sempiasty 30.06.06, 11:30 wiadomosci.onet.pl/5659,8,0,pokaz.html arabscy przybysze z krajów Margrebu i Bliskiego Wschodu to główni sprawcy przestępstw w Europie Zachodniej statystyki nie klamia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum Zydow tez mielismy Europie 30.06.06, 11:34 sempiasty napisał: > arabscy przybysze z krajów Margrebu i Bliskiego Wschodu > to główni sprawcy przestępstw w Europie Zachodniej To pikus w porownaniu z rozroba zwana rewolucja pazdziernikowa i rozrobami, ktore za soba pociagnela. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Zydow tez mielismy Europie 30.06.06, 11:37 zapomniales gie, o zamachu na koziolka matolka... apropos zebranie kretynow w sali obok forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44449220 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Zydow tez mielismy Europie 30.06.06, 11:39 z_daleka napisał: > zapomniales gie, o zamachu na koziolka matolka... Jesli masz tylko tyle do powiedzenia, to moze lepiej byloby gdybys wrocil na zebranie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Zydow tez mielismy Europie 30.06.06, 11:41 i sprawdzil,czy jakis pilot z IDF-u w tym czasie na przepustce w belgii nie przebywal, arapowi jeszcze nic nie udowodnili a slyszalem,ze trop sledztwa idzie w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty słabo znasz historię 30.06.06, 11:39 tzw Rewolucję Październikową zrobili: azjata Lenin Polak Dzierżyński Gruzini Stalin, Ordżonikidze i Beria i tylko jeden Żyd u władzy Trocki - który jednak wyrzekł się swego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Lepiej od ciebie i jej nie falszuje 30.06.06, 11:43 "Przy 2-procentowym udziale Zydow w ogole ludnosci Rosji 39% komisarzy czeka stanowili Zydzi. Udzial Zydow w czeka byl wyzszy od udzialu rdzennych Rosjan, ktory wynosil 36%. Na Ukrainie ich odsetek wynosil nawet 75%." "W siedmiosobowym biurze politycznym bolszewikow bylo czterech Zydow: Trocki, Kamenjew, Ziowjew, Sokolnikow" "Wysoki odsetek Zydow wsrod tworcow komunizmu nie ograniczal sie tylko do Rosji. W 1924 sposrod 6 przywodcow partii komunistycznej 4 a wiec dwie trzecie bylo Zydami. W Wiedniu wsrod 137 Austro-marksistow bylo 81 czyli 60% Zydow." "Mord dokonany na carze Mikolaju II i jego rodzinie zostal zlecony przez Zyda Jakoba Swerdlowa i wlasnorecznie wykonany przez Zyda Chaimowica Jurowskiego" Dalej w artykule opisy zamachow terrorystycznych przeprowadzonych przez Zydow i wypowiedzi o koniecznosci "eliminacji" 10 milionow Rosjan, "fizycznej eliminacji burzuazji" itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: podaj zrodlo goldie 30.06.06, 13:30 manny_ramirez napisał: > pewnie naszawitryna.pl co?:) Mylisz sie. Strona internetowa niejakiego Henryka Brodera, dziennikarza pochodzenia zydowskiego pracujacego dla Spiegla. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: podaj zrodlo goldie 30.06.06, 13:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40749450 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum manny 30.06.06, 16:40 Tutaj jeszcze wiecej, zwlaszcza na dole postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44460849&a=44475517 I jeszcze jedno manny, bo wiem, ze masz tez lepsze okresy: Faktow tych nie przytaczam po to, zeby udowodnic, ze Zydzi to narod terrorystow. Robie to po to, zeby tej faszystowskiej, rasistowskiej bandzie syjonistow pokazac, jak idiotyczna i chora jest ich nagonka na muzulmanow. Hitler stygmatyzujac Zydow byl o wiele bardziej przekonywujacy niz cale te zastepy usilujace stygmatyzowac miliony muzulmnnow, ktorymi do rozpadu ZSRR nikt na swiecie sobie nie zaprzatal glowy. Ale to, niech zostanie tylko miedzy nami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: słabo znasz historię 30.06.06, 11:43 to ty nie znasz historii ,jezow-jagoda-beria,90% KC i Biura Politycznego Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty jednak miałem cię za inteligentniejszego.. 30.06.06, 11:47 ... a ty powtarzasz jakies brednie może Protokoły Mędrców Syjonu też uważasz za prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: jednak miałem cię za inteligentniejszego.. 30.06.06, 11:49 Krystek uwaza, ze nie sa one prawdziwe, ale sa wierygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jednak miałem cię za inteligentniejszego.. 30.06.06, 11:53 a co to sepie znaczy prawdziwe w tym swiecie pelnym zaklamania i manipulacji. Prawdziwe ze wzgledu na przypisywanych im autorow,czy prawdziwe ze wzgledu na tresc. Jesli juz wymagasz mojego zdania,to powiem,ze na pewno nie do podwazenia jest data w jakiej powstaly, a scislej data ,w ktorej trafily do obiegu (ok 1908) i z tego wzgledu moge tylko powtorzyc za prof.Tazbirem, ze okazaly sie one w przerazajacy sposob prorocze. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: jednak miałem cię za inteligentniejszego.. 30.06.06, 11:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44460849&a=44462294 Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 12:12 że rzeczywiście wśród kmisarzy procentowo bylo Zydów więcej (ale na Boga! nie 90 %!) niż w całej populacji w Rosji ale może to brało się stąd ze jednak komisarz musiał być trochę mądrzejszy od plebsu którym kierował? a Żydzi są jednak inteligentniejsi od wielu innych nacji ( na przykład od przeżartych alkoholizmem Rosjan) i może dlatego stawali częściej na czele? swoją drogą jeżeli przytaczasz jakieś dane o 90 % udziale Żydów w KC WKP (b) to dla odmiany przytocz dane o procentowym udziale Żydów w gronie laureatów Nagrody Nobla i porównaj ten procentowy udział z udziałem innych narodów np Rosjan że już nie wspomnę o Palestyńczykach, Egipcjanach, Syryjczykach (a jest ich wiele setek milionów) to tak dla przjrzystości obrazu świata porównując udział procentowy Żydów w KC WKP (b) możesz także porównać udział procentowy Żydów w innych gremiach kierowniczych na przyklad wśród apostołów Jezusa i jego krewnych (Matka, Opiekun, kuzyni itd) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 12:39 to jest metlik poznawczy sepie i w ten sposob niczego nie udowodnisz,rownie dobrze mozesz mi kazac obliczyc procent zydow na lodzkim kirkucie albo w Knesecie. Fakt jest jeden-nadreprezentacja w kierowniczych gremiach wszystkich kom- partii , nie tylko sowieckiej ( wiec upada i argument o rzekomym przezarciu mozgow spoleczenstwa rosyjskiego przez alkohol- musialbys to przezarcie udowodnic i to nie tylko w Rosji- Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 12:48 krystian71 napisała: > Czy ty rzeczywiscie uwazasz,ze do tego by stanac na czele calej ruchawki i > kazdego jej bandyckiego oddzialu wykonujacego bezwzglednie ludobojcze rozkazy, > topiacego w krwi narod,w ktorym sie zyje ,stworzyc Armie ,ktorej celem bylo > poniesc te rewolucje na bagnetach na caly swiat, zorganizowac i administrowac > lagrami niewolniczej pracy i smierci przez wyniszczenie, zaglodzic z > premedytacja miliony ukraincow ,przesiedlac i wyniszczac cale narody - > potrzebna byla jakas wieksza niz przecietna madrosc i inteligencja???? > Bo dla mnie ,raczej widze tu potrzebe bezwzglednosci, braku ogolnoludzkiej > moralnosci, hamulcow, zasad, zwyklej solidarnosci z sasiadem, wspolczucia dla > slabszych i dzieci - niezaleznie sempie o kim mowa i kto by tym komisarzem byl. jak się domyślam - w tym fragmmencie piszesz o Feliksie Dzierżyńskim polskim szlachcicu? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 12:57 Odsetek terrorystow komunistycznych wsrod ludnosci zydowskiej byl nie 2, 5 albo 10 razy wyzszy a okolo 50 razy(!) wyzszy niz wsrod ludnosci rosyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 13:15 dlaczego nie ujawnic CALEJ PRAWDy? Zydzi wsrod terrorystow komunistycznych to nie 2, nie 5, nawet nie 50, ale 150 procent.... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 13:19 z_daleka napisał: > dlaczego nie ujawnic CALEJ PRAWDy? Zydzi wsrod terrorystow komunistycznych to > nie 2, nie 5, nawet nie 50, ale 150 procent.... I nie zapominajmy o innych terrorystach... zgodnie z CALA PRAWDA i tam jast ich nie mniej jak jakies 120 d0 130 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Na co liczysz tym glupawym bleblaniem? 30.06.06, 13:27 Jesli chcesz zakwestionowac podane powyzej liczby (dotyczace udzialu zydow w komunistycznym aparacie terroru) to zrob to a nie wydurniaj sie sie jak niedorozwiniety gowniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty do golbauma - sieroty umysłowej 30.06.06, 13:44 a skąd ty sieroto umysłowa masz takie informacje? poproszę o wiarygodne źródło bo inaczej zostaniesz na zawsze już forumowym głupcem Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 13:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44460849&a=44470153 "Forumowym glupcem" zostawac nie musisz. Jestes nim od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 13:54 goldbaum napisał: > "Forumowym glupcem" zostawac nie musisz. Jestes nim od dawna. w przeciwieństwie do ciebie chodziłem do szkoly więc ostroznie z epitetami a co do meritum: możesz podac link także do strony swojej ciotki to bez znaczenia ja prosilem o wiarygodne źródło na przykład o uznany podręcznik uniwersytecki a nie wypociny jakiegoś nikomu nieznanego facecika Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 13:59 "facecik" jest "nieznany" tylko takim glabom jak ty. Jak chcesz informacji z "podrecznikow uniwersyteckich" to udaj sie do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 14:02 goldbaum napisał: > "facecik" jest "nieznany" tylko takim glabom jak ty. he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he! > Jak chcesz informacji z "podrecznikow uniwersyteckich" to udaj sie do bibliotek bywam codziennie tego twojego facecika nie ma w żadnym katalogu w żadnym indeksie nazwisk nawet na liście konserwatorów wod-kan-co tez go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 14:07 sempiasty napisał: > he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he!he! Pusty smiech glaba > bywam codziennie Nie wystarczy byc portierem w uniwersytecie, zeby klasyfikowac sie do powaznej dyskusji > tego twojego facecika nie ma w żadnym katalogu > w żadnym indeksie nazwisk Zajrzyj do internetu, a jak ci cos uda znalezc (nie trace nadzieji, ze ktos ci pokaze jak obsluguje sie wyszukiwarke) to przejrzyj liste jego publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 14:19 goldbaum napisał: > Zajrzyj do internetu, a jak ci cos uda znalezc (nie trace nadzieji, ze ktos ci > pokaze jak obsluguje sie wyszukiwarke) to przejrzyj liste jego publikacji. jak wrzuce do wyszukiwarki swoje nazwisko to jest dwa razy więcej odniesień niż wprzypapdku Brodera aja jestem tylko zwyklym medykiem z pprowincjonalnego masta więc ten twój Broder to żaden tuz takich jak on sa setki i nie wiem dlaczego jego opinia miałaby mieć jakieś szczególne znaczenie i miałaby być traktowana jak dogmat skoro pisze bzdury o procentowym udziale Żydów w władzach komunistycznej Rosji to jest po prostu niewiarygodny i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czytac potrafisz? Sieroto umysłowa? 30.06.06, 14:41 sempiasty napisał: > jak wrzuce do wyszukiwarki swoje nazwisko > to jest dwa razy więcej odniesień > niż wprzypapdku Brodera > aja jestem tylko zwyklym medykiem > z pprowincjonalnego masta Najwazniejsze, ze jestes bardzo "wiarygodnym"... prowincjalnym medykiem z blisko 200 tysiacami odniesien w wyszukiwarce. > więc ten twój Broder to żaden tuz > takich jak on sa setki Mozliwe ale nie kazdy regularnie publkuje swoje artykuly w jednym z najbardziej renomowanych czasopism na swiecie. > i nie wiem dlaczego jego opinia > miałaby mieć jakieś szczególne znaczenie Twoj problem polega na tym, ze to nie jakas tam jego "opinia" tylko FAKTY. > skoro pisze bzdury > o procentowym udziale Żydów w władzach komunistycznej Rosji > to jest po prostu niewiarygodny > i tyle w tym temacie Bo pisanie "o procentowym udziale Żydów w władzach komunistycznej Rosji" dowodzi braku wiarygodnosci :-))))))))))))))))))))))))) www1.ku-eichstaett.de/ZIMOS/forum/docs/petrow.htm Tutaj masz inne zrodlo z odnosnikami do Literatury. Dane nie odbiegaja od tych podanych wyzej. Narodowosciowy sklad NKWD w 1.07.1934: Rosjanie - 31,25% Zydzi - 38,54% Ukraincy - 5,21% Polacy - 4,17% Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: swoją droga ciekawe jest 30.06.06, 13:31 na pewno tak, choc co dopochodzenia Dzierzynskiego sa uzasadnione watpliwosci. jego i nie tylko jego osoby bardziej ostatnie zdanie z mojego postu dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Coraz ciekawsze teorie... 30.06.06, 12:51 Moze powinnismy zaczac widziec w Hitlerze nie zbrodniarza a najinteligentniejszego Niemca? :-) Komunizm to terroryzm. Celem komunistow wsrod ktorych niekwestionowany prym wiedli Zydzi (choc stanowli znikomy odstetek populacji) bylo obalenie panujacego w Europie i na swiecie porzadku. W Rosji za cele milionow ofiar (a nie paru tysiecy) im sie to udalo. Szereg panstw europejskich bylo bardzo powaznie zagrozonych podobnym przewrotem terrorystycznym. Hitlera nie byloby, gdyby nie widmo komunizmu nad Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Beria też był żydem, a w Radzie Komisarzy Ludowych 30.06.06, 21:28 większość stanowili Zydzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 11:37 bardzo mi sie to niepodoba, jabym tam swoich dzieci po nocy do kawiarni nie targal i bez opieki nie zostawial, bo gdyby miala ich dotknac tragedia , byloby mi wszystko jedno kto to zrobil -jakis arap czy ditru Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 11:41 powinieneś wiedzieć ze główne ośrodki przestępczości np we Francji (na przyklad handel narkotykami) mieszczą się w dzielnicach zamieszkanych przez emigrantów z krajów arabskich Francja zginie prze swoją głupotę mylona z tolerancją Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 11:46 sempiasty napisał: > Francja zginie prze swoją głupotę > mylona z tolerancją Tak jak Polska a potem Rosja? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 11:47 ja wiem sempie ,ze sie wqrwiasz, porzadny czlowiek z ciebie mimo pozorow, i tobie sie tez nie podoba,ze prawie cala obsada szpitala w Kutnie z dnia na dzien porzucila prace zostawiajac 400 pacjentow na lasce losu,to jest udowodnione. Reszta i tytul twojego postu , bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Goldie i Krystus niekonsekwencja porazacie 30.06.06, 13:27 jesli garstka zydowskich "terrorystow" winna najwiekszym hekatombom swiata to do cholery arabscy terrorysci z milionami muzulmanskich kompatriotow za soba, z czego 50 albo i wiecej jest juz w Europie stanowia chyba jeszcze duzo dalsze zagrozenie? Przy takiej argumentacji toz kazdy Wasz post udowadnia chorobliwy antysemityzm ktorego w zaden sposob ukryc nie potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum glupis manius 30.06.06, 13:35 Po co piszesz takie brednie? manny_ramirez napisał: > jesli garstka zydowskich "terrorystow" winna najwiekszym hekatombom swiata Nie garstka i nie swiata. Mowimy o Rosji carskiej. Nie zyla ich tam garstka a wiekszosc Zydow zagarnietych wraz z ziemiami polskimi. Przed rozbiorami zylo w Polsce 85% wszystkich Zydow. to > do cholery arabscy terrorysci z milionami muzulmanskich kompatriotow za soba, z > czego 50 albo i wiecej jest juz w Europie stanowia chyba jeszcze duzo dalsze > zagrozenie? Glupis. Cos tak chorego mozna wymyslic chyba tylko na prochach. Zacznij sie bac Amerykanow bo i oni maja swoich rodzimych terrorystow. > Przy takiej argumentacji toz kazdy Wasz post udowadnia chorobliwy antysemityzm > ktorego w zaden sposob ukryc nie potraficie. Nie manius. Przy takiej INTERPRETACJI argumentacji nie powinno sie podchodzic nawet do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Wiesz co goldie zaczynam sie zastanawiac 30.06.06, 14:09 czy Sempiasty nie ma racji twierdza ze szkoly nigdy na oczy nie widziales bo takiej argumentacji to i przedszkolak by sie powstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Wiesz co goldie zaczynam sie zastanawiac 30.06.06, 14:42 przedszkolak to by sie powstydzil tego, co ty za moja argumentacje uwazasz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Goldie i Krystus niekonsekwencja porazacie 30.06.06, 13:38 brednie manny , jaka znowu garstka. Czegos nie doczytales, tu nie o "garstce" mowa a o powszechnym zydowskim poparciu dla teorii i praktyki komunizmu i entuzjactycznego praktycznego wcielania jej w czyn. Tu nie garstka byla potrzebna a setki tysiecy , na kazdym zawodzie i w kazdym sowchozie Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Goldie i Krystus niekonsekwencja porazacie 30.06.06, 14:10 Tym bardziej wiec te hordy nieintegrujacych sie muzulman powinno Cie przerazac. Ale tys zaslepiony sprawa zydowska. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Goldie i Krystus niekonsekwencja porazacie 30.06.06, 14:23 ty mowisz manius o przyszlosci , niby z ciebie historyk, a lubisz bawic sie w wieszcza. Ja mowie o przeszlosci, dobrze znanej , nie tak dawnej, jescze groby wielu ofiar nie porosly lasem, jeszcze zyja ludzie ktorzy to pieklo przeszli I o terazniejszosci, rozgrywajacej sie na naszych oczach , gdy przy milczeniu swiata exterminuje sie bezbronny narod. Tam widze te hordy, co sie nigdy i nigdzie nie integrowaly, na martwienie sie co bedzie potem mam jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Goldie i Krystus niekonsekwencja porazacie 30.06.06, 14:30 Mowie o przyszlosci bo tym sie madry czlowiek interesuje i z wystarczajaco dlugim poslizgiem by wnukom i prawnukom zycie zabezpieczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Goldie i Krystus niekonsekwencja porazacie 30.06.06, 14:39 owszem ale pod warunkiem,ze nie zamyka sie oczu na to co sie dzieje tu i teraz , oraz ,ze nie zaklamuje sie niedawnej historii i to na bezczelnego ,w zywe oczy Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 bo ty sempie tajnego hasla cwiczen IDF-u nie znasz 30.06.06, 11:48 "przed okupacja w Gazie w Belgii pocwiczmy na razie" Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: bo ty sempie tajnego hasla cwiczen IDF-u nie 30.06.06, 14:31 krystian71 napisała: > "przed okupacja w Gazie > w Belgii pocwiczmy na razie" Bez plucia nie razbieriosz? Popluj sobie, popluj, moze ci ulzy - jeszcze nie wyszedles z pewnego stadium - mamusia od cyca za wczesnie odstawila! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 tzw polska belgijko! 30.06.06, 14:42 nie zamienilem jeszcze z toba nigdy zadnego zdania i pozwol,ze niech tak na razie pozostanie, bo gdy cie czytam czuje pod skora takie dziwne swedzenie , a nie lubie sie drapac, takie tam deja-vu , tym bardziej, gdy ktos nie na temat a jak zwykle o autorze i dalej juz nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: tzw polska belgijko! 30.06.06, 14:53 Hm, ja tez:) Ona jest chyba nie z Flandrii, nie z Walonii ale takiej malej prowincji w Rurytanii o nazwie Trolland. Nawiasem mowic, sorry ze nie na temat, wybieram sie z corka na wycieczke do Bruges. No to wracam do mych tabel. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: tzw polska belgijko! 30.06.06, 14:58 hmmmm ,cos ostatnio mily francuzie zaczynamy jednakowo myslec :))) Nie ma to jak zdac sie na intuicje ,a czasami zacsiegnac rady skajpowego przyjaciela :) milego dnia i owocnej pracy, Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: tzw polska belgijko! 30.06.06, 16:56 polski_francuz napisał: > Ona jest chyba nie z Flandrii, nie z Walonii ale takiej malej prowincji w > Rurytanii o nazwie Trolland. Trolandia, Francuziku ;) I zapomniales jeszcze o Canton de l'Est! > No to wracam do mych tabel. Mam nadzieje, ze te tabele nic z geografia nie maja wspolnego? ;) > PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: tzw polska belgijko! 30.06.06, 19:46 Brawo za konsultacje baz danych. A znajomosc osobistosci tego forum skad? Tez z Googla czy raczej z poprzedniego/rownoleglego zycia, he? PF Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Francuziku! 30.06.06, 20:13 polski_francuz napisał: > Brawo za konsultacje baz danych. > > A znajomosc osobistosci tego forum skad? Tez z Googla czy raczej z > poprzedniego/rownoleglego zycia, he? Nie znam *osobistosci* tego forum. Czytam je od pewnego czasu ale od niedawna daje glos. Zanim gdzies wchodze, dokonuje kwerendy, przynajmniej wiem w jakie g...o wdeptuje. Nie wolno? Tu miejsce jedynie dla zasiedzialych, z karteczka z muchomorkiem? W reinkarnacje nie wierze (nie ta opcja religijna). A ty co, weszysz jakis spisek? Uderz w stol.... Widac nozyce sie odezwaly. Nie ma spisku, zapewniam cie. Myslalam, ze ty na tym forum jestes quasi-normalny ale coz... zal mi cie. Quand on est con, on est con... jak spiewal bard! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Francuziku! 30.06.06, 20:23 "Nie wolno?" Wolno, wolno. I ten nick tez z obserwacji i z podziwu dla mojego? "Quand on est con, on est con" I ta pogarda dla blizniego. Jakos ciagle nie umiem sie jej nauczyc. Adieu PF Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Francuziku! 30.06.06, 21:05 polski_francuz napisał: > Wolno, wolno. To czgos sie przyssal ze ze mnie trolica? > > I ten nick tez z obserwacji i z podziwu dla mojego? Jak chcesz, to moze byc z 'esprit contrarié'. Pasuje? > > "Quand on est con, on est con" > > I ta pogarda dla blizniego. Jakos ciagle nie umiem sie jej nauczyc. Oj, nauczyles sie, zapewniam cie. Les apparences....Masz o sobie wyobrazenie, nie powiem. I chyba barda zle analizujesz. Rozumiem, ciagle w tabelach.... > Adieu A Dieu! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Francuziku! 30.06.06, 21:10 Przyssal? Ja za "position missionaire". "Esprit de contradiction" raczej. I jeszcze malenki tescik: powiedz 90 po walonsku albo 70. Jak nie odpowiedz to spadaj trolu. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Francuziku! 30.06.06, 21:19 polski_francuz napisał: > Przyssal? Ja za "position missionaire" i na czym ten mesjanizm polegac ma? ;) > "Esprit de contradiction" raczej. Pozwol mi na wybor jak to 'esprit'. Jesli on jest moj, to ja chyba lepiej wiem! > I jeszcze malenki tescik: powiedz 90 po walonsku albo 70. Po walonsku, to ja nie gadam Francuziku, bo mi szkoda czasu na dialekty a po naszemu jest septante i nonante. Pasi chodzaca kulturo? > > Jak nie odpowiedz to spadaj trolu. Trolico, bom zenskiego rodzaju; i nie irytuj sie jak w *Café de la Gare* kulturny narod fason trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Francuziku! 30.06.06, 21:34 test zdany. Moze cos wspolnego z Belgia masz rzeczywiscie (oprocz kopiowania wielkiego poludniowego brata nickow). No to teraz rzeczywiscie Adieu:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Francuziku! 30.06.06, 21:38 polski_francuz napisał: > test zdany. > > Moze cos wspolnego z Belgia masz rzeczywiscie (oprocz kopiowania wielkiego > poludniowego brata nickow). > > No to teraz rzeczywiscie Adieu:) > PF Ja mam na pewno wiecej z Belgia wspolnego niz ty z Francja! A to *kopiowanie wielkiego poludniowego brata nickow*, to z czym sie je? Nie rozebralam a wodki nie pije! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g [...] 01.07.06, 00:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka [...] 01.07.06, 00:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: No i jeszcze kaze mi po nocach sie zrywac! 01.07.06, 00:57 Teraz sa wakacje, ja moge sobie pospac do 10:00, jak ja to lubie, a ten mi nie pozwala. Musze sie zrywac o 3-ciej, o 5-tej nad ranem, zeby robic za Polska_Belgijke. Polscy_Florecisci zawsze mieli paranoicznego swira na punkcie szpiegow. Taki Parulski, na przyklad, mistrz swiata we florecie, to chyba nawet siedzial w zwiazku z jakas afera szpiegowska. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: No i jeszcze kaze mi po nocach sie zrywac! 01.07.06, 01:01 t0g napisał: > Teraz sa wakacje, ja moge sobie pospac do 10:00, jak ja to lubie, a ten mi nie > pozwala. Musze sie zrywac o 3-ciej, o 5-tej nad ranem, zeby robic za > Polska_Belgijke. Polscy_Florecisci zawsze mieli paranoicznego swira na punkcie > szpiegow. Taki Parulski, na przyklad, mistrz swiata we florecie, to chyba nawet > siedzial w zwiazku z jakas afera szpiegowska. Pawlowski siedzial, bo rzeczywiscie, Sidiak (rosyjski szablista) nakryl go na goracym uczynku. Pawlowski byl mistrzem swiata w szabli; Widocznie robilismy te same cwiczenia stylistyczne (na nie tym samym gruncie rodzinnym)! ;) Nic zlego o polskich florecistach (a tym bardziej florecistkach!!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Ryszard Parulski sie chyba nazywal ten 01.07.06, 01:02 szpieg-florecista? Chociaz moze Janusz Kurczab? Ale Kurczab nie, Kurczab byl szpadzista. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Ryszard Parulski sie chyba nazywal ten 01.07.06, 01:04 t0g napisał: > szpieg-florecista? > > Chociaz moze Janusz Kurczab? Ale Kurczab nie, Kurczab byl szpadzista. Jerzy Pawlowski. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Nie, chyba nieslusznie sie Parulskiego cze- 01.07.06, 01:10 piam. Pomylilo mi sie. On nie siedzial w wiezieniu, przeciwnie, WYCIAGAL ludzi z wiezenia, bo on z zawodu adwokat. Cos pamietalem, ze dzwonilo, tylko zle zapamietalem, w ktorym kosciele. Pokickalo mi sie. Przepraszam, Panie Ryszardzie!(oczywiscie, Parulski, slawny czlowiek, byly Prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego, w zyciu na to forum nie zagladnie, ale przeprosic trzeba). Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Nie, chyba nieslusznie sie Parulskiego cze- 01.07.06, 01:15 t0g napisał: > piam. Pomylilo mi sie. On nie siedzial w wiezieniu, przeciwnie, WYCIAGAL ludzi > z > wiezenia, bo on z zawodu adwokat. Cos pamietalem, ze dzwonilo, tylko zle > zapamietalem, w ktorym kosciele. Pokickalo mi sie. Przepraszam, Panie > Ryszardzie!(oczywiscie, Parulski, slawny czlowiek, byly Prezes Polskiego > Komitetu Olimpijskiego, w zyciu na to forum nie zagladnie, ale przeprosic trze > ba). Jerzy Pawlowski byl prawnikiem i oficerem Wojska Polskiego w stopniu majora. Uroczy czlowiek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Nie znalem... Z polskich fechmistrzow znalem 01.07.06, 01:28 tylko rzeczonego Kurczaba (ktory ponadto byl bardzo znanym alpinista), bo sie "przewinal" przez moj rok studiow... I przedwojenna Mistrzymie Polski we florecie, Pania Malgorzate Serini, od wielu, wielu lat juz niezyjaca, niestey...To byla niezwykla osoba, w dodatku do wawrzynow sportowych, o ile wiem, jeszcze miala drzewko w Yad Vashem. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Nie znalem... Z polskich fechmistrzow znalem 01.07.06, 23:57 No, znasz jeszcze Polskiego_Fechtownika! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 12:31 sempiasty napisał: > wiadomosci.onet.pl/5659,8,0,pokaz.html > arabscy przybysze z krajów Margrebu i Bliskiego Wschodu > to główni sprawcy przestępstw w Europie Zachodniej > statystyki nie klamia Przeciez nie wiadomo, czy to on! Na razie sa poszlaki ale nie ma dowodow, wiec jest podejrzany ale ciagle niewinny! A z malymi dziecmi nie chodzi sie do spelunek po nocach, to tak jesli chodzi o okolicznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 12:53 polska_belgijka napisała: > Przeciez nie wiadomo, czy to on! Na razie sa poszlaki ale nie ma dowodow, wiec > jest podejrzany ale ciagle niewinny! ale siedział za gwałty pedofilskie i wypuszono go bo podobno wyzdrowiał.... więc nie rób z niego biednego niewinnego > A z malymi dziecmi nie chodzi sie do spelunek po nocach, to tak jesli chodzi o > okolicznosci! tu się akurat zgadzam i myślę sobie że to po części skutek rozprzężenia moralnego które opanowuje kraje Beneluxu i ze ma to związek z ich podejściem do gejów, eutanacji etc. tradycyjna rodzina to dla nich przezytek Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 13:57 sempiasty napisał: > tu się akurat zgadzam > i myślę sobie > że to po części skutek > rozprzężenia moralnego > które opanowuje kraje Beneluxu > i ze ma to związek > z ich podejściem do gejów, eutanacji etc. A w Polsce bogobojnej nie ma psychopatow gwalcacych, mordujacych, kiszacych? > tradycyjna rodzina to dla nich przezytek Mylisz sie! Ludzie niczego tak nie pragna jak wlasnie stabilnej i tradycyjnej rodziny, tylko nie zawsze wiedza jak sie do tego zabrac. Wracajac do tych dziewczynek: dzieci biegaly same po ulicach o 2 w nocy a rodzice chlali w knajpie *Pod zdechlym psem*. O polnocy juz chcialy pojsc do domu ale byla to niekonczaca sie libacja, wiec nie wiadomo, moze chcialy wrocic same, bo wiedzialy na co sie zanosi... no i zdarzylo sie nieszczescie. Ten Arab urodzil sie w Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: A Dutroux też był Arabem? 30.06.06, 14:01 Dutou nawet pedofilem nie byl! Kopulowal wszystko, co sie rusza, nawet 70 letnie staruszki! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 19:43 arab musi gwalcic i mordowac tu u nich w genach Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 19:54 polani napisał: > arab musi gwalcic i mordowac tu u nich w genach A co u was w genach? Smrod i kanty.... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: no i macie swoich Arabów w Europie 30.06.06, 20:56 ale nie wodka jak u was Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Zlapali araba-marokanczyka pedofila -pilnuj dzieci 01.07.06, 01:33 www.wprost.pl/ar/?O=91960&C=72 W belgijskiej debacie wrócił problem karania nieodpowiedzialnych rodziców. Ale przede wszystkim oczywiście pedofilów. Kiedy jeszcze się okazało, że feralnej nocy w tej samej okolicy kręcił się Marokańczyk w przeszłości karany za gwałt i pedofilię, a teraz przebywający na zwolnieniu warunkowym, na Belgów padł blady strach. Jak zły sen wrócił przypadek Marca Dutroux. Dutroux właśnie po wypuszczeniu z więzienia porwał, przetrzymywał, torturował i w końcu zamordował swoje ofiary. Rozgorzała więc na nowo dyskusja o zaostrzeniu kar dla morderców i pedofilów, ale wrócił także problem nieudolności policji i sądu. Najgorsze będzie jednak jeśli się okaże, że rzeczywiście zatrzymany Marokańczyk jest morderca dziewczynek. Będzie to potężny argument dla zwolenników zaostrzenia przepisów imigracyjnych. A wzajemne relacje miedzy Belgami a mieszkającymi tutaj przybyszami z Maghrebu staną się jeszcze bardziej napięte. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: no i macie swoich Arabów w Europie 01.07.06, 02:55 to raczej zasługa lewactwa broniącego interesów dewiantów zwanych mniejszościami. Pedofile tworzą w Holandii partie polityczne dążąc do całkowitej legalizacji stosunków seksualnych z nieletnimi. Po prostu Arab wtopił się w tamto społeczeństwo. Na swój sposób powinien zostać nagrodzony za integrację z homokulturą będącą ikoną Belgii i Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 no i macie swoich Arabów w Europie-czytaj o nich 01.07.06, 10:25 www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1372&Itemid=49 Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty smutne i prawdziwe 02.07.06, 10:09 to cywilizacja beduinow z VII wieku chce opanować Europe i Świat trzeba się bronić przed nimi Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: no i macie swoich Arabów w Europie 01.07.06, 10:39 Werset 34 z SURY,,kobiety,,...I napominajcie te ktorych nieposluszenstwo sie boicie,pozostawiajac ich w lozach i BIJCIE,,,tfu muzulmanska religja Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty palestyńskie chłopaki są elastyczne 02.07.06, 10:08 ...w swoich żadania: Hamas już nie chce uwolnienia kobiet i małolatów teraz chcą tylko uwolnienia swoich ministrów i nie dziwota im tam nie zalezy na małolatach skoro wysyłają ich z bombami aby się unicestwili zabijając przy tym niewinnych brawo chlopaki za pragmatyzm!!! ale myslę, że wam to nie pomoże i dostana was i tak i to szybko Odpowiedz Link Zgłoś