zbalansowany 18.11.06, 02:14 www.antiwar.com/orig/jfrank.php?articleid=6157 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puls.usa Re: Alez to Q..a 18.11.06, 03:09 w dodatku stara wredna qrwa za amerykanke sie uwaza... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Alez to Q..a 18.11.06, 07:45 www.moonbattery.com/archives/nancy_pelosi_pinup.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Alez to Q..a 22.11.06, 01:46 Nancy Patricia D'Alesandro Pelosi, do cholery, jest włoskiego pochodzenia katoliczką a nie Żydówką. Dla was kazdy, kto ma odmienne od waszego zdanie to Żyd pejoratywny. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Unbreakable bond:) 18.11.06, 03:40 pelosi powiedziala: America and Israel share an unbreakable bond: in peace and war; and in prosperity and in hardship. Jakby to powiedziec, zebyscie sie obrazili....moze by ktorys z was zaapelowal listownie do p. Pelosi o jaki taki umiar? Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Alez to Q..a 21.11.06, 23:21 No , do prezydentury to jej jeszcze daleko. Trzeba sie raczej przyjrzec kto bedzie kandydatem na prezydenta z ramienia republikanow. Mam nadzieje ze nie znow jakis farbowany Mosiek Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Alez to Q..a 22.11.06, 00:07 ona jest Amerykanka "z krwi i kosci" ale....Israel comes first Kiedys sie pytalem na tym forum czy zyd urodzony i wychowany w Ameryce,Kanadzie, Polsce.... jest Amerykaninem,Kanadyjczykiem,Polakiem....czy tylko obywatelem tych krajow. Pelosi potwierdza moja opinie,ze wylacznie obywatelem(posiadaczem paszportu) Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Alez to Q..a 22.11.06, 02:03 Ona jest taka katoliczka jak Mrs Albright, ktora po piecdziesiatce "dowiedziala sie" ze jest zydowka. Maz zydowski deweloper, dzieciaki wzenione w bogate rodziny zydowskie - smierdzi Hutzpa na odleglosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Alez to Q..a+ 22.11.06, 02:25 czy ty jestes australijczyk,czy tylko krolik? Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Alez to Q..a 22.11.06, 07:47 Nu to teraz bedzie akt drugi-cudowne olsnienie jak zadeklaruje swoje zydowskie pochodzenie.Akt trzeci jak zostanie szefowa ADL i bedzie antysemitow amerykanskich identyfikowac.Ilu z was wie ze nasz fuc W.G.B. born again christian jest uczniem talmudu?. Odpowiedz Link Zgłoś