Dodaj do ulubionych

Pierwszy krok w stronę Iraqu

IP: *.dyn.optonline.net 27.11.01, 02:07

dailynews.yahoo.com/h/nm/20011126/ts/attack_bush_iraq_dc_4.html

Obserwuj wątek
    • _angel_ Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu 27.11.01, 03:36
      Gość portalu: Kingfish napisał(a):

>
      >
      > <a href="dailynews.yahoo.com/h/nm/20011126/ts/attack_bush_iraq_dc_4.html
      > ">dailynews.yahoo.com/h/nm/20011126/ts/attack_bush_iraq_dc_4.html</a>
      >
      >

GOD BLESS OUR President Bush !!!
    • Gość: Egon Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 03:43
      Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatluka i leb
      jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!!
      • Gość: MR.CONTI Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.gtconnect.net 27.11.01, 03:58
        Gość portalu: Egon napisał(a):

> Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatluka i leb
        > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!!

TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLETWY PRZYBIJAM
        DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYCZAJ-
        PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-)

• Gość: Egon Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 04:08
          Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
          >
          > > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatluka i
          > leb
          > > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!!
          >
          > TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLETWY PRZYBIJ
          > AM
          > DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYCZAJ-
          > PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-)
          >

HE HE HE Mr.Conti !!! MASZ RACJE !!! JA BYM LUBIAL WIDZIEC TE MORDY NIEOGOLONE NA
          SLUPACH WISZACE,A ORKIESTRA NASZYCH NYPD I NYFD,MARSZA ZALOBNEGO<POZEGNALNEGO,NA
          SKRZYPKACH IM ZAGRA!!! A JA BEDE SPIEWAC NA CALY GLOS,NA ZLOSC TYM KNUROM : GOD
          BLESS AMERIKA!!!!!
          • _angel_ Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu 27.11.01, 04:15
            Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Egon napisał(a):
            > >
            > > > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatl
            > uka i
            > > leb
            > > > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!!
            > >
            > > TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLETWY PR
            > ZYBIJ
            > > AM
            > > DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYCZAJ-
            > > PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-)
            > >
            >
            > HE HE HE Mr.Conti !!! MASZ RACJE !!! JA BYM LUBIAL WIDZIEC TE MORDY NIEOGOLONE
            > NA
            > SLUPACH WISZACE,A ORKIESTRA NASZYCH NYPD I NYFD,MARSZA ZALOBNEGO<POZEGNALNEG
            > O,NA
            > SKRZYPKACH IM ZAGRA!!! A JA BEDE SPIEWAC NA CALY GLOS,NA ZLOSC TYM KNUROM : GOD
            >
            > BLESS AMERIKA!!!!!

za jaja najlepiej powiesic..obciac kutasy...nie beda mieli czym walic w raju
            hmm..tylko co z pedalami zrobic zeby im dziure w dupie zatkac?
            • Gość: Egon Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 04:28
              _angel_ napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
              > > >
              > > > > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi
              > zatl
              > > uka i
              > > > leb
              > > > > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!!
              > > >
              > > > TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLET
              > WY PR
              > > ZYBIJ
              > > > AM
              > > > DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYC
              > ZAJ-
              > > > PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-)
              > > >
              > >
              > > HE HE HE Mr.Conti !!! MASZ RACJE !!! JA BYM LUBIAL WIDZIEC TE MORDY NIEOGO
              > LONE
              > > NA
              > > SLUPACH WISZACE,A ORKIESTRA NASZYCH NYPD I NYFD,MARSZA ZALOBNEGO<POZEGN
              > ALNEG
              > > O,NA
              > > SKRZYPKACH IM ZAGRA!!! A JA BEDE SPIEWAC NA CALY GLOS,NA ZLOSC TYM KNUROM
              > : GOD
              > >
              > > BLESS AMERIKA!!!!!
              >
              > za jaja najlepiej powiesic..obciac kutasy...nie beda mieli czym walic w raju
              > hmm..tylko co z pedalami zrobic zeby im dziure w dupie zatkac?

wode z gipsem przez lejek im w dupy od lat niemyte,na sile wlac nalezy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka