marianusa 14.04.07, 19:18 Co mam opowiadac swoim synom i wnukom O .....POLSCE...ktos podpowie...????? ja Israeli z Polski... ====================== POWIEDZ IM JAK TO ZYDZI MORDOWALI POLSKA LUDNOSC ZA CZASOW STALINA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danus01 Co mam opowiadac swoim synom i wnukom. PRAWD 14.04.07, 19:41 marianusa napisał: > ====================== > > POWIEDZ IM JAK TO ZYDZI MORDOWALI POLSKA > LUDNOSC ZA CZASOW STALINA. ojcu i dziadowi uwierza a ile w tym prawdy to nie ma znaczenia najwazniejsza jest wiara w to co mowi ojciec a syn przekazuje dalej swojemu synowi gorzej bedzie z udokumentowaniem prawdy,kiedy ktoregos razu wnuk zapyta dziada: i co sie potem z tymi zydami stalo,jak juz nas wszystkich wymordowali? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Na początek mów o rodzinnej tradycji, maniek. 14.04.07, 19:44 ojciec pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe syn pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kry%C5%BCe a jak chcesz więcej innych przykładów - służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Co mam opowiadac swoim synom i wnukom. PRAWD 15.04.07, 16:12 powiedz im aby nigdy nie uwerzyli w falszywych prorokow przepisujacych historie tak aby im pasowala do skryptu. fakty sa faktami a interpretacje sluza tylko propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Tak !! Powiedz o mordach 15.04.07, 16:29 w Katyniu, Jasielsku, Kozielsku, Ostaszkowie, o tym jak zamordowano ponad 28000 Polakow strzalem w glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Re: Tak !! Powiedz o mordach 15.04.07, 16:38 ale to raczej nie Zydzi robili, prawda? natomiast prawda, inna prawda jest taka, ze Polacy Ukrywali u siebie kilkanascie tysiecy Zydow... A jeszcze inni Polacy wydali 30 tysiecy Zydow Niemcom... To wszystko sa prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Tak !! Powiedz o mordach 15.04.07, 16:42 Z kad masz te dane chloopie durny ? 30 tysiecy zydow iemcom ? Teraz juz wiem zes antypolak, szuja, polonofob i dywersant. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Re: Tak !! Powiedz o mordach 15.04.07, 17:28 ja natomiast wiem, islamski pajacu, ze jestes zwyklym nieukiem. Z 3 milionow Zydow Polskich Polacy wydali tylko ca. 30 tys. czyli 1 %. Francuzi u siebie wydawali kazdego. Niemcy nie musieli sami sie meczyc :))) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. PS. Po co mieszasz, pajacu islamski, Katyn, do Zydow? To nie Zydzi mordowali Polakow w katyniu, tylko Rosjanie, malwersancie. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Tak !! Powiedz o mordach 15.04.07, 17:44 W Katyniu, Jasielsku, Kozielsku i Ostaszkowie zgineli Polacy zamordowani przez czerwonych zydow z NKWD nie wiedziales postsolidaruchu ? Polityczny bankrucie ? Doktorze z ubeckiego nadania ? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk nieuctwo blazara... 15.04.07, 17:47 Doktorat mam "zachodni", pajacu islamski :))) Polakow w Katyniu, itd... mordowali zas nie Zydzi, bo tych Stalin juz duzo wczesniej w latach 1937/38 od wladzy odsunal, lecz etniczni Rosjanie, nieuku. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Zachodni ? 15.04.07, 18:29 Zachodnie to ty zresz Marsy postsolidaruchu. Nie znasz nowych dokumentow ktore dostalismy od Ukrainy ? Sa tak sensacyjne i antyzydowskie ze wywolaly konsternacje w IPn-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Re: Zachodni ? 15.04.07, 18:36 Napisz jeszcze, z Stalin tez byl Zydem, a w latach 1937/38 czystki objely prawdziwych etnicznych Rosjan, by Zydzi mogli dostac sie w koncu do wladzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 [...] 15.04.07, 19:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk To Molotov nie byl Zydem? 15.04.07, 19:24 ze zdziwieniem dowiaduje sie to z twojego linka. A tylko zonatym z Zydowka...? Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Re: To Molotov nie byl Zydem? 15.04.07, 20:17 widac ze wedlug pewnych islamistow, tez malzenstwo z zydowka , malzanka zydem robi, ale on o tym nie wie....bo sie o swoj nalepek boi. Odpowiedz Link Zgłoś
hazarski.kozak.na.niebiesko Re: Stalin tez byl jewrejem 15.04.07, 20:37 jj-kk napisał: Napisz jeszcze, z Stalin tez byl Zydem. __________ Niet, on był jewrej w połowinie. debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=72&ThreadID=141349&s=1&page=1 In the Georgian language "shvili" means son of, or son, as in Johnson. "Djuga" means Jew. Therefore Djugashvili means Jewison. So Joe Stalin's real name, before he changed it, was Joe Jewison. It gets better, his name was Joseph David Djugashvili, a typical Jewish name. During his revolutionary days he changed his name to "Kochba", the leader of the Jews during one of the anti-Roman uprisings of the Jews. Russians don't change their names. Georgians don't change their names. Jews change their names. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 prawde ktora sobie sam wymyslasz. 15.04.07, 19:02 to naprawde twoja prawda jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 prawde twoja o tym jak w Jedwabnym 15.04.07, 19:03 Zydzi Polakow w stodolach zamykali i stodoly podpalali... Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Jedwabne 15.04.07, 19:17 to zydowskie falszerstwo www.geocities.com/jedwabne/index.htm Tu masz cala prawde o Jedwabnem. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Re: Jedwabne,m wlasnie i juz arab sie odezwal 15.04.07, 20:16 sam sie osmieszyles, tak jak to przy twoim kazdym wkladzie robisz, czy na UJ tez sie taz osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś