07.10.06, 16:52
Nalegam, byś jak najszybciej zbanowała osobnika o nicku "chaziaj". Są trzy
możliwości: jest wyjątkowo głupim Polakiem, albo _bardzo_ nudzącym się
Izraelczykiem jakich tu wielu, albo Niemcem [volksdeutschem?]...

Tak czy siak pisze takie rzeczy, które kwalifikują się do permbana nałożonego
na IP..
Obserwuj wątek
    • puls chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:12
      Podzielil role .
      To jeden z jego nickow.
      • explicit Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:14
        Heheh , tak jak ty Sherlock ,... :)

przysiad
        • i-love-2-bike Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:17
          explicit napisał:

> Heheh , tak jak ty Sherlock ,... :)
          >
          > przysiad

he,he raczej troll do trolla gada,z tym,ze chyba nasz nehemiasz pamieta jeszcze
          swoje wcielenia a opetany dziad puls juz chyba sam nie moze siebie zliczyc. do
          tego jeszcze doszla obsesja i natretcta zwiazane z wczesnym alzheimerem. obraz
          raczej przezabawny jak sie widzi troli wrzeszczacych aby kogos usunac byle ich
          nie tykac:)))))))
          ps.przynajmniej chaziajowi nikt w e-amilach nie przysyla tekstu wpisow na
          forum,a to ma miejsce w wypadku pulsa,sam by nigdy nie wpadl na zaden inny
          pomysl poza kopiowaniem wych poprzednich wpisow,bo leb juz mocno szwankuje.
          • blazare Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:21
            i-love-2-bike napisała:

> nehemiasz pamieta jeszcze swoje wcielenia

Do mnie pijesz? Jeśli zmieniam nicki to tylko dla niewinnej zabawy, a ostatnio
            robię to coraz rzadziej.. W tym miesiącu pisałem pod jednym tylko fałszywym
            nickiem.. ;) Raz przesadziłem do tego stopnia, że mnie zbanowali.. ale to było
            dawno i nieprawda ;).. Wcięty byłem zresztą ;))
            • i-love-2-bike Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:26
              blazare napisał:

> i-love-2-bike napisała:
              >
              > > nehemiasz pamieta jeszcze swoje wcielenia
              >
              > Do mnie pijesz?

a co ty tez masz amnezje w wieku 23 lat ,czy po ogladaniu marusi na dzien dobry
              mleczka niedopiles? w koncu wiesz co wyprawiales i jakie teksty pusczales na
              forach dlatego dziwie sie,ze za porzadkowego tu wystepujesz w swej nowej roli.
              >
              • blazare Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:32
                i-love-2-bike napisała:

> mleczka niedopiles? w koncu wiesz co wyprawiales i jakie teksty pusczales na
                > forach dlatego dziwie sie,ze za porzadkowego tu wystepujesz w swej nowej roli.

Miałem trzy stałe nicki z którymi się utożsamiam: maymonides, elznar i teraz
                blazare. Wszystkie poglądy, które wypowiadałem były moje i niczego się nie
                wypieram. Ciągle uważam, że sprawa restytucji mienia pożydowskiego powinna
                zostać załatwiona raz na zawsze, bo ten majątek został przez Polaków zwyczajnie
                skradziony - raz w trakcie niemieckiej okupacji we współpracy z Niemcami,
                dwa - z powodu bezprawnej ustawy nacjonalizacyjnej. Jestem zdania, że problem
                ten powinien zostać rozwiązany po szeregu JAWNYCH konsultacji z izraelskim
                rządem i organizacjami żydowskimi. Im szybciej ten "zły duch przeszłości"
                zniknie, tym prędzej polski nacjonalizm zostanie pozbawiony bardzo ważnej
                podstawy [restytucja majątków to rdzeń publicystki takich ludzi złej woli jak
                Michalkiewicz i temat dyżurny w RM], żydowskie organizacje odczepią się od
                Polski, sprawiedliwości stanie się zadość, a polskie społeczeństwo będzie
                o wszystkim wiedzieć.. Utajone i przeprowadzane cichcem ustawy reprywatyzacyjne
                to działanie na krótką metę. Wcześniej czy później skończy się skokowym
                wrostem antysemityzmu, bo tacy łowcy, jak Michalkiewicz wykorzystają każdą
                okazję, by przedstawić polski rząd, jako stronę, która "po cichu" i w
                "ukryciu przed Polakami" paktuje z Żydami...

Z tego co pamiętam, to syjonistą nigdy nie byłem.. Broniłem zarówno Polski, jak
                i Izraela, i z równym zapałem krytykowałem obydwa te kraje. Wykazywałem na
                rasizm i nacjonalizm po obydwu stronach i gdy w końcu poznałem się na rasistowskiej agenturze Eurojihad, to zacząłem ją na miarę swoich skromnych
                możliwości zwalczać..

Więcej grzechów nie pamietam.. ;))
                • i-love-2-bike Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:33
                  blazare napisał:

>
                  >
                  > Więcej grzechów nie pamietam.. ;))
                  >

a po co yom kippur juz za toba,tyle,ze mnie to smieszy pamietajac co i do kogo
                  mowiles.
                  • blazare Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:35
                    i-love-2-bike napisała:

> a po co yom kippur juz za toba,tyle,ze mnie to smieszy

Jak przeglądam archiwum, to też się z siebie często śmieje.. Większość z
                    tego co pisałem, "wyleciała" ze mnie po pijaku.. ;)
                    • i-love-2-bike Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:36
                      blazare napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                      >
                      > > a po co yom kippur juz za toba,tyle,ze mnie to smieszy
                      >
                      > Jak przeglądam archiwum, to też się z siebie często śmieje.. Większość z
                      > tego co pisałem, "wyleciała" ze mnie po pijaku.. ;)
                      >
                      moze chaziaj tez pije,mnie osobiscie twe teksty nie smieszyly bo wiele z nich
                      bylo prymitywnie glupich.moze powinienes przestac pic.
                      • blazare Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:38
                        i-love-2-bike napisała:

> moze chaziaj tez pije,mnie osobiscie twe teksty nie smieszyly bo wiele z nich
                        > bylo prymitywnie glupich.moze powinienes przestac pic.

Dlaczego ty wszystko musisz zawsze kończyć pierdnięciem?
                        • i-love-2-bike Re: chaziaj to troll krystek 07.10.06, 17:40
                          blazare napisał:

>
                          >
                          > Dlaczego ty wszystko musisz zawsze kończyć pierdnięciem?
                          >

dlaczego dla ciebie prawda jest niewygodna i wszystko zamieniasz na smrodliwy
                          belkot? mowie ci poprostu,ze mnie smieszy jak trol wrzeszczy aby kogos sciac a
                          sam nie pamieta jak robil gorsze rzeczy. istny z ciebie swietoszek moliera.
                          • blazare Re: chaziaj to troll krystek 08.10.06, 12:58
                            i-love-2-bike napisała:

> sam nie pamieta jak robil gorsze rzeczy. istny z ciebie swietoszek moliera.

Nie robiłem gorszych rzeczy.. Moje dawne, nieregularne i nieszkodliwe
                            trollowanie było szczytem finezji i subtelności w porównaniu z tym, co wyprawia
                            rzeczony kretynek.. Zresztą potrafiłem się do tego przyznać, a to już wielka
                            zaleta.. Niektórzy do trollowania nie przyznaliby się nawet gdyby ich
                            przypiekano - z tobą włącznie..
                            • obserwator-z-boku Re: chaziaj to troll krystek 08.10.06, 13:27
                              blazare napisał:

> Nie robiłem gorszych rzeczy..
                              > Zresztą potrafiłem się do tego przyznać, a to już wielka
                              > zaleta..

teraz mozesz sobie pokrzyczec.twoi rodzice pewnie te same hasla na defiladach 1-
                              szo majowych wykrzykiwali.........?:)))))))
                              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3670048.html?i=5
                              • blazare Re: chaziaj to troll krystek 08.10.06, 13:33
                                obserwator-z-boku napisał:

> szo majowych wykrzykiwali.........?:)))))))

Mój ojciec był tak głupi, że walczył z "komuną", chociaż dała mu mieszkanie,
                                pracę, wykształcenie i darmową opiekę medyczną.. Dzisiaj z tego wszystkiego ma
                                tylko mieszkanie i poczucie niespełnienia, które wyraża się niechecią do
                                wszystkiego, co zawiera słowo "polityka"..
                                • obserwator-z-boku Re: chaziaj to troll krystek 08.10.06, 13:50
                                  tata mial ciezko, skoro komuna skazala go na mieszkanie ,prace,wyksztalcenie i
                                  do tego na darmowa opieke medyczna.to byly ciezkie dla was czasy......:)
                                  szczere slowa wspolczucia.........!!!!
                                  • blazare Re: chaziaj to troll krystek 08.10.06, 13:53
                                    obserwator-z-boku napisał:

> skazala go na mieszkanie ,prace,wyksztalcenie i
                                    > do tego na darmowa opieke medyczna.

To samo dostało 95% obywateli polskich... Twój tatuś pewnie też..
                            • i-love-2-bike Re: chaziaj to troll krystek 08.10.06, 17:42
                              blazare napisał:

> Niektórzy do trollowania nie przyznaliby się nawet gdyby ich
                              > przypiekano - z tobą włącznie..
                              >
                              ja nie musze sie do niczego przyznawac czego nie robie,bo fantazje mam do innych
                              rzeczy niz upierdliwe czepianie sie kostek rozmowcow,czy onanizowanie sie
                              donosicielstwem i wykanczaniem innych, w co bawi sie pol forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka