Gość: alHakim IP: 62.233.235.* 02.10.03, 00:40 To ma nas złamać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiNiOr Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 00:40 Powoli sie rozkreca terrorystyczna machina przeciw Polsce.. a moglo byc tak pieknie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alHakim Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: 62.233.235.* 02.10.03, 00:42 Przykro patrzeć jak rodakom portki spadają. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojownik Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 01:11 A skad znowu, co nas nie zlamie, to nas tylko wzmocni. I pojdziemy ramie w ramie z Ameryka na Iran, Syrie, cale to muzulmanstwo i/lub arabstwo a na koniec na caly swiat!!! Tommorow belongs to us!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem 02.10.03, 01:25 Gość portalu: bojownik napisał(a): > A skad znowu, co nas nie zlamie, to nas tylko wzmocni. I pojdziemy ramie w rami > e > z Ameryka na Iran, Syrie, cale to muzulmanstwo i/lub arabstwo a na koniec na > caly swiat!!! Tommorow belongs to us!!! your tomorrow (not tommoorow) depends only on my COCK's condition! Hast du verstanden du SAU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alHakim Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: 62.233.235.* 02.10.03, 01:35 :) Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem 02.10.03, 01:42 Gość portalu: alHakim napisał(a): > :) widzialem muzulmanow kiedy po sraczce palcami odbytnicy otwory pod kranikami podmywali a pozniej tymi samymi paluchami zasranymi niemytymi papryke wpierdalali i znowu sie posrali i znowu podcierali... to bylo w Hamburgu na Altonie... tureckie bydlo wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajb to nie terroryzm... to o siatkowke... IP: *.97-200-24.mtl.mc.videotron.ca 02.10.03, 01:21 przeciez to nie ze wzgledu ze Polska jest w Iraku... komus zle przeszla porazka z Polska w ME Siatkowki... ... prawdziwi terrorysci to: Nairobi, WTC, Dzakarta, Bali,... i jezeli to spadnie na Polske, to nie bedze wsolo, dla nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: to nie terroryzm ? IP: 129.81.192.* 02.10.03, 02:23 Gość portalu: ajb napisał(a): > przeciez to nie ze wzgledu ze Polska jest w Iraku... > komus zle przeszla porazka z Polska w ME Siatkowki... > ... > prawdziwi terrorysci to: Nairobi, WTC, Dzakarta, Bali,... > i jezeli to spadnie na Polske, to nie bedze wsolo, dla nikogo. ================================================================ Naszym mlodym sercem i czynem zbrojnym Bush'a prezydenta wielkiego wesprzemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpon Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: 80.48.80.* 02.10.03, 07:47 Na ten temat mógłbym wiele powiedzieć lecz wiele osób oskarżyłoby mnie o rasizm. Powiem więc krótko, na świecie jest o 3 miliardy za dużo ludzi o dziwnych upodobaniach, reszte dopowiedzcie sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: *.d1.club-internet.fr 04.10.03, 12:00 Gość portalu: szpon napisał(a): > Na ten temat mógłbym wiele powiedzieć lecz wiele osób > oskarżyłoby mnie o rasizm. Powiem więc krótko, na świecie jest o > 3 miliardy za dużo ludzi o dziwnych upodobaniach, reszte > dopowiedzcie sobie sami. Powiedzmy 3 000 000 001 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Turcja. Bomba przed polskim konsulatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 07:59 Czytając komentarze przypomina mi się film "Jak rozpętałem II wojnę światową". Ludzie! To na pewno sprawka jakiegoś kibica- fanatyka żeńskiej siatkówki, który nie mógł pogodzić się z faktem, ze w niedzielę nasze dziewczyny sprawiły ostre lanie Turczynkom w finale ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyturek BOJKOT KEBABOW RENAULT THALIA,MYDLA PALMOLIVE IP: *.freebsd.lublin.pl 02.10.03, 11:05 I WSZYSTKIEGO CO PRODUKUWANE JEST W TURCJI!!! A ja myślałem że Turcy to chcą być cywilizowanym ludem,ale skoro wolą trzymać z arabostwem to paszła won,razem do wagonów bydlęcych ich wsadzić i won z Niemiec,a nawet z Anatolii-do ich domu-Turkiestanu,gdzie ich prawdziwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: BOJKOT KEBABOW RENAULT THALIA,MYDLA PALMOLIVE IP: *.d1.club-internet.fr 04.10.03, 12:01 Gość portalu: antyturek napisał(a): > I WSZYSTKIEGO CO PRODUKUWANE JEST W TURCJI!!! > A ja myślałem że Turcy to chcą być cywilizowanym ludem,ale skoro > wolą trzymać z arabostwem to paszła won,razem do wagonów > bydlęcych ich wsadzić i won z Niemiec,a nawet z Anatolii-do ich Wszyscy Polacy do Gniezna ! ! ! > domu-Turkiestanu,gdzie ich prawdziwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Wybuch 7,6% PBN, ha,ha,ha, IP: *.fastres.net 02.10.03, 14:03 Pomoc Danii, Szwecji i innych panstw w wzroscie PBN krajow islamskich. 40 % wszelkiej pomocy socjalnej idzie na ich obywateli, pomoc socjalna w kw tych krajach dochodzi do 12 % PBN to chyba latwo policzyc, ile tej pomocy jest w produkcie tych krajow islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson No i się doigraliśmy, naszym amerykanocholizmem. IP: *.ds.pg.gda.pl 02.10.03, 14:16 Popierając brudną politykę Stanów Zjednoczonych zwróciliśmy na siebie gniew Arabów. Nie wzięcie udziału w bezprawnej agresji i okupacji, które w żadnym stopniu nie poprawiają bezpieczeństwa na świecie, a wręcz przeciwnie i służą tylko i wyłącznie zwiększeniu potęgi najpotężniejszego kraju na świecie, nie jest żadnym przejawem odwagi, a jedynie debilną brawurą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... lepsze to od komuchoholizmu..:-) IP: *.utc.com 02.10.03, 15:50 ..ty nawet nie wiesz jaki gniew swoim antyamerykanizmem ty prowokujesz chlopcze.Zaloze sie,ze jestes tchorzem i tylko na necie pozwalasz sobie na taka "szczerosc"-albo chodzisz caly posiniaczony-z czego sie bardzo ciesze...:-) ..pisze sie "alkohol"-medrku z przeceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: lepsze to od komuchoholizmu..:-) IP: *.ds.pg.gda.pl 02.10.03, 16:48 Gość portalu: p... napisał(a): > ..ty nawet nie wiesz jaki gniew swoim antyamerykanizmem ty > prowokujesz chlopcze. Gniew przeciw złu jest ok. Jeśli moje posty wzbudzają nienawiść do Amerykanów to sorki, ja nienawidzę jedynie junty z Białego Domu i całej tej korporacyjno-politycznej machiny. > Zaloze sie,ze jestes tchorzem i tylko na > necie pozwalasz sobie na taka "szczerosc"-albo chodzisz caly > posiniaczony-z czego sie bardzo ciesze...:-) Nie zadaję się z łysym bydłem (dresiarstwo,neoneonaziści,itp.) i nie dyskutuję z tym ścierwem, bo oni tylko język pięści rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś