Dodaj do ulubionych

troche smiechu dla rozluznienia napiecia... :)))))

10.04.07, 11:52
znalazlam genialna strone….. za jej pomoca mozna tlumaczyc zwykly polski na
tzw. polski sarmacki.....
jako ze zostalam dzisiaj zaatakowana z kazdej granicy mojego mocarstwa,
rowniez z tej wschodniej, ktorej nie ma, postanowilam i wam dac mozliwosc do
posmiania sie i "przetlumaczylam" jeden z wpisow cepowatego na wlasnie
sarmacki... nie wiem dlaczego uwazam, ze swietnie pasuje do jego
zlosci... :)))))
orginal jest tutaj:

Nie. Absolutnie się nie zgadzam z tą oceną. Osobiste animozje nie mają tu nic
do rzeczy.

Jest natomiast pytanie. Czy osoby piszące w czasie pracy z miejsca pracy,
które ma charakter rządowej przybudówki i ma mm.in. cele
propagandowe, powinny miec mozliwość uczestnictwa w Forach GW?

Założenia Forum Świat ulegają deformacji. Zamiast swobodnej dyskusji z
poglądami konkretnych ludzi, mamy od kilku lat konfrontację
z linią propagandową instytucji. Nie dziwi mnie osobiście, że ta konfrontacja
przybiera drastyczne formy. W mojej ocenie
generowane w ten sposób reakcje są następnie wykorzystywane do kształtowania
negatywnego obrazu Polski za granicą.

I tu jest problem. Którego nie można - moim zdaniem - zamknąć w formule, że
kwestia dotyczy osobistych uprzedzeń.
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 11:55
      ;))))))))))))))))))))))))))))))ku...
      • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 11:57
        :D Jaja jak berety!!
        • dana33 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:08
          ale zeby nie byc jednostronna, to tu jest oryginalny moj wpis, ktory strasznie
          zdenerwowal cepowatego:

.... aty dalej popieraj metody
          terrorystyczne rzadu iranskiego.... tak trzymac, cepowaty....... konsekwentnie
          i uparcie.... popierac terror, negowac istnienie holocaustu i nie uznawac prawa
          israela do istnienia..... obrazek zaprawde c u d o w n y....... homo ledwo
          sapiens.....
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60488652&v=2&s=0
          no i tlumaczenie tego kawalka na sarmacki.... :))))

.... aty dalej popieraj metody
          terrorystyczne rzadu iranskiego.... tak trzymac, cepowaty....... konsekwentnie
          i uparcie.... popierac terror, negowac istnienie holocaustu i ku.. nie uznawac
          prawa
          israela do istnienia..... obrazek zaprawde ku.. c ku.. u ku.. ku.. d ku..
          ku.. o w n ku.. ku.. y...... ku... homo ledwo
          sapiens.....

ubaw nie z tej ziemi.... placze doslownie ze smiechu.... i to w godzinach
          pracy ..... :))))))
          • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:14
            Smiech to zdrowie... Zmniejsza szanse na zawal i inne problemy sercowe... :D
            • dana33 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:20
              hihihi..... dlatego jestem wlasnie nie do zdarcia.... nawet na tym forum... :)))
              cepek robi syzyfowa prace chca mnie stad wyrzucic... :))))
              ale on bidak nie ma poczucia humoru, dlatego podupada na zdrowiu... :((((
              • dana33 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:21
                aaaa, teraz mam przerwe obiadowa.... to tak zeby cep wiedzial, ze w tej chwili
                nie pracuje i nie jestem oplacana za ta przerwe... :))))
                • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:30
                  Nie placa ci za ta przerwe???? Co za chucpa!!!!!
                • grzegorz1948 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 21:39
                  aaaa, teraz mam przerwe obiadowa
                  Przy prawie 500kg wadze jewszcze spokojnie mozesz zrec obiad? A co na to twoja
                  kasa chorych?Wykorkujesz nam i kto bedzie pisal te glupoty na tym forum?
                  • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 11.04.07, 07:49
                    Nie boj sie... dostanie nawet prywatna opieke, w przeciwienstwie do takiego
                    gnojka, jak ty, ktorego karetka nawet z eskorta policji by nie wziela... :))))
    • absztyfikant Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:23
      Od razu lepiej sie czyta:)))))
      • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 12:30
        No nie?? ;)))) Ale wpadnij pozniej do klubu. Bedziesz mial dopiero ubaw... ;D:D
        • dana33 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 13:43
          ale fajnie tlumaczy sie nasza rachelcia.... :)))))

ku.. Re: pomoc izraela?? hehe dobry ku.. zart poswiateczny
          i-love-2-ski 10.04.07, 00:20 + odpowiedz

sluchaj palancie,jesli nie pijasz denaturatu ku.. i dowidzisz co pisales to
          poczytaj sobie ku.. twoje wpisy na temat egoistycznej i samolubnej
          hameryki,czyli takiej ktora nikomu niczego nie daje:)))
          • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 14:01
            :) Piekne... Az sie milej czyta takie wypociny... :)))))
    • i-love-2-ski Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 16:19
      dana33 napisała:

> znalazlam genialna strone…..

ciotka juz widze,ze ty cos znalazlas poza dodatkowym tluszczem. jak mowie jestes
      tak na czasie jak wczorajsza zupa. tego typu zabawy byly juz nie raz podawane na
      forum a zaczely sie oczywiscie od hameryki i snoopiego,ktorego najwyzej twoje
      dziatki znac moga,wiec nie udawaj tu "natchnionej oryginalnej rubasznie sie
      smiejacej" bo jestes najwyzej wczorajszym kiczem da sis:)

elliottback.com/wp/archives/2004/09/27/fo-real-tha-shizzolator/
      • dana33 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 20:40
        hahahaha...... brakuje wam poczucia humoru.... brakuje... :))))
        ale nicha, najwazniejsze, ze ja sie smialam przez pol dnia conajmniej... :))))
        • i-love-2-ski Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 21:06
          dana33 napisała:

> hahahaha...... brakuje wam poczucia humoru.... brakuje... :))))
          > ale nicha, najwazniejsze, ze ja sie smialam przez pol dnia conajmniej... :))))

hahaha ja teSz sie usmialam do leS z twego zydowskiego poczucia humoru. jedyne
          co potrafisz to kopiowac jak ktos ci cus glupiego podesle i szczelac byki.
          gdzies ty do szkoly chodzila w lodzi?
        • maglara Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 21:41
          dana33 napisała:

> hahahaha...... brakuje wam poczucia humoru.... brakuje... :))))
          > ale nicha, najwazniejsze, ze ja sie smialam przez pol dnia conajmniej... :))))

co to za nicha ?? czy po zydlaczewemu ?
          • dana33 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 22:57
            ucz sie ucz.... nauka to potegi klucz..... tak mawia nasz forumowy gienius...

nu, maglarcia..... co ja moge zrobic, jak ty nie widzisz roznicy miedzy
            zydlaczeniem, jezykiem hebrajskim i jezykiem zydowskim? bozia ograniczyla, nie?
            • absztyfikant Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 22:58
              Maglarzynie nie dano, oj nie dano:)))))))))))))))))))))
              • grzegorz1948 Re: Wielbicielu Dany 10.04.07, 23:03
                Jak to Volksdoutsch-e mowia jak zwami sie zje sniadanie to lepiej na obiad nie
                czekac itd Oj Dana oj Dana
                • tut_ets1 Ales mi, wielbicielu Dany, zafundowal rozrywke!! 11.04.07, 07:53
                  :))))

• Re: Wielbicielu Dany
                  grzegorz1948 ku.. 10.04.07, 23:03 + odpowiedz ku.. ku..

Jak to Volksdoutsch-e ku.. ku.. mowia ku.. ku.. jak zwami ku.. sie zje
                  sniadanie to ku.. lepiej ku.. na obiad ku.. nie
                  czekac itd Oj Dana oj Dana
                  • dana33 Re: Ales mi, wielbicielu Dany, zafundowal rozrywk 11.04.07, 10:23
                    a mnie podwojna.... bo nie tylko tekst sarmacki swietnie wyszedl, ale do tego
                    grzesio der germanski znow pokazal "znajomosc" niemieckiego piszac Volksdoutsch
                    a nie jak powinno byc Volksdeutsch.... :)))
                    grzesio der germanski to pewnie pracuje w straßenreinigungsdienst, bo gdzie
                    mozna jeszcze pracowac, jak sie nie zna podstaw jezyka.... i to po tylu latach
                    w niemczech.....
            • maglara Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 10.04.07, 23:19
              dana33 napisała:

> ucz sie ucz.... nauka to potegi klucz..... tak mawia nasz forumowy gienius...
              >
              > nu, maglarcia..... co ja moge zrobic, jak ty nie widzisz roznicy miedzy
              > zydlaczeniem, jezykiem hebrajskim i jezykiem zydowskim? bozia ograniczyla,
              nie?

nu, zydowko, ani to po polskiemu ani po zydlaczowemu, nie pomoga ci nawet
              zwolennicy grubych bab :(
              • tut_ets1 Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... : 11.04.07, 07:55
                Co za pomor miedzy wami,
                rodowitymi antyzydami??
      • tut_ets1 Nie, no... Ten teks tmie rozwalil... 11.04.07, 07:52
        :))))))))))))))

• Re: troche smiechu dla rozluznienia napiecia... :
        ku..i-love-2-ski 10.04.07, 16:19 + odpowiedz

dana33 napisała: ku..

> znalazlam genialna strone…..

ciotka juz widze,ze ty cos znalazlas poza dodatkowym tluszczem ku... jak mowie
        jestes
        tak na czasie ku.. ku.. jak ku.. ku.. wczorajsza zupa ku... tego typu
        zabawy byly ku.. juz ku.. nie raz podawane na
        forum a zaczely sie oczywiscie od hameryki i snoopiego,ktorego najwyzej twoje
        dziatki znac moga,wiec nie udawaj tu "natchnionej ku.. oryginalnej rubasznie sie
        smiejacej" bo jestes najwyzej wczorajszym kiczem da sis:)
        • dana33 Re: Nie, no... Ten teks tmie rozwalil... 11.04.07, 10:25
          rachelcia powinna byc, ku.., standapistka, a nie rozbijac sie, ku.., na
          rowerku, ku......
          • tut_ets1 Re: Nie, no... Ten teks tmie rozwalil... 11.04.07, 11:18
            teraz robi to na nartach... :D
            • dana33 Re: Nie, no... Ten teks tmie rozwalil... 11.04.07, 11:32
              prawda.... zapomnialam ku.., ze to jeszcze nie lato... :))))
              • tut_ets1 Re: Nie, no... Ten teks tmie rozwalil... 11.04.07, 11:39
                Hahaha... :))))
    • tut_ets1 Perelki.... 11.04.07, 12:54
      W sarmackim nawet slowa Blazare da sie przeczytac... :))

• Re: kropka
      blazare1 10.04.07, 20:40 + odpowiedz

absztyfikant ku.. napisał:

> Bo ona wie od dawna to, czego my sie dowiedzielismy calkiem niedawno:P

A czegóż ty się znowu o mnie ku.. dowiedział, Absztyś?

• Blazare co masz do mojego wpisu ?
      blazar 10.04.07, 23:45 ku..+ odpowiedz

Ani o kropke ku.. ;) nie lamie regulaminu.
      Amoze masz zastrzezenia do mojego nicku ? ku.. Kiedys ci tlumaczylem ze moj nic
      pochodzi od blazar ku.. - czyli
      kwazara ku.. inaczej.
      Ps.Odczep sie wreszcie ode mnie prosze.
      • tut_ets1 A ta nienawisc i slepota powala... 11.04.07, 12:57

• Re: no i baronowej z balkonikiem ku..
        maglara 11.04.07, 00:40 + odpowiedz

aaki napisała:

> toz to danusincyny balkonik na którym tworzy strategiczne plany wraz z
        przyjaci
        > ółmi

Toz to ku.. horror, nie dziwie sie Danie ze ma taka ku.. nienawisc ku.. do
        ku.. calego swiata, nie
        tylko azjatyckiego ale i europejskiego :O
        • tut_ets1 Ohoho... 11.04.07, 13:00
          A za te teksty ponizszy watek na osla pojsc powinien w TRY miga... :)

• Re: troche usmiechu dla rozluznienia ku.. napiecia bis
          maglara ku.. 11.04.07, 00:24 + odpowiedz

wiesz, Dana Ci go w zyciu nie odda gdziez ku.. by ku.. znalazla ku..
          nastepnego ku.. na jej
          wdzieki ?
          Pytam sie i smieje kiedy ku.. to osla trafi ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60538970&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka