titopik 14.01.06, 14:08 Zabili go. Albo postanowił nie wracać do więzienia. Mądry facet :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fritz.fritz Oczywiscie, przy pelnym przyzwoleniu sluzb turecki 14.01.06, 14:36 Przeciez od poczatku bylo wiadomo, ze znajduje sie w niebezpieczenstwie. Powinien miec obstawe do czasu rozmow we Wloszech. Po powiedzeniu wszystkiego prawdopodobienstwo, ze go zabija, byloby duzo mniejsze z powodu braku powodu... Mam nadzieje, ze jednak przezornie zniknal i wynurzy sie w ... Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Tez nie chcialbym isc do tureckiego wojska 14.01.06, 15:17 Siedzial tyle lat w wiezieniu, a teraz mial perspektywe sluzyc w tureckim wojsku. Tez na jego miejscu bym zniknal (w Polsce tez wojsko mnie nie moglo znalezc abym odbyl cwiczenia rezerwistow). Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek mysle ze w turcji jednak lepiej lapia 14.01.06, 15:19 rekrutow, to w sumie demokracja wojskowych Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Tez nie chcialbym 15.01.06, 10:41 Po co mieliby go zabijać na wolności, przecież w więzieniu jest więcej okazji aby go w ciszy usunąć. -- O zdjęciach. Rzeczowo i z kulturą obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
usaf Re: Oczywiscie, przy pelnym przyzwoleniu sluzb tu 14.01.06, 18:18 goscia jak ciebie to chce sie czasem zastrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek.com a moze przez CIA, a moze przez MOSAD, a może... 14.01.06, 21:47 przez... Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Watykan go zwinął żeby nie ujawniać udziału 14.01.06, 14:16 tamtejszego KGB w zamachu. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Rzeczywiscie widac zes psychiczny 14.01.06, 16:43 Uciekles ze szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Nie. Z kazamatów watykańskiego NKWD. 14.01.06, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "kosciol,mlodziezy.psychicznej" 14.01.06, 18:27 Taki psychol jak ty zawsze pozostanie nieuleczalnym psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: do "kosciol,mlodziezy.psychicznej" 14.01.06, 19:05 > Taki psychol jak ty zawsze pozostanie nieuleczalnym psycholem. wnosisz z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Albo zniknał i była to jego decyzja ,albo został 14.01.06, 14:50 zlikwidowany. Tak czy siak nie wiem czy w wiezieniu nie był bezpieczniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Ali agca znikl ... 14.01.06, 14:57 ... bo dostal stanowisko w gabinecie cieni PO. A powaznie mowiac, to chyba juz go sprzatneli, aby nie wygadal za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
glob1 CIA tez go moglo zwinac i to jest najpewniejsze !! 14.01.06, 15:08 Te wskazania na KGB moga byc bardzo mylne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Osama Bin Laden porwal Ali Agce!!! 14.01.06, 16:48 to jest równie prawdopodobne :]]]]]]]] religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joannawie Leczy się w ROSJI 14.01.06, 15:12 Ma domek pod Moskwą i dożywotnią rentę, a tymczasem jest w ośrodku chirurgii plastycznej w mieście Gorkij24. Kiedy wyjdzie za 2 miesące nikt go nie pozna. Będzie miał papiery człowieka leczonego z powodu powypadkowej amnezji, w dodatku Ormianina. Wystarczy takie wyjaśnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
penis4you Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 15:53 albo stuknelo go kgb za niewykonanie rozkazu albo porwal go wywiad turecki na wykonanie ostatniego zadania,gdyz nie uwazam aby taka osobe spusciliby z oka. albo odezwal sie nowy pracodawca podszywajac sie pod kogos innego,aby nie bylo sladu po wykonaniu ostatniego zadania. wywiad turecki mogl go przekazac wywiadowi izraelskiemu mossad. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasnavrocki Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 15:58 Mam nadzieje że żyje i że pogodził się z Bogiem. Oby się nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 16:18 A co mial czekac az go jakis jeszcze nie chrzescijanin ale juz katolik zabije w swym katolickim fanatyzmie? Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 16:31 wywiad turecki przekazał go amerykanom Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Odsiedział za zamach teraz odsiedzi za spieprzoną 14.01.06, 16:39 robotę. Przecież zadania nie wykonał to musi za to odsiedzieź. Białe niedźwiedzie są głodne. Odpowiedz Link Zgłoś
rubin13 Re: Mossad mu dal nowa robote. 14.01.06, 18:02 Wiele osób widziało go w okolicach Torunia maskował się mocherowym beretem i coś wykrzykiwał o Mossadzie że mu są winni pieniądze,mały gruby osobnik z obleśnym uśmiechem zapraszał go do środka prosząc o kwity na żydów,bo to najlepsze miejsce na takie żale. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Dobry Jezu Ty nasz Panie daj mu wieczne,,, 14.01.06, 17:56 ale jego zabójcom,tym którzy wcześniej kazali mu zabić Jan Pawła II grzechów ich nie zapomnij im Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 18:21 Krwawy Ludwik (Dorn) wziął Ali Agcę w kamasze do naszego wspaniałego WP. Rezerwista Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 głupie, żądne krwi polskie katolactwo !!! 14.01.06, 20:34 Wojtyła wybaczył swemu oprawcy, jego fani, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
cveps Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 20:28 Agca przypomina swoją przeszłością Bin'a ?Tłumił lewackie demonstracje.pochodzi z kraju islamu?Zadanie którego sie podjął,jeśli podjął nie mogło być powierzone byle komu,dlatego można by oczekiwać 100% skuteczności.Czy nie był profesjonalnym agentem?Do nielicznych należą przestępstwa osób ważnych niewyjaśnione przez wiele lat.Co innego,kiedy jedzie się na teren przeciwników politycznych.Włochy to kraj katolicki i był tam u siebie(JPII).Związek Radziecki też nie jest już przeszkodą w wyjaśnieniu zagadki.O ile na początku lat osiemdziesiątych części komunistów mogło sie wydawać,że zabójstwo papieża jest ryzykownym sposobem rozwiązania problemów polskich,o tyle teraz sytuacja wygląda zgoła odmiennie.W owym czasie Polska leżała w strefie wpływów KGB i na terenie Polski były nawet wojska radzieckie,które z pewnością nie ujawniały się na scenie politycznej Polski,ale z terenu Polski też pośrednio mogła wyjść tego typu inicjatywa.Czy bierność Polaków nie była tu zbyt duża? Odpowiedz Link Zgłoś
wojwini Po 25 latach życia w grzechu... 14.01.06, 21:03 Skoro Papież mu przebaczył, to chyba facet po 25 latach siedzenia zapragnął wyspowiadać się z grzechów w Ojczyźnie Papieża. Pewnie klęczy przed konfesjonałem w jednym z kościołów IV RP, albo leży plackiem przed Ołtarzem na Jasnej Górze. Gdzie mu dane grzechy odpuścić ? Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Po 25 latach życia w grzechu... 14.01.06, 21:10 Tak...po rozgrzeszeniu przez papieża trzeba przyjechać do Polski...... Jesteś wyjątkowo wybitnym intelektualistą... Odpowiedz Link Zgłoś
wojwini Re: Po 25 latach życia w grzechu... 14.01.06, 21:33 Widzę, że Ci humor dopisuje. Jak sobie obejrzałem i poczytałem wszystko co w Internecie n/t Ali Agcy ktokolwiek zamieścił, doszedłem do wniosku, że gdybym to ja spędził w pierdlu 25 lat, z czego tylko 19 za zamach na Papieża, to na prawdę, pierwsze co bym zrobił, to pojechałbym do Jego rodzimego kraju i w pierwszym lepszym kościele, niezależnie od mojego stosunku do wiary, wyznania, pierwszemu napotkanemu duchownemu powiedziałbym prawdę. To by mi ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Po 25 latach życia .... 14.01.06, 21:52 Jakiemu duchownemu ??Giewałt..A psychoanalityków chcesz z torbami puścić ? Ot polskie mysigne,....znaczy z Polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re: Turcja: Agca zniknął........ 14.01.06, 21:09 w piwnicach.... za Żelazną Bramą. Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Turcja: Agca zniknął........ 14.01.06, 21:12 Co było za Żelazną Bramą ? Oj ludzie,ludzie..cuda byli.. Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re: Turcja: Agca zniknął......za.. 14.01.06, 21:15 oldyeboos napisał: > Co było za Żelazną Bramą ? Oj ludzie,ludzie..cuda byli.. nie będę przecież pisać "Spiżową" bo rydzykowcy by mnie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Turcja: Agca zniknął......za.. 14.01.06, 21:32 Strzelasz kulą w płot...właśnie doskonale się bawię... Bo ja o Żelaznej Bramie..we Warszawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Turcja: Agca zniknął? 14.01.06, 22:37 Za dużo wiedział, po prostu. Być może znajduje się w stronach o klimacie zupełnie dla Turka nieznośnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: u Kamedułów na Bielanach ukrywa się 15.01.06, 08:17 Gosciu wypil za duzo i leczy kaca Odpowiedz Link Zgłoś