Dodaj do ulubionych

Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,...

21.03.08, 17:20
Obecny wybral sie Iraq'u po WMD a znalazl Al-Kaide , teraz kandydat
na jego stolek wybiera sie do Iran'u po Al-Kaide i znajdzie WMD ,...

Ten warmonger z banda neo-con-artists na uslugach podzegaczy Likudu
naprawde wierzy ze ich tam znajdzie ,...

news.google.com/news?hl=en&q=mccain+iran+alkaida&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wn
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 18:16
      ile ci placa, rozlupaniec, za pisanie tego wszystkiego? bo placic ci
      ktos musi.... nie wierze, ze mozesz sie tak ponizac, zeby zmieniac
      twoj jezyki i przeredagowywac wpis tylko po to, zebys nie byl
      wyciety i zamiescil jakis poscik, ktorego i tak malo kto czyta....
      ja po prostu za toba biegam i sprawdzam, dlatego wogole zauwazam.. :)
      • iamhotep Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 18:32
        :DDDDDDDD
        Ciucius ma teraz pelen etat ... biegajac i sprawdzajac wpisy splita.

To ze kandydat na prezydenta kraju ktory ma 'uchronic reszte swiata
        przed chaosem', ktorego split mianuje idiota, co krok pokazuje, ze
        nie ma rozeznania kto insurgents a kto al-kaida to nawet felusiak
        nie przeczy. A felusiak, co by o nim nie powiedziec, idiota nie
        jest. Insurgents od al-kaidy to on odroznia. To, ze WMD jeszcze jego
        pupile nie znalezli to w sumie nie jego wina. Ciucius, nawet nasz
        demokratyczny turned 'idependent' kongresmen Telawiwu, tfu
        Connecticut, musial republikanskiego kandydata poprawiac.
        • jasiekiera Re: Nastepny idiot 21.03.08, 18:37
          :)
        • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 19:56
          te, iamhotep..... nie spoufalaj sie.... ciucius jest zarezerwowane
          dla rozlupanca...
      • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 21:33
        Widzisz na co mi przyszlo :))) Ucze sie od was ; Jak nie kijem to
        pala - teraz nie musisz sie domyslac kto szczuje - Happy ??? ,...
        ===================================================================
        nie wierze, ze mozesz sie tak ponizac, zeby zmieniac twoj jezyki i
        przeredagowywac wpis tylko po to, zebys nie byl wyciety i zamiescil
        jakis poscik, ktorego i tak malo kto czyta....

• spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 21:49
          Jestem wdzieczny , you love me I know :))) ,...
          =================================================================
          • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 22:12
            jak ci napisze idiota, to mnie zabanuja..... wiec ci nie napisze...
        • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 21.03.08, 22:11
          nie rozlupaniec.... ty sie od nas nic nie uczysz.... ktos, to pisze
          tak jak ty, to juz sie niczego nie nauczy...
          ty jestes przypadek stracony dla ludzkosci i mowie to zupelnie
          serio.... ot.... taki homo ledwo sapiens.... wszystko co mozesz, to
          od rana do wieczora pluc na zydow...
          wiesz, w israelu mamy powiedzonko: na kazdego psa przyjdzie jego
          dzien...
          nu, be my guest...
          • melord Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 10:30
            szczuja nie tylko na Iran na Syrie rowniez
            www.haaretz.com/hasen/spages/967270.html
            • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 12:26

Tu masz dowod - Z ust samego Bibi bo mu zarzucaja ze zabieral zone
              na krajoznawcze wycieczki na koszt podatnika ,...

'Our stay in London didn't cost the State of Israel even a single
              shekel, and was financed entirely by Israel Bonds and the Jewish
              community. I paid for my private expenses out of my own pocket. I
              worked from morning until night giving interviews to the
              international media, holding press conferences and holding meetings
              with journalists, newspaper editors, leaders and members of the
              Jewish community in order to repel the Arab propaganda. I acted for
              the state, not at the expense of the state ,...

• dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 16:51
                nu, tymczasem mu jeszcze nic nie udowodnili, splitowski... a morde
                drzesz, jakby nie wiem ile to kosztowalo israelskiego podatnika,
                nawet jak to bylo za nasze pieniadze.... wole oplacac wycieczke
                krajoznawcza bibi i sary, niz placic miesieczna zaplate tym arabskim
                czlonkom knesset, co to zwiedzaja sobie za moje pieniadze syrie i
                iran i autonomie...
                no i jak zawsze: popatrz, jak u ciebie w usa okradaja podatnikow,
                zanim sie zabierzesz na israelskich zlodzieji...
                • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:11
                  Guzik mnie obchodzi kogo on z soba ciaga i za czyja kase ,...

Twoj koles icek-siekiera twierdzi ze nie jezdzi i nie judzi
                  a tu sam Bibi sie chwali jak sie udziela dolujac Arabow ,...

Get it ?
                  nu, tymczasem mu jeszcze nic nie udowodnili, splitowski... a morde
                  drzesz, jakby nie wiem ile to kosztowalo israelskiego podatnika,
                  nawet jak to bylo za nasze pieniadze.... wole oplacac wycieczke
                  krajoznawcza bibi i sary, niz placic miesieczna zaplate tym arabskim
                  czlonkom knesset, co to zwiedzaja sobie za moje pieniadze syrie i
                  iran i autonomie...
                  no i jak zawsze: popatrz, jak u ciebie w usa okradaja podatnikow,
                  zanim sie zabierzesz na israelskich zlodzieji...

• dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:30
                    splitowski..... ja get wszystko, a ty ge gur niszt.... i w tym cala
                    twoja tragedia zyciowa...
                    pewnie, ze doluje arabow.. bibi jest genialny w swoich wyjasnieniach
                    wiec ja gotowa placic za wybryki sary.... ostatecznie baba i nalezy
                    jej sie jakies odszkodowanie, ze meza w domu nie ma, bo zajety
                    wlasnie dolowaniem arabow..... i splitow roznych tez.... :))))
                    kfoc li, split... :)))

www.youtube.com/watch?v=g6jo_GryQc8
                    • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:37
                      W Seattle UW studenci wygwizdali pajaca , z nastepnych "wykladow"
                      z podobnym audytorium i innych czesciach kraju sam zrezygnowal ,...
                      ==================================================================
                      bibi jest genialny w swoich wyjasnieniach
                      • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:43
                        slitowski...... wishful thinking..... twoj thinking.... nasza lewica
                        tutejsza, co dogorywa, ale ciagle na strazy, jakby rzeczywiscie
                        wygwizdali bibi, to by juz trabili o tym na cale moje mocarstwo...
                        bibi nie tylko nie jest wygwizdywany, ale zapraszany i kurrrrrrrka...
                        placa mu jeszcze ciezkie pieniadze za kazde wypowiedziane slowo...
                        bujac to nie nas, splitowski... :))))
                        • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:59
                          Byc moze , ale nie w uniwersytetach , w Kanadzie 2-3 lata wczesniej
                          studenci nie dali mu dojsc do slowa i tez zrezygnowal ,...
                          slitowski...... wishful thinking..... twoj thinking.... nasza lewica
                          tutejsza, co dogorywa, ale ciagle na strazy, jakby rzeczywiscie
                          wygwizdali bibi, to by juz trabili o tym na cale moje mocarstwo...
                          bibi nie tylko nie jest wygwizdywany, ale zapraszany i kurrrrrrrka...
                          placa mu jeszcze ciezkie pieniadze za kazde wypowiedziane slowo...
                          bujac to nie nas, splitowski... :))))
                          • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 22:07
                            Jakby ci to powiedziec zebys nie wpadla w depresje , znaczy
                            siem wasi warmongers i ich przytupasy tutaj stracili kibicow
                            wice-naczalny Cheney nawet ni probuje kandydowac co ostatnio
                            zdazylo sie 56 lat temu ,...
                            Byc moze , ale nie w uniwersytetach , w Kanadzie 2-3 lata wczesniej
                            • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 24.03.08, 09:17
                              ja splitowski, nie tylko nie wpadam w depresje, ale ganc na odwrot:
                              wpadam w atak smiechu, jak cie czytam.... zaczynasz zawsze atakowac
                              z ciezkiej broni: dajesz mi "dowod":
                              "Tu masz dowod - Z ust samego Bibi bo mu zarzucaja ze zabieral zone
                              na krajoznawcze wycieczki na koszt podatnika ,.."
                              potem idzie dalej:
                              "Guzik mnie obchodzi kogo on z soba ciaga i za czyja kase ,..."
                              jak cie guzik obchodzi, to po co piszesz?
                              i dalej:
                              "W Seattle UW studenci wygwizdali pajaca , z nastepnych "wykladow"
                              z podobnym audytorium i innych czesciach kraju sam zrezygnowal ,..."
                              a potem szybko, jak ci napisalam, ze bujasz, w tyl zwrot i juz nie
                              "inne czesci kraju", gdzie jakoby wg ciebie "zrezygnowal", teraz
                              tylko na uniwersytetach i nowy argument "w kanadzie":
                              "Byc moze , ale nie w uniwersytetach , w Kanadzie 2-3 lata wczesniej

i nie czekajac na reakcje, zaraz poscik, ze wpadam w depresje i cos o
                              cheney, co to nie probuje kandydowac.... niby cos wspolnego z bibi ma
                              decyzja cheney o kandydowaniu lub nie?

splitowski.... nigdzie nie wygwizdano bibi... nie na uniwersytetach,
                              nie w kanadzie i nie w innych czesciach kraju.... napewno tu i tam
                              znalazly sie takie rozne splity, co to tu krzykneli i tam gwizdneli,
                              ale to dlugo jeszcze nie znaczy, ze bibi zostal wygwizdany albo sam
                              zrezygnowal. dokladnie tak wyglada i na forum z toba: krzykniesz tu,
                              gwizdniesz tam, ale przeciez nikt cie na serio nie bierze,
                              splitowski, ot jeszcze jeden przedstawiciel tej polonii
                              amerykanskiej, ktora nawet w polsce nie ma dobrego imienia.
                              pisz dalej, splitowski.... zawsze chetnie cie czytam.... wprowadzasz
                              mnie zawsze w wyjatkowo dobry humor....
                  • jasiekiera Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:35
                    "Twoj koles icek-siekiera":)-obsmialem sie po pachy.
                    • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:38
                      Uwazaj bo sie przylepi :))) ,...
                      "Twoj koles icek-siekiera":)-obsmialem sie po pachy.
                      • jasiekiera Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:46
                        Oczyma wyobrazni widze cie splicie, jak siedzisz przy komputerze, i gryzac
                        paznokcie myslisz jak tu tej siekierze dowalic i nagle bach natchnienie prosto z
                        nieba: "nazwe go ickiem, pewnie go krew zaleje".
                        Nie zaleje mnie splicie. Mozesz sie nie wysilac. Za maly robaczek jestes.:)
                        • spitme Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 22:11
                          Nie przeceniaj sie , jesli juz az tak chcesz poznac prawde to
                          przyjmij do wiadomosci ze mi wisisz ,...
                          myslisz jak tu tej siekierze dowalic i nagle bach natchnienie prosto
                          z nieba: "nazwe go ickiem, pewnie go krew zaleje". Nie zaleje mnie
                          splicie. Mozesz sie nie wysilac. Za maly robaczek jestes.:)
                    • dana33 Re: Nastepny idiot ,... Poprawiony tekst :))) ,.. 23.03.08, 21:41
                      ja sie doslownie poplakalam ze smiechu... :))))
                      czasem splitowskiemu udaje sie byc dowcipnym, ale to niechcaco i
                      przypadkowo... :)
    • jasiekiera Re: Nastepny idiot 21.03.08, 18:20
      niezorientowany.Bedac badaczem spraw zydowsko izraelskich powinienes wiedziec, ,
      ze likud nie jest u wladzy w Izraelu od ladnych paru lat i nawet tutaj trudno mu
      podrzegac, a coz dopiero w wielkiej Ameryce.:)
      • spitme Re: Nastepny idiot 21.03.08, 21:28
        Czy to wazne kto przy korycie a kto tymczasowo nie ??? Ktokolwiek
        decyduje w grajdolku , bazuje na syndromie oblezonej twierdzy ,...

Moze powiesz nam co tu (w Stanach) robil Bibi (naczalny likudu) w
        zazydzonych mediach jesienia , jesli nie szczul na Iran , he ???
        ====================================================================
        niezorientowany.Bedac badaczem spraw zydowsko izraelskich powinienes
        wiedziec, ze likud nie jest u wladzy w Izraelu od ladnych paru lat i
        nawet tutaj trudno mu podrzegac, a coz dopiero w wielkiej Ameryce.:)
        • dana33 Re: Nastepny idiot 21.03.08, 22:13
          mowisz rozlupaniec, ze ty masz wylacznosc na szczucie?
      • spit_me Re: Nastepny idiot 23.03.08, 09:42

Dalej szczuje ,...

'Iran may take over J'lem'
        ==========================
        Roni Sofer - 03.23.08 / Israel News

Opposition leader meets with US VP Cheney, two discuss need to
        remove Iranian threat before Tehran obtains nuclear bomb. Following
        meeting, Netanyahu tells Ynet, 'We must prevent Iran from building
        its main bases in the region' ,...

niezorientowany.Bedac badaczem spraw zydowsko izraelskich powinienes
        wiedziec , ze likud nie jest u wladzy w Izraelu od ladnych paru lat
        i nawet tutaj trudno mu podrzegac, a coz dopiero w wielkiej Ameryce.
    • misterpee Re: jad zmiji Dany 33 22.03.08, 07:55
      znamy ja wszyscy, znamy rowniez jej wcielenia, to prawdziwa elkaida.
    • felusiak1 Affliction 22.03.08, 09:26
      Split cierpi na judehateosis, acute.
      Całe jego życie poszło na marne w wyniku żydowskiego spisku.
      Spiskowcami rzecz jasna są wszyscy Żydzi, od niemowląt po niedołężnych starców.
      No cóż, pan Bóg rozdziela nierówno....
      • spitme Re: Affliction 22.03.08, 10:21
        i50.photobucket.com/albums/f301/flippy70/elephant20shit.jpg
        • dana33 Re: Affliction 22.03.08, 17:52
          ujjj, rozlupanczyk.... ale cie przywalilo....
          wytaraskales sie juz? mam nadzieje..... bo tyle godzin bez swiezego
          powietrza, to dla ciebie zguba.....
          • spitme Re: Affliction 22.03.08, 18:46
            Mam go "z glowy" na jakis czas ,...
            ujjj, rozlupanczyk.... ale przywalilo....
            • dana33 Re: Affliction 22.03.08, 19:01
              nie manipuluj glupio, rozlupanczyk, bo przeciez moj wpis jest wyzej..
              napisalam "ale CIE przywalilo".....
              nu, dobrze, ze juz sie wykompales..... ale zrob to jeszcze raz, bo
              mimo to jeszcze tu i tam cos czuc....
              • spitme Re: Affliction 22.03.08, 19:13
                Ooops !!! :))) ,...
                nie manipuluj glupio, rozlupanczyk, bo przeciez moj wpis jest wyzej..
                • marouder.eu Ale opowiedz jak bylo, nie nudziles sie tam... 22.03.08, 19:22
                  ...pod tym kopczykiem? O czym wtedy myslales?
                  • spitme Re: Ale opowiedz jak bylo, nie nudziles sie tam.. 22.03.08, 22:06
                    Powiedzialem ci kiedys , (kierujac sie chrzescijanskim obowiazkiem)
                    przeklinaj lepiej zamiast grac dowcipnisia bo przypominasz mi kupe ,
                    tego slonia - Chopinem humoru nie jestes i nie bedziesz , wbij to
                    sobie w ten twoj glupi leb ,...
                    ...pod tym kopczykiem? O czym wtedy myslales?
                    • marouder.eu Re: Ale opowiedz jak bylo, nie nudziles sie tam.. 22.03.08, 22:08
                      Wiem co cie kiedys ubodlo:)
                      To bylo wtedy kiedy wkleiles link do zdjecia kopulujacych much a ja zapytalem,
                      czy ty jestes na gorze, czy na dole?:)
                      Nie gniewaj sie.
                    • dana33 Re: Ale opowiedz jak bylo, nie nudziles sie tam.. 22.03.08, 22:37
                      splitowski.... ty to raczej ogladaj lepiej te zdjecia, ktore
                      wklejasz, pomysl nad ewentualnymi komentarzami, ktore moga i wracaja
                      do ciebie jak bumerang i moze wybieraj inne zdjecia....
                      to ja ciebie tak radze po starej znajomosci i bo sa swieta...
                      • marouder.eu Ja grochem o sciane:( 22.03.08, 22:50
                        Przynajmniej nie jest monotematyczny graficznie jak Akus, ktory sie seksualnie
                        zafiksowal na ssakach morskich.
                      • spit_me Re: Ale opowiedz jak bylo, nie nudziles sie tam.. 23.03.08, 09:03
                        Ciucius , gdybym wysylal do ciebie czy tym durniom co ci tu
                        przytupuja to skomentowal bym odpowiednio - Felusiak domysli
                        sie bez komentarza ,...
                        splitowski.... ty to raczej ogladaj lepiej te zdjecia, ktore
                        wklejasz, pomysl nad ewentualnymi komentarzami ,...
                • szajgeceasy Re: Affliction 22.03.08, 23:22
                  spitme napisał:

> Ooops !!! :))) ,...
                  > ===================================================================
                  > nie manipuluj glupio, rozlupanczyk, bo przeciez moj wpis jest
                  wyzej..
                  >
                  Nic z tego nie ponial czy en split nie jest umoslowo slabym?
                  A moze zalany w pestke;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka