cepekkolodziej 25.09.06, 16:22 Tak na moją nieuczoną głowę Chyba wiem, co gorsze: Przysrywanie ILowi, Czy bomby kasetowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia9913 Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 16:46 Zapraszam na forum 396, wtrącalski został tam przeniesiony. Szkoda, bo ładnie pisze i reprezentuje poziom wyższy, niż reszta towarzystwa. Pan profesor chyba nie zaprzeczy? Na słowie pisanym odrobinkę się znam. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 16:53 Zaprzeczę. Pomysł, jak to zwykle u Von Trącalskiego dobry, gorzej z wykonaniem, dwie-trzy pierwsze linijki w miarę, reszta w rozsypce, aż błaga o tolerancję. PS. Nie jestem profesorem. Ale nie wyprę się, że belfrem. Co to jest Forum 396? Myślałem, że to Ośla Ławka. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia9913 Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 17:00 To jest układ charakterystyczny dla limeryków. pl.wikipedia.org/wiki/Limeryk Myślę, że nawet początkujący nauczyciel literatury potrafi ocenić piszącego. Ja oceniam wysoko. Ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 17:07 No nie. Von Trącalski próbował swoich sił w limeryczeniu, ale - niestety - bez większego powodzenia. Wyszedł mu jeden czy dwa, reszta pod psem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 20:54 nu cepek..... zobacz jaka roznica w klasie: ty wtracalski: Pan Kapral, jak zwawy kogucik i skacze, i pieje, i mloci ma super przemowy i zawsze gotowy kota ogonem odwrocic. ani jednego wulgarnego slowa, ani jednej obrazy, a jak trafnie, juz wowczas, ocenil kaprala.... a tu odpowiedzi owego kaprala: Wtrącalski, niedojda z Forum, Nie potrafił dbać o decorum Żywiąc się odpadkami I cudzymi myślami Puszczał bąki w tonacji variorum. obrazil juz w pierwszej linijce, i w ostatniej zwulgaryzwal niemnozko.... widzisz, cepek, kapral juz wtedy nie mial klasy i tak mu zostalo do dzisiaj.... jak cos mu sie nie podoba, to od razu mamy tutaj gowniarzy, kacapow i h..ow... albo ch..ow, niewazne.... ja ciebie cos objasnie cepek..... klase sie ma.... w genach pewnie.... jej nie mozna nabyc, jak gacie w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 23:36 dana33 napisała: > nu cepek..... zobacz jaka roznica w klasie: > > ty wtracalski: > Pan Kapral, jak zwawy kogucik > i skacze, i pieje, i mloci > ma super przemowy > i zawsze gotowy > kota ogonem odwrocic. > > ani jednego wulgarnego slowa, ani jednej obrazy, i ani jednego rymu Kogucik, mloci,odwrocic - mozna by jeszcze skrocic i wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Lepsze bomby kasetowe,czy strzelanie zza damskich? 25.09.06, 17:16 spodnic, przez islamskich bandytow z hisbollah, rakietami w cywilne osiedla w Izraelu??? Takie pytanie byloby ew. sensowne. Twoje - po prostu smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Ktoś wie? 25.09.06, 17:29 Jot-ka --- Ktoś wie? Idiota to? Czy idiotka? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Taniocha intelektualna, cepie... 25.09.06, 17:32 Ale zadam ci pytanie pomocnicze: czy pierwsze byly rakiety strzelane zza damskich spodnic przez bandytow isamskich z hamasu i hisbollah w cywilne osiedla izraelskie, czy tez pierwsze byly bomby kasetowe uzywne przez izrael? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Taniocha intelektualna, cepie... 25.09.06, 17:36 Więc jak? Czy ktoś zna Jot-Ka? Bo Chciałbym wiedzieć, Czy Jot-Ka, Idiota to, Czy idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Taniocha intelektualna,cepie, do tego zwietrzala:) 25.09.06, 17:41 No widzisz cepie, to jak sie dowiesz, to mi powiedz. A na razie, skup sie na problemach, ktore sam poruszyles. Przypomne: pierwsze byly rakiety strzelane w cywilne osiedla przez bandytow islamskich, czy pierwsze byly izraelskie bomby kasetowe? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a jaka na to odpowiedz? 26.09.06, 16:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49220407&a=49224356 czy tez masz jakies problemy ze sluchem? lub wzrokiem - skoro niedowidzisz pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Taniocha intelektualna, cepie... 25.09.06, 17:41 Proszę, Jeśli Jot-Kę Ktoś spotka, Niech zechce Mnie powiadomić, Idiota to --- Czy idiotka? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To powyzej do ciebie bylo, dziecie :) 25.09.06, 20:58 gdy wierszykujesz, jak w przedszkolu, to zbiez sie na wysilek i zrob w Trojskoku chociaz 4 m :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49220407&a=49224356 Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: To powyzej do ciebie bylo, dziecie :) 26.09.06, 04:09 > zbiez sie na zbież? co to za zwierz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Taniocha intelektualna, cepie... 25.09.06, 20:57 widzisz cepek..... j-k ani slowa jednego obrazajacego.... zadaje ci pytanie... a co w odpowiedzi? idiota lub idiotka.... cepek, klasa, klasa...... wiem, ze ci brakuje, ale musisz to tak pokazywac? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum To nie tak rozencwajgowa 25.09.06, 21:05 dana33 napisała: > widzisz cepek..... j-k ani slowa jednego obrazajacego.... zadaje ci pytanie... Pytania (id)jotki same w sobie sa obraza (intelektu) adwersarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: To nie tak rozencwajgowa 25.09.06, 21:10 ooooo...... drzewiecki sie odezwal..... hallooo goldzik.... long time no see.... jak leci, wyschniety?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: To nie tak rozencwajgowa 25.09.06, 21:24 no way, drzewiecki..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k naturalnie... 25.09.06, 21:39 goldbaum napisał: > Pytania same w sobie sa obraza (intelektu) adwersarzy. I slusznie. Islamuskow, podszywajacych sie pod Zydow, jak ty, nie ma potrzeby traktowac powaznie. Zmien nicka na mustafa... - i przestane Cie wysmiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a nie przestawaj,jotka,nie przestawaj 25.09.06, 21:56 najlepsze jest widowisko jak sie pod Polaka podszywa Zydzisko (bez urazy, chcialem napisac "etniczny Zyd",ale mi to Zydzisko bylo niezbedne do rymu) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k e... to tylko malutka podpucha... 25.09.06, 22:09 A malego mustafe-g z GAZY - to ja zdazylem polubic :))) a co do wierszy: ucz sie ode mnie :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=42525660&a=42561028 Odpowiedz Link Zgłoś
sonia9913 Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 18:12 Nie ma większego nieszcześcia dla dzieci, aniżeli głupi nauczyciel. Wolę limeryki wtrącalskiego, od idiotycznych rymowanek pana cepekkolodziej. Upiłeś się chłopie, czy tak zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 18:15 No jasne. Pełna swoboda wyboru. De gustibus, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 21:38 ty bo moj zapeszysz. z braku podniet na judaice towarzystwo rozchodzi sie po forumach. widac tesknia za forum KUKULKI,gdzie to przygotowywali strategie ataku z gory i kupa ruszali z marszu. wtedy negev jeszcze cwierkal,teraz fon tracalskiego wyslali,tylko czekac az absztyfikant dolaczy do grupy,w koncu wzywal ich po cos:)) oj ta grupka wesola jest istotnie,bardzo zabawna. jak dzieci w piaskownicy krzycza,pluja,obrazaja sie,klepia sie po pleckach grupowo a potem baluja na balkoniku,czytajac forum i liczac wpisy:) nu wiadomo jak to emeryci,zycie schodzi na obserwowaniu muszek i lotu trzmieli. > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 21:41 nu, widzisz idiotko wiadomo skad..... nie nudzi nam sie..... zajeci jestesmy i mamy czas i na balkonik..... a ty to albo pedalujesz na rowerku albo pedalujesz na forumach roznych i efekt zerowy.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 21:52 tyle tu gadania o tej judaice,az wreszcie zajrzalem ,chyba po roku i zaluje,ze nie wczesniej , bo ubaw mialem przedni. Na poczatek post pt HELP absztyfikanta , pomozcie na Forum Szczecin ,bo sie antysemici zlecieli. Zajrzalem pod podany link , a tu znajoma z Judaiki , vitalia , z tekstem ,cytuje z pamieci:"Och,ach,jaki wspanialy artykul napisal pan redaktor " ( niby ten absztyfikant. I zaraz riposta jakiegos szczeciniaka , " o ,juz sa posilki z Forum Judaica" I powszechne rechotanie. Wiec tak mi sie jakos skojarzylo,bo to poparcie dla balwaniacego od lat i na sile wtracalskiego ,w tym samym stylu,tym bardziej,ze te z numerkiem 9913- zapomnialem nicka-moja wyszukiwarka odkryla tylko na forum Kuchnia w liczbie postow 3. Ubaw jak cholera , i biedny ten wtracalsio,skoro juz rodzina musi mu robic klake. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 22:00 krystian71 napisała: > tyle tu gadania o tej judaice,az wreszcie zajrzalem ,chyba po roku i zaluje,ze > nie wczesniej , bo ubaw mialem przedni. > Na poczatek post pt HELP absztyfikanta , pomozcie na Forum Szczecin ,bo sie > antysemici zlecieli. > :))) nu one sa wrazliwe,nawet jak czytajac kanta,zamieniaja sie w delikatnego absztyfikanta. tu panie na FS to tylko najsilniejsi przetrwaja,ale za to bez pomocy. dobrze,ze umiemy propagawoac zdrowa tezyzne fizyczna,nie ma to jak dobra kondycja i lekka wybiorczosc,czyni cuda i pomoc nie jest potrzebna:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 22:07 zenada ,pani rachelko,zenada nieudana klaka gorsza jest niz sr@ka nie ma to jak zimny wychow ,zwlaszcza delikatnych dusz,ktorym sie zamarzyla artystyczna slawa Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 22:18 ciekawe czy te ciagle kibelne motywy,jakie ostatnimi czasy przejawiaja sie w tfurczosci tego pajaca,nie biora sie z problemow hydraulicznych ,z ktorymi ten delikacik poradzic sobie nie moze,a trudno aby zajmowal sie rurami tomcio:) jak mowie,tymy recamy duzo sie nie zrobi jak sa tak koszernie delikatne i nie przywykle do pracy. ja to co innego od lat myje zydowskie kible i zadnego smrodu sie nie boje.dobry psikacz,troche javoxu i szyszka zapachowa czyni cuda,przynajmniej nie latam po judaicach,aby mnie ta z rozowymi jajami broniala,brrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 22:24 jezuuuuuuuu, ale belkot..... ty to jednak nie tracisz formy nawet na minute, idiotko wiadomo skad.... ty to sama siebie czytasz czasem????????? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 23:31 wiatr snuje smugi mgly po rżysku w swietle ksiezyca rosa lsni krowa gdzies ryczy na pastwisku nostalgia zzera dusze mi bo nie wiem sam,czemu osnowa tęsknot mych plącze sie i drży czemu ta niedojona krowa dzis przypomniala Dane mi. Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 23:43 a ty Ćwoku ,jaka ksywa masz na Judaice,he? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 23:50 el.comendante napisał: > a ty Ćwoku ,jaka ksywa masz na Judaice,he? he,he ty lepiej sie wynos ze swoim ksywym..... ryjem ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 23:53 i-love-2-bike napisała: > el.comendante napisał: > > > a ty Ćwoku ,jaka ksywa masz na Judaice,he? > > he,he ty lepiej sie wynos ze swoim ksywym..... ryjem ma sie rozumiec. Skocz mi na pukiel Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 23:57 i-love-2-bike napisała: > el.comendante napisał: > > > a ty Ćwoku ,jaka ksywa masz na Judaice,he? > > he,he ty lepiej sie wynos ze swoim ksywym..... ryjem ma sie rozumiec. To jest wyjatkowo pokraczny model. Wybrany Hanys. Pamietam tu takiego Ooziego. To ta sama szkola spod haldy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 26.09.06, 00:07 pis_do_grochowa napisał: > To jest wyjatkowo pokraczny model. > Wybrany Hanys. > Pamietam tu takiego Ooziego. > To ta sama szkola spod haldy. > i berecik z antenka na pejsy wklada,cus tak mi na to wyglada. jezyk gietki,dosc szczebiotliwy no i ta wrazliwosc na piekno,nie powiem dosc oryginalny,tyle,ze ostatnio wieszkosc tych nieobecnych niezle kontroluje forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 26.09.06, 00:14 to mi przypomina tez jedna wybrana o nicku hanyska Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 26.09.06, 12:52 KRYSTIANKU, TY SIE CZEPIASZ WSZYSTKICH ZYDOW, ZA WYJATKIEM NATUREJ KARTA (TYCH Z BROOKLYNU I TYCH Z JEROZOLIMY). TERAZ PRZECHODZISZ TEZ NA POLAKOW, KTORZY NIE SA W WASZEJ "UNII". HANYSKA MA SWOJE ZDANIE I SWOJA POSTAWE - BODAJ BY BYLO DUZO TAKICH POLAKOW - I TO NIE JEST U CIEBIE/U WAS DO WYBACZENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 26.09.06, 16:11 ROZUMIEM,ZE CI PASUJE , PAMIETAM JA Z WYPOWIEDZI O KONIECZNOSCI ODDANIA NIEMCOM SKRADZIONEGO IM WROCLAWIA I OPOLA. ORAZ CHAMSKIEGO JEZYKA GRATULUJE WYCZUCIA I ZNAJOMOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 26.09.06, 23:59 JA TEZ PAMIETAM, ZE HANYSKA COS MOWILA (IRONICZNIE) O ODDANIU NIEMCOM WROCLAWIA I OPOLA W ZWIAZKU Z ZADANIEM ARABOW ODDANIA DO OSTATNIEGO METRA WEST BANK I WSCHODNIA JEROZOLIME. NIECH ZYJE SCISLOSC WYPOWIEDZEN! CHAMSKIEGO JEZYKA ZNALAZLES U TEJ INTELIGENTNEJ POLKI? TY JA CHYBA MYLISZ Z NARCIARKA... Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: jak tam vitalia? zacier sie udal? 25.09.06, 23:42 i-love-2-bike napisała: > ty bo moj zapeszysz. z braku podniet na judaice towarzystwo rozchodzi sie po > forumach. widac tesknia za forum KUKULKI,gdzie to przygotowywali strategie atak > u > z gory i kupa ruszali z marszu. wtedy negev jeszcze cwierkal,teraz fon > tracalskiego wyslali,tylko czekac az absztyfikant dolaczy do grupy,w koncu > wzywal ich po cos:)) oj ta grupka wesola jest istotnie,bardzo zabawna. jak > dzieci w piaskownicy krzycza,pluja,obrazaja sie,klepia sie po pleckach grupowo > a > potem baluja na balkoniku,czytajac forum i liczac wpisy:) nu wiadomo jak to > emeryci,zycie schodzi na obserwowaniu muszek i lotu trzmieli. Baltuś to Ty znajdo? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: sam pan redaktor? 25.09.06, 23:58 nie mozet byt:wladimir ilicz:) te "nowe" nicki sa przezabawne,zawsze jakis judaicowy odnosnik,buraczkowo-czosnkowy zapach,no i ta ććcionka,niby polska,ale trochi inna:) > Odpowiedz Link Zgłoś
ichwan.as.safa Re: sam pan redaktor? 26.09.06, 00:03 i-love-2-bike napisała: > nie mozet byt:wladimir ilicz:) > te "nowe" nicki sa przezabawne,zawsze jakis judaicowy > odnosnik,buraczkowo-czosnkowy zapach,no i ta ććcionka,niby polska,ale trochi in > na:) Baltuś primo,Fidelek voto,tercio.....,jakiś Ty przezabawny,boki zrywam ,nie mogę ludzie,luuuudzieee Wisła się paliii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: sam pan redaktor? 26.09.06, 00:09 hmmm, el comendante fidel z vidalia spowinowacony? Nie moga sie oni mnozyc tak jakos po bozemu ,nawet ksywym ?:)) same sztuczne in vitro. A potem sa skutki.Gdzies przeczytalem,ze Israel mial tyle samo mieszkancow w 67 co w 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: sam pan redaktor? 26.09.06, 13:01 krystian71 napisała: > hmmm, el comendante fidel z vidalia spowinowacony? > Nie moga sie oni mnozyc tak jakos po bozemu ,nawet ksywym ?:)) > same sztuczne in vitro. > A potem sa skutki.Gdzies przeczytalem,ze Israel mial tyle samo mieszkancow w 67 > > co w 2005. GDZIE TO CZYTALES, ZE W 1967 ROKU BYLO TYLE MIESZKANCOW W IZRAELU CO 28 LAT POZNIEJ? TAKIE "GDZIES CZYTALEM" JUZ NIE BARDZO DZIALA NA LUDZI, ALE TY OSTATNIO NIE PRZEBIERASZ NA SRODKACH ZEBY NAM DOKOPAC. PRZYNAJMNIEJ TRZYMAJ SIE PAROPROCENTOWEJ LOGIKI. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: sam pan redaktor? 26.09.06, 16:07 MASZ RACJE , WCZORAJ POZNO BYLO ,TERAZ SOBIE PRZYPOMNIALEM. TO NIEDOTYCZYLO ISRAELA A NRD , KTORA TE SAME 17 MILIONOW MIALA I W MOMENCIE POWSTAWANIA I W MOMENCIE ANSZLUSU DO RFN W 90 ROKU. O ISRAELU DYSKUSJA BYLA INNA I CO INNEGO MNIE ZDZIWILO, ZE 50% JEGO OBECNYCH MIESZKANCOW URODZILO SIE POZA JEGO GRANICAMI. BO TO BY SWIADCZYLO O OLBRZYMIEJ EMIGRACJI W OBIE STRONY, ZWLASZCZA JAK SIE ODLICZY ISRAELSKICH ARABOW,KTORZY NA PEWNO URODZILI SIE PRAWIE WSZYSCY NA TEJ ZIEMI, BO PRZECIEZ UCHODZCOW NIE WPUSZCZACIE ,TO WYJDZIE NAWET WIECEJ,ZE 2/3 ZYDOW URODZILO SIE GDZIE INDZIEJ. BO WNIOSEK JEST Z TEGO,ZE BARDZO DUZA CZESC URODZONYCH PO 48 ROKU MUSIALA OPUSCIC ISRAEL A CO DO BEZWZGLEDNEJ LICZBY LUDNOSCI TERAZ I W 48 NIE MAM DANYCH ,A SZUKAC MI SIE NIE CHCE. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: sam pan redaktor? 27.09.06, 00:08 krystian71 napisała: > MASZ RACJE , WCZORAJ POZNO BYLO ,TERAZ SOBIE PRZYPOMNIALEM. > TO NIEDOTYCZYLO ISRAELA A NRD , KTORA TE SAME 17 MILIONOW MIALA I W MOMENCIE > POWSTAWANIA I W MOMENCIE ANSZLUSU DO RFN W 90 ROKU. > O ISRAELU DYSKUSJA BYLA INNA I CO INNEGO MNIE ZDZIWILO, ZE 50% JEGO OBECNYCH > MIESZKANCOW URODZILO SIE POZA JEGO GRANICAMI. > BO TO BY SWIADCZYLO O OLBRZYMIEJ EMIGRACJI W OBIE STRONY, ZWLASZCZA JAK SIE > ODLICZY ISRAELSKICH ARABOW,KTORZY NA PEWNO URODZILI SIE PRAWIE WSZYSCY NA TEJ > ZIEMI, BO PRZECIEZ UCHODZCOW NIE WPUSZCZACIE ,TO WYJDZIE NAWET WIECEJ,ZE 2/3 > ZYDOW URODZILO SIE GDZIE INDZIEJ. > BO WNIOSEK JEST Z TEGO,ZE BARDZO DUZA CZESC URODZONYCH PO 48 ROKU MUSIALA > OPUSCIC ISRAEL > > A CO DO BEZWZGLEDNEJ LICZBY LUDNOSCI TERAZ I W 48 NIE MAM DANYCH ,A SZUKAC MI > SIE NIE CHCE. ======================================== JA CENIE LUDZI, KTORZY SIE PRZYZNAJA DO BLEDOW. SA TACY KTORZY SIE NIGDY NIE MYLA, NA PRZYKLAD GOLDBAUM... POMOGE CI W STATYSTYCE: W 1948 ROKU BYLO W IZRAELU 600000 ZYDOW A DZIS JEST 7 MLN OBYWATELI I Z TEGO 1,3 MLN. ARABOW. Odpowiedz Link Zgłoś
ichwan.as.safa Re: sam pan redaktor? 26.09.06, 00:00 krystian71 napisała: Ojj,wątrubka boli Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Do wtrącalskiego 25.09.06, 23:39 sonia9913 napisała: > Nie ma większego nieszcześcia dla dzieci, Czy ty soniu nie nazywalas sie kiedys Tomek44 ? Zachwyty nad "poezja" tego pana takie same i tak samo bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Do wtrącalskiego 26.09.06, 11:00 Obrabiać "poezje" von Trącalskiego...??? Idiotą trza być i Cepem do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Ogłoszenie 26.09.06, 11:48 Ogłoszenie z pewnej gazety: Pilnie zamienię wypróbowane kasety na nieużywane kastety Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Ogłoszenie 26.09.06, 16:13 cepekkolodziej napisał: > Ogłoszenie > z pewnej gazety: > > Pilnie zamienię > wypróbowane > kasety > na nieużywane > kastety i zamienisz je na hamasowskie rakiety ? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Do wtrącalskiego 27.09.06, 00:09 www.nrg.co.il/online/1/ART1/483/521.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Do wtrącalskiego 27.09.06, 08:02 poprawiam twoj link, fredziu.... :)))) www.nrg.co.il/online/1/ART1/483/521.html Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Do wtrącalskiego 27.09.06, 22:55 DANA, NA TEN LINK NIE MA ZADNEJ REAKCJI. WIADOMO DLACZEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Do wtrącalskiego 28.09.06, 00:14 oczywiscie, to przeciez jasne jak slonce.... :)))) gmat hatima tova, oscarze i fredziu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś