Dodaj do ulubionych

Jestem muzulmaninem

04.02.06, 08:07
Choć jestem katolikiem ,to dziś czuję się muzulmaninem.W imię fałszywej
solidarności Rz-plita publikuje karykatury Mahometa.Jak można obrażać uczucia
religijne kogokolwiek.To jest niemoralne,obrzydliwe i chamskie.Rz-plita jest
gazetą rządową -taką się mieni.Czyżby moherowy rząd wybierał się na nową
wojnę.
Bezemnie.Zbojkotujmy ten brukowiec.Czyżby był opanowany przez Mosad.
Dziś wstydzę się że jestem Polakiem.
Obserwuj wątek
    • onlyoner Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 08:16
      tumik15 napisał:

> Dziś wstydzę się że jestem Polakiem

Wstydzisz się tego że RzPlita ma odwagę zamieścić kilka satyrycznych rysunków i
      zaryzykować spalenie siedziby redakcji ?

Ja dziś jestem z tego dumny.
      • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 08:23
        onlyoner napisał:

>
        > Ja dziś jestem z tego dumny.
        Dumnym można być z osągnięć , sukcesów , a to jest zwykłe draństwo.Ktoś w coś
        wierzy i dobrze mu z tym.Nie każdy muzułmanin jest talibem , jak nie każdy
        katolik jest dobrym czlowiekiem.JPII szanowal inne wyznania i dążył do
        pojednania między wyznaniami , a takie glupoty tylko zaostrzą stosunki i na
        pewno my jako Polacy na tym nic nie ugramy.Przeciwnie stracimy i to bardzo
        wiele.
        • ra_v2 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 08:26
          Karyatury Mahometa to dla mnie to przede wszystkim brak smaku. Ciekawe czy w
          Rzeczpospolitej będą mieli tyle odwagi aby zamieścić karykatury Chrystusa. W
          imię wolności prasy oczywiście
          • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 08:31
            ra_v2 napisała:

> Karyatury Mahometa to dla mnie to przede wszystkim brak smaku. Ciekawe czy w
            > Rzeczpospolitej będą mieli tyle odwagi aby zamieścić karykatury Chrystusa. W
            > imię wolności prasy oczywiście
            I ja tak myślę.W świecie obłudnym należy pozostawić tą sferę czystą i osobistą.
            Co nam Katolikom do innych wyznań - winniśmy im należny szacunek jak nauczał
            JPII.
            • ra_v2 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 08:43
              Myślę że każdy przejaw nietolerancji to zły znak. Tu jednak z takim nie mamy do
              czynienia. To co zarezentowalo to piśmidło (sami się sprowadzili do takiej
              roli) to czystej wody, niczym nieskażona głupota, łamiąca dodatkowo prawo. Jak
              ktoś chce to może złożyć na nich doniesienie do prokuratury. Gazeta z rynku nie
              zniknie choć pewnie swojej pozycji długo nie odzyska. Przynajmniej w moich
              oczach. Za to z rynku zniknie pewnie ten co tą decyzję podjął. I dobrze.
              Głupota jest czynnikiem determinującym zmiany w znaczącej większości teorii
              rozwoju lub ewolucji z darwinowską na czele.
              • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:11
                Moim zdaniem to zwykłe lizusostwo i tania odwaga, ale za nią zaplaci
                spoleczeństwo.Populizm , który się rozpanoszył na dobre(stabilizacja bałaganu
                przez PiS{Popsuć i Spieprzyć})przynosi teraz wymierne skutki.Kiedyś mówiło
                się ,,Mądry Polak po szkodzie" , ale ''Nową przypowieść Polak sobie kupi, że i
                przed szkodą i po szkodzie głupi"
                • niedowiarek Wstyd mi, ze bylem kiedys chrzescijaninem 05.02.06, 01:13
                  tumik15 napisał:
                  > Moim zdaniem to zwykłe lizusostwo i tania odwaga, ale za nią zaplaci
                  > spoleczeństwo.Populizm , który się rozpanoszył na dobre(stabilizacja bałaganu
                  > przez PiS{Popsuć i Spieprzyć})przynosi teraz wymierne skutki.Kiedyś mówiło
                  > się ,,Mądry Polak po szkodzie" , ale ''Nową przypowieść Polak sobie kupi, że
                  > i przed szkodą i po szkodzie głupi"
                  "Tania odwaga" kiedys nazywala sie honorem. Kiedys badyte nazywano bandyta i w
                  Bolonskiej katedrze malowano freski mahomata palacego sie w piekle za mordy i
                  gwalty popelnione w czasie jego bandyckiego zycia.
                  Teraz islamskich bandytow poklepuje sie po plecach albo przeprasza za swoje
                  istnienie bo oni maja nafte a bez nafty pograzeni w energetycznym nalogu zyc
                  nie mozna. Wiec kiedy w Sudanie muzulmani morduja 2 miliony chrzescijan to
                  papiez odwraca glowe i jedzie na pielgrzymke do Damaszku gdzie caluje
                  podrecznik teroryzmu zwany Koranem. Podobnie kiedy morduje sie chrzescijan na
                  Timorze. Oczywiscie hipokryci lamentuja dzis w Watykanie bo ktos pokazal czym
                  jest islam. Tfu !
            • warmi2 [...] 04.02.06, 09:13
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:30
                Można mieć kogoś gdzieś , ale nie trzeba go obrażać.Trochę kultury by nie
                zaszkodziło.
                • warmi2 [...] 04.02.06, 09:34
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:43
                    A po co na Boga my mamy ich zmieniać???Czyżbyśmy znów mieli zostać Winkelridem
                    narodów.Miliony Tutsi i Hutu wyrżnęły się w ostatnich latach i co - i świat na
                    to nic.Czemu?Bo nie mają ropy????Chrześcijanin winien przebaczać i być
                    przykładem dla innych , a tu co nowe wojny sprawidliwe , narkotyki ,
                    prostytucja i inna degrengolada.Kogo my możemy tym zachwycić??
                    • mr_uk88 Re: Jestem muzulmaninem 05.02.06, 01:34
                      tumik15 napisał:

> A po co na Boga my mamy ich zmieniać???Czyżbyśmy znów mieli zostać Winkelridem
                      > narodów.Miliony Tutsi i Hutu wyrżnęły się w ostatnich latach i co - i świat na
                      > to nic.Czemu?Bo nie mają ropy????Chrześcijanin winien przebaczać i być
                      > przykładem dla innych , a tu co nowe wojny sprawidliwe , narkotyki ,
                      > prostytucja i inna degrengolada.Kogo my możemy tym zachwycić??

Tumik, jestes przypadkiem beznadziejnym, tak jak podejrzewalem wczesniej.
                      Glupota bez granic i slowotok bez znaczen. Wspolczuje Ci synku...
      • schlagbaum Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 08:29
        onlyoner napisał:

> tumik15 napisał:
        >
        > > Dziś wstydzę się że jestem Polakiem
        >
        > Wstydzisz się tego że RzPlita ma odwagę zamieścić kilka satyrycznych rysunków
        i
        >
        > zaryzykować spalenie siedziby redakcji ?

To nie jest odwaga lecz skrajna na najgorszym poziomie prymitywizmu glupota.
        Za to powinien ktos zdrowo w dupe dostac.

>
        > Ja dziś jestem z tego dumny.

Bos glupi.

• warmi2 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:18
          No popatrz, pasujesz do nich jak ulal !

news.yahoo.com/photo/060203/ids_photos_wl/r3443127481.jpg/print;_ylt=AmADtrTLezMGo47tO9P9cLeaK8MA;_ylu=X3oDMTA3bXNtMmJ2BHNlYwNzc3M-
      • tanczykiewiczowna Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:50
        hm... no mogli by se rysunki darowac, ale zauwaze ze gazety roznego rodzaju
        satyry puszczaja w swiat. Musieliby za kazde uzycie slowa Stwoercy, albo o.
        Rydzyka :P robic chrzescijanie aferę...
        trochę pzresadzacie.
        • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 10:19
          Może to i przesada, ale problem pozostaje.Pytanie -kto ma w tym swój interes?
          Można tylko domniemywać.Mamy polskie wojska w krajach muzułmańskich , mamy
          kontakty handlowe i ta publikacja na pewno nie przejdzie bez echa w krajach
          muzulmańskich.
      • tornson Gdzie ty tu widzisz odwagę? 05.02.06, 01:40
        onlyoner napisał:

> tumik15 napisał:
        >
        > > Dziś wstydzę się że jestem Polakiem
        >
        > Wstydzisz się tego że RzPlita ma odwagę zamieścić kilka satyrycznych rysunków i
        >
        > zaryzykować spalenie siedziby redakcji ?
        Ty sobie kpisz? Kto ich może spalić w katolandzie?
        Tym to na codzien ryzykuje redackja Faktów i Mitów obnażając zakłamanie i
        złodziejstów kleru katolickiego w klerykarnym kraju
    • lechu1 Krystek , ales sie wysilil , wiemy ze jestes nie m 04.02.06, 08:29
      musisz mowic.
      • ra_v2 Re: Krystek , ales sie wysilil , wiemy ze jestes 04.02.06, 08:36
        zapomniałes dodać podpis

PISu-AR

• bagarmosen Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:07
      tumik15 napisał:

> Choć jestem katolikiem ,to dziś czuję się muzulmaninem.W imię fałszywej
      > solidarności Rz-plita publikuje karykatury Mahometa.Jak można obrażać uczucia
      > religijne kogokolwiek.To jest niemoralne,obrzydliwe i chamskie.Rz-plita jest
      > gazetą rządową -taką się mieni.Czyżby moherowy rząd wybierał się na nową
      > wojnę.
      > Bezemnie.Zbojkotujmy ten brukowiec.Czyżby był opanowany przez Mosad.
      > Dziś wstydzę się że jestem Polakiem.
      ---------zgoda!!!ALE!!! ZWROC UWAGE!! EUROPEJSKIE Panstwa sa wybierane
      jak "ryby z saka" do protestow muzulmanow?!Czy Europa narzuca im
      chrzescijanstwo? Nie - stworzyla dla nich luksusowe warunki ,czy inne odlamy
      religii maja taka wolnośc jaką ma islam w Europie? NIEDŁUGO NA LEB NAM
      WEJDA!!!!!karykatury ukazały się kilka m-cy temu!!!!!!! skąd taka nagonka w
      tej chwili????? Mówisz <.Zbojkotujmy ten brukowiec> A ODPOWIDA TOBIE
      BEZKARNE!!!!!!!! PALENIE FLAG PAŃSTWOWYCH?????????Proponuje tobie : jedz ty i
      spal flage jakiegos państwa -
      • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:27
        Ale my jako Polska zasłynęliśmy w świecie jako kraj tolerancji , swobód
        obywatelskich niestety tylko w historii.Wiecznie kopiujemy zachowania Zachodu
        choć tam normy moralne są wg mentalności Kalego.Nie sądzę ,żeby naszym
        narodowym interesem było obrażanie i bezczeszczenie symboli innych wyznań.Mamy
        chyba własne autorytety i zasady moralne?Jeśli kiludziesieciu talibów biega po
        świecie z bombami , to nie powód aby obrażać wszystkich Muzułmanów.Koran o ile
        mi wiadomo nie propaguje agresji.
        Nasza religia mówi o wojnie sprawiedliwej, mamy kapelanów w wojsku ,więc możemy
        walczyć za ich błogosławieństwem.
        Co do falag - jest to tylko symbol , choć nie pochwalam tego gestu , ale jest
        to forma protestu przyjeta w kulturze tych państw(palą też amerykańskie i
        żydowskie).Publikacja nie jest rzeczą starą - dziś Rzepa publikuje wybrane.
        UWAŻAJ , bo możesz jako Polka znależć się na celowniku.Ja również.Po to piszę ,
        bo uważam ,że jest to wpychanie kija w mrowisko.
        • warmi2 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:38
          "Koran o ile
          mi wiadomo nie propaguje agresji."

To malo wiesz.
          Poczytaj troche zanim zaczniesz bronic czegos o czym nie masz pojecia.
        • prezesgk Gdzie zmierzamy? 04.02.06, 09:59
          Nie rozumiem po jaką cholerę nasze media usiłują udowodnić swoją wolność
          publikując z czystej złośliwości materiały obrażające uczucia religijne ludzi
          innego wyznania. Jest to chamstwo i głupota w czystej postaci. Nie wiem co chcą
          tym udowodnić, ale na pewno nie wolność prasy bo takowej u nas nie ma. Nie
          powinniśmy jednak odczywać wstydu z powodu naszej norodowości a jedynie z
          powodu narodowej głupoty. To co się dzieje przez ostatnich kilka lat to nasza
          wina bo to my jako społeczeństwo pozwoliliśmy aby nasze rządy doprowadzily to
          dominacji religii katolickiej i deklasowania innych wiar. W Polsce nie ma
          wolności wyznania od czasu wprowadzenia religii do szkół. Nie jesteśmy jako
          ogół tolerancyjni i co gorsza zaczyna u nas podnosić głowę katolicki fanatyzm.
          Nie trzeba zastanawiać się jak by zaregowano na karykaturę Jezusa przedstawioną
          w gazetach, bo widzieliśmy co było po pojawieniu się artykułu "obrażającego"
          papieża w NIE. Wię nie można obrażać dostojnika kościelnego - katolickiego, a
          można proroka - muzułmańskiego?? Ludzie coś jest nie tak. Gdzie my zmierzamy?
          Do średeniowiecza gdzie kościół katolicki miał władzę i wolno mu było wszystko,
          a każdy kto był innego wyznania był wrogiem? Myślę, że trzeba się w porę
          opamiętać i dlatego przyłączam się do bojkotu Rzeczpospolitej. Nigdy więcej jej
          nie kupię, nie po takim przejawie religijnego rasizmu.
          • tumik15 Re: Gdzie zmierzamy? 04.02.06, 10:11
            Stajemy się powoli państwem fundamentalistycznym.Dzlielenie mediów w Sejmie na
            posłuszne i niepokorne jest tego namacalnym przykładem.Oby nie zaczeły płonąć
            stosy.
            • warmi2 Re: Gdzie zmierzamy? 04.02.06, 10:17
              Dlatego wlasnie znacznie lepszym rozwiazaniem jest zupelna wolnosc slowa zamiast tworzenia sztucznych prawnych ochron dla wybranych religi lub pogladow.

Jezeli komus nie podoba sie sposob w jaki inni traktuja jego religie to ma prawo uzyc tego samego pulpitu aby przedstawic swoje argumenty.
              Mozna to robic grupowo w postaci bojkotu czy spolecznej presji ale kodeks karny nie powien byc uzywany bo jest ryzyko , ze zostanie wykorzystany przez jakas strone do zamkniecia innym ust.

• tumik15 Re: Gdzie zmierzamy? 04.02.06, 10:25
                Przypomina mi sie komunistyczna wolność wypowiedzi , ale nie po wypowiedzi.
                Owszem można nie czytać lub nie oglądać , ale struś chowając głowę w piasek też
                myśli , że go całego nie widać.Nie rozumiem nadal po co ta publikacja?
                Dziękuję Wszystkim za linki koraniczne - skorzystałem i nie zmienilem zdania.
                Jest mi wstyd za publikację.
          • bagarmosen Re: Gdzie zmierzamy? 04.02.06, 10:44
            Nie rozumiem po jaką cholerę nasze media usiłują udowodnić swoją wolność
            publikując z czystej złośliwości materiały obrażające uczucia religijne ludzi
            innego wyznania-----------------
            • tumik15 Re: Gdzie zmierzamy? 04.02.06, 11:55
              Ale staropolskie przyslowie mówi''Gość w dom -Bóg w dom"
              • mr_uk88 Re: Gdzie zmierzamy? 05.02.06, 01:37
                tumik15 napisał:

> Ale staropolskie przyslowie mówi''Gość w dom -Bóg w dom"

Sa jakies staropolskie przyslowia o debilach?? Jesli nie.. jest gotowy material
                by powstaly nowe... Tumik bohatersko prosi sie o glowna role :))))))))))))
    • warmi2 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:23
      Muzulmaninem ha?

Co zone masz ochote pobic, czy komus gardlo poderznac ?
      • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:34
        warmi2 napisał:

> Muzulmaninem ha?
        >
        > Co zone masz ochote pobic, czy komus gardlo poderznac ?
        W Polsce też mieszkają muzułmanie , są przykładnymi mężami i
        obywatelami,zasłużonymi w naszej historii.A co do bicia ,to my Katolicy robimy
        to statystycznie częściej niż oni.
        • warmi2 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 09:36
          No nie pamietam aby w ostatnim czasie tak wyroki w Polsce wykonywano na kobietach ktore zdradzily meza ?

www.middle-east-info.org/league/iran/womanstoning.gif
          Nie wiem, moze Rydzek cos tam kombinuje ale z tego co wiem kamieniowanie jest ciagle w Polsce zabronione.
    • aaki czemu ma służyć tworzenie tych karykatur? 04.02.06, 09:29
      walce z terroryzmem? czy przez to będzie mniej zamachów zorganizowanych przez al-kaidę.czy zarkawi odda się dobrowolnie w rece marines?
      wzbudzą one tylko chęć wiekszej agresji u tych co agresję stosowali i przyczynią się do wywołania niechęci do kultury i swiata zachodniego u tych , którzy byli obojętni lub mu sprzyjający
      • wiesio13 Karykatury te to prawda to samo zycie muslimow 04.02.06, 09:42
        Karykatury oddaja wiernie muslimska rzeczywistosc , zacofanie i mordercze
        zapedy tej religi .
        Prawde mowia ktora ty znasz i nie chcesz ujawnic.
        • tumik15 Re: Karykatury te to prawda to samo zycie mus 04.02.06, 09:45
          Chyba kolego nie znasz założeń muslimów.Powierzchownie i na opak.Sorry
          • warmi2 Re: Karykatury te to prawda to samo zycie mus 04.02.06, 09:51
            Mi sie wydaje ze ty wlasnie nie znasz.

Islam to nie jest religia w sensie wartosci moralnych.

To jest system spoleczny ktory rosci sobie prawo do decydowania o wszystkich aspektach ludzkiego zycia, poczawszy od wygladu i ubioru a skonczywszy na roznych prawach dla wierzacych i nie wierzacych.
            System w ktorym mezczyzni maja prawo ponizac kobiety, gdzie w telewizji nadawane sa programy jak najlepiej bic zone kiedy jest nieposluszna (www.middle-east-info.org/gateway/womenchildabuse/transcriptimposing.htm) czy
            gdzie podrzynanie gardla corce za to , ze calowala sie z chlopakiem jest normalne poniewaz trzeba "zetrzec plame na honorze rodziny" (www.mwlusa.org/publications/positionpapers/hk.html) , nie jest systemem, ktory ja bym nazwal religia a raczej pasuje doskonale do okreslenia kultu - i to bardzo prostackiego i krwawego.

• aaki merytorycznie proszę 04.02.06, 09:54
          czy islam poprzez te karykatury się zmieni?
    • bagarmosen Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 10:02
      tumik15 przejrzyj ten portal www.arabia.pl/ . poczytaj! Koran jest
      stosowany w zależności od sytuacji
    • lubawa1 czy Chomeini byłby katolikiem? 04.02.06, 17:57
      gdyby zobaczył to:

www.irnol.com/cool_stuff/funny_pics/jesus.jpg
      www.irnol.com/cool_stuff/funny_pics/chris.jpg
      to są rysunki muzulamnskiego portalu iranian-online przedstawiajace jak sie tam
      szanuje swietosci religii chrzescijanskiej
      • mr_uk88 Re: czy Chomeini byłby katolikiem? 05.02.06, 01:41
        On (tumik) raczej nie zobaczy :)))On WIE:)... Sloma z butow kretyna chyba jest
        madrzejsza od takiego "pieknoducha" :))
        W sumie nie rozni sie niczym od muzulmanow po praniu mozgu w meczecie. Pranie
        tylko odbylo sie zapewne w innej wirowce :)
    • polani Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 18:08
      mam dla ciebie karykature :)))))
      poweidz mi dlaczego muchamet zamordowal wszytkich zydow w medinie kiedy go
      chowali karmili?
      Mojzesz kontra muchameta
    • mr_uk88 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 19:18
      tumik15 napisał:

> Choć jestem katolikiem ,to dziś czuję się muzulmaninem.W imię fałszywej
      > solidarności Rz-plita publikuje karykatury Mahometa.Jak można obrażać uczucia
      > religijne kogokolwiek.To jest niemoralne,obrzydliwe i chamskie.Rz-plita jest
      > gazetą rządową -taką się mieni.Czyżby moherowy rząd wybierał się na nową
      > wojnę.
      > Bezemnie.Zbojkotujmy ten brukowiec.Czyżby był opanowany przez Mosad.
      > Dziś wstydzę się że jestem Polakiem.

Dziekuje za szczerosc... :)) Zawsze uwazalem ze przez niski poziom edukacji w
      naszym kraju mamy nadprodukcje idiotow.
      Jak chlopie wytrzezwiejesz, to jedz do Arabii.... i najlepiej nie wracaj:)
      Polska jest krajem europejskim i na pewno zle sie tu czujesz :)))))
      • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 19:28
        Nie będę się zniżał do poziomu inwektyw.Nie będę również przenosił dyskusji na
        temat edukacji.A propos Papież Benedykt rownież potępił te publikacje.Chodzi o
        zasadę , a nie o tani polkask.
        • mr_uk88 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 19:31
          Proponuje najpierw zebys poglebil wiedze o Islamie. Skoro masz dostep do
          Internetu, nie bedzie to za trudne. Wtedy zrozumiesz ze stajesz sie bezwiednie
          zwolennikiem muzulmanskiej wersji moralnosci Kalego.
          Jesli to dla Ciebie za trudne, to ratunku (dla Ciebie) juz chyba nie ma...
          • tumik15 Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 19:38
            Nie chodzi chyba nikomu o obronę islamu etc , ale o zasady moralne naszej pożal
            sie Boże prasy.O tempora o mores.
    • abstrakt2003 Miłego wieczoru :) 04.02.06, 19:41
      eurojihad.org/name-News-article-sid-1992.html
    • 1ja Re: Jestem muzulmaninem+ 04.02.06, 19:46
      Nie mozesz sie wstydzic.
      Czys Polak?
      Pewien jestes?
    • 123i321 to jest prywatna gazeta swiatowych mafiozow 04.02.06, 20:37
      nie rzadowa.
    • tumik15 Skąd w nas tyle nienawiści? 04.02.06, 20:42
      Skąd w nas tyle nienawiści?Skąd ta agresja?Jesteśmy pokoleniem JPII.On nie tego
      nas uczył.<Chrześcijanin przebacza>
    • mondokane Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 20:51
      Ciekawe, czy red Grzegorz Gauden przyjmie odpowiedzialnosc, jesli ktoremus z
      Polakow przez te durne karykatury stanie sie krzywda? Czy naprawde one byly
      warte wystawiania ludzi na ewentualne niebezpieczenstwo?

A za Lukasiewicza to taka fajna gazeta byla...
      • markus.kembi Re: Jestem muzulmaninem 04.02.06, 21:07
        Sprawa tych "karykatur" to dla islamskich ekstremistów tylko pretekst do
        wywołania protestów. Ci ludzie wychowywani są w nienawiści do niewiernych i jest
        w nich zakumulowana tak potężna dawka agresji, że każdy powód, nawet jakieś tam
        bazgroły w jakiejś gazecie, jest dobry by tę nienawiść zamienić w czyn. To nie
        są protesty cywilizowane - ci ludzie (choć takie zachowanie ludziom nie
        przystoi) demolują sklepy, porywają Europejczyków, napadają na
        przedstawicielstwa handlowe, podpalają ambasady, grożą śmiercią. Gdyby
        kontrowersyjne rysunki nie zostały opublikowane z pewnością znalazłby sie inny
        motyw, który tam mocno by ich rozwścieczył. To nie pan Gauden odpowiada za to,
        że oni tak nas nienawidzą.
    • you-know-who Jestem kung-fu-tsu 05.02.06, 01:22
      Jak mozna obrazac uczucia antyreligijne kogokolwiek?

• mr_uk88 Re: Jestem kung-fu-tsu 05.02.06, 01:46
        you-know-who napisał:

> Jak mozna obrazac uczucia antyreligijne kogokolwiek?
        >
        Masz racje. To niezgodne z naszymi pojeciami. Szoda jedynie ze nasze
        spoleczenstwo nie chce zauwazyc ze muzulmanie robia to codziennie w skali i
        zakresie horrendalnym. I robiac to.. maja czelnosc domagac sie przeprosin za
        karykatury z ktorych sami polowe stworzyli, bo te ktore powstaly w dunskiej
        gazecie, maily "za maly wydzwiek" jak na odczucia mullow!!!
        Mysle ze jesli ich z Europy nie przegnamy teraz... to za pare lat juz wszyscy
        bedziemy chcieli ich przegnac... :) A jak ktorys polityk zaproponuje tolerancje
        wobec muslimow, to bedzie to jego smierc polityczna...

• you-know-who Re: Jestem kung-fu-tsu 05.02.06, 02:51
          Jak mozna obrazac uczucia religijne wierzacych? nie mozna.
          Jak mozna obrazac uczucia niewierzacych? nie mozna (sa rowni wobec prawa).
          Jak mozna obrazac uczucia kogokolwiek? nie mozna.

zatem ogolnie za obrazanie uczuc powinna grozic kara pozbawienia wolnosci do lat
          5, a za wspoludzial w obrazaniu uczuc i zaniechanie pomocy obrazonym - do lat 2.
    • misiek1007 Re: Jestem muzulmaninem 05.02.06, 21:48
      Podaję Ci łapkę
      Misiek
    • z-nrw Re: Jestem muzulmaninem 06.02.06, 01:01
      tumik15 napisał:

> Jestem muzulmaninem

niektorzy juz sie tak boja muzulmanow, ze przechodza na ich wiare. te "protesty"
      muzulmanow daja naprawde niesamowity effekt. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka