Gość: jarek IP: *.fastres.net 14.05.03, 12:25 Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce Sokol, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to teraz jest jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sokol Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 14.05.03, 13:26 Gość portalu: jarek napisał(a): > Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce Soko > l, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to teraz jes > t jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc. Nie kolego.Ja bylem prawa raczka pana Bormana-zyda ktory mial pod nadzorem smierc setek polskich patriotow.Mam teraz 96 lat i chcialem sie dowiedziec kiedy israel zwyciezy.oraz czy zydzi beda jeszcze kiedy w Polsce masowo zabijac polskich patriotow?. Odpowiedz Link Zgłoś
puls mysle ze to dawny SB zwany tutaj Czikago z Chicag 14.05.03, 13:36 Szorujacy kibelki w Chicago na zielonej karcie i plujacy na gospodarzy. SBekow juz nie scigaja ale on zbiera dullarki ale boi sie wrocic. Gość portalu: jarek napisał(a): > Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce Soko > l, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to teraz jes > t jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Wielki agent z Staszi- Zelig toaletowy IP: *.fastres.net 14.05.03, 16:31 Musimy mu pomoc, moze tez dzialal na Czechach, tam mozna obejrzec liste donosicieli, tylko jak tam sie nazywal - moze "Cerpadlo"? W dalszym ciagu szuka swojego prawdziwego nazwiska, bez niego nie dostanie emerytury od Nord Koreanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 14.05.03, 16:39 Gość portalu: jarek napisał(a): > Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce Soko > l, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to teraz jes > t jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc. Widzisz-gdybys nie byl zydkiem(a nim jestes i to pewnie ty byles zdrajco narodu polskiego-jak zwykle zydzi to robili z malutkimi wyjatkami) to moze by ci ludzie uwierzyli. Dla przypomnienia:Staszi,UB,NKWD-to zydowskie organizacje-jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.fastres.net 14.05.03, 22:51 Popatrz ,popatrz, juz sie wypieracie Feliksa!!!Jak sie mowi, jezeli sie ma pioro to z kazdego mozna zrobic Zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.proxy.aol.com 15.05.03, 03:01 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce > > Soko > > l, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to tera > z > jes > > t jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc. > > Widzisz-gdybys nie byl zydkiem(a nim jestes i to pewnie ty byles zdrajco narodu > > polskiego-jak zwykle zydzi to robili z malutkimi wyjatkami) to moze by ci > ludzie uwierzyli. > Dla przypomnienia:Staszi,UB,NKWD-to zydowskie organizacje-jakies pytania? Te puls !!! Powiedz lepiej nam wszystkim w jakim rowie i przy ktorej drodze,suka cie na swiat wydala ? Kiedys pisales,"ze na studia chodziles ",debilu ty popierdolony do potegi szesciocyfrowej,uuuhhh debilu ,jak ja cie nienawidze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z 14.05.03, 21:35 Chicago zwany powszechnie Czikago i slynny z glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z IP: *.fastres.net 14.05.03, 22:52 Moze raczej Qui cago- czyli tytaj sram a sokol wyczysci. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z 15.05.03, 01:38 srasz w gacie ??? zydy maja jakies dziwne zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z 15.05.03, 02:18 On ma tylko jedna charakterystyke ptaka sokola - identyczna masa mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Sokol-dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy zChicag 15.05.03, 06:21 Gość portalu: jarek napisał(a): > Moze raczej Qui cago- czyli tytaj sram a sokol wyczysci. He he : " ty i ja sram a sokole oko czysci " to mi sie podoba !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Sokol-dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy zC 15.05.03, 06:53 puls napisał: > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Moze raczej Qui cago- czyli tytaj sram a sokol wyczysci. > > He he : " ty i ja sram a sokole oko czysci " to mi sie > podoba !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś