Dodaj do ulubionych

Sokol- dawny agent Staszi

IP: *.fastres.net 14.05.03, 12:25
Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce Sokol, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to teraz jest jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sokol Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 14.05.03, 13:26
      Gość portalu: jarek napisał(a):

> Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce
      Soko
      > l, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to teraz
      jes
      > t jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc.

Nie kolego.Ja bylem prawa raczka pana Bormana-zyda ktory mial pod nadzorem
      smierc setek polskich patriotow.Mam teraz 96 lat i chcialem sie dowiedziec
      kiedy israel zwyciezy.oraz czy zydzi beda jeszcze kiedy w Polsce masowo zabijac
      polskich patriotow?.
    • puls mysle ze to dawny SB zwany tutaj Czikago z Chicag 14.05.03, 13:36
      Szorujacy kibelki w Chicago na zielonej karcie i plujacy na gospodarzy.
      SBekow juz nie scigaja ale on zbiera dullarki ale boi sie wrocic.

Soko
      jes
      • Gość: jarek Wielki agent z Staszi- Zelig toaletowy IP: *.fastres.net 14.05.03, 16:31
        Musimy mu pomoc, moze tez dzialal na Czechach, tam mozna obejrzec liste donosicieli, tylko jak tam sie nazywal - moze "Cerpadlo"? W dalszym ciagu szuka swojego prawdziwego nazwiska, bez niego nie dostanie emerytury od Nord Koreanow.
    • Gość: Sokol Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 14.05.03, 16:39

Soko
      jes

Widzisz-gdybys nie byl zydkiem(a nim jestes i to pewnie ty byles zdrajco narodu
      polskiego-jak zwykle zydzi to robili z malutkimi wyjatkami) to moze by ci
      ludzie uwierzyli.
      Dla przypomnienia:Staszi,UB,NKWD-to zydowskie organizacje-jakies pytania?
      • Gość: jarek Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.fastres.net 14.05.03, 22:51
        Popatrz ,popatrz, juz sie wypieracie Feliksa!!!Jak sie mowi, jezeli sie ma pioro to z kazdego mozna zrobic Zyda.
      • Gość: jojo Re: Sokol- dawny agent Staszi IP: *.proxy.aol.com 15.05.03, 03:01
        Gość portalu: Sokol napisał(a):

> Gość portalu: jarek napisał(a):
        >
        > > Czyzby slawna sluzba dobrobytowa NRD, nie nazywala swoich agentow w Polsce
        >
        > Soko
        > > l, jesli chodzilo o chlopow, a Jaskolka, jesli chodzilo o kobiety, to tera
        > z
        > jes
        > > t jasno dlaczego Sokol byl w Solidarnosc.
        >
        > Widzisz-gdybys nie byl zydkiem(a nim jestes i to pewnie ty byles zdrajco
        narodu
        >
        > polskiego-jak zwykle zydzi to robili z malutkimi wyjatkami) to moze by ci
        > ludzie uwierzyli.
        > Dla przypomnienia:Staszi,UB,NKWD-to zydowskie organizacje-jakies pytania?
        Te puls !!! Powiedz lepiej nam wszystkim w jakim rowie i przy ktorej
        drodze,suka cie na swiat wydala ? Kiedys pisales,"ze na studia
        chodziles ",debilu ty popierdolony do potegi szesciocyfrowej,uuuhhh debilu ,jak
        ja cie nienawidze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • puls Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z 14.05.03, 21:35
      Chicago zwany powszechnie Czikago i slynny z glupoty.
      • Gość: jarek Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z IP: *.fastres.net 14.05.03, 22:52
        Moze raczej Qui cago- czyli tytaj sram a sokol wyczysci.
        • wesoly3 Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z 15.05.03, 01:38
          srasz w gacie ???
          zydy maja jakies dziwne zabawy
          • net4 Re: Sokol- dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy z 15.05.03, 02:18
            On ma tylko jedna charakterystyke ptaka sokola - identyczna masa mozgu.
        • puls Sokol-dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy zChicag 15.05.03, 06:21

> Moze raczej Qui cago- czyli tytaj sram a sokol wyczysci.

He he : " ty i ja sram a sokole oko czysci " to mi sie
          podoba !!!!!!!!!!
          • puls Re: Sokol-dawny agent SB dzisiaj sokol kiblowy zC 15.05.03, 06:53
            puls napisał:

> Gość portalu: jarek napisał(a):
            >
            > > Moze raczej Qui cago- czyli tytaj sram a sokol wyczysci.
            >
            > He he : " ty i ja sram a sokole oko czysci " to mi sie
            > podoba !!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka