Dodaj do ulubionych

nareszcie forum ozylo

02.10.05, 19:14
kazdy z kazdym walczy wiec milego pyszczkowania sie moi mili,ja ide palic
ognisko i smazyc kartofelki w popiole,a wam zycze milej niedzieli.
Obserwuj wątek
    • besciak Kiedy Ty cyklistko 02.10.05, 19:17
      w konciu przeprowadzisz sie z szalasu do chocby jakiegos mieszkania zebys
      biedna nie musiala na ognisku obiadow gotowac?

Moze ludzie z forum z lituja sie nad Toba i zrobia skladke?
    • arap1 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:19
      ZJEDZ BATATO....NA NOC....jak ci zeladek pozwoli...staruszko ...TYLKO nie
      pierdz na FORUM....
    • krystian71 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:21
      mniam,mniam, tylko nie ubrodz noska
      • besciak A co ona nosem 02.10.05, 19:22
        te ziemniaki wyciaga?
        • krystian71 Re: A co ona nosem 02.10.05, 19:34
          widac zes nigdy nie piekl ziemniaczkow w popiele...zal...
    • polski_francuz Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:24
      Co za amerykanskie kryteria. Trzeba dac w morde, zeby sie cos zaczelo dziac:)

Musimy ich troche ukulturnic wreszcie!

PF

• arap1 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:28
        dokladnie P.F kogo????
        • polski_francuz Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:32
          Kogo ukulturnic? Amerlokow pardi!

PF
          • arap1 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:34
            O.K PRACUJ....tylko bez juchy
            • polski_francuz Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:35
              Ach ta praca po izraelsku...tylko jucha zostaje:)

PF
          • besciak To fakt 02.10.05, 19:37
            Niestety forum lub na odwrot odzwierciedla rzeczywistoc Polakow za granica.
    • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:39
      i-love-2-bike napisała:

> kazdy z kazdym walczy wiec milego pyszczkowania sie moi mili,ja ide palic
      > ognisko i smazyc kartofelki w popiole,a wam zycze milej niedzieli.

acha zapomnialam dodac,ze robie rowniez szaszlyki,tak tak krystianku musisz w
      koncu tu przyjechac,na tych 3 hektarach nie ujrzysz zadnego arapa,ani innego
      besciaka,bo bym dawno ich moja strzelba pogonila. nosa nie ubrudze,ale rece
      pewnie tak,bo popalic musze pozstalosci z wiosny,ktore nie mozba bylo palic z
      powodu suchego lata.a dzikie gesi kanadyjskie co chwile przelatuja kluczem
      ,cosik jak w babim lecie naszego chelmonskiego:))
      • besciak Oh Krystianku 02.10.05, 19:43
        musisz tu przyjechac. 3 hektary lasu. Alez oczywiscie ze 3 jak sie mieszka w
        rezerwacie to moze i nawet 4 hektary.

Jak juz zapraszasz Krystiana do swojego szalasu to popros go zeby Ci kupil
        namiot, ponoc tanie i dobre.
        • i-love-2-bike Re: Oh Krystianku 02.10.05, 19:45
          besciak napisał:

> musisz tu przyjechac. 3 hektary lasu. Alez oczywiscie ze 3 jak sie mieszka w
          > rezerwacie to moze i nawet 4 hektary.
          >
          > Jak juz zapraszasz Krystiana do swojego szalasu to popros go zeby Ci kupil
          > namiot, ponoc tanie i dobre.

krystiana zapraszam,bo on jest moim przyjacielem,a dla takich kundli jak ty mam
          dobra spluwe,wiec nie waz sie podejsc blizej niz 20 m od wycieraczki,bo legalnie
          dostaniesz po lydkach lub nieco wyzej,jak bede miala ochote sprawdzic,czy
          celownik dziala.
          • besciak Pewnie ze spluwe masz 02.10.05, 19:47
            bo jak inaczej upolujesz na obiad? Przeciez ty juz od dwoch lat nie kradniesz i
            nie pijesz.
            • i-love-2-bike Re: Pewnie ze spluwe masz 02.10.05, 19:53
              besciak napisał:

> bo jak inaczej upolujesz na obiad? Przeciez ty juz od dwoch lat nie kradniesz i
              >
              > nie pijesz.

dobrze mowisz kundlu,szczegolnie lubie polowac na takie starzejace sie slepe
              sztuki jak arap,czy ty,dobrze potem robicie jako kompost pod moje chryzantemy.a
              teraz sobie pofantazjuj,jesli chcesz to po francusku,bedziesz wtedy mial range
              miedzynarodowego idioty besciaka,zawsze lepiej to brzmi niz polski idiota besciak.
          • arap1 Re: Oh Krystianku 02.10.05, 19:48
            i-love-2-bike napisała:

> besciak napisał:
            >
            > > musisz tu przyjechac. 3 hektary lasu. Alez oczywiscie ze 3 jak sie mieszk
            > a w
            > > rezerwacie to moze i nawet 4 hektary.
            > >
            > > Jak juz zapraszasz Krystiana do swojego szalasu to popros go zeby Ci kupi
            > l
            > > namiot, ponoc tanie i dobre.
            >
            > krystiana zapraszam,bo on jest moim przyjacielem,a dla takich kundli jak ty
            mam
            > dobra spluwe,wiec nie waz sie podejsc blizej niz 20 m od wycieraczki,bo
            legalni
            > e
            > dostaniesz po lydkach lub nieco wyzej,jak bede miala ochote sprawdzic,czy
            > celownik dziala.
            RUCHALE ja chodze z O,22z tlumikiem po co szumiec cicho i spokojnie..hi,,hi...
          • krystian71 no,ze ja to wczoraj przegapilem!!!:)))) 03.10.05, 15:57

• arap1 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:43
        i-love-2-bike napisała:

> i-love-2-bike napisała:
        >
        > > kazdy z kazdym walczy wiec milego pyszczkowania sie moi mili,ja ide palic
        > > ognisko i smazyc kartofelki w popiole,a wam zycze milej niedzieli.
        >
        > acha zapomnialam dodac,ze robie rowniez szaszlyki,tak tak krystianku musisz w
        > koncu tu przyjechac,na tych 3 hektarach nie ujrzysz zadnego arapa,ani innego
        > besciaka,bo bym dawno ich moja strzelba pogonila. nosa nie ubrudze,ale rece
        > pewnie tak,bo popalic musze pozstalosci z wiosny,ktore nie mozba bylo palic z
        > powodu suchego lata.a dzikie gesi kanadyjskie co chwile przelatuja kluczem
        > ,cosik jak w babim lecie naszego chelmonskiego:))
        COSIK CIE RUCHALE NA BABIE LATO CAGOTA....TO TY MASZ WERWE NA STAROSC,,,PYTANIE
        CZY KRYST POCAGNIE..:-))))
        • krystian71 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:56
          lepiej nie ryzykuj i nie sprawdzaj,kosher arap z rusztu musi walic capem--------
          -----------------------------------------

Przyszla pora
          Na Kaczora
      • krystian71 Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:54
        nie musisz mi dwa razy powtarzac, zwlaszcza jak nawet krajobraz tak sobie
        podporzadkowalas, zeby jak najmniej nostalgii przezywac.
        A po kartoflu pojade na srodkowy zachod, bo to jest ta ameryka do ktorej mnie
        ciagnie :)
        • polski_francuz Ohio 02.10.05, 19:56
          daj sobie spokoj. Krajobrazy do ogladanie przed snem zamist liczenia baranow.

Kolorado to jest to. Ale jeszcze nie bylem znam ze zdjec tylko.

PF
          • krystian71 Re: Ohio 02.10.05, 19:59
            ale to jest prwdziwa ameryka, taka namiastka stepow zadnieprza
            • polski_francuz Re: Ohio 02.10.05, 20:02
              No tu uzyles argumentow z ktorymi nie mam zamiaru dyskutowac:) I jeszcze te
              fermy sa jak majatki ksiecia Wisniowieckiego...

PF
              • arap1 Re: Ohio 02.10.05, 20:20
                ZADNE ARGUMENTY OD SWINIOPASA... DZIALKE MA TO MU WYSTARCZY...KSZYSIO
                USMIECHNIJ SIE...
        • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 19:56
          krystian71 napisała:

> nie musisz mi dwa razy powtarzac, zwlaszcza jak nawet krajobraz tak sobie
          > podporzadkowalas, zeby jak najmniej nostalgii przezywac.
          > A po kartoflu pojade na srodkowy zachod, bo to jest ta ameryka do ktorej mnie
          > ciagnie :)

no krajobraz tu sliczny,niczym z mickiewicza,nie pozalujesz,kuchnia przednia a
          okna nareszcie wstawione. jutro ci posle e-mail,wiec sprawdz do cholery,a teraz
          znikam bo slonce wali jak w lipcu,mamy dzisisaj 28 stopni,nic tylko zagiel
          rozlozyc,albo deske:))
          • krystian71 :))) 02.10.05, 19:59

• besciak Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 20:40
            Ty to normalnie technologia 30 wieku. W szalasie okna stawiasz.

To nie slonce wali cyklistko tylko Twoj maz Cie wali po lbie bo ziemniaki
            spalilas i z obiadu licho.

Cyklistka napisala:

"Nic tylko zagiel rozlozyc, albo deske:))"

A gdzie ty desko chcesz sie rozkladac?
    • ariadna-enta Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 20:48
      smacznego
      • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 02.10.05, 23:34
        ariadna-enta napisała:

> smacznego

dziekuje,oj smaczne byly nie powiem,a do tego spiewy przy ognisku,szkoda,ze
        niektorych z was tu nie ma,byloby co powspominac.
        • besciak No juz dobrze.... 03.10.05, 00:01
          Teraz idz szalas wysprzataj bo znowu dostaniesz od meza po lbie.
        • ariadna-enta Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 00:05
          i-love-2-bike napisała:

> ariadna-enta napisała:
          >
          > > smacznego
          >
          > dziekuje,oj smaczne byly nie powiem,a do tego spiewy przy ognisku,szkoda,ze
          > niektorych z was tu nie ma,byloby co powspominac.

Też żał€ję, choć po Twoim poprzednim opieprzeniu mnie nie byłabym tam chyba
          mile widziana
          • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 00:11
            ariadna-enta napisała:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > > ariadna-enta napisała:
            > >
            > > > smacznego
            > >
            > > dziekuje,oj smaczne byly nie powiem,a do tego spiewy przy ognisku,szkoda,
            > ze
            > > niektorych z was tu nie ma,byloby co powspominac.
            >
            > Też żał€ję, choć po Twoim poprzednim opieprzeniu mnie nie byłabym tam
            > chyba
            > mile widziana

jesli jestes nadwrazliwa,to faktycznie lepiej siedz w domu,ale jesli humor ci
            dopisuje to jestes mile widziana. nie lubie nauczycieli lub ludzi typu moich
            trolli,ktore mnie nagabuja bo im sie nudzi,wiec nie bierz sobie wszytskiego do
            serca,bo nie przezyjesz na forum dnia bez nerwow i pamietaj smiech to zdrowie.
            • ariadna-enta Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 00:46
              O co ci chodzi nikogo nie nagabuję to chyba ty jesteś nadwrażliwa chciałam być
              miła,ale ty to odebrałaś opatrznie ,nie martw się o mnie poradzę sobie.
              • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 02:02
                ariadna-enta napisała:

> O co ci chodzi nikogo nie nagabuję to chyba ty jesteś nadwrażliwa chciałam być
                > miła,ale ty to odebrałaś opatrznie ,nie martw się o mnie poradzę sobie.

ariadno przeczytaj swoje i moje ypowiedzi,wez duzy oddech i moze zaczniemy od
                nowa,bo nie ma sensu dzielic wlosa na 4.kazdy z nas sobie radzi,nie potrzebujemy
                drugich do pomocy,bo na pewno jesli ich potrzebujemy nie sa to forumowcy,wiec po
                co sie powtarzac. zobacz co tu sie dzieje i chyba trzeba byc slepym,aby nie
                zauwazyc kto kogo napastuje na tym forum,dla ulatwienia podam ci,ze ja nie
                odpowiadam juz od dawna na zaczepki paru nickow,ale oni dalej sie szwendaja za
                mna,widac to lubia. kim oni sa pozostawiam tobie,jesli chcesz to ich poznasz a
                jesli nie to moze sobie porozmawiamy bez prztyczkow,ja jestem gotowa,tylko z
                gory uprzedzam,ja lubie sie smiac.
                • ariadna-enta Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 14:14
                  i-love-2-bike napisała:

> ariadna-enta napisała:
                  >
                  > > O co ci chodzi nikogo nie nagabuję to chyba ty jesteś nadwrażliwa chciała
                  > m być
                  > > miła,ale ty to odebrałaś opatrznie ,nie martw się o mnie poradzę sobie.
                  >
                  > ariadno przeczytaj swoje i moje ypowiedzi,wez duzy oddech i moze zaczniemy od
                  > nowa,bo nie ma sensu dzielic wlosa na 4.kazdy z nas sobie radzi,nie
                  potrzebujem
                  > y
                  > drugich do pomocy,bo na pewno jesli ich potrzebujemy nie sa to forumowcy,wiec
                  p
                  > o
                  > co sie powtarzac. zobacz co tu sie dzieje i chyba trzeba byc slepym,aby nie
                  > zauwazyc kto kogo napastuje na tym forum,dla ulatwienia podam ci,ze ja nie
                  > odpowiadam juz od dawna na zaczepki paru nickow,ale oni dalej sie szwendaja za
                  > mna,widac to lubia. kim oni sa pozostawiam tobie,jesli chcesz to ich poznasz a
                  > jesli nie to moze sobie porozmawiamy bez prztyczkow,ja jestem gotowa,tylko z
                  > gory uprzedzam,ja lubie sie smiac.

Widzę,że moja wczorajsza na wpół żartobliwa wypowiedż ,że chciałabym być na
                  Twoim grilu mocno Cię kopnęła ,tłumaczysz mi wsystko jak jakiemuś przygłupowi.
                  A jak chcesz sięze mnie pośmiać to proszę bardzo. "Rozmawiać bez przytyczków",
                  proszę bardzo ,ale niech się to tyczy obu stron ,więc proszę nie traktuj mnie
                  jak debilki.
                  • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 15:49
                    ariadna-enta napisała:

>
                    >
                    > Widzę,że moja wczorajsza na wpół żartobliwa wypowiedż ,że chciałabym być na
                    > Twoim grilu mocno Cię kopnęła ,tłumaczysz mi wsystko jak jakiemuś przygłupowi.
                    >
                    > A jak chcesz sięze mnie pośmiać to proszę bardzo. "Rozmawiać bez przytyczków",
                    > proszę bardzo ,ale niech się to tyczy obu stron ,więc proszę nie traktuj mnie
                    > jak debilki.

sluchaj odpowiem ci jeszcze raz grzecznie,forum to nie rozmowa telefoniczna,ze
                    wszelkie intencje rozmowcy sa ci znane,bo niescislosci sa omawian na biezaco.
                    nie bardzo wiem o co ci chodzi,ale jestes jak na moj gust zbyt jumpy,a wiec
                    jeszcze raz ci mowie :masz ochote do rozmow to move on,bo nie bardzo chce mi sie
                    ciagle cos prostowac i ty tez nie traktuj mnie jak uczniaka,bo nim nie jestem.
                    • dana33 Re: nareszcie forum ozylo 04.10.05, 10:12
                      alez pustema sie tu wije.... "nie lubie nauczycieli" a sama nic, tylko poucza
                      wszystkich... "odpowiem ci jeszcze raz grzecznie".... a potem ariadno to
                      bedzie niegrzecznie.....:)))) nu, nie moge.... posmialam sie od samego rana w
                      ten swiateczny dzien noworoczny....
    • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 16:33
      bardzo ozylo,wypowiedzi na temat zydow po 4 dniach ida na osla,jak widac komus
      sie nie podoba dlug wdziecznosci wobec Polakow.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=29741592
      • krystian71 Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 17:01
        twoj tez???O psia noga, to pewnie i moj tam trafi
        • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 17:02
          krystian71 napisała:

> twoj tez???O psia noga, to pewnie i moj tam trafi

a niech idzie,bedzie tu jedynie taki smrod jak na FA i GW bedzie very happy,ze
          czyta ja trzon spoleczenstwa,ten najlpeszy.
    • ariadna-enta Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 18:21
      do i-lovw-2-bike AMEN i krzyżyk na drogę i daruj już sobie swój
      pseudofilozoficzny bełkot bo niedobrze się robi
      • i-love-2-bike Re: nareszcie forum ozylo 03.10.05, 18:27
        ariadna-enta napisała:

> do i-lovw-2-bike AMEN i krzyżyk na drogę i daruj już sobie swój
        > pseudofilozoficzny bełkot bo niedobrze się robi

nawzajem.
        • besciak Cyklistko 03.10.05, 19:35
          szalas posprzatany? Marsz do roboty bo maz Ci rower zabierze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka