Gość: Omar IP: *.net.autocom.pl 18.02.03, 12:31 --- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wtracalski Izrael uwzial sie na aniolkow palestynskich IP: 213.8.97.* 18.02.03, 13:11 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do omarka IP: *.jazo.org.il 18.02.03, 14:29 nu, omarek, widze, ze ci sie nie nudzi cytowac tutaj ciagle od nowa terrorystyczna propagande... a mnie sie nie nudzi, ciagle ci to wytykac... to tylko w polsce jest mozliwe, zeby arabski terrorysta siedzial w krakowie i propagowal terroryzm na forum gazety polskiej.... i jeszcze znajduje zwolennikow.... a ty omarek idz do twojego szefa, arcyterrorysty "generala" arafata, i zapytaj sie go kto zaczal ta wojne 2.5 roku temu... ty pewno nie znasz, ale jest takie polskie przyslowie: masz cialo cos chcialo.... chcecie wojny, to ja macie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Do : dany IP: *.net.autocom.pl 18.02.03, 15:08 nu dana nie masz argumentów jak zwykle..wiesz doskonały że to nie jest moj artykuł to jest pisany przez Amera Hadi dyrektor radia w nablusie..any jedeno słowo nie jest moja..przy okazji on jest w opozcjii do Arafata..powiedz czy jest prawda co napisał czy nie? czy stac ci kiedy s na normalny rozmowe i merturyczne dyskusja powiedz że on kłamał i mowił nie prawda? ale wy boicie sie niestety prawdą.. już jesteś nudna że bez przerwy mowiesz że ja jestem terrorystą ..terrorystka ty jesteś po bez prawny mieszkasz na naszym terenie.. i bez prawny meszkasz wdomu palestyńczyka i na jego ziemi..i bez prawny wpędzałas go poz a palestyną..terrorysta jest ten ktory spowodował cała ta wojna ..okupacja ..nasza walka jest walka narodowo wyzwolencza ..dlaczego ty masz prawo mowiesz co chcesz? czy masz monopol na prawda? jesteś bankrutem bez p[rzerwy gadasz bez sensu i atakujesz wszyskim ..ja maam prawo przedstawiać palestynskiego punktu wiedzenia wszędzie i to nie jest twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Do : dany IP: *.jazo.org.il 18.02.03, 15:28 Gość portalu: Omar napisał(a): > nu dana nie masz argumentów jak zwykle..wiesz doskonały że to nie jest moj > artykuł to jest pisany przez Amera Hadi dyrektor radia w nablusie..any jedeno > słowo nie jest moja..przy okazji on jest w opozcjii do Arafata..powiedz czy > jest prawda co napisał czy nie? czy stac ci kiedy s na normalny rozmowe i > merturyczne dyskusja powiedz że on kłamał i mowił nie prawda? ale wy boicie > sie niestety prawdą.. już jesteś nudna że bez przerwy mowiesz że ja jestem > terrorystą ..terrorystka ty jesteś po bez prawny mieszkasz na naszym terenie.. > i bez prawny meszkasz wdomu palestyńczyka i na jego ziemi..i bez prawny > wpędzałas go poz a palestyną..terrorysta jest ten ktory spowodował cała ta > wojna ..okupacja ..nasza walka jest walka narodowo wyzwolencza ..dlaczego ty > masz prawo mowiesz co chcesz? czy masz monopol na prawda? jesteś bankrutem bez > p[rzerwy gadasz bez sensu i atakujesz wszyskim ..ja maam prawo przedstawiać > palestynskiego punktu wiedzenia wszędzie i to nie jest twoja sprawa nu, ja ci zabraniam ,mowic co chcesz? yaallah, gadaj ile chcesz i gdzie chcesz, tzn. nie tak bardzo gdzie chcesz, bo wiadomo ze u arafata to bys nie mogl... a w domu palestynczyka to ja nie mieszkam, ten dom wybudowal zarzad miasta jerozolimy, tu byly piachy, a oprocz tego to to nie byly tereny palestynskie tylko jordanskie, czy ty chcesz teraz tez jordanie? to zawiadomie krola.... nawet jak nie ty napisales ten artykul, to ty go cytujesz. a oprocz tego, kazdy, kto nalezy do terrorystycznej organizacji jest terrorysta, nawet jak mieszka w polsce... wiec ty tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do Omara IP: 213.8.97.* 18.02.03, 15:23 Moze mi wyjasnisz, na czym polega twoja dzialalnosc w Polsce. Ja jak jestem w Polsce to nie jezdze po roznych organizacjach, nie wystepuje w telewizji i.t.d. Nie mam w tym rzadnego interesu, a przeciez moglbym agitowac za Izraelem i przeciwko Palestnczykom. Mam znakomite materialy i argumenty. Nie robie tego, bo mam inne zajecia w Polsce. Ktos ci to zleca, bo nie wierze, ze tak poprostu sam od siebie piszesz te bzdury. Jestes inteligentnym czlowiekiem i chyba sam nie wierzysz w to co opowiadasz. Dobrze znasz wszystkie oszustwa Arafata i nie tylko finansowe, ale rowniez on oszukal wlasny narod. Znasz lepiej niz kazdy inny przyczyny wybuchu intyfady i znasz rowniez realia jakie panuja w Gazie i na West Bank. Rozmawiasz z ludzmi i dobrze znasz przyczyny obustronnego braku porozumien i na dodatek teraz wlaczasz sie w kampanie antywojenna, kiedy sam wiesz, ze nie ma innego wyjscia. Nie dales mi odpowiedzi jak inaczej usunac Sadama. Ty lepiej niz ktokolwiek inny wiesz co sie tam dzieje i co on wyprawia z wlasnym narodem. Nie chcial bys tam mieszkac ze swoja rodzina. Dobrze wiesz jaka bron posiada i ze moze ona doleciec roznymi drogami do Europy rowniez. Wiesz co robil Sadam z Kurdami i wiezniami politycznymi i czym ich usmiercal i znasz jeszcze wiele innych tajemnic. Znamy je oboje. Wiec dlaczego to robisz? W imie jakiej sprawy? Ze strachu, czy interesu. Nie rozumiem. Jestes czlowiekiem wyksztalconym i na dodatek znasz realia lepiej niz ci pacyfisci z Europy, ktorzy maja prawo byc naiwni; ale ty?! Wiec dlaczego? Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Do:Tomka IP: *.net.autocom.pl 18.02.03, 15:51 Tomek znowu mnie obrażasz dla ciebie jest wszystko za pienędze ktos ci płaci itd..nie rozumiec ze kazdy ma prawo dązyć do wolności..kazdy człowiek ma prawo do wolności i kazdy normalny musi walczyć o tym.. znasz moja historia ,,historia mego taty i rodziny ..wiesz że ja przystałem byc dzieckiem kiedy miałem 10 lat wiesz tzn? bycochodżca w obozie..ja mam misja i pasja ja tego nie robie dla Arafata any dla kogo inego.ja robie to dla mego narodu dla moje dzieci..zgadzam się ztobą w sprawie Sadama. także w niektorych spraw wiązaniych z praktyk wład autonomi z otoczenia arafata ja walcze przeciwko nimi Ale ..Tomku czemu jesteś ślepy ..co jest w tym artykuł jest prawda ja tego nie wymyśliłem..przecież jest okupacją ..jest drama ..tragiedia dla obu narodów musimy wszędzie mowiesz co się dzieje tam musi byc presja . jestesmy przeciwnikami ale mogabyć wspolne punkty wczoraj słuchałem cały przeomwinia w Kensecie wasz prezdynt jak i Peres też mowią o dramat paleśtyńczyków.ciekawy co byś robil gdyyś byl palestynczykiem? ..moja działalnośc wPolesce jest na rzecz pokoju ale jest roznica między pokojem a kapitulacją...ja tutaj rozmawam z żydami i wymieniamy poglądów ale z szacunkiem..wiesz ja nie musi pisac na ten forum ale naprawda chce wiedziesz jak ludzie myślą .wiesz że czasem już nie mogę oglądasz telwezja co tam w Gazie czy w innych miastach jestsmy ludzimy ..nie wiem jaka jest twoja reakcja ja nie mam nienawieśc jak np dana czy innych..chcr miec moja ojciezna i państwa jak innych Salam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Do Omara IP: 213.8.97.* 18.02.03, 16:03 Gość portalu: Omar napisał(a): > Tomek znowu mnie obrażasz dla ciebie jest wszystko za pienędze ktos ci płaci > itd..nie rozumiec ze kazdy ma prawo dązyć do wolności..kazdy człowiek ma > prawo do wolności i kazdy normalny musi walczyć o tym.. znasz moja > historia ,,historia mego taty i rodziny ..wiesz że ja przystałem byc dzieckiem > kiedy miałem 10 lat wiesz tzn? bycochodżca w obozie..ja mam misja i pasja ja > tego nie robie dla Arafata any dla kogo inego.ja robie to dla mego narodu > dla moje dzieci..zgadzam się ztobą w sprawie Sadama. także w niektorych > spraw wiązaniych z praktyk wład autonomi z otoczenia arafata ja walcze > przeciwko nimi > Ale ..Tomku czemu jesteś ślepy ..co jest w tym artykuł jest prawda ja tego > nie wymyśliłem..przecież jest okupacją ..jest drama ..tragiedia dla obu narodów > musimy wszędzie mowiesz co się dzieje tam musi byc presja . jestesmy > przeciwnikami ale mogabyć wspolne punkty wczoraj słuchałem cały przeomwinia w > Kensecie wasz prezdynt jak i Peres też mowią o dramat paleśtyńczyków.ciekawy > co byś robil gdyyś byl palestynczykiem? ..moja działalnośc wPolesce jest na > rzecz pokoju ale jest roznica między pokojem a kapitulacją...ja tutaj > rozmawam z żydami i wymieniamy poglądów ale z szacunkiem..wiesz ja nie musi > pisac na ten forum ale naprawda chce wiedziesz jak ludzie myślą .wiesz że > czasem już nie mogę oglądasz telwezja co tam w Gazie czy w innych miastach > jestsmy ludzimy ..nie wiem jaka jest twoja reakcja ja nie mam nienawieśc jak > np dana czy innych..chcr miec moja ojciezna i państwa jak innych > Salam Nawet przez sekunde nie chcialem cie obrazic. Ja tylko sie dziwie, a dziwic sie wolno. Poza tym ja znam twoja historie, ale ty nie znasz mojej i nie wiesz w jakim wieku przestalem byc dzieckiem. I nie wiesz dlaczego? Moze jeszcze wczesniej niz ty? I jezeli walczysz, to rob to fair. A poza tym ja nie pytalem kto ci placi tylko dla kogo to robisz. Bo wydaje mi sie dziwna ta twoja walka w Polsce. Wolno byc ciekawym. Prawda? Pozdrawiam. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Re: Do Omara IP: *.net.autocom.pl 18.02.03, 16:28 czego nie rozumieć .to samo robią żydzi i w polesce walka nie jest tylko przez karabin .. musimy budowac opinia publiczna i ja robie faire pytam ci czy co pisał Amer hadi jest prawdą czy nie? pytam ci czy jest okupacja czy nie? pytałem ci co ty bys robił na moim miejscu? przy okazji może nie długo spotakmy ..jeżeli mnie zaproszyć na kawe lub na arak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Do Omara IP: 213.8.97.* 18.02.03, 16:35 Gość portalu: Omar napisał(a): > czego nie rozumieć .to samo robią żydzi i w polesce walka nie jest tylko > przez karabin .. musimy budowac opinia publiczna i ja robie faire pytam ci czy > co pisał Amer hadi jest prawdą czy nie? pytam ci czy jest okupacja czy nie? > pytałem ci co ty bys robił na moim miejscu? > przy okazji może nie długo spotakmy ..jeżeli mnie zaproszyć na kawe lub na > arak... Zgadzam sie. Jest okupacja. Ale ona ma swoja przyczyne. Jak bedziesz w Izraelu z przyjemnoscia bede cie goscic w moim domu. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtracalski Do Omara i Tomka IP: *.inter.net.il 18.02.03, 16:17 Chodzi Omar i steka Byc Palestynczykiem to meka A ten zboj Taki ch.. Ten Tomek - on jeszcze go neka. Odpowiedz Link Zgłoś