marcus_crassus 25.10.03, 12:41 nie chca mnie wpuscic do mekki :(((((( co mozna zrobic zeby jakos sie tam wcisnac....??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.K. Moge podpowiedziec...??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.03, 12:54 chyba nie ma innego wyjscia, jak udac sie po porade do rabina. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ale na serio nie chca mnie wpuscic.... 25.10.03, 12:57 chcialem sobie pojechac na tydzien w ramach odprezenia do jakiegos kraju gdzie jest slonce...i sobie tak pomyslalem zeby pozwiedzac cos u arabow... a tutaj okazuje sie ze jestem niewierny i nie moge w ogole tam wejsc... ale slyszalem ze zeby zostac muzulmaninem wystarczy powiedziec 3 razy ten tekst o mahomecie...i nie wiem czy to wystarczy... a nie chce zeby ten tlum sie na mnie rzucil i mnie zjadl jak sie okaze ze to za malo...i mam problem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. To czego do licha nie pytasz Mirmilka? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.03, 13:04 przeciez Ci powie, co zrobic, abys byl prawowierny... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus on teraz sie bawi na bujawkach wiec wole spytac 25.10.03, 13:06 kogos innego.... pytanie o cokolwiek mirmilka w jego obecnym stanie psychicznym moze byc (mimo jego nawet dobrych checi) grozne dla mojego zycia....;)))))) mam nadzieje ze jakis inny muzulmanin z w miare stabilnym stanem psychicznym sie jeszcze znajdzie :)))))mirmil zostanie jak jako ostatecznosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: ale na serio nie chca mnie wpuscic.... IP: *.cablep.bezeqint.net 25.10.03, 13:23 NORMALNY CZLOWIEK BOI SIE LADOWAC NAWET TRANZYTEM W RIADZIE, BO ONI TAM WIDZA ODRAZU W NIM ZYDA NAWET GDY ON JEST POLAKIEM... W EJLACIE JEST TEZ SLONECZKO W JESIENI. TAM BEDZIESZ MILE WIDZIANY I ZUPELNIE BEZPIECZNY. NO I ZOBACZYSZ TAM - TEZ W CALYM KRAJU - NIZWYKLA WITALNOSC NARODU IZRAELICKIEGO I KWITNACE PANSTWO. WARTO WIDZIEC NA WLASNE OCZY JAK ZYJE NAROD W CZASIE WALKI, A WLASCIWIE W SAMOOBRONIE. POZDROWIENIE Z PIEKNEJ JEROZOLIMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proxy Re: Moge podpowiedziec...??? IP: *.home.cgocable.net 25.10.03, 13:30 Gość portalu: J.K. napisał(a): > chyba nie ma innego wyjscia, jak udac sie po porade do rabina. >>>nie obsesja tylko odwalanie parszywej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil nie, nie - to zdecydowanie obsesja. sam zobacz IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:34 jak on sie w to angazuje emocjonalnie. robote sie odwala od niechcenia. on tutaj malo co nie exploduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil od ciebie, silverbaum, sei tego nie dowie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:07 choc twoja wiedza o islamie szerooooka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmilek CRASSUS: ZNOW WATEK O ISLAMIE? OBSESJA???????????? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus oto mirmil twoje watki z ostatnich 3 stron :) 25.10.03, 13:35 zaden - powtarzam raz jeszcze -zaden nie dotyczy kwestii innych niz islam/arabowie/zydzi dalej mi sie nie chcialo szukac - ale 100% tematyki mowi same za siebie... nie mam wiecej pytan... :)))) jak tam mirmil zdrowko???wziales juz leki??? czy dalej szukasz "bujawek":)??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8642738 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8685772 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8697688 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8670808 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8684385 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8684812 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8656667 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8646271 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil obsesjonat :) i jaki uparty. w archiwum szuka :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.10.03, 13:44 hehehehehhehe a spojrz na twoje watki. wystarczy tylko na pierwszej stronie :))))))))) a co najlepsze: wciskasz arabow/islam/zydow nawet na watki, ktore z tym nic nie maja wspolnego :))))))))))))))))))))) tak jak np alkoholicy, co zamiast przyznac sie, ze sami maja problem, to wszystkim wmawiaja, ze to inni maja problem nawet na wakacja chcesz do arabii saudyjskiej buahahahahahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
wojo1111 UWAZAJ BO SKONCZYSZ JAK TEN POLAK>>>> 25.10.03, 13:41 Calkiem normalny facet przechodzi na Islam i zaczyna mordowac ! To o czyms swiadczy , nieprawda ??? Wirus z koranu zatruwa dusze czlowieka!! Terroryzm Aresztowania islamistów Polak w al-Qaidzie Christian Ganczarski, zatrzymany w ubiegłym tygodniu w Paryżu, jest jednym z przywódców al-Qaidy - poinformował wczoraj w parlamencie francuski minister spraw wewnętrznych Nicolas Sarkozy. Ganczarski według niego był w Afganistanie i Bośni, a w al-Qaidzie zalicza się do ścisłego kręgu kierowniczego, do grona ludzi bliskich Osamie bin Ladenowi Ganczarski jest obywatelem niemieckim pochodzenia polskiego; urodził się zresztą w Polsce, w Gliwicach. Wraz z żoną przeszedł na islam. Ma 36 lat, jest informatykiem, specjalistą od telekomunikacji. Policja podejrzewa, że uczestniczył w zorganizowaniu ubiegłorocznego zamachu na synagogę na tunezyjskiej wyspie Dżerba. W mur synagogi uderzyła cysterna z gazem, prowadzona przez zamachowca-samobójcę. Wybuch zabił 21 osób, w tym 14 turystów z Niemiec. Niewykluczone, że Ganczarski miał też jakiś udział w zamachach z 11 września. On sam, według źródeł związanych z prowadzącymi śledztwo, do niczego się nie przyznaje. Tymczasem w Tajlandii policja udaremniła serię zamachów na ambasady państw zachodnich - USA, Australii, Wielkiej Brytanii, Izraela i Singapuru - w Bangkoku, miejsca uczęszczane przez turystów (m. in. nocne kluby i dyskoteki) oraz na nadmorskie kurorty, takie jak Pattaya. We wtorek aresztowano trzech islamskich fundamentalistów - lekarza oraz nauczyciela religii i jego syna - którzy przyznali się do przynależności do powiązanej z al-Qaidą organizacji Dżamaa Islamija. Nie kryje ona, że jej celem jest stworzenie w Azji Południowo-Wschodniej państwa islamskiego na wzór Afganistanu talibów. Od zamachu bombowego na Bali, najbardziej krwawego ataku terrorystycznego po 11 września, w Malezji, Indonezji oraz na południu Filipin i Tajlandii aresztowano kilkudziesięciu domniemanych członków organizacji Dżamaa Islamija. Singapurski wywiad ustalił na przykład, że planowała ona zamach na amerykańską bazę wojskową w Changi w Singapurze, al-Qaida zaś na statki amerykańskie w portach całego świata. Przyznał to wczoraj sądzony w Dżakarcie Singapurczyk Mas Selamat Kastari, przywódca lokalnej komórki al- Qaidy. Członkiem al-Qaidy był też - co potwierdził niemiecki minister obrony Peter Struck - sprawca samobójczego zamachu w Kabulu, w którym w sobotę zginęło czterech żołnierzy niemieckich. STARE WIADOMOSCI---od tamtego czasu islamisci wymordowali juz kilka tys ludzi na calym swiecie. Nie ma innych waznych konfliktow jest teraz Islam kontra wszyscy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin marcus IP: 62.233.188.* 25.10.03, 19:14 nie radziłbym ci do Arabii jechać mogliby cię w przypływie pokojowo-islamskich emocji zabić (jeślibyś wogóle dostał prawo wjazdu), już raczej do Magrebu (oprócz szanującej prawa człowieka i ONZ Libii) ps ale kiedyś była hetza jak poszła plotka że gen Sharon kupił ziemię w kilku państwach islamskich hhehee :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Re: UWAZAJ BO SKONCZYSZ JAK TEN POLAK>>> 05.11.03, 19:26 Uwazaj bo cie wirus dopadnie , wirus islamski jest zabojczy. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: UWAZAJ BO SKONCZYSZ JAK TEN POLAK>>> 07.11.03, 17:26 zbik napisał: > Uwazaj bo cie wirus dopadnie , wirus islamski jest zabojczy. Odpowiedz Link Zgłoś