wtracalski 16.06.03, 13:53 Zapraszam: public.fotki.com/vseznayka/israel_2001/ Z uklonem do A.D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alef_35 Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 13:59 wtracalski napisał: > Zapraszam: > public.fotki.com/vseznayka/israel_2001/ > Z uklonem do A.D. W przyszłym roku planuję wybrać się do Izraela. Czy są jakieś tańsze mozliwości transportu niż samolotami LOT-u/ElAl? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 14:27 alef_35 napisał: > wtracalski napisał: > > > Zapraszam: > > public.fotki.com/vseznayka/israel_2001/ > > Z uklonem do A.D. > > W przyszłym roku planuję wybrać się do Izraela. Czy są jakieś tańsze mozliwości > > transportu niż samolotami LOT-u/ElAl? > Pozdrawiam, > Bezposrednio, niestety nie. Tranzytem przez np. Frankfurt, Prage, Budapeszt, Bukareszt, Ateny - wyjdzie taniej. Jest rowniez mozliwosc lotu na Cypr i stamtad promem do Hajfy. Zapraszam. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
alef_35 Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 15:33 A znasz może cennik promów z Cypru do Hajfy, albo wiesz może, gdzie takowy można w necie znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wycieczka do Izraela IP: *.skane.se 16.06.03, 16:15 cyprus + israel+ ferries = www.ferries.gr/poseidon/ Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 16:51 alef_35 napisał: > A znasz może cennik promów z Cypru do Hajfy, albo wiesz może, gdzie takowy > można w necie znaleźć? Znalazlem, ale tylko po hebrajsku. Cena lini Haifa-Limasol - $65. Mysle, ze przez biuro podrozy moze byc taniej. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 16:56 alef_35 napisał: > A znasz może cennik promów z Cypru do Hajfy, albo wiesz może, gdzie takowy > można w necie znaleźć? Z Frankfurtu do Tel Aviv dolecisz za 310 €, to po co ci te kombinacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Wycieczka do Izraela i...pogrzeb! IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 16:37 wtracalski napisał: > Zapraszam: > public.fotki.com/vseznayka/israel_2001/ > Z uklonem do A.D. >>miftah.org Ku pamięci działaczki pokojowej Rachel Corrie. Zamordowanej z zimną krwią przez Armię Izraelską 16.03.2003 - Pokojowa Aktywistka Rachel Corrie była studentką Evergreen State College w Olimpii w stanie Waszyngton. Zmarła 16 marca 2003 w Strefie Gazy zmiażdżona podczas próby zatrzymania buldożera niszczącego Palestyński dom. Rachel Corrie stanęła pomiędzy domem a buldożerem. Miała na sobie jaskrawą kurtkę oraz megafon, z którego krzyczała do kierowcy buldożera. Została przysypana gruzem a następnie buldożer przejechał po jej ciele. Zmarła kilka godzin później w szpitalu w Rafah. Służby medyczne miały problemy z dotarciem do poszkodowanej ze względu na ciągłą blokadę terenów Palestyńskich również dla ambulansów czerwonego półksiężyca. Rząd USA nakazał wszcząć śledztwo w sprawie zabójstwa pokojowej działaczki Rachel Corrie. >> Zdjecia z 'wycieczki': >>viva.palestyna.pl/news/news.php?news=032003/190320032.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 AD IP: 213.8.97.* 16.06.03, 16:46 Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla ciebie. To jest watek dla tych co prawidlowo rozumieja, do czego sluzy forum. Jezeli nie wiesz, to ci wyjasnie. To jest dla tych co chca wymienic doswiadczrnia, poglady i podyskutowac kulturalnie, nawet jezeli roznia sie politycznie. Dla przypomnienia, do okresu intyfady, palestynczycy przezywali prawdziwy rozkwit w turystyce. Bogacili sie na kasynach gry, mieli piekne hotele i lotnisko. Sprzedawali produkty rolne i wyroby tekstylne i plynela do nich pomoc z roznych zakatkow swiata. Dzisiaj dzieki swoim fanatykom maja biede i zabijanie. My tez ucierpielismy i to bardzo, ale my sie z tego podniesiemy, a oni bez pomocy pozostana na dnie. I z laski swojej spadaj AD z tego watka. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: AD 16.06.03, 16:57 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla ciebie. > To jest watek dla tych co prawidlowo rozumieja, do czego sluzy forum. Jezeli > nie wiesz, to ci wyjasnie. To jest dla tych co chca wymienic doswiadczrnia, > poglady i podyskutowac kulturalnie, nawet jezeli roznia sie politycznie. > Dla przypomnienia, do okresu intyfady, palestynczycy przezywali prawdziwy > rozkwit w turystyce. Bogacili sie na kasynach gry, mieli piekne hotele i > lotnisko. Sprzedawali produkty rolne i wyroby tekstylne i plynela do nich > pomoc z roznych zakatkow swiata. Dzisiaj dzieki swoim fanatykom maja biede i > zabijanie. My tez ucierpielismy i to bardzo, ale my sie z tego podniesiemy, a > oni bez pomocy pozostana na dnie. > I z laski swojej spadaj AD z tego watka. Przeciez on nie spadnie. A i to dobrze - on mi daje natchnienie i motywacje. To jego swietlista strona. A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego dokonaly. Pzdr. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: AD 16.06.03, 17:08 wtracalski napisał: > A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego dokonaly. > Pzdr. > Wtr. Nie wystarczy urodzić się człowiekiem, trzeba jeszcze nim być (A N ) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: AD 16.06.03, 17:15 bigobserver napisała: > wtracalski napisał: > > > A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego dokonal > y. > > Pzdr. > > Wtr. > > > > Nie wystarczy urodzić się człowiekiem, trzeba jeszcze nim być > (A N ) > (Wtr.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Hmmm... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:19 wtracalski napisał: > bigobserver napisała: > > > wtracalski napisał: > > > > > A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego do > konal > > y. > > > Pzdr. > > > Wtr. > > > > > > > > Nie wystarczy urodzić się człowiekiem, trzeba jeszcze nim być > > (A N ) > > (Wtr.) >> Wyjdz poza swoj dom i wykrzyknij to w kierunku innych zydow. >> Juz robia zaklady jak dlugo pozyjesz. Minut, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he.... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:16 wtracalski napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla ciebie. > > To jest watek dla tych co prawidlowo rozumieja, do czego sluzy forum. Jeze > li > > nie wiesz, to ci wyjasnie. To jest dla tych co chca wymienic doswiadczrnia > , > > poglady i podyskutowac kulturalnie, nawet jezeli roznia sie politycznie. > > Dla przypomnienia, do okresu intyfady, palestynczycy przezywali prawdziwy > > rozkwit w turystyce. Bogacili sie na kasynach gry, mieli piekne hotele i > > lotnisko. Sprzedawali produkty rolne i wyroby tekstylne i plynela do nich > > pomoc z roznych zakatkow swiata. Dzisiaj dzieki swoim fanatykom maja biede > i > > zabijanie. My tez ucierpielismy i to bardzo, ale my sie z tego podniesiemy > , > a > > oni bez pomocy pozostana na dnie. > > I z laski swojej spadaj AD z tego watka. > > Przeciez on nie spadnie. A i to dobrze - on mi daje natchnienie i motywacje. > To jego swietlista strona. > A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego dokonaly. > Pzdr. > Wtr. >> Natchnienie, powiadasz? No nie obrazaj mnie ftracalski!!! Natchnienie to ty dostajesz po porannym podniesieniu sie z sedesu. No i spojrzeniu na to...zydowskie gowno! >>P.S. Ciesze sie ze jestem malpa. No bo nie potrzebuje sie wstydzic ze naleze do....'ludzi' waszego rodzaju. No i jako malpa, mam nadzieje ze ewolucja nie popchnie mnie w kierunku, ktory beznadziejnie konczy sie na zimnym mordowaniu dzieci, ich matek, braci i cokolwiek. co jest tak podobne do zydow, a nimi nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he.... 16.06.03, 17:22 Gość portalu: A.D. napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla ciebie. > > > To jest watek dla tych co prawidlowo rozumieja, do czego sluzy forum. > Jeze > > li > > > nie wiesz, to ci wyjasnie. To jest dla tych co chca wymienic doswiadc > zrnia > > , > > > poglady i podyskutowac kulturalnie, nawet jezeli roznia sie polityczn > ie. > > > Dla przypomnienia, do okresu intyfady, palestynczycy przezywali prawd > ziwy > > > rozkwit w turystyce. Bogacili sie na kasynach gry, mieli piekne hotel > e i > > > lotnisko. Sprzedawali produkty rolne i wyroby tekstylne i plynela do > nich > > > pomoc z roznych zakatkow swiata. Dzisiaj dzieki swoim fanatykom maja > biede > > i > > > zabijanie. My tez ucierpielismy i to bardzo, ale my sie z tego podnie > siemy > > , > > a > > > oni bez pomocy pozostana na dnie. > > > I z laski swojej spadaj AD z tego watka. > > > > Przeciez on nie spadnie. A i to dobrze - on mi daje natchnienie i motywac > je. > > To jego swietlista strona. > > A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego dokonal > y. > > Pzdr. > > Wtr. > > >> Natchnienie, powiadasz? No nie obrazaj mnie ftracalski!!! Natchnienie > to ty > dostajesz po porannym podniesieniu sie z sedesu. No i spojrzeniu na > to...zydowskie gowno! > > >>P.S. Ciesze sie ze jestem malpa. No bo nie potrzebuje sie wstydzic ze n > aleze > do....'ludzi' waszego rodzaju. No i jako malpa, mam nadzieje ze ewolucja nie > popchnie mnie w kierunku, ktory beznadziejnie konczy sie na zimnym mordowaniu > dzieci, ich matek, braci i cokolwiek. co jest tak podobne do zydow, a nimi nie > jest... Drogi A.D. Kto powiedzial, ze jestes malpa? Nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he.... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:26 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > > > Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla cie > bie. > > > > To jest watek dla tych co prawidlowo rozumieja, do czego sluzy f > orum. > > Jeze > > > li > > > > nie wiesz, to ci wyjasnie. To jest dla tych co chca wymienic dos > wiadc > > zrnia > > > , > > > > poglady i podyskutowac kulturalnie, nawet jezeli roznia sie poli > tyczn > > ie. > > > > Dla przypomnienia, do okresu intyfady, palestynczycy przezywali > prawd > > ziwy > > > > rozkwit w turystyce. Bogacili sie na kasynach gry, mieli piekne > hotel > > e i > > > > lotnisko. Sprzedawali produkty rolne i wyroby tekstylne i plynel > a do > > nich > > > > pomoc z roznych zakatkow swiata. Dzisiaj dzieki swoim fanatykom > maja > > biede > > > i > > > > zabijanie. My tez ucierpielismy i to bardzo, ale my sie z tego p > odnie > > siemy > > > , > > > a > > > > oni bez pomocy pozostana na dnie. > > > > I z laski swojej spadaj AD z tego watka. > > > > > > Przeciez on nie spadnie. A i to dobrze - on mi daje natchnienie i mo > tywac > > je. > > > To jego swietlista strona. > > > A poza tym, moze i on kiedys zostanie czlowiekiem - malpy juz tego do > konal > > y. > > > Pzdr. > > > Wtr. > > > > >> Natchnienie, powiadasz? No nie obrazaj mnie ftracalski!!! Natchni > enie > > to ty > > dostajesz po porannym podniesieniu sie z sedesu. No i spojrzeniu na > > to...zydowskie gowno! > > > > >>P.S. Ciesze sie ze jestem malpa. No bo nie potrzebuje sie wstydzic > ze n > > aleze > > do....'ludzi' waszego rodzaju. No i jako malpa, mam nadzieje ze ewolucja n > ie > > popchnie mnie w kierunku, ktory beznadziejnie konczy sie na zimnym > mordowaniu > > dzieci, ich matek, braci i cokolwiek. co jest tak podobne do zydow, a nimi > > nie > > jest... > > Drogi A.D. > Kto powiedzial, ze jestes malpa? Nie przesadzajmy. >> To pewnie ta druga...malpa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:10 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla ciebie. > To jest watek dla tych co prawidlowo rozumieja, do czego sluzy forum. Jezeli > nie wiesz, to ci wyjasnie. To jest dla tych co chca wymienic doswiadczrnia, > poglady i podyskutowac kulturalnie, nawet jezeli roznia sie politycznie. > Dla przypomnienia, do okresu intyfady, palestynczycy przezywali prawdziwy > rozkwit w turystyce. Bogacili sie na kasynach gry, mieli piekne hotele i > lotnisko. Sprzedawali produkty rolne i wyroby tekstylne i plynela do nich > pomoc z roznych zakatkow swiata. Dzisiaj dzieki swoim fanatykom maja biede i > zabijanie. My tez ucierpielismy i to bardzo, ale my sie z tego podniesiemy, a > oni bez pomocy pozostana na dnie. > I z laski swojej spadaj AD z tego watka. >> Rozumiem ze sie brzydzisz PRAWDA. Moze jednak tobie ta smierdzaca luska spadnie z tych zoltych slepiow przeczytawszy ponizsze, co jest...powyzszym. >>Zapraszam: public.fotki.com/vseznayka/israel_2001/ Z uklonem do A.D. P.S. Zgodnie z twoim postulatem, przytoczylem powyzszy reportaz aby po prostu wymienic...doswiadczenia. Pogladow moich nie zalczylem, aby nie zrazac przyszlych turystow. Czy tez potencjalnych...nieboszczykow, jezeli tak wolisz.Poza tym, ta Intifada byla dokladnie zaplanowana, wraz z jej skutkami przez owczesnego kandydata na ...obecnego premiera w nagrodzie za ludobojstwo, terror i inne podobne prerekwizyty konieczne kazdemu na premiera kandydatowi w Izraelu. Tak przynajmnie dotychczasowa tradycja tam przemawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: He,he... IP: 213.8.97.* 16.06.03, 17:17 Gość portalu: A.D. napisał(a): > P.S. Zgodnie z twoim postulatem, przytoczylem powyzszy reportaz aby po prostu > wymienic...doswiadczenia. Pogladow moich nie zalczylem, aby nie zrazac > przyszlych turystow. Czy tez potencjalnych...nieboszczykow, jezeli tak > wolisz.Poza tym, ta Intifada byla dokladnie zaplanowana, wraz z jej skutkami > przez owczesnego kandydata na ...obecnego premiera w nagrodzie za ludobojstwo, > terror i inne podobne prerekwizyty konieczne kazdemu na premiera kandydatowi w > Izraelu. Tak przynajmnie dotychczasowa tradycja tam przemawia.... Ciesze sie, ze te obelgi wychodza z twoich ust. Sa jak barwne wymiociny i mam nadzieje, ze nie zaprzestaniesz bluzgac. Robisz dobra syjonistyczna robote. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:21 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > P.S. Zgodnie z twoim postulatem, przytoczylem powyzszy reportaz aby po > prostu > > wymienic...doswiadczenia. Pogladow moich nie zalczylem, aby nie zrazac > > przyszlych turystow. Czy tez potencjalnych...nieboszczykow, jezeli tak > > wolisz.Poza tym, ta Intifada byla dokladnie zaplanowana, wraz z jej skutka > mi > > przez owczesnego kandydata na ...obecnego premiera w nagrodzie za > ludobojstwo, > > terror i inne podobne prerekwizyty konieczne kazdemu na premiera kandydato > wi > w > > Izraelu. Tak przynajmnie dotychczasowa tradycja tam przemawia.... > > Ciesze sie, ze te obelgi wychodza z twoich ust. Sa jak barwne wymiociny i mam > nadzieje, ze nie zaprzestaniesz bluzgac. Robisz dobra syjonistyczna robote. > Tak trzymaj. >> A co ty bidna, jalowa siroto mozesz wiecej powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he... 16.06.03, 17:25 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > P.S. Zgodnie z twoim postulatem, przytoczylem powyzszy reportaz aby p > o > > prostu > > > wymienic...doswiadczenia. Pogladow moich nie zalczylem, aby nie zraza > c > > > przyszlych turystow. Czy tez potencjalnych...nieboszczykow, jezeli ta > k > > > wolisz.Poza tym, ta Intifada byla dokladnie zaplanowana, wraz z jej s > kutka > > mi > > > przez owczesnego kandydata na ...obecnego premiera w nagrodzie za > > ludobojstwo, > > > terror i inne podobne prerekwizyty konieczne kazdemu na premiera kand > ydato > > wi > > w > > > Izraelu. Tak przynajmnie dotychczasowa tradycja tam przemawia.... > > > > Ciesze sie, ze te obelgi wychodza z twoich ust. Sa jak barwne wymiociny i > mam > > nadzieje, ze nie zaprzestaniesz bluzgac. Robisz dobra syjonistyczna robote > . > > Tak trzymaj. > > > >> A co ty bidna, jalowa siroto mozesz wiecej powiedziec? A.D., blagam, choc troche humoru. Zdziebko, zdziebelko. Nie drecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:29 wtracalski napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > P.S. Zgodnie z twoim postulatem, przytoczylem powyzszy reportaz > aby p > > o > > > prostu > > > > wymienic...doswiadczenia. Pogladow moich nie zalczylem, aby nie > zraza > > c > > > > przyszlych turystow. Czy tez potencjalnych...nieboszczykow, jeze > li ta > > k > > > > wolisz.Poza tym, ta Intifada byla dokladnie zaplanowana, wraz z > jej s > > kutka > > > mi > > > > przez owczesnego kandydata na ...obecnego premiera w nagrodzie z > a > > > ludobojstwo, > > > > terror i inne podobne prerekwizyty konieczne kazdemu na premiera > kand > > ydato > > > wi > > > w > > > > Izraelu. Tak przynajmnie dotychczasowa tradycja tam przemawia... > . > > > > > > Ciesze sie, ze te obelgi wychodza z twoich ust. Sa jak barwne wymioci > ny i > > mam > > > nadzieje, ze nie zaprzestaniesz bluzgac. Robisz dobra syjonistyczna r > obote > > . > > > Tak trzymaj. > > > > > > >> A co ty bidna, jalowa siroto mozesz wiecej powiedziec? > > A.D., blagam, choc troche humoru. Zdziebko, zdziebelko. Nie drecz! >> Zaraz jade to Disneylandu. Odwiedze YHWH tam. Ma swoja bude tuz obok psa Pluto, wiec poprosze go o nieco natchnienia. No i modla zydowska - zaraz potem...splune! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: AD 16.06.03, 17:35 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Czy zawsze musisz sie wpierniczac w watki, ktore nie sa dla ciebie. A.D. Czemu denerwujesz Tomka swoimi postami? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver ?? 16.06.03, 17:24 Masochizm, dewiacja seksualna, w której istotną cechą jest czerpanie rozkoszy seksualnej w związku z niezwykle silną uległością i podporządkowaniem się drugiej osobie (partnerowi, partnerce), czego wyrazem jest upodobanie do doznawania bólu fizycznego i upokorzeń. Poddanie się władzy drugiej osoby, która dysponuje ciałem i duchem masochisty Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ?? - dziecinna zabawa 16.06.03, 17:43 bigobserver napisała: > Masochizm, dewiacja seksualna, w której istotną cechą jest czerpanie rozkoszy > seksualnej w związku z niezwykle silną uległością i podporządkowaniem się > drugiej osobie (partnerowi, partnerce), czego wyrazem jest upodobanie do > doznawania bólu fizycznego i upokorzeń. Poddanie się władzy drugiej osoby, > która dysponuje ciałem i duchem masochisty Wiesz, takiego monstrum jak A.D. nie czesto sie spotyka i warto wykorzystac sytuacje. To nie masochizm, to dziecinna zabawa. W koncu sie znudzi. Mam nadzieje, ze ci nie przeszkadza. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: ?? - dziecinna zabawa 16.06.03, 17:47 wtracalski napisał: > Wiesz, takiego monstrum jak A.D. nie czesto sie spotyka i warto wykorzystac > sytuacje. To nie masochizm, to dziecinna zabawa. W koncu sie znudzi. > Mam nadzieje, ze ci nie przeszkadza. > Wtr. Tolerancja jest to gotowość przyznania przedstawicielowi innego światopoglądu tej samej dozy inteligencji i dobrej woli, co sobie. (Karl Rahner) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:49 wtracalski napisał: > bigobserver napisała: > > > Masochizm, dewiacja seksualna, w której istotną cechą jest czerpanie > rozkoszy > > seksualnej w związku z niezwykle silną uległością i podporządkowaniem się > > drugiej osobie (partnerowi, partnerce), czego wyrazem jest upodobanie do > > doznawania bólu fizycznego i upokorzeń. Poddanie się władzy drugiej osoby, > > > która dysponuje ciałem i duchem masochisty > > Wiesz, takiego monstrum jak A.D. nie czesto sie spotyka i warto wykorzystac > sytuacje. To nie masochizm, to dziecinna zabawa. W koncu sie znudzi. > Mam nadzieje, ze ci nie przeszkadza. > Wtr. >> Ja tylko rozdrapuje swoje rany. Gesheft, rozumiesz? Detale w: 'The Holocaust Industry' - Norman G.Finkelstein. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: monstrum 16.06.03, 17:55 wtracalski napisał: > Wiesz, takiego monstrum jak A.D. nie czesto sie spotyka A.D. jestes po prostu monstrum, ktorego nie czesto sie spotyka! Ja sie przylaczam do opinii ftroncalskiego. Poza tym jestes antysemita. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver ?? 16.06.03, 17:27 Symbioza, trwałe współżycie organizmów dwóch odrębnych gatunków, korzystne dla obu (mutualizm) lub tylko dla jednego z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Wycieczka do Izraela IP: 213.8.97.* 16.06.03, 17:31 Wrocmy do tematu www.aaronsbibleuniversity.com/Documents/Jews_Information_Desk/Israel_Photos.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Wracajac do tematu... IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 17:45 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Wrocmy do tematu > www.aaronsbibleuniversity.com/Documents/Jews_Information_Desk/Israel_Photos.htm >>> Gdyby jakis turysta przezyl 'wycieczke' do Izraela, prosze konecznie obejrzez sobie nowy ...'chinski mur', jaki specjalnie dla turystow zbudowal Izrael za pieniadze amerykanskiego podatnika. Mur ten sluzy do pdgrodzenia sie Izraela od...ludzi! Uwaga turysci rodzaju zenskiego!!! Mozna odbyc przymusowy staz w zydowskim burdelu!!! >www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,976105,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 17:53 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Wrocmy do tematu > www.aaronsbibleuniversity.com/Documents/Jews_Information_Desk/Israel_Photos.htm Tomek, kol hacawod. Swietne zdjecia. Polecam wszystkim. Pzdr Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Podsumowanie wycieczki 16.06.03, 18:23 www.telavivinf.com/yalla/pic29.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. On juz nie pojedzie na wycieczke do Izraela... IP: *.mco.bellsouth.net 17.06.03, 05:14 James Miller, English cinematographer was assassinated on May 2, 2003 in Rafah by Israeli soldiers, while filming a documentary about the Israeli holocaust against the Palestinians Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Wycieczka do Izraela IP: *.terra.net.lb 16.06.03, 20:12 nie radze po chlopcy walczacy o wasza i nasza wolnosc ta czekaja, pozatem zydzie z tam tad wyjezdziaja ,po co sie narazac. Odpowiedz Link Zgłoś
alef_35 Re: Wycieczka do Izraela 16.06.03, 20:44 Gość portalu: sara napisał(a): > nie radze po chlopcy walczacy o wasza i nasza wolnosc ta czekaja, Masz na myśli te zboczone i śmierdzące ścierwa z dynamitem w gaciach. Nie przestraszą mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Wycieczka do Izraela IP: 62.57.178.* 17.06.03, 12:25 o nasza wolnosc to juz niech oni lepiej nie walcza. Niech sie skoncentruja na swojej. Ostatni raz jak walczono o nasza wolnosc, zle na tym wyszlismy.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: do A.D. IP: 80.230.218.* 16.06.03, 20:45 Prosiles kiedys zebym udokumentowal pomowienie o twoj antysemityzm. Zgodzilem sie prztaczc co ciekawcze kawalki. Oto jeden z nich, z dzisiaj:>> Zaraz jade to Disneylandu. Odwiedze YHWH tam. Ma swoja bude tuz obok psa Pluto, wiec poprosze go o nieco natchnienia. No i modla zydowska - zaraz potem...splune!- Ciag dalszy nastapi. Bez pozdrowien. Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: do A.D. 16.06.03, 22:17 ... TEL AVIV MA brak 275 2003-05-28 2003-07-31 NO LIMIT WARSZAWA TEL AVIKRAKÓW V AZ 169 281 2003-03-18 2003-10-31 ITIC / EURO / ISIC KRAKÓW TEL AVIV AF 190 292 2003-04-03 2003-10-31 Y25 / I29 WARSZAWA TEL AVIV AF 190 292 2003-04-03 2003-10-31 Y25 / I29 WARSZAWA TEL AVIV MA 214 313 2003-04-25 2004-03-31 Y25 / I29 KRAKÓW TEL AVIV OS 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 / I28 POZNAŃ TEL AVIV OS 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 / I28 GDAŃSK TEL AVIV LH 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 I28 KRAKÓW TEL AVIV LH 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 I28 KATOWICE TEL AVIV LH 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 I28 POZNAŃ TEL AVIV LH 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 I28 WARSZAWA TEL AVIV LH 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 I28 WROCŁAW TEL AVIV LH 231 319 2003-04-01 2003-10-31 Y25 I28 KRAKÓW TEL AVIV BA 164 327 2003-01-30 2004-03-31 Y25 / I34 KRAKÓW TEL AVIV BA 164 327 2003-01-30 2003-12-12 Y25 / I34 WARSZAWA TEL AVIV BA 169 339 2003-01-09 2003-12-12 Y25 / I34 WARSZAWA TEL AVIV BA 169 339 2003-01-09 2004-03-31 Y25 / I34 BERLIN TEL AVIV MA brak 350 2003-05-01 2004-04-30 NO LIMIT PRAGUE TEL AVIV MA brak 350 2003-05-01 2004-04-30 NO LIMIT WARSZAWA TEL AVIV MA brak 350 2003-05-01 2004-04-30 NO LIMIT W kolejnych rubrykach prezentowane są: miasto wylotu/ miasto docelowe/ linia lotnicza/ cena w jedna stronę (USD)/ cena w obie strony (USD)/ data pierwszego możliwego wylotu/ data ostatniego możliwego powrotu/ warunki dostepności (kogo obejmuje oferta). samoloty.onet.pl/m/mlo_sam_szukaj.asp tanie bilety z Polski AD jak bedziesz chcial to do Iraku niedlugo tez juz beda Musisz sie spieszyc bo mozesz nie zdazyc do swoich kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Przepraszam. IP: *.mco.bellsouth.net 16.06.03, 23:12 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Prosiles kiedys zebym udokumentowal pomowienie o twoj antysemityzm. Zgodzilem > sie prztaczc co ciekawcze kawalki. Oto jeden z nich, z dzisiaj:>> Zaraz j > ade > to Disneylandu. Odwiedze YHWH tam. Ma swoja bude tuz obok psa > Pluto, wiec poprosze go o nieco natchnienia. No i modla zydowska - zaraz > potem...splune!- Ciag dalszy nastapi. Bez pozdrowien. > >No nie zapoznalem sie z rodowodem psa Pluto. Po prostu nie sadzilem ze i on jest zydem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Wycieczka do Izraela IP: 213.8.97.* 17.06.03, 12:22 Jeszcze cos ciekawego w ramach wycieczki do Izraela. Mam nadzieje, ze skusicie sie i przyjedziecie. To piekny kraj. Uprasza sie nie proszonych gosci, aby nie zasmiecali tego watka. octopus.gma.org/onlocation/israel/gallery1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Wycieczka do Izraela IP: *.mco.bellsouth.net 17.06.03, 14:17 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Jeszcze cos ciekawego w ramach wycieczki do Izraela. > Mam nadzieje, ze skusicie sie i przyjedziecie. To piekny kraj. Szczegolnie zdrowy klimat dla dziec! No i z Izraela tylko malenki kroczek na lono Abrama... > > Uprasza sie nie proszonych gosci, aby nie zasmiecali tego watka. > >>www.hoffman-info.com/palestine46.html >>www.hoffman-info.com/palestine29.html >> Zyczymy milego pobytu. >>P.S. Prosimy uprzejmie o rezerwacje miejsc tylko w jedna strone.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Wszystko dla turystow IP: *.mco.bellsouth.net 17.06.03, 18:20 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Jeszcze cos ciekawego w ramach wycieczki do Izraela. > Mam nadzieje, ze skusicie sie i przyjedziecie. To piekny kraj. > > Uprasza sie nie proszonych gosci, aby nie zasmiecali tego watka. > >> Oto jak Izrael dba o turystow. Aby sie im jak najbardziej podobalo: >>www.icahd.org/eng/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Wszystko dla turystow IP: *.mco.bellsouth.net 17.06.03, 22:44 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Jeszcze cos ciekawego w ramach wycieczki do Izraela. > > Mam nadzieje, ze skusicie sie i przyjedziecie. To piekny kraj. > > > > Uprasza sie nie proszonych gosci, aby nie zasmiecali tego watka. > > > > >> Oto jak Izrael dba o turystow. Aby sie im jak najbardziej podobalo: > > >>www.icahd.org/eng/ Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Izrael - widoki 18.06.03, 08:40 Z uklonem do A.D. www.ruf.rice.edu/~parish/geraldlink1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Izrael - widoki IP: 213.8.97.* 18.06.03, 09:29 Gratuluje. Mam nadzieje, ze forumowicze ogladaja nasz piekny kraj i nie zwracaja uwagi na obrzydlistwa AD. Izrael jest piekny i warto go poznac nie tylko wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Wrazenia duchowj natury.... IP: *.mco.bellsouth.net 18.06.03, 14:00 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gratuluje. Mam nadzieje, ze forumowicze ogladaja nasz piekny kraj i nie > zwracaja uwagi na obrzydlistwa AD. > Izrael jest piekny i warto go poznac nie tylko wirtualnie. >> Do Izraela ludzie jada niekoniecznie dla widokow, ale takze i dla zaspokojenia ich potrzeb, niejako duchowej natury. Dlatego tez widoki tego rodzaju: >>www.icahd.org/eng/ moga tylko wplynac na tej duchowej natury, glebokie wrazenia. Oczywiscie nie mowie o turystach zydach, ktorzy to raczej traktuja to jako oznake swoich pozytywnych osiagniec, no i jako podloze do swojej, zydowskiej dumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Wrazenia duchowj natury.... IP: *.mco.bellsouth.net 18.06.03, 19:00 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Gratuluje. Mam nadzieje, ze forumowicze ogladaja nasz piekny kraj i nie > > zwracaja uwagi na obrzydlistwa AD. > > Izrael jest piekny i warto go poznac nie tylko wirtualnie. > > >> Do Izraela ludzie jada niekoniecznie dla widokow, ale takze i dla > zaspokojenia ich potrzeb, niejako duchowej natury. Dlatego tez widoki tego > rodzaju: >>www.icahd.org/eng/ moga tylko wplynac na tej duchowej natury, > > glebokie wrazenia. Oczywiscie nie mowie o turystach zydach, ktorzy to raczej > traktuja to jako oznake swoich pozytywnych osiagniec, no i jako podloze do > swojej, zydowskiej dumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Wrazenia duchowj natury.... IP: *.mco.bellsouth.net 19.06.03, 05:39 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Gratuluje. Mam nadzieje, ze forumowicze ogladaja nasz piekny kraj i n > ie > > > zwracaja uwagi na obrzydlistwa AD. > > > Izrael jest piekny i warto go poznac nie tylko wirtualnie. > > > > >> Do Izraela ludzie jada niekoniecznie dla widokow, ale takze i dla > > > zaspokojenia ich potrzeb, niejako duchowej natury. Dlatego tez widoki tego > > > rodzaju: >>www.icahd.org/eng/ moga tylko wplynac na tej duchowej na > tury, > > > > glebokie wrazenia. Oczywiscie nie mowie o turystach zydach, ktorzy to racz > ej > > traktuja to jako oznake swoich pozytywnych osiagniec, no i jako podloze do > > > swojej, zydowskiej dumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona żydzi w Izraelu żyją ze ZŁODZIEJSTWA !!! IP: *.tnt20.det5.da.uu.net 18.06.03, 21:06 ROCZNA suma BEZWROTNEJ finansowej pomocy tylko z państwej agencji Rzadu USA tzw. US AID dla Izraela 1997 roku wynosila 6.1 miliarda dolarow ! Są to dane z oficjalnej agencji rządowej umieszczonej na internecie: www.usaid.gov/pubs/cp98/summtables/97approp.htm www.rense.com/general17/flag.htm Izrael liczy dzisiaj ok. 6 milonow mieszkancow. Teraz tak: 6.1 miliarda dolarow, ktore tylko dostaje ZA DARMO i BEZWROTNIE Izrael od agencji US AID dzielimy przez ilość mieszkańców Izraela czyli: $6.1 miliarda dzielimy przez 6 milionów mieszkańców = czyli wypada ponad $1000 dolarów amerykanskich subsydiowanych przez podatnika amerykanskiego WYCISNIĘTY przez żydów amerykańskich, którzy sa przy sterze władzy w USA i trzęsą Ameryką. Czy wyobrazacie sobie jak by Polska wygladala DZISIAJ, gdyby bezwrotnie ROK w ROK Polska OTRZYMYWALA po $1000 na kazdego statystycznego mieszkanca tzn. np $39 miliardów w ROK w ROK od 40 lat !!!! Rożne organizacje żydowskie w Ameryce SZMUGLUJĄ następne $15-25 miliardów KAZDEGO roku z USA w postaci HARYTATYWNYCH(sić!) odpisów od podatków, ktore powinny wpłynąc do budzetu USA, ale nie wpływaja bo są WYSYŁANE jako "dary" nie opadtkowane do Izraela. Czyli średnio w roku statystyczny żyd w Izraelu dostaje ZA DARMO średnio $3000 do $5000 ROCZNIE tylko z USA !!!! Wybrażącie sobie jak by wyglądała Polska, gdyby KAŻDY Polak w Polsce dostawał ROK w ROK od 30 lat W PREZENCIE od kogoś co najmniej $3000 dolców !!!!! I to jest CAŁA NAGA PRAWDA O PASOŻYTNICTWIE i złodziejstwie estabłyszmentu żydowskiego z czego WSZYSCY żydzi są BARDZO DUMNI !!!! Izrael tak naprawde jest ZACOFANYM buforowym krajem ktory żyje WYŁĄCZNIE PASERSTWA !!!!!! www.washington-report.org/backissues/1297/9712043.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Izrael kojaży mi się z hitlerowskimi niemcami IP: *.tnt20.det5.da.uu.net 18.06.03, 20:05 obzy koncentracyjne dla ludnosci nie zydowskiej, całkowity brak tolerancji wyznanowej i politycznej oraz POGARDA zydowska do gojów. Kilometry murów betonowych odgradzajacych sie ZŁODZEJI żydów, ktorzy UKRADLI ziemie Arabom ... Naka histori żydowskiej to jeden stek FAŁSZERSTW oparty na jakiś legendach wytrześionych z rękawa "naukowców" żydowskich pokroju "profesora" T. Grossa i jeszcze wiekszych fałszerzy, że aż śmieszy. 30% żydów w izraelu to psełdo żydów - uciekinierów ekonomicznych z byłego ZSRR, ktorzy na codzień rozmawiają po rosyjsku ... Izrael będzie NICZYM gdyby ODCIĄC subsydia amerykanskiego podatnika, gdyz żydzi w izrelu wydają pienidze tylko na zbrojenia i utrzymanie nazistowskiej okrótnej armi, ktora swim okrucieństwem przegoniła hitlerowki SS. Gdyby nie dolary amerykanskie to Izral byłby tak samo zacofany jak inne kraje arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Izrael kojaży mi się z hitlerowskimi niemcami IP: 80.230.210.* 18.06.03, 20:10 Twoja wypowiedz k o j a r z y mi sie z glupia gesia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Izrael kojaży mi się z hitlerowskimi niemcami IP: *.adsl.actcom.co.il 20.06.03, 14:34 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Twoja wypowiedz k o j a r z y mi sie z glupia gesia. nu, czy zauwazyles, ze poziomu i pisowni i uzywanych slow przez tych najwiekszych przyjaciol israela i "czystych" polakow, nie mozna porownac do tego naszego, zydowskiego i sparchacialego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Izrael kojarzy mi się z hitlerowskimi niemcami IP: *.mco.bellsouth.net 18.06.03, 21:25 Gość portalu: Monika napisał(a): > obzy koncentracyjne dla ludnosci nie zydowskiej, całkowity brak tolerancji > wyznanowej i politycznej oraz POGARDA zydowska do gojów. > > Kilometry murów betonowych odgradzajacych sie ZŁODZEJI żydów, ktorzy UKRADLI > ziemie Arabom ... > > Nauka histori żydowskiej to jeden stek FAŁSZERSTW oparty na jakiś legendach > wytrześionych z rękawa "naukowców" żydowskich pokroju "profesora" T. Grossa i > jeszcze wiekszych fałszerzy, że aż śmieszy. > > 30% żydów w izraelu to psełdo żydów - uciekinierów ekonomicznych z byłego ZSRR, > > ktorzy na codzień rozmawiają po rosyjsku ... > > Izrael będzie NICZYM gdyby ODCIĄC subsydia amerykanskiego podatnika, gdyz żydzi > > w izrelu wydają pieniadze tylko na zbrojenia i utrzymanie nazistowskiej okrutnej > > armii, ktora swoim okrucieństwem przegoniła hitlerowski SS. > > Gdyby nie dolary amerykanskie to Izrael byłby tak samo zacofany jak inne kraje > arabskie. >> Nu, moja droga, to ja w bielutkich rekawiczkach tutaj sie staram aby niczym nie urazic anszych kochanych zydow, a Ty tak nie wytrzymalas i walnelas naga PRAWDA!!! Uwazaj, trzymaj sie z daleka od wiekszych ...krzyzy, bo mozesz do ktorego znalezc sie przybita... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Kupa fajnych zdjęć 21.06.03, 08:27 werw napisała: > www.israelimages.com Odpowiedz Link Zgłoś
werw Polecam 18.06.03, 22:19 Te trzy to moje ulubione: www.waronline.org/IDF/pictures/Army/Misc_Soldiers/pages/image33.htm www.waronline.org/IDF/pictures/Police_border_police/pages/image6.htm www.waronline.org/IDF/pictures/Girls/pages/image14.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Polecam IP: 213.8.97.* 19.06.03, 11:41 werw, to bardzo fajne zdjecia. Zwlaszcza zolnierki. Zawsze mi sie podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-44 i jeszcze cos... 19.06.03, 11:59 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > werw, to bardzo fajne zdjecia. Zwlaszcza zolnierki. Zawsze mi sie podobaly. Chcialbym jeszcze dodac, ze na ich widok zawsze sobie wale gruche. Co tez niniejszym uczynilem i teraz znow jestem przed komputerem. Tez tak robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Polecam IP: *.75.0.98.Dial1.Boston1.Level3.net 19.06.03, 12:01 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > werw, to bardzo fajne zdjecia. Zwlaszcza zolnierki. Zawsze mi sie podobaly. Najbardziej podobalo mie sie zdjecie of ze wheat fields szumiace w miejscu ,ktore bylo niedawno pustynia.Tylko czy w czasie zniw nie wylaza z ziemi kosci Palestynczykow,ktorzy tam zyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Polecam IP: *.adsl.actcom.co.il 20.06.03, 14:38 werw napisała: > Te trzy to moje ulubione: > > <a href="http://www.waronline.org/IDF/pictures/Army/Misc_Soldiers/pages/image33.htm"target="_blank">www.waronline.org/IDF/pictures/Army/Misc_Soldiers/pages/image33.htm</a> > <a href="http://www.waronline.org/IDF/pictures/Police_border_police/pages/image6.htm"target="_blank">www.waronline.org/IDF/pictures/Police_border_police/pages/image6.htm</a> > <a href="http://www.waronline.org/IDF/pictures/Girls/pages/image14.htm"target="_blank">www.waronline.org/IDF/pictures/Girls/pages/image14.htm</a> nu, masz dobry smak, musze przyznac.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-44 Re: Polecam 20.06.03, 14:43 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, masz dobry smak, musze przyznac.... Nu ja tez tak nic nie kocham jak obrazki Zydkow ze spluwami. Mam nad lozkiem az piec takich obrazkow. Kazdy inny. To tak dobrze mi robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Nie polecam izraelskich taksowek!!!! IP: 61.68.205.* 20.06.03, 17:56 Foreign worker from Moldavia raped and beaten by taxi driver By Haaretz Service A hunt is on for a taxi driver who bound, beat and raped a 20-year-old foreign worker from Moldavia, leaving her by the side of the road near an IDF facility near the Latrun monastery between Jerusalem and Tel Aviv. Army Radio reported that the young woman was found by police in the early hours of Friday morning and taken to Tel Hashomer hospital for treatment. Despite being severely beaten, she managed to tell police that she caught the taxi in Tel Aviv on Thursday, and asked the driver to take her to her home in Bat Yam. She said that instead the driver took her to her to a secluded area some 20 minutes away, tied her up and raped her. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 20.06.03, 18:06 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Foreign worker from Moldavia raped and beaten by taxi driver > > By Haaretz Service > > > > A hunt is on for a taxi driver who bound, beat and > raped a 20-year-old foreign worker from Moldavia, > leaving her by the side of the road near an IDF > facility near the Latrun monastery between > Jerusalem and Tel Aviv. > > > > > Army Radio reported that the > young woman was found by police > in the early hours of Friday > morning and taken to Tel > Hashomer hospital for > treatment. > > Despite being severely beaten, > she managed to tell police that > she caught the taxi in Tel Aviv > > on Thursday, and asked the driver to take her > to her home in Bat Yam. > > She said that instead the driver took her to her > to a secluded area some 20 minutes away, tied > her up and raped her. >> Juz rozpoznano tego zwyrodnialca!!! Podawal sie za...fredzia54, ale po sprawdzeniu dokumentow, okazalo sie ze to niejaki...Tomek44 cierpacy na ...wieprzowe rozdwojenie jazni. > Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: He,he...he...he... 20.06.03, 19:46 Tymczasem okazalo sie, ze byl to kierowca ze wschodniej Jerozolimy, znaczy sie - Arab, Palestynczyk. Niemadra dziewczyna, wsiadla do niewlasciwej taksowki. Ale Arab calkiem przyzwoity, nie zabil. Pzdr z Tel-Awiwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he.. IP: *.mco.bellsouth.net 20.06.03, 19:59 wtracalski napisał: > Tymczasem okazalo sie, ze byl to kierowca ze wschodniej Jerozolimy, znaczy > sie - Arab, Palestynczyk. Niemadra dziewczyna, wsiadla do niewlasciwej > taksowki. Ale Arab calkiem przyzwoity, nie zabil. > Pzdr z Tel-Awiwu. >.Rozumiem ze sie wtydzisz takich delikwentow, jakim jest Tomek44, alias fredzio o dziesiec numerow dalej, ale zeby zaraz wyrzekac sie tej pokraki i robic z niego Araba? Powinienes sie wstydzic, wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Disinformacja ftracalskiego IP: *.mco.bellsouth.net 20.06.03, 22:38 wtracalski napisał: > Tymczasem okazalo sie, ze byl to kierowca ze wschodniej Jerozolimy, znaczy > sie - Arab, Palestynczyk. Niemadra dziewczyna, wsiadla do niewlasciwej > taksowki. Ale Arab calkiem przyzwoity, nie zabil. > Pzdr z Tel-Awiwu. >> A jednak ta taksowka byla z Tel-Avivu!!! Ciekawe czy to nie ftracalski byl jej kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Disinformacja ftracalskiego 21.06.03, 08:11 Gość portalu: A.D. napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Tymczasem okazalo sie, ze byl to kierowca ze wschodniej Jerozolimy, znaczy > > > sie - Arab, Palestynczyk. Niemadra dziewczyna, wsiadla do niewlasciwej > > taksowki. Ale Arab calkiem przyzwoity, nie zabil. > > Pzdr z Tel-Awiwu. > > > >> A jednak ta taksowka byla z Tel-Avivu!!! Ciekawe czy to nie ftracalski > byl > jej kierowca? Taksowka jechala z Tel-Awiwu. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Polecam 20.06.03, 19:55 werw napisała: > Te trzy to moje ulubione: > > www.waronline.org/IDF/pictures/Army/Misc_Soldiers/pages/image33.htm > www.waronline.org/IDF/pictures/Police_border_police/pages/image6.htm > www.waronline.org/IDF/pictures/Girls/pages/image14.htm Dziewczyna faktycznie, ze palce lizac tylko dlaczego daje sie oblapywac temu arabusowi ? To juz lepsza bylaby pani werw. W pani werw odkrywam cechy, o ktore bym jej nie podejrzewal. To dusza prawdziwie romantyczna. Pociaga ja romantyka wojny i munduru. Oh ta pani werw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Nie polecam izraelskich taksowek!!!! IP: 61.68.205.* 20.06.03, 20:24 Do autobusow sprzedaja bilety lotnicze!! W taksowkach sex na kolkach!! No nieee, takie "atrakcje turystyczne" to juz nie dla mnie! I jak ty to Wtracalski na codzien wytrzymujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. No, ten ftracalski.. IP: *.mco.bellsouth.net 20.06.03, 20:30 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Do autobusow sprzedaja bilety lotnicze!! > W taksowkach sex na kolkach!! > No nieee, takie "atrakcje turystyczne" to juz nie dla mnie! > I jak ty to Wtracalski na codzien wytrzymujesz??? >> to polecial tam, bo my ...obiecali ziemie! Dwa metry na poltora, czy cos w tym wymiarze....To byla Arabska obietnica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: No, ten ftracalski.. IP: 61.68.205.* 20.06.03, 20:35 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > Do autobusow sprzedaja bilety lotnicze!! > > W taksowkach sex na kolkach!! > > No nieee, takie "atrakcje turystyczne" to juz nie dla mnie! > > I jak ty to Wtracalski na codzien wytrzymujesz??? > > > >> to polecial tam, bo my ...obiecali ziemie! Dwa metry na poltora, czy c > os w > tym wymiarze....To byla Arabska obietnica! Tak, te Araby to podla nacja i do tego niewdzieczna!!!; Takiej "opieki medycznej" jaka maja zapewniona w Izraelu, to nigdzie by niewdzieczniki nie mialy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: No, ten ftracalski.. IP: *.mco.bellsouth.net 20.06.03, 20:39 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > Do autobusow sprzedaja bilety lotnicze!! > > > W taksowkach sex na kolkach!! > > > No nieee, takie "atrakcje turystyczne" to juz nie dla mnie! > > > I jak ty to Wtracalski na codzien wytrzymujesz??? > > > > > > >> to polecial tam, bo my ...obiecali ziemie! Dwa metry na poltora, > czy c > > os w > > tym wymiarze....To byla Arabska obietnica! > > > Tak, te Araby to podla nacja i do tego niewdzieczna!!!; > Takiej "opieki medycznej" jaka maja zapewniona w Izraelu, to nigdzie by > niewdzieczniki nie mialy! >> No i te pogrzeby! Nawet kopac nie trzeba, bo buldozer zydem kierowany, razem z chalupa pogrzebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: No, ten ftracalski.. IP: 61.68.205.* 20.06.03, 20:47 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > > > > > Do autobusow sprzedaja bilety lotnicze!! > > > > W taksowkach sex na kolkach!! > > > > No nieee, takie "atrakcje turystyczne" to juz nie dla mnie! > > > > I jak ty to Wtracalski na codzien wytrzymujesz??? > > > > > > > > > >> to polecial tam, bo my ...obiecali ziemie! Dwa metry na polt > ora, > > czy c > > > os w > > > tym wymiarze....To byla Arabska obietnica! > > > > > > Tak, te Araby to podla nacja i do tego niewdzieczna!!!; > > Takiej "opieki medycznej" jaka maja zapewniona w Izraelu, to nigdzie by > > niewdzieczniki nie mialy! > > > >> No i te pogrzeby! Nawet kopac nie trzeba, bo buldozer zydem kierowany, > > razem z chalupa pogrzebie... Co tam chalupa! I stara babke (troche zywa) pochowa, jaka to oszczednosc dla rodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Polecam 21.06.03, 15:39 Podobają ci się zdjęcia, Bigoserwer, czy nie? I co homoseksualista może wiedzieć o dziewczynach? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Polecam 21.06.03, 15:54 werw napisała: > Podobają ci się zdjęcia, Bigoserwer, czy nie? I co homoseksualista może > wiedzieć o dziewczynach? Ta dziewczyna napewno moglaby zawrocic w glowie nie tylko temu "arabusowi". O homoseksualistach niestety nic pani nie moge powiedziec, bo nie znam chyba ani jednego.(Za to znam tranwestyte, jezeli moge powiedziec, ze pania znam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 21.06.03, 15:57 bigobserver napisała: Za to znam tranwestyte, jezeli moge powiedziec, ze pania znam ) >> He,he... ona i ta jej....tyta! > Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Wycieczka do Izraela 20.06.03, 21:00 Zbalansowany, co ci sie stalo? Przedtem smierdziales, ale wytwornie. Sprobuj tego: www.teatree.co.il/Deodorant.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Wycieczka do Izraela IP: 61.68.205.* 20.06.03, 21:04 Sorry W, w "robakach" jestem niekumaty.(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wycieczka do Izraela IP: *.adsl.actcom.co.il 20.06.03, 23:46 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Sorry W, > w "robakach" jestem niekumaty.(: nu, sluze pomoca, to deodorant o zapachu ladnego drzewka. ale widac, ze i w angielskim ty niekumaty, bo pisze tam tez po angielsku. a w arabskim ty kumaty? no i jeszcze raz powtarzam, stoczyles sie strasznie i tez strasznie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. pytanko.... IP: *.mco.bellsouth.net 20.06.03, 23:54 wtracalski napisał: > Zbalansowany, co ci sie stalo? > Przedtem smierdziales, ale wytwornie. > Sprobuj tego: > www.teatree.co.il/Deodorant.jpg >> Nu, bubele,czy to zydzi teraz uzywaja aby sie czyms od Arabow odrozniac? To zapewnie deodorant zrobiony z drzewa...madrosci. No to madry jestes teraz ftracalski. Pewnie i ta dana33 tez ( ...klaniam sie uprzejmie.) > >>>>Pod pachami, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Wycieczka do Izraela IP: *.mel.dialup.connect.net.au 21.06.03, 11:12 Nie denerwuj sie Wtracalski. "Czarny humor" nie kazdemu musi sie podobac, niemniej mysle ze i ty sie usmiechnales czytajac niektore wypowiedzi i nie mysl sobie ze od wczoraj zaczynam nadawac na podobnych zakresach. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Wycieczka do Izraela 20.06.03, 21:21 Nie mozna uciec od samego siebie przenoszac sie z miejsca na miejsce. (E.Hemingway) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Wycieczka do Izraela IP: 61.68.202.* 21.06.03, 16:31 No i jak tam po waszym balu w Jerozolimie? Wydawalo mi sie ze widzialem Fredzia w tlumie; wyroznial sie wzrostem i rozowa sukienka a tych dwoch sanitariuszy ktorzy mu towarzyszyli wygladalo calkiem sympatycznie. chcialem przyjechac do was w tym okresie, ale o znalezieniu biletu nie bylo mowy takie tlumy tam walily. Ale przyjade w innym terminie, przynajmniej nie bede zwiedzal szorujac tylkiem po murze, aby uchronic sie przed niespodziankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Wycieczka do Izraela IP: 80.230.154.* 21.06.03, 19:07 Rozumiem, ze masz jakis problem. Mozna ci jakos pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Wycieczka do Izraela IP: *.mel.dialup.connect.net.au 22.06.03, 01:57 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Rozumiem, ze masz jakis problem. > Mozna ci jakos pomoc? Dziekuje za troske. A zydowskim lekarzem prosze mnie nie straszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wycieczka do Izraela IP: *.adsl.actcom.co.il 22.06.03, 15:12 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Gość portalu: z daleka napisał(a): > > > Rozumiem, ze masz jakis problem. > > Mozna ci jakos pomoc? > > Dziekuje za troske. > A zydowskim lekarzem prosze mnie nie straszyc! nu, w zadnym wypadku cie nie straszylam, odwrotnie, prosilam zebys do takich w zadnym wypadku NIE chodzil. bo zepsujesz im dobre imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wycieczka do Izraela IP: *.adsl.actcom.co.il 22.06.03, 15:20 nu, dla wszystkich majacych zamiar odwiedzic nasz piekny kraj: wczoraj bylam na pieknej 12-godzinnej wycieczce po galilu i na wyzynach golan. cudowne widoki, pare pieknych historycznych miejsc, wykopaliska z lat 1200 plus, cudowna, swieza zielen lasow pokrywajacych gory, szczyt hermonu pokryty sniegiem, doskonala kawa w wiosce druzyjskiej i w innej obiad z kebabem i humusem, swietna pogoda (nie za goraco), osiagniecia techniki israelskiej, ze serce rosnie i do tego mile towarzystwo przyjaciol - nu, polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Wycieczka do Izraela IP: 213.8.97.* 25.06.03, 17:00 Moze jednak warto nas odwiedzic? www.mideasttravelling.net/israel/eilat/eilat_gallery.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wycieczka do Izraela IP: *.adsl.actcom.co.il 25.06.03, 19:49 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Moze jednak warto nas odwiedzic? > > www.mideasttravelling.net/israel/eilat/eilat_gallery.htm nu, dzieki za te linki, sa swietne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Wycieczka do Izraela IP: 61.68.210.* 25.06.03, 19:53 Palestyna to wspaniale miejsce (krajobrazowo i historycznie); szkoda tylko ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do zbalansowanego IP: *.adsl.actcom.co.il 25.06.03, 20:24 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Palestyna to wspaniale miejsce (krajobrazowo i historycznie); szkoda tylko .... > . nu balansiczku, tu pare imion z tych, ktorymi cie opkreslam razem z przyjaciolmi: zakrochmalony, zagalganiony, zawalaszony, zacwiekowany, zalgany, zasmoruchany, zabalsamowany, zawoalowany, zaklamany, zabulgotany, zabimbrowany, zaszmalcowany, zabecwalowany, zaniuansowany, zawykrecany..... Odpowiedz Link Zgłoś