Dodaj do ulubionych

fajny konkurs

21.04.06, 20:38
i kto mi powie,ze zydzi nie maj poczucia humoru, oglosili konkurs na
najbardziej antyzydowska karykature i oto co sami wymyslili:)
www.spiegel.de/img/0,1020,612748,00.jpg
Obserwuj wątek
    • goldbaum wiesz co by sie dzialo? 21.04.06, 20:39
      gdybys to ty wymyslila? albo ja? albo najwiekszy antysemita tego forum, ktory
      dawno juz sie stoczyl?
      • i-love-2-bike Re: wiesz co by sie dzialo? 21.04.06, 20:41
        goldbaum napisał:

> gdybys to ty wymyslila? albo ja? albo najwiekszy antysemita tego forum, ktory
        > dawno juz sie stoczyl?

wiem,wiem co wolno wojewodzie...
    • krystian71 Re: fajny konkurs 21.04.06, 20:40
      coto jest? Bialy Dom?
      • i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 20:41
        krystian71 napisała:

> coto jest? Bialy Dom?

tia...
    • aaki tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 20:47
      boomka.org/blog/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72057594067999377
      • i-love-2-bike Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 20:52
        he,he dobre,tylko nie wiem czy zydzi by sie tak samo smiali,gdyby to nie wybrani
        wymyslili. w koncu tu epitety na kazdego lataja za najmniejsza probe.....
      • yann17 Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 20:53
        boomka.org/blog/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72057594067999377&page=1&photo=116357702

no to może ten, żeby odejść od polityki

może oni gadają o Danie ????
        • i-love-2-bike Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 21:00
          yann17 napisał:

> może oni gadają o Danie ????

no narazasz sie ty antysemito,narazasz:),ale te karykaturki
          calkiem,calkiem,szkoda,ze innych nie dopuscili do konkursu,ale wiadomo wybrani
          musza tylko we wlasnym gronie i tylko im wolno smiac sie z siebie samych. inni
          to juz odpadaja,nawet cytowanie co o nich tacyt mowi zaprowadzilo nas na
          osla,zobaczymy czy sami siebie z tym wpisem wyklikaja:)
          • yann17 Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 21:04
            oni wyklikują wszystko, nawet swych największych zauszników, w końcu geszeft
            ist geszeft
            • i-love-2-bike Re: tu jest więcej -enjoy it :-) 21.04.06, 21:05
              yann17 napisał:

> oni wyklikują wszystko, nawet swych największych zauszników, w końcu geszeft
              > ist geszeft

no czekam,czekam i f... nic sie nie dzieje z tymi orange jews:)
      • aaki "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:07
        amen israel od missisipi po eufrat i tygrys
        boomka.org/blog/wp-content/plugins/falbum/wp/album.php?album=72057594067999377&page=1&photo=121759975
        • i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:13
          to nie dla mnie,ale ten z ghandim,hitlerkiem i martinem luterkiem kingiem jest
          strasznie rasistowski,tego nawet u NASZ panie by nie pokazali,zaraz czarni by
          wrzask podniesli:)
          • gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:17
            i-love-2-bike napisała:

> to nie dla mnie,ale ten z ghandim,hitlerkiem i martinem luterkiem kingiem jest
            > strasznie rasistowski,tego nawet u NASZ panie by nie pokazali,zaraz czarni by
            > wrzask podniesli:)

Eeee tam, Michael Eric Dyson zaraz by wytlumaczyl ze to po prostu ekspresja id
            czarnego spoleczenstwa wobec oczywistej i niezaprzeczalnej niesprawiedliwosci
            dziejowej :o)))
            • i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:19
              gspnstr napisał:

>
              > Eeee tam, Michael Eric Dyson zaraz by wytlumaczyl ze to po prostu ekspresja id
              > czarnego spoleczenstwa wobec oczywistej i niezaprzeczalnej niesprawiedliwosci
              > dziejowej :o)))
              >

oj kochany ja bylam juz nieraz swiadkiem ostrej wymiany zdania miedzy czarnymi a
              zydami. nie powiem,ze zydzi wygrywali,bo wiesz jak nasi czarni sa karmieni. oni
              tez sa "special". cos takiego dawno by bylo zgromione i obkrzyczane jako
              rasizm.he,he mamy w koncu dobry przyklad jak wrzeszczec:)
              • gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:28
                i-love-2-bike napisała:

> oj kochany ja bylam juz nieraz swiadkiem ostrej wymiany zdania miedzy czarnymi
                > a zydami. nie powiem,ze zydzi wygrywali,bo wiesz jak nasi czarni sa karmieni.
                > oni tez sa "special". cos takiego dawno by bylo zgromione i obkrzyczane jako
                > rasizm.he,he mamy w koncu dobry przyklad jak wrzeszczec:)

My tutaj w NYC tez nieraz mielismy przyklady, zwlaszcza na Brooklynie w rejonie
                Crown Heights (Eastern Parkway), gdzie sie te dwie "kultury" mocno stykaja.
                Czasem na pyskowkach sie nie konczy i dochodzi do rekoczynow. Lata temu byly
                nawet zamieszki, jak jakis stary chasyd wypalil na pelnym gazie z motorkady
                rabina i zabil czarne dziecko. Ruchawka byla na calego - South Central LA by sie
                nie powstydzilo.
                • i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:31
                  gspnstr napisał:

>
                  > My tutaj w NYC tez nieraz mielismy przyklady, zwlaszcza na Brooklynie w rejonie
                  > Crown Heights (Eastern Parkway), gdzie sie te dwie "kultury" mocno stykaja.
                  > Czasem na pyskowkach sie nie konczy i dochodzi do rekoczynow. Lata temu byly
                  > nawet zamieszki, jak jakis stary chasyd wypalil na pelnym gazie z motorkady
                  > rabina i zabil czarne dziecko. Ruchawka byla na calego - South Central LA by si
                  > e
                  > nie powstydzilo.
                  >

he,he kiedys jak wpadlam do NYC to widzialam jak 300 kg filigranowa murzynska
                  policjantka tlumaczyla jakiemus wybranemu,ze czegos sprzedawac nie moze na
                  ulicy.on sie wkurzyl,wyzwal ja od malp a ona go pala i w radiowoz,ledwo sie
                  ruszla,ale kajdanki mu jakos zalozyla. on bidak w kapeluszu i z lapami z tylu
                  musial wsiadac do samochodu. pelne kino:)
                  • gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:35
                    > he,he kiedys jak wpadlam do NYC to widzialam jak 300 kg filigranowa murzynska
                    > policjantka tlumaczyla jakiemus wybranemu,ze czegos sprzedawac nie moze na
                    > ulicy.on sie wkurzyl,wyzwal ja od malp a ona go pala i w radiowoz,ledwo sie
                    > ruszla,ale kajdanki mu jakos zalozyla. on bidak w kapeluszu i z lapami z tylu
                    > musial wsiadac do samochodu. pelne kino:)

Miluja sie wzajemnie, co poradzic :o)

A swoja droga, wracajac do konkursu, to ciekaw jestem jakie bylyby reakcje gdyby
                    urzadzono w Niemczech konkurs karykatury antyniemieckiej i wygralaby praca
                    prezentujaca Hansa w 'lederhosen' z kuflem piwa w reku, hasajacego pod szyldem
                    "Arbeit Macht Frei"?
                    • i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:37
                      gspnstr napisał:

>
                      > Miluja sie wzajemnie, co poradzic :o)
                      >
                      > A swoja droga, wracajac do konkursu, to ciekaw jestem jakie bylyby reakcje gdyb
                      > y
                      > urzadzono w Niemczech konkurs karykatury antyniemieckiej i wygralaby praca
                      > prezentujaca Hansa w 'lederhosen' z kuflem piwa w reku, hasajacego pod szyldem
                      > "Arbeit Macht Frei"?
                      >

no nie sadze,ze zostalaby przyjeta ze zrozumieniem,nawet wiem kto podnioslby
                      najwiekszy wrzask,a kto kajalby sie i wycofywal tylem. jak mowie swiat zwariowal
                      w swej poprawnosci politycznej. zauwaz,ze do tego konkursu nie zostal nikt
                      dopuszczony poza wybranymi,aby nie kalac dobrego imienia:)
                      • gspnstr Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:39
                        i-love-2-bike napisała:

> no nie sadze,ze zostalaby przyjeta ze zrozumieniem,nawet wiem kto podnioslby
                        > najwiekszy wrzask,a kto kajalby sie i wycofywal tylem. jak mowie swiat zwariowa
                        > l
                        > w swej poprawnosci politycznej. zauwaz,ze do tego konkursu nie zostal nikt
                        > dopuszczony poza wybranymi,aby nie kalac dobrego imienia:)

Oni je i tak swietnie kalaja, bez naszej pomocy. Wystarczy tylko odpowiednio
                        naglasniac :o)
                        • i-love-2-bike Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 21:40
                          gspnstr napisał:

>
                          >
                          > Oni je i tak swietnie kalaja, bez naszej pomocy. Wystarczy tylko odpowiednio
                          > naglasniac :o)
                          >

klikam 3 X TAK:)))))))))
                        • explicit Re: "cuś" dla splita i rachelki :-) 21.04.06, 23:53
                          Wynagrodzic :)))

uklony

==============================================================================

naglasniac :o)

• z_daleka Re: Z kogo sie smiejecie? 21.04.06, 21:06
      Z siebie sie smiejecie...
      • i-love-2-bike Re: Z kogo sie smiejecie? 21.04.06, 21:08
        z_daleka napisał:

> Z siebie sie smiejecie...

to nie dla nas,to zbyt antysemickie,ja sie pytam kiedy ten straszny wpis
        zniknie? wez no dancie do pomocy i klikajta chlopaki i dziewczenta,klikajta. to
        poprostu straszne,zeby cos tak obrazliwego tu wisialo w gazecie,w ktorej opinii
        tacyta i cycerona nie mogliscie przezyc.
      • aaki gogol był żydem? 21.04.06, 21:08
    • water_melon hi,hi,hi 21.04.06, 21:07
      plagiat :(((

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=40630663
      • i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 21.04.06, 21:08
        water_melon napisała:

> plagiat :(((
        >

jaki plagiat,ja uwazam,ze trzeba kulture rozpowszechniac:)
        • water_melon Re: hi,hi,hi 21.04.06, 22:09
          a zgadza sie,zgadza,trzeba rozpowszechniac kulture i dowcip
          glownie to pod strzechy :))))

i-love-2-bike napisała:

> water_melon napisała:
          >
          > > plagiat :(((
          > >
          • i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 21.04.06, 22:18
            water_melon napisała:

>
            > >
            > >
            > > > plagiat :(((
            > > >

plagiat arbuza:(((
      • z_daleka Re: hi,hi,hi 21.04.06, 21:13
        obawiam sie, ze popsules dobra zabawe...;-)
        "We mnie jest czyste dobro"
        • i-love-2-bike Re: hi,hi,hi 21.04.06, 21:15
          z_daleka napisał:

> obawiam sie, ze popsules dobra zabawe...;-)
          > "We mnie jest czyste dobro"

jaka zabawe,my tu o kulurze a ty wciskasz ciemnoty. w koncu czy mieliscie ten
          kontest,czy nie? co chwile kazdy cytuje co kto inny napisze,czemu ja nie moge
          propagowac waszej tolerancji? oj cos mi to smierdzi nazwa "self hating
          jew",jeszcze pomysle,ze ty zgorszony jestes:)
    • aaki i jeszcze 21.04.06, 21:13
      contest Deadline: March 5 Contest open to Jew creators only! Sorry! This is Jews joking about themselves here! Please send us only works that you ...
    • goldbaum fajny konkurs 21.04.06, 22:03
      szkoda tylko, ze "NUR FUR JUDEN".
      • i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:06
        goldbaum napisał:

> szkoda tylko, ze "NUR FUR JUDEN".

no wiesz,ze palestynczycy musza za murkiem i to gesiego:)
        • goldbaum Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:10
          i to wcale w tym fajnym konkursie nie jest fajne.
      • yann17 Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:10
        Ciekawe czy te cartoons zamieści Eurojihad.org tak jak zrobił to z duńskimi
        karykaturami
        Wtedy może rozważyłbym zmianę zdania o Marcusie
        • i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:17
          yann17 napisał:

> Ciekawe czy te cartoons zamieści Eurojihad.org tak jak zrobił to z duńskimi
          > karykaturami
          > Wtedy może rozważyłbym zmianę zdania o Marcusie

o matko chcesz zeby krasule zwolnili,gdzie on te ronory powiesi,w kiblu na gorce:)
    • o_brother Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:21
      Widac po tych kartunach ze znaja dobrze swoje charakterki.
      Robie kopie z tych karykatur i zrobie u siebie w domu wystawe dla gosci
      pod tytulem "Zydzi srajacy w swoje wlasne smierdzace gniazdo"
      • i-love-2-bike Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:29
        o_brother napisał:

> Widac po tych kartunach ze znaja dobrze swoje charakterki.

> mysle,ze kazdemu wolno sie z siebie smiac,tylko rowniez powino sie byc wolno
        innym smiac z ciebie.to niestety jest dla zydow najwiekszym problem,gdyz
        najmnieksza krytyka ich narodu powoduje lawine protestow,zupelnie niepotrzebnie.
        w koncu nie ma narodu idealnego i z tego powodu kazdy powienien byc rowno
        traktowany,czego nie robimy wiadomo dlaczego.najlepszy dowod,ze ten wpis sobie
        wisi i wisial bedzie,a wpis z cuytatami na temat ich narodu wypowiedzianymi
        tysiac lat temu powedrowal na osla,tylko dlatego,ze krytykowano w nim zydow,ale
        robili to nie-zydzi:)
        • gspnstr Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:31
          > wisi i wisial bedzie,a wpis z cuytatami na temat ich narodu wypowiedzianymi
          > tysiac lat temu powedrowal na osla,tylko dlatego,ze krytykowano w nim zydow,ale
          > robili to nie-zydzi:)

Wywalili pewnie dlatego, ze to mial byc cytat, a nie Tacyt ;o)
        • o_brother Re: fajny konkurs 21.04.06, 22:49
          i-love-2-bike napisała:

> o_brother napisał:
          >
          > > Widac po tych kartunach ze znaja dobrze swoje charakterki.
          >
          > > mysle,ze kazdemu wolno sie z siebie smiac,tylko rowniez powino sie byc wo
          > lno
          > innym smiac z ciebie.to niestety jest dla zydow najwiekszym problem,gdyz
          > najmnieksza krytyka ich narodu powoduje lawine protestow,zupelnie
          niepotrzebnie
          > .
          > w koncu nie ma narodu idealnego

-i tu stop.Narodu nie ma ale rasa jest.Zgadnij jaka?.
          i z tego powodu kazdy powienien byc rowno
          > traktowany,czego nie robimy wiadomo dlaczego.najlepszy dowod,ze ten wpis sobie
          > wisi i wisial bedzie,a wpis z cuytatami na temat ich narodu wypowiedzianymi
          > tysiac lat temu powedrowal na osla,tylko dlatego,ze krytykowano w nim
          zydow,ale
          > robili to nie-zydzi:)
          -Wiem.Czytalem ten post i nie moglem juz nic dodac co by tam nie bylo
          zauwazone setki i tysiace lat temu o Zydach.
          -Mysle ze juz przyszedl czas na konkurs Zydzi reszta swiata.To moze im sie
          spodobac bo beda mieli okazje z calym swiatem znowu walczyc.
          Mozna ich zachecic podajac ze karykatury ktore nie wygraja ich autorzy beda
          musieli placic odszkodowania za holokaust.
    • yann17 Re: Nu, a gdzie jest Dana ? 21.04.06, 23:00
      zawsze dyżuruje, a dzisziaj cisza, SZABAS czy co ?
      tyle miewa do powiedzenie
      aż jakiś pusty ten wątek bez jej głosu
      • i-love-2-bike Re: Nu, a gdzie jest Dana ? 21.04.06, 23:03
        yann17 napisał:

> zawsze dyżuruje, a dzisziaj cisza, SZABAS czy co ?
        > tyle miewa do powiedzenie
        > aż jakiś pusty ten wątek bez jej głosu

przypomnijmy glos pani,a ty niecny zamilcz,bo ze mna nikt uczciwy nie powienien
        rozmawiac,tylko bojkotowac. z-daleka sie wylamal,ale na pewno pozaluje:)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40485088
        • z_daleka Re: juz zaluje... 21.04.06, 23:07
          bergoiata.org/gif/anima032.gif
    • puls.usa fajny konkurs - cos kombinuja moski.... 21.04.06, 23:18
      pozazdroscili arabom publicity?
      z kartunami,w dodatku za darmo

taka zmarnowana okazja
      wyciagniecia odszkodowania
      tyle swiezej salaty szlag trafil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka