kecawy 03.04.06, 20:28 Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? zastanawiający się nad tym kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 03.04.06, 21:11 na wszelki wypadek nie oglądaj i nie słuchaj. również amerykanskie filmy se odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 03.04.06, 21:19 Allez Kecaw. Sztuka nic wspolnego z polityka nie ma. Celine byl wielkim pisarzem a skazanym na wiezienie. Wielu ludzi sztuki grzeszy brakiem charakteru. Ludzi ze spizu nie ma. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 08:07 Ale ten chór śpiewa w mundurach armii rosyjskiej. To coś więcej niż symbol. Sądzę iż chór który identyfikuje się ze swoją armią prowadzcą brudną wojnę w Czeczenii nie jest godny bym go oglądał i słuchał niech zdejmą mundury i śpiewają kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 08:09 Proponuje kompromis. Posluchaj, pojdz na spotkanie z artystami. Poderwij artystke i z niej zdejm mundur. Co ty na to? PF Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 18:02 Wyrosłem z tego -ale kiedyś?? przed laty.Tak poważnie sądzę iż jakaś forma presji wywierana poprzez opinię międzynarodową powinna istnieć.To Rosja prowadzi brudną wojnę z narodem Czeczenów od przeszło 150 lat. zasmucony naszym relatywizmem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 18:14 Poznales sie na zartach. No coz, zdrowy rozsadek nakazuje wpierw posprzatac swoje podworko, zanim sie zacznie kryzcec, ze u sasiada brudno. Jakas doza Realpolitik w stosunku do Rosji by sie przydala. Bo zrobi rure przez Baltyk zamknie kurek do nas i bedzie ciemno i straszno. Te doze Realpolitik mozesz wykazac oklaskujac goraco krasawice z choru. Jak sie cie te ruskie mundury wkurza zamknij oczy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 18:19 Nie tak do końca.Boleję nad tym iż moi rodacy epatują się tym rosyjskim chórem w mundurach tych samych ludzi co mordują nnaród.Nie o eksport kultury rosyjskiej chodzi tym co wysyłają ów chór.Tym chórem deprecjonują poprzez media swoje zbrodnie w Czeczenii. Nie chodzi mi tu o to iż ten chór śpiewał i dla tych co w 39 roku podbijali moją Ojczyznę ani o to iz mundury tego chóru nosili mordercy z Katynia. Chór ten jest dzisiejszą wizytówką armii która morduje serdecznie cię pozdrawoiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 05.04.06, 00:13 150 lat - wtedy byli tacy co chcieli wystapic z usa. jak im poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Kup sluchawki firmy "Bose" 03.04.06, 22:31 Z tzw. aktywnym wyciszaczem zewnętrznych dźwieków. Chór Alexandrowa będzie Ci mógł ryczeć nad głowa, a Ty nic nie będziesz słyszec. Taniutko - $200. PF pewno używa takich w samolocie (bo po to własbnie je wymyslaono, żeby wyciszac meczace hałasy w samolocie) to bedzie mógł potwierdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Kup sluchawki firmy "Bose" 04.04.06, 08:11 200$. To dla bogatych Amerykanow(: PF Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Ja kupilem duzo tansze, za $30 04.04.06, 10:27 I ponoc nie tak skuteczne, jak Bose (tych, niestety, nie mialem nawet okazji wyprobowac). Ale w samolocie nawet te tanie faktycznie bardzo wyciszaja halas silnikow. Fajne jest wrazenie, gdy sie je zalozy i dopiero wtedy wlaczy aktywne wyciszanie - nagle halas ustaje. Kontrast jest tak duzy, ze w pierwsej chwili ma sie wrazenie, ze zapadla absolutna cisza. Dopiero po chwili sie slyszy, ze szum jednak jest, tylko duzo slabszy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 03.04.06, 23:41 kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki > chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? > > zastanawiający się nad tym kecaw wlasciwie to zadales dobre pytanie. tyle ludzi potepia wojny amerykanskie i slusznie,ale zupelnie zdaje sie zapominac co robili wielu narodom swiata rosjanie i co dalej robia wielu tym,ktorzy smieja sie im sprzeciwic(ze jak to robia to nie wspomne). no co jeszcze bardziej zdumiewa to fakt,ze czesc ludzi na tym forum pomniejsza zbrodnie stalina,uwazajac,ze jedynie hitler byl zbrodniarzem. tak ludzie sa bardzo wybiorczy i wygodnie klasyfikuja tylko niektorych jako przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 05.04.06, 00:20 jak bruxism? :-) aha, na ten chor w zyciu bym nie poszedl, chyba ze sie ubiora jak ludzie i zmienia repertuar na rachmaninowa, archangielskiego, bacha, moze nawet znioslbym pendereckiego, ale blagam nie goreckiego i nie rossiniego. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 [...] 04.04.06, 00:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Nie godzi się !!!! 04.04.06, 15:02 Jak ktoś pisze, że się nie godzi to się go wycina?? Rozumiem, że Wybiórczej podobaja się ujadanie tej wykastrowanej wersji Armii Czerwonej, ale zrozumcie, że nie każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Godzi sie:) 04.04.06, 01:45 Zolnierzami sa tylko z nazwy, spiewaja pieknie, na resentymenty polsko-rosyjskie cie raczej nie naraza. Po prostu milo spedzisz czas. kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki > chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? > > zastanawiający się nad tym kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: Godzi sie:) 04.04.06, 02:26 Ogladalem ten soviecki chor w Waszyngtonie w ubieglym roku. Chor przebywal na zaproszenie US Army. Wystepy byly w parku przed budynkiem kongresu USA.Bardzo ladne tancerki. Przyjemne melodie sovieckie. Perfekcyjny taniec. Ludzi bylo sporo tym bardziej ze wystepy byly bezplatne. Bylo bardzo duzo rosjan i polakow. W czasie wystepu nie ustawaly brawa. Nagle na scene wybieglo kilku chlopcow w znanych polowych mundurach specnazu. Zrobila sie nagle cisza. Wszyscy wiedzieli o co chodzi. Taki taniec z czeczenami. I tym akcentem wystep sie zakonczyl ale jeszcze byly piosenki i troche tanca. Dziewczyny super.Zauwazylem ze wielu rosjan mialo lzy w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Godzi sie:) 04.04.06, 08:11 Żołnierze tej armii prowadzą brudną wojnę w Czeczenii- czy godzi się by ich oklaskiwać i epatowaćsię tym co czyni ich CHÓR? ZASMUCONY KECAW Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Na Mazurach maja dobry bimber, chlapnij sobie, jak 04.04.06, 11:18 ci radzi Schlagie ze szczerego swojego serca i nie mysl o tym wiecej:) kecawy napisał: > Żołnierze tej armii prowadzą brudną wojnę w Czeczenii- czy godzi się by ich > oklaskiwać i epatowaćsię tym co czyni ich CHÓR? > > ZASMUCONY KECAW Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Na Mazurach maja dobry bimber, chlapnij sobie 04.04.06, 14:26 Niestety do Mazur mam dobre 60 km- ciut daleko by jechać i chlapnąć sobie! Jak jednak sądzisz czy bojkot chóru gdyby ta armia mordowało Żydów w Czeczenii to zyskał by czy też nie popularność w Izraelu. Jak sądzisz czy fakt że armia którą reprezentuje ten chór ma krew na rękach to uprawnia do epatowania się piękną sztuką czy nie ? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Na Mazurach maja dobry bimber, chlapnij sobie 04.04.06, 14:32 Dla mnie kecawie, to jest po prostu profesjonalny zespol muzyczno-baletowy. Nie powinno sie odpowiadac pytaniem na pytania, ale sprobuje, otoz, czy jadlbys chleb wyrobiony i upieczony przez Niemca-naziste w czasach II WS? kecawy napisał: > Niestety do Mazur mam dobre 60 km- ciut daleko by jechać i chlapnąć sobie! Jak > jednak sądzisz czy bojkot chóru gdyby ta armia mordowało Żydów w Czeczenii to > zyskał by czy też nie popularność w Izraelu. Jak sądzisz czy fakt że armia > którą reprezentuje ten chór ma krew na rękach to uprawnia do epatowania się > piękną sztuką czy nie ? > > zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A co bys zrobil, gdyby ten hipotetyczny Niemiec... 04.04.06, 14:34 piekarz, nie byl nazista? Czy ktorys z muzykow i tancerzy Aleksandrowa ma jakakolwiek krew na rekach? Znasz zasade Ockhama? Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Tym bardziej 04.04.06, 14:42 że ci ludzie, poza mundurami, nic a nic wspólnego z wojskiem nie mają. Papież, przed którym chór występował 2 lata temu, obiekcji jak ten "kecaw" nie miał. Bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Czy to mundur armii czy morderców Czeczenii 04.04.06, 18:06 Papież to polityk - czasami musiał robić to co musiał.Ja zadaję pytanie czy chór w mundurach mordeców kobiet i dzieci jest chórem który godzi się słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Na Mazurach maja dobry bimber, chlapnij sobie 04.04.06, 15:27 A ja mam pytanie czy mógłbym wiedzieć że to on piekł? Jeśli tak to nie kupiłbym tego chleba.Tak jak nie kupuję pewnych gazet z uwagi na istniejące tam nie tylko poglądy ale wulgaryzmy( gazetę wyborczą kupuję w piątki soboty i poniedziałki - ale ona nie ma wulgaryzmów) Odpowiedz Link Zgłoś
tkuprian Ciekawe, czy w swoim dorobku 04.04.06, 16:28 i pośród rozlicznych innych sławetnych występów, chór ten miał występy przed wojskami frontów kijowskiego i białoruskiego, aby dodać otuchy ich dzielnym żołnierzom, gdy Ci w 1939 (tak na jesieni) bohatersko osłaniali zachodnią Ukrainę i zachodnią Białoruś przed zakusami Hitlera? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 08:40 kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki > chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? > > zastanawiający się nad tym kecaw Kup sobie flaszke i nie bedziesz mial tych rozterek i tez zrobisz cos dla swojej skolatanej duszy. Ja widzialem ten chor kilka razy i zawsze bylem zadowolony. Znam jednak rowniez takich, ktorzy sa zadowoleni jak sobie chlapna. To jest mniej skomplikowane wiec w sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 14:17 Czy też jesteś zadowolony gdy inny oddział tej armii pacyfikuje naród Czeczeński ? Rosja nawet zbrodnicza pociąga ludzi. Sądzę iż zło ma moc magiczną i przyciąga ludzi zasmucony Rosją i jej zbrodniami w Czeczenii kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 14:56 kecawy napisał: > Czy też jesteś zadowolony gdy inny oddział tej armii pacyfikuje naród > Czeczeński ? Rosja nawet zbrodnicza pociąga ludzi. Sądzę iż zło ma moc magiczną > > i przyciąga ludzi > > zasmucony Rosją i jej zbrodniami w Czeczenii kecaw Ty wesoly chlopak jestes. Amerykanska agresja w Iraku nie wywoluje u ciebie podobnych rozterek ale nic to. Co myslisz o tych, ktorzy w okresie bledow i wypaczen chodzili na mecze Llegii ? Tam grali przeciez glownie oficerowie armii bedacej na uslugach wroga i tlamszacej wlasny narod. To ci nie przeszkadzalo? O dowodcach tej armii mowi sie dzisiaj "zbrojna organizacja przestepcza" Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Moja poprzednia ciemnota 04.04.06, 15:22 Ciemny byłem a teraz otworzyły mi się oczy. To jet chór armii mordującej to jest chór państwa autorytarnego zniewalającego .Przy Putinie Łukaszenko wygląda jk przedszkolk. Czy Poszedłbyś na przedstawienie chóru oficerów KGB z Białorusi? zasmucony swoją poprzednią ciemnotą kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 15:44 Nie mowiac juz o meczach GTS Wisla Krakow, czyli Gwardyjskiego (milicyjnego) Towarzystwa Sportowego?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 18:12 Gdy piszę o czymś co jest dla mnie nieetyczne to ty ni z gruszki ni z pietruszki piszesz iż w Ameryce bują czarnych! Uciekasz od problemu i wskazujesz na USA.Czy usprawiedliwieniem dla złodzieja jest to iż ktoś inny według niego kradnie.Nie ma dla agresji rosyjskiej w CZeczenii usprawiedliwienia zasmucony relatywizmem moralnym kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Zbrojna Organizacja Przestepcza to WRON 04.04.06, 18:21 a nie korpus oficerski jakiejs armii. Czy ty szlagi wreszcie przeczytasz jeden artykul do konca? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Zbrojna Organizacja Przestepcza to WRON 04.04.06, 18:30 krystian71 napisała: > a nie korpus oficerski jakiejs armii. > Czy ty szlagi wreszcie przeczytasz jeden artykul do konca? on nie moze musi prychac na tyle ludzi naokolo,ze szkoda czasu na czytanie linkow,jeszcze by sie pomylil w jakiejs ocenie,a tak ma juz chlop poukladane w glowie,to mu nie placz:) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Zbrojna Organizacja Przestepcza to WRON 04.04.06, 20:47 krystian71 napisała: > a nie korpus oficerski jakiejs armii. > Czy ty szlagi wreszcie przeczytasz jeden artykul do konca? A WRON to kto ? Sami oficerowie. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Zbrojna Organizacja Przestepcza to WRON 05.04.06, 12:54 krystian71 napisała: > a nie korpus oficerski jakiejs armii. > Czy ty szlagi wreszcie przeczytasz jeden artykul do konca? Przypomnij sobie, bo wydajesz sie nie pamietac, ze to nie byli marsianie polskaludowa.com/kalendarium/wron.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Zbrojna Organizacja Przestepcza to WRON 09.04.06, 10:29 podobnie jak Targowica tez sie z samych Polakow skladala. Co do mafii pruszkowskiej mam juz pewne watpliwosci Podobnie jak do gen.Janiszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Zbrojna Organizacja Przestepcza to WRON 09.04.06, 20:33 Masz niestety sporo racji.Ale zawsze jest nadzieja iż się oni zmienią kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 09:00 kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi Dalem sie nabrac. Teraz dopiero sie zorientowalem, ze ty tu legionisto wystepujesz jako blazen Ameryko -dzięki za stabilizację Iraku-Pax America! Autor: kecawy Data: 26.03.06, 11:53 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Od miesięcy nie zaglądałem na owe forum i co widzę?! Irak zaszedł z czołówek wypowiedzi dyskutantów. Legiony odniosły sukces Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 18:15 Ironizowanie nazywasz błaznowaniem! Nie sądzę iż tak myślisz! Po prostu oni noszą mundury armii armii która morduje która pacyfikuje armii .Nosząc ten mundur biorą i na siebie odpowiedzialność za to co czynią w Czeczenii kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 18:20 kecawy napisał: > Ironizowanie nazywasz błaznowaniem! Nie sądzę iż tak myślisz! Po prostu oni > noszą mundury armii armii która morduje która pacyfikuje armii .Nosząc ten > mundur biorą i na siebie odpowiedzialność za to co czynią w Czeczenii > > kecaw oni sa czescia tej armii,to wiecej niz noszenie jedynie mundurow. spytaj rozmowcow czy w czasie wojny poszliby na swietny chor ,gdzie spiewaliby ludzie w gestapowskich mundurach? jak widzisz pojecie honoru sie nieco rozluznilo i obecnie to juz raczej 'anything goes' je zastapilo. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 14:31 kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki > chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? Oglądać i słuchać można, ale tylko jednym okiem i jednym uchem. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Kurcze, ja niektorym ludziom zazdroszcze, .... 04.04.06, 18:13 ...ze maja tylko takie problemy. Inni musza borykac sie z PRAWDZIWYMI problemami. A tacy maja ten luksus, ze moga sie martwic o to, na przykad, czy jak pingwin na Antarktydzie pierdnie, to czy to jest naruszenie eleganckich obyczajow, czy nie. Ja tez bym chcial miec tylko takie zmartwienia, jak Kecawy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kurcze, ja niektorym ludziom zazdroszcze, ... 04.04.06, 18:17 w Rzeszowie juz kilka razy wystepowali i beda jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Kurcze, ja niektorym ludziom zazdroszcze, ... 04.04.06, 20:18 Polak lubi czasami gdy go biją w m.... Taka to nasza niewolnicza natura chór Aleksandrowa nam nie przeszkadza.Chór ten nosi mundury tych co mordują czaczeński naród zasmucony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Kurcze, ja niektorym ludziom zazdroszcze, ... 04.04.06, 18:21 Jestem w tym wieku że patrzę na sprawy z pewnym chyba dystansem. serdecznie cię pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Ja juz tez dzwigam na karku... 04.04.06, 18:43 ...siodmy krzyzyk. Dziekuje za pozdrowienia i pozdrawiam wzajemnie (ale nie jak Almanzor: "Almanzor wszystkich WZAJEMNIE wital Najdluzej wodza uscisnal Za rece chwytal, za szyje objal Na ustach jego zawisnal." Z jakiego to wielkiego dziela literatury narodowej ten fragment, aha?). Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Breżniew w Polsce ? nie "Konrad Wallenrod" 04.04.06, 20:46 autorstwa niejakiego Adamosa Mickiwicziusa :o)), w Polsce znanego jako Adam Mickiewicz. "Juz w gruzach leza Maurow posady// narod ich dzwiga zelaza,...", etc. Co miales z polskiego na maturze, Kecawy? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Breżniew w Polsce ? nie "Konrad Wallenrod" 04.04.06, 20:48 Mial piatke. Allez T0G nie prowokuj, he:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Breżniew w Polsce ? nie "Konrad Wallenrod" 05.04.06, 14:54 Dst niestety.Ale mogę się pochwalić iż z historii bdb.Dlatego informuję cię a właściwie zapytuję kto byłdla A Mickiewicza pierwowzorem Konrada Walenroda ? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 04.04.06, 23:25 kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki > chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? > > zastanawiający się nad tym kecaw he he he!ty sobie zadawaj pytanie,a inteligentni ludzie pojda na koncert,beda mieli o jedno miejsce wolne wiecej.Nie bylo koncertu,gdzie by w swiecie chor nie wystepowal,aby w sali bylo puste miejsce!ale ty sie zastanawiaj,zastanawiaj...mysl,mysl,to nie boli a moze do czegos dobrego nawet doprowadzic.Ha ha ha....pytanie sobie stawia...,a jeszcze innym,buahahahaha! mam spory ubaw czytajac wlasnie takie inteligentne pytania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 05.04.06, 00:54 borrka1 napisał: > > he he he!ty sobie zadawaj pytanie,a inteligentni ludzie pojda na koncert,beda > mieli o jedno miejsce wolne wiecej.Nie bylo koncertu,gdzie by w swiecie chor > nie wystepowal,aby w sali bylo puste miejsce!ale ty sie > zastanawiaj,zastanawiaj...mysl,mysl,to nie boli a moze do czegos dobrego nawet > doprowadzic.Ha ha ha....pytanie sobie stawia...,a jeszcze innym,buahahahaha! > mam spory ubaw czytajac wlasnie takie inteligentne pytania na forum. saszka ty masz spory ubaw,ale watpie,ze mialbys tego typu ubaw jakbys byl czeczenem. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Chór Aleksandrowa czy godzi się to oglądąć i 05.04.06, 10:05 i-love-2-ski napisała: > saszka ty masz spory ubaw,ale watpie,ze mialbys tego typu ubaw jakbys byl czecz > enem. a sram na czeczenow,bo to debile sami sie wykanczaja!jak na razie jestem polakiem i nie zamierzam zmieniac obywatelstwa a juz tym bardziej na jakes tam kozo-pasace. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 szkoda pieniędzy... 05.04.06, 01:51 rzecz nie w ideologii, ale w poziomie. to taka muzyczna cepelia, przypomina oficjalna peerelowską sztukę ludową, która tyle miała wspólnego z prawdziwą twórczością ludową (np. z tzw. sztuką naiwną) co fasolka po bretońsku z kuchnią francuską. polecam poniższy artykuł: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3237481.html Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: szkoda pieniędzy... 05.04.06, 10:15 bazyliszek4 napisał: > rzecz nie w ideologii, ale w poziomie. to taka muzyczna cepelia, przypomina > oficjalna peerelowską sztukę ludową, która tyle miała wspólnego z prawdziwą > twórczością ludową (np. z tzw. sztuką naiwną) co fasolka po bretońsku z kuchnią > > francuską. > polecam poniższy artykuł: > > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3237481.html zyjesz zbyt surowo,rozprez sie troche,a najlepiej npojdz na koncert Choru A leksandrowa!Dla kazdego cos milego,nie ma sensu wszystkich meczyc opera.Popularnosc wyznacza ilosc widzow itd.,a Chor Aleksandrowa to juz brend,tam selekcja jest taka ze zwykla szmira sie nie przecisnie,nie mowiac o ostrej dyscyplinie w kolektywie,to wszystko mowi o tym ze szanuja widza i sluchacza i podaja wszystko na profesjonalnym poziomie,jezeli kojarzy ci sie z amatorszczyzna ludowo-peerelowska,to twoj problem i strata. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sluszna racja Borrka:)))/nt 05.04.06, 11:42 borrka1 napisał: > zyjesz zbyt surowo,rozprez sie troche,a najlepiej npojdz na koncert Choru A > leksandrowa!Dla kazdego cos milego,nie ma sensu wszystkich meczyc > opera.Popularnosc wyznacza ilosc widzow itd.,a Chor Aleksandrowa to juz > brend,tam selekcja jest taka ze zwykla szmira sie nie przecisnie,nie mowiac o > ostrej dyscyplinie w kolektywie,to wszystko mowi o tym ze szanuja widza i > sluchacza i podaja wszystko na profesjonalnym poziomie,jezeli kojarzy ci sie z > amatorszczyzna ludowo-peerelowska,to twoj problem i strata. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: szkoda pieniędzy... 05.04.06, 16:21 oj, nie zrozumiał chłopiec... każdy kraj ma swoje zboczenie i szmirę - Rosja ma Chór Aleksandrowa, my "Ich Troje". wielki show, profesjonalizm wykonania, magia, cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Alez tragedia! 05.04.06, 22:57 Sumienie kaze Kiecawowi zrezygnowac z ulubionej rozrywki! Jam zas stanowie przypadek odwrotny: tego choru szczerze nie znosze, zas pacyfikacje Czeczenii popieram jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku hej kecaw! 05.04.06, 23:02 kecawy napisał: > Takie to pytanie stawiam sobie i innym. Chór armii rosyjskiej która to od > lat w brudnej wojnie w Czeczenii morduje tysiące niewinnych ludzi czy taki > chór powinien oglądać uczciwy człowiek ? stojac sobie z boku, zastanawiam sie, czy wojsko polskie opuscilo juz irak? bo jesli nie to na te wystepy rowniez bym nie chodzil! www.rzawp.pl/repertuar.htm badz konsekwentny... i uczciwy do konca! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: hej kecaw!- ale Ci wyszło.. 09.04.06, 09:57 Twoje porównanie Czeczenii z Irakiem to jak Piłsudskiego z Hitlerem czy Stalinem!! Podobieństo jest i owszem wszyscy byli FACETAMI serdecznie pozdrawiam i proszę o analize tego co raczyłeś napisać kecaw Odpowiedz Link Zgłoś