowity post do mnie napisales a tu nagle nie ma ciebie, juz chyba ze
                            wstydu na zawsze, zeby sie do bledu przyznac.

"V.C! Domagales sie od Bimi dowodow , ze samolot Boenig 757 zostawil duzo
                            mniejsza wyrwe niz powinien. Nie wiem czy czytales moj poprzedni post, dlatego
                            jeszcze raz powtorze:
                            napisal BIMI.
                            pomiedzy nim abudynkiem.
                            Pozdrowienia."

• Gość: Lolo11 Re: ====>Kingfisha , jeszcze raz! - Boeing 757-200 IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 16:43
                      www.boeing.com/commercial/757family/technical.html
                      Tam znajdziesz dane o ktore prosiles!
                      Pozdr.
                      lolo11
                      • Gość: Kingfish Re: ====>Kingfisha , jeszcze raz! - Boeing 757 IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 18:08

> <a
                        href="www.boeing.com/commercial/757family/technical.html"target="_bla
                        > nk">www.boeing.com/commercial/757family/technical.html</a>
                        > Tam znajdziesz dane o ktore prosiles!
                        > Pozdr.
                        > lolo11

Naprawde, i chyba to rozumiesz, chodzilo mi o Pentagon a nie o samolot.
                        Ale z liczby pietr Pentagonu, dla mnie te 77 stoop jest bardzo realne.

pzdr
              • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 18.09.02, 07:31

> v.c napisała:
                >
                > >
                > >
                > >
                > >
                dlatego
                > jeszcze raz powtorze:

Tak tylko ze samolot nie byl zrobiny na tym zdjeciu i przestan udawac ze sobie
                z tego nie zdajesz sprawy. Jak narysuje na zdjeciu samolot wielkosci okna
                Pantagonu czy powiesz mi ze zdjecia zachowuja proporcje?

> napisal BIMI.
                samolotu)

2/3 wysokosci mowisz? To wywnioskowales z tego zdjecia? Chyba zartujesz?

> .

To tez wymysliles. Zobacz post Kingfisza.

szerokosc
                >

Jak mozesz z takiego zdjecia wywnioskowac ze samolot wynosu 1/7 dlugosci
                Pantagonu. Kogo ty tu chcesz naciagac?

Dalej gowno macie i tylko krecicie!

Niezrozumialem dlaczego ty, tak jak te strony podane przez bimi, gapisz si na
                zielone zdjecie i wmawiasz sobie i nam ze to naprawde jest czerwone zdjecie.

Hej!

> Pozdrowienia.
                • Gość: LOLO11 Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 20:04
                  v.c napisała:

>
                  > > v.c napisała:
                  > >
                  > > > Gość portalu: - napisał(a):
                  > > >
                  > > > > NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
                  > > > > ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE.
                  > > >
                  > > >
                  > > > O ktorych zdjeciach mowisz i co na nich widac czy niewidac?
                  > > >
                  > > V.C! Domagales sie od Bimi dowodow , ze samolot Boenig 757 zostawil duzo
                  > > mniejsza wyrwe niz powinien. Nie wiem czy czytales moj poprzedni post,
                  > dlatego
                  > > jeszcze raz powtorze:
                  > > V.C. Zdjecia maja sie do tego, ze wirenie odzwierciedlaja proporcje.
                  >
                  >
                  >
                  > Tak tylko ze samolot nie byl zrobiny na tym zdjeciu i przestan udawac ze
                  sobie
                  > z tego nie zdajesz sprawy. Jak narysuje na zdjeciu samolot wielkosci okna
                  > Pantagonu czy powiesz mi ze zdjecia zachowuja proporcje?
                  >

Szkoda, ze zaden ze naocznych swiadkow nie mial ze sobo aparatu
                  fotograficznego. Chcesz aby na zdjeciu byl widoczny prawdziwy samolot i do tego
                  tuz przed uderzeniem w Pentagon. Prporcjonalne kontury samolotu Tobie nie
                  wystarczaja?
                  >
                  >
                  >
                  > > Podam Tobie pare dowodow ze ta wyrwa jest naprawde "kurewsko zamala" jak t
                  > o
                  > > napisal BIMI.
                  > > Po pierwsze: Wymiary Pentagonu i samoloty sa rzecza nie podwazalna.
                  > > Wysokosc Pentagonu wynosi 77 Feet (stop) czyli okolo 24 metry. Samolot, kt
                  > ory
                  > > podobno uderzyl w Pentagon ma rozpietosc skrzydel 38 metry czyli 1.5 razy
                  > > wysokosci Pentagonu. Wyrwa w Pentagonie (po zawaleniu sie budynku) wynosi
                  > > maksymalnie 2/3 wysokosci budynku czyli ok. 16 metrow (42% szerokosci
                  > samolotu)
                  >
                  > 2/3 wysokosci mowisz? To wywnioskowales z tego zdjecia? Chyba zartujesz?

Slepy zauwazylby, ze jest mniejsza. A co, wg Ciebie jest szersza, jak wysokosc
                  budynku? Niedowiary!!!!

> > .
                  > > Po drugie: Samolot dolaczony do zdjecia dokladnie odzwierciedla proporcje
                  > > pomiedzy nim abudynkiem.
                  >
                  >
                  > To tez wymysliles. Zobacz post Kingfisza.

Miara, jaka uzyl Kingfish nie obejmuje calej wysokosci budynku i duzo jej
                  brakuje do 24 metrow. Zobacz moja odpowiedz na post Kingfisha.
                  >
                  >
                  > > Szerokosc jednego boku Pentagonu wynosi 921 feet czyli 276 metrow. Rozpiet
                  > osc
                  > > skrzydel (jak wspomnialem wczesniej) wynosi 38 metrow. Oznacza to, ze
                  > szerokosc
                  > >
                  > > samolotu wynosi 1/7 dlugosci boku Pentagonu. I dokladnie w taka skala jest

> Jak mozesz z takiego zdjecia wywnioskowac ze samolot wynosu 1/7 dlugosci
                  > Pantagonu. Kogo ty tu chcesz naciagac?
                  >
                  > Dalej gowno macie i tylko krecicie!

Nikogo nie mam zamiaru naciagac!
                  Nie patrzyles na te zdjecie, ktore potrzeba. Spojrz na zdjecie satelitarne
                  calego Pentagonu i dolaczone kontury samolotu (biale). Zdjecie te jest obok
                  tego na ktore patrzyles!!!

>
                  > > Jezeli czegos nie zrozumiales, to daj znac.
                  >
                  >
                  > Niezrozumialem dlaczego ty, tak jak te strony podane przez bimi, gapisz si na
                  > zielone zdjecie i wmawiasz sobie i nam ze to naprawde jest czerwone zdjecie.
                  >
                  > Hej!

Wcale tak nie uwazam!

pozdrowienia
                  • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 19.09.02, 14:00
                    Gość portalu: LOLO11 napisał(a):

> v.c napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: Lolo11 napisał(a):
                    > >
                    > > > v.c napisała:
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: - napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > NIE JEST TO POWAZNA DYSKUSJA.
                    > > > > > ZDJECIA PRZEDSTAWIONE SA ORYGINALNE.
                    > > > >
                    > > > >
                    > > > > O ktorych zdjeciach mowisz i co na nich widac czy niewidac?
                    > > > >
                    > > > V.C! Domagales sie od Bimi dowodow , ze samolot Boenig 757 zostawil d
                    > uzo
                    > > > mniejsza wyrwe niz powinien. Nie wiem czy czytales moj poprzedni post
                    > ,
                    > > dlatego
                    > > > jeszcze raz powtorze:
                    > > > V.C. Zdjecia maja sie do tego, ze wirenie odzwierciedlaja proporcje.
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > Tak tylko ze samolot nie byl zrobiny na tym zdjeciu i przestan udawac ze
                    > sobie
                    > > z tego nie zdajesz sprawy. Jak narysuje na zdjeciu samolot wielkosci okna
                    > > Pantagonu czy powiesz mi ze zdjecia zachowuja proporcje?
                    > >
                    >
                    >
                    >
                    > Szkoda, ze zaden ze naocznych swiadkow nie mial ze sobo aparatu
                    > fotograficznego. Chcesz aby na zdjeciu byl widoczny prawdziwy samolot i do
                    tego
                    >
                    > tuz przed uderzeniem w Pentagon. Prporcjonalne kontury samolotu Tobie nie
                    > wystarczaja?

Wystarcza jesli jest przedstawiony proporcjonalnie a nie 12 metrow za szeroki!

> >
                    > >
                    > >
                    > > > Podam Tobie pare dowodow ze ta wyrwa jest naprawde "kurewsko zamala"
                    > jak t
                    > > o
                    > > > napisal BIMI.
                    > > > Po pierwsze: Wymiary Pentagonu i samoloty sa rzecza nie podwazalna.
                    > > > Wysokosc Pentagonu wynosi 77 Feet (stop) czyli okolo 24 metry. Samolo
                    > t, kt
                    > > ory
                    > > > podobno uderzyl w Pentagon ma rozpietosc skrzydel 38 metry czyli 1.5
                    > razy
                    > > > wysokosci Pentagonu. Wyrwa w Pentagonie (po zawaleniu sie budynku) wy
                    > nosi
                    > > > maksymalnie 2/3 wysokosci budynku czyli ok. 16 metrow (42% szerokosci
                    >
                    > > samolotu)
                    > >
                    > > 2/3 wysokosci mowisz? To wywnioskowales z tego zdjecia? Chyba zartujesz?
                    >
                    >
                    >
                    > Slepy zauwazylby, ze jest mniejsza. A co, wg Ciebie jest szersza, jak
                    wysokosc
                    > budynku? Niedowiary!!!!

Przystaw linika na ekranie i zamiast zgadywac zobaczysz ze jest przynajmniej
                    taka sama jesli nie szersza.

>
                    >
                    >
                    >
                    > > > .
                    > > > Po drugie: Samolot dolaczony do zdjecia dokladnie odzwierciedla propo
                    > rcje
                    > > > pomiedzy nim abudynkiem.
                    > >
                    > >
                    > > To tez wymysliles. Zobacz post Kingfisza.
                    >
                    > Miara, jaka uzyl Kingfish nie obejmuje calej wysokosci budynku i duzo jej
                    > brakuje do 24 metrow. Zobacz moja odpowiedz na post Kingfisha.

WoW! Duzo jej brakuje? Znowu widzisz cos czego na zdjeciu nie ma? To dodaj dwa
                    metry, ktorych tam nie ma, i co? Nagle rozpietosc skrzydel zamiast 50 metrow
                    bedzie miala 48 metrow, nie 38. Przeciez samolot pokazany na tym zdjeciu jest
                    znacznie szerszy, przynajmniej 4metry szerszy, niz te 48 metrow Kingfisha.
                    Kurcze przeciez to jest jasne jak bialy dzien ze samolot jest za szeroki! Co?
                    jestes slepy? Przyznaj racje gdzie sie nalezy bo stracisz wiarygodnosc!

pozdrowienia V.C.

> >
                    > >
                    > > > Szerokosc jednego boku Pentagonu wynosi 921 feet czyli 276 metrow. Ro
                    > zpiet
                    > > osc
                    > > > skrzydel (jak wspomnialem wczesniej) wynosi 38 metrow. Oznacza to, ze
                    >
                    > > szerokosc
                    > > >
                    > > > samolotu wynosi 1/7 dlugosci boku Pentagonu. I dokladnie w taka skala
                    > jest
                    >
                    >
                    >
                    > > Jak mozesz z takiego zdjecia wywnioskowac ze samolot wynosu 1/7 dlugosci
                    > > Pantagonu. Kogo ty tu chcesz naciagac?
                    > >
                    > > Dalej gowno macie i tylko krecicie!
                    >
                    >
                    > Nikogo nie mam zamiaru naciagac!
                    > Nie patrzyles na te zdjecie, ktore potrzeba. Spojrz na zdjecie satelitarne
                    > calego Pentagonu i dolaczone kontury samolotu (biale). Zdjecie te jest obok
                    > tego na ktore patrzyles!!!

>
                    >
                    >
                    > >
                    > > > Jezeli czegos nie zrozumiales, to daj znac.
                    > >
                    > >
                    > > Niezrozumialem dlaczego ty, tak jak te strony podane przez bimi, gapisz si
                    > na
                    > > zielone zdjecie i wmawiasz sobie i nam ze to naprawde jest czerwone zdjeci
                    > e.
                    > >
                    > > Hej!
                    >
                    >
                    > Wcale tak nie uwazam!
                    >
                    > pozdrowienia
                • Gość: Lolo11 Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 20:10
                  Zapomniales mi podac dowody na to, ze to wlasnie Boenig 757 uderzyl w Pentagon.
                  Czekam!
                  Pozdrowienia!
                  P.S Tylko nie wspominaj o bezosobowych cytatach "naocznych swiadkow"!
                  Bardziej konkretnie
                  • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 19.09.02, 14:22

> Zapomniales mi podac dowody na to, ze to wlasnie Boenig 757 uderzyl w
                    Pentagon.
                    > Czekam!
                    > Pozdrowienia!
                    > P.S Tylko nie wspominaj o bezosobowych cytatach "naocznych swiadkow"!
                    > Bardziej konkretnie

Najpierw napisales caly post z dokladnymi danymi na 757 , jako dowod, ale jak
                    tylko twoje dokladne dowody okazaly sie wymyslem twojej wyobrazni to juz
                    zaczynasz nowy rozdzial spisku ktory eliminuje 757.
              • Gość: Kingfish Lolo11 chcesz sie zalozyc? IP: *.dyn.optonline.net 18.09.02, 07:44

> v.c napisała:
                >
                > >
                > >
                > >
                > >
                dlatego
                > jeszcze raz powtorze:
                > napisal BIMI.
                samolotu)

A chcesz sie zalozyc ze na tym zdjeciu, ktore tak uwaznie
                zanalizowales, "wyrwa" w Pantagonie jest szersza niz wysokosc tego budynko a
                nie tak jak ty napisales ze "wynosi maksymalnie 2/3 wysokosci budynku?

> .
                szerokosc
                >
                > Pozdrowienia.
                >
                • Gość: Lolo11 Re: Lolo11 chcesz sie zalozyc? IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 20:15
                  Oczywiscie! Tylko w swojej prezentacji uzyj mairki rownej pelnej wysokosci
                  budynku Pentagonu.
                  Czekam na prezentacje!
                  • Gość: - Re: Lolo11 chcesz sie zalozyc? IP: 168.103.126.* 18.09.02, 21:08
                    PROPONUJE WYKONANIE 2 MAKIET W SKALI 1 DO 1 PRZY URZYCIU ORYGINALNYCH MATRIALOW
                    I PRACOWNIKOW, NASTEPNIE PROBOJMY UDERZYC W TEN BUDYNEK SAMOLOTEM TYPU PODANYM
                    PRZEZ WLADZE I DRUGA MAKIETE RAKIETA SUGEROWANA PRZEZ DZIENNIKARZY.
                    • bimi Re: Lolo11 chcesz sie zalozyc? 19.09.02, 14:23

> PROPONUJE WYKONANIE 2 MAKIET W SKALI 1 DO 1 PRZY URZYCIU ORYGINALNYCH
                      > MATRIALOW
                      > I PRACOWNIKOW, NASTEPNIE PROBOJMY UDERZYC W TEN BUDYNEK SAMOLOTEM TYPU PODANYM
                      > PRZEZ WLADZE I DRUGA MAKIETE RAKIETA SUGEROWANA PRZEZ DZIENNIKARZY.

A ja proponuję zapytać o to kogokolwiek, kto ma pojęcie o takich rzeczach i
                      oszczędzić sobie zbędnych kosztów.
                      A swoją drogą nie dziwi was, że nikt nikogo o to nie pyta? Słyszliście kiedyś,
                      żeby np. w jakiejś telewizji ktoś pytał naukowca co myśli o tej małej dziurze
                      po Boeingu? Bo ja nie słyszałem.

Tak wiem - jak miałem słyszeć, skoro jestem wariatem? :)
                      • v.c Re: Lolo11 chcesz sie zalozyc? 19.09.02, 14:37
                        bimi napisał:

> Gość portalu: - napisał(a):
                        >
                        > > PROPONUJE WYKONANIE 2 MAKIET W SKALI 1 DO 1 PRZY URZYCIU ORYGINALNYCH
                        > > MATRIALOW
                        > > I PRACOWNIKOW, NASTEPNIE PROBOJMY UDERZYC W TEN BUDYNEK SAMOLOTEM TYPU POD
                        > ANYM
                        > > PRZEZ WLADZE I DRUGA MAKIETE RAKIETA SUGEROWANA PRZEZ DZIENNIKARZY.
                        >
                        > A ja proponuję zapytać o to kogokolwiek, kto ma pojęcie o takich rzeczach i
                        > oszczędzić sobie zbędnych kosztów.
                        > A swoją drogą nie dziwi was, że nikt nikogo o to nie pyta? Słyszliście
                        kiedyś,
                        > żeby np. w jakiejś telewizji ktoś pytał naukowca co myśli o tej małej dziurze
                        > po Boeingu? Bo ja nie słyszałem.

Nikt nikogo nie pyta poniewaz poza mala grupka ludzi ktorzy wymyslaja 100
                        spiskow na dzien nikt powaznie nie traktuje takich dziecinnie wymyslonych
                        zarzutrow. Absurdy sie ignoruje!

>
                        > Tak wiem - jak miałem słyszeć, skoro jestem wariatem? :)

• Gość: lolo11 Re: Lolo11 chcesz sie zalozyc? IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 01:32
                    I doczekac sie nie moge!
                  • Gość: Kingfish Lolo11 chodz na film i zaobaczysz jak przegrales IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 01:41

> Oczywiscie! Tylko w swojej prezentacji uzyj mairki rownej pelnej wysokosci
                    > budynku Pentagonu.
                    > Czekam na prezentacje!

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2973408&a=3041300
                    Yours Truly
                    Kingfish
                    • Gość: Lolo11 Re: Do Kingfisha i V.C IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 15:41
                      www.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html
                      To jest link, gdzie znajdziesz wymiary Pentagonu i nie tylko!

Nie wysililes sie z poprawieniem tych "24 metrow". Ja nigdzie nie pisalem o
                      bialej linii. Ta "biala linia" jest dalej linia parapetu a nie chodnika.
                      A co wg Ciebie jest ponizej "bialej linii"? Czyzby az na taka glebokosc zostaly
                      odkryte fundamenty? Wg mnie dalej jest to boczna sciana budynku? I o ta czesc
                      bocznej sciany caly czas mi chodzi.
                      Przyjrzyj sie dobrze zdjeciu!

Pozdrowienia
                      LOLO11
                      • Gość: Kingfish Re: Do Kingfisha i V.C IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 18:26

> www.defenselink.mil/pubs/pentagon/facts.html
                        > To jest link, gdzie znajdziesz wymiary Pentagonu i nie tylko!

Dziekuje

>
                        > Nie wysililes sie z poprawieniem tych "24 metrow". Ja nigdzie nie pisalem o
                        > bialej linii. Ta "biala linia" jest dalej linia parapetu a nie chodnika.
                        > A co wg Ciebie jest ponizej "bialej linii"? Czyzby az na taka glebokosc
                        zostaly
                        >
                        > odkryte fundamenty?

Biala LINIA:

ijk.netfirms.com/ziemia.swf

Wg mnie dalej jest to boczna sciana budynku? I o ta czesc
                        > bocznej sciany caly czas mi chodzi.
                        > Przyjrzyj sie dobrze zdjeciu!
                        >
                        > Pozdrowienia
                        > LOLO11
                    • Gość: Lolo11 Boeing 757 - 200 Dane techiczne i rozmiary IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 16:40
                      www.boeing.com/commercial/757family/technical.html
                      Wszystko o somolocie ktory "uderzyl" e Pentagon.
                    • Gość: Lolo11 Re: Lolo11 chodz na film i zaobaczysz jak przegra IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 17:24
                      Do Kingfisha !!!!!
                      www.architectureweek.com/cgi-bin/awimage?dir=2002/0904&article=news_1-1.html&image=11915_image_2.jpg
                      To jest link do zdjecia Pentagonu ( odbudowa zawoalonej czesci). Zauwaz, jak
                      wysoko od gruntu usytuowane sa najnizej polozone okna. Dojdziesz do wniosku, o
                      ile Twoje "24 metry" nie zgadzaja sie z rzeczywista wysokoscia budynku
                      Pentagony, ktora wynosi 24 metry. Twoje "24 metry nie jest rowne 24 metrow.

pozdr.
                      Lolo11
                      • Gość: kingfish Lolo choc ostatni raz do KINA<==================== IP: *.dyn.optonline.net 21.09.02, 18:23
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2973408&a=3044427
                        • v.c Re: Lolo choc ostatni raz do KINA<============ 23.09.02, 04:56
                          Lolo i tak cos nowego wymysli.
    • Gość: fan? Re: A CO Z BOEINGIEM ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 16:39
      A juz myslałem że wszyscy o tej zagadce zapomnieli.
      Nie bedę wchodził w szczegóły ,odpowiedzi nie znam i nie mam zadnej teori.
      Dziwi mnie tylko jedno,tvp w jednym z dzienników swego czasu przedstawiła paro
      minutowy materiał podsumowywujacy zagadke samolotu i pentagonu.Z materiału tego
      wynikało ze wielu dzinnikarzy w USA i w Europie ma powazne wątpliwosci co do
      zajscia samego faktu uderzenia samolotu w Pentago.Na koniec pani z okienka
      powiedzial ze tvp dalej będzie informowac o postepach tego dziennikarskiego
      śledztwa.(he,he czekam juz z pół roku,a info zadnego).Co do argumentów
      pokazanych w materiale;
      1) sprawa dziury po uderzeniu samolotu
      2) brak danych o pasażerach tego lotu
      3) brak ,weryfikowalnych naocznych swiadków do których dotali dziennikarze
      To wszystko pokazała nasza tvp ,potem zamilkła.
      Moim zdaniem cos tu smirdzi.
      • v.c Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 10.10.02, 17:25
        Gość portalu: fan? napisał(a):

> A juz myslałem że wszyscy o tej zagadce zapomnieli.
        > Nie bedę wchodził w szczegóły ,odpowiedzi nie znam i nie mam zadnej teori.
        > Dziwi mnie tylko jedno,tvp w jednym z dzienników swego czasu przedstawiła
        paro
        > minutowy materiał podsumowywujacy zagadke samolotu i pentagonu.Z materiału
        tego
        >
        > wynikało ze wielu dzinnikarzy w USA i w Europie ma powazne wątpliwosci co do
        > zajscia samego faktu uderzenia samolotu w Pentago.Na koniec pani z okienka
        > powiedzial ze tvp dalej będzie informowac o postepach tego dziennikarskiego
        > śledztwa.(he,he czekam juz z pół roku,a info zadnego).Co do argumentów
        > pokazanych w materiale;
        > 1) sprawa dziury po uderzeniu samolotu
        > 2) brak danych o pasażerach tego lotu
        > 3) brak ,weryfikowalnych naocznych swiadków do których dotali dziennikarze
        > To wszystko pokazała nasza tvp ,potem zamilkła.
        > Moim zdaniem cos tu smirdzi.

Przeczytaj posty na tej stronie i chyba znajdziesz wiele odpowiedzi. Zacznij z
        tym:
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2973408&a=2973915

tam pod koniec tej prezentacji jest cala lista pasazerow i zalogi tego lotu.

Milego czytania.
        V.C.
      • bimi Re: A CO Z BOEINGIEM ??? 10.10.02, 17:34
        Gość portalu: fan? napisał(a):

> A juz myslałem że wszyscy o tej zagadce zapomnieli.
        > Nie bedę wchodził w szczegóły ,odpowiedzi nie znam i nie mam zadnej teori.
        > Dziwi mnie tylko jedno,tvp w jednym z dzienników swego czasu przedstawiła paro
        > minutowy materiał podsumowywujacy zagadke samolotu i pentagonu.Z materiału teg
        > wynikało ze wielu dzinnikarzy w USA i w Europie ma powazne wątpliwosci co do
        > zajscia samego faktu uderzenia samolotu w Pentago.Na koniec pani z okienka
        > powiedzial ze tvp dalej będzie informowac o postepach tego dziennikarskiego
        > śledztwa.(he,he czekam juz z pół roku,a info zadnego).Co do argumentów
        > pokazanych w materiale;
        > 1) sprawa dziury po uderzeniu samolotu
        > 2) brak danych o pasażerach tego lotu
        > 3) brak ,weryfikowalnych naocznych swiadków do których dotali dziennikarze
        > To wszystko pokazała nasza tvp ,potem zamilkła.
        > Moim zdaniem cos tu smirdzi.

Cieszę się, że jednak mi się to nie przewidziało. Już się bałem... ;)

Poza tym, jak zapewne wiesz Pentagon to nie jedyna rzacz dot. 11 września, o
        której się mówiło i nagle przestało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka