Dodaj do ulubionych

Droga Dana33-o

16.03.07, 22:59
napisz jeszcze, proszę, o tym, jak to w więzieniach izraelskich panuje Konwencja Genewska.

Bardzo mi zalezy na rzetelnej informacji. Bo mam juz dość kłamstw takich, jak te zamieszczone w Washington Post:

www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A44664-2004Jun15.html
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Droga Dana33-o 16.03.07, 23:02
      "Czeba" Czepa do izraelskiego mamra zamknac:) Dopomina sie:P
      • zbalansowany [...] 16.03.07, 23:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • dana33 Re: Droga Dana33-o 16.03.07, 23:49
          aaaaa, tu mamy nastepnego achmadacustam, tym razem polskiego a nie iranskiego..
          zameldowalam cie na moderacji do wyciecia i do bana.
          • zbalansowany Re: Droga Dana33-o 16.03.07, 23:52
            Zamelduj sie lepiej w jakims waszym wariatkowie. Tam twoje miejsce
            • j-k nie spodobal sie pobyt w islamskich wiezieniach? 16.03.07, 23:55
              uwazasz, ze jednak izraelskie sa lepsze?
    • blazare1 Re: Droga Dana33-o 16.03.07, 23:57
      cepekkolodziej napisał:

> napisz jeszcze, proszę, o tym, jak to w więzieniach izraelskich panuje

Nie ma żadnych konwencji, wszyscy mają w dupie "międzynarodowe reguły". Izrael
      to Izrael. Jak się komuś nie podoba to wypad...
      • dana33 Re: Droga Dana33-o 17.03.07, 00:07
        dokladnie tak, habibi..... wytlumacz to cepowatemu, bo nie pojmuje....
        niech sie odpieprzy od israela, bo nie musi tu mieszkac.... niech zapieprza z
        pretensjami do wlasnego rzadu, ktory wam w polsce istny burdel robi... tam jego
        miejsce... niech tam pieprzy do kaczorow...
        • cepekkolodziej Re: Droga Dana33-o 17.03.07, 00:11
          Ale kiedy ja tak lubię, kiedy tak ładnie nawijasz o konwencjach ---

Minęłaś się z powolaniem. Prawdziwa z ciebie poetessa.
          • j-k milo, ze jestes... :) 17.03.07, 00:13
            Jak tam ostatni festival w Lubaczowie?

slyszalem, ze podobno sie udal?
            • cepekkolodziej Re: milo, ze jestes... :) 17.03.07, 00:15
              Lepszy beł w Leżajsku. Majo tamuj dobre piwo. I beło tyż trochi boksu.
              • j-k No i widzisz , Hloopie.. 17.03.07, 00:21
                cepekkolodziej napisał:
                Lepszy beł w Leżajsku. Majo tamuj dobre piwo. I beło tyż trochi boksu.

Jak Cie przyprzec do Sciany to i za deklaracja NATO sie w koncu podpiszesz.
                I za to cie lubie :)))

buenas noches.

J.K.
          • dana33 Re: Droga Dana33-o 17.03.07, 00:15
            a ja cepowaty, jeszcze bardziej lubie twoje milczenie na temat konwencji
            genewskich..... jest bardzo, bardzo wymowne...
        • j-k Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:11
          i odpowiadasz na kazde glupoty...?

Gdy widze te nowe planowane i budowane linie tramwajowe w Jerusalem,
          to naprawde jest to o wiele ciekawsze, niz smecenia cepa :))))

pozdraviam - as usual :)))

• cepekkolodziej Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:13
            No własnie. I jeszcze zakładasz takie fajne wątki, a tu nie doceniają

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57426177
            • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:19
              te moje watki to nic w porownaniu z twoim zdaniem, cepowaty:
              "Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela - czy nie? Jak
              nie masz, to nie ma co gadać, o prawie do istnienia... "
              to jest perelka... perelka takiego achmadacustam z polski....
              • cepekkolodziej Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:33
                Perełka srełka.

:)
                • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:49
                  nie nasladuj begina. nie ta klasa, cepowaty....
            • j-k Cep, ale oni beda miec super tramwaje 17.03.07, 00:37
              w Jeruzalem...

Moja Warszawa moze sie schwowiec...

Czy mam miec do nich o to zal?
              transnat.lesverts.fr/IMG/jpg/1528-tms-citadis402-1.jpg
          • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:17
            bo w szabes to te linie nie sa budowane, wiec zajmuje sie pie....ami.... to
            niezla zabawa... :))))
            • cepekkolodziej Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:34
              Wyrabiasz jeszcze wierszówkę?
              • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:51
                oczywicie..... musze miec na bilet do polski.
                • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 00:56
                  dana33 napisała:

> oczywicie..... musze miec na bilet do polski.

Wracaj do Polski, bo w Izraelu się tylko dziewczynko męczysz...
                  • absztyfikant Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:01
                    Szykuj habibi karimate dla Dany. Wyskoczycie sobie razem na wadowickie kremowki.
                    Podobno uruchomili jakis papieski pociag z Krakowa do Papolis, wiec bedziesz
                    mogl oprowadzic Dane katolicka trasa. Ty bedziesz robic za Wojtyle, a Dana za
                    Klugera. Omar za Ali Agce:P
                    • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:03
                      dla cepowatego nie masz zadania???? :)))))
                    • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:03
                      absztyfikant napisał:

> Podobno uruchomili jakis papieski pociag z Krakowa

Wszystko gra i buczy, szkopuł w tym, że ja nie mieszkam w Krakowie, a dojeżdżać
                      nie mam czasu :P
                      • absztyfikant Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:06
                        Wiemy, wiemy - okopales sie w Festung Breslau:P
                        • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:06
                          :))))
                          • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:11
                            dana33 napisała:

> :))))

Nie ma się z czego śmiać. Przez szereg miesięcy robiłaś z siebie idiotkę
                            twierdziąc, że jestem "Adasiem z Krakowa" :P
                            • absztyfikant Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:12
                              Lepiej byc Adasiem z Krakowa niz Dziadem z Wolomina:P
                              • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:14
                                absztyfikant napisał:

> Lepiej byc Adasiem z Krakowa niz Dziadem z Wolomina:P

Wołomin nie mieści się we Wrocławiu, a bycie dziadem to żaden wstyd :]
                        • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:08
                          absztyfikant napisał:

> Wiemy, wiemy - okopales sie w Festung Breslau:P

W rzeczy samej. Wrocław to najpiękniejsze miasto w Polsce. Moja mała ojczyzna.
                          • absztyfikant Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:11
                            A wiesz co to jest wroclawski wytrysk zdrojkowy?
                            • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:13
                              absztyfikant napisał:

> A wiesz co to jest wroclawski wytrysk zdrojkowy?

Wytrysk kojarzy mi się dość jednoznacznie, ale o wytrysku "zdrojkowym" jeszcze
                              nigdy nie słyszałem. Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy?
                              • absztyfikant Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:18
                                Dupa z ciebie, a nie wroclawianin.

Kazde dziecko wroclawskie wie o fontannie ufundowanej przez niegdysiejszego
                                prezydenta Zdrojewskiego na wroclawskim rynku, ktora mieszkancy tego zacnego
                                miasta nazywaja 'wytryskiem Zdroja'. Specjalnie leciutko zmodyfikowalem nazwe,
                                bys nie mogl tego wygooglac:P
                                • blazare1 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:20
                                  absztyfikant napisał:

> Dupa z ciebie, a nie wroclawianin.

Twoje pytanie było tendencyjne i zmanipulowane :P
                                • dana33 Re: Droga Dano, czemu Ty pie..mi sie zajmujesz? 17.03.07, 01:32
                                  nu, ale sie posmialam.... az synus chcial wiedziec o co biega... :))))
                          • j-k bzdury :))) 17.03.07, 01:12
                            jestem wprawdzie Warszawiakiem, ale Krakow uwazam za piekniejszy :)))
                            • zbalansowany Hutzpiarze moga lgac ile wlezie 18.03.07, 02:48
                              ale prawda jest oczywista:

www.ifamericansknew.org/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka