Dodaj do ulubionych

To ze Zydzi sa skapcami

IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 18:22
To ze Zydzi sa skapcami kazdy wie, ale zeby az takimi? Forum "Swiat" jest z
zalozenia miejscem gdzie maja wymieniac swoje opinie Polacy, zostalo
utworzone dla Polakow i jest pisane w polskim jezyku. Dlaczego wiec
przynajmniej 50% jak nie wiecej tutejszych uczestnikow dyskusji to Zydzi,
czyz nie stac ich na wlasne forum? Potrafia pisac i mowic po polsku poniewaz
nasza Ojczyzna ich wykarmila i wychowala, teraz z wdziecznoscia opluwaja ten
Kraj i nas samych na polskim forum.

Nie podoba wam sie co mysla i mowia Polacy, idzcie do siebie i tam
dyskutujcie, mozecie byc pewni ze nikt z nas nie bedzie wam przeszkadzal.
Obserwuj wątek
    • janosik6 ja mysle ze chcialby nie jeden tylko poprzeszkadza 26.10.03, 18:33
      ..mu w tym brak znajomosci jezyka.
      Tylko po jakiemu mialby napisac ?
      Po ichniemu ?
      Czy po angielsku z polska nalecialoscia gdzie nikt nie zalapie tego ?
      Tak ze z dwojga zlego niech wchodza i pisza i masz na kim burku
      popierdolony, wyplakiwac swoje zale zes polaczek niedorobiony.
      • Gość: ad-ver-tizer Re: ja mysle ze chcialby nie jeden tylko poprzesz IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 18:52
        myslalem ze marcuss-crassus jest tutaj najwiekszym idiota, ale okazuje sie ze
        przebijasz go zupelnie, pajacu. Wiesz co to jest IQ? To cos takiego czego ty
        nie masz.
    • Gość: z daleka Re: To ze Zydzi sa skapcami IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 26.10.03, 18:54
      Patrioto z bozej laski, poslugojacy sie czysto polskim pseudonimem "ad-wer-
      tizer". Jak sie pewnie domyslasz naleze do tych " przynajmniej 50% jak nie
      wiecej"...piszacych na forum po polsku Zydow. W tym miejscu chcialbym ci
      podkreslic, ze ci Zydzi w wiekszosci lepiej pisza po polsku niz przcietny
      Polak. Ale nie o to mi chodzi. Piszesz ze ci piszacy tu Zydzi opluwaja Ten Kraj
      (Polske) no i Was Polakow. Uwazam, ze nie masz wogole racji, nawet klamiesz.
      Nikt poza nielicznymi wyjatkami o Polsce i Polakach prawie nie pisze, a o
      opluwaniu to juz raczej mowy byc nie moze(poza jednym dwoma przypadkami).
      Natomiast Wy Polacy, albo bardziej dokladnie polaczkowie(okropne slowo
      wymyslone przez samych Polakow) Wy sami na Polske, na jej historie, polityke,
      kosciol, wladze i samych siebie plujecie rowno i nieustannie. Pomysl nad tym
      zanim mi odpowiesz.
      • Gość: Sokol Re: To ze Zydzi sa skapcami IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 26.10.03, 19:06
        Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Patrioto z bozej laski, poslugojacy sie czysto polskim pseudonimem "ad-wer-
        > tizer". Jak sie pewnie domyslasz naleze do tych " przynajmniej 50% jak nie
        > wiecej"...piszacych na forum po polsku Zydow. W tym miejscu chcialbym ci
        > podkreslic, ze ci Zydzi w wiekszosci lepiej pisza po polsku niz przcietny
        > Polak. Ale nie o to mi chodzi. Piszesz ze ci piszacy tu Zydzi opluwaja Ten
        Kraj
        > (Polske) no i Was Polakow. Uwazam, ze nie masz wogole racji, nawet klamiesz.
        > Nikt poza nielicznymi wyjatkami o Polsce i Polakach prawie nie pisze, a o
        > opluwaniu to juz raczej mowy byc nie moze(poza jednym dwoma przypadkami).
        > Natomiast Wy Polacy, albo bardziej dokladnie polaczkowie(okropne slowo
        > wymyslone przez samych Polakow) Wy sami na Polske, na jej historie,
        polityke,
        > kosciol, wladze i samych siebie plujecie rowno i nieustannie. Pomysl nad tym
        > zanim mi odpowiesz.

Polska ma dwie tragedie obecnie.Zydowski rzad i zydowska religie.
        To te dwie zawieruchy krytykujemy mosku a nie Polske i Polakow.

Zydostwo zamaskowane to najgorsze kanalie jakie chodza po tej ziemi.
        I nie pisz mi zydzie zapluty ze Polacy wybrali te wladze demokratycznie
        bo demokracja tam to tylko dla wszy zydowskich co nazwisk swoich bojo sie
        uzywac.
        • Gość: z daleka Re: To ze Zydzi sa skapcami IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 26.10.03, 19:18
          Zamiast klapac dziobem a Hameryce, rozwin skrzydla ptoku, polec do Polski
          twijej ojczyzny i zrob dla niej cos dobrego. Np wypierdol jakiego Zyda z
          rzadu, albo przynajmniej oczysc polskie kible a nie zydowskie.
          • hanes Re: To ze Zydzi sa skapcami 26.10.03, 19:32
            > Zamiast klapac dziobem a Hameryce, rozwin skrzydla ptoku, polec do Polski
            > twijej ojczyzny i zrob dla niej cos dobrego. Np wypierdol jakiego Zyda z
            > rzadu, albo przynajmniej oczysc polskie kible a nie zydowskie.

To ze zydki piszą na polskim forum, z braku znajomości jakiegokolwiek innego języka jest oczywiste. Większość tych "żydków" kupiła fałszywe papiery i z nędzy wyemigrowała do Izraela. Teraz dygoczą, żeby się przez sen czasem nie wygadać. Jednak do ojczyzny ciągnie. Plują na Polskę, ale przecież nie mogą inaczej. mosad czuwa! Traktowani są w Iztaelu jako obywatele drugiej kategorii, jako POLACZKI właśnie.
            • Gość: z daleka Re: To ze Zydzi sa skapcami IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 26.10.03, 20:04
              Pomarzyc bardzo dobra rzecz Hanes. Snij dalej , obudzisz sie z reka w nocniku.
              • hanes No napisz cos w jakims obcym jezyku 26.10.03, 20:26

> Pomarzyc bardzo dobra rzecz Hanes. Snij dalej , obudzisz sie z reka w nocniku.

Moze byc "Reka" i "nocnik"
                PS. U nas nocnikow sie juz nie uzywa. Musisz byc bardzo "z daleka"
          • janosik6 do przyglupa z IQ polskim-ponizej sredniej UNII 26.10.03, 19:36
            Mam w dupie ciebie i te testy ktore robiles niedawno.
            Nie masz sie buraku czym chwalic bo na tych testach wyszlo szydlo z worka.
            Najnizsza srednia w europie tylko albanczycy sa z tylu.
            Tak ze te twoje IQ nic a to nic mi nie mowi.
            Lepiej zacznij pisac o tym z kim twoja matka cie zrobila ,jezeli wiesz ?
            To jest bardziej interesujacy temat .
            Stary czesto cie oblapywal ?
            Czy tylko na tym sie konczylo ?
            O !!!! to jest temat!!! MEGA Temat !!!!bym powiedzial.
            A jezelis taki patriota to pierdolnij matke za to ze sie z czarnymi
            studentami i arabami puszczala stad ta nienawisc do Izraelitow.
            • Gość: . Re: do przyglupa z IQ polskim-ponizej sredniej UN IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 19:41
              przeczytaj to co jest ponizej i pomysl jakie IQ ma autor...

------------------

> Mam w dupie ciebie i te testy ktore robiles niedawno.
              > Nie masz sie buraku czym chwalic bo na tych testach wyszlo szydlo z worka.
              > Najnizsza srednia w europie tylko albanczycy sa z tylu.
              > Tak ze te twoje IQ nic a to nic mi nie mowi.
              > Lepiej zacznij pisac o tym z kim twoja matka cie zrobila ,jezeli wiesz ?
              > To jest bardziej interesujacy temat .
              > Stary czesto cie oblapywal ?
              > Czy tylko na tym sie konczylo ?
              > O !!!! to jest temat!!! MEGA Temat !!!!bym powiedzial.
              > A jezelis taki patriota to pierdolnij matke za to ze sie z czarnymi
              > studentami i arabami puszczala stad ta nienawisc do Izraelitow.
      • Gość: ad-ver-tizer >Jude Syndrome< IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 19:25

> Patrioto z bozej laski, poslugojacy sie czysto polskim pseudonimem "ad-wer-
        > tizer". Jak sie pewnie domyslasz naleze do tych " przynajmniej 50% jak nie
        > wiecej"...piszacych na forum po polsku Zydow. W tym miejscu chcialbym ci
        > podkreslic, ze ci Zydzi w wiekszosci lepiej pisza po polsku niz przcietny
        > Polak. Ale nie o to mi chodzi. Piszesz ze ci piszacy tu Zydzi opluwaja Ten
        Kraj
        > (Polske) no i Was Polakow. Uwazam, ze nie masz wogole racji, nawet klamiesz.
        > Nikt poza nielicznymi wyjatkami o Polsce i Polakach prawie nie pisze, a o
        > opluwaniu to juz raczej mowy byc nie moze(poza jednym dwoma przypadkami).
        > Natomiast Wy Polacy, albo bardziej dokladnie polaczkowie(okropne slowo
        > wymyslone przez samych Polakow) Wy sami na Polske, na jej historie, polityke,
        > kosciol, wladze i samych siebie plujecie rowno i nieustannie. Pomysl nad tym
        > zanim mi odpowiesz.
        -------------------------

Posluchaj mnie, jestes Zydem jak sam przyznajesz, mieszkasz na kradzionej ziemi
        wsrod mordercow i zlodzieji ktorych uwazasz za swoich wspolziomkow i smiesz
        podnosic glos? Pierwsze, wynies sie i oddaj to co ukradles, a nastepnie mow na
        temat patryjotyzmu twierdzac ze ktos klamie mowiac iz Zydostwo nie oczernia
        Polski. To, ze umiesz pisac i czytac zawdzieczasz Polsce, to ze masz jakies
        nieokreslone problemy ze zrozumieniem iz jestes poprostu Zydem, a nie Polakiem
        to juz inna sprawa. Cierpisz, jak wiekszosc z was na >Jude Syndrome< i sie
        miotasz sam w sobie. Chcialbys byc Kims a jestes poprostu tym czym jestes,
        Zydkiem. Zdaje ci sie ze cos rozumiesz, a okazuje sie ze inni rozumieja o wiele
        wiecej. Na Polske pluja Zydzi wszedzie, nie tylko na tym forum. Osobiscie
        spotkalem sie z tym wiele razy, raz nawet mialem okazje recznie wynagrodzic
        jednemu z was za jego opinie o Polsce. Przestal mowic zle, przynajmniej przez
        czas dopuki jak ruszal szczeka musial sie krzywic. To co my mowimy o Polsce to
        nasza sprawa, jesli mowimy zle jest to dowodem ze potrafimy byc samokrytyczni,
        odwrotnie jak Zydzi nieakceptujacy zadnej krytyki i okreslajacy wszystko
        antysemityzmem.
        • janosik6 do ad-ver-tizer, co sp..rdolil z polski za chlebem 26.10.03, 19:41
          jedno pytanko .
          Czy te twoje IQ pomaga ci w sprzataniu kibli zydowskich ?
          • Gość: ad-ver-tizer Re: do ad-ver-tizer, co sp..rdolil z polski za ch IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 19:45
            Jesli chcesz wiedziec to tak sie sklada ze to Zydzi sprzataja kible u mnie, a
            ty pajacu wroc do szkoly bo ojciec cie palcem zrobil i teraz nie bardzo lapiesz
            w czym sprawa.
        • Gość: z daleka Re: >Jude Syndrome< IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 26.10.03, 19:45
          Prosilem cie zebys sie zastanowil zanim odpowiesz. Nawet tego nie potrafisz.
          Co wlasciwie chcesz powiedziec?. Zamiast ustosunkowac sie do tego co napisalem
          wydzierasz sie po proznicy. Przeciez zdajesz sobie sprawe, a moze nie, ze
          twojego pohukiwania wogole sie nie boje. Wytykanie mi zydowstwa jest wprost
          smieszne. Ja wiem, ze jestem Zydem i jestem tez z tego bardzo dumny.
          • Gość: ad-ver-tizer Re: >Jude Syndrome< IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 19:52

> Prosilem cie zebys sie zastanowil zanim odpowiesz. Nawet tego nie potrafisz.
            > Co wlasciwie chcesz powiedziec?. Zamiast ustosunkowac sie do tego co
            napisalem
            > wydzierasz sie po proznicy. Przeciez zdajesz sobie sprawe, a moze nie, ze
            > twojego pohukiwania wogole sie nie boje. Wytykanie mi zydowstwa jest wprost
            > smieszne. Ja wiem, ze jestem Zydem i jestem tez z tego bardzo dumny.
            -----------

ty mnie o nic nie pros, powiedz tylko z czego jestes taki dumny nalezac do
            zydowskiej rasy, podaj jakis przyklad ktory moglby byc powodem do dumy. Bac sie
            nie musisz, ja cie nie strasze, pytam tylko w jakim celu piszesz w naszym
            jezyku, na naszym forum, cierpisz na >Jude Syndrome< i tutaj nie mozna ci
            pomoc, ale moze z jakiejs innej strony da sie cos zrobic.
            • Gość: z daleka Re: >Jude Syndrome< IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 26.10.03, 20:09
              Dam ci najprostszy i najblizszy przyklad. Pomyslalem przez chwile ze moglbym,
              tak teoretycznie urodzic sie toba. Zadrzalem z przerazenia i podziekowalem
              Bogu, ze pozwolil mi urodzic sie Zydem.
              • hanes Re: >Jude Syndrome< 26.10.03, 20:19

> Dam ci najprostszy i najblizszy przyklad. Pomyslalem przez chwile ze moglbym,
                > tak teoretycznie urodzic sie toba. Zadrzalem z przerazenia i podziekowalem
                > Bogu, ze pozwolil mi urodzic sie Zydem.

KLAMIESZ!
                • Gość: z daleka Re: >Jude Syndrome< IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 26.10.03, 20:23
                  Przeciez uprzedzalem, ze obudzisz sie z reka w nocniku. No i stalo sie.
              • Gość: ad-ver-tize Re: >Jude Syndrome< IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 21:57

> Dam ci najprostszy i najblizszy przyklad. Pomyslalem przez chwile ze moglbym,
                > tak teoretycznie urodzic sie toba. Zadrzalem z przerazenia i podziekowalem
                > Bogu, ze pozwolil mi urodzic sie Zydem.

--------------

teraz przynajnmniej wiesz na czym polega >Jude Syndrom<
    • Gość: . Re: To ze Zydzi sa skapcami+ IP: *.swipnet.se 26.10.03, 19:44
      >>>>>>>>><To ze Zydzi sa skapcami
      Autor: Gość: ad-ver-tizer IP: *.lv.lv.cox.net
      Data: 26-10-2003 18:22 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      To ze Zydzi sa skapcami kazdy wie, ale zeby az takimi? Forum "Swiat" jest z
      zalozenia miejscem gdzie maja wymieniac swoje opinie Polacy, zostalo
      utworzone dla Polakow i jest pisane w polskim jezyku. Dlaczego wiec
      przynajmniej 50% jak nie wiecej tutejszych uczestnikow dyskusji to Zydzi,
      czyz nie stac ich na wlasne forum? Potrafia pisac i mowic po polsku poniewaz
      nasza Ojczyzna ich wykarmila i wychowala, teraz z wdziecznoscia opluwaja ten
      Kraj i nas samych na polskim forum.

Nie podoba wam sie co mysla i mowia Polacy, idzcie do siebie i tam
      dyskutujcie, mozecie byc pewni ze nikt z nas nie bedzie wam przeszkadzal.
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<

Bardzo bym tym postem przejal,gdyby Polak go napisal.
      Poniewz napisal go wypierdek polskojezyczny,przejmowac sie nie bede.
      Byle ciulaczek udawac chce,ze jest Polakiem.
      Obecnoscia swa na tym forum Polske szkaluje i Wizerunek jej znieksztalca.
      Szkodliwosc tych becwalo na wizerunek Polski jest ewidentny.
      Niestety durnie te mnoza sie w zastraszjacym tepie i robia sie coraz
      durniejszymi.

• hanes Zdradzili ni tylko ojczyznę, ale i religie. 26.10.03, 20:01
        Myślę, ze większość, jako synowie małorolnych chłopów i najmłodsze dzieci w rodzinach wielodzietnych, wychowująca się w wielopokoleniowych M-3, była bardzo religijna. To ze musieli się wyrzec swojej religii spowodowało u nich niepohamowana agresje. Życie w Izraelu zaowocowało dodatkowo mania prześladowczą.
        • Gość: z daleka Re: Zdradzili ni tylko ojczyznę, ale i religie. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 26.10.03, 20:14
          Czy ty glabie kapusciany wogole zastanawiasz sie nad tym co piszesz i skad?
          • hanes Re: Zdradzili ni tylko ojczyznę, ale i religie. 26.10.03, 20:18

> Czy ty glabie kapusciany wogole zastanawiasz sie nad tym co piszesz i skad?

Ja staram sie ciebie zrozumiec, no i pocieszyc.
            My rozumiemy takich biedakow jak ty.
    • wtracalski Do Sz.PP. advertizer sokol hanes itp 26.10.03, 21:47
      Najbardziej zapładnia sama siebie kreatura bezpłciowa.
      Powodzenia,
      Lec - Wtrącalski
      • hanes Nie lepiej do kazdego z osobna? Byloby grzeczniej 26.10.03, 22:14
        Najbardziej zapładnia sama siebie kreatura bezpłciowa.

Gdyby to była prawda, miałbyś ciąże chroniczną (:
      • Gość: ad-vert-izer Re: Do wszy..stkich cierpiacych na >Jude Syndrome< IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 22:52
        > Najbardziej zapładnia sama siebie kreatura bezpłciowa.

--------------------------

Prosze, prosze mamy tutaj doskonaly przyklad >Jude Syndrome< wlasnie tym sie
        objawia. Chory na ta dolegliwosc bezwiednie lub tez ze swiadomoscia stara sie
        uwagami zabarwionymi erotyka w stylu np. "kreatura bezpłciowa", ponizyc lub
        obrazic zdrowo myslacych i normalnych ludzi. Zal i zazdrosc iz chory musi na
        zawsze pozostac w stanie zydowskim i byc poprostu zydkiem jest tak wielki ze
        czesto zatracany zostaje instynkt samozachowawczy i poprzez wypowiadanie
        obrazliwych frazesow pod adresem innych osob taki chory zydek poczuwa sie iz
        jest prawie taki jak wszyscy ludzie.

Oczywiscie tego rodzaju praktyki nie przynosza rezultatow stalych, w zwiazku z
        czym cierpiacy na >Jude Syndrom< wciaz musza to powtarzac. Z czasem staja sie
        tworami typu np. niejakiego Jojo, albo mniej wulgarnego fredzia54. Sa tez
        przypadki w zasadzie niegrozne i do nich mozemy zaliczyc osobnika podajacego
        sie tutaj za niejaka dana33, chociaz w jej przypadku moze to ulec zmianie w
        kazdej chwili i z uspinego stadium >Jude Syndrom< przeksztalcic sie w tzw.
        >Jude Syndrom V< o wiele bardziej groznego przedewszystkim dla samego chorego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka