Dodaj do ulubionych

lekarz_dyżurny zdemaskowany

22.12.03, 21:42
oszołom podający się za lekarz_dużurny został zdemaskowany. okzało się że to
nieślubne dziecko Kim Dzong Ila. W dzieciństwie przeyżył skrobankę.. stąd też
ma sentyment do służby zdrowia i przybrał ksywę lekarz_dyżurny. Miał problemy
już w przedszkolu bo nigdzie za cholerę z wodogłowiem i wrodzonym u
niego....debilizmem nie chciano go przyjąć. matka wiele nocy spędziła płacząc
że kretyna nie wyskrobali. Ogłaszam konkurs na ciąg dalszy losów lekarza
dyżurnego
Obserwuj wątek
    • lekarz_dyzurny Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 21:50
      www.pagetutor.com/idiot/idiot.html
      • trymand Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 22:01
        lekarz dyżurny jak się okazało ofiara eksperymentow medycznych.biedaczek.
        naprawdę idioto nie jestem na ciebie zły. jest mi ciebie poprostu szkoda.
        • lekarz_dyzurny Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 22:17

Naprawdę? Zatem jestem dobrym lekarzem.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9798807&a=9811425
          • trymand Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 22:33
            jesteś obszymurem a nie lekarzem. masz kłopty ze sobą i stąd to wszystko.
            jesteś biednym schorowanym człowiekiem. nie ćpaj tyle! mniej jaboli i bęzie ok.
            nie martw się!moze kiedyś cię wyleczą? trzymam za ciebie kciuki!naprawdę!
    • essen1 Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 22:22
      a ja myślę,że jego matka puszczała się nie z Kimem ale z Sharonem. Na Kima
      byłby za mądry. Sharon to debil taki jak ten. Naszego doktoreka po ukończeniu
      pierwszej kalsy szkoły powszechnej w 6 lat wypisano go do domu

PS. Widzę, że panowie Trymand i lekarz_dyżurny bardzo się lubią. Czy to miłość
      czy to już kochanie?

trymand napisał:

> oszołom podający się za lekarz_dużurny został zdemaskowany. okzało się że to
      > nieślubne dziecko Kim Dzong Ila. W dzieciństwie przeyżył skrobankę.. stąd też
      > ma sentyment do służby zdrowia i przybrał ksywę lekarz_dyżurny. Miał problemy
      > już w przedszkolu bo nigdzie za cholerę z wodogłowiem i wrodzonym u
      > niego....debilizmem nie chciano go przyjąć. matka wiele nocy spędziła płacząc
      > że kretyna nie wyskrobali. Ogłaszam konkurs na ciąg dalszy losów lekarza
      > dyżurnego
      • essen1 Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 22:27
        ps. jaka tam pogoda u was? w essen trochę dziś wieje

essen1 napisał:

> a ja myślę,że jego matka puszczała się nie z Kimem ale z Sharonem. Na Kima
        > byłby za mądry. Sharon to debil taki jak ten. Naszego doktoreka po ukończeniu
        > pierwszej kalsy szkoły powszechnej w 6 lat wypisano go do domu
        >
        > PS. Widzę, że panowie Trymand i lekarz_dyżurny bardzo się lubią. Czy to
        miłość
        > czy to już kochanie?
        >
        > trymand napisał:
        >
        > > oszołom podający się za lekarz_dużurny został zdemaskowany. okzało się że
        > to
        > > nieślubne dziecko Kim Dzong Ila. W dzieciństwie przeyżył skrobankę.. stąd
        > też
        > > ma sentyment do służby zdrowia i przybrał ksywę lekarz_dyżurny. Miał probl
        > emy
        > > już w przedszkolu bo nigdzie za cholerę z wodogłowiem i wrodzonym u
        > > niego....debilizmem nie chciano go przyjąć. matka wiele nocy spędziła płac
        > ząc
        > > że kretyna nie wyskrobali. Ogłaszam konkurs na ciąg dalszy losów lekarza
        > > dyżurnego
        • trymand Re: lekarz_dyżurny zdemaskowany 22.12.03, 22:35
          u nas jest ok. tylko szaro i padał mokry snieg. szkoda że nie będzie na święta
          śniegu . pozdrowienia dla Essen
    • puls trymad jestes debilem 3xsie zalogowales durniem 22.12.03, 22:36
      zostales
      • trymand Re: trymad jestes debilem 3xsie zalogowales durni 22.12.03, 22:37
        spadaj kretynie

puls napisał:

> zostales
        • Gość: jarek Re: trymad jestes debilem 3xsie zalogowales durni IP: *.fastres.net 24.12.03, 11:18
          Jak w dobrej arabskiej tradycji, kradnac nicki, wymyslajac za kazdym razem inne
          mysla .ze sobie nie zdajemy sprawy z ich niebezpieczenstwa, to nie ci araby, co
          sa najbardziej niebezpieczne, ci sa na internecie, to ci pol-analfabety i
          darmozjady ,ktorzy zalewaja Europe i chca nas sila do Islamu przekonac, z nimi
          nie mozna dyskutowac, nawet nie mozna im cos wytytnac, bo ci od razu poderzna
          gardlo albo cie wysadza w powietrze.
          • trymand zdrowia życzę 24.12.03, 11:57
            kolejny jakiś antyarasbki debil? masz jakieś koleś antyarabskie komplesky lecz
            się idioto! ja nie mam nic przeciwko ani arabom ani żydom. żydów i arabów tak
            smao szanuję. tak samo jak nic przeciwko polakom, i japończykom itp. a ty masz
            kolego jakieś fobie. ja tam szanuję i arabów i żydów, ale i nie zamykam oczów
            na przekręty i złodziejstwa jednych i drugich. ty pewnie widzisz samych arabów,
            antysemitów i białe myszki... nicki kradniesz sam. bo ja jestem ciągle pod
            jednym i tym samym.ale ty skoro piszesz o kradzieżach to masdz zapewne osobiste
            doświadczenie haha wesołych świat takze dla oszołomów antyarabskich i wszelkich
            antyżydowskich itp.

Gość portalu: jarek napisał(a):

> Jak w dobrej arabskiej tradycji, kradnac nicki, wymyslajac za kazdym razem
            inne
            > mysla .ze sobie nie zdajemy sprawy z ich niebezpieczenstwa, to nie ci araby,
            co
            > sa najbardziej niebezpieczne, ci sa na internecie, to ci pol-analfabety i
            > darmozjady ,ktorzy zalewaja Europe i chca nas sila do Islamu przekonac, z nimi
            > nie mozna dyskutowac, nawet nie mozna im cos wytytnac, bo ci od razu poderzna
            > gardlo albo cie wysadza w powietrze.
    • Gość: opel lekarzu lecz się sam.... IP: *.lanet.wroc.pl 23.12.03, 14:00
      chcesz leczyć innych a sam się nie potrafisz wyleczyć.....
      • trymand Re: lekarzu lecz się sam.... 24.12.03, 11:13
        no coś ty? uważasz tego debila za lekarza? to chory psychicznie przygłup

Gość portalu: opel napisał(a):

> chcesz leczyć innych a sam się nie potrafisz wyleczyć.....
        • Gość: condar Re: lekarzu lecz się sam.... IP: *.telia.com 24.12.03, 11:19
          Widze na tym forum niezmeirnie duzo artykolow z nienawiscia do arabow. Nie
          tylko nienawiscia lwcz czysta prowokacja, ublizaniem i innym niegodnym
          zachowaniem. Ososby te mowia same za siebie. Chce nadmienic ze nie znam
          przypadkow aby arabowie ( jezeli wogole taki narod istnieje) bo to ogolna
          nazwa dla roznych narodowosci,) zrobili cos zlego POLSCE. Dlaczego tez ta
          nienawisc. Kilku prymitywnych typow , nieszczesliwych i samotnych probuja
          stworzyc prowokacje aby ktos naprawde zaczal arabow w tym odleglym kraju
          nienawidzic. Skonczcie z tym bo nikt Was nie slucha.
          Do Arabow: palestynczykow, Irakijczykow, Iranczykow, Saudiarabijczykow, i
          wszystkicj innych zydow i japonczykow.
          My jako narod POLSKI nie mamy nic przeciwko Ani kultorze arabskiej ani
          zydowskiej , ani
          waszej wierze i szanujemy zarowno wasza religie jak i kolture. Wypowiedzi na
          tym forum sa prowokacja kilku nikczemnych jednostek.

CONRAD.
          • trymand Re: lekarzu lecz się sam.... 24.12.03, 12:00
            ja tam nie mam nic przeciwko ani Arabom ani Żydom. Mam szacunek i do jednych i
            do drugich. Choć nie zamykam oczów na zbrodnie i złodziejstwa ani jednych ani
            drugich.

Gość portalu: condar napisał(a):

> Widze na tym forum niezmeirnie duzo artykolow z nienawiscia do arabow. Nie
            > tylko nienawiscia lwcz czysta prowokacja, ublizaniem i innym niegodnym
            > zachowaniem. Ososby te mowia same za siebie. Chce nadmienic ze nie znam
            > przypadkow aby arabowie ( jezeli wogole taki narod istnieje) bo to ogolna
            > nazwa dla roznych narodowosci,) zrobili cos zlego POLSCE. Dlaczego tez ta
            > nienawisc. Kilku prymitywnych typow , nieszczesliwych i samotnych probuja
            > stworzyc prowokacje aby ktos naprawde zaczal arabow w tym odleglym kraju
            > nienawidzic. Skonczcie z tym bo nikt Was nie slucha.
            > Do Arabow: palestynczykow, Irakijczykow, Iranczykow, Saudiarabijczykow, i
            > wszystkicj innych zydow i japonczykow.
            > My jako narod POLSKI nie mamy nic przeciwko Ani kultorze arabskiej ani
            > zydowskiej , ani
            > waszej wierze i szanujemy zarowno wasza religie jak i kolture. Wypowiedzi na
            > tym forum sa prowokacja kilku nikczemnych jednostek.
            >
            > CONRAD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka