i-love-2-bike 21.04.06, 20:38 i kto mi powie,ze zydzi nie maj poczucia humoru, oglosili konkurs na najbardziej antyzydowska karykature i oto co sami wymyslili:) www.spiegel.de/img/0,1020,612748,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum wiesz co by sie dzialo? 21.04.06, 20:39 gdybys to ty wymyslila? albo ja? albo najwiekszy antysemita tego forum, ktory dawno juz sie stoczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiesz co by sie dzialo? 21.04.06, 20:41 goldbaum napisał: > gdybys to ty wymyslila? albo ja? albo najwiekszy antysemita tego forum, ktory > dawno juz sie stoczyl? wiem,wiem co wolno wojewodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 20:41 krystian71 napisała: > coto jest? Bialy Dom? tia... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 20:47 boomka.org/blog/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72057594067999377 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 20:52 he,he dobre,tylko nie wiem czy zydzi by sie tak samo smiali,gdyby to nie wybrani wymyslili. w koncu tu epitety na kazdego lataja za najmniejsza probe..... Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 20:53 boomka.org/blog/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72057594067999377&page=1&photo=116357702 no to może ten, żeby odejść od polityki może oni gadają o Danie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 21:00 yann17 napisał: > może oni gadają o Danie ???? no narazasz sie ty antysemito,narazasz:),ale te karykaturki calkiem,calkiem,szkoda,ze innych nie dopuscili do konkursu,ale wiadomo wybrani musza tylko we wlasnym gronie i tylko im wolno smiac sie z siebie samych. inni to juz odpadaja,nawet cytowanie co o nich tacyt mowi zaprowadzilo nas na osla,zobaczymy czy sami siebie z tym wpisem wyklikaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 21:04 oni wyklikują wszystko, nawet swych największych zauszników, w końcu geszeft ist geszeft Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 21:05 yann17 napisał: > oni wyklikują wszystko, nawet swych największych zauszników, w końcu geszeft > ist geszeft no czekam,czekam i f... nic sie nie dzieje z tymi orange jews:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:07 amen israel od missisipi po eufrat i tygrys boomka.org/blog/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72057594067999377&page=1&photo=121759975 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:13 to nie dla mnie,ale ten z ghandim,hitlerkiem i martinem luterkiem kingiem jest strasznie rasistowski,tego nawet u NASZ panie by nie pokazali,zaraz czarni by wrzask podniesli:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:17 i-love-2-bike napisała: > to nie dla mnie,ale ten z ghandim,hitlerkiem i martinem luterkiem kingiem jest > strasznie rasistowski,tego nawet u NASZ panie by nie pokazali,zaraz czarni by > wrzask podniesli:) Eeee tam, Michael Eric Dyson zaraz by wytlumaczyl ze to po prostu ekspresja id czarnego spoleczenstwa wobec oczywistej i niezaprzeczalnej niesprawiedliwosci dziejowej :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:19 gspnstr napisał: > > Eeee tam, Michael Eric Dyson zaraz by wytlumaczyl ze to po prostu ekspresja id > czarnego spoleczenstwa wobec oczywistej i niezaprzeczalnej niesprawiedliwosci > dziejowej :o))) > oj kochany ja bylam juz nieraz swiadkiem ostrej wymiany zdania miedzy czarnymi a zydami. nie powiem,ze zydzi wygrywali,bo wiesz jak nasi czarni sa karmieni. oni tez sa "special". cos takiego dawno by bylo zgromione i obkrzyczane jako rasizm.he,he mamy w koncu dobry przyklad jak wrzeszczec:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:28 i-love-2-bike napisała: > oj kochany ja bylam juz nieraz swiadkiem ostrej wymiany zdania miedzy czarnymi > a zydami. nie powiem,ze zydzi wygrywali,bo wiesz jak nasi czarni sa karmieni. > oni tez sa "special". cos takiego dawno by bylo zgromione i obkrzyczane jako > rasizm.he,he mamy w koncu dobry przyklad jak wrzeszczec:) My tutaj w NYC tez nieraz mielismy przyklady, zwlaszcza na Brooklynie w rejonie Crown Heights (Eastern Parkway), gdzie sie te dwie "kultury" mocno stykaja. Czasem na pyskowkach sie nie konczy i dochodzi do rekoczynow. Lata temu byly nawet zamieszki, jak jakis stary chasyd wypalil na pelnym gazie z motorkady rabina i zabil czarne dziecko. Ruchawka byla na calego - South Central LA by sie nie powstydzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:31 gspnstr napisał: > > My tutaj w NYC tez nieraz mielismy przyklady, zwlaszcza na Brooklynie w rejonie > Crown Heights (Eastern Parkway), gdzie sie te dwie "kultury" mocno stykaja. > Czasem na pyskowkach sie nie konczy i dochodzi do rekoczynow. Lata temu byly > nawet zamieszki, jak jakis stary chasyd wypalil na pelnym gazie z motorkady > rabina i zabil czarne dziecko. Ruchawka byla na calego - South Central LA by si > e > nie powstydzilo. > he,he kiedys jak wpadlam do NYC to widzialam jak 300 kg filigranowa murzynska policjantka tlumaczyla jakiemus wybranemu,ze czegos sprzedawac nie moze na ulicy.on sie wkurzyl,wyzwal ja od malp a ona go pala i w radiowoz,ledwo sie ruszla,ale kajdanki mu jakos zalozyla. on bidak w kapeluszu i z lapami z tylu musial wsiadac do samochodu. pelne kino:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:35 > he,he kiedys jak wpadlam do NYC to widzialam jak 300 kg filigranowa murzynska > policjantka tlumaczyla jakiemus wybranemu,ze czegos sprzedawac nie moze na > ulicy.on sie wkurzyl,wyzwal ja od malp a ona go pala i w radiowoz,ledwo sie > ruszla,ale kajdanki mu jakos zalozyla. on bidak w kapeluszu i z lapami z tylu > musial wsiadac do samochodu. pelne kino:) Miluja sie wzajemnie, co poradzic :o) A swoja droga, wracajac do konkursu, to ciekaw jestem jakie bylyby reakcje gdyby urzadzono w Niemczech konkurs karykatury antyniemieckiej i wygralaby praca prezentujaca Hansa w 'lederhosen' z kuflem piwa w reku, hasajacego pod szyldem "Arbeit Macht Frei"? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:37 gspnstr napisał: > > Miluja sie wzajemnie, co poradzic :o) > > A swoja droga, wracajac do konkursu, to ciekaw jestem jakie bylyby reakcje gdyb > y > urzadzono w Niemczech konkurs karykatury antyniemieckiej i wygralaby praca > prezentujaca Hansa w 'lederhosen' z kuflem piwa w reku, hasajacego pod szyldem > "Arbeit Macht Frei"? > no nie sadze,ze zostalaby przyjeta ze zrozumieniem,nawet wiem kto podnioslby najwiekszy wrzask,a kto kajalby sie i wycofywal tylem. jak mowie swiat zwariowal w swej poprawnosci politycznej. zauwaz,ze do tego konkursu nie zostal nikt dopuszczony poza wybranymi,aby nie kalac dobrego imienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:39 i-love-2-bike napisała: > no nie sadze,ze zostalaby przyjeta ze zrozumieniem,nawet wiem kto podnioslby > najwiekszy wrzask,a kto kajalby sie i wycofywal tylem. jak mowie swiat zwariowa > l > w swej poprawnosci politycznej. zauwaz,ze do tego konkursu nie zostal nikt > dopuszczony poza wybranymi,aby nie kalac dobrego imienia:) Oni je i tak swietnie kalaja, bez naszej pomocy. Wystarczy tylko odpowiednio naglasniac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:40 gspnstr napisał: > > > Oni je i tak swietnie kalaja, bez naszej pomocy. Wystarczy tylko odpowiednio > naglasniac :o) > klikam 3 X TAK:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 23:53 Oni je i tak swietnie kalaja, bez naszej pomocy. Wystarczy tylko odpowiednio Wynagrodzic :))) uklony ============================================================================== Oni je i tak swietnie kalaja, bez naszej pomocy. Wystarczy tylko odpowiednio naglasniac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Z kogo sie smiejecie? 21.04.06, 21:08 z_daleka napisał: > Z siebie sie smiejecie... to nie dla nas,to zbyt antysemickie,ja sie pytam kiedy ten straszny wpis zniknie? wez no dancie do pomocy i klikajta chlopaki i dziewczenta,klikajta. to poprostu straszne,zeby cos tak obrazliwego tu wisialo w gazecie,w ktorej opinii tacyta i cycerona nie mogliscie przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
water_melon hi,hi,hi 21.04.06, 21:07 plagiat :((( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=40630663 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 21.04.06, 21:08 water_melon napisała: > plagiat :((( > jaki plagiat,ja uwazam,ze trzeba kulture rozpowszechniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
water_melon Re: hi,hi,hi 21.04.06, 22:09 a zgadza sie,zgadza,trzeba rozpowszechniac kulture i dowcip glownie to pod strzechy :)))) i-love-2-bike napisała: > water_melon napisała: > > > plagiat :((( > > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 21.04.06, 22:18 water_melon napisała: > > > > > > > > plagiat :((( > > > plagiat arbuza:((( Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: hi,hi,hi 21.04.06, 21:13 obawiam sie, ze popsules dobra zabawe...;-) "We mnie jest czyste dobro" Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 21.04.06, 21:15 z_daleka napisał: > obawiam sie, ze popsules dobra zabawe...;-) > "We mnie jest czyste dobro" jaka zabawe,my tu o kulurze a ty wciskasz ciemnoty. w koncu czy mieliscie ten kontest,czy nie? co chwile kazdy cytuje co kto inny napisze,czemu ja nie moge propagowac waszej tolerancji? oj cos mi to smierdzi nazwa "self hating jew",jeszcze pomysle,ze ty zgorszony jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki i jeszcze 21.04.06, 21:13 contest Deadline: March 5 Contest open to Jew creators only! Sorry! This is Jews joking about themselves here! Please send us only works that you ... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:06 goldbaum napisał: > szkoda tylko, ze "NUR FUR JUDEN". no wiesz,ze palestynczycy musza za murkiem i to gesiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:10 i to wcale w tym fajnym konkursie nie jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:10 Ciekawe czy te cartoons zamieści Eurojihad.org tak jak zrobił to z duńskimi karykaturami Wtedy może rozważyłbym zmianę zdania o Marcusie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:17 yann17 napisał: > Ciekawe czy te cartoons zamieści Eurojihad.org tak jak zrobił to z duńskimi > karykaturami > Wtedy może rozważyłbym zmianę zdania o Marcusie o matko chcesz zeby krasule zwolnili,gdzie on te ronory powiesi,w kiblu na gorce:) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:21 Widac po tych kartunach ze znaja dobrze swoje charakterki. Robie kopie z tych karykatur i zrobie u siebie w domu wystawe dla gosci pod tytulem "Zydzi srajacy w swoje wlasne smierdzace gniazdo" Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:29 o_brother napisał: > Widac po tych kartunach ze znaja dobrze swoje charakterki. > mysle,ze kazdemu wolno sie z siebie smiac,tylko rowniez powino sie byc wolno innym smiac z ciebie.to niestety jest dla zydow najwiekszym problem,gdyz najmnieksza krytyka ich narodu powoduje lawine protestow,zupelnie niepotrzebnie. w koncu nie ma narodu idealnego i z tego powodu kazdy powienien byc rowno traktowany,czego nie robimy wiadomo dlaczego.najlepszy dowod,ze ten wpis sobie wisi i wisial bedzie,a wpis z cuytatami na temat ich narodu wypowiedzianymi tysiac lat temu powedrowal na osla,tylko dlatego,ze krytykowano w nim zydow,ale robili to nie-zydzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:31 > wisi i wisial bedzie,a wpis z cuytatami na temat ich narodu wypowiedzianymi > tysiac lat temu powedrowal na osla,tylko dlatego,ze krytykowano w nim zydow,ale > robili to nie-zydzi:) Wywalili pewnie dlatego, ze to mial byc cytat, a nie Tacyt ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:49 i-love-2-bike napisała: > o_brother napisał: > > > Widac po tych kartunach ze znaja dobrze swoje charakterki. > > > mysle,ze kazdemu wolno sie z siebie smiac,tylko rowniez powino sie byc wo > lno > innym smiac z ciebie.to niestety jest dla zydow najwiekszym problem,gdyz > najmnieksza krytyka ich narodu powoduje lawine protestow,zupelnie niepotrzebnie > . > w koncu nie ma narodu idealnego -i tu stop.Narodu nie ma ale rasa jest.Zgadnij jaka?. i z tego powodu kazdy powienien byc rowno > traktowany,czego nie robimy wiadomo dlaczego.najlepszy dowod,ze ten wpis sobie > wisi i wisial bedzie,a wpis z cuytatami na temat ich narodu wypowiedzianymi > tysiac lat temu powedrowal na osla,tylko dlatego,ze krytykowano w nim zydow,ale > robili to nie-zydzi:) -Wiem.Czytalem ten post i nie moglem juz nic dodac co by tam nie bylo zauwazone setki i tysiace lat temu o Zydach. -Mysle ze juz przyszedl czas na konkurs Zydzi reszta swiata.To moze im sie spodobac bo beda mieli okazje z calym swiatem znowu walczyc. Mozna ich zachecic podajac ze karykatury ktore nie wygraja ich autorzy beda musieli placic odszkodowania za holokaust. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Nu, a gdzie jest Dana ? 21.04.06, 23:00 zawsze dyżuruje, a dzisziaj cisza, SZABAS czy co ? tyle miewa do powiedzenie aż jakiś pusty ten wątek bez jej głosu Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Nu, a gdzie jest Dana ? 21.04.06, 23:03 yann17 napisał: > zawsze dyżuruje, a dzisziaj cisza, SZABAS czy co ? > tyle miewa do powiedzenie > aż jakiś pusty ten wątek bez jej głosu przypomnijmy glos pani,a ty niecny zamilcz,bo ze mna nikt uczciwy nie powienien rozmawiac,tylko bojkotowac. z-daleka sie wylamal,ale na pewno pozaluje:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40485088 Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa fajny konkurs - cos kombinuja moski.... 21.04.06, 23:18 pozazdroscili arabom publicity? z kartunami,w dodatku za darmo taka zmarnowana okazja wyciagniecia odszkodowania tyle swiezej salaty szlag trafil Odpowiedz Link Zgłoś