Dodaj do ulubionych

juz jestem milionerem

IP: *.proxy.aol.com 18.12.03, 23:58
niedlugo bede bilionerem(dzieki artykulom na forum GW !!!)
Obserwuj wątek
    • Gość: olo caly czas jestes.. IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.12.03, 00:31
      smierdzacym psim chujem,umyj dupe,obetnij pejsy i wez sie za jakas UCZCIWA
      robote lebiego zakalo zydowskiego pospolstwa
    • sw-mikolaj Re: juz jestem milionerem 19.12.03, 00:36
      jojo mam prace dla takiego kutasa jak ty- mozesz zaspokajac
      mojego psa(suke) za darmo- koltunie zydowski smieciu!
      • Gość: jojo Re: juz jestem milionerem IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 00:45
        Wy powyzsze odpady gnatami przez coyota cuchnacymi zzartymi tylko
        jestescie,blazny wy popierdolone,post macie przed waszymi swietami ,wy kurwy
        bexzbozne za wiarygodnych sie uwazajace a dalej grzechy pelnicie wy chamy
        polacke dzieki uncle Sam z Medicare cuchnace w lozkach z Salvatiion Army bez
        materacow na codzien gnijacy.Skurwysyny wy NIEDOROBKI !!!
      • Gość: olo sw.mikolaju ! ! IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.12.03, 00:56
        to jest olbrzymie ryzyko oddac suke w lapy tego psychopaty i zboczenca jojo
        • Gość: lalamido Rasputin Putina IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 19.12.03, 00:59
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12252&w=9678621
        • Gość: jojo Re: sw.mikolaju ! ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 01:05
          my left ball is very nice & very big,try to suck it,BYDLAKU z Australii,ale
          wez sobie pod uwage to ,ze za minute ssania jajec dla bydla z australii z $ 20
          nie schodze,chodzi mi o wasze pyski zgnilizna PACHNACE,BIDAKI WY do LUDZI sie
          upodobniajace(do nas w USA!!!)
          • Gość: olo jojo kanalio!!! IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.12.03, 01:19
            ty parchu to mozesz sobie schodzic do rynsztoku-tam twoje miejsce,pejsata
            gnido tego forum
    • Gość: ixxxxi Re: juz jestem milionerem IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 19.12.03, 01:13
      Pojebalo was zdrowo - o co wy sie kurwa klocicie?
      • Gość: ja nie zyd Re: juz jestem milionerem IP: *.clvdoh.adelphia.net 19.12.03, 03:15
        Chwala sie jeden przed drugim bogactwem swoich przeklenstw, wypocin brudu i
        chorobe swoich umyslow.
      • Gość: jojo Re: juz jestem milionerem IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:02
        ja? Ja sie nie kloce,to te debile sie kloca z moim postem nie mogac zniesc
        prawdy !!!
    • bam_buko Znow sie "doigrales" 19.12.03, 02:04
      Cos te twoje artykuly niezbyt"poczytne" wiec z milionow raczej nici.
      • Gość: jojo Re: Znow sie "doigrales" IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:08
        o bilionach pisalem panie "niedoczytny" !
        • Gość: Bolek Re: Znow sie "doigrales" IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:13
          Jojo..nie znasz polackich swin?....Z dupy ci wyrwa........hehehehe
          • Gość: jojo Re: Znow sie "doigrales" IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:28
            oj znam ja ich Panie Bolek,oj znam ja te niedopitki...!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka