absztyfikant 22.03.07, 14:43 peacemakergame.com/welcome.php Czy ktos z Was ma cracka?:) Nareszcie bede mogl plaska ziemie zrobic:)))))))))))))) כהנא צדק Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant trailer 22.03.07, 14:47 www.peacemakergame.com/video.php?v=gameplay Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:47 hahahaha...... ale badz przygotowany, absztyfikant.... kropka po urlopie stracila humor i wszystkie watki, gdzie sie mozna posmiac, wylatuja na osla... tu sie wolno tylko klocic i wyzywac... troche ironii i smiechu jest off limits... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:48 Trudno, zostane meczennikiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:50 byle nie szachidem, absztyfikant... ja ciebie mowie, jedna goraca brunetka na ziemi lepsza od 72 jeszcze bardziej goracych brunetek u allaha... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:52 E tam szahidem. Nie chce robic tej holocie konkurencji w niebie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:56 Juz predzej jak Baruch Goldstein, ale moja bronia jest poczucie humoru:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:57 u Allaha to chyba blondynki one mają wzięcie u Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:58 Chcesz zobaczyc dziewice Allaha? Take a look: static.flickr.com/61/194324212_745c6017f8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:59 ariadna-enta napisała: > one mają wzięcie u Arabów. Zauważ, że Absztyś na końcu swojego listu użył hebrajskich fontów. Przytoczył imię pewnego rabina, który z pełnym przekonaniem twierdził, że trzeba wymordować wszystkich Arabów... Na tym miał polegać ten jego "wyrafinowany" dowcip. Teraz możesz śmiać się razem z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 15:19 blazare mam w nosie jakiś rabinów tylko stwierdziłam,że Arabowie lubią blondynki i to wszystko. Nie dorabiaj mi gęby. Mam gdzieś te wasze niekończące się wojenki. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:06 absztyfikant napisał: > :)))))) Twarda sztuka. Nic nie złamie sympatii, jaką was darzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:09 www.youtube.com/watch?v=LmeE3PrB2x0Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:14 absztyfikant napisał: > www.youtube.com/watch?v=LmeE3PrB2x0Hehehe. Pamiętasz tę słynną gwiazdę dico polo, której wydawało się, że jest reinkarnacją Kleopatry, a którą Skiba oskarżył o transseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:15 www.youtube.com/watch?v=mlgqoNGGEbE Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:15 absztyfikant napisał: > www.youtube.com/watch?v=mlgqoNGGEbE Otóż to :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:17 To jest kilerne: www.youtube.com/watch?v=EDrOriKrV3g Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:22 absztyfikant napisał: > To jest kilerne: Szukałem hiciora w którym śpiewano 'bo wszyscy Polacy to jedna rodzina', ale w YouTube wyskakuje mi tylko jakiś kupowaty cover. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 17:26 dilx.wrzuta.pl/audio/myXwDqiRQB/bayer_full_wszyscy_polacy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:36 palermo.wrzuta.pl/audio/oc7lPiXM8n/top_one_-_ole_olek_remix Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:41 absztyfikant napisał: > palermo.wrzuta.pl/audio/oc7lPiXM8n/top_one_-_ole_olek_remix Pan Aleksander musiał się zniżyć do "narodowego poziomu", żeby wygrać ten wyścig, hehehe... Pragmatyzm przez niego przemawiał, Absztyś, a nie umiłowanie do muzyki niskich lotów. :P ps. Postaraj się nie odpowiadać temu idiocie 'pissmaker' vel 'kakauko', bo już zaczyna począkować. Teraz wpadł na forum jako "behamot3"... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:42 kotek1986.wrzuta.pl/audio/8SaSXjdpup/krzaklewski_-_piosenka_z_kampanii Posluchaj tego, znam to na pamiec. Do dzisiaj sie nabijam z tej zalosnej kampanii robionej przez Walendziaka. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:49 absztyfikant napisał: > Posluchaj tego, znam to na pamiec. Do dzisiaj sie nabijam z tej zalosnej > kampanii robionej przez Walendziaka. Nie słyszałem tego wcześniej. No odlot po prostu... Krzak, krzak, prosty szlak, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:50 www.crwflags.com/fotw/images/i/il%7Dale.gif Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:54 A to widziales? samoobrona.org.pl/pages/10.Multimedia/00.IchTroje/film.mpg To jest naprawde wstrzasajacy material, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:57 absztyfikant napisał: > To jest naprawde wstrzasajacy material, hehehe. Właśnie ściągam. Jest tego ponad 60 mega... Jakaś agitka partyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 17:58 Tak. Naprawde warto:))) Zwiniesz sie ze smiechu:P Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 18:35 absztyfikant napisał: > Tak. Naprawde warto:))) Zwiniesz sie ze smiechu:P Pierwsza klasa, fakt. Mickiewiczowskie klimaty... Nawet Jankiela nie zabrakło, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 18:38 ツ Fajny emotikon, nie?ツ Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 18:39 absztyfikant napisał: > Fajny emotikon, nie?ツ Jak to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: habibi to jest genialne! 24.03.07, 18:42 absztyfikant napisał: > Domysl sieツ Nie będę się wysilał i pociągnę cię kombinacją 'ctrl+v' ツ Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: PeaceMaker :-) 24.03.07, 21:55 to chyba dobrze, ze laduja na oslej, co dla nie ktorych to nobilitacja i szczescie w zyciu prywatnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 14:57 absztyfikant napisał: > כהנא צדק Jak to dobrze, że goje w przeważającej większości nie znają hebrajskiego i nie mogą przeczytać o jaką rasistowską świnię wielbisz, Absztyś :P Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 15:04 habibi.... adasiu..... po pierwsze kahana nie byl taki radykalny na poczatku i dlugo potem tez nie. dopiero jak przyjechal do israela i spotkal sie z rzeczywistosci, to i zradykalnial.... i mimo to, jak widze dzisiejsza sytuacje, to on mial racje, mial racje..... nu, ale to nie twoj interes.... ty sie lepiej zajmij wlasnymi problemami, bo masz ich, jak tobie i nam wiadomo, cala kupe.... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: PeaceMaker :-) 22.03.07, 15:06 dana33 napisała: > habibi.... adasiu..... po pierwsze kahana nie byl taki radykalny na poczatku i Wal się na ryj, idiotko. Wychodzę na spacer. A z tym Adasiem, to jak kulą w płot. Zresztą już niedługo się o tym przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: PeaceMaker :-) 23.03.07, 15:13 oh oh oh, jakie to shaprutowskie..... adasiu.... nie ma szans ze bede sie walic, ani na ryj ani na nic innego... idz na spacer, idz..... to ci pomoze wytrzezwiec..... rozumu ci wprawdzie nie doda, ale przynajmniej troche mniej alkoholu w krwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 22.03.07, 15:08 ... zżydziała do granic absurdy polaniya. Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:07 Mata Hari habibi:P Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:11 absztyfikant napisał: > Mata Hari habibi:P Każdy może popełnić literówkę w chwili emocjonalnego wzburzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:15 a co ci przeszkadza w moim zzydzeniu, adasiu? aaaaa, farszteje...... ja mam 100% zydowskiej krwi a ty tylko 16%...... nu, nawet wg ustaw norymberskich zydem nie jestes..... no i tez nie pelnym polakiem, tylko takim letko wybrakowanym... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:19 Nie mow na niego Adasiu [hebr. adam - czlowiek], bo to takie protekcjonalne mowic o kims 'czlowieczku'. A nasz habibi to jest mentsch, a nawet choshever mentsh:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:23 ale to mialo byc pieszczotliwie... :)))))) git, bede mowic habibi, bo na mentsch to on ma za malo krwi zydowskiej... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:31 dana33 napisała: > 100% zydowskiej krwi a ty tylko 16%.... Ja nie mam w sobie ani kropki żydowskiej krwi. Jestem błękitnokrwistym aryjczykiem, hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:34 Denaturatu sie opiles czy co?:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Ty jesteś polską mętą, a nie Żydówką... 23.03.07, 15:37 absztyfikant napisał: > Denaturatu sie opiles czy co?:))))))))))))))) Nie wiem co teraz powinienem odpowiedzieć :).. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarza. :P Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Na zdrowie! 23.03.07, 15:45 student.wszia.edu.pl/~mm1/zdjecia/kompdenaturat.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Na zdrowie! 24.03.07, 17:14 Absztus ty smierdzacy nienawiscia do kraju, w ktorym mieszkasz ty zydokomunistyczny pseudopolaczku. Ubrales sie w lewicowe poglady i myskisz ze nie poczujemy czosnku ? Jedz lepiej na Madagaskar, tam twoje miejsce, razem z twoja gruba stara i przywiedla szefowa - debilka danusia, ktora mimo ze wychowala sie w Polsce, pluje na nia, taak bez powodu, nawet nie jest zydowka, co by w jakis sposob ja usprawiedliwialo. I ty i ona nalezycie do pokroju takich ludzi, ktorzy w ekstremalnych warunkach tworzyli dobrowolnie sonderrkomando, byli blokowymi w Auszwicu, kapowali i zdradzali wlasne rodziny, skazzujac ich na smierc - i to wszystko za pare dolarow. Danusia jest tak poprawna politycznie i lojalna dla kraju w ktorym mieszka, ze usprawiedliwia nawet mordy na niewinnych dzieciach . Ejze bardak !!! Bydlo jestescie !!! -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Na zdrowie! 24.03.07, 17:26 Uwazaj polski gnoju bo kiedys przyjade do tego twojego szczecina z moimi bracmi i z atomowka i rozpieprze ciebie razem ze szczecinem dabiem i z tym lazurowo zielonym baajorem, z ktorego jestescie tacy dumni. -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Na zdrowie! 24.03.07, 17:37 zewel -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Na zdrowie! 24.03.07, 17:45 Lo , ima szelcha zona. -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś