Dodaj do ulubionych

Raport PE: "Mamy pewność w sprawie tajnych dzia...

• milo_1 A więc Klewki i Talibowie to była prawda.......... 13.06.06, 22:14
      Ciekawe od kogo Andrew Lepper miał tak tajne informacje czyżby SO była "macką"
      poprzednich służb i stworzyli ją byli eSBecy :)))))))))
    • tom1003 Re: Raport PE: "Mamy pewność w sprawie tajnych dz 13.06.06, 22:43
      jednak to chyba dobrze posyłać do takiej Europy takiego Leppera.
      Swój trafia na swoich, poziom intelektualny podobny.
      Klewki, talibowie, kosmici, jacyś wredni Amerykanie, prześladowania biednych
      terrorystów, a w ogole to Lukaszenko i Putin to spoko goście,
      typowy poziom pajaca z Brukseli, Lepper od dawna jest prawdziwym Europejczykiem
      • phun Re: Raport PE: "Mamy pewność w sprawie tajnych dz 13.06.06, 23:13
        Ty zas jestes typowym przykladem pajaca polskiego.
        • tom1003 Re: Raport PE: "Mamy pewność w sprawie tajnych dz 13.06.06, 23:25
          stać cie tylko na inwektywy, nic wiecej
    • co.ty.powiesz Myśleć komuchy, myśleć... 13.06.06, 22:47
      "Nie myślę, by zatrzymywał się w tych miejscach w celach turystycznych albo, by
      zatankować paliwo" - dodał Fava.

Tak, ma rację Fava, przyznając się i mówiąc: "Nie myślę". Bo gdyby myślał, to
      by takich głupot nie gadał i nie pisał. No cóż, brak myślenia, to jedna z
      ważniejszych cech lewaków wszelkiej maści...
      • phun katofaszysci nie przyjmuja oczywistych faktow 13.06.06, 23:17
        1) czy zeznania porywanych i torturowanych swiadkow to nie wystarczajacy brak
        dowodow.
        2) wysoko postawiony oficer ABW stwierdzil anonimowo dla newsweek polska ze
        katownie CIA byly umiejscowione w Polsce.
        3) wywiad Egipski, ktory popiera u$$a potwierdza jakoby wizienia o ktore jest
        polska oskrazona byly faktem na terytorium PL
      • borsuk5 Re: Myśleć komuchy, myśleć... 13.06.06, 23:44
        przeczytałem wszystkie posty. wstyd mi, że mam tak agresywnych i debilnych
        rodaków.
        całe szczęście ogromna większość pisze z innych krajów i nie mam z nimi do
        czynienia na codzień w Polsce. toż to szczyt dresiarstwa.
        zastanówcie się niektórzy, co by robiło 2000000 waszych rodaków gdyby nie Unia.
        z drugiej strony co by było z rodakami gdyby nie Stany 30 lat temu....
        jednak mi bliżej do Unii, a cała wasza agresywna dyskusja jest o kant tyłka
        potłóc, ponieważ - całe szczęście - nikogo nie interesuje wasze zdanie, ani po
        tej, ani po tamtej stronie oceanu, ponieważ mało ludzi zna polski - i dobrze,
        ponieważ musiałbym się jeszcze bardziej wstydzić za moich rodaków przed całym
        światem. widać większości z was nic nie jest w stanie ucywilizować.
      • olex5 Re: Myśleć komuchy, myśleć... 14.06.06, 00:04
        juz wielokrotnie te tzw komuchy pokazaly ze posiadaja wyzszy poziom
        intelektualnym i osobisty.Wystarczy teraz popatrzec na Kaczorow na Lepperow czy
        Gietrychow... smiechu warte prymitywy.Nawet wyslowic sie nie potrafia a wielu z
        nich widelcem jesc nie umie.
        • co.ty.powiesz Re: Myśleć komuchy, myśleć... 14.06.06, 08:05
          olex5 napisał:

> juz wielokrotnie te tzw komuchy pokazaly ze posiadaja wyzszy poziom
          > intelektualnym i osobisty.

Tiaaa... Przecież wszyscy wiedzą, że Lenin był najwybitniejszym filozofem
          wszechczasów, a językoznawcy nigdy nie dorównają najwybitniejszemu swojemu
          przedstawicielowi - Stalinowi.

> a wielu z nich widelcem jesc nie umie.

Masz rację. Nie to co jeden ze świętych lewaków - Dzierżyński, który znany był
          z nienagannych manier, chociaż przebił go pod tym względem jeden z jego
          następców - Beria. A czyż którykolwiek pracowicowiec potrafi tak wykwintnie
          posługiwać się widelcem jak - oby żył wiecznie - Fidel Castro. No i nie można
          zapomnieć o mister Putinie - wzorcowi elegancji. Jakże wyglądałaby nasza pożal
          się Boże cywilizacja, gdyby nie lewaki...
    • frank_drebin Czy w tym eurokolochozie zdurnieli do szczetu ? 13.06.06, 23:15
      Dowody, dowody, dowody poprosze !!!! A nie nam sie wydaje mamy pewnosc itp.
      • phun po co dowody kaczystan wie swoje 13.06.06, 23:19
        lizac dupe i robic loda u$$a
        • tom1003 Re: po co dowody kaczystan wie swoje 13.06.06, 23:27
          "katownie" towarzyszu????
          to są u ciebie w KGB
          • axx61 Re: po co dowody kaczystan wie swoje 14.06.06, 04:43
            Sprawa nie jest zakonczona rowniez i w USA. Poniewaz prowadzone jest sledztwo w
            CIA majace ustalic kto,konkretnie kto przekazal te informacje. Ale bedzie to
            wyjasnione. Polska jest tam wymieniona. Prosze zwrocic uwage ze zbiega sie to z
            likwidacja sluzb tajnych ,jawnych i dwuplciowych. No moze nie likwidacja ale
            zastapienie ich czyms innym. To nie my bedzie odpowiedz w przyszlosci. Byc moze
            ze i ze strony polskiej pojawi sie przeciek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka