Dodaj do ulubionych

droga kropko....

02.08.06, 22:20
dlaczego wyrzucilas moj watek krystek osmiesza krystka na osla????
dlaczego zamieszczanie idiotyzmow jest na tym forum dozwolone, a wysmiewanie
sie z tego nie? rowniez nie jest to zabronione przez regulamin i netykiete, a
przeciez nie uzywalam zadnego wulgarnego slowa.... chyba ze slowo "rzetelne"
jest wulgarne. bo uzylam go duzo.
wiec prosze zwrocic watek na fs.
Obserwuj wątek
    • dana33 odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na watek 02.08.06, 22:22
      szanowny blazerski, jak widac nie masz rzetelnych informacji, mimo tego, ze
      podobno bywales tutaj tak duzo i czesto.
      kiedys tez bilo sie na miecze. a jeszcze wczesniej na maczugi. czasy sie
      zmienily. mimo to, trzeba troche wiecej oprocz samego posiadania f16. do tego
      trzeba inteligencji, wiedzy, doswiadczenia, ciaglego treningu, no i
      przystosowania takiego samolotu do potrzeb wlasnych. tak ze debil i tchorz to
      nie dadza sobie z f16 rady, a dlaczego sadysta to nie wiem. sadysta to moze
      sobie dac swietnie rade, jak dlugo jest inteligentym, madrym, wyksztalconym i
      posiadajacym wiedze o f16 sadysta. gdzies ty widzial, ze sie ktos chelpi?
      nikt sie nie chelpi. mozna zestrzelic f16, rowniez z israelskim pilotem. nie
      negowalam takiej mozliwosci. tylko tego hizballa nie zrobil. przynajmniej nie
      wtedy, bo oczywiscie jeszcze moze sie zdarzyc. a krystek podal taka wiadomosc i
      orgazmowal sie tym przez caly dzien i to rzetelnie... :)))
      ty blazerski nie rozumiesz czytanego. ty siem podksztalc.
      • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 22:28
        Miło, że wspominasz prehistoryczne czasy, Dana, bo wtedy miała miejsce pewna
        okoliczność, której próżno szukać w waszych rejonach. Otóż dajmy na to taki
        jaskiniowiec z kością w nosie, gdy wybierał się na wojnę ze swoimi wojownikami,
        miał pewność, że jego adwersarze będą dysponować analogicznym "sprzętem", w
        skład któ¶eg o wchodziła, jak byłaś uprzejma przypomnieć, maczuga. Tenże
        jaskiniowiec mógł być pewien, że na przeciwko jego armii nie stanie cwaniaczek z
        karabinem maszynowym, który kilkoma pociągnięciami palca rozpieprzy mu pół
        zasobów ludzkich. Na Bliskim Wschodzie niestety tego typu rażąca dysproporcja
        nie tylko jest faktem, lecz, co wydaje mi się o wiele bardziej żenujące, stanowi
        powód do dumy, a nawet swego rodzaju pychy narodowej, którą już niejednokrotnie
        tutaj wyrażałaś. Był kiedyś taki mądry rabin, który przestrzegał Izraelczyków
        przed romansem z bronią palną, ale jak widać, nie został wysłuchany, co zresztą
        nie byłoby wyjątkiem, prawda Dana? ;)

Nehemiasz
        • dana33 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 23:13
          oh, blazarczik..... jakby bylo tak jak mowisz, to bysmy jeszcze dzisiaj
          poslugiwali sie maczugami.... zawsze przyszedl moment, gdzie na przeciwko armi
          jaskiniowca stanal jakis cwaniaczek, co mial lepsza maczuge od niego. i madry
          jaskiniowiec nie stal bezczynnie, tylko staral sie o jeszcze lepsza maczuge,
          itd itd itd. widzisz, jakby arabowie zamiast wywolywac z nami bezsensowne wojny
          zaczeli sie ksztalcic, rozwijac i w ten sposbo zdobyc mozliwosci zrobic lepsza
          maczuge, niz ta, ktora my mamy, to wygladaliby inaczej. to wogole tutejszy
          region wygladalby inaczej, bo razem z wyksztalceniem zrozumieliby, ze lepiej
          zbudowac razem np satelite, niz wywolac nowa wojne. ale i to przyjdzie z
          czasem, jak dorosna i zmadrzeja. a my cwaniaczki tymczasem czekamy, ale nie
          bezczynnie... :)))))

a dlaczego niby nie mam byc dumna? mam fantastyczny kraj. jestem z dniego
          bardzo dumna. i z jego mieszkancow tez. a ty mozesz mi podskoczyc
          blazarku... :))
          • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 23:25
            dana33 napisała:

> zaczeli sie ksztalcic, rozwijac i w ten sposbo zdobyc mozliwosci zrobic lepsza
            > maczuge, niz ta, ktora my mamy, to wygladaliby inaczej.

Nie udawaj głupszej niż jesteś, nutka. Gdy Arabowie kształcą się, prowadzą
            zaawansowane prace nad wykorzystaniem energii atomowej i doskonalą broń
            chemiczną, to "cywilizowany świat" torpeduje ich wysiłki przy wydatnym wsparciu
            Izraela, jednocześnie nic nie robiąc sobie z faktu, że broń nuklearna o
            niebywałej sile rażenia znajduje się w arsenale sefardyjskich przygłupów pokroju
            Pereca nad którym niedawno się rozpływałaś. Pisałem o _dysproporcji_, a nie o
            doraźnej przewadze militarnej, jaką ma Izrael nad światem arabskim dzięki
            amerykańskim funduszom i sponsorowanemu importowi najnowosześniejszych
            technologii wojskowych.

Nehemiasz
            • dana33 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 23:34
              nu, blazarczik, ja mowie tu o normalnym jaskiniowcu, farsztejst, a nie o
              maniaku, ktory chce cwaniaczka i jego kraj wymazac z mapy swiata.

a gdzie to ja sie rozplywalam nad perecem? nie jest mi wazne, czy sfaradyjczyk
              czy aszkenazyjczyk, ale lewakow to ja nie trawie. i ty tu nie zaczynaj macic,
              blazarczik, tylko daj link do tego mojego rozplywania sie.
              a dysproporcje to oni sobie sami zrobili, bo zamiast budowac i uczyc sie, to na
              sile chcieli wojowac....
              a ty o sie tak denerwujesz, zlotko? kolacji nie zjadles i brzuszek z glodu
              piszczy?
              • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 23:35
                dana33 napisała:

> a ty o sie tak denerwujesz, zlotko? kolacji nie zjadles i brzuszek z glodu
                > piszczy?

Wiesz co nutka?.. Idę spać. Innym razem pogadamy ;)

Nehemiasz
                • dana33 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 23:37
                  mopze pogadamy a moze nie pogadamy. to zalezy w jakim bede humorze. dzisiaj
                  bylam w dobrym. a teraz jestem w jeszcze lepszym... lubie jak idziecie spac w
                  wygodnym dla was momencie.
                  spij dobrze, tylko zjedz cos najpierw.... spi sie lepiej. znaczy sie
                  spokojniej... :))))
                  • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 03.08.06, 00:41
                    dana33 napisała:

> mopze pogadamy a moze nie pogadamy. to zalezy w jakim bede humorze. dzisiaj
                    > bylam w dobrym. a teraz jestem w jeszcze lepszym... lubie jak idziecie spac w
                    > wygodnym dla was momencie.
                    > spij dobrze, tylko zjedz cos najpierw.... spi sie lepiej. znaczy sie
                    > spokojniej... :))))

BIEDAK SIEDZIAL NAD HEBRAJSKO-POLSKIM SLOWNIKIEM I NAPISAL DO MNIE CALY TEKST
                    PO HEBRAJSKU Z LACINSKIMI LITERAMI. MALO Z TEGO ZROZUMIALEM I PROSILEM GO PISAC
                    TO SAMO Z PRAWA NA LEWO. WIEC CHCIAL POKAZAC, ZE TO TEZ UMI. MASZ POJECIE JAKA
                    TO ZMUDNA PRACA? PO TAKIEJ PRACY KTOS MOZE ZASNAC? A PECH JESZCZE WIEKSZY: CALY
                    JEGO WATEK O MALPACH WYLADOWAL NA OSLA... JAK CZLOWIEKOWI IDZIE TO IDZIE...
                    • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 03.08.06, 00:45
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=46283876&a=46289675
                    • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:11
                      oscar62 napisał:

> PO HEBRAJSKU Z LACINSKIMI LITERAMI. MALO Z TEGO ZROZUMIALEM

megaROTFl :)

No dobra, specjalnie dla ciebie napisze to jeszcze przy uzyciu hebrajskiej
                      pisowni. Niniejszym daje ci 10 minut na przetlumaczenie tego, co napisalem -
                      jesli tego nie zrobisz, uznam cie za kolejnego trolla podszywajacego sie pod
                      zyda, ktory pracuje dla koncernu GW-MC ;)

היום אני עצמי - אדם פשוט ללא לאום וללא תחושה של סולידאריות לאומית
                      אם אתה לא אוהב את ההצהרות שלו, אתה יכול להפסיק לקרוא את המאמרים שלי. אתה מטיל
                      ספק בהיותי מי שאני. אני לא מופתע. זה בגלל המנטליות שלי, אשר שונה לחלוטים משלך.
                      ככל שתקדים להבין שאני לא כמוך, כך יטב.

Szwankuje formatowanie tekstu, stad linijki nie sa zawiniete od prawej strony,
                      ale to chyba nie bedzie ci przeszkadzac? :))))))))))

Nehemiasz
                      • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:14
                        cos jest nie tak z formatowaniem tekstu.. sprobuje jeszcze raz

אם אתה לא אוהב את ההצהרות שלו, אתה יכול להפסיק לקרוא את המאמרים שלי. אתה
                        מטילספק בהיותי מי שאני. אני לא מופתע. זה בגלל המנטליות שלי, אשר שונה
                        לחלוטיםמשלך. ככל שתקדים להבין שאני לא כמוך, כך יטב

Nehemiasz
                        • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:14
                          ככל שתקדים להבין שאני לא כמוך, כך יטב.
                          • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:15
                            jeszcze raz sprobuje

ככל שתקדים להבין שאני לא כמוך, כך יטב .

Nehemiasz
                            • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:17
                              musza byc takie krociutkie linijki - to forum nie jest przystosowane do jezyka
                              hebrajskiego stad trudnosci w pisaniu - czytaj od prawej do lewej jak wierszyk
                              w takim razie... :) nie wiem dlaczego linie zalamuja sie po kilku znakach

Nehemiasz
                              • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:18
                                blazare napisał:

> musza byc takie krociutkie linijki

ספק בהיותי מי שאני. אני לא מופתע. זה בגלל המנטליות שלי, אשר שונה לחלוטים
                                משלך. ככל שתקדים להבין שאני לא כמוך, כך יטב .
                                • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 01:19
                                  nie da rady napisac tego normalnie, przykro mi.. jest to technicznie
                                  niewykonalne. Ale tekst mozna bez problemu przeczytac dlatego daje ci 10 minut
                                  na jego przetlumaczenie, oskar

Nehemiasz
                                  • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 04.08.06, 22:54
                                    blazare napisał:

> nie da rady napisac tego normalnie, przykro mi.. jest to technicznie
                                    > niewykonalne. Ale tekst mozna bez problemu przeczytac dlatego daje ci 10
                                    minut
                                    > na jego przetlumaczenie, oskar
                                    >
                                    > Nehemiasz

PO CO TEN SZESCIOKROTNY PRZEDRUK HEBRAJSKIEGO TEKSTU? PO PIERWSZEJ PROBIE JUZ
                                    ZROZUMIALEM CO CHCIALES POWIEDZIEC. TECHNICZNE NIEDOCIAGNIECIA MI NIE
                                    PRZESZKADZAJA. WIESZ CO, JAK NA GOJA KTORY SIE UCZYL HEBRAISTYKI NA WARSZAWSKIM
                                    CZY KRAKOWSKIM UNIWERSYTECIE - A O BODZCACH JUZ PRZECIEZ COS POWIEDZIALEM... -
                                    OPANOWALES COS NIECOS Z TEGO JEZYKA. JA ZNAM KOGOS, TEZ GOJ, KTORY SIE NAUCZYL
                                    YDISH LEPIEJ ODEMNIE. INNI SIE UCZA INNE UNIKALNE JEZYKI JAK ESPERANTO. TY Z
                                    HEBRAJSKIEGO MASZ POZYTEK. TO WIDAC NA FS...
                                    • blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 05.08.06, 09:53
                                      oscar62 napisał:

> ZROZUMIALEM CO CHCIALES POWIEDZIEC.

Więc przetłumasz to, co napisałem, trollu...

Nehemiasz
                                      • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 05.08.06, 11:21
                                        blazare napisał:

> oscar62 napisał:
                                        >
                                        > > ZROZUMIALEM CO CHCIALES POWIEDZIEC.
                                        >
                                        > Więc przetłumasz to, co napisałem, trollu...

PO CO MAM CIE TLUMACZYC JESLI CIE DOBRZE ZROZUMIALEM. PATRZ LINK:
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46352008&a=46415651
                                        >

• blazare Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 05.08.06, 11:53
                                          Ten paranoidalny tekścik nijak się ma do tego, co napisałem po hebrajsku. Jeśli
                                          natychmiast tego nie przetłumaczysz, to wpadniesz na ignora, crassusowy
                                          trolliku. Daję ci czas do godz. 18.00 czasu środkowoeuropejskiego.

Nehemiasz
                                          • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 05.08.06, 12:46
                                            blazare napisał:

> Ten paranoidalny tekścik nijak się ma do tego, co napisałem po hebrajsku.
                                            Jeśli
                                            > natychmiast tego nie przetłumaczysz, to wpadniesz na ignora, crassusowy
                                            > trolliku. Daję ci czas do godz. 18.00 czasu środkowoeuropejskiego.
                                            >
                                            > Nehemiasz

NO, JUZ CZAS PRZESZEDL. CO JA, BIEDAK, TERAZ ZROBIE?....
                                            • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 05.08.06, 12:50
                                              PRZEGAPILEM GODZINE. TERAZ 1400, IZRAELSKIEGO CZASU. MAM JESZCZE SPORO GODZIN
                                              NA KURS HEBRAJSKIEGO...
                                              • oscar62 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 05.08.06, 21:51
                                                PO PRZYSPIESZONYM KURSIE HEBRAJSKIEGO ZACZELEM CIE TLUMACZYC NA POLSKI I WIESZ
                                                CO SIE STALO? OKAZALO SIE, ZE NIE ZNAM JEZYKA POLSKIEGO...
        • krystian71 nawet nie staram sie zrozumiec 03.08.06, 00:16
          dlaczego tak jest,ze to co u innych wywoluje uczucie zazenowania wsrod zydow
          moze byc powodem do dumy i puszenia sie swoja przewaga militarna ,kupiona
          zreszta za cudze pieniadze , ktora to przewaga w dodatku fatalny dla was samych
          skutek odniosla bo zdemoralizowala armie i stala sie przyczyna nie tylko
          jakiegos tam swiatowego potepienia , ale i doraznej kleski na krotka mete.

Nawet w porownaniu z wojna z demokratycznie wybranym Hamasem zolnierz israelski
          pelniacy funkcje policjanta celowal rakieta w terroryste,czy tego ktorego
          uwazal za terroryste.
          Cywilne ofiary byly z gory zalozone ,ale przypadkowe.
          W Libanie celuje w cywilne osiedla , jesli padnie jakis hesbollach to tylko
          przypadkowo.
          I to jest ta degrengolada postepujaca.
          I tchorzostwo -przed walka ladowa, gdzie przeciez tez ma ogromna przewage
          techniczna i szanse na odroznienie hessbollacha od kobiety i dziecka , ale w
          jakis sposob naraza swoje zycie.
          • dana33 Re: nawet nie staram sie zrozumiec 03.08.06, 00:23
            ciuciek..... wg moich zrodel, to nas jest teraz w libanie jakies 10 tysiecy.
            sily ladowe. ja cie mowie i informuje: zmien zrodla informacji, bo do d... :))))
            znow masz informacje warte zarchiwizowania, razem z tym f16 i cala reszta...
            co ty taki upiortyj, krystek i siem blaznujesz od rana do wieczora?
            nu, ale jak chcesz, to be my guest... caly ubaw po mojej stronie.... :))))
            • krystian71 Re: nawet nie staram sie zrozumiec 03.08.06, 00:37
              A wg Olmerta Hessbollah juz nie istnieje.
              Wiec sie wstrzymam z komentarzem ,bo poki co nie bardzo widac zeby tam cos
              robili , tak sobie wpadaja na chwile , a potem sie wycofuja , jak tu gdzies
              napisalas miednice maja po izraelskiej stronie.
              A na moje oko to wyglada jakby obrabiali banki albo geesy i wracali szybko
              przez granice,zeby uplynnic fanty.
              Jak moja stacyjka cos na ten temat poda to cie poinformuje, zevys znow nie byla
              ostatnia jak z ta mowa Olmerta i waszymi smiesznymi ulotkami
              Ps.jak sie nazywa ten dupek nieudacznik szef sztabu co wam taka glupia wojne
              zafundowal?Ma on juz jakies doswiadczenie wojenne?
    • krystian71 napisalem ci juz, zle zatytulowalas i sam jestem 02.08.06, 22:36
      wsciekly, bo dluga odpowiedz szlag mi trafil.
      Ale dowiedzialem sie czegos nowego .I tej wersji nie znalem .To te apache sami
      sobie zestrzeliliscie .
      Dlaczego, jesli to nie jest tajemnica?Chcieliscie wyprobowac wlasna obrone
      przeciwlotnicza?Nic madrzejszego he.he nie przychodzi mi do glowy
      • dana33 Re: napisalem ci juz, zle zatytulowalas i sam jes 02.08.06, 23:22
        zadna tajemnica. bylo we wszystkich gazetach. tragiczna pomylka. zdarzaja sie
        takie na wojnie. i nie tylko na wojnie.
        ty to sie bys zdziwil krystek, ile bys sie dowiedzial, jakbys mial mniej
        rzetelne zrodla z mniej rzetelnymi informacjami..... moze sprobuj nie byc takim
        perfekcjonista... :))))
    • dana33 Re: odpowiedz blazarowi, ktora juz nie wlazla na 02.08.06, 23:20
      rozlupanczyk..... jestem ci wdzieczna do grobowej deski za danie mi okazji
      podsuniecie ci tego blogu.... popatrz na zjdecia, poczytaj co pisza, mozna
      sprawdzic bo linki sa gotowe tam.... co ty na to??? :))))) to o tych co nie
      klamia..... albo moze raczej o tym, co krystek pisal: zestawione i spuentowane:
      eureferendum.blogspot.com/2006/07/who-is-this-man.html
    • marouder Kropka, czemu robisz wycinanki na Dobranoc?/nt 02.08.06, 23:41

• grzegorz1948 Re: droga kropko.... 05.08.06, 00:10
      Danus podeslac ci wiaderko wazeliny,ale mam pod reka tylko przemyslowa?
      • frendzio Re: droga kropko.... 05.08.06, 09:54
        zostaw sobie te wazeline, bedziesz miał czym du,, smarować jak cię araby dorwą :)
        • grzegorz1948 Re:rendzio 05.08.06, 22:53
          Co tez skorzystasz?Moge ci tez podeslac.Araby z reguly nie musza wazeliny
          uzywac sa to RODZINY wielodzietne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka