rzewuski1 12.10.06, 20:12 ich nastawienie do swiata islamu powinno byc wrogie a jest zyczliwe tego ku.. nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uenifeu Tzn.? 12.10.06, 20:18 Tzn. powinno sie arabusów lewicowo wystrzelać, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Tzn.? 12.10.06, 20:30 uenifeu napisał: > Tzn. powinno sie arabusów lewicowo wystrzelać, tak? nie,chodzi mi ze usprawiedliwiaj islam ponad miare Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Tzn.? 14.10.06, 00:17 Nic nowego. Lewactwo zawsze bylo przeciwko USA i kapitalizmowi ogolnie .. czyli inaczej ktokolwiek jest przeciwko USA staje sie bohaterem dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa na tym forum nie ma zwolennikow islamu 14.10.06, 00:53 rzewuski1 napisał: > ich nastawienie do swiata islamu > powinno byc wrogie a jest zyczliwe > tego ku.. nie rozumiem to fakt nic nie rozumiesz tutaj sa przeciwnicy kraiku ktory morduje dzien w dzien niewinnych ludzi i rozkreca spirale bisko wschodniego teroryzmu w/g tamtejszej starej zasady oko za oko Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: w lewactwie nie podoba mi sie tylko 14.10.06, 09:40 rzewuski1 napisał: > ich nastawienie do swiata islamu > powinno byc wrogie a jest zyczliwe > tego ku.. nie rozumiem A jakie nastwienie powini miec do buddyzmu, taoizmu, hinduizmu, judaizmu, chszescijanizmu? Nietolerancja religijna to cos dobrego? Sadzisz ze gdyby Izrael powstal w Japonii to powinni byc wrogo nastawieni do buddystow? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: w lewactwie nie podoba mi sie tylko 14.10.06, 12:40 izrael powstał by w japoni co za bzdury izrael powstał tam gdzie był i jest zydzi to semici i sa blisko spokrewnieni z arabami to ta sama hołota ty jestes ignorantem i w ogole c ciebie kiep Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: w lewactwie nie podoba mi sie tylko 15.10.06, 09:07 rzewuski1 napisał: > izrael powstał by w japoni > co za bzdury > izrael powstał tam gdzie był i jest > zydzi to semici i sa blisko spokrewnieni z arabami > to ta sama hołota > ty jestes ignorantem i w ogole c ciebie kiep sliczna panienko:), Izrael powstal w Palestynie bo to jest czego chcieli syjonisci, mieli tez oferowany Madagaskar na co sie nie zgodzili. Zydzi europejscy mowiacy yidish mieli tyle wspolnego z semitami bliskiego wschodu co w tym samym czasie, Aryjczycy Niemiec Hitlerowskich z Iranem:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: w lewactwie nie podoba mi sie tylko 15.10.06, 09:21 w ogóle nic nie mieli wspólnego? człowieku zydzi pochodzili z palestyny ,kazde pie..ne dziecko o tym wie a nie z magadaskaru czy z Japoni poczytaj sobie biblie ,chrystus i apostołowie to zydzi i mieszkali w palestynie,cała ta religia chrzescijanska to zydowska tak wiec zydzi to mieli prawo do palestyny Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: w lewactwie nie podoba mi sie tylko 15.10.06, 09:40 rzewuski1 napisał: > w ogóle nic nie mieli wspólnego? Potrafisz sobie wyobrazic ze twoja rodzina po 2 tysiacach lat wraca do wonchocka bo to sa wasze morgi? :) > człowieku zydzi pochodzili z palestyny ,kazde pie..ne dziecko o tym wie > a nie z magadaskaru czy z Japoni Zydzi mieszkali przez pewien okres w palestynie po wykopaniu ich z Egiptu gdzie wczesniej trafili z Iraku ( Babilon) > poczytaj sobie biblie ,chrystus i apostołowie to zydzi i mieszkali w > palestynie,cała ta religia chrzescijanska to zydowska Biblia to ciekawe i bardzo pouczajace dzielo, jednak wspolczesna nuka ma duzo bardziej technologicznych srodkow ktore pozwalaja rozumiec swiat w sposob bardziej obiektywny:) > tak wiec zydzi to mieli prawo do palestyny Zydzi mieli tam prawo mieszkac, 2000 lat temu i w wiekszosci zrezygnowali z tego wtedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 09:25 rzewuski1, Prezentujesz sie tutaj jako podrzegacz wojenny. Dlaczego nastawienie ludzi do jakiejkolwiek religii powinno byc "wrogie"? Bylbym wdzieczny za podanie tutaj definicji "lewactwa". Takze bylbym wdzieczny za Twoje odwalenie sie od Prusa. Charakter Prusa, do ktorego sie przykleiles, nie zdaje sie miec nic wspolnego z Twoim "learning disability". Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 09:39 bo religia to opium dla mas a religia islamska to juz kompletna degrenolada umysłowa Lewactwo to oczywiscie chodzi o eropejskie partie socjaldemokratyczne które sa za bardzo tolerancyjne w stosunku do panstw islamskich ,toleruja istniejacy tam stan rzeczy,ba nawet chca przyjac Turcje do UE co jest kompletnym nonsensem Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 09:41 Takze bylbym wdzieczny za Twoje odwalenie sie od Prusa. Charakter Prusa, do > ktorego sie przykleiles, nie zdaje sie miec nic wspolnego z Twoim "learning > disability". ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 09:56 rzewuski1 zacytowal moje stwierdzenie "Takze bylbym wdzieczny za Twoje odwalenie sie od Prusa. Charakter Prusa, do ktorego sie przykleiles, nie zdaje sie miec nic wspolnego z Twoim "learning disability". Rzewuski odpowiedzial: "????????????" Swoim jednym postem Rzewuski1 poinformowal nas, ze nie posiadl tajemnicy cytowania i ze nie przewinal sie przez polska szkole srednia (technikum lub liceum), ktorej ukonczenie uprawnialo do egzaminow wstepnych do szkol wyzszych. Gdyby Rzewuski1 przewinal sie przez jakas taka szkole to musialby zapoznac sie z Lalka Prusa. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 11:03 Swoim jednym postem Rzewuski1 poinformowal nas, ze nie posiadl tajemnicy > cytowania i ze nie przewinal sie przez polska szkole srednia (technikum lub > liceum), ktorej ukonczenie uprawnialo do egzaminow wstepnych do szkol wyzszych. > > Gdyby Rzewuski1 przewinal sie przez jakas taka szkole to musialby zapoznac sie > z Lalka Prusa. no dobra wiem kto to był Prus Lalke czytałem i ogladałem film ale wytłumacz mi co to ma wspolnego z zydami i palestyna? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 11:31 rzewuski1 napisał: "wiem kto to był Prus Lalke czytałem i ogladałem film ale wytłumacz mi co to ma wspolnego z zydami i palestyna?" Zatem wiesz co Twoj nick ma wspolnego z polskim pozytywizmem. Domyslam sie, ze takze rozumiesz, iz Lalka dotyczyla okresu okupacji Polski przez Prusy, Austrie i Rosje. Cos dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Slaby na umysle Rzewuski 15.10.06, 11:42 Subiekt nazywal sie Rzecki, a nie Rzewuski... Odpowiedz Link Zgłoś