Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 19.10.02, 01:59 Naprawde !!! Kocham ja ,naprawde. !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: PIEKNA NASZA POLSKA CALA IP: *.proxy.aol.com 19.10.02, 02:02 Gość portalu: jojo napisał(a): > Naprawde !!! Kocham ja ,naprawde. !!! Dzisiaj widzialem fotki z zycia moich dziadkow w Polsce i polubialem ja ! Naprawde !!! Uwierzcie mi. Krakow jest przepiekny,Lodz tez i Warszawa tez. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf powinno byc: IP: *.nyc.rr.com 19.10.02, 06:29 Piekna WASZA Polska Cala, ty mozesz sobie zaspiewac "piekny nas zasrael caly" Odpowiedz Link Zgłoś
_jojo_ I love you all, my dear friends around the world 19.10.02, 07:21 Ja jestem jojo prawdziwy To nieprawda co tu o mnie pisza Ja kocham wszystkich Polakow i Muzulman. Nawet do Arabow (tych dobrych) nic nie mam. Nikt mnie nie rozumie, dlaczego? Ja jestem w Zyd ale w porzadku, tak mnie nauczyli rodzice. Kacham was wszystkich I love my friends ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: powinno byc: IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 01:04 Gość portalu: Alf napisał(a): > Piekna WASZA Polska Cala, ty mozesz sobie zaspiewac "piekny nas zasrael caly" A jakim ty Polakiem jestes skoro z NYC nadajesz ? Zeslancem do USA,nielegalnym robotnikiem czy czlonkiem mafii ,kurzymi udkami handlujacym,he ?Ja napisalem wyraznie,ze Polakiem sie czuje po dziadkach moich,a jaka religie wyznaje,to gowno ci do tego tepaku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: powinno byc: IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 04:34 NIE JESTEM ZYDKIEM !!!! he he he.......wasz Jojo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: powinno byc: IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 10:56 ale niestety starzeje sie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: PIEKNA NASZA POLSKA CALA 20.10.02, 14:04 Po wojnie to bylo na Slasku tak: co piekne to nasze. Wiec proponuje wpierw dokonac uczciwego remanentu, co wasze i poddawac tym, ktorym bezprawnie odebrano, nawet jesli piekne. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś