blazare 02.10.06, 21:59 ... dlaczego żydowski młodzieniec pragnący poślubić Polkę usłyszałby zapewne od ojca pytanie "ma ata lo yehudi ?" we wszelkich możliwych konfiguracjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:01 Oczywiście mowa jest o świeckich rodzinach.. W religijnych doszłoby pewnie do rękoczynów przeplatanych złorzeczeniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:02 absztyfikant napisał: > Spamujesz. Przepraszam moderatorze wszechświata.. Ułoż dla mnie Netykietę.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:04 Trzymaj sie aktualnej. Drugi watek na ten sam temat. Samouwielbienie czy nerwica natrectw? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:05 absztyfikant napisał: > Drugi watek na ten sam temat. Problem wydał mi się na tyle interesujący, że pomyślałem o jego rozwinięciu.. Lepsze to, niż nałogowe wklejanie pierdół z youtube, którym parasz się od miesięcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:07 To akurat dowod skromnosci:) Lepsze to niz nabzdyczone elaboraty czy kubly pomyj w czym akurat ty celujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:09 absztyfikant napisał: > Lepsze to niz nabzdyczone elaboraty Jakie elaboraty? Ja tylko zadałem prościutkie pytanko z serii tych, które nie znajdziesz w książkach pisanych przez gojów.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:08 blazare napisał: > > Problem wydał mi się na tyle interesujący, że pomyślałem o jego rozwinięciu.. > Lepsze to, niż nałogowe wklejanie pierdół z youtube, którym parasz się od > miesięcy.. > :))) spytaj tego trolla pod iloma nickami on spamuje na poszczegolnych forach,a poza tym nie pamietam,zebysmy mieli nowego meza opatrznosciowego na tym forum. niektorym palma odbija na tyle,ze nie widza bzdetow dany ciagle na te same tematy,ale zaraz zauwaza cos u innych i wklejaja swoje youtube.com bo innych tubes nie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:12 Uzywam jednego nicka i to od wielu, wielu lat. A tak swoja droga piekny sojusz sie nam zawiazal, Cyklistka po WUML-u i mlody milosnik Lenina. Co ich laczy? W sumie niewiele poza sklonnosciami do forumowych bojek i saczeniem jadu. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:30 absztyfikant napisał: > forumowych bojek i saczeniem jadu. Rozczochrałeś się z tego wszystkiego, absztyfikanciku.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:31 Zmien nicka na blazen:) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:32 absztyfikant napisał: > Zmien nicka na blazen:) A ty na wannabe-żyd-tu-szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:37 absztyfikant napisał: > I tu sie mylisz;) Ach, przepraszam, panie Żydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:39 Nigdy nie twierdzilem, ze jestem Zydem, Polakiem, Chinczykiem czy Eskimosem. Znowu pudlo. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:40 absztyfikant napisał: > Nigdy nie twierdzilem, ze jestem Zydem Czasami to się przydaje.. Robi wrażenie na kobietach i przeciwnikach politycznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:43 Widzisz, rozpedzasz sie i trafiasz glowa w sciane. Mowie tylko to, co chce powiedziec. A korzenie mam niezwykle barwne, bardziej niz myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:46 absztyfikant napisał: > niezwykle barwne, bardziej niz myslisz. Ale żydowskość wydaje się dominować. Tyle przynajmniej wynika z twoich wypowiedzi.. Tak czy siak zadroszczę ci "barwnych korzeni".. Moje barwne raczej nie są.. Już prędzej jednokolorowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:49 Jak ne lewiciwego terroryste to za bardzo blazare wnikasz w pochodzenie... Taki z ciebie lewicowiec, jak z koziej doopy traba. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:58 z_daleka napisał: > wnikasz w pochodzenie... Aleś ty głupiutki najemniku izraelskiej agentury o nazwie "Eurojihad".. Najpierw wmawiałeś mi, że "oskarżam Żydów o prowokowanie agresywnych zachowań Arabów", co jest kompletną bzdurą. O eskalację przemocy, wzrost nienawiści narodowościowej i wplątywanie krajów w izraelskie wojenki oskarżałem agentów wpływu [takich jak korporacja M_C], syjonistycznych lobbystów i izraelskich fanatyków, a nie Żydów. Teraz znowu nadinterpretujesz i przekręcasz moje słowa.. Pochodzenie gó.. mnie obchodzi, o ile nie staje się kartą przetargową w walce o wpływy. Jak dla mnie możesz być egzotyczną mieszanką Papuasa z Nowej Gwinei, pół Hindusa, ćwierć Chińczyka, z domieszką krwi aborygeńskiej. Zupełnie nic mnie to nie obchodzi, dopóki nie zaczniesz do swojej narodowości dobudowywać ideologii.. Wtedy będziemy się gniewać. Absztyfikant pewnie i Izraelczkiem nie jest, albo wydaje mu się, że jest. Ale akurat to jest najmniej ważne. Najistotniejsze jest to, że z jego wypowiedzi i opinii wypływa wniosek co do syjonistycznego nacjonalizmu. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym, by Absztyfikant krytykował Izrael.. Jak dla mnie to świadczy o wiele więcej od obrzezanego penisa i jarmułki na czerepie.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:02 Dana ma racje zes chorowity...takiego bezdurnego belkotu juz dawno nie slyszalem. Spraw sobie kogos do pary...jestes wyraznie niezaspokojony...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:05 z_daleka napisał: > Dana ma racje zes chorowity Nic nie zrozumiałeś.. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:06 A moze to ty nie zrozumiales, panie superaktywny? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:08 z_daleka napisał: > superaktywny? To nie prawda. Nie wiercę się na krześle, a dłonie trzesą mi się tylko wtedy, gdy za mało wypiję.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:10 Piszesz:"nieprawda"...ale przeciez tobie nie mozna wierzyc...na tym polega twoja misja... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:12 z_daleka napisał: > na tym polega twoja misja... Ludzie, czy wy wszyscy powariowaliście? To, że jesteście agentami i piszecie za forsę, nie znaczy jeszcze, że wszyscy wokoło są waszymi kseroodbitkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:14 blazare napisał: > Ludzie, czy wy wszyscy powariowaliście? To, że jesteście agentami i piszecie > za forsę, nie znaczy jeszcze, że wszyscy wokoło są waszymi kseroodbitkami.. Jeszcze jedem z syndromem PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:15 polska_belgijka napisała: > Jeszcze jedem z syndromem PiSu! W końcu udało się komuś wyprowadzić mnie z równowagi... Brawo.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:16 Dlaczego nie? Swietnie sobie ciebie wyobrazam przy kasie, stukajacego w okienko i szepczacego: " Pani Zosienko, pensyjke za dni nieparzyste, prosze!" Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:16 z_daleka napisał: > "Pani Zosienko, pensyjke za dni nieparzyste, prosze!" Udawanie Żyda to interes deficytowy... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:18 Mozesz udawac Lenina, co za roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:19 z_daleka napisał: > Mozesz udawac Lenina, co za roznica... To tez zyd! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:20 O cholera!!... a kto nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:21 z_daleka napisał: > O cholera!!... a kto nie jest? Ty i Marcus_Crassus. Jesteście patriotycznymi Polakami, którzy bezinteresownie ukochali sobie Izrael - ostatnią twierdzę chroniącą Europę przez islamskim barbarzyństwem.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:24 Nie wiem jak M_C, ale ja jestem nastajaszczij jewriej z papierami... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:19 z_daleka napisał: > Mozesz udawac Lenina, co za roznica... Ogromna. Lenin nie był Żydem, choć w tej materii wciąż krąży wiele mitów.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:22 I znow to pochodzenie ... wracasz do tego jak bumerang...powiedzialem juz, lewicowy terrorysta z ciebie jak z koziej doopy traba... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:22 z_daleka napisał: > I znow to pochodzenie ... wracasz do tego jak bumerang.. Lewicowiec walczy z nacjonalizmem, taka już jego dola.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:26 Ty nie walczysz z nacjonalizmem...ty walczysz o pieniadze, dokladniej o wierszowke, a najsmieszniejsze jest to, ze ja ci w tym za darmo pomagam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:27 z_daleka napisał: > Ty nie walczysz z nacjonalizmem...ty walczysz o pieniadze, dokladniej o > wierszowke, a najsmieszniejsze jest to, ze ja ci w tym za darmo pomagam:-) To jednak mnie zatrudniliście? Tak bez mojej zgody? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:26 blazare napisał: > Ogromna. Lenin nie był Żydem, choć w tej materii wciąż krąży wiele mitów.. Babka i dziadek ze strony matki byli zydami (dziadek byl nawet rabinem), wiec Lenin (po matce!!!) byl zydem, czy ty tego chcesz, czy nie chcesz. Poczytaj sobie troche faktow....! Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:26 polska_belgijka napisała: > Babka i dziadek ze strony matki byli zydami Pochodzenie jego matki było później wielokrotnie fałszowane.. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:29 blazare napisał: > polska_belgijka napisała: > > > Babka i dziadek ze strony matki byli zydami > > Pochodzenie jego matki było później wielokrotnie fałszowane.. Falszywka???? ;))) No dyc mowie syndrom PiSu, jako zywo! Akademicki przypadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:29 ja cie mowie belgijka.... te zydy to skaranie tego swiata..... maja dobre pomysly, tylko w praktyce to tak dobrze to nie tak wyglada... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:31 dana33 napisała: > te zydy to skaranie tego swiata.. Musisz ciągle o tych Żydach nawijać? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: belgijko, kto nie byl? 02.10.06, 23:40 Jak tak *z_bliska* sie przyjrzec, to chyba WSZYSCY! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:44 nie musze, ale chce. mozesz nie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:39 A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:41 oscar62 napisał: > A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?... Tak. Udawanie Żyda zaczyna mnie nudzić, a co gorsza ciacha mnie po kieszeni. Teraz zacznę udawać Polaka, a jak i z tym nie wyjdzie, to zacznę udawać samego siebie. Nikt wtedy nie będzie oczekiwał ode mnie inwencji twórczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:56 blazare napisał: > oscar62 napisał: > > > A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?... > > Tak. Udawanie Żyda zaczyna mnie nudzić, a co gorsza ciacha mnie po kieszeni. > Teraz zacznę udawać Polaka, a jak i z tym nie wyjdzie, to zacznę udawać samego > siebie. Nikt wtedy nie będzie oczekiwał ode mnie inwencji twórczej.. A CZY Z TYM UDAWANIEM JEST CI DOBRZE W ZYCIU? ALE JEDNAK NIE WYLEWAJ NIEMOWLECIA Z... CHADZAJ PRZYSWOIL SOBIE TWOJ SYSTEM PRZESYTU I PO KILKU DNIACH SKONCZYL MU SIE CALY JADOWITY ARSENAL I JAK SIE POJAWIL TEN METEORYT TAK ZNIKL. MAM NADZIEJE, ZE NIE OBUDZILEM NIEDZWIEDZI... > Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:57 oscar62 napisał: Zamień ten bełkot na ludzką mowę, to pogadamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:07 blazare napisał: > oscar62 napisał: > > Zamień ten bełkot na ludzką mowę, to pogadamy.. BYLO COS NIEJASNEGO W MOIM POSCIE? PYTAJ CHLOPACZKU CZEGO NIE ZROZMIULES I CHETNIE CI WYJASNIE. > > Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:41 oscar62 napisał: > A WIEC BLAZARKU, JESTWS W CHRONICZNYM DEFICYCIE?... On juz w deliryjnym tremensie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:17 nie musi nawet dlugo szukac: idiotka wiadomo skad czeka niecierpliwie, obliczajac dlugos penisa blazerowskiego... :)))) w takim jednym filmie mel brooksa, pt history of the world part I rzymska empress wybiera sobie partnera na noc.... kandydaci zjawiaja sie w krotkich tunikach z gola dupcia... la donna z lady in waiting (ktora funkcjonuje jako sekretarka) przechodzi in front of candidates i wskazujac carskim paluszkiem mowi: yes, yes, yes, yes, NO! yes, yes, yes, yes, NO!...... widze rachelcie juz w roli carycy rzymskiej.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:18 dana33 napisała: > nie musi nawet dlugo szukac: idiotka wiadomo skad czeka niecierpliwie, > obliczajac dlugos penisa blazerowskiego... :)))) A ty ciągle nie zadośćuczyniłaś prośbie inicjującej wątek.. Wszystko cię interesuje - łącznie z moim penisem, a od meritum uciekasz jak możesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:25 blazerski...... ty wlasnie udowodniles, ze nikak zydem nie mozesz byc.... najglupszy zyd rozumie to co czyta. nawet rozumie texty pisane jakies 3000 lat temu. a ty wspolczesnego jednego zdania nie jestes w stanie zrozumiec.... mnie nic u ciebie nie intersuje, ale penis, ani naklonienia polityczne, ani twoje psychiczne problemy.... twoim penisem zainteresowala sie nasza forumowa gwiazda intelektu i nie tylko, rachelcia vel i love to i tamto vel pustema vel idiotka wiadomo skad. ja sobie pozwolilam, w ramach zakonczenia dnia sadnego, ponabijac sie i z ciebie i z niej.... chwilkie, chwilkie, blazerski, moj chce wiedziec dlaczego sie tak histerycznie smieje, musze mu objasniowac natychmiastowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:28 dana33 napisała: > natychmiastowo.... Głuptasek z ciebie... I to w dodatku polski głuptasek.. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:35 blazare napisał: > absztyfikant napisał: > > > forumowych bojek i saczeniem jadu. > > Rozczochrałeś się z tego wszystkiego, absztyfikanciku.. > chyba kapcie zgubil,ten ktorego celem na kazdym forum na jakim wystepuje jest szerzenie oswiaty i kultury w wersji szczesciskiej awangardy intelektualnej,w tym na temat dlugosci meskich czlonkow. ten temat tez byl frapujacy dla naszego jezykowego guru i opiekuna spolecznego z ramienia dany&company. uwielbiam tych moralizatorow,ktorych celem egzystencji jest pouczanie innych i wytykanie innych ich slabosci.osobiscie jak mnie cos nie intereseje to nie dyskutuje na takich czy innych wpisach,a te ciagle uwagi na tematy luzne to najlepiej jak sobie kazdy drugiej polowie udziela,jesli ja posiada,a w przypadku zycia samotnego dobrze jest zainwestowac w psa,ten chociaz pana slucha i to slepo merdajac do tego ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:38 A gdzie ja o meskich czlonkach pisalem? Pisze, bo lubie. Bardzo mnie to odstresowuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:48 absztyfikant napisał: > A gdzie ja o meskich czlonkach pisalem? Pisze, bo lubie. Bardzo mnie to > odstresowuje:) > jak widac mam lepsza pamiec od ciebie,musisz byc leciwy lub zupelnie niewysportowany skoro nie pamietasz co mowisz w przeciagu 2 tygodni do ludzi na forum a,ze ciebie opisywanie swych czesci anatomicznych odstresowuje w to nie watpie,wygladasz na takiego. sprawdz osla,moze jeszcze siedzisz z barwnymi opisami ,ja moglam jeno zachwycic sie ta czysta polszczyzna,tymi detalami i barwnymi,nieco juz zapomnianymi zwrotami jakimi to awangarda intelektualna zwraca sie do gorszego pospolstwa. sam miod i kwintesencja kultury,wprost z youtube.com,nawet nasz blazerek wysiada.szczecin rocks w ablucji i spontanicznej polucji,slownej,ma sie rozumiec,slownej bo z ta inna chyba sa problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:57 ty sie tylko nie przejmuj absztyfikant.... baba juz kompletnie przestala myslec i ma jakies urojenia na tle seksualnym... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:10 dana33 napisała: > ty sie tylko nie przejmuj absztyfikant.... baba juz kompletnie przestala myslec > > i ma jakies urojenia na tle seksualnym... :)))) Nooo, na taki intelekt to chyba tylko jakis czysty mazo moglby poleciec. Czy Ty sobie tego babsztyla mozesz wyobrazic w delikatnej sytuacji intymnej? Na gwalt potrzebna jej kozetka u jakiegos Freudopodobnego, dobrze ze tam sie lezy tylem! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:13 na prawde? Lezy sie tylem??? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:17 z_daleka napisał: > na prawde? Lezy sie tylem??? Kozetka jest tak ustawiona, zeby terapeuta nie mial mozliwosci ogladania pacjenta i vice versa! ;) Lezy sie tylem do terapeuty. Tak jest! I slusznie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:21 z_daleka napisał: > to troche zboczone... Byloby zboczone gdyby terapeuta musial ogladac....i to *z bliska* ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:32 polska_belgijka napisała: > z_daleka napisał: > > > na prawde? Lezy sie tylem??? > > Kozetka jest tak ustawiona, zeby terapeuta nie mial mozliwosci ogladania > pacjenta i vice versa! ;) > > Lezy sie tylem do terapeuty. Tak jest! I slusznie! ;) no widzisz polska(my ass)belgijko. widac jestes czestym gosciem terapeuty ,bo rozklad pokoiku znasz na pamiec. ciekawe czy musisz placic od numerku czy za seansik?jesli chodzi o seks terapie polecam spytac takich asow wywiadu jak dane czy absztysia,bedziesz miala dokladne opisy co,gdzie,kiedy a mna kotus to ty sobie nie zaprzataj siwej glowki,ja nie jestem lesba,zeby slinic sie na widok jakiejs pokraki udajacej koszerna ekspertke od freuda. chyba z mysla o takch jak ty ten biedak tak sie wymeczyl,no ale spytaj nasza seks rekordzistke marianne jak to sie robi,aby sobie ulzyc w potrzebie jak przycisnie cie do muru,belgijskiego sloneczko,belgijskiego. he,he kto to mowil o braku kultury na forum i szerzeniu jadu i nienawisci,ho,ho pewnie sie dziadzi znowu zapomnialo. ps.jak tam twoje malarskie zapedy,jakiegos Grottgera ty ostatnio zakupilas,czy rozwiazalas zagadke frapujaca nas przez wieki :kto kurna namalowal "uczte Baltazara". no ruszaj zadem i blysnij intelektem a nie zlotym zebem. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:39 Mnie tam najbardziej interesi koniec seansu zebym sobie miala za co kupic jakiegos Chagalla :) Ulice pelne takich porabanych jemigrantek jak ty po juniwiersitetach a myjacych kible, co to im analiz trza z tesknoty za lojczyzna :))) Lomatkoboska, kulturna to ty jestes, lo Jesusicku ganc kulturna! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:41 polska_belgijka napisała: > Mnie tam najbardziej interesi koniec seansu zebym sobie miala za co kupic > jakiegos Chagalla :) > Ulice pelne takich porabanych jemigrantek jak ty po juniwiersitetach a myjacych > kible, co to im analiz trza z tesknoty za lojczyzna :))) > > Lomatkoboska, kulturna to ty jestes, lo Jesusicku ganc kulturna! ad rem babciu,ad rem nu kto namalowal "uczte Baltazara",a o mnie i o moje finanse ty sie nie martw,jak mowie nie gustuje w lesbach. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:44 > ad rem babciu,ad rem nu kto namalowal "uczte Baltazara",a o mnie i o moje > finanse ty sie nie martw,jak mowie nie gustuje w lesbach. Ja sie o moje finanse martwie - im wiecej kozetek, tym wiecej uczt! Uczta Baltazara? *Sami sie uczta* - odpowiada Baltazar! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:52 polska_belgijka napisała: > > > ad rem babciu,ad rem nu kto namalowal "uczte Baltazara",a o mnie i o moje > > finanse ty sie nie martw,jak mowie nie gustuje w lesbach. > > Ja sie o moje finanse martwie - im wiecej kozetek, tym wiecej uczt! > Uczta Baltazara? *Sami sie uczta* - odpowiada Baltazar! no widzisz tlumoku nawt nie wiesz nic o slynnej uczcie Baltazara,ktora to wisi sobie w sasiednim Wiedniu i zostala namalowana w poczatkach XVII wieku przez nieznanego niemca.zamiast tyle czasu na seansach spedzac,ucz sie bo wyladujesz w rynsztoku,a z niego jak wiesz trudno wyjsc nie smierdzac. kotku,zeby kogos czegos uczyc,trzeba samemu cos wiedziedziec,albo nie udawac madrego skoro sie nim nie jest. duza geba nie wystarcza aby sie wykarmic,a dobre rady i obelzywe przycinanki to moze robic kazdy glab i to bez problemu. nara europejko,bo mi sie znudzilas,ja lubie humor i wyzwanie,a nie powielanie chamstwa w kiepskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Strach wasci? :))) 03.10.06, 00:03 Jak ty lubisz wyzwania, to ja nie jestem polska_belgijka, ja jestem krolowa_belgijska. Ucz sie, ucz sie, nie tylko u Baltazara, moze byc i Melchior bos glupia jak stolowe nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:11 spanujesz to nie to slowo. facet chyba ma schizofrenie... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:14 dana33 napisała: > schizofrenie... ...paranoidalną. W dni parzyste wydaje mi się, że jestem Żydem, a w nieparzyste, że Polakiem.. W niedzielę i święta bywam zaś komunistą.. Zadowolona, czy chcesz poznać więcej szczegółów z mojej karty chorobowej? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:19 Abstrachując na chwilę od mojej choroby - prosiłem, abyś wytłumaczyła Polakom (w tym mnie) to dziwne zjawisko, które opisałem w niniejszym wątku... Bylibyśmy wszyscy bardzo radzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:03 kto ci powiedzial, ze ja wogole chce cos poznac w zwiazku z toba? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:07 dana33 napisała: > kto ci powiedzial, ze ja wogole chce cos poznac w zwiazku z toba? Jesteś niekonsekwentna, Danutka.. Przypominasz mi lekarza, który wydaje diagnozę, zanim jeszcze zbada pacjenta.. A potem dziwi się, dlaczego ten pacjent w ogóle do niego przylazł.. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:32 blazare napisał: > ...paranoidalną. W dni parzyste wydaje mi się, że jestem Żydem, a w > nieparzyste, że Polakiem.. W niedzielę i święta bywam zaś komunistą.. > Zadowolona, czy chcesz poznać więcej szczegółów z mojej karty chorobowej? Moze najpierw ustalmy czys Zydem, czy zydem? Od tego zalezy cala reszta! Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:35 polska_belgijka napisała: > Moze najpierw ustalmy czys Zydem, czy zydem? Od tego zalezy cala reszta! Chcesz mnie poddać lustracji, fanatyczko z PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:43 Przypadek z zycia - Znajoma Zydowka w ciazy z Polakiem wyszla za maz wbrew zyczeniom rodziny za mojego znajomego - Rodzina nie tylko nie zjawila sie na slubie , ale w tym samym dniu w rubryce "obituary" w NY Post i Long Island cos tam ukazalo sie zawiadomienie ze opuscila ten Swiat i ze rodzina zyczy sobie zeby te strate uczcic w rodzinnym gronie . Dzis ich dzieci studiuja dental i medycyne i nie znaja nikogo ze strony matki ,... uklony ============================================================================== ... dlaczego żydowski młodzieniec pragnący poślubić Polkę usłyszałby zapewne od ojca pytanie "ma ata lo yehudi ?" we wszelkich możliwych konfiguracjach? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:05 zdaza sie rozlupaniec, w najlepszych rodzinach.... ty bys przecie przeklal swoja, jakby wyszla za maz za zyda, nie? tez mam przypadek z zycia: po 18 latach malzenstwa kochany maz-goj powiedzial do swojej zony: a czego moglem sie spodziewac po zydowce.... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:32 ooooo, znam takich przypadkow wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:35 z_daleka napisał: > ooooo, znam takich przypadkow wiele... .. z czego wszystkie wymyślone na poczekaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:37 A skad ty to mozesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:38 z_daleka napisał: > A skad ty to mozesz wiedziec? Bo jesteś Żydem, a Żydzi zawsze kłamią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:42 to bylo dobre... celny cios w jaja w ramach walki z nacjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:43 z_daleka napisał: > to bylo dobre... celny cios w jaja w ramach walki z nacjonalizmem. Akurat w tym przypadku nie myślałem o walce z czymkolwiek.. Chciałem cię tylko rozśmieszyć, ale i to nie wypaliło.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:45 Wrecz odwrotnie , obsmialem sie do lez, o ile to mozliwe po ciosie w jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:46 z_daleka napisał: > Wrecz odwrotnie , obsmialem sie do lez, o ile to mozliwe po ciosie w jaja... Polaków też czasami wyzywam od najgorszych, więc przynajmniej nie musisz czuć się dyskryminowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:50 Nie czuje sie, mnie to nie przeszkasza... Zgodnie z gloszona rowniez tu teza, jest mi to niezbedne do zycia jak powietrze i woda...powinienec cis o tym wiedziec??? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:51 z_daleka napisał: > niezbedne do zycia jak powietrze i woda... Antysemityzm robi z niektórych Żydów przyzwoitych ludzi, choć może się to wydać absurdem do potęgi entej.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:53 rozwin to prosze, zapowiada sie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:54 z_daleka napisał: > rozwin to prosze, zapowiada sie dobrze... To była taka "wolna myśl". Nic dogmatycznego, nie rób sobie nadziei.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:57 a juz myslalem ze uwolnisz te "wolna mysl" Ps. Gdzie niewolisz te "Wolne myssli", a moze mowiac "wolna" miales na mysli nie szybka? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka uzurpator ideologiczny! ;))) 02.10.06, 23:54 blazare napisał: > Antysemityzm robi z niektórych Żydów przyzwoitych ludzi, choć może się to > wydać absurdem do potęgi entej.. To ty Lysiaka czytasz? Powinienes zacytowac, wiesz, te prawa autorskie... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 02.10.06, 23:55 polska_belgijka napisała: A tak w ogóle, to coś ty za jeden, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 02.10.06, 23:57 blazare napisał: > polska_belgijka napisała: > > A tak w ogóle, to coś ty za jeden, idioto? A co? Bingo boli? Na drugi raz cytuj dziurawy blezerze! Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 03.10.06, 00:00 polska_belgijka napisała: > A co? Bingo boli? Na drugi raz cytuj dziurawy blezerze! Jest już późno i nie mam zbytniej ochoty na pogaduszki z kretynem o umysłowości zaciętej pozytywki.. Idź poszukaj głupszego od siebie, przynajmniej będziesz mieć zajęcie na następny miesiąć.. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 03.10.06, 00:05 blazare napisał: > Jest już późno i nie mam zbytniej ochoty na pogaduszki z kretynem o umysłowości > zaciętej pozytywki.. Idź poszukaj głupszego od siebie, przynajmniej będziesz > mieć zajęcie na następny miesiąć.. Touchè!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: uzurpator ideologiczny! ;))) 03.10.06, 00:10 blazare napisał: > polska_belgijka napisała: > > > A co? Bingo boli? Na drugi raz cytuj dziurawy blezerze! > > Jest już późno i nie mam zbytniej ochoty na pogaduszki z kretynem o umysłowości > zaciętej pozytywki.. Idź poszukaj głupszego od siebie, przynajmniej będziesz > mieć zajęcie na następny miesiąć.. masz kota,wez sobie do poduszki,bedziesz mądzrzejszy niż głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:51 odpowiedz z daleka za to mnie rozsmieszyla..... widzisz blazerski, poczucia humoru zydowskiego tez ci nie dano.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:52 dana33 napisała: > poczucia humoru zydowskiego tez ci nie dano.. To fakt. W końcu Żyd nie nabija się z samego siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:55 i tu sie mylisz ...niczego nie rozumiasz, zachowujesz sie jak maszyna do pisania... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:56 z_daleka napisał: > i tu sie mylisz ...niczego nie rozumiasz Niczego nie rozumiem.. Zwłaszcza typowej u Żydów izraelskiej skłonności do samobiczowania.. Nie ma chyba drugiego takiego narodu, który potrafiłby z taką werwą żartować na swój temat.. ojej... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:00 Chyba zchodzi z ciebie powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:05 z_daleka napisał: > Chyba zchodzi z ciebie powietrze... No dobra, jestem Polakiem.. To chciałeś usłysześ? Że nie jestem Żydem? Jeśli chcesz, to mogę ci o tym zaświadczyć na piśmie.. I nie czuję się z tego powodu źle, wręcz przeciwinie. Żygać mi się chce na wasz widok.. Jedyne co potraficie to lizać się po zadkach i wzajemnie poklepywać po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:07 blazare napisał: Żygać mi się chce na wasz widok.. Jedyne co potraficie > to lizać się po zadkach i wzajemnie poklepywać po plecach. > Od tego Zydowania, to polak po polskiemu *Rzygac* popisuje!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:09 :))))) ale ubaw...... blazerski in action... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:08 Popracuj nad ortografia:) >Żygać Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:09 absztyfikant napisał: > Popracuj nad ortografia:) Myślałem, że nikt nie zauważy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:39 dobrze mowisz eksplicie, tez widzialem ten film...calkiem zabawna komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 22:55 "ma ata lo yehudi ?" A co to znaczy? Przy okazji może moglibysmy się dowiedzieć, dlaczego w ElAl-u gojstwo nie może latać razem z Zydami. Tzn. może siedzieć jedynie w tylniej części samolotu. To prawda? Oficjalny narodowy i państwowy przewoźnik. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:02 lekarz_dyzurny napisał: > "ma ata lo yehudi ?" A co to znaczy? > Przy okazji może moglibysmy się dowiedzieć, dlaczego w ElAl-u gojstwo nie może > latać razem z Zydami. Tzn. może siedzieć jedynie w tylniej części samolotu. To > prawda? > Oficjalny narodowy i państwowy przewoźnik. pewnie,ze prawda,w dodatku jeszcze sa przescieradla,aby sie nie mieszac:) no ale obecnie coraz wiecej milusinskich pokrzywdzonych lata LOTem rzucajac sie kurczakami,bo wiadomo,oni zawsze z walowka leca,chociaz mozna wybrac koszer wersje jedzenia. wyglada to przezabawnie,ale no coz kazdy propaguje swoj folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:14 Aż dziwne że kible i krany są wspólne. Chociaż kto to wie. Diabli wiedzą co jest z przodu samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:22 lekarz_dyzurny napisał: > Aż dziwne że kible i krany są wspólne. Chociaż kto to wie. Diabli wiedzą co > jest z przodu samolotu. no tylko dla odwaznych,a z przodu opetana,to starczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:17 upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/f/fe/Apartheid_sign.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:57 to nie nasz szyldzik, dyzurniany.... po pierwsze, jest napis po holendersku, zdaje sie, a u nas napisy tylko po angielsku, hebrajsku i arabsku. po drugie u nas nie ma bialych. wszyscy albo brazowi albo czarni. wiekszosc czarnych. tzw, szwarces. wsrod tych brazowych tez mamy szwarces. ja np jestem szwarce haje w mojej miszpuche. ty to farsztejst? tak? git.... Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:11 oj glupitka dala sie nabrac, spokojnie, w linku masz jak byk APARTHEID Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:13 nu, wszystko sie zgadza, tia tia... przeciez my apartajdowski kraj.... szwarces na lewo a araby na prawo... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:19 niedlugo zaczniecie ssac antysemityzm... hmm tylko z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:31 te przescieradla maja w srodku dziure i mozna sie pomieszac, podaje za guciem , moze cos sobie wymyslil Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 02.10.06, 23:54 to nie prawda, lekarzu...... w el alu gojostwo wogole nie moze siedziec, ani kolo zydow, ani w tyle, ani w przodzie. gojostwo, jeszcze na pasie startowym, wiesza sie na zewnatrz samolotu, bezpiecznie przywiazanych do ogona owego samolotu. a to wszystko dlatego, zeby im oszczedzic ogladania koszernego jedzenia, podawanego w el al'u. ty nawet nie wiesz do czego my jestesmy gotowi, zeby umilic zycie gojom.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:01 Hahaha! Dobre Dana:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, wytłumacz Polakom.... 03.10.06, 00:11 ja sie na tym watku bawie wysmienicie, absztyfikant..... i kropka chyba tez, bo nie wycina nic, a watek nie ma nic wspolnego ze swiatem, tylko z penisem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant parafrazujac slogan koncernu NOKIA 03.10.06, 00:13 Penis - connecting people. P.S. Niestety nie ja jestem autorem tego haselka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: parafrazujac slogan koncernu NOKIA 03.10.06, 00:16 goooooood, kupilam natychmiastowo i jutro sprzedam spadkobiercom.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Priorytet.... 03.10.06, 00:16 dana33 napisała: > ja sie na tym watku bawie wysmienicie, absztyfikant..... i kropka chyba tez, bo > > nie wycina nic, a watek nie ma nic wspolnego ze swiatem, tylko z penisem... :)) > ) Najwazniejsze, ze rowerzystka vel cyklistka w tych zawodach odpadla w przedbiegach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Priorytet.... 03.10.06, 00:18 youtube.com/watch?v=CjaEduSf8Kw > Najwazniejsze, ze rowerzystka vel cyklistka w tych zawodach odpadla w > przedbiegach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Priorytet.... 03.10.06, 00:20 pewnie po lustracji blazerski ja rozczarowal... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Priorytet.... 03.10.06, 00:25 dana33 napisała: > pewnie po lustracji blazerski ja rozczarowal... :)))) Myslisz, ze niestandardowy? Hmmmm... To by wiele wyjasnialo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:10 Wszystko co mowi nasz kolega nalezy podzielic przez dwa, a potem spierwiastkowac. Dopiero wtedy jego opowiesci nabiora realnych ksztaltow. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:12 absztyfikant napisał: > Wszystko co mowi nasz kolega nalezy podzielic przez dwa, a potem > spierwiastkowac. Dopiero wtedy jego opowiesci nabiora realnych ksztaltow. Jestem Polakiem, a nie Żydem. Będą to powtarzał tak długo, aż zrozumiecie, że nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Mogę nawet hymn odśpiewać.. polski ma się rozumieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:12 A kim ty juz nie byles? Dla mnie jestes blaznem, ktory obraza ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:15 absztyfikant napisał: > A kim ty juz nie byles? Dla mnie jestes blaznem, ktory obraza ludzi. Pozwolisz, że podaruję sobie klarowanie, kim ty jesteś dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:16 blazare napisał: > absztyfikant napisał: > > > Wszystko co mowi nasz kolega nalezy podzielic przez dwa, a potem > > spierwiastkowac. Dopiero wtedy jego opowiesci nabiora realnych ksztaltow. > > Jestem Polakiem, a nie Żydem. Będą to powtarzał tak długo, aż zrozumiecie, > że nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Mogę nawet hymn odśpiewać.. polski > ma się rozumieć.. wow,a paciorek też zmówisz,no i wiez jest jescze coś ale o tym sza,a jesli nawet,to i tak o niczym nie świadczy,bo ponoć j to jest na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:17 el.comendante napisał: > wow,a paciorek też zmówisz,no i wiez jest jescze coś ale o tym sza,a jesli > nawet,to i tak o niczym nie świadczy,bo ponoć j to jest na topie. Polakom do pięt nie dorastasz szmaciarzu z IDF. ... jejku, jak bardzo chciałem ci to powiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:20 blazare napisał: > el.comendante napisał: > > > wow,a paciorek też zmówisz,no i wiez jest jescze coś ale o tym sza,a jes > li > > nawet,to i tak o niczym nie świadczy,bo ponoć j to jest na topie. > > Polakom do pięt nie dorastasz szmaciarzu z IDF. ... jejku, jak bardzo chciałem > ci to powiedzieć.. przygadał kocioł garnkowi,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:22 el.comendante napisał: > przygadał kocioł garnkowi,he,he A garnek pusty, kretyński trepiszczu... Czym ty się pochwalisz wnukom, idioto? Ilością kropniętego arabstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:25 absztyfikant napisał: > Pikujesz ostro w dol... Dziękuję za ostrzeżenie. Byłbym zobowiązany, gdybyś opatrzał je numerami.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Wspolczynnik Blazare 03.10.06, 00:20 Życzę ci debilu, żebyś padł od własnej kuli. A co! Nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 na dobranoc.... 03.10.06, 00:27 watek nam sie rozrosl, a juz pozno, wiec na zakonczenie, zeby w koncu blazerski dostal odpowiedz co do zwyczajow zydowskich, jak i idiotka wiadomo skad rowniez poinformowala sie o zwyczajach seksualnych u zydow, maly dowcipek: A modern Orthodox Jewish couple, preparing for a religious wedding meets with their rabbi for counseling. The rabbi asks if they have any last questions before they leave. The man asks, "Rabbi, we realize it's tradition for men to dance with men, and women to dance with women at the reception. But, we'd like your permission to dance together." "Absolutely not," says the rabbi. "It's immodest. Men and women always dance separately." "So after the ceremony I can't even dance with my own wife?" "No," answered the rabbi. "It's forbidden." "Well, okay," says the man, "What about s*x? Can we finally have s*x?" "Of course!," replies the rabbi. "S*x is a mitzvah within marriage, to have children!" "What about different positions?" asks the man? "No problem," says the rabbi. "It's a mitzvah!" "Woman on top?" the man asks. "Sure," says the rabbi. "Go for it! It's a mitzvah!" "From behind with my wife on her knees?" "Sure! Another mitzvah!" "On the kitchen table?" "Yes, yes! A mitzvah!" "Can we do it on rubber sheets with a bottle of hot oil, a couple of vibrators, a leather harness, a bucket of honey and a sex video?" "You may indeed. It's all a mitzvah!" "Can we do it standing up?" "No." says the rabbi. "Why not?" asks the man. "Could lead to dancing." a teraz dobranoc, laila tov, good night. do jutra... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: na dobranoc.... 03.10.06, 00:29 dana33 napisała: > a teraz dobranoc, laila tov, good night. do jutra... :)))) Denny dowcip.. A moja prośba wciąż aktualna.. Odpowiedz Link Zgłoś
puls a co tobie zydku tak powiedzial tatus ? 03.10.06, 00:26 I co zrobiles smrodku? Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Jestem Polakiem he he chcialbys zydku 03.10.06, 00:34 blazare napisał: Chcialbys byc zydku )) ale nie jestes , nie pasujesz w zadnym prawdziwym polskim towarzystwie , nie umiesz mowic , myslec i pic ja my. Jestes tylko wyalienowanym zydkiem co nie pasuje nigdzie bo i w izraelu cie nie chca , taki zapluty zydek co sie madrzy bedzie zawsze sam , pokraczy z skrzywiona osobowoscia pluje na wszystkie strony . Chce udowodnic wszystkim jaki on "ynteligientny" a tu go wszyscy olewaja i nienawidza , smieszna kreatura nieudacznika i onanisty pfu . > Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Jestem Polakiem he he chcialbys zydku 03.10.06, 00:36 Polacy mają mnie za swojego w przeciwieństwie do was.. Paszoł won na drzewo! :) Marsz marsz Dąbrowski Z ziemi polskiej do Polski... la la la la la la ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 00:39 Moze byc i woda kolonska i afterszeif! Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi, co sie ma.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 00:42 polska_belgijka napisała: > Moze byc i woda kolonska i afterszeif! Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi, > co sie ma.....:) Mosiek pisze "do was" , cos mu sie porzadnie pokickalo , zdejmis spodnie obrzezancu i nie udawaj POlaka mosku. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 00:44 puls napisał: Przestań udawać Polaka żydku! Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 01:19 blazare napisał: > puls napisał: > > Przestań udawać Polaka żydku! > NAWET JESLI JESTES ZYDEM TO SIE WSTYDZISZ, JAK TEN URBAN, CO CI ZWISA MIEDZY NOGAMI... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 01:29 oscar62 napisał: > NAWET JESLI JESTES ZYDEM TO SIE WSTYDZISZ Głupoty gadasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Cus ci sie po..s'? 03.10.06, 01:46 blazare napisał: > oscar62 napisał: > > > NAWET JESLI JESTES ZYDEM TO SIE WSTYDZISZ > > Głupoty gadasz.. > JA GADAM CZASAMI CYNICZNE GLUPOTY. A TY - JAKIE? Odpowiedz Link Zgłoś