wujekjurek 06.01.06, 04:45 Jutro (a może już dzisiaj) przychodzi do nas fachowiec aby naprawić lodówkę. Przez najbliższe 8 godzin bądźcie dla mnie mili, please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annahidalgo Re: Dajcie mi 12 godzin, please. 06.01.06, 06:56 Nie mam nic przeciwko byciu mila ale zastanowiles sie, ze ten fachowiec tylko doda do Twoich kosztow nowego sprzetu? Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Dajcie mi 12 godzin, please. 06.01.06, 08:09 wujekjurek napisał: > Jutro (a może już dzisiaj) przychodzi do nas fachowiec aby naprawić lodówkę. > Przez najbliższe 8 godzin bądźcie dla mnie mili, please --- Nie ma sprawy. Masz teraz troche czasu zeby pomyslec i sie wypowiedziec. Wiec jak wujaszku, co sadzisz o ponizszym?: “I don’t give a goddamn,” Bush retorted. “I’m the President and the Commander- in-Chief. Do it my way.” “Mr. President,” one aide in the meeting said. “There is a valid case that the provisions in this law undermine the Constitution.” “Stop throwing the Constitution in my face,” Bush screamed back. “It’s just a goddamned piece of paper!” Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo Re: Dajcie mi 12 godzin, please. 07.01.06, 06:23 jennifer5 napisała: "“Stop throwing the Constitution in my face,” Bush screamed back. “It’s just a goddamned piece of paper!”" Gdzies Ty to wygrzebala? Daj zrodlo, bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 bardzo prosze 07.01.06, 08:38 annahidalgo napisała: > “It’s just a goddamned piece of paper!”" > > Gdzies Ty to wygrzebala? Daj zrodlo, bardzo prosze. --- www.capitolhillblue.com/artman/publish/article_7779.shtml Mam rade dla milosnikow 'foca'. Jesli chca jeszcze troche dluzej staczac samych siebie pociagajac i nas niech lepiej jak najpredzej pozbeda sie tego 'proroka' z Texasu. On jest tak tepy ze kiedys sam sie przyzna do wszystkiego. --- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34434358&a=34434358 Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo Re: bardzo prosze 07.01.06, 08:44 Dziekuje za link, Jennifer. Dodalam sobie strone ozdobiona podobizna kogos przypominajacego Marksa do moich "favorites"; chce to troche przetrawic a lozko mi sie zaczyna klaniac. Odpowiedz Link Zgłoś