Dodaj do ulubionych

Dana, wytłumacz Polakom....

02.10.06, 21:59
... dlaczego żydowski młodzieniec pragnący poślubić Polkę usłyszałby zapewne
od ojca pytanie "ma ata lo yehudi ?" we wszelkich możliwych konfiguracjach?
Obserwuj wątek
    • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:01
      Oczywiście mowa jest o świeckich rodzinach.. W religijnych doszłoby pewnie
      do rękoczynów przeplatanych złorzeczeniami..
      • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:01
        Spamujesz.
        • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:02
          absztyfikant napisał:

> Spamujesz.

Przepraszam moderatorze wszechświata.. Ułoż dla mnie Netykietę..
          • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:04
            Trzymaj sie aktualnej.
            Drugi watek na ten sam temat.
            Samouwielbienie czy nerwica natrectw?
            • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:05
              absztyfikant napisał:

> Drugi watek na ten sam temat.

Problem wydał mi się na tyle interesujący, że pomyślałem o jego rozwinięciu..
              Lepsze to, niż nałogowe wklejanie pierdół z youtube, którym parasz się od
              miesięcy..
              • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:07
                To akurat dowod skromnosci:) Lepsze to niz nabzdyczone elaboraty czy kubly
                pomyj w czym akurat ty celujesz.
                • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:09
                  absztyfikant napisał:

> Lepsze to niz nabzdyczone elaboraty

Jakie elaboraty? Ja tylko zadałem prościutkie pytanko z serii tych, które
                  nie znajdziesz w książkach pisanych przez gojów.. ;)
              • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:08
                blazare napisał:

>
                > Problem wydał mi się na tyle interesujący, że pomyślałem o jego rozwinięciu..
                > Lepsze to, niż nałogowe wklejanie pierdół z youtube, którym parasz się od
                > miesięcy..
                >

:))) spytaj tego trolla pod iloma nickami on spamuje na poszczegolnych forach,a
                poza tym nie pamietam,zebysmy mieli nowego meza opatrznosciowego na tym forum.
                niektorym palma odbija na tyle,ze nie widza bzdetow dany ciagle na te same
                tematy,ale zaraz zauwaza cos u innych i wklejaja swoje youtube.com bo innych
                tubes nie znaja.
                • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:12
                  Uzywam jednego nicka i to od wielu, wielu lat.

A tak swoja droga piekny sojusz sie nam zawiazal, Cyklistka po WUML-u i mlody
                  milosnik Lenina. Co ich laczy? W sumie niewiele poza sklonnosciami do
                  forumowych bojek i saczeniem jadu.
                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:30
                    absztyfikant napisał:

> forumowych bojek i saczeniem jadu.

Rozczochrałeś się z tego wszystkiego, absztyfikanciku..
                    • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:31
                      Zmien nicka na blazen:)
                      • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:32
                        absztyfikant napisał:

> Zmien nicka na blazen:)

A ty na wannabe-żyd-tu-szczecin
                        • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:35
                          I tu sie mylisz;)
                          • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:37
                            absztyfikant napisał:

> I tu sie mylisz;)

Ach, przepraszam, panie Żydzie.
                            • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:39
                              Nigdy nie twierdzilem, ze jestem Zydem, Polakiem, Chinczykiem czy Eskimosem.
                              Znowu pudlo.
                              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:40
                                absztyfikant napisał:

> Nigdy nie twierdzilem, ze jestem Zydem

Czasami to się przydaje.. Robi wrażenie na kobietach i przeciwnikach
                                politycznych..
                                • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:43
                                  Widzisz, rozpedzasz sie i trafiasz glowa w sciane. Mowie tylko to, co chce
                                  powiedziec. A korzenie mam niezwykle barwne, bardziej niz myslisz.
                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:46
                                    absztyfikant napisał:

> niezwykle barwne, bardziej niz myslisz.

Ale żydowskość wydaje się dominować. Tyle przynajmniej wynika z twoich
                                    wypowiedzi.. Tak czy siak zadroszczę ci "barwnych korzeni".. Moje barwne
                                    raczej nie są.. Już prędzej jednokolorowe..
                                    • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:49
                                      Jak ne lewiciwego terroryste to za bardzo blazare wnikasz w pochodzenie... Taki
                                      z ciebie lewicowiec, jak z koziej doopy traba.
                                      • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:58
                                        z_daleka napisał:

> wnikasz w pochodzenie...

Aleś ty głupiutki najemniku izraelskiej agentury o nazwie "Eurojihad"..
                                        Najpierw wmawiałeś mi, że "oskarżam Żydów o prowokowanie agresywnych zachowań
                                        Arabów", co jest kompletną bzdurą. O eskalację przemocy, wzrost nienawiści
                                        narodowościowej i wplątywanie krajów w izraelskie wojenki oskarżałem agentów
                                        wpływu [takich jak korporacja M_C], syjonistycznych lobbystów i izraelskich
                                        fanatyków, a nie Żydów. Teraz znowu nadinterpretujesz i przekręcasz moje
                                        słowa.. Pochodzenie gó.. mnie obchodzi, o ile nie staje się kartą przetargową
                                        w walce o wpływy. Jak dla mnie możesz być egzotyczną mieszanką Papuasa z
                                        Nowej Gwinei, pół Hindusa, ćwierć Chińczyka, z domieszką krwi aborygeńskiej.
                                        Zupełnie nic mnie to nie obchodzi, dopóki nie zaczniesz do swojej narodowości
                                        dobudowywać ideologii.. Wtedy będziemy się gniewać. Absztyfikant pewnie i Izraelczkiem nie jest, albo wydaje mu się, że jest. Ale akurat to jest
                                        najmniej ważne. Najistotniejsze jest to, że z jego wypowiedzi i opinii wypływa
                                        wniosek co do syjonistycznego nacjonalizmu. Jeszcze nigdy nie spotkałem się
                                        z tym, by Absztyfikant krytykował Izrael.. Jak dla mnie to świadczy o wiele
                                        więcej od obrzezanego penisa i jarmułki na czerepie..
                                        • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:02
                                          Dana ma racje zes chorowity...takiego bezdurnego belkotu juz dawno nie slyszalem.
                                          Spraw sobie kogos do pary...jestes wyraznie niezaspokojony...:-)
                                          • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:05
                                            z_daleka napisał:

> Dana ma racje zes chorowity

Nic nie zrozumiałeś.. Trudno.
                                            • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:06
                                              A moze to ty nie zrozumiales, panie superaktywny?
                                              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:08
                                                z_daleka napisał:

> superaktywny?

To nie prawda. Nie wiercę się na krześle, a dłonie trzesą mi się tylko wtedy,
                                                gdy za mało wypiję..
                                                • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:10
                                                  Piszesz:"nieprawda"...ale przeciez tobie nie mozna wierzyc...na tym polega twoja
                                                  misja...
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:12
                                                    z_daleka napisał:

> na tym polega twoja misja...

Ludzie, czy wy wszyscy powariowaliście? To, że jesteście agentami i piszecie
                                                    za forsę, nie znaczy jeszcze, że wszyscy wokoło są waszymi kseroodbitkami..
                                                  • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:14
                                                    blazare napisał:

> Ludzie, czy wy wszyscy powariowaliście? To, że jesteście agentami i piszecie
                                                    > za forsę, nie znaczy jeszcze, że wszyscy wokoło są waszymi kseroodbitkami..

Jeszcze jedem z syndromem PiSu!
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:15
                                                    polska_belgijka napisała:

> Jeszcze jedem z syndromem PiSu!

W końcu udało się komuś wyprowadzić mnie z równowagi... Brawo..
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:16
                                                    Dlaczego nie? Swietnie sobie ciebie wyobrazam przy kasie, stukajacego w okienko
                                                    i szepczacego: " Pani Zosienko, pensyjke za dni nieparzyste, prosze!"
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:16
                                                    z_daleka napisał:

> "Pani Zosienko, pensyjke za dni nieparzyste, prosze!"

Udawanie Żyda to interes deficytowy...
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:18
                                                    Mozesz udawac Lenina, co za roznica...
                                                  • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:19
                                                    z_daleka napisał:

> Mozesz udawac Lenina, co za roznica...

To tez zyd! :)))
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:20
                                                    O cholera!!... a kto nie jest?
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:21
                                                    z_daleka napisał:

> O cholera!!... a kto nie jest?

Ty i Marcus_Crassus. Jesteście patriotycznymi Polakami, którzy
                                                    bezinteresownie ukochali sobie Izrael - ostatnią twierdzę chroniącą
                                                    Europę przez islamskim barbarzyństwem..
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:24
                                                    Nie wiem jak M_C, ale ja jestem nastajaszczij jewriej z papierami...
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:19
                                                    z_daleka napisał:

> Mozesz udawac Lenina, co za roznica...

Ogromna. Lenin nie był Żydem, choć w tej materii wciąż krąży wiele mitów..
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:22
                                                    I znow to pochodzenie ... wracasz do tego jak bumerang...powiedzialem juz,
                                                    lewicowy terrorysta z ciebie jak z koziej doopy traba...
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:22
                                                    z_daleka napisał:

> I znow to pochodzenie ... wracasz do tego jak bumerang..

Lewicowiec walczy z nacjonalizmem, taka już jego dola..
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:26
                                                    Ty nie walczysz z nacjonalizmem...ty walczysz o pieniadze, dokladniej o
                                                    wierszowke, a najsmieszniejsze jest to, ze ja ci w tym za darmo pomagam:-)
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:27
                                                    z_daleka napisał:

> Ty nie walczysz z nacjonalizmem...ty walczysz o pieniadze, dokladniej o
                                                    > wierszowke, a najsmieszniejsze jest to, ze ja ci w tym za darmo pomagam:-)

To jednak mnie zatrudniliście? Tak bez mojej zgody?
                                                  • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:26
                                                    blazare napisał:

> Ogromna. Lenin nie był Żydem, choć w tej materii wciąż krąży wiele mitów..

Babka i dziadek ze strony matki byli zydami (dziadek byl nawet rabinem), wiec
                                                    Lenin (po matce!!!) byl zydem, czy ty tego chcesz, czy nie chcesz. Poczytaj
                                                    sobie troche faktow....!
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:26

> Babka i dziadek ze strony matki byli zydami

Pochodzenie jego matki było później wielokrotnie fałszowane..
                                                  • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:29
                                                    blazare napisał:

> polska_belgijka napisała:
                                                    >
                                                    > > Babka i dziadek ze strony matki byli zydami
                                                    >
                                                    > Pochodzenie jego matki było później wielokrotnie fałszowane..

Falszywka???? ;))) No dyc mowie syndrom PiSu, jako zywo! Akademicki przypadek!!!
                                                  • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:27
                                                    Kto nie byl?
                                                  • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:29
                                                    ja cie mowie belgijka.... te zydy to skaranie tego swiata..... maja dobre
                                                    pomysly, tylko w praktyce to tak dobrze to nie tak wyglada... :))))
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:31
                                                    dana33 napisała:

> te zydy to skaranie tego swiata..

Musisz ciągle o tych Żydach nawijać?
                                                  • z_daleka Re: belgijko, kto nie byl? 02.10.06, 23:33

• polska_belgijka Re: belgijko, kto nie byl? 02.10.06, 23:40
                                                    Jak tak *z_bliska* sie przyjrzec, to chyba WSZYSCY! ;)))
                                                  • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:44
                                                    nie musze, ale chce. mozesz nie czytac.
                                                  • oscar62 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:39
                                                    A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?...
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:41
                                                    oscar62 napisał:

> A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?...

Tak. Udawanie Żyda zaczyna mnie nudzić, a co gorsza ciacha mnie po kieszeni.
                                                    Teraz zacznę udawać Polaka, a jak i z tym nie wyjdzie, to zacznę udawać samego
                                                    siebie. Nikt wtedy nie będzie oczekiwał ode mnie inwencji twórczej..
                                                  • oscar62 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:56
                                                    blazare napisał:

> oscar62 napisał:
                                                    >
                                                    > > A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?...
                                                    >
                                                    > Tak. Udawanie Żyda zaczyna mnie nudzić, a co gorsza ciacha mnie po kieszeni.
                                                    > Teraz zacznę udawać Polaka, a jak i z tym nie wyjdzie, to zacznę udawać samego
                                                    > siebie. Nikt wtedy nie będzie oczekiwał ode mnie inwencji twórczej..

A CZY Z TYM UDAWANIEM JEST CI DOBRZE W ZYCIU? ALE JEDNAK NIE WYLEWAJ
                                                    NIEMOWLECIA Z... CHADZAJ PRZYSWOIL SOBIE TWOJ SYSTEM PRZESYTU I PO KILKU DNIACH
                                                    SKONCZYL MU SIE CALY JADOWITY ARSENAL I JAK SIE POJAWIL TEN METEORYT TAK ZNIKL.
                                                    MAM NADZIEJE, ZE NIE OBUDZILEM NIEDZWIEDZI...
                                                    >
                                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:57
                                                    oscar62 napisał:

Zamień ten bełkot na ludzką mowę, to pogadamy..
                                                  • oscar62 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:07
                                                    blazare napisał:

> oscar62 napisał:
                                                    >
                                                    > Zamień ten bełkot na ludzką mowę, to pogadamy..

BYLO COS NIEJASNEGO W MOIM POSCIE? PYTAJ CHLOPACZKU CZEGO NIE ZROZMIULES I
                                                    CHETNIE CI WYJASNIE.
                                                    >
                                                    >
                                                  • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:41
                                                    oscar62 napisał:

> A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?...

On juz w deliryjnym tremensie! :)
                                          • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:17
                                            nie musi nawet dlugo szukac: idiotka wiadomo skad czeka niecierpliwie,
                                            obliczajac dlugos penisa blazerowskiego... :))))

w takim jednym filmie mel brooksa, pt history of the world part I rzymska
                                            empress wybiera sobie partnera na noc.... kandydaci zjawiaja sie w krotkich
                                            tunikach z gola dupcia... la donna z lady in waiting (ktora funkcjonuje jako
                                            sekretarka) przechodzi in front of candidates i wskazujac carskim paluszkiem
                                            mowi: yes, yes, yes, yes, NO! yes, yes, yes, yes, NO!...... widze rachelcie
                                            juz w roli carycy rzymskiej.... :)))))
                                            • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:18
                                              dana33 napisała:

> nie musi nawet dlugo szukac: idiotka wiadomo skad czeka niecierpliwie,
                                              > obliczajac dlugos penisa blazerowskiego... :))))

A ty ciągle nie zadośćuczyniłaś prośbie inicjującej wątek.. Wszystko cię
                                              interesuje - łącznie z moim penisem, a od meritum uciekasz jak możesz..
                                              • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:25
                                                blazerski...... ty wlasnie udowodniles, ze nikak zydem nie mozesz byc....
                                                najglupszy zyd rozumie to co czyta. nawet rozumie texty pisane jakies 3000 lat
                                                temu. a ty wspolczesnego jednego zdania nie jestes w stanie zrozumiec....
                                                mnie nic u ciebie nie intersuje, ale penis, ani naklonienia polityczne, ani
                                                twoje psychiczne problemy.... twoim penisem zainteresowala sie nasza forumowa
                                                gwiazda intelektu i nie tylko, rachelcia vel i love to i tamto vel pustema vel
                                                idiotka wiadomo skad. ja sobie pozwolilam, w ramach zakonczenia dnia sadnego,
                                                ponabijac sie i z ciebie i z niej.... chwilkie, chwilkie, blazerski, moj chce
                                                wiedziec dlaczego sie tak histerycznie smieje, musze mu objasniowac
                                                natychmiastowo....
                                                • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:28
                                                  dana33 napisała:

> natychmiastowo....

Głuptasek z ciebie... I to w dodatku polski głuptasek..
                    • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:35
                      blazare napisał:

> absztyfikant napisał:
                      >
                      > > forumowych bojek i saczeniem jadu.
                      >
                      > Rozczochrałeś się z tego wszystkiego, absztyfikanciku..
                      >

chyba kapcie zgubil,ten ktorego celem na kazdym forum na jakim wystepuje jest
                      szerzenie oswiaty i kultury w wersji szczesciskiej awangardy intelektualnej,w
                      tym na temat dlugosci meskich czlonkow. ten temat tez byl frapujacy dla naszego
                      jezykowego guru i opiekuna spolecznego z ramienia dany&company. uwielbiam tych
                      moralizatorow,ktorych celem egzystencji jest pouczanie innych i wytykanie innych
                      ich slabosci.osobiscie jak mnie cos nie intereseje to nie dyskutuje na takich
                      czy innych wpisach,a te ciagle uwagi na tematy luzne to najlepiej jak sobie
                      kazdy drugiej polowie udziela,jesli ja posiada,a w przypadku zycia samotnego
                      dobrze jest zainwestowac w psa,ten chociaz pana slucha i to slepo merdajac do
                      tego ogonem.
                      • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:38
                        A gdzie ja o meskich czlonkach pisalem? Pisze, bo lubie. Bardzo mnie to
                        odstresowuje:)
                        • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:48
                          absztyfikant napisał:

> A gdzie ja o meskich czlonkach pisalem? Pisze, bo lubie. Bardzo mnie to
                          > odstresowuje:)
                          >
                          jak widac mam lepsza pamiec od ciebie,musisz byc leciwy lub zupelnie
                          niewysportowany skoro nie pamietasz co mowisz w przeciagu 2 tygodni do ludzi na
                          forum a,ze ciebie opisywanie swych czesci anatomicznych odstresowuje w to nie
                          watpie,wygladasz na takiego. sprawdz osla,moze jeszcze siedzisz z barwnymi
                          opisami ,ja moglam jeno zachwycic sie ta czysta polszczyzna,tymi detalami i
                          barwnymi,nieco juz zapomnianymi zwrotami jakimi to awangarda intelektualna
                          zwraca sie do gorszego pospolstwa. sam miod i kwintesencja kultury,wprost z
                          youtube.com,nawet nasz blazerek wysiada.szczecin rocks w ablucji i spontanicznej
                          polucji,slownej,ma sie rozumiec,slownej bo z ta inna chyba sa problemy.
                          • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:49
                            Que????????
                            • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:57
                              ty sie tylko nie przejmuj absztyfikant.... baba juz kompletnie przestala myslec
                              i ma jakies urojenia na tle seksualnym... :))))
                              • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:10
                                dana33 napisała:

> ty sie tylko nie przejmuj absztyfikant.... baba juz kompletnie przestala myslec
                                >
                                > i ma jakies urojenia na tle seksualnym... :))))

Nooo, na taki intelekt to chyba tylko jakis czysty mazo moglby poleciec. Czy Ty
                                sobie tego babsztyla mozesz wyobrazic w delikatnej sytuacji intymnej? Na gwalt
                                potrzebna jej kozetka u jakiegos Freudopodobnego, dobrze ze tam sie lezy tylem!
                                • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:13
                                  na prawde? Lezy sie tylem???
                                  • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:17
                                    z_daleka napisał:

> na prawde? Lezy sie tylem???

Kozetka jest tak ustawiona, zeby terapeuta nie mial mozliwosci ogladania
                                    pacjenta i vice versa! ;)

Lezy sie tylem do terapeuty. Tak jest! I slusznie! ;)
                                    • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:19
                                      to troche zboczone...
                                      • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:21
                                        z_daleka napisał:

> to troche zboczone...

Byloby zboczone gdyby terapeuta musial ogladac....i to *z bliska* ;)
                                    • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:32

> z_daleka napisał:
                                      >
                                      > > na prawde? Lezy sie tylem???
                                      >
                                      > Kozetka jest tak ustawiona, zeby terapeuta nie mial mozliwosci ogladania
                                      > pacjenta i vice versa! ;)
                                      >
                                      > Lezy sie tylem do terapeuty. Tak jest! I slusznie! ;)

no widzisz polska(my ass)belgijko. widac jestes czestym gosciem terapeuty ,bo
                                      rozklad pokoiku znasz na pamiec. ciekawe czy musisz placic od numerku czy za
                                      seansik?jesli chodzi o seks terapie polecam spytac takich asow wywiadu jak dane
                                      czy absztysia,bedziesz miala dokladne opisy co,gdzie,kiedy a mna kotus to ty
                                      sobie nie zaprzataj siwej glowki,ja nie jestem lesba,zeby slinic sie na widok
                                      jakiejs pokraki udajacej koszerna ekspertke od freuda. chyba z mysla o takch jak
                                      ty ten biedak tak sie wymeczyl,no ale spytaj nasza seks rekordzistke marianne
                                      jak to sie robi,aby sobie ulzyc w potrzebie jak przycisnie cie do
                                      muru,belgijskiego sloneczko,belgijskiego.

he,he kto to mowil o braku kultury na forum i szerzeniu jadu i nienawisci,ho,ho
                                      pewnie sie dziadzi znowu zapomnialo.
                                      ps.jak tam twoje malarskie zapedy,jakiegos Grottgera ty ostatnio zakupilas,czy
                                      rozwiazalas zagadke frapujaca nas przez wieki :kto kurna namalowal "uczte
                                      Baltazara". no ruszaj zadem i blysnij intelektem a nie zlotym zebem.
                                      • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:39
                                        Mnie tam najbardziej interesi koniec seansu zebym sobie miala za co kupic
                                        jakiegos Chagalla :)
                                        Ulice pelne takich porabanych jemigrantek jak ty po juniwiersitetach a myjacych
                                        kible, co to im analiz trza z tesknoty za lojczyzna :)))

Lomatkoboska, kulturna to ty jestes, lo Jesusicku ganc kulturna!
                                        • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:41

> Mnie tam najbardziej interesi koniec seansu zebym sobie miala za co kupic
                                          > jakiegos Chagalla :)
                                          > Ulice pelne takich porabanych jemigrantek jak ty po juniwiersitetach a myjacych
                                          > kible, co to im analiz trza z tesknoty za lojczyzna :)))
                                          >
                                          > Lomatkoboska, kulturna to ty jestes, lo Jesusicku ganc kulturna!

ad rem babciu,ad rem nu kto namalowal "uczte Baltazara",a o mnie i o moje
                                          finanse ty sie nie martw,jak mowie nie gustuje w lesbach.
                                          • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:44

> ad rem babciu,ad rem nu kto namalowal "uczte Baltazara",a o mnie i o moje
                                            > finanse ty sie nie martw,jak mowie nie gustuje w lesbach.

Ja sie o moje finanse martwie - im wiecej kozetek, tym wiecej uczt!
                                            Uczta Baltazara? *Sami sie uczta* - odpowiada Baltazar!
                                            • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:49
                                              :)))))
                                            • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:52

>
                                              > > ad rem babciu,ad rem nu kto namalowal "uczte Baltazara",a o mnie i o moje
                                              > > finanse ty sie nie martw,jak mowie nie gustuje w lesbach.
                                              >
                                              > Ja sie o moje finanse martwie - im wiecej kozetek, tym wiecej uczt!
                                              > Uczta Baltazara? *Sami sie uczta* - odpowiada Baltazar!

no widzisz tlumoku nawt nie wiesz nic o slynnej uczcie Baltazara,ktora to wisi
                                              sobie w sasiednim Wiedniu i zostala namalowana w poczatkach XVII wieku przez
                                              nieznanego niemca.zamiast tyle czasu na seansach spedzac,ucz sie bo wyladujesz w
                                              rynsztoku,a z niego jak wiesz trudno wyjsc nie smierdzac. kotku,zeby kogos
                                              czegos uczyc,trzeba samemu cos wiedziedziec,albo nie udawac madrego skoro sie
                                              nim nie jest. duza geba nie wystarcza aby sie wykarmic,a dobre rady i obelzywe
                                              przycinanki to moze robic kazdy glab i to bez problemu. nara europejko,bo mi sie
                                              znudzilas,ja lubie humor i wyzwanie,a nie powielanie chamstwa w kiepskim stylu.
                                              • polska_belgijka Strach wasci? :))) 03.10.06, 00:03
                                                Jak ty lubisz wyzwania, to ja nie jestem polska_belgijka, ja jestem
                                                krolowa_belgijska. Ucz sie, ucz sie, nie tylko u Baltazara, moze byc i Melchior
                                                bos glupia jak stolowe nogi!
                                • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:18
                                  :))))
        • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:11
          spanujesz to nie to slowo. facet chyba ma schizofrenie...
          • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:14
            dana33 napisała:

> schizofrenie...

...paranoidalną. W dni parzyste wydaje mi się, że jestem Żydem, a w
            nieparzyste, że Polakiem.. W niedzielę i święta bywam zaś komunistą..
            Zadowolona, czy chcesz poznać więcej szczegółów z mojej karty chorobowej?
            • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:19
              Abstrachując na chwilę od mojej choroby - prosiłem, abyś wytłumaczyła Polakom (w tym mnie) to dziwne zjawisko, które opisałem w niniejszym wątku... Bylibyśmy
              wszyscy bardzo radzi..
            • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:03
              kto ci powiedzial, ze ja wogole chce cos poznac w zwiazku z toba?
              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:07
                dana33 napisała:

> kto ci powiedzial, ze ja wogole chce cos poznac w zwiazku z toba?

Jesteś niekonsekwentna, Danutka.. Przypominasz mi lekarza, który wydaje
                diagnozę, zanim jeszcze zbada pacjenta.. A potem dziwi się, dlaczego
                ten pacjent w ogóle do niego przylazł..
            • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:32
              blazare napisał:

> ...paranoidalną. W dni parzyste wydaje mi się, że jestem Żydem, a w
              > nieparzyste, że Polakiem.. W niedzielę i święta bywam zaś komunistą..
              > Zadowolona, czy chcesz poznać więcej szczegółów z mojej karty chorobowej?

Moze najpierw ustalmy czys Zydem, czy zydem? Od tego zalezy cala reszta!
              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:35

> Moze najpierw ustalmy czys Zydem, czy zydem? Od tego zalezy cala reszta!

Chcesz mnie poddać lustracji, fanatyczko z PiSu?
    • explicit Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:43
      Przypadek z zycia - Znajoma Zydowka w ciazy z Polakiem wyszla za maz wbrew
      zyczeniom rodziny za mojego znajomego - Rodzina nie tylko nie zjawila sie
      na slubie , ale w tym samym dniu w rubryce "obituary" w NY Post i Long Island
      cos tam ukazalo sie zawiadomienie ze opuscila ten Swiat i ze rodzina zyczy
      sobie zeby te strate uczcic w rodzinnym gronie . Dzis ich dzieci studiuja
      dental i medycyne i nie znaja nikogo ze strony matki ,...

uklony

==============================================================================

... dlaczego żydowski młodzieniec pragnący poślubić Polkę usłyszałby zapewne
      od ojca pytanie "ma ata lo yehudi ?" we wszelkich możliwych konfiguracjach?

• dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:05
        zdaza sie rozlupaniec, w najlepszych rodzinach.... ty bys przecie przeklal
        swoja, jakby wyszla za maz za zyda, nie?
        tez mam przypadek z zycia: po 18 latach malzenstwa kochany maz-goj powiedzial
        do swojej zony: a czego moglem sie spodziewac po zydowce....
        • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:32
          ooooo, znam takich przypadkow wiele...
          • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:35
            z_daleka napisał:

> ooooo, znam takich przypadkow wiele...

.. z czego wszystkie wymyślone na poczekaniu.
            • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:37
              A skad ty to mozesz wiedziec?
              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:38
                z_daleka napisał:

> A skad ty to mozesz wiedziec?

Bo jesteś Żydem, a Żydzi zawsze kłamią ;)
                • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:42
                  to bylo dobre... celny cios w jaja w ramach walki z nacjonalizmem.
                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:43
                    z_daleka napisał:

> to bylo dobre... celny cios w jaja w ramach walki z nacjonalizmem.

Akurat w tym przypadku nie myślałem o walce z czymkolwiek.. Chciałem cię
                    tylko rozśmieszyć, ale i to nie wypaliło..
                    • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:45
                      Wrecz odwrotnie , obsmialem sie do lez, o ile to mozliwe po ciosie w jaja...
                      • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:46
                        z_daleka napisał:

> Wrecz odwrotnie , obsmialem sie do lez, o ile to mozliwe po ciosie w jaja...

Polaków też czasami wyzywam od najgorszych, więc przynajmniej nie musisz czuć się dyskryminowany..
                        • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:50
                          Nie czuje sie, mnie to nie przeszkasza... Zgodnie z gloszona rowniez tu teza,
                          jest mi to niezbedne do zycia jak powietrze i woda...powinienec cis o tym
                          wiedziec???
                          • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:51
                            z_daleka napisał:

> niezbedne do zycia jak powietrze i woda...

Antysemityzm robi z niektórych Żydów przyzwoitych ludzi, choć może się to
                            wydać absurdem do potęgi entej..
                            • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:53
                              rozwin to prosze, zapowiada sie dobrze...
                              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:54
                                z_daleka napisał:

> rozwin to prosze, zapowiada sie dobrze...

To była taka "wolna myśl". Nic dogmatycznego, nie rób sobie nadziei..
                                • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:57
                                  a juz myslalem ze uwolnisz te "wolna mysl"
                                  Ps. Gdzie niewolisz te "Wolne myssli", a moze mowiac "wolna" miales na mysli nie
                                  szybka?
                            • polska_belgijka uzurpator ideologiczny! ;))) 02.10.06, 23:54
                              blazare napisał:

> Antysemityzm robi z niektórych Żydów przyzwoitych ludzi, choć może się to
                              > wydać absurdem do potęgi entej..

To ty Lysiaka czytasz? Powinienes zacytowac, wiesz, te prawa autorskie...
                              • blazare Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 02.10.06, 23:55

A tak w ogóle, to coś ty za jeden, idioto?
                                • polska_belgijka Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 02.10.06, 23:57
                                  blazare napisał:

>
                                  > A tak w ogóle, to coś ty za jeden, idioto?

A co? Bingo boli? Na drugi raz cytuj dziurawy blezerze!
                                  • blazare Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 03.10.06, 00:00

> A co? Bingo boli? Na drugi raz cytuj dziurawy blezerze!

Jest już późno i nie mam zbytniej ochoty na pogaduszki z kretynem o umysłowości
                                    zaciętej pozytywki.. Idź poszukaj głupszego od siebie, przynajmniej będziesz
                                    mieć zajęcie na następny miesiąć..
                                    • polska_belgijka Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 03.10.06, 00:05
                                      blazare napisał:

> Jest już późno i nie mam zbytniej ochoty na pogaduszki z kretynem o umysłowości
                                      > zaciętej pozytywki.. Idź poszukaj głupszego od siebie, przynajmniej będziesz
                                      > mieć zajęcie na następny miesiąć..

Touchè!!!
                                    • el.comendante Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 03.10.06, 00:10
                                      blazare napisał:

>
                                      > > A co? Bingo boli? Na drugi raz cytuj dziurawy blezerze!
                                      >
                                      > Jest już późno i nie mam zbytniej ochoty na pogaduszki z kretynem o
                                      umysłowości
                                      > zaciętej pozytywki.. Idź poszukaj głupszego od siebie, przynajmniej będziesz
                                      > mieć zajęcie na następny miesiąć..
                                      masz kota,wez sobie do poduszki,bedziesz mądzrzejszy niż głupszy.
                    • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:51
                      odpowiedz z daleka za to mnie rozsmieszyla.....
                      widzisz blazerski, poczucia humoru zydowskiego tez ci nie dano.... :))))
                      • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:52
                        dana33 napisała:

> poczucia humoru zydowskiego tez ci nie dano..

To fakt. W końcu Żyd nie nabija się z samego siebie..
                        • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:55
                          i tu sie mylisz ...niczego nie rozumiasz, zachowujesz sie jak maszyna do pisania...
                          • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:56
                            z_daleka napisał:

> i tu sie mylisz ...niczego nie rozumiasz

Niczego nie rozumiem.. Zwłaszcza typowej u Żydów izraelskiej skłonności do
                            samobiczowania.. Nie ma chyba drugiego takiego narodu, który potrafiłby z
                            taką werwą żartować na swój temat.. ojej...
                            • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:00
                              Chyba zchodzi z ciebie powietrze...
                              • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:05
                                z_daleka napisał:

> Chyba zchodzi z ciebie powietrze...

No dobra, jestem Polakiem.. To chciałeś usłysześ? Że nie jestem Żydem? Jeśli
                                chcesz, to mogę ci o tym zaświadczyć na piśmie.. I nie czuję się z tego powodu
                                źle, wręcz przeciwinie. Żygać mi się chce na wasz widok.. Jedyne co potraficie
                                to lizać się po zadkach i wzajemnie poklepywać po plecach.
                                • polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:07
                                  blazare napisał:

Żygać mi się chce na wasz widok.. Jedyne co potraficie
                                  > to lizać się po zadkach i wzajemnie poklepywać po plecach.
                                  >

Od tego Zydowania, to polak po polskiemu *Rzygac* popisuje!:)))
                                  • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:09
                                    :)))))
                                    ale ubaw...... blazerski in action... :))))
                                • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:08
                                  Popracuj nad ortografia:)

>Żygać
                                  • blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:09
                                    absztyfikant napisał:

> Popracuj nad ortografia:)

Myślałem, że nikt nie zauważy ;)
      • z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:39
        dobrze mowisz eksplicie, tez widzialem ten film...calkiem zabawna komedia.
    • lekarz_dyzurny Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:55
      "ma ata lo yehudi ?" A co to znaczy?
      Przy okazji może moglibysmy się dowiedzieć, dlaczego w ElAl-u gojstwo nie może
      latać razem z Zydami. Tzn. może siedzieć jedynie w tylniej części samolotu. To
      prawda?
      Oficjalny narodowy i państwowy przewoźnik.
      • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:02
        lekarz_dyzurny napisał:

> "ma ata lo yehudi ?" A co to znaczy?
        > Przy okazji może moglibysmy się dowiedzieć, dlaczego w ElAl-u gojstwo nie może
        > latać razem z Zydami. Tzn. może siedzieć jedynie w tylniej części samolotu. To
        > prawda?
        > Oficjalny narodowy i państwowy przewoźnik.

pewnie,ze prawda,w dodatku jeszcze sa przescieradla,aby sie nie mieszac:) no ale
        obecnie coraz wiecej milusinskich pokrzywdzonych lata LOTem rzucajac sie
        kurczakami,bo wiadomo,oni zawsze z walowka leca,chociaz mozna wybrac koszer
        wersje jedzenia. wyglada to przezabawnie,ale no coz kazdy propaguje swoj folklor.
        • lekarz_dyzurny Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:14
          Aż dziwne że kible i krany są wspólne. Chociaż kto to wie. Diabli wiedzą co
          jest z przodu samolotu.
          • i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:22
            lekarz_dyzurny napisał:

> Aż dziwne że kible i krany są wspólne. Chociaż kto to wie. Diabli wiedzą co
            > jest z przodu samolotu.

no tylko dla odwaznych,a z przodu opetana,to starczy:)
        • lekarz_dyzurny Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:17
          upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/f/fe/Apartheid_sign.jpg
          • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:57
            to nie nasz szyldzik, dyzurniany.... po pierwsze, jest napis po holendersku,
            zdaje sie, a u nas napisy tylko po angielsku, hebrajsku i arabsku. po drugie u
            nas nie ma bialych. wszyscy albo brazowi albo czarni. wiekszosc czarnych. tzw,
            szwarces. wsrod tych brazowych tez mamy szwarces. ja np jestem szwarce haje w
            mojej miszpuche. ty to farsztejst? tak? git....
            • tia666 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:11
              oj glupitka dala sie nabrac, spokojnie, w linku masz jak byk APARTHEID
              • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:13
                nu, wszystko sie zgadza, tia tia... przeciez my apartajdowski kraj.... szwarces
                na lewo a araby na prawo... :))))
                • tia666 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:19
                  niedlugo zaczniecie ssac antysemityzm...
                  hmm tylko z czego?
        • krystian71 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:31
          te przescieradla maja w srodku dziure i mozna sie pomieszac, podaje za guciem ,
          moze cos sobie wymyslil
      • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:54
        to nie prawda, lekarzu...... w el alu gojostwo wogole nie moze siedziec, ani
        kolo zydow, ani w tyle, ani w przodzie. gojostwo, jeszcze na pasie startowym,
        wiesza sie na zewnatrz samolotu, bezpiecznie przywiazanych do ogona owego
        samolotu. a to wszystko dlatego, zeby im oszczedzic ogladania koszernego
        jedzenia, podawanego w el al'u. ty nawet nie wiesz do czego my jestesmy gotowi,
        zeby umilic zycie gojom....
        • absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:01
          Hahaha! Dobre Dana:)
          • el.comendante Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:04
            nuuuu
          • dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:11
            ja sie na tym watku bawie wysmienicie, absztyfikant..... i kropka chyba tez, bo
            nie wycina nic, a watek nie ma nic wspolnego ze swiatem, tylko z penisem... :)))
            • absztyfikant parafrazujac slogan koncernu NOKIA 03.10.06, 00:13
              Penis - connecting people.

P.S.
              Niestety nie ja jestem autorem tego haselka:)
              • dana33 Re: parafrazujac slogan koncernu NOKIA 03.10.06, 00:16
                goooooood, kupilam natychmiastowo i jutro sprzedam spadkobiercom.... :)))))
            • polska_belgijka Priorytet.... 03.10.06, 00:16
              dana33 napisała:

> ja sie na tym watku bawie wysmienicie, absztyfikant..... i kropka chyba tez, bo
              >
              > nie wycina nic, a watek nie ma nic wspolnego ze swiatem, tylko z penisem... :))
              > )

Najwazniejsze, ze rowerzystka vel cyklistka w tych zawodach odpadla w
              przedbiegach!!!
              • absztyfikant Re: Priorytet.... 03.10.06, 00:18
                youtube.com/watch?v=CjaEduSf8Kw
                > Najwazniejsze, ze rowerzystka vel cyklistka w tych zawodach odpadla w
                > przedbiegach!!!
              • dana33 Re: Priorytet.... 03.10.06, 00:20
                pewnie po lustracji blazerski ja rozczarowal... :))))
                • polska_belgijka Re: Priorytet.... 03.10.06, 00:25
                  dana33 napisała:

> pewnie po lustracji blazerski ja rozczarowal... :))))

Myslisz, ze niestandardowy? Hmmmm... To by wiele wyjasnialo! :)
    • absztyfikant Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:10
      Wszystko co mowi nasz kolega nalezy podzielic przez dwa, a potem
      spierwiastkowac. Dopiero wtedy jego opowiesci nabiora realnych ksztaltow.
      • blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:12
        absztyfikant napisał:

> Wszystko co mowi nasz kolega nalezy podzielic przez dwa, a potem
        > spierwiastkowac. Dopiero wtedy jego opowiesci nabiora realnych ksztaltow.

Jestem Polakiem, a nie Żydem. Będą to powtarzał tak długo, aż zrozumiecie,
        że nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Mogę nawet hymn odśpiewać.. polski
        ma się rozumieć..
        • absztyfikant Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:12
          A kim ty juz nie byles? Dla mnie jestes blaznem, ktory obraza ludzi.
          • blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:15
            absztyfikant napisał:

> A kim ty juz nie byles? Dla mnie jestes blaznem, ktory obraza ludzi.

Pozwolisz, że podaruję sobie klarowanie, kim ty jesteś dla mnie..
        • el.comendante Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:16
          blazare napisał:

> absztyfikant napisał:
          >
          > > Wszystko co mowi nasz kolega nalezy podzielic przez dwa, a potem
          > > spierwiastkowac. Dopiero wtedy jego opowiesci nabiora realnych ksztaltow.
          >
          > Jestem Polakiem, a nie Żydem. Będą to powtarzał tak długo, aż zrozumiecie,
          > że nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Mogę nawet hymn odśpiewać.. polski
          > ma się rozumieć..
          wow,a paciorek też zmówisz,no i wiez jest jescze coś ale o tym sza,a jesli
          nawet,to i tak o niczym nie świadczy,bo ponoć j to jest na topie.
          • blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:17
            el.comendante napisał:

> wow,a paciorek też zmówisz,no i wiez jest jescze coś ale o tym sza,a jesli
            > nawet,to i tak o niczym nie świadczy,bo ponoć j to jest na topie.

Polakom do pięt nie dorastasz szmaciarzu z IDF. ... jejku, jak bardzo chciałem
            ci to powiedzieć..
            • el.comendante Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:20
              blazare napisał:

> el.comendante napisał:
              >
              > > wow,a paciorek też zmówisz,no i wiez jest jescze coś ale o tym sza,a jes
              > li
              > > nawet,to i tak o niczym nie świadczy,bo ponoć j to jest na topie.
              >
              > Polakom do pięt nie dorastasz szmaciarzu z IDF. ... jejku, jak bardzo chciałem
              > ci to powiedzieć..
              przygadał kocioł garnkowi,he,he
              • blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:22
                el.comendante napisał:

> przygadał kocioł garnkowi,he,he

A garnek pusty, kretyński trepiszczu... Czym ty się pochwalisz wnukom, idioto?
                Ilością kropniętego arabstwa?
                • absztyfikant Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:24
                  Pikujesz ostro w dol...
                  • blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:25
                    absztyfikant napisał:

> Pikujesz ostro w dol...

Dziękuję za ostrzeżenie. Byłbym zobowiązany, gdybyś opatrzał je numerami..
          • blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:20
            Życzę ci debilu, żebyś padł od własnej kuli. A co! Nie wolno?
            • dana33 na dobranoc.... 03.10.06, 00:27
              watek nam sie rozrosl, a juz pozno, wiec na zakonczenie, zeby w koncu blazerski
              dostal odpowiedz co do zwyczajow zydowskich, jak i idiotka wiadomo skad rowniez
              poinformowala sie o zwyczajach seksualnych u zydow, maly dowcipek:

A modern Orthodox Jewish couple, preparing for a religious wedding meets with
              their rabbi for counseling. The rabbi asks if they have any last questions
              before they leave.
              The man asks, "Rabbi, we realize it's tradition for men to dance with men, and
              women to dance with women at the reception. But, we'd like your permission to
              dance together."
              "Absolutely not," says the rabbi. "It's immodest. Men and women always dance
              separately."
              "So after the ceremony I can't even dance with my own wife?"
              "No," answered the rabbi. "It's forbidden."
              "Well, okay," says the man, "What about s*x? Can we finally have s*x?"
              "Of course!," replies the rabbi. "S*x is a mitzvah within marriage, to have
              children!"
              "What about different positions?" asks the man?
              "No problem," says the rabbi. "It's a mitzvah!"
              "Woman on top?" the man asks.
              "Sure," says the rabbi. "Go for it! It's a mitzvah!"
              "From behind with my wife on her knees?"
              "Sure! Another mitzvah!"
              "On the kitchen table?"
              "Yes, yes! A mitzvah!"
              "Can we do it on rubber sheets with a bottle of hot oil, a couple of
              vibrators, a leather harness, a bucket of honey and a sex video?"
              "You may indeed. It's all a mitzvah!"
              "Can we do it standing up?"
              "No." says the rabbi.
              "Why not?" asks the man.
              "Could lead to dancing."

a teraz dobranoc, laila tov, good night. do jutra... :))))
              • blazare Re: na dobranoc.... 03.10.06, 00:29
                dana33 napisała:

> a teraz dobranoc, laila tov, good night. do jutra... :))))

Denny dowcip.. A moja prośba wciąż aktualna..
    • puls a co tobie zydku tak powiedzial tatus ? 03.10.06, 00:26
      I co zrobiles smrodku?
      • blazare Jestem Polakiem 03.10.06, 00:28

• puls Re: Jestem Polakiem he he chcialbys zydku 03.10.06, 00:34
          blazare napisał:

Chcialbys byc zydku ))
          ale nie jestes , nie pasujesz w zadnym prawdziwym polskim towarzystwie ,
          nie umiesz mowic , myslec i pic ja my.
          Jestes tylko wyalienowanym zydkiem co nie pasuje nigdzie bo i w izraelu
          cie nie chca , taki zapluty zydek co sie madrzy bedzie zawsze sam ,
          pokraczy z skrzywiona osobowoscia pluje na wszystkie strony .

Chce udowodnic wszystkim jaki on "ynteligientny" a tu go wszyscy olewaja i
          nienawidza , smieszna kreatura nieudacznika i onanisty pfu .
          >
          • blazare Re: Jestem Polakiem he he chcialbys zydku 03.10.06, 00:36
            Polacy mają mnie za swojego w przeciwieństwie do was..
            Paszoł won na drzewo! :)

Marsz marsz Dąbrowski
            Z ziemi polskiej do Polski...

la la la la la la ;)
            • polska_belgijka Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 00:39
              Moze byc i woda kolonska i afterszeif! Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi,
              co sie ma.....:)
              • puls Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 00:42

> Moze byc i woda kolonska i afterszeif! Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi,
                > co sie ma.....:)

Mosiek pisze "do was" , cos mu sie porzadnie pokickalo , zdejmis spodnie
                obrzezancu i nie udawaj POlaka mosku.
                • blazare Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 00:44
                  puls napisał:

Przestań udawać Polaka żydku!
                  • oscar62 Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 01:19
                    blazare napisał:

> puls napisał:
                    >
                    > Przestań udawać Polaka żydku!
                    >
                    NAWET JESLI JESTES ZYDEM TO SIE WSTYDZISZ, JAK TEN URBAN, CO CI ZWISA MIEDZY
                    NOGAMI...
                    • blazare Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 01:29
                      oscar62 napisał:

> NAWET JESLI JESTES ZYDEM TO SIE WSTYDZISZ

Głupoty gadasz..
                      • oscar62 Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 01:46
                        blazare napisał:

> oscar62 napisał:
                        >
                        > > NAWET JESLI JESTES ZYDEM TO SIE WSTYDZISZ
                        >
                        > Głupoty gadasz..
                        >
                        JA GADAM CZASAMI CYNICZNE GLUPOTY. A TY - JAKIE?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka