net4 24.05.03, 23:14 jest ich co najmniej dwoch, pisza na zmiane, a w miedzyczasie experymentuja wedlug podrecznika; vatican.rotten.com/animals/blackline.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. Ja wiem... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 23:33 net4 napisał: > jest ich co najmniej dwoch, pisza na zmiane, a w miedzyczasie experymentuja > wedlug podrecznika; > > vatican.rotten.com/animals/blackline.html >>..ze chcesz mnie uhonorowac, ale jak juz mnie o to i inni podejrzewaja, ja zydem nie jestem, wiec nie usiluj mnie pod to podciagac. Ani tez zadnym Chazarem!!! Raz mi przyslales swoje i fredzia 54 mile zdjecie w pedalskim objeciu, wiec badz konsekwentny, pomimo ze ci ta...szbasowka do mozdzku uderzyla, kundlu jeden wszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ja wiem... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 23:37 net4 napisał: > jest ich co najmniej dwoch, pisza na zmiane, a w miedzyczasie experymentuja > wedlug podrecznika; > > vatican.rotten.com/animals/blackline.html >>..ze chcesz mnie uhonorowac, ale jak juz mnie o to i inni podejrzewaja, ja zydem nie jestem, wiec nie usiluj mnie pod to podciagac. Ani tez zadnym Chazarem!!! Raz mi przyslales swoje i fredzia 54 mile zdjecie w pedalskim objeciu, wiec badz konsekwentny, pomimo ze ci ta...szbasowka do mozdzku uderzyla, kundlu jeden wszawy...Jak juz ten twoj wieprzowy partner, fredzio54 napomykal, sa dwa rodzaje ludzi: gnoje i goje. Ja naleze do tych drugich... Cest la vie.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Juz to sprobowales ze swoim arabkiem?... 24.05.03, 23:39 vatican.rotten.com/animals/camelhump.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. A co... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 23:46 net4 napisał: > vatican.rotten.com/animals/camelhump.html >> to teraz zabawiasz sie w...bal kostimowy z fredziem54 gdzies na szabasowej wycieczce w Negev? Przeciez to widac ze kundel posuwa wieprzowine, pomimo ...wielbladziej skory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
net4 AD (z prawej) i 24.05.03, 23:50 reszta dobranych arabow vatican.rotten.com/animals/donkeysome.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: AD (z prawej) i IP: *.mco.bellsouth.net 25.05.03, 00:02 net4 napisał: > reszta dobranych arabow > > vatican.rotten.com/animals/donkeysome.html >> To juz tradycyjne u wszawego ciebie. Nauczyc gowniarza, to sie szwenda i powtarza... No ale skad masz miec jakiegos natchnienia? Z 'raju' swojego, gdzie nie potrafiac zyc jak ludzie, samobojstwa popelniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.h ah, A.D., ti moj kochany Ali-ahmeD, ti niedobry. 25.05.03, 00:18 jak mi sie kochamy, mily moj Ali-D, to mi musimy sie potem schowac te 20 m pod ziemie. Bo mi sie nie milemy, drogi Ali-D. i smierdzimy, tak, ze Mosze Goldbaum nie da nam tego drugiego roweru, ktori nam on obiecal ja jus sie mije 1 x dziennie, i misle, wujku, tatusiu i kochanku moj ti, ze ty tes powinienes. W koncu ten Semtex do Tel Aviv do wujka IBrahim lepiej wiesc rowerem , a nie autobusem. Bo mi nasych GAZA-autobusow nie mosemy przecies wysadzac? Odpowiedz Link Zgłoś