cs137 06.12.03, 22:08 Gini, ja posłałem Ci już przecież wieki temu moje zdjęcie zrobione w Mazar-i- Sharif w Afganistanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: ==> Gini, Bigobserver 06.12.03, 22:50 cs137 napisał: > Gini, ja posłałem Ci już przecież wieki temu moje zdjęcie zrobione w Mazar-i- > Sharif w Afganistanie Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: ==> Gini, Bigobserver 07.12.03, 00:05 gini napisała: > Trzym sie Ceesiek i Kasie pozdrow. > > > . Trzym się Aniu, a Kasię możesz pozdrowić sama. Jej polski trener okazał się prawdziwym klejnotem, w ciągu trzech lat doprowadził druzynę do takiej świetności, że dziewczyny wygrywały każdy mecz po kolei. No i stało sie, co w końcu stać się musiało: w lipcu ofertę z innego (prywatnego) uniwersytetu po drugiej stronie kontynentu, z duuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżoooooo wyższą płacą, więc w ciągu tygodnia się spakował i tam pojechał, a zawodniczki "zaimportowane" z Polski zabrały się razem z nim (jak mi mówił, zastrzegł sobie to w kontrakcie). Byc może, to jest dobry link do Kasi Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ==> Gini, Bigobserver 07.12.03, 01:08 cs137 napisał: > gini napisała: > > > Trzym sie Ceesiek i Kasie pozdrow. > > > > > > . > Trzym się Aniu, a Kasię możesz pozdrowić sama. Jej polski trener okazał się > prawdziwym klejnotem, w ciągu trzech lat doprowadził druzynę do takiej > świetności, że dziewczyny wygrywały każdy mecz po kolei. No i stało sie, co w > końcu stać się musiało: w lipcu ofertę z innego (prywatnego) uniwersytetu po > drugiej stronie kontynentu, z duuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżoooooo wyższą płacą, > więc w ciągu tygodnia się spakował i tam pojechał, a > zawodniczki "zaimportowane" z Polski zabrały się razem z nim (jak mi mówił, > zastrzegł sobie to w kontrakcie). > > Byc może, to jest dobry link do Kasi Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Do każdego, kto zechce przeczytać 06.12.03, 23:04 Wczoraj (czy raczej dziś nad ranem) czuj_duch, prawdopodobie występujacy też jako "nielogowany Iblis" oraz "Zbynio" zamieścił dwa posty, jeden w "Aktualnościach" a drugi tutaj na "Świecie", zawierający moje imię i nazwisko, tudzież oskarżenie, że ja wysyłam posty jako "logowany Iblis". Napisałem list do Admina z prośbą o likwidację obu tych wątków. Ponieważ zaś nikt nie może udowodnić, że ten "logowany Iblis" to ja, ale także ja nie mogę udowodnić, że to nie jestem ja Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Do każdego, kto zechce przeczytać:Errata 06.12.03, 23:07 Dla porządku: Nie "Zbynio" tylko "Zdzisio" miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: ==> Gini, Bigobserver 07.12.03, 21:29 cs137 napisał: > Podobnie, chciałem Cię zapewnić, że choć robiłem sobie różne żarciki na tym > Forum, to nigdy przenigdy nie podałem żadnej informacji, którą bym uzyskał w > sprzeczny z prawem sposób. > > Ci, którzy podali tutaj moje personalia, na zarzuty, że to nieładnie, > odpowiadają, że przecież te informacje zostały uzyskane w absolutnie > niesprzeczny z prawem sposób. Podobnie, ja moge z każdego bita informacji > podanej przeze mnie na forum wytłumaczyć się komukolwiek, prokuratorów i > policję włączając. Każdy najmniejszy strzępek informacji podanej przeze mnie > na Forum dotarł do mnie w 100%-wo zgodny z prawem sposób. Rowniez informacji zdobytych legalnie mozna naduzyc. Robia to poniektorzy i nie potrafie sie zmusic, by ich darzyc sympatia. Jeżeli zaś > napisałem coś, co mogło sugerować, że było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś