schlagbaum 29.08.06, 20:45 szaman jeden. Moze by tak poprosic o przywrocenie rozumu pewnym paniom ? www.youtube.com/watch?v=8IfnLoVzV5E&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k z faktami seksualnymi nie ma sie co klocic :))) 29.08.06, 20:52 schlagbaum napisał: ale coz sie tu klocic z faktami seksualnymi... :))) [ jasiu; tzw Dr.] masz racje a zwlaszcza z brakiem wolnosci seksualnej u kobiet w islamie. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: z faktami seksualnymi nie ma sie co klocic :) 29.08.06, 20:53 j-k napisał: > > masz racje Powiedz jasiu, zona cie ciagle jeszcze leje ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: z faktami seksualnymi nie ma sie co klocic :) 29.08.06, 20:55 schlagbaum napisał: > > > Powiedz jasiu, zona cie ciagle jeszcze leje ? > > i co mu dokuczasz zamiast pomoc,gdzie tu wasza meska solidarnosc,no gdzie? pare dni temu wrzeszczales na mnie,abym nie dokuczala innej meskiej roslince a teraz ty sam mi jasia kopiesz i znowu w iwonke sie zamieni z zalu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: z faktami seksualnymi nie ma sie co klocic :) 29.08.06, 20:59 i-love-2-bike napisała: > ty sam mi jasia kopiesz i znowu w iwonke sie zamieni z zalu:))))))) Ja jasia nie kopie tylko sie o niego martwie. Uwazam, ze inwalidy nie powinna lac nawet posiadajaca swobody seksualne zona Inna sprawa, ze bez tych swobod przy tej ofermie musialaby sobie palnac w leb. > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k powiedz, ibrahim-sz? 29.08.06, 21:32 ciagle marzysz o kochance, tylko boisz sie przyznac, ze wzgledu na bislam? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum jurek potrafi ale nie wszystko 29.08.06, 21:04 Co oznacza pojecie "liturgia" Czy to cos podobnego do filipinka ? Moze trzeba sie zastanowic nad wydaniem slownika Polsko- PISowskiego Moglby byc bestsellerem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz No 29.08.06, 21:05 jeszcze sie niektorzy wstydza czego czytaja. Nie tracmy zatem nadziei:) Ale, swoja droga, co za numer, wierzyc sie nie chce. Ja bym odmowil czytania. Z czystego patriotyzmu... PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No 29.08.06, 21:13 polski_francuz napisał: > jeszcze sie niektorzy wstydza czego czytaja. Nie tracmy zatem nadziei:) > > Ale, swoja droga, co za numer, wierzyc sie nie chce. > > Ja bym odmowil czytania. Z czystego patriotyzmu... > Udal sie Polsce marszalek Odpowiedz Link Zgłoś
j-k milo, slyszec, ibrahim-szlagbaum, ze zgadzasz sie 29.08.06, 21:39 ze mna. ze islamskich bandytow z hisbollah i hamas, oplacanych przez innych, wiekszych bandytow z teheranu, trzeba bezwzglednie eliminowac :)) W koncu rozumiem, ze jak jest sie polakiem, jak Ty, to sie kocha Marszalka .))) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: milo, slyszec, ibrahim-szlagbaum, ze zgadzasz 30.08.06, 12:44 j-k napisał: > ze mna. > > ze islamskich bandytow z hisbollah i hamas, oplacanych przez innych, wiekszych > bandytow z teheranu, > trzeba bezwzglednie eliminowac :)) > > W koncu rozumiem, ze jak jest sie polakiem, jak Ty, to sie kocha Marszalka .)) > ) Jasiu, pytam tym razem powaznie, bo czasami sobie zartujemmy. Czy ty bierzesz jakies srodki psychotropowe ? Odpowiedz Link Zgłoś