Gość: Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 27.11.01, 02:07 dailynews.yahoo.com/h/nm/20011126/ts/attack_bush_iraq_dc_4.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_angel_ Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu 27.11.01, 03:36 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > <a href="dailynews.yahoo.com/h/nm/20011126/ts/attack_bush_iraq_dc_4.html > ">dailynews.yahoo.com/h/nm/20011126/ts/attack_bush_iraq_dc_4.html</a> > > GOD BLESS OUR President Bush !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 03:43 Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatluka i leb jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.gtconnect.net 27.11.01, 03:58 Gość portalu: Egon napisał(a): > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatluka i leb > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!! TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLETWY PRZYBIJAM DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYCZAJ- PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 04:08 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatluka i > leb > > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!! > > TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLETWY PRZYBIJ > AM > DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYCZAJ- > PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-) > HE HE HE Mr.Conti !!! MASZ RACJE !!! JA BYM LUBIAL WIDZIEC TE MORDY NIEOGOLONE NA SLUPACH WISZACE,A ORKIESTRA NASZYCH NYPD I NYFD,MARSZA ZALOBNEGO<POZEGNALNEGO,NA SKRZYPKACH IM ZAGRA!!! A JA BEDE SPIEWAC NA CALY GLOS,NA ZLOSC TYM KNUROM : GOD BLESS AMERIKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu 27.11.01, 04:15 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi zatl > uka i > > leb > > > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!! > > > > TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLETWY PR > ZYBIJ > > AM > > DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYCZAJ- > > PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-) > > > > HE HE HE Mr.Conti !!! MASZ RACJE !!! JA BYM LUBIAL WIDZIEC TE MORDY NIEOGOLONE > NA > SLUPACH WISZACE,A ORKIESTRA NASZYCH NYPD I NYFD,MARSZA ZALOBNEGO<POZEGNALNEG > O,NA > SKRZYPKACH IM ZAGRA!!! A JA BEDE SPIEWAC NA CALY GLOS,NA ZLOSC TYM KNUROM : GOD > > BLESS AMERIKA!!!!! za jaja najlepiej powiesic..obciac kutasy...nie beda mieli czym walic w raju hmm..tylko co z pedalami zrobic zeby im dziure w dupie zatkac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Pierwszy krok w stronę Iraqu IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 04:28 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Nie moge sie juz doczekac,kiedy ostatnia swinie arabska,Rangersi > zatl > > uka i > > > leb > > > > jej na slupie,na terenie mojego ukochanego WTC zawiesza!!! > > > > > > TAKI JEST TU WUSA ZWYCZAJ. JAK JA NA REKINY JADEM TO PO POWROCIE PLET > WY PR > > ZYBIJ > > > AM > > > DO MOLA. TAK TEZ MOZEMY Z TYMI CHUJAMI ROBIC. JEST TO TEZ POLSKI ZWYC > ZAJ- > > > PAMIENTASZ FILM KRZYZACY JAK TAM NA PAL ZDRAJCOW KONIAMI WCIONGALI:-) > > > > > > > HE HE HE Mr.Conti !!! MASZ RACJE !!! JA BYM LUBIAL WIDZIEC TE MORDY NIEOGO > LONE > > NA > > SLUPACH WISZACE,A ORKIESTRA NASZYCH NYPD I NYFD,MARSZA ZALOBNEGO<POZEGN > ALNEG > > O,NA > > SKRZYPKACH IM ZAGRA!!! A JA BEDE SPIEWAC NA CALY GLOS,NA ZLOSC TYM KNUROM > : GOD > > > > BLESS AMERIKA!!!!! > > za jaja najlepiej powiesic..obciac kutasy...nie beda mieli czym walic w raju > hmm..tylko co z pedalami zrobic zeby im dziure w dupie zatkac? wode z gipsem przez lejek im w dupy od lat niemyte,na sile wlac nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś