Dodaj do ulubionych

do nihilka

IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 18:05
nu, postanowilam zalozyc watek tylko dla ciebie, mnie i czosnku. uwazam, ze
tak sie nam nalezy. rozumiesz, polecialam na osla lawke i az mnie zacmilo od
zawadzkiego. przeszukalam dwa razy, az znalazlam ciebie z wczoraj, jak sie
zwrociles uprzejmie do zawadzkiego per ba.an. nu, to jakies wulgarne slowo, ze
admin cie tam poslal? ono moze byc nie dokladne, bo ba.an normalnie tyle sie
nie produkuje, mogles na przyklad napisac "sofer stam", to taki co przepisuje
tore, wiesz w takich zwojach. tam pisania i pisania, to nazwanie byloby
bardziej trafne, powiedzmy, dla zawadzkiego. ale mimo to, obrazliwe to
zupelnie nie bylo. ja ci mowie, ten admin jest antysemita.... :)
obcasow ja nie nosze, krzyz mi dolega i bez nich tez.
nu, wiec ta twoja zupke, to ja sobie zaraz zapisze. ale ta nadziewana cebula
to juz dobiles mnie do reszty. wiec daj. nie uwazasz, ze ci terrorysci powinni
dostarczac nam czosnku? mieliby lepsze efekty. to samo z saudia. zamiast ich
oplacac, taniej byloby jakby kazdemu z nas podarowali samochod, sami bysmy sie
pozabijali... :) mamy straszne cyfry w wypadkach samochodowych....
nu, to tak zimno u was nie jest.... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nihil Okropnie sie czuje zaszczycony... IP: *.72.64.246.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 19:00
      > Oststnio pisalismy sobie o dobrych rzeczach wlasnie na...'oslej lawce' i tak
      to ujalem, nie sadzac ze bedziesz sie fatygowala az na ta...karna.

> Mam watpliwosci co do Twojego pochodzenia czytajac ze nie znasz nadziewanej
      cebuli!!! Nie mam pojecia jak moze Zyd dorosc do prawdziwosci, nie znajac tej
      potrawy.

> Musisz poszukac do tego duzych cebul.

> Ostatnio to robilem na 8 cebul, co jest duzo i taki mam przepis:

> 8 duzych cebul
      > 30 dkg mielonej wolowiny, lub baraniny, lub mieszanki z obu(lepsze!),
      > 1/4 lyzeczki allspice
      > 1 lyzeczka suszonego koperku
      > 3 lyzki soku z cytryny
      > 3 lyzki posiekanej pietruszki
      > 3 zabki czosnku drobno posiekanego
      > sol i pieprz do smaku
      > 1 jajko
      > 2-3 lyzki maki
      > 3-4 lyzki oliwy
      > sok z 1 cytryny (dodatkowo)
      > Rosol, ilosc w/g potrzeby
      ===========================================

> Cebule obrac, przepolowic ( wszerz); wybrac srodek pozostawiajac z 2-3
      oslonki, w zaleznosci od grubosci, aby sie to trzymalo razem. Polowe z tych
      wybranych srodkow posiekac i dodac do miesa. Mieso i reszte, oprocz maki,
      rosolu i oliwy - dobrze wymieszac.
      > Cebule nadziac przygotowanym mielonym i mieso przypudrowac delikatnie maka,
      nastepnie na rozgrzanej patelni z oliwa - z lekka zabrazowic (miesem na dol).
      > Natepnie wrzucic do garnka pozostale wydrazone czesci cebuli, ulozyc na tym
      nadziane polowki i zalac rosolem z cytryna nie przykrywajac zbytnio
      wystajacego miesa. Gotowac pod przykryciem raczej wolno az cebula nie zmieknie.

> W razie rewolucji w domu, bo jest tylko ...16 polowek cebuli,
      odpowiedzialnosci za jakiekolwiek szkody ninniejszym nie ponosze...

P.S. Wszystko z tego jest jadalne. Szeroki, plaski dosc garnek, jest
      oczywiscie pojemniejszy w tym wypadku.

> Smacznego!
      • Gość: dana33 Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 23:08
        nu, jeszcze troche, to zaloze sobie ksiazke kucharska pod tytulem : przepisy
        nihilka.
        ty mi powiedz, ty jestes kucharz zawodowiec czy kucharz amator? chociaz na
        amatora to ty za dobrze gotujesz....
        wiesz co to cymes?
        • Gość: Nihil Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... IP: *.72.70.185.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 23:26
          > Zjadlem przed chwila zupke czosnkowa i czuje sie cieplutko rozkoszujac sie
          przy tym malym kieliszkiem 'Goldwasser'. Prawie jak w 'ziemi obiecanej'!

> Gotowalem kiedys troszeczke, ale sam nie lubie i musze miec kilka pikantnych
          kucharek do pomocy. Ale lubie to, co zdrowe. No i...cymes!

> Jestem kucharz amator, bo zawodowcy tutaj raczej Zydow przyprawiaja na 1000
          i jeden sposobow...

> Jak Tobie/Wam to wszystko bedzie smakowalo, to podam Tobie przepis na
          czosnek dla zyl czyszczenia, ktore to znowuz czyszcze ze smakiem od kilku
          tygodni.

> Zimno okrytnie! Ma byc w nocy okolo zera, a z wiatrem pewnie sie bedzie
          czulo i ponizej. Trzeba bedzie lodowke pewnie otworzyc aby sie ogrzac...

• cock_zajaca Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... 29.11.03, 23:31
            Gość portalu: Nihil napisał(a):

> > Zjadlem przed chwila zupke czosnkowa i czuje sie cieplutko rozkoszujac sie
            >
            > przy tym malym kieliszkiem 'Goldwasser'. Prawie jak w 'ziemi obiecanej'!
            >
            > > Gotowalem kiedys troszeczke, ale sam nie lubie i musze miec kilka pikantny
            > ch
            > kucharek do pomocy. Ale lubie to, co zdrowe. No i...cymes!
            >
            > > Jestem kucharz amator, bo zawodowcy tutaj raczej Zydow przyprawiaja na 100
            > 0
            > i jeden sposobow...
            >
            > > Jak Tobie/Wam to wszystko bedzie smakowalo, to podam Tobie przepis na
            > czosnek dla zyl czyszczenia, ktore to znowuz czyszcze ze smakiem od kilku
            > tygodni.
            >
            > > Zimno okrytnie! Ma byc w nocy okolo zera, a z wiatrem pewnie sie bedzie
            > czulo i ponizej. Trzeba bedzie lodowke pewnie otworzyc aby sie ogrzac...
            >
            >
            >
            >
            Zydzi maja ponad 100045 przepisow na zarcie dla zwierzat tobie podobnych,jezeli
            poprosisz to wysle ci ochlapa z jednego z tych przepisow na good night,wanna
            see it ?
            • Gość: Nihil Nie interesuje mnie... IP: *.72.70.185.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 23:34
              >...to, co w twoje koryto leja.
              • cock_zajaca Re: Nie interesuje mnie... 29.11.03, 23:36

> >...to, co w twoje koryto leja.
                do corki swojej to pisales,PSI CHUJU Z MORDA ZABY ?
          • cock_zajaca Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... 29.11.03, 23:34

> > Zjadlem przed chwila zupke czosnkowa i czuje sie cieplutko rozkoszujac sie
            >
            > przy tym malym kieliszkiem 'Goldwasser'. Prawie jak w 'ziemi obiecanej'!
            >
            > > Gotowalem kiedys troszeczke, ale sam nie lubie i musze miec kilka pikantny
            > ch
            > kucharek do pomocy. Ale lubie to, co zdrowe. No i...cymes!
            >
            > > Jestem kucharz amator, bo zawodowcy tutaj raczej Zydow przyprawiaja na 100
            > 0
            > i jeden sposobow...
            >
            > > Jak Tobie/Wam to wszystko bedzie smakowalo, to podam Tobie przepis na
            > czosnek dla zyl czyszczenia, ktore to znowuz czyszcze ze smakiem od kilku
            > tygodni.
            >
            > > Zimno okrytnie! Ma byc w nocy okolo zera, a z wiatrem pewnie sie bedzie
            > czulo i ponizej. Trzeba bedzie lodowke pewnie otworzyc aby sie ogrzac...
            >
            >
            >
            >
            a lodowki nie sa dla PSICH CHUJOW Z MORDA ZABY,lodowki sa dla ludzi.
            • Gość: Nihil Niezle... IP: *.72.70.185.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 23:40
              >...demonstrujesz te swoje horyzonty. Pociesz sie ze poza psia buda inny Swiat
              istnieje. No ale nie bede sie rozwodzil, abys herezji sie nie nabawil...

P.S. Inteligentny z ciebie kundel. Pewno to dodatek pchiel do twojej diety...
              • Gość: dana33 Re: Niezle... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 30.11.03, 00:28
                nu, ty mi powiedz nihilku, dlaczego, ale dlaczego zawsze, na kazdym watku musi
                sie znalezc jeden taki, ze , nu, slow brakuje....
                pewnie nie tylko nie je czosnku, ale go nie widzial na oczy... nu, czosnek to
                nie dla kazdego... :)
                • Gość: Nihil Re: Niezle... IP: *.72.65.230.Dial1.Orlando1.Level3.net 30.11.03, 05:51
                  Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, ty mi powiedz nihilku, dlaczego, ale dlaczego zawsze, na kazdym watku
                  musi
                  > sie znalezc jeden taki, ze , nu, slow brakuje....
                  > pewnie nie tylko nie je czosnku, ale go nie widzial na oczy... nu, czosnek to
                  > nie dla kazdego... :)

> Nic na to nie poradzimy. Jak dorosnie, to byc moze czosnek poskutkuje...

> Nie ma sensu sie tym przejmowac, choc wiezienia sa pelne tych co ...'od
                  rzemyczka do koniczka'.
          • Gość: dana33 Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 30.11.03, 00:25
            GOLDWASSER!!!!!! nie mow, ze ta polska goldwasser.... jej, to bylo dobre....
            nu, nie mam goldwasser w israelu..... :(
            • pro_wok Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... 30.11.03, 00:47

> GOLDWASSER!!!!!! nie mow, ze ta polska goldwasser.... jej, to bylo dobre....
              > nu, nie mam goldwasser w israelu..... :(

Dano
              stoi wlasnie przede mna butelka tego truku.
              Pisze na niej Danzig ale nie jest to wyrob polski.
              Na butelce i na zakretce znajdziesz tarcze Dawida.
              I litery I W L
              Tu pare slow
              www.dicke-wirtin.de/Was_man_so_uber_uns_schreibt/Bierprobleme/Tip/tip.html

• Gość: dana33 Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 30.11.03, 01:02
                nu, pro_wok, jestes unschlagbar!!!! cos takiego... siedze sobie w tym moim
                israelu, wyklocam sie na forum, a nawet nie mam pojecia co wszystko znaczy ta
                nasza gwiazda..... juz byla sensacja raz, kto ja wymyslil (czescy mnisi
                katoliccy!!!!) a teraz jeszcze goldwasser.... :) dzieki
                • pro_wok Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... 30.11.03, 01:06

> nu, pro_wok, jestes unschlagbar!!!! cos takiego... siedze sobie w tym moim
                  > israelu, wyklocam sie na forum, a nawet nie mam pojecia co wszystko znaczy ta
                  > nasza gwiazda..... juz byla sensacja raz, kto ja wymyslil (czescy mnisi
                  > katoliccy!!!!) a teraz jeszcze goldwasser.... :) dzieki

Wprawdzie nie powinienem tego robic, bo musze za chwile jeszcze prowadzic auto
                  ale maly kieliszeczek na Twoje zdrowie wychyle.
                  • cock_zajaca Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... 30.11.03, 01:11
                    pro_wok napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                    >
                    > > nu, pro_wok, jestes unschlagbar!!!! cos takiego... siedze sobie w tym moim
                    > > israelu, wyklocam sie na forum, a nawet nie mam pojecia co wszystko znaczy
                    > ta
                    > > nasza gwiazda..... juz byla sensacja raz, kto ja wymyslil (czescy mnisi
                    > > katoliccy!!!!) a teraz jeszcze goldwasser.... :) dzieki
                    >
                    >
                    > Wprawdzie nie powinienem tego robic, bo musze za chwile jeszcze prowadzic
                    auto
                    > ale maly kieliszeczek na Twoje zdrowie wychyle.
                  • Gość: dana33 Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... IP: 194.90.65.* 30.11.03, 07:27
                    a to mile, pro_wok....
                    juz postanowilam: przy nastepnym pobycie w polsce kupuje goldwasser i miod
                    pitny, tego tez nie mamy.... :)
              • cock_zajaca Re: Okropnie sie czuje zaszczycony... 30.11.03, 01:04
                pro_wok napisał:

>
                > > GOLDWASSER!!!!!! nie mow, ze ta polska goldwasser.... jej, to bylo dobre..
                > ..
                > > nu, nie mam goldwasser w israelu..... :(
                >
                >
                > Dano
                > stoi wlasnie przede mna butelka tego truku.
                > Pisze na niej Danzig ale nie jest to wyrob polski.
                > Na butelce i na zakretce znajdziesz tarcze Dawida.
                > I litery I W L
                > Tu pare slow
                > <a href="www.dicke-
                wirtin.de/Was_man_so_uber_uns_schreibt/Bierprobleme/Tip/tip.html"target="_blank"
                >www.dicke-wirtin.de/Was_man_so_uber_uns_schreibt/Bierprobleme/Tip/tip.html</a>
                >
                >
                >
                >
                >
                GOLDWASSER jest moja ulubiona kolekcja w moim barku,lubie przewalac butelki z
                mysla o tym,ze moi kochani przodkowie ten napoj na rynek w Danzig z powodzeniem
                wprowadzili...
    • cs137 Dano! Nowe plotki o Nihilu! Z krzesła spadniesz! 30.11.03, 07:16
      את המשבר הכלכלי ולדרדר מאות אלפים בני אדם נוספים אל מתחת לקו העוני. הצעת
      התקציב מבשרת יותר קיצוצים, יותר פיטורים, יותר הפרטות. מדוע הממשלה עושה זאת?
      האם ראש הממשלה אריאל שרון ושר האוצר בנימין נתניהו אינם מבינים שמדיניותם מובילה
      את המשק ואת החברה לאסון? כמובן שהם יודעים זאת. מאהל אמהות החד-הוריות שמתחת
      לחלונות משרדיהם ממחיש מדי יום את תוצאות מדיניותם.

אז, מדוע הם עושים זאת? הם גוררים את כולנו לאסון כי אין להם ברירה אחרת. מי
      שדוגל בהמשך הכיבוש והמלחמה, מי שפועל למען בעלי ההון ובשמם, מי שסבור שעל העניים
      לשלם ועל העשירים להתעשר; יודע היטב שאת מחיר מדיניותו משלמים עובדים ומובטלים,
      נשים וגברים, יהודים וערבים, זקנים וילדים.

הגיעה העת להסיר את הכפפות. מאבקן של ויקי כנפו וחברותיה האמהות העובדות החד-
      הוריות מוכיח שאין די בהקרבה אישית והד תקשורתי. על מנת שהמאבק יצליח הוא צריך
      להיות המוני, ממושך, מאוחד ופוליטי. אבל, מה פירוש מאבק המוני, ממושך, מאוחד
      ופוליטי?

- המאבק חייב להיות המוני כי רוב אוכלוסיית מדינת ישראל הפכה לקורבן המדיניות
      הכלכלית והחברתית של הממשלה. המאבק צריך להקיף עובדים ומובטלים, אמהות חד-הוריות
      וגמלאים, סטודנטים והורים. מאבק סקטוריאלי לא יניב פרי. באמצעות המאבק ההמוני
      נצליח לשנות את יחסי הכוחות בחברה הישראלית!

- המאבק יהיה ממושך, כי ממשלת הימין מסוגלת לעשות שימוש בכל אמצעי על מנת לסכלו.
      יתכן ונצליח לצבור נקודות, יתכן ונצליח לבטל גזירות; אבל הניצחון יבוא רק עם
      הסתלקות הממשלה מן השלטון!

- ללא אחדות - אין תקומה למאבק. האחדות חייבת לבוא מלמטה, מן הנאבקים על ה
      • Gość: dana33 Re: Dano! Nowe plotki o Nihilu! Z krzesła spadnie IP: 194.90.65.* 30.11.03, 07:26
        nu, nie wiem czy nihil spadnie z krzesla, ale ja napewno! ale twoj hebrajski
        dobry..... :)
    • Gość: Iblis Cock_zajaca to cs137. Tez cock. IP: *.ipt.aol.com 30.11.03, 15:48
      > Do zydowskiej dupy sie sie laduje. Taki to juz chujowy typ.
      • Gość: dana33 Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 30.11.03, 19:08
        nu, widze, ze umiesz pisac. skonczyles 3 klasy specjalne dla ograniczonych
        dzieci, rozumiem...
      • cs137 Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. 30.11.03, 19:13
        Gość portalu: Iblis napisał(a):

> > Do zydowskiej dupy sie sie laduje. Taki to juz chujowy typ.

Iblis, zrobiłeś z siebie pośmiewisko na FA, popełniając straszliwe pudło
        przy "strzale w ciemno"
        • cock_zajaca Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. 30.11.03, 20:44
          cs137 napisała:

> Gość portalu: Iblis napisał(a):
          >
          > > > Do zydowskiej dupy sie sie laduje. Taki to juz chujowy typ.
          >
          > Iblis, zrobiłeś z siebie pośmiewisko na FA, popełniając straszliwe pudło
          > przy "strzale w ciemno"
          • cock_zajaca Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. 30.11.03, 20:50
            cock_zajaca napisał:

> cs137 napisała:
            >
            > > Gość portalu: Iblis napisał(a):
            > >
            > > > > Do zydowskiej dupy sie sie laduje. Taki to juz chujowy typ.
            > >
            > > Iblis, zrobiłeś z siebie pośmiewisko na FA, popełniając straszliwe pudło
            > > przy "strzale w ciemno"
            • Gość: dana33 Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 30.11.03, 22:48
              nu, zajacu, nie wazne, do kogo skierowales ten post, ale tak z reka na sercu,
              nie wstydzisz sie za taki slownik???
              • cock_zajaca Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. 01.12.03, 03:24

> nu, zajacu, nie wazne, do kogo skierowales ten post, ale tak z reka na sercu,
                > nie wstydzisz sie za taki slownik???
                Tak z reka na sercu to sie dzisiaj wstydze ale jutro bedzie nowy dzien i znowu
                zaczne pluc na wrogow mojej kultury,sorry.
                • Gość: dana33 Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. IP: 194.90.65.* 01.12.03, 07:42
                  nu, a kto jest wrogiem twojej kultury? iblis? nu, przeciez nie bedziesz sie
                  znizal do jego poziomu.... cos ty!!! :)
            • cs137 Re: Cock_zajaca, gadaj sobie zdrowo... 30.11.03, 22:53
              Cock_zajaca, gadaj sobie, co chcesz. Obelgi różnych wozaków i ludzi z nizin
              społecznych wzruszaja mnie dokładnie tyle, co szczekanie kundla sąsiada przez
              płot. Jak ci to pprawia samopoczucie, to klnij sobie dalej. Ja się tylko będe
              śmiał
        • Gość: Iblis Re: Cock_zajaca to cs137. Tez cock. IP: *.ipt.aol.com 30.11.03, 23:19
          >
          > > > Do zydowskiej dupy sie sie laduje. Taki to juz chujowy typ.

> Bylismy dzisiaj z wizyta u Nihila. Kiedy wspomnialem o tobie, kaczy chujku,
          to tylko wzruszyl ramionami i rzucil od niechcenia ze temat spluniecia nie
          warty. Mial racje bo ja tez tak sadze. Obrabianie kogos, o kim sie nie ma
          zielonego pojecia jest mozliwe tylko przez spluwaczke, jaka ty zwyrodnialy
          chuju sie zademonstrowales. Niziny spoleczne to gory dla takiego chuja, jak
          ty, luzem latajacego po osranych gaciach. Daj sie przyszyc jakiemus parchatemu
          kundlowi rodem z czworakow, to przynajmniej bedzie mial cos do wylizania.
          Tfu.
          • cs137 Nihila juz namierzyłem. 01.12.03, 00:47

Obrabianie kogos, o kim sie nie ma
            > zielonego pojecia jest mozliwe tylko przez spluwaczke, jaka ty zwyrodnialy
            > chuju sie zademonstrowales.

Kochasiu, widzisz, ja mam studentów, którzy są uzdolnionymi hackerami...
            Nihila mi w ciagu kwadransa namierzyli. Dalej wszystko juz możesz uzyskac
            przez Internet za drobną oplatą. Emeryt, żonaty, 64 lata....

• cs137 Re: Nihila juz namierzyłem. 01.12.03, 00:49
              Aha, zapomniałem dodać, że o wiele wiecej szczegółow podałem w tych postach po
              hebrajsku.
            • cs137 Re: Nihila juz namierzyłem. 01.12.03, 02:39
              cs137 napisała:

>
              > Obrabianie kogos, o kim sie nie ma
              > > zielonego pojecia jest mozliwe tylko przez spluwaczke, jaka ty zwyrodnialy
              >
              > > chuju sie zademonstrowales.
              >
              > Kochasiu, widzisz, ja mam studentów, którzy są uzdolnionymi hackerami...
              > Nihila mi w ciagu kwadransa namierzyli. Dalej wszystko juz możesz uzyskac
              > przez Internet za drobną oplatą. Emeryt, żonaty, 64 lata....
              >

Nie, przypatrzyłem sie bliżej i widzę, że ta firma internetowa, która mi
              przysłała dane o Nihilu, jest jakaś podejrzana. Wychodzi z tych danych, ze
              jest prawie 50 lat starszy od Pani Nihilowej!!!! Kompletny nonsens,
              oczywiście. Napiszę do nich i zażadam zwrotu pieniędzy. A to, co napisałem,
              odwołuję. Wycofuję te informacje!
          • Gość: dana33 do niejakiego iblisa IP: 194.90.65.* 01.12.03, 07:43
            przestan tu bujac. jakbys byl u nihila, to bys dostal czosnek i by ci twoja
            pyskowke zamknelo.
            • Gość: Iblis Re: do niejakiej Dany IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 07:50

> przestan tu bujac. jakbys byl u nihila, to bys dostal czosnek i by ci twoja
              > pyskowke zamknelo.

> Jezeli nie wierzysz, zapytaj Nihila. Faktem jest ze oboje wpie... gory
              czosnku! Tylko gosci na szczescie nim nie czestuja.

> Zauwaz ze tylko reaguje tak, jak sie do mnie przypier....
    • cs137 Limeryk o Nihilku: 30.11.03, 19:22
      Nihil ("Zero" w łacinie), mieszkaniec Florydy
      Mówił wszem: "Wszemu złu zawsze winne są Żydy!"
      "Kuku masz pan na muniu!"
      • monash Wstyd panie Tomaszu, wstyd !!!!!!! 01.12.03, 10:32
    • cs137 Co was wścieka, wy antysemickie durnie... 30.11.03, 23:15
      Wścieka was, ze ci tak przez was pogardzani Żydzi mają się świetnie, czego się
      nie dotkną, to im wychodzi i w sumie, jeśli już nie rządzą światem, to na
      pewno rej wodzą w znacznej liczbie ważnych spraw na świecie.

A ci "wspaniali" Polacy, wasz własny naród, który przeciez powinien stac o
      tyle wyżej od Żydów
      • Gość: Iblis Urwales sie z czworakow? IP: *.ipt.aol.com 30.11.03, 23:26
        > Wez se Prozaku pizdzielcze! Gdzie na tym poscie ktokolwiek Zydow
        przedstwawial w jakimkolwiek swietle?

> We lbie sie tobie parchatym kotluje i wychodzisz na kulawego marabuta, na
        ktorego widok nawet i suka by sie oszczala!

> No i znalez gdzies sobie odpowiedz na pytanie: Kto w obecnej dobie jest
        Semita? Pierdolony hohsztaplerze!
    • cs137 Wierszyk o Iblisie i do Iblisa 01.12.03, 03:49
      Iblisie nasz, oj, Iblisie!
      Iblisie nasz szczerozłoty,
      Weź ty do mycia kibli się
      Lub jakiej innej roboty!

Myślisz se: na tym Forumie
      To każdy człek pisać umie!
      Więc piszesz
      • Gość: Iblis Masz w sobie cos zdecydowanie... IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 04:12
      • Gość: Iblis Masz w sobie cos zdecydowanie damskiego! IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 05:45
        > Aby nie trzymac nikogo w niepotrzebnym napieciu - tlumacze: oznacza to ze
        jestes stara pizda!

> Pytanie tylko jak starej pizdzie wychodza takie chujowe rymy?

> Pewnie tez studentow demoralizuje i w rymow skladaniu. Zabawiajac sie przy
        tym w pania profesor...

P.S. Wlasnie ubikacje (tzw.kibel w twoim czworakowym slowniku) umylem i
        splukalem. Powinienes wiec juz byc w szambie razem z innymi, 136-ma gownami.
        Tam mozesz doskonale dochodzic tego, co inni mysla.
        • cs137 Hi, hi! Udało sie Ibliska wyprowadzić z równowagi! 01.12.03, 07:03
          Poszło nawet łatwiej, niz myślałem.
          Już tylko jest w stanie wydawać obsceniczny i skatologiczny bluzg...
          I proszę popatrzeć: nie użyłem ANI JEDNEGO nieprzyzwoitego słowa, a
          doprowadziłem palanta do takiego stanu!...

Teraz jeszcze tego starucha Nihilcia weźmiemy na celownik...
          • Gość: Iblis Zobaczymy jak ty bedziesz wygladal... IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 07:13
            > po zawiadomieniu 'Board of Regents' o twojej dzialalnosci z twoimi
            studentami, ktorych angazujesz jak hackerow do swoich prywatnych,
            internetowych wendet. Namiary juz mamy, pizdzielcze ty....

> A poniewaz robisz to i ze swojego komputera w pracy, ciekawe bedzie jak
            zareaguja na lawsuit za twoja dzialalnosc na terenie uniwersytetu.

> Ja ci sie chuju posmieje!
            • cs137 Re: Zobaczymy jak ty bedziesz wygladal... 01.12.03, 07:47

> > po zawiadomieniu 'Board of Regents' o twojej dzialalnosci z twoimi
              > studentami, ktorych angazujesz jak hackerow do swoich prywatnych,
              > internetowych wendet. Namiary juz mamy, pizdzielcze ty....
              >
              > > A poniewaz robisz to i ze swojego komputera w pracy, ciekawe bedzie jak
              > zareaguja na lawsuit za twoja dzialalnosc na terenie uniwersytetu.
              >
              > > Ja ci sie chuju posmieje!

Umrę ze śmiechu! Ten student jest przecież w Polsce! Czy Ty myślisz, że ja
              jestem taki głupi, żebym amerykańskiego studenta angażował do takich celów?
              Kochany, w Amerycve to ja jestem czysty, jak łza! Takichj rzeczy, kochasiu, to
              sie nawet przez e-mail nie załatwia, tylko przez staroświewcki, konwencjonalny
              telefon!

To co, teraz mi na pewno powiesz, że namierzyłeś, z kim rozmawiałem ostatnio w
              Polsce, he,he!
              • Gość: dana33 do cs137 IP: 194.90.65.* 01.12.03, 07:49
                drogi cs. mamy specjalny watek na wierszyki!!!! zamiesc swoje tam tez, kolekcja
                fantastyczna: "forum swiat - galeria portretow"
              • Gość: Iblis Re: Zobaczymy jak ty bedziesz wygladal... IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 07:59

> Umrę ze śmiechu! Ten student jest przecież w Polsce! Czy Ty myślisz, że ja
                > jestem taki głupi, żebym amerykańskiego studenta angażował do takich celów?
                > Kochany, w Amerycve to ja jestem czysty, jak łza! Takichj rzeczy, kochasiu,
                to
                > sie nawet przez e-mail nie załatwia, tylko przez staroświewcki,
                konwencjonalny
                > telefon!
                >
                > To co, teraz mi na pewno powiesz, że namierzyłeś, z kim rozmawiałem ostatnio
                w
                > Polsce, he,he!

> Kop sie dalej dupku. Zbiera sie juz sporo wyznan. No a tego rodzaju rozmowy,
                tez latwe do ustalenia, wskazuja na twoje moralne lachmany, pizdzielcze. Jako
                associate professor do tej 'tedlarowej kamizelki' profesorskiej tenure jeszcze
                tobie daleko. Odgrazanie sie na forum bronia, tez jako argument twojego stanu
                umyslowego sie dolozy.

> Smiej sie. Tylko nos zapasowe gacie, bo sraczka juz w drodze...
                • Gość: Nihil Nie gadaj... IP: *.72.65.159.Dial1.Orlando1.Level3.net 01.12.03, 08:18
                  >... za wiele. Wieksza zrobisz niespodzianke. Po tym co tu przeczytalem,
                  uwazam ze masz racje i wyglada to zupelnie niezle...
                • cs137 Re: Zobaczymy jak ty bedziesz wygladal... 01.12.03, 08:33

> > Smiej sie. Tylko nos zapasowe gacie, bo sraczka juz w drodze...

Kolego, jak to mówią, nie strasz, nie strasz, bo się...
                  Więc to Ty noś lepiej zapasowe gacie.

Namierzyć rozmowę? A kuku! Rozmowę z automatu telefonicznego na karte kupioną
                  w Seven-Eleven?

Muszę Ci cos wyznać... Owszem, mam byłego studenta w Polsce, który jest
                  niezłym hackerem... Ale on by nie dał rady tak szybko ustalić tych rzeczy. Tak
                  naprawde, to ja nie dzwoniłem do Polski. Do Izraela dzwoniłem... Mam tam
                  jednego znajomka, którego jeszcze poznałem, jak mieszkałem w Marylandzie.
                  Przyjechał na jakiś staż, czy cos takiego, do Langley... I nie jest studentem,
                  tylko oficerem. W jakiejs tam instytucji, co się jakoś tak "Mossad" nazywa,
                  czy coś takiego... Oni tam potrafią takie rzeczy w try miga ustalać. No to
                  zadzwoniłem i zapytałem, czy nie mógłby zrobić takiej przyjacielskiej
                  przysługi. Powiedziął, że zobaczy, no i po kwadransie faktycznie oddzwonił do
                  tego samego automatu i podał mi te dane, o które mi chodziło... Ot, i cała
                  historia.
                  • Gość: dana33 do ceesa IP: 194.90.65.* 01.12.03, 08:43
                    nu, ja agentka mossadu i jewish agency!!! do mnie nie dzwoniles!!! kto mi robi
                    konkurencje???? :)
                  • Gość: Iblis Usilowanie szantazu? IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 08:58

> > Smiej sie. Tylko nos zapasowe gacie, bo sraczka juz w drodze...

Kolego, jak to mówią, nie strasz, nie strasz, bo się...
                    Więc to Ty noś lepiej zapasowe gacie.

Namierzyć rozmowę? A kuku! Rozmowę z automatu telefonicznego na karte kupioną
                    w Seven-Eleven?

historia.

> Niezle. W sumie pani Caroline Kerl bedzie miala troche roboty. No i
                    zobaczymy co powie provost, Tim White, co?

> E-maile do nich, wraz z odpisem twoich postow sa w drodze. Mysle ze bedziesz
                    na tyle mily ze im przetlumaczysz z polskiego i hebrajskiego... Szczegolnie to
                    stwierdzenie ...'moi studenci' bedzie ich wszystkich bardzo interesowalo.
                    Pewnie bedzie nieco zamieszania i wkurwionych kolegow na wydziale w budynku
                    Weniger'a...

> Musze poszukac jeszcze waszego lokalnego dziennika i zawiadomic ich o
                    planowanym pozwie. Odpis tez dostana twojej tfurczosci, wiec bedziesz mial sie
                    z czego smiac, pizdzielcze.
                    • Gość: Iblis P.S. IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 09:02
                      > Wyplyn ta wioslowa krypa i gdzies na glebszym miejscu zlituj sie nad tym
                      biednym Swiatem i utop ten glupi, lysiejacy pysk. Dasz innym oddychac
                      swiezszym powietrzem...
                    • Gość: babariba do Iblisa: IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 10:30
                      takich jak ty to specjalnie hoduja, czy samosiejka jestes?
                      • Gość: dana33 Re: do Iblisa: IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 01.12.03, 21:56
                        nu, iblis, swinskie zemstewki swinskiego czlowieczka, co? satisfied?
                        ale nie zapomnij, na kazdego psa przyjdzie jego dzien...
                        • Gość: dana33 do nihilka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 01.12.03, 21:59
                          nu, ty sie zadajesz z takim jak iblis? zwykly szantazysta? nihil, szybko po
                          nastepna glowke czosnku, bo nie wierze, ze ty naprawde z takim masz jakis zwiazek...
                          • Gość: Nihil Re: od nihilka IP: *.72.69.187.Dial1.Orlando1.Level3.net 02.12.03, 06:11
                            > Nu, Dana, sama wiesz ze aby poznac czlowieka, trzeba przynajmniej
                            beczke ...czosnku zjesc! Iblis i Jego Rodzina sa innymi ludzmi anizeli mozesz
                            sadzic na podstawie Jego reakcji na agresje w stosunku do mojej osoby.

> Z tego co widze i z rozmow ze Zdzichem wynika ze ostrzegal faceta raz po
                            razie, a ten cs sto iles na blizej nieokreslonym zwidzie, tylko wystawial sie
                            do kopniecia. Sama mozesz post po poscie to przeanalizowc, jezeli zechcesz byc
                            obiektywna. Inwektywy nie maja w tym zadnego znaczenia.

> Mam wszystkie dane o tym csie, Tomasz ma na imie, no i nawet o jego zonie,
                            Jadwidze ( Jaga ) zajmujacej sie entomologia ( zapewnie dlatego wyszla za maz
                            za ...karalucha, aby studiowac jego 'Loss of circadian clock function decrease
                            reproductive fitness in my male!). Do tego nie potrzebuje ani moich studentow
                            demoralizowac, ani innych hackerow. Facet dzisiaj zamknal swoja strone w
                            Internecie ( ciekawe jak studenci jego kursow znajda potrzebne info?), ale
                            jego zdjecie na wioslowej krypie, jak i reszta danych z e-mailem, telefonem i
                            faxem Zdzichu ma skopiowane i rozmawial juz z kims na csa uniwerku.

> Co sie dzieje na Forum, nie powinno wykraczac poza jego ramy. Niezaleznie od
                            formy i stosunku, jaki sie wyraza w postach. Nikt tutaj nie zmusza nikogo do
                            czytania czegolwiek i jezeli ktos wybiera taka droge 'argumentacji' jak cs, to
                            nalezy to wypalic, jak kazda inna zaraze.

> Juz csa post na tym watku, atakujacy 'antysemitow', swiadczy ze widuje biale
                            myszki. Ni stad ni zowad. Wskazuje to tylko na przyslowiowy 'case of a mad
                            scientist', a taki nie powinien dzialac wiecej na uczelni. Senility manifests
                            itself in a many ways...

> Jezeli potrafisz wyjsc z wlasnej skorupki, to docenie Twoja, Dana opinie na
                            ten temat.
                        • Gość: Iblis Re: do Dany IP: *.ipt.aol.com 01.12.03, 22:54
                          > Jakos nie dostrzegasz kto i z czym tutaj wyjezdza. A co do psow, to masz
                          racje. Jeden bedzie mial na dlugo kite podwinieta. Mnie tutaj nic nie
                          interesuje, ale jak sie studentow podpuszcza i robi sie z nich kryminalistow,
                          to to zasluguje na kryminalistyki wglad. I wglad ten bedzie, wierz mi!
                          • Gość: dana33 do nihila i iblisa IP: 194.90.65.* 02.12.03, 08:25
                            nu, nie mam slow. dla was. i powiem wam dlaczego. tu na forum kloca sie
                            wszyscy, zarzucaja sobie nie wiem co, obrazaja i ponizaja innych a przede
                            wszystkim samych siebie. ok. to jest "regula". jak ktos chce "wyweszyc" kogos,
                            znalezc jego prawdziwe nazwisko, adres, miejsce pracy tej osoby i jego rodziny,
                            nu, to juz nie tak ladnie, po to piszecie pod nikami, prawda? nu, ale zoll
                            zejn, kto to robi, to ma czyjs adres. ale donosic w miejsce pracy????? to juz
                            cios ponizej pasa. to jest ohydne i w zadnym wypadku nie powinno byc tolerowane
                            przez nikogo. cs nie powinien nikogo angazowac, ale czy gdziekolwiek napisal
                            cos takiego jak wy w tych poprzednich postach? o waszych zonach, zdjeciach,
                            miejscu pracy, z kim pogada i komu powie, zeby wam zaszkodzic?? uwazam ze to
                            swinstwo. forum forum, prywatne zycie to prywatne zycie, praca, z ktorej zyje
                            cala rodzina, to rzecz, ktorej zaden z forumowiczow nie powinien sie tykac.
                            nie wazne, jak wam zalazl za skore. szantaz jest straszny. tego ja nie toleruje
                            i uwazam, ze zachowaliscie sie po swinsku.
                            • Gość: Nihil Do dany IP: *.72.64.36.Dial1.Orlando1.Level3.net 02.12.03, 15:54
                              > Ciekawy jestem jak bys sie Ty czula, gdy ktokolwiek usilowalby wlamywac sie
                              do Twojego komputera, zbierac dane o Tobie. Oczywiscie w wypadku, gdy
                              chcialabys byc tutaj incognito, jak wszyscy. I jestes, bo poza 'dana33' nie
                              rozglaszasz ani swojego adresu, nazwiska, etc. To, co przekazujesz, to z
                              wlasnej woli, a nie ...gwalcona. To jest tutaj karane.

> Ciekawym Twoich rekacji gdyby ktos z pomiedzy Zydow pisal pogardliwie o Was,
                              bo reakcje Twoje w stosunku do innych narodowosci w takiej sytuacji sa zawsze
                              jasne. I poniekad usprawiedliwione.

> Fakt ze cs wchodzi gdzies Wam, z wiadrem wazeliny temu faktowi
                              towarzyszacym, wyraznie sklania Ciebie do braku obiektywnosci i potepienia
                              tego, co potepiac powinnas. Jako czlowiek! Z prostej przyzwoitosci, ktorej nie
                              zawsze u Ciebie mozna dostrzec gdy dotyczy to idei i osob krytycznie
                              nastawionych w stosunku do najrozniejszych problemow, jakie sie tutaj walkuje,
                              czy dotyka.

> Raz jeszcze prosze abys spojrzala na poczatek Twojego watku, a takze na
                              reakcje jednej z drugim - mety. Gdy meta okazuje sie Zydem, lub bezkrytycznym
                              kochankiem Waszym, to Ciebie, Dano, nic nie razi. Z zasady!

> Bardzo latwo jest przyjac Twoj stosunek do wypowiedzi, ktore sa Tobie i
                              Twoim ideom krytyczne. Gdyby wielu z Twoich interlokutorow bylo w zasiegu
                              Twojej reki, to bedac w kuchni, niejeden by scierka mokra oberwal, prawda?

> Cs pisuje takze z komputera w swoim biurze. W czasie, w ktorym powinien
                              zajac sie swoimi 'nanostrukturami', czy tez sprawami zwiazanymi ze swoimi
                              wykladami, a nie sklaniac swoich studentow do przestepstwa, jak sam to w
                              swojej glupocie wyznal. Chwalac sie przy tym i swoja pozycja i stanem w ktorym
                              mieszka, jak i odlegloscia swojego miejsca zamieszkania od Portland, co
                              spowodowalo ze namierzenie jego bylo dziecinna latwoscia. Szczegolnie ze podal
                              nazwisko swojego doktoranta ( nieco przekrecone, tylko) i to potwierdzilo jego
                              indentyfikacje. Zwracanie sie w pogardliwych terminach w stosunku do tych,
                              ktorzy placili podatki i pracowali na jego edukacje w Polsce, zasluguje na
                              taka zaplate, ze popamieta. Nie jestem jedynym, ktorego osobiscie dotknal. I
                              nie jestem ja, ktory usilowal zbierac dane osobiste o kims, jak ...'argument'
                              w dyskusji. Policja powinna sie nim zajac. To wszystko...
                              • Gość: dana33 do nihila IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 02.12.03, 19:17
                                jak ja bym sie czula, jakby ktos sie probowal wlamac do mojego computera? nie
                                czulabym sie dobrze. i powiedzialabym, ze gosc jest zlodziejem. nie jestem tylko
                                taka pewna, czy cs sie wlamal, czy tylko tak pisal. bo jak ci teraz napisze, ze
                                wiem o tobie wszystko, bo sie wlamalam do twojego computera, to ty od razu
                                uwierzysz? i polecisz donosci na mnie na policje???? i nie masz racji jeszcze w
                                innej sprawie: rozglaszalam tu na forum moj prywatny adres mailowy x razy,
                                ostatnio nawet cs i prosze, powtarzam tobie tez: rotchfam@actcom.co.il . pisalam
                                niesamowita ilosc razy, ze mieszkam w jerozolimie, ze mam 3 dzieci, ze mam widok
                                z okna na morze solone itd itd. jak ktos chce mnie znalezc, nie ma zadnego
                                problemu.
                                jest dosyc duzo zydow, ktorzy pisza o nas pogardliwie, szczegolnie ci, ktorzy
                                nie podzielaja zdania niektorych z nas tutaj. jest cala kupa nie zydow, ktorzy
                                nas i nasz kraj obrazaja dzien w dzien, i to w straszny sposob,. ty rowniez. czy
                                ja ide donosic na ciebie na policje? nawet jakbym miala twoj dokladny adres. nu,
                                to plujesz na zydow. to jeszcze dla mnie nie jest dostateczny powod wlazic w
                                twoje prywatne zycie, oglaszac imiona twojej rodziny, leciec do ciebie do pracy
                                i narazac cie moze na jej utrate. taka odpowiedzialnosc jestescie gotowi wziac
                                na siebie? ze czlowiek jutro moze zostac bez pracy? nu, nihil, pluj na cs i na
                                wszystkich innych ile chcesz. ale cos takiego???
                                i widzisz, nie wszyscy mysla o zydach i israelu tak jak ty. i goldbaum. i ilbis.
                                ale kazdy nie zyd, ktory tu na forum bierze strone israela i zydow, ten jest dla
                                was od razu gosc z wiadrem wazeliny. obrazacie ciagle caly swiat, ktory niue ma
                                takiego zdania jak wy. nie wiem ile masz lat, czy masz 20 i jestes glupi,
                                niedoswiadczony zyciowo i za malo wiesz, zeby miec naprawde wyrobione zdanie;
                                czy moze masz 50-60, facet z doswiadczeniem zyciowym, przynajmniej przecietna
                                inteligencja, choc troche oczytany i "bywany" w swiecie. jak jestes ten
                                20-letni, to moge jeszcze powiedziec "mlody i glupi". jak jestes 50-60, nu, to
                                moge tylko powiedziec, ze jestes gosc nietolerancyjny i antysemita pierwszej
                                klasy. i mimo to, ani nie zywie do ciebie urazy, ani sie nie obrazam, na odwrot,
                                moge dalej z toba gadac, klocic sie i wymieniac recepty czosnkowe (chociaz jedna
                                rzecz, w ktorej mamy to samo zdanie. i jak mnie zdenerwujesz, to moge ci
                                bluzngac wulgarnie, bo to tez umiem. ale w zyciu nie donosilabym na ciebie albo
                                na kogos innego. to ohyda kompletna. przejrzalam te wszystkie wasze i cs posty.
                                nie widzialam tam nic dostatecznie okropnego, zeyscie sie musieli az tak wsciec,
                                ze postanowiliscie ze "popamieta". male i ohydne reakcje, nie warte nawet
                                antysemity. nie warte nikogo, kto chce nazywac sie czlowiekiem.
                                • Gość: Nihil Re: od nihila IP: *.72.71.30.Dial1.Orlando1.Level3.net 02.12.03, 20:59
                                  < Zgodze sie z Toba ze sie nie zgadzamy.
                                  • Gość: dana33 Re: od nihila IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 02.12.03, 21:01
                                    :)
          • eu_lola Re: Hi, hi! Udało sie Ibliska wyprowadzić z równo 01.12.03, 22:01
            cs137 napisała:

>> Teraz jeszcze tego starucha Nihilcia weźmiemy na celownik...

W jakim celu ?
    • marcus_crassus stare pryki z KPA sie zdenerwowaly...:D 02.12.03, 16:38
      heheheeh,takiego watku jeszcze w zyciu nie czytalem ale mialem nizla zabawe i
      sie niezle usmialem.

smieje sie podobnie zawsze jak czytam "dziennik zwiazkowy" :DDDDDD

ludzie,wy juz dawno straciliscie kontakt ze swiatem :)))

w kazdym razie informuje starych prykow z KPA ze niestety forum ma cholernie
      obosieczna wlasciwosc - mianowicie proba zainteresowania policji czymkolwiek
      niestety zaowocuje identycznym kontrposunieciem osoby X...a "antysemityzm"
      jest w USA bardzo zle widziany...

bylby wiec to krok samobojczy i to straszliwie...

*******************************************************************************

ps tak z ciekawosci - czy wy nie zdajecie sobie sprawy ze zdychacie???ze
      jestescie starymi piernikami ktorym zostalo juz tylko kilka latek zycia???

ze Polska dzis jest krajem ktorego chyba byscie po prostu nie poznali,ze
      Polacy maja was tak diabelnie w dupie ze chyba do was to dotrzec w ogole nie
      moze...

dziadki z KPA - wy jestescie przegranym/umierajacym pokoleniem - nie
      wspominajcie jak cos tutaj wypisujecie z waszych starczych durnot o tym kraju
      bo nie macie z nim juz NIC wspolnego - ten kraj was nie chce ani nawet nie
      potrzebuje sie do was przyznawac...

moskal jest u nas posmiewiskiem - jesli ktos sie orientuje w kwestiach
      Polonii,niedlugo /jeszcze jeden - dwa rzady w RP/ i rzad Polski calkowicie
      zignoruje wasza dzialanosc...

przypominacie rozbitkow z jakiegos statku w epoce wiktorianskiej anglii ktory
      rozbil sie na jakiejs wyspie gdzies cholernie daleko - wy nie macie juz po co
      mowic o "anglii" ani myslec o niej - ten kraj i was laczy juz tylko wspolny
      jezyk...

dinozaury z KPA - zdechnijcie juz albo splyncie gdzies i sie nie pokazujcie...

cala Polska sie was wstydzi,takie sa fakty...

satysfakcje tylko sprawia w pewien sposob to ze wy juz zdychacie - smiercia
      naturalna...i po was nikogo juz nie bedzie z waszego durnego pokolenia...

mozna to nazwac "smierc szorowaczy kibli"

mam nadzieje ze umrzecie z waszymi szczotami w dloniach :D
      • Gość: Nihil O pastwisko chodzi? IP: *.72.64.36.Dial1.Orlando1.Level3.net 02.12.03, 16:51
        > Nie mam pojecia co to jest KPA, ale jezeli o miejsce na pastwisku chodzi, to
        owszem, jeszcze jedna krowa zmiescilaby sie na tych kilku tysiacach akrow.

> Oczywiscie weterynarz musialby zbadac poziom umyslowy, aby nie gapila sie na
        wrota...
        • marcus_crassus KPA = KuPA moskala 02.12.03, 17:03
          • Gość: Nihil Re: KPA = KuPA moskala IP: *.72.71.30.Dial1.Orlando1.Level3.net 02.12.03, 21:34
            > Prawdopodobnie usilujesz cos zakomunikowac. Rozumiem twoje wysilki, ale rycz
            glosniej i najprawdopodobnie twoj oborowy zauwazy ze twoje stanowisko jest
            kompletnie zgnojone...

> Chyba ze cie skieruje na rzez...
    • cs137 Re: do nihilka 02.12.03, 20:18
      nihil novi
      że tu na forach GW grasuje terrorystyczna piąta kolumna polskiego antysemityzmu.
      gdzieś się tego uczył?
      na kursach w Moskwie czy na Kubie?
      a może u Arafata?
      chociaż nie
      to Arafat i Bin Laden musiał uczyć się od was tego fachu
      taki grzeczny nihilek
      buźka jak u aniołka w kołysce
      a pod poduszeczką arsenał noży
      i smoczek z guziczkiem dla wybuchowych samobójców
      uzupełnię twój arsenał o nowe możliwości
      co powiesz na klonowanie?

twój brat bliźniak cs137
      • cs137 Cicho, bo przyjdzie Zdzicho! :-) n/t 02.12.03, 21:31
        • Gość: Zdzicho Re: Cicho, bo przyjdzie Zdzicho! :-) n/t IP: *.ipt.aol.com 02.12.03, 21:45
          > a jak nie bedziesz cicho, to co Zdzicho w pysk nasiko...
    • cs137 Zdzichu, zle mnie wytropiles! 02.12.03, 21:55
      N/T :-)
      • Gość: Zdzicho He,he.. IP: *.ipt.aol.com 02.12.03, 22:00
        >Pewnie ze zle! Nawet bardzo zle...

> A jakby tam glebiej pomyslec, to naprawde okropnie zle...

> Ta twoja Jaga od ciebie sie nauczyla klamac, czy ta szpara pomiedzy gornymi
        zebami to cos naturalnego?

• Gość: cs137 Masz tutaj Hint: Zobacz moj IP. IP: *.idea.pl 02.12.03, 21:58
      • Gość: Zdzicho Re: Masz tutaj Hint: Zobacz moj IP. IP: *.ipt.aol.com 02.12.03, 22:03
        > IP mozna sobie pisac jak tylko sie chce. Jest tu kilku takich co to robia
        z...zasady. Jezeli jest jeszcze jeden taki cs137, to Swiat ma ich o dwa za
        duzo...

> po co ta cala gadka?
    • cs137 Popatrz znow jestem zalogowany 02.12.03, 22:04
      No to teraz szukaj mnie po moim IP!
      • Gość: Zdzicho Re: Popatrz znow jestem zalogowany IP: *.ipt.aol.com 02.12.03, 22:11
        > Posluchaj geniuszu - jutro wystawiam smieci, w czwartek zbieraja. Mam swoich
        wystarczajaco, ale jak sie trafi jakis inny nieorganiczny odpadek, to,
        kierujac sie estetyka - odstawie cie zapakowanego w plastykowy worek. Moj
        pracownik zabiera smieci swoim pick-upem, wiec nie zginiesz...

>Jezeli jestes czyms, z czego pomarancze, czy grapefruity moga skorzystac,
        potraktuje ciebie jako kuchenny odpadek i zagrzebie na granicy korzeni.

> Wybor jest twoj....

> Podziekuj za wspanialomyslnosc.
    • Gość: cs137 To jest Polski IP, Kochany IP: *.idea.pl 02.12.03, 22:08
      Powinienes wiedziec, ze zastrzezonych IP nie mozna podrobic!Z reszta jak
      jestes taki dobry to przeciesz mozesz sprawdzic, ze ten Post zeczywiscie
      wyszedl z Idei Ten caly Oregon to dla zmylenia przeciwnika. CS137 jest w
      Polsce
      • Gość: Zdzicho Re: To jest Polski IP, Kochany IP: *.ipt.aol.com 02.12.03, 22:14
        > Ale ty, kurwa, sie trzesiesz!

> Ochlon czlowieku, bo Nihil mi nie pozwala ciebie wykosic.

> A, az mnie swierzbi!
    • cs137 Zdziszku, internetowy Szerloku... 02.12.03, 22:18
      Ty znalazles tego facia z Oregonu latwo
      • Gość: Zdzisio Re: Zdziszku, internetowy Szerloku... IP: *.ipt.aol.com 03.12.03, 02:53
        > Zadzwonilem do najblizszego 'Sanitary Service'. Za wypompowanie i
        przeplukanie szamba licza sobie $150. Chcesz sie w gownach platac, nie szukaj
        towarzystwa do tego.

> Czy to ta fizyka, czy wiek cie tak napierdala? A moze problemy z gonadami?
        Popros Jage aby zrobila z nich kilka 'thin sections'. Tak, jak z ta
        Drosophila...

> P.S. O jakim 'Panu' gledzisz? O tym pizdzielcu z ta wioslowa krypa? Za taka
        gebe w dawnych czasach piecykiem wynagradzano...

> Bezblednie!!!
        • Gość: dana33 do nihilka IP: 194.90.65.* 03.12.03, 09:44
          nu, wczoraj otworzylam sloiczek z czosnkiem: co ja ci moge powiedziec... w domu
          wybuchla wojna: kazdy sie rzucil probowac, oczy sie zamknely....... a ja,
          rozpychajac sie lokciami w tloku kolo sloiczka (jest nas 5 osob w rodzinie)
          zwyciezylam (nie miales chyba watpliwosci, co?)i dorwalam sloiczek zanim
          poniosl kleske i zostal wyprozniony doszczetnie! ty mi teraz powiedz jeszcze
          jedna rzecz: ja mam czyscic te 30 zabkow co 5 dni????
          • d_nutka Re: do nihilka i Dany 03.12.03, 10:12
            mogę prosić o ten przepis na czosnek "do czyszczenia żył"?

z góry dziękuję za uprzejmość

d_nutka
            • Gość: dana33 Re: do nihilka i Dany IP: 194.90.65.* 03.12.03, 11:13
              nie pamietam,na jakim watku nihil mi dal ten przepis, ale mam go w domu, to
              podesle ci dzisiaj wieczorkiem na ten watek, OK?
            • bigobserver Re: do nihilka i Dany 03.12.03, 11:20
              d_nutka napisała:

> mogę prosić o ten przepis na czosnek "do czyszczenia żył"?
              >
              > z góry dziękuję za uprzejmość
              >
              > d_nutka

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9205242&a=9279249
              • Gość: dana33 do bigobservera IP: 194.90.65.* 03.12.03, 11:33
                nu, dzieki ogromne. widze, ze ty tez "czosnkowy", jesli to zapamietales.... :)
                • bigobserver Re: do bigobservera 03.12.03, 11:44

> nu, dzieki ogromne. widze, ze ty tez "czosnkowy", jesli to zapamietales.... :)

W pewnym sensie.
                  Przez zwiazki z Transsylvania.
                  • Gość: dana33 Re: do bigobservera IP: 194.90.65.* 03.12.03, 12:07
                    aha, nu, wiesz ze mojzesz nie tylko sie jakal ale tez byl gluchy? bo bog mu
                    powiedzial, ze ma nas zaprowadzic do transsylwani a on nas przywiodl do
                    transjordani.... :)
                    • hubbeles mojsze rabejnu 03.12.03, 12:22
                      Nie moge sie powstrzymac, musze po prostu..... ( Ty wiesz: powiedz Zydowi
                      kawal...)
                      nu - jakie transsylwanie... on nas mial do Besarabii - te lasy, te gory
                      przepiekne, ten pejzaz i zadnych wampirow on sight!
                      Nur a mamalygale und a glejzale wein!
                      • bigobserver Re: mojsze rabejnu 03.12.03, 12:26
                        hubbeles napisał:

> Nie moge sie powstrzymac, musze po prostu..... ( Ty wiesz: powiedz Zydowi
                        > kawal...)
                        > nu - jakie transsylwanie... on nas mial do Besarabii - te lasy, te gory
                        > przepiekne, ten pejzaz i zadnych wampirow on sight!
                        > Nur a mamalygale und a glejzale wein!

Masz szczescie, ze tak sie nie stalo.
                        Jak wytlumaczylbys Szwedowi, ze jestes rodowity "Kiszyniewianin"
                        Sprobuj tak "na brudno".
                        • hubbeles kiszyniewianin 03.12.03, 13:10
                          bigobserver napisała:

> Masz szczescie, ze tak sie nie stalo.
                          > Jak wytlumaczylbys Szwedowi, ze jestes rodowity "Kiszyniewianin"
                          > Sprobuj tak "na brudno".

Nu co ja Ci moge powiedziec. Echt "kiszyniewianin". Jedna babcia z Kimpolung,
                          druga z Carapciu, dziadek z Marmaros, drugi z Czortkowa, Tate z Kosowa
                          huculskiego a Mame z Dobrostanow nad Bugiem. Co te Szwedy wiedza... historia na
                          nas patrzy z tych tam piramid besarabskich...
                          • Gość: kd Re:Dano! czytalas to? : kiszyniewianin IP: *.ag.uidaho.edu 03.12.03, 21:29
                            Przeciez to brzmi jak poczatek basni....:-)
                      • Gość: dana33 Re: mojsze rabejnu IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:09
                        taaaak, te zydowskie ciagotki do lasow i gor.... wiesz, te gory (wzgorzatka)
                        kolo haify, tzw. gory carmelu, (nawet sa tam drzewa) nazywamy "mala
                        szwajcaria"... bo tak slicznie zielono i gorki.... :)
                        • hubbeles wzgorzatka 03.12.03, 13:15
                          Ty mi idziesz mowic. Mielismy z wizyta przyjaciol z eretz, no to pojechalim
                          pokazac las. I co Ty powiesz - podobalo im sie, nawet bardzo. Mnie sie bardziej
                          podobalo, ze udalo sie pare grzybow zebrac.
                          Osobiscie owszem gorki i lasy tak, no gorki na obrazku a lasy jak sa grzyby.
                          Tak pozatym, to ja wole horyzont szeroki i pejzaze otwarte, lany zborz, pola i
                          w oddali morze. Jest taka piosenka szwedzkiego trubadura Ulfa Lindella: Jag
                          trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo, no to tak toczka w toczke
                          jak ja.
                          • Gość: dana33 Re: wzgorzatka IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:17
                          • Gość: dana33 Re: wzgorzatka IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:17
                            • Gość: dana33 re lasy IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:22
                              och, cos mi sie w pospiechu ponaciskalo jak nie trzeba....
                              a ty co myslisz, ze tu jest puszcza knyszynska? my tu kazde drzewko sadzilismy!
                              to jeszcze jakies tam grzybki mozna znalezc, ale nie maslaki, nie prawdziwki, i
                              napewno nie kurki.... i nie pachnie jak trza, tylko sloneczko ciagle swieci..
                              pewno ze chcieli widziec las jak trzeba.....:)
                              nu, ale z drugiej strony, staniesz sobie na takim wzgorzatku carmelskim,
                              patrzysz w gore: niebiesko bez chmurki, patrzysz w dol: niebiesko az do
                              horyzontu: morze przed toba, to jak ktos lubi morze to ma jak na dloni....
                              • hubbeles Re: re lasy 03.12.03, 13:27
                                Dana, Ty nie razdrazywaj Suda! Czy Ty wiesz, ze u nas teraz noc jak sie wstaje,
                                polmrok w czasie tzw dnia i noc ciemna juz o 15.45??
                                Ty mi nie opowiadaj banialukow o niebieskim niebie i sloneczku. Teraz u Ciebie
                                tyz deszczyk pada, bo sprawdzalem na meteosite. Ot wot!
                                A lato my tez mamy, o tak. Zwykle miedzy sroda a piatkiem, ktoregos miesiaca
                                miedzy lipcem a sierpniem. Taaak. Nu, sztoz - skazal biednyj jewrejczik,
                                zaplakal i paszol w kolchoz.
                                • Gość: dana33 deszczyk IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:36
                                  a ty hubbeles gdzie? na grendlandii? jaki deszczyk, ty sobie meteosite ile
                                  chcez, panskie oko krowe tuczy, jak widac pana niet. mial byc desczyk wczoraj i
                                  dzisiaj. wiec wczoraj to nas zalalo, akcje ratunkowe kolo ein gedi,
                                  helikoptery, autobusy, sprawozdania, the works. dzisiaj sloneczko, zostawilam
                                  kurtke w samochodzie, cieplutko, przyjemnie.... lato wy macie miedzy sroda a
                                  piatkiem? nu, my mamy zime miedzy poniedzialkiem i sobota, gdzies miedzy
                                  grudniem a marcem.... :)
                            • hubbeles Kubaaaa? 03.12.03, 13:22
                              A jak Kuba, to kto mowi?
                              Czy Ty kiwasz glowa?
                              • Gość: dana33 Re: Kubaaaa? IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:24
                                nie moge kiwac bo mi lzy leca ze smiechu.....
                          • bigobserver Re: wzgorzatka 03.12.03, 13:32
                            hubbeles napisał:

> Ty mi idziesz mowic. Mielismy z wizyta przyjaciol z eretz, no to pojechalim
                            > pokazac las. I co Ty powiesz - podobalo im sie, nawet bardzo. Mnie sie
                            bardziej
                            >
                            > podobalo, ze udalo sie pare grzybow zebrac.
                            > Osobiscie owszem gorki i lasy tak, no gorki na obrazku a lasy jak sa grzyby.
                            > Tak pozatym, to ja wole horyzont szeroki i pejzaze otwarte, lany zborz, pola
                            i
                            > w oddali morze. Jest taka piosenka szwedzkiego trubadura Ulfa Lindella: Jag
                            > trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo, no to tak toczka w
                            toczke
                            > jak ja.

Ciebie to tylko po morzach ciagnie
                            a w gorach nie ma juz nikogo,
                            tylko my ..
                            Niebo nas straszy niepogoda..
                          • schlagbaum Re: wzgorzatka 03.12.03, 20:36
                            hubbeles napisał:

> Tak pozatym, to ja wole horyzont szeroki i pejzaze otwarte, lany zborz, pola

KAZACHSTAN
                            • schlagbaum Re: wzgorzatka 03.12.03, 20:51
                              Alternatywa

www.bok.bialystok.pl/images/mongolia.jpg
                              • Gość: dana33 Re: wzgorzatka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 21:07
                                schlagbaum, mongolia it is!!!!
                                nawet mialam takie marzenie, ze jak synus bedzie mial pare miesiecy wolnych
                                miedzy matura a wojskiem, to niech jedzie do mongolii, ciut adventures (niby
                                brakuje nam tu excitements), nu ale w 4 tygodnie po maturze juz mial wojsko, i
                                zdazyl tylko do holandii... :)
                                • schlagbaum Re: wzgorzatka 03.12.03, 21:17

> schlagbaum, mongolia it is!!!!
                                  > nawet mialam takie marzenie, ze jak synus bedzie mial pare miesiecy wolnych
                                  > miedzy matura a wojskiem, to niech jedzie do mongolii, ciut adventures (niby
                                  > brakuje nam tu excitements), nu ale w 4 tygodnie po maturze juz mial wojsko, i
                                  > zdazyl tylko do holandii... :)

Holandia tez plaska ale takiego kumysu jak w Mongolii sie napic nie mozna.

• Gość: Nihil Re: wzgorzatka IP: *.72.70.194.Dial1.Orlando1.Level3.net 03.12.03, 21:54
                                    schlagbaum napisał:

>
                                    > > schlagbaum, mongolia it is!!!!
                                    > > nawet mialam takie marzenie, ze jak synus bedzie mial pare miesiecy wolnyc
                                    > h
                                    > > miedzy matura a wojskiem, to niech jedzie do mongolii, ciut adventures (ni
                                    > by
                                    > > brakuje nam tu excitements), nu ale w 4 tygodnie po maturze juz mial wojsk
                                    > o, i
                                    > > zdazyl tylko do holandii... :)
                                    >
                                    > Holandia tez plaska ale takiego kumysu jak w Mongolii sie napic nie mozna.
                                    >

> Z kolei takiego sledzia z cebulka, jak na holenderskich straganach, w
                                    Mongolii nie uswiadczysz za caly wymborek kumysu...
                                    • Gość: dana33 Re: wzgorzatka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 22:14
                                      zug mir nihil, te sledzie, co wspomniales, to zemsta za ta mala operacyjke???
                                      przeciez ty mnie dobijasz....
                                      ale powiem ci na ucho, ze rybki skandynawskie nie do pobicia, te
                                      dunsko-szwedzkie sledziki i smoked salmon na roznie....
                                      • Gość: Nihil Re: wzgorzatka IP: *.ipt.aol.com 03.12.03, 22:18
                                        > Juz ja wiem jak Ciebie podniecic...
                                        • Gość: Nihil Re: wzgorzatka IP: *.ipt.aol.com 03.12.03, 22:21
                                          > No i Zdzichu tez, bo od niego pisze...

> Zdrowie Twoje - duzym kieliszkiem holenderskiego 'Advoccat'a...
                                          • Gość: dana33 NIHIL!!!!!!! IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 23:03
                                            bist meszugge????? advoccat do sledzia??????????????????????????????????????
                                            • Gość: Nihil Re: NIHIL!!!!!!! IP: *.72.69.215.Dial1.Orlando1.Level3.net 03.12.03, 23:11
                                              > Ale sie przestraszylem. Nie dosyc ze po wyskoku na 5 minut, wrocilem do domu
                                              po 20 i musialem...chuchac, to jeszcze te wykrzykniki.

> Nu, ten sledzik to byl w Holandii. Juz calkiem historyczny, a ajerkoniak
                                              swiezo przywieziony, bo na lotnisku w Amsterdamie wielkie butle tego kosztuja
                                              doslownie grosze. No wiec jak mnie poczestowali przy odbiorze mojej poczty, to
                                              przeciez za kolnierz nie moglem wylac.

> Tak samo sie tlumaczylem przed chwila, ale jakos mi nie chciano wierzyc...

> Kurcze, policja na kazdym kroku...
                                              • Gość: dana33 do nihila IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 23:24
                                                ide spac. bylam w swietnym humorze, i rybki, i eiercognac i mongolia i dowcipki...
                                                ale ten twoj zdzicho, to tamten typek.... popsul humor i zachowal sie.... nu,
                                                facet widac nie umie sie powstrzymac. ohyda.
                                                • Gość: Nihil Re: do Dany IP: *.72.69.190.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.12.03, 04:21
                                                  > Poszlas spac juz kilka godzin temu i niedlugo bedziesz wstawac, wiec zycze
                                                  Tobie milego dnia.

> Zdzisio jest O.K. tylko ze gorol i swa ciupaga lubi wywijac...
                                                  • Gość: dana33 do nihila IP: *.jazo.org.il 04.12.03, 06:53
                                                    nu, zdzisio nie jest ok. nie wiem kto to cs i ilu ich jest i gdzie. ale wiem,
                                                    ze to co on zrobil to swinstwo. swiadczy o kompletnym braku moralnosci, etyki,
                                                    szacunku dla drugiego, opanowania i dyskrecji. zdajesz sobie sprawe, ze jesli
                                                    ktos bardzo zechce, to moze "dobrac" sie do kazdego z nas, musisz miec tylko
                                                    dosyc pieniedzy, zeby takiego hackera oplacic. nu, wy wszyscy tutaj wjezdzacie
                                                    na moralnosc zydow. jak wyglada moralnosc chrzescijanska? czy zdzisio slyszal
                                                    kiedys o "nie rob blizniemu co tobie nie mile"? nu, nihil, ja bym takiego
                                                    przyjaciela nie chciala. ja bym sie takiego bala. nigdy nie mozesz byc pewien,
                                                    czy kiedys nie zechce sie zemscic i zamiesci na forum wszystkie twoje dane.
                                                  • Gość: Nihil Re: do nihila IP: *.72.69.115.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.12.03, 15:07

> nu, zdzisio nie jest ok. nie wiem kto to cs i ilu ich jest i gdzie. ale
                                                    wiem,
                                                    > ze to co on zrobil to swinstwo. swiadczy o kompletnym braku moralnosci,
                                                    etyki,
                                                    > szacunku dla drugiego, opanowania i dyskrecji. zdajesz sobie sprawe, ze
                                                    jesli
                                                    > ktos bardzo zechce, to moze "dobrac" sie do kazdego z nas, musisz miec tylko
                                                    > dosyc pieniedzy, zeby takiego hackera oplacic. nu, wy wszyscy tutaj
                                                    wjezdzacie
                                                    > na moralnosc zydow. jak wyglada moralnosc chrzescijanska? czy zdzisio
                                                    slyszal
                                                    > kiedys o "nie rob blizniemu co tobie nie mile"? nu, nihil, ja bym takiego
                                                    > przyjaciela nie chciala. ja bym sie takiego bala. nigdy nie mozesz byc
                                                    pewien,
                                                    > czy kiedys nie zechce sie zemscic i zamiesci na forum wszystkie twoje dane.

> Nu, rozumiem Cie doskonale. Nikt o Zydach zle nie mowi, a ci, ktorzy tak
                                                    pisza chca sie tylk podraznic...

> A Zdzisio, jak kazdy bogobojny katolik, to pismo sw. czyta, chodzi do
                                                    kosciola i wie ze 'oko za oko' napisane jest tam jak ...byk!

> A jak ktos rzeczywiscie o mnie prawde napisze, to moze i ja z tego
                                                    skorzystam, w czasami sie samemu nie wie kim sie jest...

> Nu,nie mialem najlepszej nocy, ale jak we mnie Przyjaciolka czosnkiem
                                                    wirtualnym tchnela, to zaraz sie czuje doskonale...

> Wiesz doskonale ze przyjaciol sie ceni zawsze za pewne cechy, a nie za
                                                    wszystkie, bo wowczas nie mialoby sie zadnych...
                                                  • lblis Re: do dany 04.12.03, 16:54

> > A Zdzisio, jak kazdy bogobojny katolik, to pismo sw. czyta, chodzi do
                                                    > kosciola i wie ze 'oko za oko' napisane jest tam jak ...byk!

Szef ma racje!
                                                  • Gość: dana33 do ilbisa IP: *.adsl.actcom.co.il 04.12.03, 19:25
                                                    ty pracujesz u nihila???
                                                  • lblis Re: do ilbisa 04.12.03, 20:13

> ty pracujesz u nihila???

No... On baca. Ja u niego za juhasa.
                                                  • Gość: dana33 do nihila IP: *.adsl.actcom.co.il 04.12.03, 20:18
                                                    nu, nie musisz byc taki zgryzliwy i ironiczny..... my ass, podraznic....
                                                    ilbis-zdzisio i zreszta ty tez wsciekliscie sie tak na tego cs.... przejrzalam
                                                    te jego posty, tam nie ma nawet 1/100 tych cudownych slowek, ktorymi mnie tu
                                                    "obdarzaja" na forum. nu, i co, wlazlam komus w dusze? najwyzej jak mnie
                                                    wyprowadzili z rownowagi, to zwrocilam tez nie w elegenckich slowach. common,
                                                    nihil, wyjdz na chwilke ze swojej antysemickiej skory, wlez w swoja czosnkowa (i
                                                    tak ci lepiej z ta czosnkowa do twarzy) i przez dokladnie 15 sekund sprobuj byc
                                                    objektywny..... nie wiem, co sie tak bije o tego cs...... nawet zydem nie
                                                    jest.... :)
                                                    ale tak prawde mowiac, to nie bije sie o niego, tylko o ta upadla moralnosc na
                                                    tym forum... eh, szkoda slow....
                                                  • lblis do dany 04.12.03, 20:40
                                                    Nihil jest baca OK. A bacowa... palce lizac. Nie tyko palce.
                                                  • Gość: Iblis do Dany IP: *.ipt.aol.com 04.12.03, 22:39
                                                    ale tak prawde mowiac, to nie bije sie o niego, tylko o ta upadla moralnosc na
                                                    > tym forum... eh, szkoda slow....

> Dokladnie! Ostatnie 3 x Iblis, to podrobka... Szczescie ze ...mily.

> Spojrz prosze na I.P.
                                      • hubbeles rybki pypki 03.12.03, 22:22
                                        Tu masz absolutnie racje, oczywiscie Ty zawsze masz racje, ale w tym wypadku to
                                        juz racja nad racje. Dzis smakowalem salmona, czyli lososia lekko wedzonego i w
                                        sosie z Jamaica Rum, nu nie powiem, gladko przeszedl.
                                        Pozatym te tam Kazachstany i inne Glodne Stepy, to do chrzanu tarcia, chociaz
                                        niby horyzonty i otwarte pejzaze etc, ale morza niet.
                                        Gorki zreszta Hubbelesowi tez potrzebne sa, blizej do Pana Boga, a conajmniej
                                        do pierwszej gwiazdy z takowej bowiem, a to czasem oku potrzebne, w
                                        szczegolnosci jak pogoda nienajlepsza i zwaly chmur obserwacje uniemozliwiaja.
                                        A te morskie ciagaty to u nas w rodzinie duze, cholera wie jak, bo to wprost
                                        niegenetycznie. Kto to widzial takie dziwo, zeby Zyd za morzem wzdychal.
                                        • bigobserver Re: rybki pypki 03.12.03, 23:06
                                          hubbeles napisał:

> Tu masz absolutnie racje, oczywiscie Ty zawsze masz racje, ale w tym wypadku
                                          to
                                          >
                                          > juz racja nad racje. Dzis smakowalem salmona, czyli lososia lekko wedzonego i
                                          w
                                          >
                                          > sosie z Jamaica Rum, nu nie powiem, gladko przeszedl.
                                          > Pozatym te tam Kazachstany i inne Glodne Stepy, to do chrzanu tarcia, chociaz
                                          > niby horyzonty i otwarte pejzaze etc, ale morza niet.
                                          > Gorki zreszta Hubbelesowi tez potrzebne sa, blizej do Pana Boga, a conajmniej
                                          > do pierwszej gwiazdy z takowej bowiem, a to czasem oku potrzebne, w
                                          > szczegolnosci jak pogoda nienajlepsza i zwaly chmur obserwacje
                                          uniemozliwiaja.
                                          > A te morskie ciagaty to u nas w rodzinie duze, cholera wie jak, bo to wprost
                                          > niegenetycznie. Kto to widzial takie dziwo, zeby Zyd za morzem wzdychal.

Eee tam. Bujda z tymi rybami. Drogie jak diabli i posledniej jakosci.
                                          Przynajmniej w Århus zawiodlem sie mocno.
                                          Z tym morzem to faktycznie uwazaj bo roi sie tu na forum od Arabow, Islamistow
                                          i Komorek Al Kaidy. Moga wziac Cie za slowo.

• hubbeles Re: rybki pypki 04.12.03, 00:12
                                            bigobserver napisała:
                                            > Eee tam. Bujda z tymi rybami. Drogie jak diabli i posledniej jakosci.
                                            > Przynajmniej w Århus zawiodlem sie mocno.
                                            > Z tym morzem to faktycznie uwazaj bo roi sie tu na forum od Arabow,
                                            Islamistow
                                            > i Komorek Al Kaidy. Moga wziac Cie za slowo.
                                            >
                                            A co Ci sie nie podobalo w rybkach w Aarhus? Tam dobre rybki daja. Sild i
                                            madeirasovs, fladry na wszelkie sposoby, te duze, piggvar, rödtunga etc. Nie
                                            znam niestety polskich nazw. Salmonczyk Ci nie podchodzi? Mnie i owszem, byle
                                            nie ten norweski, bo tam wiecej chemii jak rybki. Bynajmniej nie posledniej
                                            jakosci, a ze drogie- to tez zalezy do czego porownac.
                                            A jesli o ten islamistyczny element biega, to masz swieta racje, ze az sie od
                                            niego na tym forum roi, ale zeby Hubbeles sie mial ich bac? Ty mi sie
                                            przyjrzyj...I'm not easily scared.
                                            www.space.com/;-)
                                            • bigobserver Re: rybki pypki 04.12.03, 12:22
                                              hubbeles napisał:

> A co Ci sie nie podobalo w rybkach w Aarhus? Tam dobre rybki daja. Sild i
                                              > madeirasovs, fladry na wszelkie sposoby, te duze, piggvar, rödtunga etc. Nie
                                              > znam niestety polskich nazw. Salmonczyk Ci nie podchodzi? Mnie i owszem, byle
                                              > nie ten norweski, bo tam wiecej chemii jak rybki. Bynajmniej nie posledniej
                                              > jakosci, a ze drogie- to tez zalezy do czego porownac.
                                              > A jesli o ten islamistyczny element biega, to masz swieta racje, ze az sie od
                                              > niego na tym forum roi, ale zeby Hubbeles sie mial ich bac? Ty mi sie
                                              > przyjrzyj...I'm not easily scared.

Moze moje oczekiwania w stosunku do eurpoejskiej potegi rybackiej nr.1 byly
                                              zbyt wysokie,
                                              Morze
                                              O morze! pośród twoich wesołych żyjątek
                                              Jest polip, co śpi na dnie, gdy się niebo chmurzy,
                                              A na ciszę długimi wywija ramiony.
                                              O myśli! w twojej głębi jest hydra pamiątek,
                                              Co śpi wpośród złych losów i namiętnej burzy;
                                              A gdy serce spokojne, zatapia w nim szpony.

Bac sie ? Toz to strach sie bac !
                                              I ja tez bac sie juz boje ale kto wie moze trzeba.
                                              Niektorzy namawiaja.

• hubbeles Re: rybki pypki 04.12.03, 13:42
                                                bigobserver napisała:
                                                > Moze moje oczekiwania w stosunku do eurpoejskiej potegi rybackiej nr.1 byly
                                                > zbyt wysokie,

U ha! Nawet nie wiesz cos rzekl! Ja juz mialem telefon... giewalt: uprzejmie
                                                informuje, ze nie zadna "obesrana dania" - nie moje sformulowanie - no bo
                                                oczywista, ze to Islandia ma naj, naj, najlepsze ryby i jest jedyna potega
                                                rybia na Europe, a moze Swiat?, a Ty takie zberezienstwa. No wiec pouczam,
                                                zebys wiedzial na przyszlosc i Dam nie denerwowal, bo potem mnie uszy odpadaja.
                                                Dama jest 66-e pokolenie od krola Eryka, no co prawda tam to wsie powinowate,
                                                ale jednak z krolem Erykiem. A oko bez uszu, to jakos nie wypada.

> I ja tez bac sie juz boje ale kto wie moze trzeba.
                                                > Niektorzy namawiaja.
                                                Ee tam, nie namawiaja sie bac, namawiaja miec oko (he,he) i widziec co sie
                                                swieci. Ty observer i to big, a taki cos zezowaty. Zezowaty ale zlosliwy, a ja
                                                mam humanistyczne preferencje do zlosliwcow.
                                                • bigobserver Re: rybki pypki 04.12.03, 21:21
                                                  hubbeles napisał:

> U ha! Nawet nie wiesz cos rzekl! Ja juz mialem telefon... giewalt: uprzejmie
                                                  > informuje, ze nie zadna "obesrana dania" - nie moje sformulowanie - no bo
                                                  > oczywista, ze to Islandia ma naj, naj, najlepsze ryby i jest jedyna potega
                                                  > rybia na Europe, a moze Swiat?, a Ty takie zberezienstwa. No wiec pouczam,
                                                  > zebys wiedzial na przyszlosc i Dam nie denerwowal, bo potem mnie uszy
                                                  odpadaja.

Jezeli Dama tak twierdzi to ja juz nic nie napialem.
                                                  Wierzy czlowiek slowu pisanemu i tak na tym wychodzi.

Przeczytalem gdzies zdanie: " Hinsichtlich des Fangvolumens liegt Island an 14.
                                                  Stelle unter den Fischereinationen der Welt, aber kein anderer Staat ist so
                                                  abhängig von der Fischerei. ..."

Chyba przestane czytac bo same z tym prooblemy
                                                  Podobnie zreszta jak z postepem techniki.
                                                  Wpedzaja nas tym prosto w powazne tarapaty a jak juz do tego nawet Damy reke
                                                  przykladaja to ja juz tego swiata nie rozumiem.

> Dama jest 66-e pokolenie od krola Eryka, no co prawda tam to wsie powinowate,
                                                  > ale jednak z krolem Erykiem. A oko bez uszu, to jakos nie wypada.

To twierdzenie ryzykowne.
                                                  Ktos moglby napisac, ze skoro tak to...........

Ja oczywiscie nigdy, nic takiego nawet nie moglbym pomyslec.

> Ee tam, nie namawiaja sie bac, namawiaja miec oko (he,he) i widziec co sie
                                                  > swieci. Ty observer i to big, a taki cos zezowaty. Zezowaty ale zlosliwy, a
                                                  ja > mam humanistyczne preferencje do zlosliwcow.

kto z Was jest bez zeza, niech pierwszy rzuci kamieniem.

Jezeli zlosliwi maja u Ciebie humanistyczne preferencje to maja powod do
                                                  zadowolenia.
                                                  Szkoda, ze sam nigdy nie bylem zlosliwy.
                                                  Moze sie jeszcze naucze. Nauczycieli tu nie brakuje a jak przyklady ostatnich
                                                  dni pokazuja-nawet akademickich.

Pozdr.

PS
                                                  Sprawdzilem przebieg stosunku ISK do $ w ciagu ostatnich dwu lat.
                                                  W rybach lezy przyszlosc.

• lblis [...] 04.12.03, 21:35
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: Iblis Re: bigobserver IP: *.ipt.aol.com 04.12.03, 22:42
                                                    > Jak chcesz sie bawic w podrabianie mojego nicka, to sproboj wymyslec sobie
                                                    jakis nick sam. Nie sadze ze to az takie trudne.

> Jezeli jednak to jest zbyt trudne, to nie obrazaj interlokutorow pod tym
                                                    wlasnie nickiem...
                                                  • bigobserver PS rybki pypki 04.12.03, 21:47

Potega fosforu

4.12.03 1000 ISK = 13.55767$
                                                    4.10.03 1000 ISK = 13.15789 $
                                                    4.08.03 1000 ISK = 12.87333 $

4.12.02 1000 ISK = 11.72897 $

4.12.01 1000 ISK = 9.36067 $
                                                  • hubbeles Re: PS rybki pypki 04.12.03, 21:50
                                                    bigobserver napisała:

>
                                                    >
                                                    > Potega fosforu
                                                    >
                                                    > 4.12.03 1000 ISK = 13.55767$
                                                    > 4.10.03 1000 ISK = 13.15789 $
                                                    > 4.08.03 1000 ISK = 12.87333 $
                                                    >
                                                    > 4.12.02 1000 ISK = 11.72897 $
                                                    >
                                                    > 4.12.01 1000 ISK = 9.36067 $

OOO widzisz, to duzo lepiej wyglada. A mnie zawsze mowiono, ze te sledziowe
                                                    lebki, wot i cala tajemnica.
                                                  • hubbeles a propos "diagnozy" 04.12.03, 21:56
                                                    To tak zupelnie en passant? Moglbys mi ewentualnie wyjawic, dlaczego co
                                                    poniektorzy uwazaja, ze jestes tego tam no wiesz ... wstyd powtarzac.
                                                    Czyzby jeszcze jakis polski Islandczyk Ci ma za zle?
                                                  • bigobserver Re: a propos "diagnozy" 04.12.03, 22:10
                                                    hubbeles napisał:

> To tak zupelnie en passant? Moglbys mi ewentualnie wyjawic, dlaczego co
                                                    > poniektorzy uwazaja, ze jestes tego tam no wiesz ... wstyd powtarzac.
                                                    > Czyzby jeszcze jakis polski Islandczyk Ci ma za zle?

Czego to ludzie nie gadaja ?

Ja juz slalommem nauczylem sie chodzic ale mimo tego komus od czasu do
                                                    czasu na odcisk nadepne. Niechcacy ma sie rozumiec.

Ciekawy jestem, ktorzy niektorzy i niby dlaczego ?

• hubbeles Re: rybki pypki 04.12.03, 21:48
                                                    bigobserver napisała:
                                                    > Przeczytalem gdzies zdanie: " Hinsichtlich des Fangvolumens liegt Island an
                                                    14.Stelle unter den Fischereinationen der Welt, aber kein anderer Staat ist so
                                                    > abhängig von der Fischerei. ..."

Ciiiicho. Czy Ty masz cos przeciwko moim uszom? Wyraznie tak! Dama obecnie w
                                                    pracy, ale przeciez w koncu do domu wroci i zajrzy, bo zaglada i moje uszy znow
                                                    beda w niebezpieczenstwie. Co Ty wynajdujesz za cholera fakty. Otoz JA ze swej
                                                    strony uwazam, ze Islandia jest najpiekniejsza kraina na swiecie, a jej
                                                    bogactwo historyczno, ichtiologiczno, gastronomiczne, jest naj naj naj.
                                                    Nu cholera, jak to nie podziala, to juz nie wiem co. Chyba bede musial tran pic
                                                    przez miesiac.

>Szkoda, ze sam nigdy nie bylem zlosliwy.
                                                    Och , don´t be so shy!
                                                    > Moze sie jeszcze naucze. Nauczycieli tu nie brakuje a jak przyklady ostatnich
                                                    > dni pokazuja-nawet akademickich.
                                                    Wszystko przed Toba, ale sadze ze niewiele Mistrza mozna nauczyc. Ja czerpie
                                                    pelna chochla, okiem tocze i sie ucze. Nauka jak widzisz nie idzie w las. Rad
                                                    staratsja, czasem moze mi sie cos udaje.
                                                    >
                                                    > PS
                                                    > Sprawdzilem przebieg stosunku ISK do $ w ciagu ostatnich dwu lat.
                                                    > W rybach lezy przyszlosc.
                                                    >
                                                    > Dobrze, ze w czyms lezy, bo czasem to nawet mi ten wzrok nie pomaga, trace
                                                    nadzieje nie mowiac o funduszach emerytalnych...
                                                    Pozdrowka
                                        • Gość: Nihil Re: rybki pypki IP: *.72.69.215.Dial1.Orlando1.Level3.net 03.12.03, 23:16
                                          > Nu, mozesz sie pocieszyc ze tu, w poblizu, lowi sie ...jew-fish!

> Jak kazdy inny gruper, jest to b.zmaczna ryba i czasami tak wielka ze moze
                                          to o niej pisal...Jonasz.

> Dobrze losos smakuje w nieswiadomosci. Ze wraz z nim, integralnie, sie zjada
                                          takze solidna dawke PCB!
                                          • Gość: sp;lit Re: rybki pipki , nie ciesz sie , nie dlugo ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.12.03, 01:41
                                            U nas do niedawna lowilismy Squawfish , placili dolca za sztuke jako ze
                                            szkodnik paskudny , zywia sie narybkiem innych ryb a baby losos jest na liscie
                                            przednich dan tego paskudztwa ,... Od dwoch lat szukaj tego gatunku pod
                                            Northern Minnow Pike , znaczy sie PC termin :)

================================================================================

Dobrze losos smakuje w nieswiadomosci. Ze wraz z nim, integralnie, sie zjada
                                            takze solidna dawke PCB!

================================================================================

PCB jesli jeszcze znajdziesz to w botton feeding spiecies , wspominajac
                                            lososia , wspominasz wieksza atlantycka szprotke , chcesz zobaczyc prawdziwego
                                            ajrzyj na Alaska , BC , Washington , Oregon , pogadamy ,... Kilka ponad 50
                                            funtow na koncie ,... Sturgeon 108' z brzegu a z lajby nie licze ,... Ale pol
                                            tony nie bedzie przesada :)

A na bottom fishing polecam od Juneau na polnoc z guide , moze zahaczysz cos
                                            co przypomina drzwi od stodoly , a halibut i zjesz ze smakiem , nie jakies tam
                                            jewfish , pod ochrona chyba zreszta ,...

Retiremant ? I rather go fishing :)
                                  • Gość: dana33 Re: wzgorzatka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 22:12
                                    wlasnie.... chyba tylko to ze plaska..... ale ani kumys, ani konie, ani
                                    rozleglosc.... ani ludzie i zwyczaje....
              • d_nutka Re: serdeczne dzięki 03.12.03, 11:38
                przepis już skopiowałam

d_nutka
                • Gość: dana33 rega, rega.... IP: 194.90.65.* 03.12.03, 13:39
                  nu, dopiero mi wpadl asimon.... grendlandia i kolchoz??????
                  • hubbeles Re: rega, rega.... 03.12.03, 13:56
                    Tylko spokoj nas moze uratowac. Zaden asimow niech Ci nie wpada - kolchozy na
                    grenlandii? Nu chyba ze Ci o te chodzi gdzie sie biale niedzwiedzie doi? Ale to
                    tyz nie ta strana! Jesli wogole cos, ale tez nic, to raczej Islandia, gdzie
                    przynajmniej bylo sie i wie sie conieco.
                    A z tymi Waszymi akcjami ratunkowymi jak deszcz spadnie, to jest Madame, czysta
                    patetyka! Akcje ratunkowe, my eye!
                    ;-))
                    • Gość: dana33 Re: rega, rega.... IP: 194.90.65.* 03.12.03, 14:22
                      ty to pewnie latem tu byles, co? ty wiesz, co tu sie dzieje, jak porzadnie
                      przez pare godzin popada? a wczoraj to byla wycieczka dziewczyn, i jak ich na
                      szosie kolo ein gedi zniosla woda, nu....
                      www.haaretz.com/hasen/spages/367641.html
          • Gość: Nihil Re: od nihilka IP: *.72.69.191.Dial1.Orlando1.Level3.net 03.12.03, 15:17
            > Nu, naprawde sie ciesze ze Wam to smakowalo. My kupujemy juz oczyszczony
            czosnek w plastikowym pojemniku. Trzy tutejsze funty ( kilo trzydziesci)
            kosztuje ok.$5. I to sie cale zalewa tym wszystkim. No i je sie to przez
            miesiac...

> Ilu masz w domu tych, co Ciebie napadli tak podstepnie? Daj kazdemu z nich
            30 zabkow, wieczorem przy TV i sprawa zalatwiona ( stara...stachanowska
            metoda). Albo zaloz interes czyszczenia czosnku - chyba to robia maszynowo, bo
            inaczej sobie nie wyobrazam tej pracy na wieksza skale. Co jak co, ale to by u
            Was zlapalo!

> Czy sadzisz ze gdybym z takim interesem do Was przyjechal, to
            dostalbym ...obywatelstwo? Zaczy bez bolu...?

> Czy mozesz u Was kupic swiezy olej lniany? Jezeli tak, to mozesz swoim
            zrobic niespodzianke na sniadanie, ale najpierw sie dowiedz, a pozniej podam
            Tobie przepis, ktorym podbijesz caly Israel i obwolaja Cie na mur - krolowa!

> Nu, a ja poswiadcze ze pochodzisz z rodu dawidowego. Swiadek jestem dobry,
            bo sama wiesz ze wiem o Zydach sporo...
            • Gość: dana33 do nihilka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 18:43
              nu, mam 5, ale dwoch to za trzech. szczegonie jak dochodzi do bitwy pod
              czosnkowicami....
              obywatelstwo bez problemowo, ale jak chcesz miec obywatelstwo jako zyd (w naszym
              rasistowkim kraju to wpisuja, czy ty zyd czy nie), to musisz poddac sie
              malenkiem operacji... przy nieczuleniu to pestka. a potem ty najprawdziwszy.
              daje ci slowo, ze warto. gdzie ty jeszcze takiego babsztyla spotkasz jak ja?
              tylko w jerozolimie... :)
              ty masz dzieci w wieku teen???? chyba nie, bo bys mi nie proponowal, zeby oni
              czyscili czosnek... wiesz jak to jest, oni sa gotowi tylko do jedzenia. a jak
              sie powie zrob to albo tamto, to nagle wystarcza im kawalek chleba, nawet
              suchego, jesli musza sami maslo z lodowki wyjac...
              olej lniany jest. ale ja wiem, ze to nie do jedzenia..... tzn. do jedzenia, ale
              jakies konsekwencje straszne, czy to prawda?
              wiec zrobilam dzisiaj na kolacje spagetti z sosikiem wloskim pomidorowym,
              dodalam do tego 3 z tych uratowanych zabkow, nu nihil, ja ci mowie, to po prostu
              nie ma slow. zaraz bedzie kolacyjka....
              • Gość: sp;lit Re: do nihilka ,... Nihil zemdlal ,... :))) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.12.03, 19:52
                I napewno zmieni zdanie jak sie obudzi ,... :)

obywatelstwo bez problemowo, ale jak chcesz miec obywatelstwo jako zyd (w naszym
                rasistowkim kraju to wpisuja, czy ty zyd czy nie), to musisz poddac sie
                malenkiem operacji... przy nieczuleniu to pestka. a potem ty najprawdziwszy

Uklony Dana
                • Gość: dana33 do splita IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 20:33
                  nu, a skad ty wiesz? ja juz wiem, ze dla czosnku nihilek gotowy na duzo...
                  a ty w ramach solidarnosci w nihilkiem to tez chcesz??? jestem gotowa obrac
                  podwojna ilosc czosnku.... :)
                  • Gość: sp;lit Re: do splita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.12.03, 21:41
                    A nie mowilem , zbyt obrazowo zachecalas faceta i masz z glowy imigranta ,...
                    Hej czosnek to ja z samego rana zaliczylem , natarlem swiezutka przylepke chleba
                    posolilem i szklanka goracego mleka jako ze grypa sie przywlekla i tutaj ,...

Kiedys pomagalo , ale kiedys to mlodszy tez bylem ,... Well , profilaktycznie
                    bo corcia juz w lozku zamiast w szkole a jo next , jakby sie kto pytal :(

Jak obierasz czosnek ? Ja , obcinam oczko z zabku , klade plasko na desce i
                    nozem na plasko uderzam zabek zeby troche pekl , lupinka sama odpada ,... Od
                    Italiancow podgladnalem , wiekszy noz niezbedny :)

Uklony ,... Winna mi jestes :)

• Gość: dana33 Re: do splita IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 21:50
                      nu, ja to z zarloctwa obralam ten czosnek do przepisu nihilowskiego no i bo
                      przepis wymagal zbkow w calosci. a tak to ja nie obieram czosnku. idz do ikei,
                      tez macie w usa, w kazdym razie wiem, ze jest gdzies w ny, tam (tzn. w ikei
                      natanya nie ikea ny) za 4 dolary kupilam to to cos, co nie wiem jak sie nazywa
                      po polsku do miazdzenia czosnku. nie trzeba go obierac. zmiazdzony czosnek
                      wylazi a skorko/lupinka zostaje z drugiej strony, ulatwia zycie, niezbedne dla
                      leniuchow...:)
                      twoja kolej
                      • Gość: sp;lit Re: do splita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.12.03, 00:35
                        Dana , dziecko ja tych wichajstrow mam kolekcje , ponad 60 :) Zbieram ; w/w ,
                        korkociagi , otwieracze puszek i wichajstry do szatkowania cebuli ,... W kazdy
                        weekend namy tu tz. Garage , estate sale , czasem zahacze i czasem cos znajde
                        czego jeszcze nie mam , a ty mi tu z jakas cheap IKEA za 4 dolce , ten sklep tu
                        jest bo nie calkiem w lesie mieszkam , nawet widze go z kuchni , navy-blue
                        kolor ze wstretnym zoltym napisem ,... Szwedzka podszywka skandynawskich mebli .

Uklony
                        • d_nutka Re: do splita, Dany i nihilka 04.12.03, 07:11
                          a ten czosnek nie tylko "żyły czyści"
                          on coś ma takiego w sobie, że wzrok też poprawia.
                          czy to prawda?

pozdrawiam
                          d_nutka

ps
                          jeszcze nie skorzystałam praktycznie z przepisu, bo nie znam się na octach z
                          białego wina
                          jaki polecacie?
                          • Gość: dana33 Re: do splita, Dany i nihilka IP: *.jazo.org.il 04.12.03, 07:17
                            :)
                            nie mam pojecia jakie sa w polsce. ale kazdy winny ocet powinien byc dobry.
                            albo taniutkie kwasne winko, tez chyba moze byc. albo jak ci stoi juz ciut
                            otwarta i niedokonczona butelka bialego wina... a ten czosnek to naprawde pycha
    • cs137 To znowu ja cs 137 03.12.03, 20:42
      Witam Cie i jak postep z namierzaniem mnie ?
      • Gość: sp;lit Re: To znowu ja cs 137 ,... Usmiecham sie ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.12.03, 21:20
        Pod nosem , smutno sie usmiecham , Cess ,... :) Jak to mozna nazwac ? Self-
        destruction , downfall , w kazdym razie jest progressive ,... No question about
        it !

Przeciez ty sam sie osmieszasz , Cess ,... Raz Ci to pokazalem i powinno Ci to
        wystarczyc , nie zadaj zeby do konca zycia za raczke prowadzic ,... Moglem
        wygrzebac poprzedni moj post i postawic z boku dla porownania z tym na dole ,
        ale nie robie tego i to powinno Cie zastanowic bo jak juz kiedys zaznaczylem ,
        zgnoic kogos nie lezy w moim chrakterze ,... Postawic przed lustrem , to co
        innego i przyznaje sie do tego bez "plucia w morde" , Ceesie :)

===============================================================================
        Probujesz tu wybrnac z gafy (dwa czy trzy posty wyzej) ale robisz to
        niezrecznie ,... Znowu zapedziles i znowu zamoczyles Cees :)

historia.
        • cs137 Re: To znowu ja cs 137 ,... Usmiecham sie ,... 03.12.03, 21:26
          Splicie:

Mow do mnie jeszcze! Za taka rozmowa
          Tesknilem lata. Kazde twoje slowo
          Slodkie w mej duszy wywoluje dreszcze,
          Mow do mnie jeszcze!

Mow do mnie jeszcze! Ludzie nas nie slysza,
          Slowa twe slodko koja i kolysza,
          Jak kwiatem kazdym slowem twym sie pieszcze.
          Mow do mnie jeszcze!

(KP-T)
          • Gość: sp;lit Re: To znowu ja cs 137 ,... Usmiecham sie ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.12.03, 21:44
            Asnyk , Ceesie ,...
            • sp.lit Re: Oj, durniam z siebie zrobil,... jaki tam Asnyk 03.12.03, 22:53
              Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Asnyk , Ceesie ,...

Oczywiscie, Kaziemierz Przerwa-Tetmajer,...

Nu, nie smiejcie sie,... Alzhajmer.... Sam sobie wystawia swiadectwo, kto
              wyszysdza,... co wyszydza? nie pamietam, o laboga...

Uklony... :)
              • Gość: sp;lit Re: Chyba na wagarach wtedy bylem ,... A to smyk , IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.12.03, 23:44
                ten Asnyk ,... Nawet sie nie sprzeczam , pamietam ze dostalem kiedys od
                dziewczyny i polaskotalo mnie troche ,... A moze nie od dziewczyny , dawno to
                bylo oj dawno .

Co temu na dole napisac siem zastanawiam ,... That's what in my book jest
                ponizej pasa ,... No i podszywanie sie , co dzis jako ze mam humor rozgrzeszam
                jako ze desperacja a nie intelekt dominuje ostatnio na strychu
                self-uniCEEStwiajacego sie gatunku ,... :)

Uklony

• Gość: cs137 Bez tematu IP: *.idea.pl 03.12.03, 20:49
      Chyba lubie czosnek! i masz juz mnie ?
      • Gość: dana33 do wszystkich ceesow do kupy razem IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.12.03, 21:03
        nu, wy ceesy, wy mnie warjujecie, nie wiem z kim gadam. z polska, z oregonem, z
        honolulu, z mikronezja (nasz najwiekszy przyjaciel zaznaczam) czy z pipidowkiem.
        uwazam, ze jestescie wszyscy sadystami, bo tak sie nie postepuje ze stara polska
        zydowka, ktora lubi czosnek. znaczy sie ceesy, nie podlizujcie sie czosnkiem.
        napiszcie co lubicie oprocz czosnku, bo czosnek to nihil, ja i d_nutka. no i
        observer, ten big. wy mozecie byc kiszona kapusta. tez zydowskie i pycha. no i
        gefillte fish. kopytka sa wspolne dla zydow i nie zydow.
    • cs137 Ten skubaniec Monash... 03.12.03, 21:21
      Ten skubaniec "monash" wczoraj juz przeszedl wszystkich we skubanstwie i wieczorem
      wypostowal w tym watku wszystkie dane personalne pana z Oregonu. Byl to chyba
      post numer 81 w tym watku (a moze 82, nie pamietanm juz dokladnie).

Chyba z pol godziny mi zajelo, zanim zdolalem ten post usunac z servera GW.
      Maja, trzeba im przyznac, niezle zabezpieczenia! Ale, nie ze mna takie numery...
      • Gość: Zdzisio [...] IP: *.ipt.aol.com 03.12.03, 22:17
        • Gość: sp;lit Re: Ten skubaniec Monash... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.12.03, 00:11
          Hej , Zdzisio , Monash , Schagal i kilka innych nickow ,... Doceniamy Twoje
          zdolnosci (uwierz mi) Nawalaj sie slownie do woli , to co tutaj robisz wykracza
          poza etyke ,... Nie zapominaj , ze freak'ow dzisiaj nie brakuje , podawanie
          adresu , danych personalnych stawia cie w rzedzie z takimi ,... Pania Ceesowa
          tez zostaw w spokoju ,... Jej malzonka z kolei mozesz kopac do woli i przy
          okazji jak zajdzie potrzeba jeszcze Ci pomoge ,... Zgoda ?

Split
          • Gość: dana33 do splita IP: *.jazo.org.il 04.12.03, 06:44
            nu, split, nawet jak plujesz idiotycznie na zydow i israel gdzie sie da, to
            to masz u mnie duzy plus za ten twoj powyzszy post. wyraziles sie tylko za
            delikatnie..... :)
            • Gość: sp;lir Re: do splita IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.12.03, 09:01
              Czy ja ci kiedys "dogodze" , Dana ? :) ,... Rumienie sie ku#wa :)
              • Gość: dana33 Re: do splita IP: *.jazo.org.il 04.12.03, 09:04
                nu, ja jestem pelna nadzieji... a ty na najlepszej drodze... :)
                • Gość: sp;lit Re: do splita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 04.12.03, 23:11
                  > nu, ja jestem pelna nadzieji... a ty na najlepszej drodze... :)
                  Ze co ? Ze Ci Dana dogodze ? :)))

Oj Dana ,... dana moja dana ,... Obiecanki cacanki :( ,
                  a spl;lit'owi ,... siem klania :)
                  • Gość: dana33 Re: do splita IP: *.adsl.actcom.co.il 05.12.03, 00:10
                    nu, pewnie, a co? nie lubvisz dogadzac ludziom? bo ja lubie.... :)
                    • Gość: sp;lit Re: do splita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 05.12.03, 10:56
                      Widze jak nihilkowi dogodzilas , facet zniknal na sama oferte przyslugi
                      wirtualnego obrzezania :) ,... Myslaem ze bede mial z kim o rybach pogaworzyc ,
                      a tu masz ci licho ,...

Oj Ty Dana :)
                      • Gość: dana33 Re: do splita IP: 194.90.65.* 05.12.03, 11:01
                        nu, dobrze myslales. jadles karpia po zydowska a la dana? widzisz jak moge ci
                        dogodzic? i dlaczego zawsze po napisaniu do mnie dolaczal te oj dana? nu, taka
                        straszna to ja nie jestem.... a nihilek zupelnie nie znikl. a dlaczego mial sie
                        przerazic? ta operacyka to pod narkoza... :)
                        • Gość: Nihil Do Dany IP: *.72.73.74.Dial1.Orlando1.Level3.net 05.12.03, 13:48
                          > Czytam i oczom nie wierze! Toc to dyskusja o mojej czesci ciala poza moimi
                          plecami...( znaczy dyskusja poza)
                          • Gość: dana33 do nihilka IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 02:42
                            nu, juz sie przerazilam, ze to ta twoja czesc poza twoimi plecami, ale na
                            szczescie wyjasniles sytuacje. to co, ani ty ani split nie chcecie karpia po
                            zydowsku a la dana? jestem dotknieta do glebi mojej zydowskiej duszy... i ide spac
                            • Gość: Nihil Dobranoc! IP: *.72.71.80.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 03:30

> nu, juz sie przerazilam, ze to ta twoja czesc poza twoimi plecami, ale na
                              > szczescie wyjasniles sytuacje. to co, ani ty ani split nie chcecie karpia po
                              > zydowsku a la dana? jestem dotknieta do glebi mojej zydowskiej duszy... i
                              ide spac

> Czy to ma byc karp po zydowsku a la Dana, czy tez la Dana a la karp?

> Pierwszego nie lubie ala, czy nie ala, a o drugim to ja nawet nie pomysle.

> Bo mi nie wolno!

> No wiesz, zeby Cie w takie miejsca dotykano!
                        • Gość: sp;lit Re: do splita IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 06.12.03, 04:18
                          Napewno narkozy nie toleruje :) Karp , Dana to szkodnik tutaj i mozesz do
                          niego strzelac (doslwnie) 24/12/365 w roku) W Polsce to bylo cos ,... W
                          galarecie , po grecku , smazony , odstany w kolejce smakowal pod shnapsa ,
                          tutaj niestety niedoceniony :( Na East Coast jeszcze sie onanizuja , tutaj
                          niestety , cel dla tych co w tarcze wielkosci drzwi stodoly nie trafia ,...

See ya
      • monash klamiesz maly szantazysto 04.12.03, 10:04
        napisalem rebusik , ktory mogles jedynie ty rozwiazac. Nawet nie podalem
        nazwiska
        (ktore i tak wszyscy znaja i moga sobie wejsc na white pages), ot glupi
        polaczek (wg twego nazewnictwa)
        a bylo cos w tym stylu:
        t.miecz.g. 410n.w.ch.s., C.0...30,t......82

Na drugi raz, gdy bedziesz mial ochote szantazowac i opluwac Polakow to sie
        dupku loguj a nie pisz ze swego univ.
    • lblis [...] 05.12.03, 01:09
    • lblis [...] 05.12.03, 03:10
    • bigobserver Na kacze lapy 05.12.03, 11:02
      Skomle zeby go dostrzec
      Belkocze i przeklenstwami miota
      Tak bardzo chcialby zaistniec
      Biedny, prymitywny idiota

Nic z tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka