Dodaj do ulubionych

Izrael leczy przyszlych terrorystow.

21.11.05, 16:00
Za pieniadze z EU nu ale kto mowi ze Zydzi nie umieja robic biznesu?
Taki terrorysta przyszly to tez zydowska inwestycja w burzenie
palestynskich domow i powiekszanie zagarnianej ziemi.
Eh-to sie nazywa geszeft.

P.S.Wsztscy juz wiemy ze nowe szklane domy na nowych zdobytych terena
finansuje znowu Ameryka.

Palestinian kids undergo heart surgery in Israel

Lives of 100 Palestinian children saved under EU- funded project at Wolfson
Medical Centre in Holon; project 'Heart of the Matter' provides Palestinian
children with open heart surgery, other life-saving treatment
Ynetnews
The lives of 100 Palestinian children have been saved under an EU- funded
project carried out by the Save a Child’s Heart organization at the Wolfson
Medical Centre in Holon, the Delegation of the European Commission to Israel
reported.

“The project - The Heart of the Matter - provides Palestinian children with
open heart surgery and other life-saving treatment. As part of this process
the parents of the Palestinian children encounter the parents of Israeli
children undergoing similar operations at the Wolfson Medical Center in an
atmosphere of mutual understanding and respect that spreads to their broader
communities,” the EU said in a statement.

“Another aspect of the project is to provide training for two Palestinian
physicians. The European Union supports The Heart of the Matter under its
Partnership for Peace Program with a contribution of 500,000 euros (about USD
590,000),” the statement said.

'This is a model project'

On Wednesday a reception held at the residence of the British Ambassador Simon
McDonald marked the 100th operation under the EU-funded program and also 10
years of activity by the Save a Child’s Heart organization, which during the
past decade has supported heart surgery for more than 1,400 children from 23
countries at the Wolfson Medical Center.

Attending the reception was Ambassador Ramiro Cibrian-Uzal, Head of the EU
Commission Delegation to the State of Israel who said: “I am delighted that
this inspiring project has met its goals of both saving human lives and
bringing together Israelis and Palestinians in an atmosphere of mutual trust
and understanding.

Obserwuj wątek
    • 1ja Re: Izrael leczy przyszlych terrorystow.+ 21.11.05, 16:03
      Moze i ty bys do leczenia zglosil?
      • dana33 Re: Izrael leczy przyszlych terrorystow.+ 21.11.05, 16:08
        ales ty glupi, to zero.....
        nawet nie rozumiesz tego co czytasz....
        a ty w usa dostajesz pewnie opieke lekarska za darmo, nie? nie placisz nic,
        prawda?
        widzisz, durniu, oni nie maja pieniedzy na zaplacenie leczenia. generalissimo
        im wszystko rozkradl. autonomia jest nam winna miliony za leczenie jej
        mieszkancow. wiec jak eu placi dzisiaj za nich, to tylko sprawiedliwie: eu
        calowala w d generalissimo, ktory ja pieknie okradl na miliardy, to teraz tylko
        sprawiedliwie, zeby oplacala leczenie obywateli autonomii.
        kretynek idiotyczny.
        • krystian71 link na te miliardy prosze 21.11.05, 16:12

• dana33 Re: link na te miliardy prosze 21.11.05, 21:37
            przestan sie wyglupiac krystian. caly swiat o tym trabil i trabi dalej. znalezc
            nie moge, gdzie to ukryl. wejdz sobie w googla i znajdziesz linkow do cholery i
            jeszcze troche.
          • z_daleka Re: link na te miliardy prosze 21.11.05, 21:55
            masz robaczku
            www.wprost.pl/ar/?O=12847
            • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 09:23
              no wiesz co ,z daleka, wprost-ales wymyslil!!!
              • dana33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 09:39
                nu, krystian.... beemet..... chcesz po angielsku tylko???? masz:

www.cbsnews.com/stories/2003/11/07/60minutes/main582487.shtml
                sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2004/11/07/MNGU49NGHN1.DTL
                www.nycat.org/arafatstole.htm
                www.israelnationalnews.com/news.php3?id=93056
                www.meforum.org/article/645
                www.kingsmeadow.com/2004/11/arafats-millions.html
                • z_daleka Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 09:44
                  Nu Dana... ales wymyslila po angielsku...
                  • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 09:48
                    no chyba,ze nie mam czasu z rana..:)
                    Pamietam,ze wg obliczen urzednikow Unijnych stanelo na 200tys euro czy
                    dolarow,ktorych nie mogli sie doliczyc,wsrod zrujnowanej infrasruktury
                    Palestyny,
                    • z_daleka Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 09:55
                      podeslij link do twojej niezwyklej pamieci, robaczku.

krystian71 napisała:

> no chyba,ze nie mam czasu z rana..:)
                      > Pamietam,ze wg obliczen urzednikow Unijnych stanelo na 200tys euro czy
                      > dolarow,ktorych nie mogli sie doliczyc,wsrod zrujnowanej infrasruktury
                      > Palestyny,
                      • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 10:07
                        no wlasnie,ale musisz mi dac troche czasu,poki co nawet nie otworzylem linkow
                        Dany.
                        A liczba ta wyplynela w trakcie oficjalnej wypowiedzi i z oficjalnego
                        zrodla,nie z belkotu wprost.
                        Niezwykla moja pamiec mi podpowiada,ze poslugiwalem sie tym oswiadczeniem i
                        zwracalem z prosba do Dany o komentarz.
                        Rzecz jasna w kontekscie jej wszystkich rewelacji okoloarafatowej smierci.
                        Ze umarl 2 tyg.wczesniej,ze Aids,ze nikt go nie zalowal ze swoich ,bo tak Dana
                        przez okno widziala.Czesc wrtacam za godzine albo za dwie
                        • z_daleka Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 11:26
                          ble. ble ble...

krystian71 napisała:

> no wlasnie,ale musisz mi dac troche czasu,poki co nawet nie otworzylem linkow
                          > Dany.
                          > A liczba ta wyplynela w trakcie oficjalnej wypowiedzi i z oficjalnego
                          > zrodla,nie z belkotu wprost.
                          > Niezwykla moja pamiec mi podpowiada,ze poslugiwalem sie tym oswiadczeniem i
                          > zwracalem z prosba do Dany o komentarz.
                          > Rzecz jasna w kontekscie jej wszystkich rewelacji okoloarafatowej smierci.
                          > Ze umarl 2 tyg.wczesniej,ze Aids,ze nikt go nie zalowal ze swoich ,bo tak Dana
                          > przez okno widziala.Czesc wrtacam za godzine albo za dwie
                        • dana33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 12:00
                          nu, krystianek... zone masz, to wiesz ile utrzymanie jej kosztuje... ale ty tam
                          szary czlowiek, nikt cie na czerwonym dywanie nie przyjmuje (jakie masz w domu?)
                          a tu farsztejst, czerwone dywany zobowiazuja. jak arafat mial dywan i
                          orkiestre, to suha potrzebowala idiotyczne 100 tys zielonych miesiecznie na
                          skromne zycie. tak ze te 200 tys to na dlugo by nie wystarczyly. oprocz tego,
                          to nawet rozumiem te obliczenia unjonowca.... wyobraz sobie go na chwilkie mala:
                          daja forse, daja, popieraja, zachwycaja sie, a tu kurka, okazuje sie, ze wielki
                          bohater cala forse, po oplaceniu bohaterskich samobojcow i swity przybocznej,
                          schowal do wlasnej kieszeni.... i co "straszniejsze" schowal tak, ze do dzisiaj
                          nikt nie moze ich znalezc....

nu, ty krystek czytaj moje posty o arafacie i nie tylko tak samo, jak czytasz
                          moje o zapiekankach kartoflanych: ja sie moge mylic, ale ja nie bujam. i ja
                          czesto wyrazam moje wlasne zdanie. i jesli chodzi o smierc wielkiego wodza
                          nieistniejacego panstwa, to znajac jego wszystkie sztuczki, znajac ze klamia na
                          jego dworze jak najeci, wiedzac, ze w chwili jak go zawiezli do francji
                          rozpoczela sie walka o dziedzictwo, ta tajemnica wokol jego choroby, te
                          idiotyczne biuletyny lekarzy francuskich i wszystkie przecieki... to co? nie
                          wywolalo uczucia, ze facet umarl w ciagu paru dni po przybyciu do szpitala? i
                          nawet ja nie umarl, to nie byla to mozliwosc? do dzisiaj nie znamy dokladnego
                          dnia jego smierci, tylko to co nam powiedziano. nu, krystian, ja im nie wierze.
                          jestem do dzisiaj przekonana, ze umarl duzo wczesniej niz nam powiedziano
                          oficjalnie, ale czekali z werzja oficjalna, az sie jakosc nie zorganizowali
                          politycznie i zalatwili przynajmniej z suha, spraw finansowych, bo przeciez
                          baba mogla otworzyc usta i powiedziec "prawde, tylko prawde i nic jak prawde".
                          co do aids to tak samo krazy po calym swiecie jak i sprawa forsy.
                          nu, i co do zalu po nim.... oj krystek, krystek.... ty farsztejst, ja arabow
                          naprawde nie nienawidze. terrorystow owszem. ale nie ogol arabow. zrozum, ten
                          gosc ich okradal, nie zrobil dla nic nic dobrego, mysle o ludzie, a nie o jego
                          klice i terrorystach. nie wybudowal tam nic, tylko burzyl i niszczyl. ludzie
                          tam glodowali, zyli w strasznych warunkach, a suha wydawala 100 tys dolarow w
                          paryzu.... ty myslisz, ze oni o tym nie wiedzieli? wiedzieli, krystian,
                          wiedzieli. jak umarl, to odetchneli, bo nagle obudzila sie w nich nadzieja, ze
                          nastepny bedzie lepszy. na pogrzeb polecieli fanatycy i ci, ktorym kazali. i
                          zrobili tamten pokaz zalu i rozpaczy. ale nastepnego dnia nie bylo tam nawet
                          slowa o arafacie. i do dzisiaj nie ma. jakas oficjalna sala to jest i oficjalne
                          zdjecie arafata i to wszystko. rok po jego smierci: jeden wiec zwolany przez
                          rzad, przywiezli troche ludzi zeby byl "tlok" i kuniec: sami mowili o tym....
                          widzialam, krystek, widzialam... i slyszalam ich tez. slysze do dzisiaj...
                          • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 12:53
                            Dana.I ty i ja dobrze wiemy co to jest internet ,i ze w internecie wszystko
                            mozna znalezc na podparcie swoich slow.
                            Ale oprocz tego,ze ma Aidsa i na niego umarl,rowniez moglismy wyczytac
                            oskarzenia Israel o otrucie go i to ze szczegolami( po wizycie kogo mu sie
                            pogorszylo,jakie mial obiawy i w czym byly podobne do tych UDOKUMENTOWANYCH
                            prob otrucia przez Mossad)
                            A poki nie ma zadnych konkretnych dowodow to sie zwyczajnie nalezy wstrzymac.
                            Pamietam :))))jak rok temu wpadlas na forum z wywieszonym jezorem,by jako
                            pierwsza o jego smierci doniesc,potem , gdy podano,ze zyje,zmylas sie na dzien
                            czy dwa, a potem zaczelas wszystkich przekonywac,ze to ty masz racje.
                            Jasne,ze tak moglo byc,ale tak samo nie ma na to zadnych dowodow,za to ,jesli
                            dobrze pamietam odwiedzali go w szpitalu jacys francuscy oficjele-Chirac???)-
                            czy sadzisz,ze on tez byl na liscie spiskowcow,ktorych celem bylo odnalezienie
                            zaginionych funduszy palestynskich.
                            Mi to nie pasuje,wiec zwyczajnie nie wierze.
                            Podobnie bylo z tymi zdefraudowanymi MILIARDAMI ,pisaliscie o
                            miliardach,zrobily sie z tego miliony,a potem tysiace.
                            Lacznie z oficjalna wersja i oficjalnym podliczeniem darczyncow,co i ile,i
                            dlaczego na nieoficjalne konta wplywalo,i gdzie te miliony leza w postaci
                            gruzow domow,drog i chocby lotniska w Gazie.
                            Podobnie z ta zaloba,przeciez pamietam,zasiegnelas opini swojej arabskiej
                            gosposi :)) i oglosilas,ze wszystcy Palestynczycy odetchna z ulga po jego
                            smierci i wcale nie bedzie zaloby,a relacje telewizyjne byly calkiem inne.A
                            szczegolnie Polacy , szczegolnie wyczuleni na rozne masowe i przymusowe spedy
                            bez pudla potrafia odroznic spontan od musowki.
                            Ja widze i wierze,ze ty bardzo CHCIALAS,zeby Arafat umarl,najlepiej na jakas
                            brzydka chorobe,CHCIALAS ,zeby go nikt nie zalowal,CHCIALAS,zeby odszedl w
                            nieslawie,jako ten,ktory swoj narod ograbil.
                            Takie magiczne myslenie

PS.dywanow nie posiadam,same dechy.Corka miala alergie na welne i wszystkie
                            rozdalismy i tak juz zostalo,przy psu i kotach to bardzo wygodne.
                            • z_daleka Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 13:14
                              bleee, bleee, bleee ....prosisz link na te miliardy , dostajesz... po polsku, po angielsku... marudzisz
                              dalej bo twoja pamiec cos ci tam podpowieda... co jest z taba krystek? Robisz sie zwyczajnie nuuudny.
                              • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 13:30
                                wiesz co gosciuniu wlasnie zauwazylem.?
                                Ze psujemy watek braciszkowi dany.
                                Ten watek byl zupelnie o czyms innym,o ciekawym problemie,ze za leczenie
                                palestynskich dzieci w Israelu placi Unia.
                                I do tego tematu nikt sie nie ustosunkowal,choc nie wiem co tam wpisal 1ja,bo
                                na otwieranie jego glupot,zawsze tych samych o moskach polaczkowatych z malej
                                czy duzej litery szkoda mi czasu.
                                A potem wpadla Dana z tym Arafatem i tak juz zostalo.
                                Moj blad,bo rano z braku czasu nie doczytalem o co chodzilo braciszkowi.
                                A TY mowisz,ze JA nuuudze.
                                Gosciuniu,temat arafat mlocowny jest co chwile.Temat brata dany to cos
                                nowego,zwlaszcza w swietle tych wszystkich watkow otwieranych przez was na
                                temat charytatywnego Israela leczacego wszystkich jak leci.
                                Wiesz cos na ten temat to napisz,a nie to duza buzia
                                • dana33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 14:02
                                  ja sie ustosunkowalam, krystek, choc moze niezbyt uprzejmie, bo mnie tozero nie
                                  napelnia akurat ochota do normalnych odpowiedzi.
                                  wbrew forumowemu zdaniu, israel nie jest takim strasznie bogatym krajem.
                                  brakuje nam pieniedzy i na nasze leczenie. lekarstwa przeciw rakowe np, sa
                                  cholernie drogie i nie kazdy obywatel israela moze sobie na nie pozwolic.
                                  dlaczego uwazasz, ze mamy leczyc kogokolwiek innego, palestynczyka czy
                                  amerykanina czy anglika za darmo? dlaczego ma to byc zaraz powodem do
                                  potepienia? jak ja bym sie chciala leczyc w polsce, to by mnie polska leczyla
                                  za darmo czy musialabym za to placic? leczylismy i leczymy dalej mase
                                  palestynczykow za darmo. niby arafat mial placic. ale nie placil. nie placil
                                  tez za elektrycznosc i gaz, jaka dostawali od nas i co? wylaczylismy im
                                  elektrycznosc? uwazam, ze to swietny pomysl eu, placic bezposrednio szpitalom
                                  israelskim i w ten sposob umozliwic tym dzieciom leczenie. bo wiesz, krystian,
                                  dzisiaj nie rozkradaja w autonomii pieniedzy tak jak to robil arafat, ale
                                  rozkradaja mimo to. rodziny tych szyszek rzadu palestynskiego mieszkaja w
                                  szwajcarii, anglii i usa i trzeba je utrzymac. te grupy terrorystyczne tez
                                  musza byc utrzymywane. ale jak powiedzial jeden arabski adwokat: jak beda krasc
                                  tylko 10% z tego, co kradl arafat, to juz wygralismy....
                                  jakbys poszedl do israelskich szpitali, to bys widzial jaka ogromna ilosc
                                  arabow palestynskich sie leczy. bylam 3 miesiace temu w beer shewie w szpitalu.
                                  co drugi pacjent to arab. dostaja taka sama opieke, leczenie i ustosunkowanie
                                  sie, jakie dostaja zydzi. i jakby tozero troche myslal, jakby nie nienawidzil
                                  zydow, to by widzial ta historie z innego punktu: eu daje pieniadze, a israel
                                  swoja wiedze. i w ten sposob korzystaja na tym dzieci palestynskie... nie mam
                                  racji?

• dana33 p.s. 22.11.05, 14:21
                                    w tym szpitalu w beer shewie w moim pokoju, a raczej na sali, bylo 8 lozek. 7
                                    bylo zajetych przez zydowki. 8 przez arabke. psiakostka, ona nie znala
                                    hebrajskiego a my nie znalysmy arabskiego. wiec sie porozumiewalysmy
                                    miedzynarodowym jezykiem reko-minowym. sliczna kobietka byla, chociaz mozna to
                                    bylo zobaczyc dopiero, jak sciagnela ta chustke z glowy. jakies 2 godziny przed
                                    jej operacja zjawilo sie 2 wyrostkow, takich 15-17letnich, mysle, ze to byli
                                    jej synowie. przytargali ze soba jakies torby jedzenia, mialam wrazenie, ze ona
                                    za szpitalnym jedzeniem nie przepadala. te poltory godziny, ktore byla na sali
                                    operacyjnej, chlopaki nerwowo lataly od sciany do sciany. jak ja przywiezli
                                    spowrotem do pokoju, sprawdzili czy wszystko ok i polecieli zawiadomic rodzine.
                                    do popoludnia zgromadzili sie kolo jej lozka: maz, matka, siostra, szwagier no
                                    i ci dwa synowie. ta siostra miala wyjatkowo piekna suknie arabska... :)))
                                    to co mnie ganz poruszylo, ze wprawdzie cala ferajna wyniosla sie wieczorem, ale
                                    te dwa chlopaki najpierw nakarmili mame, potem poczestowali nas, a potem
                                    ulozyli sie na podlodze kolo lozka mamy i tak przespali noc. dalysmy im nasze
                                    koce, zeby nie spali na golej podlodze (przykryc sie nie musieli, bo upal byl
                                    straszny), ale ta gotowosc niewygodnego spania, zeby tylko matka nie byla sama,
                                    to bylo cos.....
                                    • krystian71 Re: p.s. 22.11.05, 14:40
                                      no widzisz jakie ladne historie potrafisz opowiadac,za to cie czasami lubie :)))
                                      A juz myslalem,ze napiszesz,ze zydowki zawiazaly samoobrone i dyzury w nocnym
                                      czuwaniu,w obawie przed tymi palestynskimi wyrostkami-potencjalnymi
                                      terrorystami :)))
                                      PS.a co ci bylo,jesli wolno wiedziec?
                                      • dana33 Re: p.s. 22.11.05, 14:48
                                        nic powaznego.... na drugi dzien bylam w domu... :))))
                                        • krystian71 Re: p.s. 22.11.05, 15:04
                                          nie powiesz ,ze wpadlas:)
                                          • dana33 Re: p.s. 22.11.05, 15:15
                                            hahahahaha..... musze to mojemu powiedziec.......
                                            wg wszelkiej statystki israelskiej powinnam juz miec wnuki, ale moje sie nie
                                            spiesza, na szczescie......
                                            git, ide do domu.... potem popatrze co sie tu dzieje i dam ci przepis na tamtym
                                            watku na ciasto z extra nazwa: cos cieplego w deszczowy dzien.... zakladam sie,
                                            ze nie znasz.... :)))) (mozesz spolszczyc i nazwac to ciasto "cos cieplego w
                                            sniezny dzien")
                                            • krystian71 Re: p.s. 22.11.05, 15:33
                                              ok
                                  • dan34bratdany33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 16:00
                                    dana33 napisała:

> ja sie ustosunkowalam, krystek, choc moze niezbyt uprzejmie, bo mnie tozero
                                    nie
                                    >
                                    > napelnia akurat ochota do normalnych odpowiedzi.
                                    -Oj dana,dana.Masz problem ze mna widze dosc dobry.Nazywasz mnie glupkiem zerem
                                    i czyms tam jeszcze ale uprzejmosc ci puszcza i niewiem dana kto tu jest
                                    glupkiem i zerem.Inteligencja dana to cecha wrodzona ,nauczys sie jej nie
                                    da.Jezeli zero ci potrafi zfrustrowac to masz problem z sama soba.A teraz do
                                    rzeczy.

> wbrew forumowemu zdaniu, israel nie jest takim strasznie bogatym krajem.
                                    -Izrael nie jest bogatym wogole,wszystko co tam jest to albo ukradzione albo
                                    zbudowane za amerykanskie pieniadze.Mysl tylko wasza-zydowska.

> brakuje nam pieniedzy i na nasze leczenie. lekarstwa przeciw rakowe np, sa
                                    > cholernie drogie i nie kazdy obywatel israela moze sobie na nie pozwolic.
                                    > dlaczego uwazasz, ze mamy leczyc kogokolwiek innego, palestynczyka czy
                                    > amerykanina czy anglika za darmo? dlaczego ma to byc zaraz powodem do
                                    > potepienia?
                                    -Dana-watek ktorym otwarlem ten post byl watkiem wojo,ktory pod feralnym
                                    tytulem zamiescil.Tytol mnie zainrygowal bo wlasciwie jak naprawde leczycie
                                    palestynczykow to juz znak naprawde dobrej woli.Nu i czytam a tu tak po
                                    prawdzie to UE leczy placac za to.I juz widzisz jak tu manipulancki wojo Izrael
                                    wywyzsza a prawda jest zupelnie inna.To jest ta chucpa wasza ze wy potraficiw
                                    zrobic wszystko tylko wam trzeba ludzi i pieniadze.Zamiescilem ten sam
                                    watek,artykol pod innym tytulem i widzisz jaki odzew?.Czyli jak napiszesz
                                    prawde to tez mozna znalezc chetnych do dyskusji.

jak ja bym sie chciala leczyc w polsce, to by mnie polska leczyla
                                    > za darmo czy musialabym za to placic?
                                    -W tym przypadku powinna USA placic,czy ty placic ale USA finansuje.Co zreszta
                                    i tak tam macie bo Izrael jest na utrzymaniu USA i to juz fakt ktorego nawet ty
                                    nie zaprzeczysz.

leczylismy i leczymy dalej mase
                                    > palestynczykow za darmo. niby arafat mial placic. ale nie placil. nie placil
                                    > tez za elektrycznosc i gaz, jaka dostawali od nas i co? wylaczylismy im
                                    > elektrycznosc?
                                    -Nu widzisz dana-piszesz ze dostawali elektrycznosc za darmo ale jak nie
                                    placili to korek wykreciliscie.Czy ty widzisz tu zydowska chucpe?To sie nie
                                    nazywa za darmo,to sie nazywa klamstwo w bialy dzien.Dana przestan bo w oczy
                                    szczypie juz nie mozna z toba i wojo normalnie na argumenty pogadac.Wasze
                                    domniemane wiadomosci i wiadomosci zyczeniowe to juz wasza cala agenda tej
                                    zydowskiej tu propagandy.

uwazam, ze to swietny pomysl eu, placic bezposrednio szpitalom
                                    > israelskim i w ten sposob umozliwic tym dzieciom leczenie.
                                    -Nu widzisz,gdyby wojo tak napisal w tytule to to ma sens i prawde pokazuje
                                    on natomias wolal pomanipulowac a prawda jest inna.

bo wiesz, krystian,
                                    > dzisiaj nie rozkradaja w autonomii pieniedzy tak jak to robil arafat, ale
                                    > rozkradaja mimo to.
                                    -Sluchaj dana,kto rozkrada to widac od razu.Widac jak Gaza zostala ukradziona i
                                    nie trzeba bylo szukac specjalnych linkow bo rezolucje ONZ towskie nigdy nie
                                    zatwierdzily tej kradziezy.Amerykanskie administracje i mediatorzy tez
                                    dyplomatycznie nie zgadzali sie na wasze ekspansyjne budowanie osiedli a wy
                                    mimo to budowaliscie aby w koncu zburzys i znowu wrocic do punktu zero w
                                    polityce a szkod narobiliscie przez to tyle ze bedzie sie wam bekac za to kilka
                                    dekad.Malo tego kradliscie ziemie i budowaliscie osiedla i szklarnie okradajac
                                    amerykanskiego podatnika.Nu widzisz dana kto tu kradnie.

rodziny tych szyszek rzadu palestynskiego mieszkaja w
                                    > szwajcarii, anglii i usa i trzeba je utrzymac. te grupy terrorystyczne tez
                                    > musza byc utrzymywane.
                                    -Wiesz dana dobrze ze politycy to machlejkarze i szaronowcy to robia tez tylko
                                    na wieksza zydowska skale.Tam to jest rodzinne nu ale ty nie widzisz belki pod
                                    swoim okiem bo Sharon jest twoim faszystowskim idolem.

ale jak powiedzial jeden arabski adwokat: jak beda krasc
                                    >
                                    > tylko 10% z tego, co kradl arafat, to juz wygralismy....
                                    -Te twoje powiedzonka ktore kiedys ktos powiedzial to sa takie wiadomosci
                                    potwierdzone wyssaniem z twojego malego palca.Link jakbys miala na wszystko to
                                    by ci troche wiarygodnosci przywrocilo wiesz dlaczego?Nu to dobrze.

> jakbys poszedl do israelskich szpitali, to bys widzial jaka ogromna ilosc
                                    > arabow palestynskich sie leczy. bylam 3 miesiace temu w beer shewie w
                                    szpitalu.
                                    -Dana to nie jest zaden fenomen co ty piszesz jak UE placi.Plac ty to cie na
                                    pomniki wyniose.Na chucpie u Polakow dlugo nie pojezdzisz.Krystian i tak ci
                                    dalje szanse wypowiedzi ale ty dalej nie zalapujesz ze chucpujesz.Krystian jest
                                    drobiazgowy i wychwyci kazda twoja nieintegralnosc.Ja na to nie mam czasu a
                                    poza tym krystian to robi swietnie i za mnie i za siebie.

>
                                    > co drugi pacjent to arab. dostaja taka sama opieke, leczenie i ustosunkowanie
                                    > sie, jakie dostaja zydzi.
                                    -Nu widzisz dopiero mojego postu trzeba bylo abys to mogla napisac.Tak sama od
                                    siebie to nic nie mozesz,czekasz na prowokacje czy co?.A moglas tu nam poslac
                                    post z tymi rewellacyjnymi leczeniami palestynczykow,moglas podac
                                    linki,zdjecia,opiie innych palestynczykow-ot cos innego od dany.

i jakby tozero troche myslal, jakby nie nienawidzil
                                    > zydow, to by widzial ta historie z innego punktu: eu daje pieniadze, a israel
                                    > swoja wiedze.
                                    -Nu to ja to ciagle pisze,to sie nazywa geszeft po zydowsku.Ja tez to robie-
                                    daje swoja wiedze w swoich uslugach i dostaje za to pieniadze.Ale tu jest w
                                    niuansach roznica-widzisz je?Jak nie to ci napisze na osobnym watku tylko
                                    popros.

i w ten sposob korzystaja na tym dzieci palestynskie... nie mam
                                    > racji?
                                    -Nie tylko dzieci,korzystaja na tym izraelskie szpitale i lekarze,chyba ze
                                    lecza "za darmo" charytatywnie,kazde dziecko postrzelone przez IDF.Jak
                                    znajdziesz taki przypadek dawaj go natychmiast na forum aby podbudowac swoja
                                    propagande faktami a nie bzdurnymi widzimisie haslami.
                                    >

• dana33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 13:34
                              krystian, czlowiek, ktory ma troche, tylkto troche zdrowego rozsadku to wie, ze
                              go nie otrulismy. facet byl w okolicy ponad 10 lat, jak myslisz, jakbysmy
                              chcieli go otruc, albo w jakikolwiek inny sposob wykonczyc, to nie moglismy
                              tego zrobic setki razy???? przeciez najpozniej, jak oblezylismy ramalle, przed
                              tem ja ostrzeliwujac, moglismy "przypadkowo" trafic w niego, nie? i chyba
                              jasne, dlaczego tego nie zrobilismy. te gadki, ze to my, to wiesz, zydzi
                              wszystkiemu winni, zydzi, masoni i cyklisci....
                              nie wpadlam z wywieszonym jezorem, tylko najwyzej jezyczkiem.... i ja sie nigdy
                              nie zmywam, krystian. ja moge wyjechac na 2 dni, jesli to akurat byl szabes to
                              jezdze czesto do haify do mojej starej mamy, ale sie nie zmywam. nie, chirac go
                              nie odwiedzil, a odwiedzali go inni, so what? bo niby nie pamietasz juz klamstw
                              komuny? myslisz, ze to u nich inaczej pracuje? tylko sobie przypomnij pare ich
                              klamstewek, chociazby jenin, kiedy wrzeszcza o masakrze, pokazuja trupa
                              noszonego na noszach, a nagle kurka, ten trup zeskakuje i zaczyna uciekac....
                              sluchaj, masz zdrowy rozum (odkrylam to, jak zauwazylam, ze umiesz gotowac,
                              czlowiek bez rozumu gotowac nie umie), czytasz mam nadzieje, nie tylko nasza
                              witryne, to wiesz co sie dzieje. nu, co do zaloby i daty smierci to juz ci
                              napisalam wyzej. naprawde krystian, nikt tu nie wylewa lezki z powodu jego
                              nieobecnosci...
                              mnie to bylo wsio rawno, czy on umrze, czy przeprowadzi sie do innego kraju.
                              ja, i nie tylko, nie chcielismy go w naszym sasiedztwie. a ty bys chcial
                              takiego, co ci dzieci zabija dzien w dzien? zreszta abstrahujac juz od
                              konfliktu arabsko israelskiego.... zobacz sam jak go wywalali wlasni bracia z
                              libanu, jordanii i tunisu.... jak wy piszecie o polskich zydach (to mozna
                              dopiero o arafacie bo nie przezyl w zadnym z tych krajow nawet 50 lat, nie
                              mowiac juz 800), te kraje to go "przyjely i goscily" i jak sie im odplacil?
                              zamieszkami, rozruchami, probami obalenia rzadu..... krystian, pomysl i sam
                              przyznasz, ze ten facet nic, nigdy i nikomu nie zrobil dobrze.... dlaczego
                              mieliby po nim plakac? kto z wielkich mezwo stanu swiata arabskiego przyjechal
                              na jego pogrzeb? jakies nie arabskie celebrity??? jak kogos poslali, to
                              wszystko to byli politycy drugiego i trzeciego rzedu.... nu, mam wrazenie ze
                              pisze ot tak, i ty i tak sam wiesz dobrze, tylko nu, jak to sie ladnie mowi...
                              lubisz sie droczyc... :))))

p.s. ladny parkiet to lepiej niz dywanik byle jakiego czerwonego koloru...
                              • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 14:33
                                zrozum,ze to do czego mam zastrzezenia to nie sa twoje opinie o Arafacie,bo
                                masz do nich prawo.
                                Zastrzezenia dotycza tego,ze podajesz cos jako fakt sprawdzony,a tudno,zeby
                                taka wiadomoscia nie byla wiadomosc o czyjejs smierci.A potem okazuje sie,ze to
                                nieprawda.
                                A przynajmniej ,ze tylko Israel tak utrzymuje.
                                Stad sie pewnie tez wziely te podejrzenia o otrucie,bo ktoz lepiej niz sam
                                truciciel zna wszystkie obiawy i rokowania i to,ze smierc nastapi wlasnie tego
                                dnia.:))))
                                Podejrzewam ,ze wywiady roznych krajow maja wiele na sumieniu,ale to wlasnie
                                tylko KGB,kiedys tam z jakims parasolem w Londynie i Mossadowi,ktory biegal na
                                gwalt z odtrutka takie metody udowodniono.
                                Zauwaz,ze ja NIGDY nie napisalem,ze Arafata wywiad israelski otrul,to tylko
                                spekulacje.
                                Ale,ale,co z tymi palestynskimi dziecmi za ktore UE placi.?
                                Pytam ciebie,bo to ty wiele razy pisalas o charytatywnym Israelu,ktory leczy i
                                BEDZIE leczyl Palestynczykow.
                                Czy UE placi tylko za te specyficzne operacje,czy tez za caly system opieki
                                zdrowotnej?
                                Dzis znowu w GW napisali ( a propos ustapienia Szarona)ze jakoby 1/3 waszego
                                spoleczenstwa zyje ponizej minimum socjalnego.
                                Co to jest w praktyce?Kto takie minimum ustala?
                                Pamietam jak sie wpieklalem na informacje,ze 1/3 polskich dzieci przychodzi do
                                szkoly glodna.A to przeciez nie tylko tych dzieci dotyczy,ale prawie calego
                                spoleczenstwa.Nie sadze ,ze matki tych dzieci same sie po cichu nafutruja,a
                                dzieciaki wypuszczaja bez sniadania,a mlodsze rodzenstwo,w wieku przed
                                szkolnym,ktore nie ma szans nawet na te szkolna zupe sie zalapac.?
                                Ciagle jednak mi sie wydaje,ze ta wasza poprzeczka musi byc wyzej.Przy takich
                                amerykanskich dotacjach,nie sadze,zeby Szaron ze swym synem byl w stanie wzorem
                                Arafata tyle zmalwersowac.
                                Ty oddajesz swoj glos na Szarona,ja oddalem na tych ,ktorzy obiecali sie tym
                                problemem zajac i juz w miesiac ruszyli z kopyta,bo 16 lat czekania ,az problem
                                rozwiaze niwidzialna balcerowiczowska reka liberalnego rynku ,to ciut za dlugo.
                                • dana33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 14:47
                                  o tych dzieciach napisalam ci wyzej, co nie czytasz, psiakostka, a ja sie
                                  wysilam, a????

wylicza to chyba urzad statystyczny.... nie ma watpliwosci, ze sa u nas rowniez
                                  i biedni ludzie. ale wiesz jak to wyglada, przynajmniej dla mnie: pokazuja ci
                                  taka biedna rodzine, co niby nic nie ma w lodowce, tylko mamusia ma farbowane
                                  wlosy, polakierowane paznokcie i swieze kwiaty w wazonie na stole. nu, to jak
                                  ja bym nie miala nic w lodowce, zeby dac dzieciom zjesc, to napewno bym sobie
                                  kwiatow nie kupowala. a ci naprawde biedni, to moze nie wyjezdzaja za granice,
                                  moze nie maja na szynke, ale na chleb to maja. i pomaga sie im. sa organizacje
                                  specjalne, sa takie kuchnie, gdzie wydaja raz dziennie gorace posilki, kazdy ma
                                  rodzine, ktora pomoze w takim ciezkim okresie. i nie zapominaj o jednym: takie
                                  statystyki obejmuja CALE spoleczenstwo israelskie, wlacznie z religijnymi,
                                  arabami i beduinami, ktorzy maja kupe dzieci i nie wszyscy pracuja.
                                  spoleczenstwo jest bardzo zroznicowane, i tak samo stosunek do pracy i zarobki
                                  sa zroznicowane.
                                  jeszcze nie slyszalam, zeby ktos z glodu umarl w israelu.
                                  • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 15:00
                                    bo nie znasz mojej metody pisania z doskoku miedzy jednym telefonem a drugim.
                                    wisze na stronie polgodziny,ona jest niezaktializowana,ide,ide,dochodze do
                                    jakis wnioskow,a tu okazuje sie,ze juz ktos tam byl:))
                                    Jasne,ze widzialem i przeczytalem,ale po ptakach.
                                    O ten koszyk minimum mi wlasnie chodzi,zeby wiedziec co w nim jest,bo co kraj
                                    to obyczaj.
                                    Gdy pokazywali w telewizji te niby imigranckie slumsy pod Paryzem,w jakich to
                                    trudnych warunkach mieszkaja,smialem sie w kulak,na takich osiedlach,w takich
                                    samych wiezowcach mieszka pol Polski,a dlatego tylko pol,bo prawie cala reszta
                                    mieszka na wsi,bądz w jeszcze gorszych warunkach.
                                    Tak wlasciwie,to tez nie slyszalem,zeby zaraz ktos w Polsce z glodu umarl,i ci
                                    grzebiacy w smietnikach,najczesciej nie pozywienia szukaja,ale mimo wszystko
                                    tego i zebrzacych dzieci za komuny nie bylo
                                    • dana33 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 15:12
                                      czy chcesz powiedziec, ze za komuny bylo lepiej???????? :)))
                                      ale prawda jest, ze ksiazki za komuny byly tansze....
                                      ten koszyk minimum a raczej zaplata minimum to 3000 szekli dzisiaj, dolar jest
                                      okolo 4,60.
                                      tak, z tymi slumsami paryskimi to tez sie smialam. wiesz, bieda to bardzo
                                      wzgledne pojecie. zalezy z kim sie porownuje....
                                      • krystian71 Re: link na te miliardy prosze 22.11.05, 15:25
                                        cos ty.Ksiazki byly tansze i czynsz ,ale pamietasz ile kosztowala kawa,ile
                                        wodka,nawet chleb byl drozszy.
                                        Tylko,ze wszyscy mieli prace a wszystkie dzieci zasilki.
                                        Twoj koszyk uzupelnij pls o ceny podstawowych dobr,bo tak mi niec nie mowi.
        • dan34bratdany33 Re: Izrael leczy przyszlych terrorystow.+ 21.11.05, 21:41
          Nie strzelajcie do nich to i nie bedziecie musieli leczyc.
          Dajcie im zyc a za leczenie sobie zaplaca sami.
          Co za altruistyczny ten erec a dana w nim
          sama samarytanka-co za darmo daje.
          • 1ja Re: Izrael leczy przyszlych terrorystow.+ 21.11.05, 22:06
            Czy ty sie dalej leczysz?
            Czy szmokiem na zawsze zostaniesz?
            • puls.usa najpierw probuja moski zamordowac ,zeby 21.11.05, 22:13
              pozniej ratowac
              byl taki co robil
              podobne eksperymenty
              mengele mu bylo,czy cos takiego

1ja napisał:

> Czy ty sie dalej leczysz?
              > Czy szmokiem na zawsze zostaniesz?

jednojajowy biedaku ofiaro pijanego rzezaka ,idz spac i nie marudz

• 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 22.11.05, 10:03
                Czesc moska pulsowata,ofiara peknietej prezerwatywy.
                Ciesze sie,ze zyjesz.
                I czuwasz!
                • dan34bratdany33 Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 16:10
                  Taki wpis jest godny zle wychowanego oseska z przedszkola.
                  Mysle ze masz troche wiecej lat.Skup sie i jeszcze raz.
                  Mozesz napisac nie prawde ale zawsze to bedzie
                  wyrazem twoich dobrych checi suzenia slusznej sprawie.
                  A jakiej sprawie to tez mozna pogadac i to jest sens
                  tego forum.I ty masz napewno dyplomy-prawda?naukowe.
                  • 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 16:15
                    >>>>>>>>>>>>>><<najpierw probuja moski zamordowac ,zeby
                    Autor: puls.usa
                    Data: 21.11.05, 22:13 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

jednojajowy biedaku ofiaro pijanego rzezaka ,idz spac i nie marudz>>>>>

Jest takie porzekadlo:"Z kim sie zadajesz ......."
                    Moja wina,za sie z takimi zadaje.
                    Ale coz demokracja,musze sie ugiac.
                    Z toba rozmawiam w inny sposob.
                    Jezyk polski jest bogaty.
                    Chyba,ze forum ten podzielimy na chamski i nie chamski.
                    Dyplomy mam.

• dan34bratdany33 Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 16:29
                      Ok.Ja cie kiedys nazwalem jednojajowym,ty zas szesciojajowym makaronem mnie
                      obrzuciles co ja nawet uznalem za fajny zart.Nie musisz sie znizac do mojego
                      poziomu chocby dlatego ze inni tez czytaja i zdanie o tobie sobie
                      wyrabiaja.Czego tobie i sobie zycze.Amen.
                      • 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 16:55
                        Nieprawda szeciojajowym cie nie wyzywlem.
                        Jedynie co w stosunku do ciebie uzywam-szmok braciszek,lub szmok poprostu.
                        Za zyczenia dziekuje.
                        • dan34bratdany33 Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 17:16
                          To pardon.Ktos nazwal.Twoje epitety na mnie jak cie ciesza
                          i z frustracji troche lecza to-hej tez ok.W koncu chodzi
                          o nasze przetrwanie na tym padole-prawda?.
                          • 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 17:53
                            No,widzisz,mozna nawet po ludzku pogadac.
                            Ja mam epitet tylko jeden.
                            Jako brat dany,mozesz byc szmok.
                            Czujesz sfrustrowany?
                            Musisz byc?
                            • dan34bratdany33 Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 18:08
                              Ja zfrustrowany?Czy ja cie zwalczam za te epitety?To ty pierwszy sie z
                              epitetami wychyliles wiec frustracje cie musialy dosiegnac.
                              A poza tym to nie chodzi mi absolutnie aby cie frustrowac.
                              Mozesz mi powiedziec co myslisz bez epitetow i mogl by to byc
                              dla ciebie bardziej produktywny pobyt na forum.
                              Nazywajac mnie tak czy szmak nie zmienisz mojego stosunku do spraw
                              a odpowiadajac mniej lu wiecej merytorycznie jest szansa.
                              Chyba ze ci chodzi o to pierwsze.
                              Na wiecej cie stac-wiem.
                              • 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 19:53
                                No,badz ze sprawiedliwy.
                                Ja z epitetem wyjechalem w odpowiedzi na to,ze jestem ofiara czyjams.
                                Odpowiedzialem,ze i tamten jest ofiara.
                                Z mojeje strony byl to tylko zwrot grzecznosciowy.
                                Nalezy odpowiadac jak ktos do ciebie mowi.
                                Oskarzasz mnie o epitety,jak z tym szesciojaowm,a przecie to nie ja.
                                Przyznales sie,ze mnie od jednojaowych uraczyles.
                                Wiec ,pierwszy byles.
                                Do ciebie,jako brata Dany,epitet zydowski-"szmok" pasuje jak ulal.
                                Tymbardziej,ze wszedl w mowe potoczna jezyka amerykanskiego.
                                Pozatym nie chce cie zmieniac,bo i nie mam jak.
                                Jestes tym,kim jestes.
                                I ja tez.
                                Mozna miec rozne zdania na rozne tematy.
                                Co nie powinno wplywac na poszanowanie ludzi.
                                Powiedziales:Amen.
                                Odpowiadam:Szcesc Boze!
                                Tak zwracano sie u nas w miescu pracy.
                                Codzinnie i kilkakrotnie w ciagu dnia.
                                Stary zwyczaj,ktory juz,chyba,umarl.
                                • dan34bratdany33 Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 20:03
                                  Mialem na mysli ze ty pierwszy mnie szmokiem nazwales kiedys tam.
                                  Czyli ja nie szukam zwady na prymitywne odzywki,epitety a jezeli uznasz
                                  ze moj wpis jest prymitywny to masz do tego prawo.
                                  Dyskusja na epitety chyba nic nie daje jak sadzisz chyba ze ci chodzi o to nic.
                                  Krystka tez wyzywasz od roznych kalumni a ja go nie widzialem zeby ci on to
                                  samo robil i tez zaczales to ty pierwszy w stosunku do niego.
                                  Szczesc Boze- a w moich stronach sie odpowiadalo-daj Panie Poze.
                                  • 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 20:55
                                    O,nie!
                                    Z Krzyskiem znajomosc zawarlem podczas duskusji,ktora rozpoczalem na temat
                                    Rusi Litewskiej.
                                    Dorwalem mase bialoruskich stron.
                                    Przytaczlem ich pelno.
                                    Wlasciwie to nawet nie byla dyskusja-to byly odkrycia.
                                    Przyjemnie bylo.
                                    Zwrocilem potem uwage,ze pan ten nieladnie o Zydach sie odezwal.
                                    Odpowiedzialem.
                                    Od malych zydkow mnie wyzwal.
                                    Tego temu panu nie wybacze.
                                    Tym bardziej,ze przylapalem go na bzdurach.
                                    Bo o niektorych rzeczach wypowiada sie z aroganckim bezpojeciem.
                                    Przyklad:"Cassus Palme",jak to nazwal.
                                    W zwiazku z tym podejrzenia mam,ze i o innych sprawach bez pojecia pisze.
                                    Nie ma u mnie powazania.
                                    Szczegolnie,jak go nudzi temat zydowski.
                                    To niech sie od niego odp......
                                    Chcialbym mu na to odpowiedziec bardziej dosadnie,ale przyzwoitosc mnie nie
                                    pozwoli.
                                    Pozatym jest bardzo wyborczy:
                                    Jest tutaj niejaki remekk.
                                    Ciagle na Talmud najezdza.
                                    Zwisa mnie Talmud-niewierzacy jestem.
                                    Ale sa zydzi dla,ktorych Talmud jest jak Pismo Swiete dla katolika.
                                    Prosilem durnia by od talmudu sie odczepil,bo mu na pismo Swiete wjade.
                                    To zaczal od prostytutek zydowskich,wiec odpowiedzialem z zachaczen o sprawy
                                    swiete.
                                    Krzys lament podniosl,ze zyd w sposob typowy gwalci uczucia religijne i tp.i td.
                                    Na moja prosbe - uwagi nie zwrocil.

Wytlumaczylem?
                                    Nic sie nie dzieje bez przyczyny.

P.S
                                    Co do szmoka?
                                    Czy kto inny moze nim by,niz brat Danusi?
                                    • 1ja Re: najpierw probuja moski zamordowac ,zeby+ 23.11.05, 21:18
                                      Krzysiek,remekk i pulsik od moskow mnie wyzwali.
                                      Wiec moskami krzyskowymi,remkowatymi i pulsowatymi zostali.

"najpierw probuja moski zamordowac " a to co ma znaczyc?
                                      Potrafisz wytlumaczyc?
                                      Na to powinienem "polaczkiem" sie odezwac?
                                      • aaki zwróciłem na ciebie uwagę kolego 23.11.05, 21:23
                                        łatwo i szybko przechodzisz do inwektyw
                                        • 1ja Re: zwróciłem na ciebie uwagę kolego+ 23.11.05, 21:45
                                          Jezeli to do mnie,to bardzo mnie ciesz,ze jestem zauwazalny.
                                          W takim wypadku,mam nadzieje,ze niektorzy bardziej starannie beda dobierac
                                          swoje inwektywy.
                                          Bo one zwyczj maja dzialac w obydwie strony.
                                          Jak wiesz:akcja i reakcja.
                                        • dana33 Re: zwróciłem na ciebie uwagę kolego 23.11.05, 22:08
                                          jakos nie zwracasz uwagi tym, co wrzeszcza moski pierwsi.... ani tym ktorzy
                                          wrzeszcza zydzi do gazu.... jakos wyczulony jestes tylko na tych, ktorzy oddaja
                                          tej zgraji i wtedy nawet lenistwo cie opuszcza i napiszesz 6 slow....
                                          • aaki Re: zwróciłem na ciebie uwagę kolego 23.11.05, 22:33
                                            mówię o swoich osobistych doświadczeniach zwiazanych z rozmową z twoim kolegą
                                            nie o rozmowach całego forum
                                      • puls.usa nie placz jedno ja jowy,staraj sie byc mezczyzna 23.11.05, 22:05
                                        1ja napisał:

> Krzysiek,remekk i pulsik od moskow mnie wyzwali.
                                        > Wiec moskami krzyskowymi,remkowatymi i pulsowatymi zostali.

+-+ nie wyzywalem tylko zwracalem sie

> "najpierw probuja moski zamordowac " a to co ma znaczyc?
                                        > Potrafisz wytlumaczyc?

+-+ "precyzyjne" ataki rakietowe z helikopterow
                                        wymierzone w domniemanych terorystow
                                        w czasie ktorych gina!! i zostaja ranni
                                        niewinni ludzie to nie morderstwo????
                                        jesli chodzi o tych pierwszych
                                        i proba mordu tych drugich

pare dni temu zoldacy z idf zastrzelili
                                        ZAMORDOWALI kilkuletniego chlopaka
                                        probowali go "ratowac" w szpitalu izraelskim
                                        (ktoremu snjper glowe prawie odstrzelil)

to ten co rodzice zdecydowali oddac
                                        organy wewn. innym potrzebujacym

nie ma praktycznie dnia zeby kogos idf
                                        nie zamordowal
                                        czasami sie nie udaje wiec trafiaja
                                        w zamieszaniu ,raczej nie z dobrej woli
                                        do szpitali izraelskich
                                        • 1ja Re: nie placz jedno ja jowy,staraj sie byc mezczy+ 23.11.05, 22:11
                                          Ja jestem 1ja.
                                          Ty natomiast - moska pulsowata,bezjajowa.
                                          Zaplacz nad dziecmi z Brazylji.
                                          W koncu to sa katolicy.
                                          Zaplacz nad dziecmi z Darfuru-w koncu to sa murzyni.
                                          Jak zaplaczesz nad wszystkimi,to bedziemy gadac.
                                          • puls.usa nie placz 1ja,staraj sie byc mezczyzna 23.11.05, 22:31
                                            1ja napisał:

> Ja jestem 1ja.
                                            > Ty natomiast - moska pulsowata,bezjajowa.
                                            > Zaplacz nad dziecmi z Brazylji.
                                            > W koncu to sa katolicy.
                                            > Zaplacz nad dziecmi z Darfuru-w koncu to sa murzyni.
                                            > Jak zaplaczesz nad wszystkimi,to bedziemy gadac.

tutaj placz nie pomoze,zaplaczesz sie na smierc
                                            potrzebne sa jakies radykalne dzialania
                                            jakie? hmm
                                            mowiac szczerze wystarczy mnie wlasnych problemow
                                            (praca,dom,dzieci,rodzice w polsce itd)
                                            nie wiele czasu i checi zostaje
                                            zeby myslec o problemach innych
                                            • 1ja Re: nie placz 1ja,staraj sie byc mezczyzna+ 23.11.05, 22:36
                                              Zajmujesz sie wybiorczo.
                                              Wiec zaawansowales na moske pulsowata.
                                              • puls.usa Re: nie placz 1ja,staraj sie byc mezczyzna+ 23.11.05, 22:58
                                                1ja napisał:

> Zajmujesz sie wybiorczo.
                                                > Wiec zaawansowales na moske pulsowata.

jesli uwazasz to za wybiorczosc
                                                zajmowanie sie glownie wlasnymi sprawami
                                                niech tak bedzie
                                                i tak tego nie zrozumiesz

jednak tesknisz na nickiem jedno jajowym
                                                ty zupelnie jak ta pozno-jesienna pogoda
                                                jednego dnia slonce i cieplo nastepnego
                                                zimno i snieg
                                                i apiac
                                                zdecyduj sie kim chcesz byc
                                                • 1ja Re: nie placz 1ja,staraj sie byc mezczyzna+ 23.11.05, 23:35
                                                  Nie,wybiorczo zajmujesz sie Zydami.
                                                  To twoja pasja.
                                                  Moze to i jest twoja wlasna sprawa.
                                                  co do опять-nie rozumiem.
                                                  Jaja-znaczy-tak,tak.
                                                  Nie musisz byc taki sluzalczy.
                                                  W czym ty widzisz jaja?
                                                  Czyzbys byl bezjajowy,ze cie to dreczy?
    • samsone Juz nie dlugo..... 23.11.05, 21:25
      zaniedlugo tych arabow z Israela do ich nowej ojczyzny posla, przeciez te glupki
      nie beda mogli odmowic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka