Dodaj do ulubionych

Prezydent Kaczyński w USA

10.02.06, 20:08
ja jestem ciekawy jednego - jak oficjalna linia w polityce zagranicznej kaczora jest do pogodzenia z linia polityczna np Naszego Dziennika.

bo przeciez to de facto prasowka radia maryja i calego tego grona. dodam ze w ND caly czas swoj belkot uskutecznia niejaki iwo pogonowski ktory m.in znany jest z tego ze co rusz lansuje swoja teze iz obecne wladze USA sa marionetkami jakiegos swiatowego syjonizmu. szczegolnie wojna iracka.

w takim rozrachunku kaczor i polski rzad z PiS jak nic to tez marionetki swiatowego syjonizmu. przeciez mimo usilnych staran ND jednak Polska hamasu i innych bandziorow nie popiera a dzialan Izraela terroryzmem nie nazywamy.

to jest dopiero przyklad rozdwojenia jazni. albo raczej jakiegos dziwnego zaciemnienia naszych rodzimych poszukiwaczy masonow i ufoludkow
Obserwuj wątek
    • canii Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 20:19
      Nie to, żebym kochała Buscha. Wprost przeciwnie: uważam go za prostaka i
      światowego gangstera-terrorystę. Tym bardziej mierzi mnie, że Kaczuch udaje przy
      nim bożego wypierdka. I taki amerykański krzaklewski może go traktować z
      rozbawieniem.
      • pozlotemu Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 20:36
        marcus_crassus napisal:

>>ja jestem ciekawy jednego - jak oficjalna linia w polityce zagranicznej
        kaczora jest do pogodzenia z linia polityczna np Naszego
        Dziennika.
        bo przeciez to de facto prasowka radia maryja i calego tego grona. dodam ze w
        ND caly czas swoj belkot uskutecznia niejaki iwo pogonowski ktory m.in znany
        jest z tego ze co rusz lansuje swoja teze iz obecne wladze USA sa marionetkami
        jakiegos swiatowego syjonizmu. szczegolnie wojna iracka.<<
        No i sam widzisz jak dales sie wpuscic w kanal Gazety Wybiorczej, tego
        klamliwego brukowca, ktory wszystkich niepoprawnych politycznie wrzuca do
        jednego worka mowiac, ze tym rzadzi nijaki ojciec Rydzyk. Trzeba miec swoj
        rozum, a nie byc pompowany przez michnikowszczyzne.

• jestem_gejem Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 23:31
          radio ma ryja to faszysci i kosmopolici
          kiedy wreszcie skonczy sie panstwo wyznaniowe w tzw polsce
          rydzyki i kaczory czy nie morzemy zyc w normalnym panstwie
          trzeba emigrowac!
          • prudent1 Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 01:18
            Abstrahujac od Twojego idiotycznego postu, naucz Ty sie wreszcie pisac
            poprawnie po polsku jelopie. Przeciez nawet malolaty wiedza, ze "mozemy" pisze
            sie przez "z kropka", wiec moze przyswoj sobie elementarz. O emigracji nie
            pisz, bo jestes za glupi, zeby gdzies wyjechac. Jesli nie potrafisz pisac
            poprawnie po polsku, to domniemam, ze nie znasz ZADNEGO jezyka, wiec jak sie
            dogadasz planktonie umyslowy?
            • grzesiek_brylski PREZIO MAGISTER ŚMIESZNY W PORÓWNANIU : )))))) 11.02.06, 12:46
              wizyty komuszego prezia kwacha – niewykształconego
              przydupasa, poklepywacza i kosmopolity
              wygladają żałośnie i śmiesznie
              w porównaniu z obecną wizytą polskiego Prezydenta RP !!!!

Kwach jeździł do USA aby składać hołd Bushowi
              i przepraszać tamtejszych antypolskich Żydów
              za wyimaginowane polskie winy.

Ani razu nie spotkał się z amerykańską Polonią !
              Bush gardził kwachem nazywając go premierem : ))))
              • mirmat1 marcus zapomnial o linii politycznej "zydokomuny" 12.02.06, 06:06
                grzesiek_brylski napisał:
                > Kwach jeździł do USA aby składać hołd Bushowi
                > i przepraszać tamtejszych antypolskich Żydów
                > za wyimaginowane polskie winy.
                > Ani razu nie spotkał się z amerykańską Polonią !
                > Bush gardził kwachem nazywając go premierem : ))))
                Mirmat: co najgorsze Kwach uzywal wysilku zbrojnego naszych zolnierzy w Iraku
                nie w interesie Polski ale by podeprzec wiednacy prestiz ONZ z aferzysta Kofi
                Annanem i by samemu wdrapac sie przy poparciu Busha na ONZ-towski stolek.
                Kaczynski chce zostac w Iraku ale z mysla tylko o interesie Polski. W tym
                swietle jak kretynsko zabrzmialy przcinki marcusa_crassusa:
                > ja jestem ciekawy jednego - jak oficjalna linia w polityce zagranicznej
                kaczora jest do pogodzenia z linia polityczna np Naszego Dziennika.
                M: mozna sie zgadzac lub nie z RM czy ND ale kazdy wie, ze tym mediom chodzilo
                o brak wyrazistej polityki Polskiej.
                > bo przeciez to de facto prasowka radia maryja i calego tego grona. dodam ze w
                ND caly czas swoj belkot uskutecznia niejaki iwo pogonowski ktory m.in znany
                jest z tego ze co rusz lansuje swoja teze iz obecne wladze USA sa marionetkami
                jakiegos swiatowego syjonizmu. szczegolnie wojna iracka.
                w takim rozrachunku kaczor i polski rzad z PiS jak nic to tez marionetki
                swiatowego syjonizmu. przeciez mimo usilnych staran ND jednak Polska hamasu i
                innych bandziorow nie popiera a dzialan Izraela terroryzmem nie nazywamy.
                Mirmat: no wlasnie, jak tu wylewac pomyje na "kaczorow" kiedy taki zydowski
                polakozerca jak - Spielberg wybiela islamskich terorystow, kiedy Soros i cala
                ferajna specjalistow od "Polskich Obozow Smierci" z New York Timesa pracuje
                ciezko by ukatrupic kampanie wyborcza Busha !
                Aj waj, cos to wpierw trzeba zobaczyc, czy ta linia polityczna zydowskiej
                lewicy z PISS NOW nie wiedzie marcussa na manowce.
            • grzesiek_brylski Stary agent abwery eva15 znowu czynna !!!!!!!!!!! 11.02.06, 12:59
              W swoim zwierzęcym antyamerykanizmie,
              wynikajacym z kompleksu niewolnika wobec okupanta

eva15 przechodzi samą siebie i momentami zapomina
              o swoim programowym, narzuconym jej przez centralę
              antypolonizmie : ) !!!!!!!!!
              • eva15 biedny, brylski głuptaku. 12.02.06, 02:01
                biedaku, tyś niczemu nie winien, Bóg nie był łaskw i tyle...Będę się za ciebie
                wraz z księdzem Rydzykiem modlić. Amen.
          • rzabba ReJESTES GEJEM... 11.02.06, 12:16
            jestem_gejem napisał:
            ...czy nie morzemy zyc w normalnym panstwie
            > trzeba emigrowac!
            ----------------------
            po co od razu emigrowac? morzecie rzyc w mozu, albo w podziemiu.
            ja swoje upodobania seksualne trzymam np pod koldra i nikomu o tym nie mowie.
            nawet partnerowi.
        • wiedmak Propagandowy tandeciarzu co z lozka O Dupryktora 11.02.06, 02:31
          nie wychodzi. Ty tu o propagandzie mowisz? A wez i na jego matko-gwalcicielowycm
          forum, oby jego dzieci raka dostaly, pisz takie prawdy. Ot co.
        • a.barbarus A mój rozum podpowiada mi coś oczywistego 11.02.06, 10:33
          Trzeba miec swoj rozum, a nie byc pompowany przez michnikowszczyzne
          ...........
          A mój rozum, jakikolwiek jest, podpowiada mi coś oczywistego: obaj Kaczyńscy po
          prostu co innego mówią w Radiu Maryja i Naszym Dzienniku, co innego w rozmowie z
          Bushem i zupełnie co innego w rozmowie z przedstawicielami amerykańskich Żydów.
          To charakterystyczne dla schizofrenii utajonej. Podejrzewam, że gdyby Pan
          Prezydent IV RP spotkał się z Hamasem, objawiłby zupełnie dotychczas nieznane
          oblicze.
          • fritz.fritz Bardzo dobrze zauwazyles sprzecznosc stwierdzajac 11.02.06, 10:52
            a.barbarus napisał:

> A mój rozum, jakikolwiek jest, podpowiada mi coś oczywistego: obaj Kaczyńscy
            po prostu co innego mówią w Radiu Maryja i Naszym Dzienniku, co innego w
            >rozmowie z Bushem i zupełnie co innego w rozmowie z przedstawicielami
            >amerykańskich Żydów. To charakterystyczne dla schizofrenii utajonej.
            >Podejrzewam, że gdyby Pan Prezydent IV RP spotkał się z Hamasem, objawiłby
            >zupełnie dotychczas nieznane oblicze.

Sprzecznosc polega na tym, jak np. Kaczorow widza bardzo uwaznie obserwujace
            Polske kola zydowskie, tzn. sie nie polakozercze kola zydowskie i jak wyglada
            informacja na temat Kaczorow w gazetach wydawanych w Polsce.

Wszystkie media w Polsce popieraja SLD i PO i zwalczaja zaciekle ... PiS i
            prawice. Polacy sa permanentnie oklamywani i oszukiwani.

Te totalitarne wrecz poparcie okolo 25% spoleczenstwa i negacja calej reszty,
            przedstawiania jej jak w najgorszym swietle graniczy wrecz z apartheidem albo z
            faszyzmem. To jest sytuacja absolutnie nienormalna, ktorej nie ma nigdzie na
            swiecie w zadnym demokratycznym kraju.

Gdyby Kaczynski mowil, jak sadzisz, w Polsce co innego i w USA cos innego, nie
            martw sie, w GW i w innych gazetac wydawanych w Polsce mialbys dokladne
            wyliczenie roznic.

P.S. 85% prasy w Polsce jest wydawana przez Niemcow dla Polakow po Polsku.

Lewica i PO, tzn. sie Tusk bez Rokity, jest slepo pro niemiecka. Tusk swietnie
            reprezentowalby interesy Niemcow w Polsce.
            Kaczynski i PiS walcza i interesy Polskie i reprezentuja Polske w Niemczech.

Informacje przygotowywane przez gazety wydawane przez Niemcow w Polsce po
            polsku popieraja partie "dobre" dla Niemiec.

I nagle dowiadujesz sie, ze pozycja polityczna Kaczorow

Miejmy nadzieję, że będzie skuteczniejszy w jego realizacji.
            • nbs_r Re: Bardzo dobrze zauwazyles sprzecznosc stwierdz 11.02.06, 12:10
              > Wszystkie media w Polsce popieraja SLD i PO i zwalczaja zaciekle ... PiS i
              > prawice. Polacy sa permanentnie oklamywani i oszukiwani.

Mala poprawka:
              - centro-prawica to SLD i PO.
              - lewica to PiS, Samoobrona (chlopska) i LPR (narodowa).

Poniewaz media to przedsiebiorstwa jak wszystkie inne to nic dziwnego, ze
              popieraja umiarkowana prawice.
          • rzabba Re: A mój rozum podpowiada mi BARBARUS 11.02.06, 12:20
            a.barbarus napisał:
            ... podpowiada mi coś oczywistego: obaj Kaczyńscy po
            > prostu co innego mówią w Radiu Maryja i Naszym Dzienniku, co innego w rozmowie
            > zBushem i zupełnie co innego w rozmowie z przedstawicielami amerykańskich Żydów.
            >....
            ---------
            bo inaczej nie wygraliby wyborow
          • em-biz ROMOWA KKACZ-EGO ???? 11.02.06, 12:21
            Przeciez On siedział jak na tureckim kazaniu-z rozdziawiona gębą !
            A ten jego "uśmiech" ....
            Chyba ma do dyspozycji jakichś wizażystów,ktos go winien nauczuć MOWY GESTÓW,CIAŁA ...
            W/g mego oglądu On w Białym Domu wyglądał jak koronowana d..a !
      • clowley Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 20:55

hahahahah ciekawe czy kaczyńskiemu podstawiono podest
        ---------------------------------------------
        "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych"
        Ignacy Krasicki
        • krystian71 [...] 10.02.06, 20:59
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:01

żenada
            Ignacy Krasicki
            • krystian71 [...] 10.02.06, 21:06
              • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:08

tylko nie śmieciu takie texty puszczaj sobie do matki, pseudointeletualisto
                Ignacy Krasicki
                • krystian71 Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:09
                  z intelektualistami, nawet bladzacymi , sie staram, z toba odpadku nie musze
                  • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:10
                    to musisz się jeszcze bardziej postarać bo na razie jakoś ci nie wychodzi nic
                    innego jak słoma z kamaszy
                    Ignacy Krasicki
                    • i-love-2-ski Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:12
                      clowley napisał:

> to musisz się jeszcze bardziej postarać bo na razie jakoś ci nie wychodzi nic
                      > innego jak słoma z kamaszy
                      >
                      a tobie czerwona husteczka powiewa na wietrze towarzyszu.
                      ps. masz jeszcze portret gomuly,czys mlodszy?
                      • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:13

koles rozdrobniłeś się na drobne :P
                        Ignacy Krasicki
                        • krystian71 wiec co z tym podestem, bo na razie na tym 10.02.06, 21:15
                          skonczylismy.
                          Masz cos jeszcze do dodania , bo sie juz wyzej wdrapales?
                          • clowley Re: wiec co z tym podestem, bo na razie na tym 10.02.06, 21:22

jak zdąrzysz uporządkować emocje to jest jakąs szansa
                            Ignacy Krasicki
                  • veglie Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:16
                    krystian71 napisała:

> z intelektualistami, nawet bladzacymi , sie staram, z toba odpadku nie musze
                    Wiem,że się starasz...ale nic Ci nie wychodzi:)
                    • krystian71 Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:20
                      Tobie za to wyszlo, wlosy z glowy i SB-cja z policji
                      • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:20

przysłał cie wesosły Roman ????
                        Ignacy Krasicki
                        • krystian71 Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:23
                          to prywatny temat, woec nie do rzeczy, a ja tu jestem od zawsze.
                          Was za to jakos przybylo, bezrobotnych od dzisiaj esbekow, co widac,slychac i
                          czuc.
                          Coz koles,to naprawde przykre, ale za rok bedziesz "stary portfel":)))
                          • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:25

jakakolwiek dyskusja z tobą to strata czasu
                            Ignacy Krasicki
                            • veglie Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:28
                              clowley napisał:

>
                              > jakakolwiek dyskusja z tobą to strata czasu
                              > ---------------------------------------------
                              > "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych"
                              > Ignacy Krasicki
                              Masz rację!!!Pozdrawiam :)
                              • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:29

smutne ale prawdziwe
                                Ignacy Krasicki
                                • krystian71 Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:31
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36593927&a=36596517
                                  prawda? oto bardzo glebokie przemyslenia z pierwszego wpisu smiecia-odpadka
                                  • clowley Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:32

facet ty masz jakieś minimalne poczucie humoru ????

Ignacy Krasicki
                                    • krystian71 Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 21:51
                                      az takie nie.
                                      Moze dlatego,ze do tego forum nie pasujesz zbyt malym gabarytem i twoja glupota
                                      mnie zaskoczyla,
                                      Zebym wiedzial,ze to mial byc dowcip z grzecznosci bym zrobil - "he,he,he "
                            • zbyszek2005 Re: tobie nawet drabina nie pomoze 11.02.06, 00:51
                              ..jak ja lubię SB-ków (na bruku i za niedługo na starym portfelu..)
                              It's about time!!!!
              • janwu Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 22:05
                A wiesz ty krystian co to patriotyzm???. To pozywka dla IDIOTOW. To nie ja
                powiedzialem to powiedzial Tomasz Mann. I wiedzial co mowi. Patriotyzm w
                narodzie wykozystuja roznego typu kurscy dla oglupienia i zrobienia z narodu
                miesa armatniego. I to im sie w Polsce udaje (narazie)
                • w_ojciech Re: tobie nawet drabina nie pomoze 10.02.06, 22:17
                  janwu napisał:
                  > A wiesz ty krystian co to patriotyzm???. To pozywka dla IDIOTOW.
                  =================================================
                  Hm, ciekawie mówisz. Brak patriotyzmu jako wartość.
                  Wal jakieś dzieło, traktat,... .

Może do..do..dostaniesz jakąś nagrodę.
                • mirek.zkanady Tomasz Mann? 11.02.06, 14:38
                  A co o patriotyzmie mieli do powiedzenia rowniez inni wielcy mysliciele np.
                  Roza Luxemburg, Wlodzimierz Ulianow czy Ernesto Che Guevara?
        • kamad20 Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 11:35
          W głupocie wyprzedziłeś innych o całe okrążenie.
        • sternsternhard Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 11:48
          clowley napisał:

>
          > hahahahah ciekawe czy kaczyńskiemu podstawiono podest

nie widziałeś w TV? Podawali sobie ręce z Bushem siedząc!

Uśmiałem się. I taki konus jest kimś kto nas reprezentuje za granicą?
        • mirek.zkanady gadaj tu zaraz 11.02.06, 14:35

ile masz wzrostu. Jesli mniej niz 190 com (to moj wzrost) to zamknij ryj
          kurduplu.

Jestes jak panienka ogladajaca brazylijskie seriale. Wazne kto przystojniejszy
          a nie kto ma lepiej w glowie poukladane!
        • henryad KACZOR Następny Zydowski prezydent POLSKI 12.02.06, 09:15
          OD przejęcia władzy w Polsce przez Zydo-Ubecję w 1945 roku od tego czasu mamy
          tylko żydowski rząd. Kolejnym jest rząd Kaczyńskiego Kalksteina bo takie jest
          jego prawdziwe nazwisko żydowskie. Wychowanek żydo-ubecji z wyrzutami co za
          okropne rzeczy wyprawiają zydzi z tym narodem polskim i zyrzeka narodową polską
          politykę ale następnie ma w planie wyprzedawanie pozostałości dorobku
          narodu...i bardziej aksamitna żydowska polityka. Około 75% Polaków nie życzy
          sobie popierania żydo-amerykańskiej awantury i okupacji Iraku a ten wbrew swoim
          przyrzeczeniom popiera swoich Zydków. Jest napewno cwany ale i mniej zły od
          całej tej zydo-ubecji ale niewiele Bardziej aksamitny
          Oto tej nacji słabości do Polski która ich osaliła jako naród poprzez wieki
          historii.
          Iwo Pogonowski:
          Wielu Zydom sprawia przyjemnosc wyrazac sie z nienawiscia o Polsce (Jews love
          to hate Poland). Pisze o tym Tadeusz Taube 6go lutego, 2006 prezes ?Fundacji
          Taube, Zycie i Kultura Zydow? w artykule pod tytulem ?Kto jest najlepszym
          przyjacielem Izraela?? na ktore to pytanie odpowiada: ?Polska? poniewaz polskie
          sluzby specjalne blisko wspolpracuja z Mosadem i polskie wojsko kupuje duzo
          broni izraelskiej a prezydent Lech Kaczynski powoluje sie zyczliwie na Ariela
          Szarona i jeszcze jako minister sprawiedliwosci zasluzyl sie on Zydom za pomoca
          przerwania ekshumacji w Jedwabnem, tak zeby nie mozna bylo wtedy ustalic ile
          faktycznie bylo ofiar i jaki byl powod smierci kazdej z nich.
      • jestem_gejem Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 23:30
        rzydzi i kaczysci to jest obraz tzw czwartej rzeczpospolitej
        chyba trzeba emigrowac...
      • tytus_romek Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 01:19
        canii napisała:

> Nie to, żebym kochała Buscha. Wprost przeciwnie: uważam go za prostaka i
        > światowego gangstera-terrorystę. Tym bardziej mierzi mnie, że Kaczuch udaje
        prz
        > y
        > nim bożego wypierdka. I taki amerykański krzaklewski może go traktować z
        > rozbawieniem.

to co napisałłas słodziutka swiadczy o Tobie - kto tu jest prostakiem???/ nawet
        się sie umiesz z tym zakamuflować
        • zaifi Do tego P.Prezydent Kaczyński-załatwił nam.... 11.02.06, 14:48

Wyprowadzenie z kraju młodej kadry naukowej.
          Transport światłych wykszałconych-znów młodych ludzi,USA-ma na gotowo,czego by
          tylko nie dotknęli wszystko psują.
      • kolanek1 jestes z urbana czy z pastusiaka? 11.02.06, 10:04
      • em-biz PAKAZAŁ KACZ-EMU 11.02.06, 12:16
        OBRAZKI w korytarzu !!!!
        Szkoda że konik na biegunach już pojechał na strych...
        Miałby co oglądać Jednojajeczny !
    • i-love-2-ski Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 20:22
      marcus_crassus napisał:

> ja jestem ciekawy jednego - jak oficjalna linia w polityce zagranicznej kaczora
      > jest do pogodzenia z linia polityczna np Naszego Dziennika.
      >
      > bo przeciez to de facto prasowka radia maryja i calego tego grona. dodam ze w N
      > D caly czas swoj belkot uskutecznia niejaki iwo pogonowski ktory m.in znany jes
      > t z tego ze co rusz lansuje swoja teze iz obecne wladze USA sa marionetkami jak
      > iegos swiatowego syjonizmu. szczegolnie wojna iracka.
      >
      > w takim rozrachunku kaczor i polski rzad z PiS jak nic to tez marionetki swiat
      > owego syjonizmu. przeciez mimo usilnych staran ND jednak Polska hamasu i innych
      > bandziorow nie popiera a dzialan Izraela terroryzmem nie nazywamy.
      >
      > to jest dopiero przyklad rozdwojenia jazni. albo raczej jakiegos dziwnego zacie
      > mnienia naszych rodzimych poszukiwaczy masonow i ufoludkow
      >

znowu masz zle info krasula. powiazania wojny irackiej z pewnym panstwem sa tu
      dosc popularne i paru dziennikarzy o tym jawnie pisze,ba nawet TV raczylo o tym
      mowic onego czasu,ale co ty wiesz na ten temat skoro mieszkasz tu pod nickiem
      "captain america"?
    • stagaz Co tam opinie ekspertów... 10.02.06, 20:24
      ...Kaczyński czeka z drżeniem serca na opinię evy15, to dopiero będzie poruta !
      • i-love-2-ski Re: Co tam opinie ekspertów... 10.02.06, 20:26
        stagaz napisał:

> ...Kaczyński czeka z drżeniem serca na opinię evy15, to dopiero będzie poruta !

a na kogo czekal kwas,na ciebie czy krasule?
        • fritz.fritz Re: Co tam opinie ekspertów... 10.02.06, 20:36
          i-love-2-ski napisała:

> stagaz napisał:
          >
          > > ...Kaczyński czeka z drżeniem serca na opinię evy15, to dopiero będzie po
          > ruta !
          >
          > a na kogo czekal kwas,na ciebie czy krasule?

kwas kochal Niemcy, byl pro Niemiecki, dla niego byly tylko cieple slowa
          uznania z jednym wyjatkiem i za to chwala mu: fantastyczne dyplomatyczne
          zaangazowanie w sprawie Ukrainy. W ten sposob w sposob oczywisty zablokowal
          plany Niemcow traktowania Ukrainy jakl "sprawy" rosyjskiej poniewaz udalo mu
          sie wciagnac Unie a juz sama obecnosc Solany oznaczalo potezny przytyczek w nos
          Putina.
          • i-love-2-ski Re: Co tam opinie ekspertów... 10.02.06, 20:38
            fritz.fritz napisał:

> i-love-2-ski napisała:
            >
            > > stagaz napisał:
            > >
            > > > ...Kaczyński czeka z drżeniem serca na opinię evy15, to dopiero będ
            > zie po
            > > ruta !
            > >
            > > a na kogo czekal kwas,na ciebie czy krasule?
            >
            > kwas kochal Niemcy,
            >
            >i nie tylko.
    • meritum3 kto to jest ten kurdupel ? 10.02.06, 20:43
      Przepraszam proszę o podpowiedż Kto to jest ten kurdupel koło Buscha , przecież
      to nie jest prezydent kwaśniewski.
      • clowley Re: kto to jest ten kurdupel ? 10.02.06, 20:58

kaczyński tylko który z nich ???? hahahhaha
        Ignacy Krasicki
      • koham.mihnika to jest drobny kanciarz , ma ksywke Prezydent 11.02.06, 09:29
        obiecuje gruszki na wierzbie. Na szczescie kobiet nie oszukuje z uwagi na urode
        nienachalna.
      • mirek.zkanady Re: kto to jest ten kurdupel ? 11.02.06, 14:41

1) Bush pisze sie przez sh a nie przez sch, (2) odkad to wzrost jest miara
        wielkosci/sprawnosci polityka?

PS Ile masz wzrostu, gowniarzu?
    • tomekpl Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 20:43
      Oto oryginalna tresc wiadomosci:
      --------------------------------------------------------------------------
      EMERGENCY PROTEST
      Against Chicago Visit
      by Viciously Anti-Gay President of Poland

The Gay Liberation Network recently learned that the new Polish President,
      Lech Kaczynski, is visiting the Chicago area this weekend. He has earned
      worldwide notoriety for waging a ruthless campaign against the rights of
      Lesbians
      and Gays. Under the banner of the Law and Justice Party, gays are denied the
      right to freedom of assembly and are being arrested for peaceful protest.

Ludwik Dorn, Minister of Interior has publicly condoned acts of police
      brutality towards Lesbians and Gays. In Poznan, the police stormed the LBGT
      Parade
      of Equality, swinging their truncheons, sending many to the hospital, and
      arresting 65 activists. Encouraged by the police, roaming mobs of skinheads
      pelted activists with eggs and shouted "Fags to gas," and "We'll do to you
      what
      Hitler did to the Jews."

Not surprisingly, this same government headed by homophobe Lech Kaczynski
      has abolished the Office of Equality of Women and Men, supports increasing
      restrictions on abortion, and challenges the European Union ban on capital
      punishment.

Blatant persecutions of gays and lesbians have taken place all over Poland,
      including Krakow, Gdansk, Poznan, Warsaw, Wroclaw, and Lodz.

These attacks are clear violations of the European Charter of Fundamental
      Rights, including freedom of assembly and association (Chapter II-Freedoms:
      Article 12) and non-discrimination based on sexual orientation (Chapter
      III-Equality: Article 21).

Help say no to the persecution of gays in Poland!:

PROTEST the Chicago area visit by the President of Poland this weekend.
      Please join the Gay Liberation Network at a protest of his reception with
      the Polish-American Congress at the White Eagle Banquet Hall, 6839 N.
      Milwaukee
      Ave, Niles, IL at 5:30 PM, Friday, February 10.
      • ukropek Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 20:49
        No,przegapiły okazję do zadymy te"silne pedały"...dobre..
      • krystian71 no ,i kto go moze nie lubic? 10.02.06, 21:02

• sumienie.lk Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokolwiek? 10.02.06, 20:43
      Jest mi już nawet obojętne, czy będzie to osiągnięcie pozytywne czy
      negatywne... Niechby cokolwiek, ale żeby coś wreszcie zrobił...
      • i-love-2-ski Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 20:47
        sumienie.lk napisał:

> Jest mi już nawet obojętne, czy będzie to osiągnięcie pozytywne czy
        > negatywne... Niechby cokolwiek, ale żeby coś wreszcie zrobił...

tia,wiadomo kwas zrobil wiele w ciagu pierwszych miesiecy swego rzadowania,ba
        powiem wiecej on zrobil szczegolnie wiele w ciagu tych wielu lat swego
        urzedowania. 20% bezrobocia,zaangazowanie nas w wojne,zlodziejstwo jakich nawet
        w meksyku nie ma,korupcja jak w bananowej republice,u steu sami swoi,ale wiadomo
        was to chlopcy nie boli,wy czekacie na cud z nieba :)
        • sumienie.lk Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 20:50
          Problem w tym, że ja na to "cokolwiek" czekam już od kilku lat, tzn. od czasu,
          gdy Kaczyński został prezydentem mojego miasta czyli Warszawy. Nie doczekałem
          się, ale nadal mam nadzieję, choć pewnie stopnieje ona do zera wraz z
          tegorocznym śniegiem... Wszak Kaczyński to taki facio od zaniechań... I tylko
          Polski mi żal.
          • clowley Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 20:59

maryla rodowicz śpiewała że tylko koni jej żal :P
            Ignacy Krasicki
            • i-love-2-ski Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 21:02
              clowley napisał:

>
              > maryla rodowicz śpiewała że tylko koni jej żal :P
              > Ignacy Krasicki

a ty spiewasz,ze komuszkow z windsoru ci zal,wiadomo dlaczego,poszli w sina
              dal,za kochasiem leninkiem:)
              • clowley Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 21:04
                ty śpiewasz pewnie stary przebój trojanowskiej tyle prawd ile kłamstw :P
                Ignacy Krasicki
                • i-love-2-ski Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 21:09
                  clowley napisał:

> ty śpiewasz pewnie stary przebój trojanowskiej tyle prawd ile kłamstw :P
                  >nie raczej miedzynarodowke,to twoj hymn,pamietasz czy juz zapomniales?
                  • krystian71 Re: Czy ten człowiek jest w stanie osiągnąć cokol 10.02.06, 21:17
                    jak mogl zapomniec, dzisiaj setki SB-kow z policji polecialo, pewnie zeszli do
                    podziemia i wlasnie pija Padmaskowskije wiecziera spiewajac
          • kosa44 Re: Czy ten człowiek .... 10.02.06, 21:02
            Taki jestes troskliwy to powiedz dlaczego Piskorski zlecał opracowania
            techniczne inwestycji w Warszawie nie uwzględniających norm EU...
            i na opracowanie których potrzeba czasu i dodatkowych pięniędzy?
            Nie przewidział takiej możliwości...
            A może wskażesz inwestycję inwestycję wielokrotnie droższą od kosztorysu...
            Podsumowując bredzisz jak Piekarski na mękach..
            Popatrz w jakim tempie kończą most Siekierkowski ..na bagnach przy Marsa..
            • sumienie.lk Re: Czy ten człowiek .... 10.02.06, 21:08
              No to popatrz też w jakim tempie pisiorki nie były w stanie osiągnąć choćby
              sporządzenia projektu mostu północnego... A zastanów się jeszcze nad okrasą,
              jaką do wybudowania Muzeum Powstania Warszawskiego było odsłonięcie przez
              L.Kaczyńskiego tablicy pamiątkowej ku czci Azerów poległych w czasie Powstania -
              problem w tym, że ci Azerowie walczyli w mundurach Waffen-SS.
              Jeszcze coś dopisać? Jest tego cała książka, bo Kaczyński miasto nam dokładnie
              zdezorganizował, a na koniec opowiadał w prezydenckiej kampanii wyborczej
              kłamstwa jakie to wielkie miał w Warszawie osiągnięcia.
              • kosa44 Re: Czy ten człowiek .... 10.02.06, 21:15
                Gdzie jest ta tablica ? Podaj adres,jutro tam pojadę...
                A budowę nostu Północnego zablokowała firma która przegrała przetarg..
                odwołując się do sądu..bo nie było chętnego do "wziątki"....
                Czekam na adres tej tablicy...
          • krystian71 chodzilo ci o to,by pobil rekordy Piskorskiego 10.02.06, 21:04
            z PO w malwersacjach?
            • clowley Re: chodzilo ci o to,by pobil rekordy Piskorskieg 10.02.06, 21:05
              nie musisz się tym tak emocjonować nie szkoda ci watroby ???
              Ignacy Krasicki
              • krystian71 [...] 10.02.06, 21:08
              • i-love-2-ski Re: chodzilo ci o to,by pobil rekordy Piskorskieg 10.02.06, 21:11
                clowley napisał:

> nie musisz się tym tak emocjonować nie szkoda ci watroby ???
                >
                ty chyba raczej starasz sie wyrobic norme u mecenasa,ale musisz lepiej
                cwierkac,on za byle g. nie placi towarzyszu.
      • krystian71 [...] 10.02.06, 21:03
        • kosa44 Re: a co ty,smieciu, robiles .. 10.02.06, 21:07
          A co miał robić ?Grzał d...bo wyjechał w 68..
        • sumienie.lk Re: a co ty,smieciu, robiles w 74? 10.02.06, 21:10
          a kultury to u Kurskiego się uczysz?
          • clowley Re: a co ty,smieciu, robiles w 74? 10.02.06, 21:12

szkoda ze nie napisał dziadu to było takie PiSowskie
            Ignacy Krasicki
          • krystian71 sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:13
            chodzi
            • clowley Re: sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:13

gdybys nie był debilem to mógłbyś to odnieść do siebie
              Ignacy Krasicki
            • veglie Re: sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:18
              krystian71 napisała:

> chodzi
              Jak może o nikogo komuś chodzić?:)
              • clowley Re: sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:19

jego mózg ma pewne problemy z przetwarzaniem informacji
                Ignacy Krasicki
                • veglie Re: sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:29
                  clowley napisał:

>
                  > jego mózg ma pewne problemy z przetwarzaniem informacji
                  > Ignacy Krasicki
                  Beret mu głowkę ścisnął!;)
                  • clowley Re: sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:31

ja nie chcę żartować z tych ludzi bo oni też maja swoje racje ale to co
                    poniektórym zrobił Rydzyk z mózgu to nawet sekta Moona by nie poczyniła
                    Ignacy Krasicki
                    • w_ojciech Re: sprobuj nie zmieniac tematu, bo to nie o mnie 10.02.06, 21:38
                      clowley napisał:
                      > ja nie chcę żartować z tych ludzi bo oni też maja swoje racje ale to co
                      > poniektórym zrobił Rydzyk z mózgu to nawet sekta Moona by nie poczyniła
                      --------------------------------------
                      Tracisz poczucie miary. Zapominasz, że Kk stawał w obronie RM
                      gdy był atak na to radio.
          • kosa44 Re: a co ty,smieciu, robiles w 74? 10.02.06, 21:22
            A tak konkretnie..obraziłeś się przypadkiem ? Powiedz o co...
            Może się odchamię...
    • neiden Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:12
      wizyta chyba nic polsce nie dala .wedlug mojej opini to miler ikwasniwski nie
      umieli zrobic dobrej umowy przed wejsciem do iraku.jezeli chodzi o poparcie
      zydow w usa dla polski touslyszalem to pierwszy raz.nie specjalnie wieze w to
      poparcie.oni zawsze popieraja swoje plany uwazam ze duzo nam zaszkodzili na
      calym swiece.jezeli chcemy utrzymywac kontakty z zydami to rozmowy powinne byc
      w izaelu a nie w usa.-muwjac po polsku robia nas w ;balona;
      • sumienie.lk Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:17
        Chyba masz rację. I chyba nadchodzi czas, aby zrozumieć wreszcie, że wcale nie
        jesteśmy mocarstwem, tylko biednym krajem uzależnionym od woli możnych lub
        choćby takich, którzy kurkiem rządzą. Kiedyś jeden Warszawiak powiedział: boso,
        ale w ostrogach! I tak nam trzeba trzymać, a nie rżnąć wielkopaństwo.
      • kosa44 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:32
        Żydom w Israelu to wydaje się że mają coś do powiedzenia..bez amerykańskich
        Żydów są niczym..
        Mówiąc po polsku to Kaczor pokazał wam wasze miejsce w szeregu...
        • clowley Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:33

o pokazywaniu miejsca w szeregu mozesz sobie tylko pomażyć w trakcie masturbacji
          Ignacy Krasicki
          • kosa44 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:36
            Zboczek i głąb..no comments
            • krystian71 i ortograficzny nieuk 10.02.06, 21:54
              40 prawie lat,bez kontaktu z zywym slowem, mozna zrozumiec
          • krystian71 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:53
            pomaRZyc !!!
            Aha , juz wiadomo przynajmniej o co i o kogo chodzi,bezimienny gosciu na
            drabinie
    • sauternes Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:17

nie bardzo rozumiem po co Kaczynski spotykal sie z organizacja zydowska????
      Co maja Zydzi amerykanscy do naszego kraju,ze w ogole zabiraja glos.

Czy jest to znak dla Izraela ze Kaczynski bedzie bardzo proizraelski??
      Jesli tak to po co az tak to podkreslac na forum miedzynarodowym? O co tu cChodzi.?
      Nasi ministrowie spraw zagranicznych to polscy Zydzi: BArtoszewski Geremek
      ,Cimoszewicz,Rofeld,Meller....wystarczy.
      Czy jestnacisk Izraela na taki wlasnie dobor ministrow msz???

Dlaczego az tak proizraelska polityka???
      Jaki wplyw na nasz kraj ma Izrael>>???na nasze decyzje???
      Wiele organizacji i osob politycznyvh popiralo naszse wejscie do NATO; nie widac
      bylo specjalnie aktywnosci Zydow amerykanskich; dopiero teraz sie okazalo??

NIe podoba mi sie takie ostentacyjen podkreslanie poddanstwa wobec zydow
      amerykanskich i Izraela.Nie rozumiem o co tu chodzi?
      • krystian71 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:29
        rozmawiac mozna z kazdym i pamietac,ze to wlasnie Zydzi byli przeciwni
        wstapienia Polski do NATO
        • clowley Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:37
          krystian71 napisała:

> rozmawiac mozna z kazdym i pamietac,ze to wlasnie Zydzi byli przeciwni
          > wstapienia Polski do NATO

ze śmieciami też mozna rozmawiać ??? to jakąs podwójna moralność
          Ignacy Krasicki
          • krystian71 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:57
            owszem, ale biorac pod uwage ich przynaleznosc narodowa
        • kosa44 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:45
          O tym że zablokowali dostawy wojenne w Gdańsku w 1920 roku też się nie pamięta..
      • rzabba Re: SAUTERNES 11.02.06, 12:40
        sauternes napisała:

>
        > nie bardzo rozumiem po co Kaczynski spotykal sie z organizacja zydowska????
        > Co maja Zydzi amerykanscy do naszego kraju,ze w ogole zabiraja glos.
        ...
        > Dlaczego az tak proizraelska polityka???
        > Jaki wplyw na nasz kraj ma Izrael>>???na nasze decyzje???
        ...
        > NIe podoba mi sie takie ostentacyjen podkreslanie poddanstwa wobec zydow
        > amerykanskich i Izraela.Nie rozumiem o co tu chodzi?
        -----------------
        no coz wszystko wskazuje na to , ze zydzi w tej chwili decyduja o wszystkim.
        sa obecni wszedzie i decyduja o porzadku swiata. jest to efekt planu i jego
        systematycznej realizacji przez liczne pokolenia zydow rozsypanych na calym
        swiecie. nie jest przypadkiem ze zajmuja kluczowe stanowiska nie tylko w
        polskiej polityce, ale polityce wielu innych panstw. danii tez!
        • pako19 do rzaba i sauteres przy okazji 11.02.06, 13:04
          KOchan Rzabo. Żydzi nie dlatego zajmują kluczowe stanowiska bo chcą rządzić
          światem albo zbudować superpaństwo żydowskie. Żadna z tych spiskowych teori nie
          ma oparcia w rzeczywistości. Zajmują je dlatego bo są po prostu zdolni. Żydzi
          to najinteligentniejszy naród na Ziemi (potwierdzają badania) oraz przy okazji
          najbardziej wierzący i dbający o swoje tradycje. To dla wielu ludzi na świecie
          jest obce. Dlatego ich nienawidzą i posądzają o spiskowe teorie. Żydzi są
          normalnymi ludźmi którzy chcą żyć w spokoju jak każdy (większość) z nas. A to
          że są zdolni i przedsięboirczy to jest solą w oku niejednego przygłupa :)
          pozdrawiam serdecznie !!
          • ka73 do pako19 11.02.06, 23:46
            Zgadzam się, że żydzi mają sporo zalet. Jedyną ich wadą jest podwójna
            moralnośc. Polega ona na tym, że wśród swoich swoich stosuja taką samą miarę 1
            metr to 100 cm. Dla gojów ten metr, w zależności od potrzeb wynosu raz 80 cm a
            kiedy indziej 120 cm. To przykład.
          • melipol Zydzi to Superhuman- a podobno to Hitler wymyslil 12.02.06, 12:38
            faszyzm i rasizm!!! Nic dodac nic ujac!!!

pako19 napisał:

> KOchan Rzabo. Żydzi nie dlatego zajmują kluczowe stanowiska bo chcą rządzić
            > światem albo zbudować superpaństwo żydowskie. Żadna z tych spiskowych teori
            nie
            >
            > ma oparcia w rzeczywistości. Zajmują je dlatego bo są po prostu zdolni. Żydzi
            > to najinteligentniejszy naród na Ziemi (potwierdzają badania) oraz przy
            okazji
            > najbardziej wierzący i dbający o swoje tradycje. To dla wielu ludzi na
            świecie
            > jest obce. Dlatego ich nienawidzą i posądzają o spiskowe teorie. Żydzi są
            > normalnymi ludźmi którzy chcą żyć w spokoju jak każdy (większość) z nas. A to
            > że są zdolni i przedsięboirczy to jest solą w oku niejednego przygłupa :)
            > pozdrawiam serdecznie !!
    • w_ojciech Mecenasie Kobiel Mogiel 10.02.06, 21:28
      marcus_crassus napisał:
      > ja jestem ciekawy jednego - jak oficjalna linia w polityce zagranicznej kaczora
      > jest do pogodzenia z linia polityczna np Naszego Dziennika.
      ==========================
      Nie kojarzysz i nie czytasz rzeczywistości. Kaczor prowokuje.
      On ma atuty.

Rozumiesz? Nie - jak zwykle.
      • krystian71 Re: Mecenasie Kobiel Mogiel 10.02.06, 21:59
        markus zalozyl, bo GW mu napisala, a sam na nic nie wpadnie, ze ND wyznacza
        jakas linie polityczna.
        Wot i zgryzota dla markusa, musi czekac na oficjalna wykladnie
        • w_ojciech Re: Mecenasie Kobiel Mogiel 10.02.06, 22:20
          Mecenas Kogiel Mogiel
          musi dostać instrukcję - jak o tych sprawach myśleć.

No i jak potem o tym mówić. To nie musi się zgadzać.
    • explicit Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 21:34
      Czytasz go osli cycku widze , to git , ja rowniez z tym ze ja znam go osobiscie
      i nie musze ci przypominac , ze przydupasie do jaj Pogonowskiemu nie dorosles .

Ten rzekomy a Jew-Hater , anti-semita Pogonowski jest dobrym znajomym nijakiego
      Finkelsteina i jak tamten w przeciwienstwie do ciebie dobrze zyje bez lizania
      odbytu zioncom ,...

przysiad

==============================================================================

dodam ze w ND caly czas swoj belkot uskutecznia niejaki iwo pogonowski ktory
      m.in znany jest z tego ze co rusz lansuje swoja teze iz obecne wladze USA sa
      marionetkami jakiegos swiatowego syjonizmu. szczegolnie wojna iracka.

• irini <a href="http://irenka40.blog.onet.pl/" target="_blank">irenka 10.02.06, 21:51
      To jest obrzydliwa autoreklama.
    • gogol66 Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 22:43
      Tego rodzaju straszenie czytelników jest znakiem firmowym „Gazety Wyborczej” i
      michnikowszczyzny w ogóle. Jakiekolwiek odstępstwo od linii wyznaczonej przez
      jej „autorytety moralne” musi, po prostu musi, i to nieuchronnie, doprowadzić do
      cywilizacyjnej katastrofy: dyktatury, pogromów, wojny domowej i Bóg wie jakich
      jeszcze nieszczęść. Ale - dlaczego musi? Czy naprawdę musi? A jeśli nie musi?

• purkrapek Re: Prezydent Kaczyński w USA 10.02.06, 23:36
      A "Szarlotka z ogryzków" w kraju...
    • macmac1001 Nie utozsamialbym pogladow Rydzyka i Kaczora 11.02.06, 00:28
      Nie utozsamialbym pogladow Rydzyka z Kaczorami. Wykorzystuja przychylne im
      media, ale nie koniecznie oznacza to, ze sa przez te media ubezwlasnowolnieni.
    • dorjac Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 00:40
      No, zaczely sie schody. Ciekawe, czy zydzi nie zapytali o radiostacje Rydzyka,
      sztandarowe medium komunikacji PiS-u ze spoleczenstwem.
      A co do wiz dla Amerykanow? Miarkuj sie czlowieku miarkuj, wstydu oszczedz. To
      tak jakby mucha wprowadzila embargo dla mamuta.
      Wspolnej konferencji prasowej nie bylo no bo wiadomo....Fizycznie wtedy byloby
      widac, kto komu moze komu nagwizdac.
    • palom1980 Uroczysty bankiet od $85 11.02.06, 01:01
      Wlasnie dzisiaj pierwszy raz jade do Chicago i co slysze "uroczysty bankiet z
      prezydentem Kaczynskim" "hmm...."- mysle.Na stronke sprawdzam ile bilety i
      czytam "od $85".....jakas kpina...i tak malo kt go zobaczy.Ale coz i tak nie
      glosowalam na niego wiec chyba nie ma to znaczenia.
      A co do wiz...watpie abo Polacy byl w stanie dostawac wizy bez problemow.Ja sama
      sie staralam juz dwa razy (z dobrym skutkiem) ale nie byla to najprzyjemniejsza
      sprawa.Sprawdzaja kazda drobnostke nawet jesli ejstes zona
      obywatelaUSA.Rzeczywistosc.....
    • 123rbr Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 01:15
      Czy widzieliście Państwo pierwszą damę wsiadającą do precydenckiego samolotu z
      jakąś obszarpaną plastikową torbą? Ale buractwo, myślę że nawet żona Leppera tak
      by się nie zachowała, nie mówiąc już o tej z k...... w oczach.
    • mahir nie na darmo 11.02.06, 01:32
      bratał się z żydami
    • ggross Good bye cruel Poland... 11.02.06, 01:53
      ..i'm leaving you today... good bye good bye good bye :)
      • insite good riddance!!!! 11.02.06, 06:49
      • henryad Re: Good bye the cruel Jew 11.02.06, 08:37
        Good bye for ever and ever.
    • dogmatyk A czemu GW słowa nie napisze o kolejnym przekręcie 11.02.06, 01:58
      prezia Kwacha?!?!?
      To są właśnie wolne i obiektywne media...
      Jedynie Interia podała tą informacje..

Gdyby zrobił to Kaczka - ooooo wolę nie myśleć ile bluźnierstw by poszło...
      • buckiler Re: A czemu GW słowa nie napisze o kolejnym przek 11.02.06, 07:48
        dogmatyk napisał:

> prezia Kwacha?!?!?
        > To są właśnie wolne i obiektywne media...
        > Jedynie Interia podała tą informacje..
        >
        > Gdyby zrobił to Kaczka - ooooo wolę nie myśleć ile bluźnierstw by poszło...
        Widziałem jak GW-niana cenzura cięła dziesiątki postów za samo podanie linku do
        artykułu o tym bydlaku.
      • kopawkaczomdupe Wykopmy kaczyzm z Polski! 11.02.06, 17:24
    • andrzej579 Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 02:22
      mieszkam w chicago przegladamstrony yahoo i innych portali .Otej wizycie ani
      sladu W gazetach chicagowskich tez cisza .Tylko polski dziennik zwiazkowy
      napisal ze wszystkie wejsciowki na spotkanie z tym kurduplem w cenie 90$
      zostaly sprzedane prezes smula zarobil
      • prawie_politolog_dekadent Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 02:25
        Jak myslisz ile osób z Polonii ( i nie chodzi mi o tych z dołu drabiny
        spolecznej) ale tych z middle class , ew.polskich aktywistów wiedziało o tej
        wizycie ???
      • carbondioxide1 Re: Prezydent Kaczyński w USA 11.02.06, 02:27
        Bilety byly po 85$, sprzedano 1500 wejsciowek.
        Sporo kasy zarobili.
    • deratyzacja11 [...] 11.02.06, 02:43
      • deratyzacja11 Czy Gazeta koszmarnie manipuluje prawda? 11.02.06, 02:50

polamcon.org/correct-newspaper0106.htm
        • deratyzacja11 QUIZ: czy Wyborcza manipuluje prawda? 11.02.06, 03:07
          Cytat:
          In Bush's fiscal budget request Monday, Poland would receive $30 million "to
          continue defense reform." That is the same amount it got in 2006

$30 milionow? To po jednej kawie na kazdego doroslego Polaka. Nie wyobrazam
          sobie jak mozna za to zrobic defense reform. Hmmmm AJC widac nas darzy
          sympatia.

QUIZ:
          Czy artykul Gazety nt. wizyty kaczynskiego mozna uznac za dezinformacje roku?
          Tak
          Nie
        • sadrysta A jaki ma to związek z artykułem ? 11.02.06, 12:28
    • janek-007 Co za banda ociemnialych, jestscie nipoczytalni.. 11.02.06, 04:49
    • janek-007 Do marcus_crassusuli. Nicka dla ciebie becwale. 11.02.06, 04:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka