zbalansowany 19.12.05, 03:01 odzyskalo rozum - dla Dany to kleska today.reuters.com/news/newsArticle.aspx?type=worldNews&storyID=2005-12-16T141629Z_01_KRA629678_RTRUKOC_0_US-MIDEAST-JERUSALEM.xml&archived=False Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_brother Re: W Hutzpalandzie 49% populacji 19.12.05, 06:24 Czyli reszta to selfhaeting jews. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: W Hutzpalandzie 49% populacji 19.12.05, 08:39 taaak, te 49% to wlasnie ci selfHEATing jews, zerowcu.... nu, kiedy zaczynasz lekcje angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: W Hutzpalandzie 49% populacji 19.12.05, 08:47 następna wersyjka: self-hating Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: W Hutzpalandzie 49% populacji 19.12.05, 18:02 cepimierz napisał: > następna wersyjka: > > self-hating lub self-heating,czyli takich,ktorzy musza podgrzewac te polprawdy co godzinka,aby wygladaly na swierzutkie i wiarygodne.tym zajmuje sie nasza kucharka forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: W Hutzpalandzie 49% populacji 20.12.05, 00:21 Najwazniejsze ze 49% zaczelo myslec (wirus jakis, czy co?) i to wlacznie z ich czolowym anoreksikiem Arielem, ktorego niestety dosiegly przeklenstwa tamtejszych szamanow i biedaczka sadlo zatkalo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany No wiecie co 20.12.05, 00:33 Jednak w Polsce w najbardziej zabitej dechami wsi nic podobnego nie mogloby sie zdarzyc: Would-be Israeli Brides Leave Intimate Offering For Rabbi 12-18-5 Hundreds of young Israeli women hoping to find themselves a husband have been placing their underwear on the tomb of a venerated rabbi in the hopes that their marriage prayers will be answered. Around 400 pairs of panties and bras have been collected from the grilles of the tomb's window or on the branches of nearby trees by the authorities charged with preserving the final resting place of Rabbi Yenothan Ben Uziel in the Amuka region of northern Israel, the Maariv daily reported on Sunday. According to Jewish tradition, anyone who is unmarried will meet their soulmate and marry within a year if they visit his tomb. However Rabbi Israel Deri, in charge of protecting holy sites in the north, told the paper that the women's prayers would go unanswered. "Having consulted with the chief rabbis, I can say with certainty that not only are these women guilty of a profanity but they will also never gain benediction," he said. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: No wiecie co 20.12.05, 01:41 Nawzajem A znajomym ktorzy wyslali mi kartki z "seasonal greetings" zawsze wysylam kartke: "Jesus is the reason for festive season". Jak jeden do mnie zadzwonil z komentarzem ze nie wiedzial iz ja jestem tak religijny, to mu odpowiedzialem ze wcale nie jestem, natomiast lubie wiedziec o co w kazdej imprezie biega. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: W Hutzpalandzie 49% populacji 21.12.05, 07:58 Niestety do Polski anawet na polskojezyczne fora wpychaja się zwykle co co rozumu nie odzyskali a raczej nigdy go nie mieli ... . Odpowiedz Link Zgłoś